Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
árakat kiírja a játék, több féle csomag is kapható, 20-as szint felet már valóban nehéz a free.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Bármeddig, de 20-as szint körül már nehéz így...
Belton
Hali.

A free változattal meddig lehet el jutni illetve kb mennyi lóvé most ha normálisan akar az ember játszani ?

Köszi a választ elõre is.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

LoSA
Most valami karbantartás van?

LoSA
Most valahogy teljesen elakadtam... 24es szinten vagyok, szinte csak olyan küldetésem van, ami ismételni lehet. Nem találok most normális küldetéseket. 😊

Sziasztok!
Valaki bejelölhetne barátnak a játékban, olyan feladatom van, hogy meg kell látogatnom egy barát városát. Játékos nevem: s4nyib4
Köszönöm!

Farmerama lvl 79, Bahamarama lvl 20

Kry
Esetleg egy linket belökhetett volna valaki errõl a versenyrõl. Bár sztem jót találta meg én is, csak nem tetszik kommentálás, meg a minõsége se túl jó.
A játékban am lehetne fejleszteni a pvp illetve verseny részt. Például egy replay illetve observer cuccal nyugodt szívvel bõvíthetnék.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Vannak jó meccsek.
volt egy tournament youtube on megtalálod.

LoSA
Milyen versenyt?

Egyiptomi után a görög elég furi volt, már kezdem õket megszokni. Görögöknél fura ez a sok egység még nekem... 😊
Azért nem ment neki mert rosszul játszik vele, versenyt is egyiptomi nyerte...

Nem hiszem, hogy gyengébbek, maximum más egységekkel, más stratégiával kell játszani. Ha hozzászoksz, az is ugyanolyan jól megy. Én 18-as szinten vagyok egyiptomival most, és jól boldogulok. (csak rühellem az idõkorlátos missziókat😄)
LoSA
Biztosan van, amiben a görögök jobbak, van amiben pedig a egyiptomiak. Én régen az egyiptomiakkal toltam, nekem tetszett nagyon, igaz csak a 11-es szintig jutottam, mert utána elkezdtem a görögökkel tolni (megvettem a pack-t), és most már eléggé tetszik a görögök, pedig nagyon furcsák voltak nekem. 😊

Djuree
hú eddig göröggel nyomtam, haver egyiptommal, és fura volt hogy miért játszik ilyen gyengén haver. erre most én kezdtem egyiptomit. hát már tudom miért volt ilyen gyenge. alig van épületük, egységük az egyiptomiaknak, amik vannak azok is gyengék. semmi jó gyalogos, nincs academy, gyenge torony/fortress, lassabb fejlõdés. miért nem csinálták meg egyiptomot is rendesen? pvp-ben esélytelen velük egy jó görög ellen. kár érte...nagy minusz pont.

Waaaaaagh!

Nekem esetleg-véletlen nem vennél pontot? 😊
Augusztusi GS újságban olvastam a tesztet a játékról. A fejlesztõk garantálják a havi frissítést 2011ben. Lehet jön szeptemberbe a perzsa és a kelta? 4 vmi biztos kapunk még idén...
bon
Több féle csomag van, én most 2100 pontot vettem 6900ft-ért. Ebbõl 1200-at használtam el a Premium pack vásárlására.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
A Live account régiójával megegyezõnek kell lennie.

Kry
És mennyibe fájt ez így neked Ft-ban?

Na akkor keressek én is konzolos boltot, és ott vegyek x360 pontkártyát?😊
Osztrák is jó vajon? Mert az van itt a közelben.
bon
NA megjöttek a pontok így már megtudtam vásárolni az Eygiptomi premium csomagot, egybõl "kitágult" a világ a játékban és feltudtam használni az eddig zárolt dolgokat.

Lehet valami rendszer hiba volt😊

Nekem offline accom volt gta4 miatt, és valahogy csak onlinet csinált belõle, mert megy minden 😊
csinálj egy online acc-ot ugyan arra az email-re. Talán engedi...
bon
Van egyáltalán? Mert szerintem nincs rá lehetõség.

haliho,

megõrülök, nem tudom az offline windows live accomat online-ra váltani. Könyörgök valaki mondja meg hogyan kell, mert már fél órája verem az asztalt és nem segít. Soha nem volt még ilyen jellegû problémám, nem vagyok se balfasz se vak, de eygszerûen sehol se találok ilyen beállítást.
HELP!! 😊
free és egyiptomi lvl20, sajna nem tok segíteni. gyere marathonra és hun csatorna. itt kereshetsz játékosokat...
fuuu köszi 😄

Djuree
lebányászol 1000-et amibõl kell és átküldöd a másik faluknak. esc és tribute menü. vigyázz mert csak felét küldi el, a másik felét leadózod (feljesztéssel lehet faragni az adót)

Waaaaaagh!

HELPPP baráti faluknak kell 3 féle dolgot teljesíteni pl fa szikla kaja stb.. mindegyikbõl 1000 kell hogy kell azt megcsinálni?

Djuree
hú ez kemény, lvl8-on kétszer is lenyomták õket😄 loolxD azokat a küldiket parasztokkal nyerem kb.😄 látszik mennyire nagy aoe veteránok😄😄 én már az aoe1-el rengeteget toltam, de ez a cikkíró szavaiból ítélve akkor még nem is élt😄

Waaaaaagh!

