1710

• bon
    Ja igen, azt elfelejtetem, hogy azonos szerveren kell lennie az ismerösőknek, én is a Marathon-on vagyok.
  • Rusy
    Átraktam a városom a marathon szerverre
  • Rusy
    Ja meg is van más szerven nyomod azért nem jó, mindegy nézelődök addig
  • Rusy
    Na azt írja no city this realm nem bírom megnézni a várost,
    olyan nyersanyag, hogy delphi limestone, concrete blocks, vellum scricps
  • bon
    Más szigeteken városokban lehet majd vásárolni, de gyártani is lesz mód, de néhány csak bizonyos pályákon vagy néptől szerezhető be. De írhatsz is listát és ha tudok akkor küldök át neked a "postaházba"
  • Rusy
    Nagyon szépen köszönöm, mondjuk ha van kedved majd és fenn vagyunk mindketten, csinálhatunk esetleg coopba is pályát mert én még nem próbáltam, illetve olyat szeretnék még tőled kérdezni, hogy van olyan épületem amihez nincs nyersanyag elmentem már több városba, és nem árulnak olyan anyagokat, nem tudom most pontosan mi, de majd megnézem vagy van olyan nyersanyag amit csak küldetés közben lehet megszerezni, esetleg később, nem lehet venni?
  • bon
    Tőlem függetlenül is eltudod érni a városom ha már ismerősnek jelöltelek. Én pl. már megcsináltam a te városodban egy küldetést, ami ismételhető 12 óránként ha jól emlékszem.
  • Rusy
    Majd írj légyszi mikor leszel fent, én inkább este meg hétvégén vagyok csak üdv
  • Rusy
    helló megyek aludni akkor felveszlek holnap mert eddig senki nem jött 3 embert is invitáltam köszönöm
  • bon
    csbon néven megtalálsz, van Görög, Egyiptomi és Perzsa városom.
  • Rusy
    köszönöm akkor keresek valakit, mert baráti körömben nem játszik senki vele
  • bon
    Barát nélkül sehogy
  • Rusy
    Na sikerült bankkártyával köszönöm a segítséget, most már műkszik, azt a küldit nem tudom most megcsinálni, hogy látogassak el egy barátom városába és csináljak meg egy küldit neki, mert nincs most senki aki fel van véve friendnek, hogy kell azt megcsinálni
  • bon
    Kártyával is meglehet venni (csak elég kényes a kártyákra, így nem mindegyiket fogadja el), nem kötelező a pont vásárlás. Pont vásárlása meg el kell fáradni egy konzol árúsításával foglalkozó boltba. De online boltok is szoktak árúsítani pont kártyákat.
  • Rusy
    mer nekem a windows live-ba pontokat lehet vásárolni és azzal a ponttal lehetne elvileg megvenni?
  • bon
    Elmész pl. az xbox.com-ra, bejelentkezel az account-odal, majd a játékok\pc játékok kategóriában megkeresed (banner-ben is reklámozzák) Get add-ons gombot megnyomod. Kiválsdztod a neked kellő csomagot és avásárlás számítógépre gombot megnyomva kifizeted kártyával, vagy az előre feltöltött live pontokkal.
  • Rusy
    Írja már le valaki, hogyan lehet megvenni a játékot neten, mert nekem elég bonyolult
  • bon
    Mnidg írni szokta, hogy hányas szintén hazsnálható magán a kártyán.
  • Djuree
    vettem egy hetaroi master kártyát de nem tudom használni. miért? lvl30 vagyok. olvastam vmi olyat hogy szinthez vannak kötve ezek. hanyadik szintnél lehet ezt használni? kék kártya amúgy. rare...
  • Botond #851
    Na minden nem ismétlődő küldi pipa. :)
  • bon
    Jó bugosak az új Mozaik Title és Giza Limestone küldetések.
  • bon
    Most meg már a novemberi patch óta a térképen is a város ikononál előjőn a hiba.
  • bon
    Nálam is ezt csinálja az egyiptomiaknál, de szerencsére pályákon nem, én bugra gyanakszom, mert az októberi patch után jelentkezett elösszőr a probléma.
