1710
-
#950 Kellemes Karácsonyi ünnepeket! -
#949 Boldog karácsonyt minden AOEO játékosnak :) -
#948 Egyébként köszönök minden választ, szép lassan majd csak beletanulok :) -
#947 Jó lenne az a prémium pakk, de nem merem megvenni, mert ha ma megveszem, tuti holnap fele annyiba kerül :) -
#946 ahhoz premium pakk kell, bónuszokat adnak a kártyák, minden korra egyet választhatsz. van ezer féle, majd találsz meg veszel. -
#945 Advisor Hall*
-
#944 Az advisitor hall mire jó? Van benne 2 kártya vagy mi, de mindkettőn van egy lakat. -
donatus13 #943 Néző pont kérdése egyiptomival azt kell csinálni mint sc ben a zerggel mass mass mass :) -
#942 hát igen, az elefántok eléggé zúzósak. az a baj sok kaját foglalnak. -
#941 5db-ot, 20-as a max férőhely/db -
#940 Prémiummal hány raktárat lehet építeni max? -
#939 Tényleg van pap a görögöknél, csak kicsit később :) Pont most osztottam rá pontot :) -
#938 Ez így van, de az Egyiptomiak gyengébbek de az elfántok nagyon brutálisak, pláne maxra fejleszte és nagy csspatban. -
#937 minden népnél van gyógyító.
arra készülj fel hogy egyiptom jóval gyengébb mint a görög. görögök a legerősebbek, legjobban kidolgozottak, legtöbb épületük, egységük van. egyiptom elég szegényes, elég ha csak ránézel a 2 nép képzettségeire, egyiptomnak elég foghíjas a választéka:D
perzsia elég jó lett ahogy nézem. de kelták megint ilyen szegényesek lesznek ahogy látom. -
#936 na tegnap haverral megcsináltuk a you complete me-t is. hát így utólag nem is volt olyan vészes. a győztes taktik: egyből fal, mögé tornyok, de millió. én csak követ meg fát szedtem legalább 15 percig. haver csak kaját meg aranyat, ő csinálta a lovasokat ostromgépek ellen, a katonákat meg kiszedték a tornyaim. innen már nem volt nehéz támadó sereget gyűjteni és lenyomni őket.
megvan a lvl40 is, nem maradt kihívás, pvp nem érdekel. jöhetnek a kelták, azokat is kimaxolom:) -
#935 Nagyon tetszik az Egyiptom :) Tetszik, hogy vannak gyógyítók :) -
#934 Ahhhaaaa, értem. Akkor majd gondolom kiadnak majd egy újabb packot vagy valamit, hogy tovább lehessen menni a szinttel :)
Most egy kicsit játszok az egyiptomiakkal, már 2-es szintű vagyok :) -
#933 Igen. De én nem perzsákkal kezdeném, mert ott alapból 20-as szintű vagy, jobb fejlődni az első szinttől kezdve. -
#932 Max 40-es szint az elérhető legnagyobb, sajnos mert még lenne hova fejlődni. Két civilizációt játszok párhuzamosan, de sok a közös pálya, sok az ismételgethető pálya ami jó pontszerzésre. Csapatokban elég nagy eltérés van a népek között. Most kaptam meg ajándék képpen a Tomb nevezetű dekorációs épületett. -
#931 A perzsáknál ha megveszem a Pro Persian Civilization-t az olyan mintha a másik 2-nél megvenném a premium packot? -
#930 Azok már szép szinten vannak akkor :)
És akkor 2 civilizációt húzol párhuzamosan?
Mi a különbség köztük? Érdemes befektetni többre? Vagy csak olyan mint a wownál, hogy húzhatsz több karaktert?
