Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hol látom azt, hogy milyen szerveren vagyok?
jobb kattal fel tudod húzni az épületeket (tervek, gondolom erre gondolsz). Amibõl már nem enged, mert limit van azt add el. Meg ha nincs prémium csomagod, akkor a lezártakat is add el. Lesz helyed...

donatus13:

Nekem a visit your frends-es küldim bugos, hiába csináltunk questet haverral nem fogadta el... 😞
Nah megvan az elsõ bugos küldim, nem számolta az elit guardokat a hector kinyírásánál... pedig nagyon szopás quest volt.

LoSA
Srácok... Kapok egy csomó mondant az Inventory-ba. De pár dologra azt írja, hogy; Cost és fel van sorolva pár dolog. Most azokat hol tudom megvenni? Vagy hogy tudom azokat a terveket, dolgokat aktiválni? 😮 Mert már nincsen hely az Inventory-mba, de ezeket a dolgokat nem akarom kidobni.

Az ,hogy már egy éve ilyen szar , és beszéltem telefonon a liveosokkal és mondta ,hogy nem csinálnak vele semmit egyenlõre , pontokkal lehet vásárolni máshogy nem.

Vki tudja, hogy mit kell csinálni annál a küldinél ahol meg kell látogatni az egyik barátomat, ezt ki is pipálja, de van még hozzá még1 küldetés, hogy csináljunk meg egy questet együtt. Megcsináltunk annál a foszernél akinél kellett és semmi. Nem pipálta ki. help

gyertek marathon szerora a HUN csatornára, vannak magyarok! 😊
1000ft különbség. Mi az, hogy nem fog mûködni?
az a kártyás vásárlás nem mûködik és nem is fog pont vásárlásból vedd meg úgy 5010 forintra jön ki.Be telefonáltam én is így akartam megvenni de így nem lehet.

bon
4500Ft + szállítás az már nekem sok, kártyás vásárlással 3990Ft lenne azért van némi különbség, az árkülönbözetten kapnék még egy extra pack-ot is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

CD Galaxisnál is beszerezhetõ a Greeks pack és nem is drága.

bon
Extra cuccok:
Bountiful Bushes: Empire Extras
990,00 Ft

Defense of Crete Booster Pack
1 990,00 Ft

Ornate Ornaments: Empire Extras
990,00 Ft

Glorious Gardening: Empire Extras
990,00 Ft

Startling Statuary: Empire Extras
990,00 Ft

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Pont vásárlásssal lehetséges a játék beszerzése egyenlõre, de én meg pénzért szeretném megvenni a marketspace-rõl, így én is várok hátha lehetõvé teszik.

nincs , csak prem packot veszel és akkor a nép amit választottál fullos lesz.max amit még vehetsz a defenders of crete pack az elég faint😊

Anthrax
Itt ugye 1x játékvásárlási dij van, nincs még pluszba market amin plus dolgokat vehetsz mint más játékoknál

artschi
jah, nekem is ezért kellene - többek között - prémiumra váltani, csak a szharos Live-on keresztül még mindig nem tudok elõfizetni... :-/

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

bon
Olyan mértékbe szaporodnak a cuccok, hogy vagy befizetsz, vagy törölgeted, pályánként 4-5 is beszokot jönni, de az invertory meg elég kicsi a free-ben.

Van valami workshop.. vagy nemtom milyen nevû épület. Olyan mint a market (igazából asszem a marketban is lehet venni 1-2 fajta blueprintet).
Ja, de ami érdekesebb azt inkább megtartom, hátha egyszer befizetek rá 😊
bon
www.xbox.com oldalon saját fiók, beállítások, fiók régiójának kezelése.

FuRiONight
Rendben és pontosan ?

[PC GAMING]

bon
Átállítod a régiót.

bon
Ellehet adni õket, én is azt csinálom.

FuRiONight
Hali

Leszedtem a játékot, fel is raktam, au msn-es címem-el akar belépni, és azt írja, hogy live által nem támogaott régió. Ilyenkor mi a teendõ?

[PC GAMING]

és hogyan ,vagy hol tudok ilyen blueprintet csinálni belõlük?

