1710

• Rusy
    ha megveszem a premium pakkot akkor az a görögökre és az egyiptomiakra is vonatkozik vagy külön van, valaki írja már meg melyiket érdemes megvenni
  • Kry
    Willi: Spartaba utazol a minimap által, és ott a nagy arénára kattolsz.

Hivatalos fórumon közzétették a szeptemberi patch notest:

Legendary Gear and Quests
    • Dozens of new Legendary rarity items!
    • 5 new Legendary quests in Cyprus for level 40 players who have completed “The Twelve Kingdoms”; these are insanely hard.
    • This is all free content, available at Level 40

Defense of Crete
    We really hammered on fixing the co-op and single player rewards, among other things for Crete. We’ve normalized many of the coin rewards so you'll see some big improvements. Here’s a taste:
    • Co-op rewards are now consistently granted for clients who own the booster.
    • Rewards Update
    o Increased XP for all standard invasion quests by 20-30%
    o Increased Coin reward for 20 waves by 20-30% on average
    o Increased Coin reward for 30 waves by 30-50% on average

Sparta PvP
    We are fixing bugs with the PvP matchmaking, among other things; here’s a sample:
    • Updated Sparta Point PvP reward amounts and costs of store-bought Spartan items.
    • Added Joe’s Jeopardorium to Sparta, selling random treasure chests for Sparta Points.
    • Fixed bug in Ranked leaderboard to properly sort by TrueSkill.
    • Fixed a bug in matchmaking that should improve the quality of matches

(Do check out the PvP and Gear update thread in General as well.)

Updates
    This one about Gear is a biggie for me:
    • You can now access the Gear Hall in all regions, but not in quests. When in a region, it’s accessible through the keyboard shortcut (default “G”) or by right-clicking on items in your inventory.
    • Equipping gear no longer requires using Apply at the Gear Hall.
    • Mail is now accessible from all regions with an Embassy.
    • Also, we have Minimap color and readability improvements

Quest Fixes
    We’ve improved dozens of quests in general, from changing start units, to rewards, to adjusting AI, etc. There are dozens of fixes, let’s just say these are all getting better, for example, quests not registering units being killed have been fixed. We’ve also normalized the challenge and reward on some high-repeat quests.

Hát egy kelta vagy perzsa civnek azért örültem volna még ha beleteszik, mert ez így nem sok újitás. -.-
  • willie83
    Leirna valaki, hogyan lehet mas szemelyek ellen jatszani?
  • Belton
    Megoldva :) Köszi a helpet
  • bon
    Igen jó, csak éppen én pl. én a honlapon se voltam képes fizetni, mert nem fogadta el egyik kártyámat sem.
  • Belton
    Aham akkor viszont maradok én is a magyaron , még egy kérdés ami van a live honlapon 3990 ért premium cucc azt ha meg veszem akkor az is jó végülis ?
  • bon
    Én maradtam a magyarnál, és Xbox bontok használatával vásároltam. de ha még is váltani készült akkor vedd figyelembe, hogy évente 1x teleheted meg és a másik régióban vásároltjáték elképzelhető, hogy elérhetetlen lesz.
  • Belton
    Értem melyikre érdemes át rakni akkor ?
  • bon
    Ha jól emlékszem Patch-et is igényletek és még az se jelent meg.
  • bon
    Mert magyar régiós account-od van és azzal nem lehetséges a vásárlás
  • Belton
    Kérdés miért küld mindig hiba uzenetet az ingame store ba ?

Cant 't Retrieve information from LIVE. Please try again later.

Status Code : 800700e8

Mindig ezt dobja ki
  • Kry
    Még jó hogy szeptember közepére egy csomó újitást ígértek, lassan vége a hónapnak.
  • bon
    Sokkanak sikerült megcsinálni, hiszem többen már 25-ös szint felett vannak, én is túl vagyok már rajta többszőr is, gyorsan körbekerít a település, és örtornyokkal megpakol, vagy ha van erőddel.
  • Titan
    Ne is mondd! Lvl. 11-es Egyiptomi vagyok és van egy "repeat" quest amit pár napja nem tudok megcsinálni, mert rögtön az elején 6-8 katonával legyakja a falum a gép...most vagy 2 órája álltam a sarat, mikor kivágott..:( A feladat szerint valami hősöket kéne lenyomnom,de a 30 elefántot úgy bedarálja mintha ott se lennének...A küldi neve: Giants Fell one by one! Sikerült már valakinek megcsinálni ezt a küldit?
  • Botond #696
    Nem enged be windows live, pedig ha csak sima marketplace klienst indítok akkor beenged. Túlterhelt a login szerver, vagy van most vmi egyéb fennakadás?
  • kalmi
    hello ma keztem el a játékot és az lene a kérdésem hogy holvan tobb magyar?:)
  • willie83
    Vannak-lesznek olyan worksoppok ahol ritkabb anyagokat is lehet eloalitane esetleg vasarolni valahol?
    tradeles csak nem akar osszejonni nekem.
  • Titan
    Nekem is ezt csinálta win7 x64 alatt! Jobb klikk az ikonra és futtasd rendszergazdaként!
  • bon
    Első indítás során lekellene töltenie a játékot magától.
  • CzBeno90
    Sziasztok! Lenne egy problémám a játékkal!
    Letöltöttem a hivatalos oldalról, felraktam (igen, van gamertagem, mert van más GFWL játékom) és elindítanám a játékot, erre megjelenik az indító ablak és nem tudok rákattintani a play gombra és nem történik semmi. Mi a szar van ezzel?! Kérlek segítsetek! Válaszotokat előre is köszönöm!
  • LoSA
    Szintén görög és szintén 27! :)
  • bon
    Én csak úgy tudtam megvásárolni, hogy vásároltam xbox pontokat a boltba, azt feltöltöttem a fiókomba, majd a piactéren vásároltam meg pontokért a premium csomagot, szintén magyar regiós fiókkal.
  • bon
    Én is 27-es szintű vagyok, csak éppen Egyiptommal.
  • Belton
    Hali .