Amúgy próbáltam most kicsit játszani, de rossz kedvében van a net és kétszer is kidobott küldi közben. Rohadjon meg :) -
#929 Görögöket 6-os szintnél abbahagytam, prémiummal akarom majd folytatni. Egyiptom és Perzsák 40-es szinten vannak, velük szoktam játszani. -
#928 Én görögöt kezdtem, most 10-es szintű vagyok. -
#927 És te mindhárom civilizációval játszol? -
#926 Ha jól emlékszem az Egyiptomiak is levoltak értékelve 50%-al októberben. De nekem a görögök kellenének nagyon, -
#925 Minden civilizációért külön kell fizetni. Egyenlőre 3 érhető el, de jövőre jönnek a Kelták. -
#924 Na akkor várok én is egy kicsit még :) -
#923 Egyébként írtad, hogy 2 prémium csomagot vettél eddig. Miért kellett 2 premium csomag? Két civilizációhoz? Vagy ezek a prémium csomagok idővel lejárnak? Vagy van több féle?
Bocsi a sok hülye kérdésért, de nemrég kezdtem és érdekelnek ezek a dolgok. -
#922 Defense of Crete Booster csomag, Prémium Görög és Prémium Egyiptomi csomag egy áráért.
amúgy én éppen karácsonyi akcióra várok, mert pl. a Perzsákat is 2000ft-ért vettem meg. -
#921 Próbáltam lefordítani a leírást, de nem sikerült rájönnöm, hogy mit ad. -
#920 Köszönöm a gyors választ :)
Hát így tényleg nem vészes a dolog. Ennyit simán lehet rá áldozni :) Ennél még a wow is többe kerül :)
Az xbox oldalon a Premium Greek Civilization Pack már 4000-erért megkapható.
Van néhány drágább csomag is ott, azok mit tudnak? Pl. ez: http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Special-Launch-Offer/00000000-0000-400e-80cf-00094d530fa3 -
#919 Hónapokig el lehet lenni ingyen is, 1 db premium csomaggal is szintén hónapokig. nekem eddig 7 ezer ft-ba van, 2 premium csomag meg 1 Empire Extras csomag, játék megjelenése óta játszok vele.
Ha küldetés közbe megszakad a kapcsolat a szerverrel akkor buktad a küldetést és kezdheteed újra. Célszerű figyelni a tervezett karbantartások idejét. -
#918 Én is elkezdtem játszani ezzel a játékkal. Nagyon tetszik, csak érdekelne, hogy, hogy anyagilag hosszútávon mibe kerül ez nekem. Mármint tudom, hogy lehet venni packokat meg efféléket, de gondolom nem elég megvenni azt a kb. 5000 Ft-os packot, hanem más kiadások is várhatóak. Érdekelne, hogy havi szinten mennyibe kerülne az nekem, hogy úgy tudjak játszani, hogy az extrák is, mint pl az epik cuccok használata is benne legyen?
A másik kérdésem, az lenne, hogy ha mondjuk nyomok egy hosszabb küldit, és közben megszakad a kapcsolat a szerverrel, akkor van arra mód, hogy ne kelljen újrakezdenem a küldit?
Ha kapok választ, előre is köszönöm :) -
#917 A vége a tuti. :) A borsó meg a héja. :) -
#916 A live fiókod jelszavát ad meg. -
#915 na im nothing without you megcsinálva minden különösebb epic segítség nélkül:) nem is volt vészes. fal+pap kombó bejött, haver meg egyiptomi káoszolós papokat csinált:) igaz az elején meleg volt a pite, majdnem odalettünk, a papjaim átalakították az elite faltörő kosokat, és vissza a feladónak:D a következő pálya könnyű szigetes volt. most meg itt a játék legnehezebb pályája, you complete me:) van megint mivel szarakodni. ilyen pályából kéne több, mert ezen a pár pályán kívül ultra könnyű volt a játék. -
Rusy #914 Nem tudom milyen nevet adjak a mailnak mert az egyiptomi civilizációm nevét adom meg de azt írja nem található ilyen a szerveren -
#913 LEvél ikon lebeg az épület felett. -
Rusy #912 Hogyan lehet átküldeni mert még nem jöttem rá -
#911 Simán átküldhető egy-két kivételt kivéve minden tárgy, saját magadnak kell címezni, majd átlépsz a másik népedhez és ott meg megnyitod.