Én készíttettem már belõlük ezt azt, blueprinteket, meg egyéb artifactokat.
De most így 11. szinten már kurvasok cucc van, amihez premiumot kéne venni... van vagy 10 cuccom elraktározva, amit nem tudok felhasználni a lakat miatt. De valahogy még nem jött meg a kedvem, hogy pénzt költsek a játékra. ANNYIRA nem fogott még meg.
bon
Jobb gomb a cuccon és megfog jelenni a felgasználási helyük. Ami eladásra való annak meg oda van írva.

kapok ilyen materiálokat azzal mit csináljak ? van egy csomó, de még nem tudtam õket fõlhasználni pajzsokat vagy miket csinálhatok belõle? pl punctured cedar shield meg ilyesmi.

abydos, ott nincsenek is sokan.

+1

fb link gyertek!

Lett felrakva kérdés, hogy nekünk magyaroknak melyik legyen az alap szerver.
LoSA
<#eljen>

LoSA
Öööö... Van valami híretek, hogy mikor lesz magyar szerver? 😊

artschi
Kb. ez:

"Take your free-to-play Greek Civilization to the next level by unlocking Rare and Epic gear, Advisors, and Ranked PVP; increasing your Capital City warehouse storage; adding more Workshops; and receiving Coin when other players buy from your stores. For an unrivalled Age of Empires Online experience, get the Premium Greek Civilization Pack today!"

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sziasztok.

Én is elkezdtem játszani eme remek játékkal,persze egyenlõre freeként. Az lenne a kérdésem,hogy mi a különbség a free és a premium között? Mert olvastam,hogy sokaknak gondjai vannak a free accountal (sok minden le van zárva,nem elérhetõ). Aztán madj a válaszok alapján meglátjuk,hogy lesz e vétel.

Elõre is köszönöm a választ.
Pokerstars
http://www.facebook.com/pages/Age-Of-Empires-Online-Magyarorsz%C3%A1g/250332898322732

Partiba vagytok bal felso saroknál a pajzsára jobb klikk és trade.
Nyersanyag átadása a játékba: Esc és Tribute gomb.
artschi
Nemtom, ezt mikor oldják meg...

LoSA
Co-op hogyan mûködik? Próbálom bal felsõ sarokban meghívni a haveromat játszani, de nem megy. Gond lehet, hogy a Görögöknél én még csak 3as szint vagyok, Õ pedig 7es?

Nekem sem tetszik a live. 😊

-Lehet havernak átadni materiálokat meg cuccokat valahogy?
-Másik kérdésem meg, hogy mikor nyomunk coopban egy pályát, akkor tudunk egymásnak küldeni nyersanyagot?

Nem találtam ezekre lehetõségeket!
Nincs gond a lival csak meg kell szokni.

Mármint az origin bétára gondolsz? 😄 Még az is jobb, mint ez a live...
Nem azt mondom, hogy tegyék át másikra a játékot, de azért észrevehetnék már magukat, hogy hol kéne tartani.
Djuree
egyáltalán nem szar, max nem ismered. nekem 3 éve van boxom, és semmi bajom a rendszerrel. igaz a steam jobb, de az pc-s ez meg nem. az origint meg hagyjuk, egy bugos szar szemét valami, vajmi kevés funkcióval...

Waaaaaagh!

Fassetudja, asszem oda vitt... addig kattintgattam minden fasságra a játékon belüli liveban, amíg egyszercsak módosítani tudtam 😊
Egy rakás szemét ez a live rendszer... igazán észrevehetnék magukat, amikor 2011-ben már ott a steam, origin stb...
LoSA
XBOX Live oldalon?

Nekem engedte ott átírni.
profil beállítások .

1x át lehet írni az oldalon a nevet pedig. Most nem tudom hol találtam de a weboldalon tudtam én is, mert valami hülyeséget kaptam.

Steam-en vajon majd lehet vásárolni? Ott szoktak lenni akciók és akkor megvenném a cuccokat hozzá. Így drágállom a dolgot... :/ level 10es vok, de kezd idegesíteni, hogy amilyen épületeket megveszek és felhúzok, nem engedi, hogy fejlesszek benne, mert packot kell vásárolnom... váááá :S 😞
+1

Havernak is fura nevet adott. Nemtom, h. át tudta-e írni. Holnap megkérdezem.
LoSA
Nem tudjátok, hogy a nevet hol lehet megváltoztatni? Ilyen hülye nevem lett: TauterSphinx7

Beléptem az Xbox LIVE-ba, ott a Saját profilokra rámentem, de ott nem engedte átírni ezt a nevet...

LoSA
Jó lenne, ha lenne valami magyar oldal, magyar szoba, magyar chattel, stb... 😊