1710

• Borg
    Akkor ez így döglött, ennyi volt.
    Pedig egy római vagy ilyesmi népre még befizettem volna.
  • donatus13
    Semmilyen új nép és tartalom nem lesz, csupán az a mi most bent van.
  • Borg
    Akkor mostmár fizetős új népek se lesznek?
  • bon
    szomorú
  • donatus13
    "Age of Empires Online no longer in active development
    Development on free-to-play RTS "no longer cost-effective" says Microsoft."
  • donatus13
    Neked is:)
  • bon
    BUÉK!
  • bon
    Ok, éppen elérhető vagyok a játékban.
  • Rusy
    Köszönöm akkor a gear hall-ban van vanity rész, igen végül is én is mer nem olyan durva cuccok empire pontért.

Majd ha fent lesz akkor próbáljunk már ki egy játékot, mert öcsémmel nem tudunk kapcsolódni egymáshoz és ki szeretném próbálni működik e, csak annyi ha elindul a játék kilépünk és ennyi, mert azt csinálja creating game és utána kilép hibaüzenettel could not connect
  • bon
    Ticket-ért ládát 1db ládát kapsz és ha azt elfogadod akkor kerül be a Gear Hall vanity részéb. Én kifejezette utálom a vanity ticket-et, pláne ha allian küldetés után kapom 40-es cucc helyett.
  • Rusy
    Azt tudja valaki ha a vanity ticketet leadom a cucc bekerül a vanity armoryba, hogy az hol van?
  • Rusy
    valami video driver lehet esetleg más driver, nekem soha nem csinált ilyet max a szerver dobott ki
  • ladasz
    Valaki tud segiteni állandoan kidob hibaüzenettel spartan.exe müködése leállt,rendszerem win7 64bit
  • bon
    Karbantartás volt.
  • gezmo
    Valami frissítés lesz leállt a szerver...
  • bon
    Pár hozzászolásnyi (<10 db) visszaolvasással kiderül, hogy ki játszik a játékkal. Többség a Marathon serveren.
  • ladasz
    Hellosztok játszik még valaki ezzel?Ha igen melyik realmon milyen néven köszi
  • Rusy
    köszönöm megpróbálom
  • bon
    Egyszerűen, ha jól emlékszem 3 féle változata van a legkönnyebb amikor még nincs ellenség, simán kitermeletem, következőnél amikor már van akkor aranybányát használtam, a 3. változatnál is aranybánya, némi olcsó katonai egységgel. Végül ha jól emlékszem van egy olyan változat amikor bónusz küldetés van ha karavánt is elbusztítok 4-et, akkor meg aranybánya és termelés mellett, kifejezetten csak a karavánra mentem, majd elmenekültem, a katonákkal nem foglalkoztam. A siege tower közlekedésének útvonala meg simán megfigyelhető és úgy mozgatom az egységeimet, hogy minnél kevésbé legyek útba. Persze ekkor már nem alap színtű kalapácsa volt a parasztjaimnak, hanem valami magasabb színtű lila, vagy 40-es lila, arany az is számít sokat.
  • Rusy
    Azt a pályát ahol 2000 aranyat kell szedni 9 perc alatt babylonba van, hogy csináltad meg, ha nincs pl 30 mercaneries kártyám amit age 1-be lehet rakni, mert nekem sehogy sem sikerül

Üdv
  • docsgeri
    Dehogynem. Egy másik ismerősnek xp van. Addig nem indult el a játék amíg nem volt fent a servisepack 3.
  • docsgeri
    Én is ott vagyok. Ha van kedved alliance warozni akkor vegyél fel ismerősnek. Live-on vagy steam en. Mindkettőn a nevem "docsgeri".
  • bon
    Rajtad múlik, mindegyiknek van előyne és hátránya, én jelenleg a The Legion of Carthage-nál vagyok. Annyi azért fontos, hogy ha konkrét ismerősőkkel akarsz játszani akkor azonos szövetségnél kell lenni, mert külöünben nem engedi. Pontok eloszlását én 90-10 arányban szoktam csinálni a legerősebb javára, így napi szinten 13-14 EP pont is bejön gyüjtőm az AP pontokat.
  • docsgeri
    Folyamatosan szedte a frissítéseket.
  • Rusy
    Hogyan érdemes csinálni, melyikhez éri meg csatlakozni az alliance menüben, illetve hogyan lehet elosztani a pontokat mert nekem még nem sikerült
  • Borg
    Azok tökre nem kellettek eddig se ;)
  • bon
    Windows frissítések fenn vannak?
  • docsgeri
    Úgy sem megy. Steam en abszolút nem megy. Windows live-on már a launcher ablakig eljutottunk, de ha rányomok a play re akkor kiírja hogy az Age Of Empire Online működése leállt.
  • bon
    Alliance pontokból Empire pontok lesznek napi, heti és havi bontásban, különböző mértékben, max 18,128,512 kapható. Empire pontok meg vásárlásra használhatók. Az Alliance menüben százalékosan lehet elosztani a csatákon felhasználható "pontokat"
  • Rusy
    Valaki segítsen már hogy kell használni az alliances menüt, illetve mire jók a pontok amiket a küldik után kapok
  • bon
    Jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval indítsd.
  • docsgeri
    Sziasztok!
    Az egyik havernak felraktuk a steam-es változatot beállítottuk a live-ot is, de nem akar elindulni még hibaüzenetet sem dob. Kiírja, hogy a játék indítása de utánna nem csinál semmit sem, még a launcher sem jelenik meg. Valakinek valami ötlet??? Oprendszere Vista.
  • donatus13
    Elég gyengék, pvp re találták ki őket de ott se remekelnek valami jól, az egységeik gyorsan halnak, és az íjászokra baromi sérülékenyek.
  • bon
    Túl sokat még én se játszottam velük, de egyenlőre az a tapasztaltom, hogy véfekezésük gyenge, speicális egyésgük (főnök nevű) elég erős. Hordó dobáló gyenge. 10 férőhelyes házak jó ötlet.
  • jumpika
    Nos, mik az első benyomások az új népről?

Bár beszereztem empire pontokból, de még nem nagyon volt időm tesztelni, csak egy rövid skirmish erejéig.
  • bon
    Ma 5:00 am PDT to 1:00 pm PDT (12 pm to 8 pm UTC) közötti időben jön a frissítés.
  • bon
    Új patch-ről részletes infó: link
  • bon
    Időre menő küldtéseket meg kell csinálni. Premium előfizetés nélkü is elérhető valamennyi küldetés, max nehezen vagy nem fogsz boldogulni velük.
  • Source8
    Sziasztok!
    Sikeresen felraktam a játékot és 11-es szintig el is vittem.
    Mostanra viszont elfogytak a küldik, csak néhány időre elvégzendő küldi maradt, amelyek nem tetszenek.

A kérdésem pusztán annyi, hogy ha valaki nem prémiumos (prémiumos küldiből lenne vagy 10 is), akkor nincs más választás?
    Úgy értem nem lehet akár játékbeli pénzért küldiket venni vagy valami hasonló?

A napi küldik külön XP-t nem adnak, így azokkal nem igazán lehet fejlődni.

Előre is köszi a helpet!
  • bon
    Új booster pack-ról információ: link