Djuree
na, lvl24-es vagyok göröghonnal, kéne coop-os társ hosszútávra. haver aki eddig volt, lvl20-nál megállt, nincs premium pakkja, így meg kezd kevés lenni mellettem. esetleg majd 2v2 is mehet ha összeszokunk.
gamertag: Djuree

Waaaaaagh!

köszönöm a választ !
LoSA
OKs, köszi! Mert egyre több dologhoz kellene a leather! 😊

Kry
Leather receptet meg kell venni semleges városban ( nubia vagy mycanea ). A legtöbb nyersinek meg kell szerezni a receptjét, vagy np shopokban vagy játékostól ( trade chatet érdemes figyelni).

LoSA
Leather hogy lehet beszerezni? Lehet csinálni, vagy azt csak küldetések során, ládákból lehet valahogyan összegyûjteni?

* õ is

artschi
jah, az átlag index cikk mind fikázó, mint ez is.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

úristen😄😄😄😄😄 végig röhögtem kb az egész cikket, ez még a szokásos index cikknél is undorítóan hulladékabb, látszik ,hogy kb alig játszott a játékkal és ráadásul "Annak ellenére, hogy a csaknem végleges verziót teszteltük" pff 😄😄😄 anarki valahonnan marha ismerõs lehet honba láttam a gyereket de ez a cikk magáért beszél egy 0. Össze vissza van az egész cikk petecz itt van már vagy 25 ös és ketten co opba szinten mindent megtudtunk csinálni eddig igaz jól megszenvedtünk de is prem nélkül sok küldit megtudott csinálni csak kicsit jobban kellett nyomja az economy részt...

bon
Kerestem városunkban egy konzol boltot és rendeltem xbox pontkártyát, az ügyfélszolgálat javaslatára.

Hogy oldottad meg?
Ehhez képest lenyomta õket a gép co-op-ban 😄.
Meg õ nem talált 'lusta disznó' gombot....
Ezek szerint a cikk szerzõje bénább mint a 8-10 évesek akiknek ajánja.
bon
8-as szinten meg a kollégái 3-as szinten járnak nem csoda, hogy 8-10 évesnek ajánlják, ott még nincs sok kihívás a játékban.

Én pl. biztos veszek premium tartalmat (ha minden jól megy csütörtökre sikerül beszereznem 2100 pontot és indulhat a pack vásárlás)

bon
Én már a csomag pontokban (kupakban) kifejezet árán meglepõdtem, nálam kevesebbet ír. De tetszik a gépigényre panaszkodás is, nem tudom milyen gépen dolgoznak egy irodába, de irodai gépekben közös jellemzõje legalábbis nálunk a munkahelyemen irodai célra beszerzett brand gépek mindegyikére igaz, hogy netezésre és szövegszerkesztésre nagyon jók de mindegyik iszonyat gyenge integrált vga-s, ami alkalmatlan játékra, tehát nem csoda, hogy szaggat egy játék. De sorolhatnám tovább, de nem teszem, mert ez is csak egy szokásos gyenge index-es cikk.

Kry
Ja egen és még annyit hozzáfûznék, hogy öcsém aki pont 10 éves ugyanúgy próbált játszani (aoeo-val ofc) és bár egy ideig még vhogy boldogult is a játékkal a késõbbiekben - részben az egyre nehezedõ questek, részben az angol nyelv tudásának hiányában, s a korából adodó kézügyessége, s stratégiában való 'járatlansága' miatt ) elvérzett.

Szal hiába írja le a cikkben vagy hatszor hogy õ a 8-10 éveseknek ajánlja, és állitja oly magabiztosan, hogy más biztos nem fog vele játszani, fizetni meg még annyira sem, ez nem állja meg a helyét.

Kry
Hát ez a cikk egy hulladék. Teljes mértékben elfogult erõs túlzásokkal teli, érzõdik az író megvetése a játék iránt, és ez már akkor kialakult benne mikor még el sem kezdte telepíteni...

Kedvenc részem: "A kezelõfelület egyáltalán nem intuitív, hol a jobb klikk a jó megoldás, hol a bal, a menüpontok vagy mûködnek, vagy nem, a küldetések elfogadását és jutalmazását iszonyúan túlbonyolították." - Hát igen, akinek iszonyú bonyolult rákattintani az óriási sárgán villogó, wowból és majdnem összes mmo-ból jól ismert felkiáltó jelre, majd a feladat teljesítése után a kérdõ jellel a feje felett jelzett emberre kattintani, az jobb ha többet nem tesztel tetrixnél és máriónál fejlettebb számítógépes játékokat. <#ejnye1>

bon
Szokásos index színvonal a cikk, benne lévõk jelentõs részével én nem rétek egyet.

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

segítséget kérnék! teljesen kezdõ AoE játékos vagyok, lehet hülyeséget kérdezek. A PvP lenne számomra a legjobb része a játéknak, de pl tegnap este is egy 32-es szintû játékossal rakott össze, én 19-es vagyok, nem sok értelme volt így. Van valahol olyan beállítási lehetõség, hogy hozzám hasonló szintû ellenféllel tegyen össze?