Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvan 😊
itt mit kel csinálni? Craftsmen rescue 0/5 (12 óra van rá)
zsír, má kenem is 😊
én most már betudtam lépni😊

marathonon vagyunk ,nem tudni mit csinálja a hibát , nat open mind kettõnknél.

Ilyennel még nem találkoztunk, bár csak tegnap toltunk 3 pályát, de végig jó volt, nem volt hiba. Melyik szerveren játszatok? Laggal csak 1szer találkoztunk, direkt átmentünk egy német szerverre, (ARGOS) mert talán az van a legközelebb hozzánk, ha frankfurti szerver.
hát jah mi is csak hol megy ,hol hibát ír, hiába port forwardoltunk.

mi volt vele? mi tudtunk tegnap játszani.
remélem co op ot rendbe rakják.

Üdv mindenki.

Most már 10a-t írnak :/
Úgy hogy még 1 óra....

játékba írja mindet ,hogy mi mi ellen való ha rámész😊

Még nem lehet belépni... :S 😞

Tudja vki melyik egység melyik ellen hatásos?
én szoktam segíteni...

Még 30 min kb? Tudtok vmi aktív magyar rajongói oldalt? Érdekelne, egy ilyen használati útmutató, segítség a játékhoz, hogy mit mire miért jó használni. (épület vagy bármi más)) Ilyen játékleírás szerû...
bon
Évente 1x lehet váltani az országok között, de ezt a váltást végzõ felület is közli.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

http://www.timeanddate.com/worldclock/full.html

Los Angelest kell nézni, ottani idõ szerint 09:00-ig tart a karbantartás (ami nálunk 18:00). Persze ettõl eltérhetnek, de remélem nem pozitív irányban.
Akkor 5-6 fele?
12 - 4 GMT írták a chat serveren.

5am-9am PDT tart a karbantartás, elvileg itthon délután 5-kor vagy 6-kor kéne visszajönniük a szervereknek.
4 ig kb

Vajon meddig???
Karbantartás van ma, ki is van írva a chaten amikor belépsz.

Vazze eltünt az Argos (német) szerver és vele együtt a városom (level 8). Remélem csak karbantartás, vagy ha nem akkor kérem vissza a városomat!!!
én beszéltem velük megoldottuk ,annyi az egész hogy játékon belül kell venni. ahogy galvatron mondta.

Montly
Néhány dolgot kiderítettem a vásárlási hibával kapcsolatban. Én úgy jártam, hogy áttelepítettem az accom a Lengyelekhez, így már simán tudok vásárolni de a nyelv Lengyel marad és nem lehet visszaállítani vásárláskor. Elõnye, hogy itt lehet paypallal fizetni, hátránya, hogy átszámolva kb 15%-al minden drágábban jön ki. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták nem tudják visszatenni az accomat, ehhez nincs jogosultságuk... Na mondom szép ha a magyar ügyfélszolgálatnak nincs hozzá jogosultsága. Azt ajánlották regeljek új accot, mondom kösz... :S Szóval regeltem egy Amcsis accot amin van paypal meg kb 5%-al olcsóbbra jönnek ki a dolgok mint magyarul, de hátránya hogy a korábbi pontok meg minden ami elõzõ accon volt az ott is marad. De elvileg a nõci olyat is mondott, hogy aki nem telepítette át az accját hanem maradt MO-n, csak baja van a vásárlással annak talán tudnak segíteni, szóval azért érdemes felhívni õket. 😉

Köszi 😊 most már mûködik

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

Semmi. Becsukod ott a liveot, majd létrehozol online usert, amivel bejelentkezel, és többet nem kéri. Csak ha veszel valami kiegészítõt, max akkor.
bon
Marketspace-en "vásárold" meg.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy az ingyenesen letöltött játék product key-t kér. Ilyenkor mi a teendõ?

AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram

bon
Tudom, de a problémás országok listája maitt szúrtam be.

nekem és minden haveromnak is általában azt írja😊

Nem sikerült engedélyeztetni a fizetõeszközét. Forduljon a szolgáltatójához, vagy próbálkozzon egy másik fizetési lehetõséggel.

De azzal se mûködik😊

bon
Hivatalos forumon írták:

"Problems purchasing at the in-game store?

Currently, if you reside in Brazil, Chile, Columbia, Czech Republic, Greece, Hong Kong, Hungary, or South Africa, you are unable to purchase civilizations, booster packs, vanity items, or bundles through the Age of Empires Online store found in the game. Until this issue is resolved, please make your purchases via the Games For Windows - LIVE client, which can be downloaded at: http://www.xbox.com/en-US/Live/PC/DownloadClient. Once you download this client, you’ll be able to make your purchase through the Marketplace tab. Please be assured we are working to fix this as fast as possible."

artschi
Ahogy a játékon belüli chat-en olvasgatom, nem csak nekünk magyaroknak vannak problémáik a vásárlással, hanem más külföldieknek is...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Megtaláltam. Átraktam német szerverre, sztem az van a legközelebb és így nem fog laggolni ha coopban nyomjuk. Majd mingyá kipróbáljuk.
artschi
ha jól emlékszem, a játék elején át lehet rakni másik szerverre a városod.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sikerült, csak nem egy serveren voltunk. Most nézi haver, hogy át tudja-e hozni a városát másik szerverre, mert ott már majdnem level3as és annyi kell a coophoz legalább.
Vki le írná, hogy lehet coop-ban játszani? Haveromat felvettem Live és most már játékban is jelzi, de nem tudom beinvitálni, mert azt írja nem engedélyezett vagy nincs bejelentkezve. Pedig be van loginolva õ is. Olvastam itt lejjebb, hogy vmi portot kel megnyitni, de hogyan? Mind2-en ingyenesen játszunk, nem vettünk meg hozzá semmit. HELP!!!
artschi
akkor viszont nem értem, hogy nálam miért annyi, ha a játékon belül akarom megvenni... én is ingyenes felhasználó vagyok...

bon
Nekem is 1200 pontot ír, soha se volt még használva elõtte az account-om, így nincs rajta pont se, meg ingyenes felhasználó vagyok.

artschi
Akkor passz 😊
Érdekes, ha a játék honlapjáról venném 4000 Ft lenne áfával, viszont a vásárláskor kiírta, hogy hiba a tranzakció közben... <#gun><#gun>

nem , más régióba voltam , de most meg megint nem tudok pontot venni 8002324.. hibát ír.

artschi
Akkor neked vagy volt már MS pontod, vagy Gold X-box user vagy. Szerintem 😊

nekem 1200 ba került.

artschi
jah, de a görög pakk 1600 pont... 😊

én egy 1000 és egy 500 pontos packot vettem...

artschi
Átmigráltam magyarra a live acc-om, így viszont már 1000 vagy 2000 pontot tudok venni, 3340 vagy 6680 Ft-ért... akkor inkább maradok a cdgalaxisos verziónál.

cannot authorize the selected payment option... reggel ugyan így csináltam és most szopat...

megvan szabva egy nap mennyi pontot vehetek ? most akartam megint és ugyan azzal a kártyával és beállításokkal nem engedi...

artschi
megpróbálnám azt, hogy az átmódosítom az xbox accom magyarra, ha beengedne az oldal...