  • tordi
    Tudnátok segíteni? Miért van az, hogy a városokban bizonyos épületek villognak, remegnek? Próbáltam a garafikai beállításokat módosítani de semmi változás. Ez kb olyan 3 hete kezdődött nálam, addig semmi ilyesmi nem volt
  • Belton
    Esetleg ha valakinek kellene az accountom akkor irjon
    Perzsa + Görög + Defense Crete Pack van az accounton.
    Ha érdekel vkit itt forumon pm be jelezze .
    Screenshotokat persze tudok adni ( mielött még valaki kamunak nezne)
  • bon
    Úgy nézem az e havi patch-elés után bugosabb lett a játék.
  • bon
    Ma jön a novemberi frissítés, sok változással, bővebben itt: link
  • honveed
    Hallottam, hogy régebben problémás volt a boltban vett görög prémium civilizáció, nem lehetett beváltani a kódot, ha Magyarország volt beállítva helynek a Live profilban. Azóta sikerült valakinek?
  • Kry
    Próbálkozz folyamatosan amíg nem sikerül.
  • bon
    Beszerzel x-box live pontot és megvásárolod pontokért.
  • willie83
    Par honappal ezelott megvettem a gorogoket. Most meg szerettem volna venni a Special Pro Persia Launch Bundle csomagot es nem akar osszejonni.
    Sorry
    Your purchase cannot be completed at this time. Please try again.
    Ugyanaval a modszerrel probalok fizetni s nem jon ossze.
    Ikyenkor mivan?
  • bon
    Boltokban csak a görög vásárolható meg úgy tudom. Népeket külön-külön és csomagban is meglehet vásárolni a Marketplace-n. most éppen 50%-os akció van az Egyiptomiakra. Korábban vásárolható volt online egy komplett csomag ahol minden extra és nép elérhető volt, ha jól emlékszem 19900 ft-ba került.
  • TBTPumpa
    Kíváncsi voltam a játékra, mert a széria nagy kedvelője vagyok már a kezdetek óta (első stratégiai játékom pont az Age of Empires 1 volt) és letöltöttem az ingyenes verziót. Nagyon tetszik a játék és az lenne a kérdésem, hogyha a CD Galaxis-nál megveszem a dobozos verziót, akkor a Görögök mellé megkapom az Egyiptomi frakciót is vagy csak a Görög marad úgy, ahogy az ingyenesben is... Illetve nincs olyan kiadása a játéknak, ahol a Görögök mellett az Egyiptomi nép és a Perzsák is játszhatóak vagy csak a Windows Marketplace-ban lehet őket megvásárolni?
    Amúgy 3000 Ft nem pénz ezért a játékért!
  • willie83
    hello.
    ha valaki szeretne co-op-ba jatszani akkor vegyen fel(vvillie83)
    jol jonne agy kis segitseg nehany palyan :).
  • bon
    Felesleges engedélyezni, úgy se rakja fel véglegesen, minden indításnál újra fog jelentkezni, idővel majd csak lesz rá valami javítás.
    Szerintem a problémát az okozzza, hogy pár napja volt egy live frissítés játékba történő bejelentkezésnél amit meg is csinált csak valamiért egy régebbit szeretne feltenni az update.
  • Madmano
    Tehát azt mondod,engedélyezzem neki vissza?
  • bon
    Igen, folyamtosan ott van, mindig fel is teszi (előzméyneknél megnézhető) neten keresgélve megoldást még nem találtam, de másoknak is előfordul.
  • Madmano
    Tehát már felrakta és még mindíg ott van a felrakandó frissítések között?Amúgy a Marathonon vagyok én is.Csak még icipici.:)
  • bon
    Nálam még jeleneg is itt van a frissítések között.
  • Madmano
    Tegnap frissített a Games for Windows,mikor kezdtem a játékot.Mondom,ok.Erre este a Vezérlőpult Frissítések-nél feldobált tegnap este egy Games for Windows software 3.5-9s verziót.Ezt 4szer felrakta!!!Normális ez????????????Azóta elrejtettem ezt a frissítést,mert amíg nem,folyton azon rugózott,hogy felrakja.Még a Kikapcs gombra is rárakta,ahogy a fontos frissítéseket szokta.Más is járt így?