Kérdés ingame próbáltam meg venni pl az egyipt premium packot de a következőt irja a live bent a jatekba : Cant 't Retrieve information from LIVE. Please try again later.

Status Code : 800700e8

Ezt irta tegnap is ma is meg elötte is :P
    Ez mi akar lenni ?:D

A live fiok Magyarországra van állítva.
  • Kry
    Ki hanyas szintü am?
    Én görög 27.
  • Qrush
    Rámész a Trade fülre, és ha a Trade fülön aktív a kurzor nyomod folyamatosan a SHIFT-et, majd az inventory-ba klikk arra tárgya, amivel kereskedni szeretnél!!! azt meg h mennyiért árulod csak odaírod :) remélem tudtam segíteni ;)
  • willie83
    Legyszi irja le valaki kicsit reszletesebben, hogyan lehet tradelni masokkal.
    Azt ertem, hogy a chatbe de hogy rakom be oda a cuccor amit arulok meg hogy mennyit kerek erte stb...
    Koszi.
  • LoSA
    Komolyan felidegeltem magamat.... 26os vagyok... Hihetetlen, hogy összesen kapok 5 parasztot, meg 3 katonát, aztán 4 percre rá, már jön rám vagy 20 katona, hajós flotta, stb... Hát hogy csináljam én ezt meg?! ááááh.....
  • Kry
    Kereskedéshez a legjobb taktika jelenleg ha figyele a trade chatet aztán lehet egyezkedni whisppel.
    Egyébként nem lenne annyira rossz ötlet wowban is bevált, de nekem a jelenlegi szitu is teccik, van lehetőség alkudozásokra, meg lehet fogni néha noobokat akik jóval olcsobban adnak vmit mint lehetne. :p
  • Braikingboss
    Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy tervezik a játékban AH bevezetését ahol a megtermelt anyagokat és árukat más játékosoknak el lehetne adni? Azt tudom hogy levélben lehet küldeni pénzért de ez szerintem egy nyitottabb kereskedelem lenne.
  • Botond #680
    Ahol bepipálhatod, hogy coop, ott lehet bepipálni az elitet is, ha támogatja a küldi. Ha nem támogatja, akkor sehogy.
  • LoSA
    Melyik épületet kell megvenni hozzá? Illetve... Hol lehet venni az emberektől anyagot???
  • willie83
    Hogy lehet atallitani az ismetlodo kuldeteseket elit modra?
  • willie83
    Hello.
    Ha valaki szeretne coopba jatszani vagy uzletelni akkor vegyen fel: vvillie83(2 simpla v)
  • Borg
    Tegnap kipróbáltam egy elite questet... 20-as szintemen 50db fullra tuningolt elefánttal támadtam le... kb fele ekkora hadseregével 10mp alatt bedarálta az elefántjaimat :D Közülük meg megöltem vagy 5-öt...
  • tordi
    én felmentem az xbox.com-ra és onnan szedtem le mindent (ott a keresőbe beírtam a játékot aztán vhogy megtaláltam)
  • Kry
    work tools-t termelhetsz magadnak ha megveszed az épületét, vagy vehetsz tölem is 100db-t adok 60g-ért.
  • mnorbi
    hello !

leszedtem a marketplacet , aztan az felrakta aoeonlien patcheret de nem indul el a letöltés .. áll a server vagy valami ötlet ?
  • tordi
    igen, tényleg ez történt, eddig az abydos volt, most meg az athen-ra rakott -uhogy minden rendben, megvan a mentésem
  • LoSA
    Work tools kellene nekem, csak úgy tudok felépíteni valamit... Olyat hogy, honnan szerezzek?