1710

• bon
    Egyforma küldetések vannak, amit látsz az a választék.
  • donatus13
    Csatlakoztam alliance hez mindegyiknél ilyen questek vannak? nincs olyan ,hogy kikell nyírni az ellenséget és kész?
  • donatus13
    Nem rossz nagyon vártam vikingeket de ez nem győzött meg annyira, babylon sokkal jobban tetszik ott megkaptam mindent ami nekem való ez inkább pvp re jó.
  • bon
    Az új civilizáció: link
  • bon
    Új Pro civilizáció és boposter pack várható októberben: link A pro civilizáció szerintem Rómaiak lesznek a blogbejegyzés köszönéséből tippelem: Ave All!
  • Rusy
    megvettem 5 euróért utána majd játszok és úgy veszem meg az egyik kiegészítő packot
  • bon
    Igen, csak empire pontért lehet vásárolni, ami 40-es szintől pénz nélkül is bezserezhető, csak játszani kell.
  • Rusy
    Na megvan ezek szerint most már csak steamen lehet megvenni a különböző packokat, pedig nekem még volt valamennyi microsoft pontom az el akartam költeni na mindegy ez van
  • Rusy
    Na sikerült mondjuk elég marhaság az egész, a live fórumán volt angolul, a hiba jelenség leírom neked is meg mindenkinek hátha később előfordul, márpedig új telepítésnél van rá esély

GFWL "The product key you entered has already been registered to another LIVE profile" But it's not!

A lényeg regisztrálni kell egy másik live accountot én egy másik mail címre regeltem, ugye mivel ingyenes alapból a játék generál egy kódot belépsz ugye nincs városod stb egy teljesen kopasz aoe online fogad, kilépsz belépsz a régi profiloddal, onnantól kezdve nem kell kódot generálni mert már van lép is be...........

bon tőled szeretném kérdezni az új babyloni népet csak empire pontért lehet megvenni? mert nekem van 600 de 900 kell

Üdv és köszi a segítséget
  • bon
    Ez esetben a hivatalos oldal foruma vagy a live ügyfélszolgálata jöhet szóba mint segítség.
  • Rusy
    na kipróbáltam steamon keresztül is ugyanaz nem tudom mi lehet, nem tudok róla lenne másik live profilom, pedig azt írja, amúgy a nevemet is látja a live még írja is hogy van rajta 800 pontom
  • Rusy
    azt nem még steamen keresztül töltsem le?
  • bon
    Steam-es változatott próbáltad?
  • Rusy
    kiírja, hogy downloading profil, utána hogy ez a profil nem ehhez a live idhez tartozik nem tudom mi lehez
  • Rusy
    Valaki segítsen már nekem, újraraktam a gépemet, és felraktam a játékot, a gflbe be tudok jelentkezni, de mikor a játékba akarok kiírja, hogy ez a product key egy másik live idhez van regisztrálva, pedig nem, mert látom a livba a csomagokat amiket megvettem, mégsem bírok velük járszani valakinek volt már ilyen?
  • bon
    Igen ott, azóta már meg is csináltam a városodban egy küldetést.
  • calmar
    Na, rossz helyen néztem, nem tudtam hogy a Microsoftos cuccon kell felvenni ismerősnek.
  • calmar
    Köszi! Én is kerestelek, de egyszerűen nem talál. Csak forog körbe az a jel, aztán ennyi.
  • bon
    küldtem ismerős felkérsét neked.
  • calmar
    Átköltöztettem magam Marathonra. Ott úgy látom többen vannak. Magyarok.
  • calmar
    Igen, Egyiptomival. Elméletileg végignézegettem a szigeteket, de nem sok mindent találtam. Ismerőst nem tudok meglátogatni, mert nincs egy se. :) Honnan tudom milyen szerveren vagyok? A nép alatti név lenne az?
  • bon
    Egyiptomi néppel vagy?
  • bon
    Nem kell premium csomag, egész biztosan, valami fontos küldetést kihagytál. pl argos vagy Cypurs szigetén.
  • calmar
    Azt nem értem, hogy elértem a 14-es szintig, de elfogytak a küldetések? A fáraó meg a többiek nem adnak már újat. Kb csak a 12 óránként újra teljesíthetőeket tudom csinálni. Kellene venni Premium accot? Vagy hogy van ez? Más felé sincs semmi értelmes küldi. Azt hiszem. Mi van ilyenkor.
  • bon
    csbon néven és Marathon serveren.
  • calmar
    Ki milyen néven játszik? Én Hun Timberwolf alatt. Szeretnék felvenni embereket, ha lehet. Köszi!
  • bon
    Kedden újabb patch várható.
  • bon
    Mileston füllön lévő fejlesztések a játék közben hasznosulnak csak. A Tech tree-nél csak 4 szint van, az nem is fog növekedni. Az ott lévő cuccok nem függnek össze azzal hogy mehetsz e adott küldetésre. A küldetések elért fejletségi szintől vagy még inkább az elvégzett küdetésektől függ (vannak összefüggő egymást követő küldetések)
  • bat777
    helló.. értem

mert a technologynál néztem a mileston fülön ami nemrég jött ki.. ott a 35 ös szintel fejlesztettem dolgokat, de ott az empires milestonnál csak 4es a szint, ha elérem a 40. szintet tudok menni valamilyen küldetésekre, ha azt csinálom, akkor fog ez feljebb menni?
  • bon
    Marathon serveren vagyok elérhető.
  • bon
    Én felvettelek, de leghamarabb 21:00 után van lehetőségem játszani.
  • Joybull
    Hali. Felvesz valaki barátnak a játékba? Nevem Joybull. Kellene egy Co-op küldetést csinálni.
  • bon
    Te valamit keversz, a 4-es szint csak küldetés közben igaz és az a max szint. A 35-ös szint meg a küldetésen kívüli városod szintje, sőt tulajdonképpen mondhatjuk azt, hogy a "karakteredé". A kettő független egymástól. Épületeket (lakóházkat) várásolni lehet, egyéb dekorációs épületeket meg ládákban szokták osztógatni.
  • bat777
    Halihó mindenkinek

én már 35. szinten vagyok, de a városom csak 4. szintű... mit tudok csinálni, hogy felfejlesszem a városom, mit vegyek mit építsek, sehol nem lehet venni épületeket csak ha pénzt dobsz a játékba.

???
  • jumpika
    Én is kaptam.
  • bon
    Más is kapot ajándékot ma a karbantartás után emailben a játékon belül?
  • bon
    Igazság szerint nem kerül pénzve, ha van elegendő Empire pontod, amit játékkal lehet gyűjteni.

De már találkoztam egy coming soon felirattal, tehát bőszen dolgoznak az új népen ami szerintem nulláról fog indulni, követve az eddigi megjelenések logikáját.
  • Djuree
    akkor jó, ezeket sem veszem meg. jól elbaxták a legjobb részt, a coop-os szintezést...legalábbis a felét...
  • bon
    20-as szintről.
  • donatus13
    úgy mint az elbaszott perzsák.