1710

• Qerty
    Lehet, hogy hülye kérdés, de lenne megint egy kérdésem :)
    Vettem egy olyat, hogy Recipe:leather
    Megtanultam, de hogy tudnék építeni olyan épületet ami leathert gyárt?
  • Qerty
    Köszi, ennek örülök :)
  • bon
    Nyugottan építsd meg a kisebbeket, később lebontható (a blueprint gombbal) és eladható.
  • Qerty
    Van most 2db 16 slotos raktáram meg egy 12 slotos. Bon említetted, hogy 5 db 20-as lehet. Merjek még építeni 12-est vagy 16-ost? Le lehet bontani majd a kissebbeket, hogy 20-ast tegyek a helyére?
  • Djuree
    én találtam pár jó cuccot, köztük volt lila 30k-t érő kártya. sajna akkor még nem tudtam hogy ennyit ér és felhasználtam. pedig eladtam volna ha tudom. persze nagy része nekem is hulladék.
  • Qerty
    Van szeró :)
  • bon
    Lehetne
  • Qerty
    Lehetne már szerver
  • bon
    Na a kincsek jól szívatnak a Görögöknél, tegnap kezdtem el játszani, jelenleg 11-es szintű vagyok, de haszonos dolgot még nem nagyon találtam a ládákban, értékeset meg pláne nem. Esetek jelentős részében csak eladható törött dolgokat kapok. A másik két népnél ahol már 40-es vagyok ott valamivel jobb a helyzett, de értékes dolgokat ott se nagyon szoktam kapni.
  • Djuree
    cuccokat kell gyártani és eladni, ebben van a nagy pénz. próbálj lila nyersiket, várat vagy lila katonákat gyártani, drága a recept, 50-60k, de ha megvan nem lesz pénzgondod többet. addig meg küldik, ne vegyél semmit, lehet jókat találni questekben, mindig fedezd fel az összes kincset. lvl40-re összejön az 50k ha ügyes vagy:)
  • bon
    Úgy látom az AOEO serverei megint elhasaltak, de még a hivatalos forum is sql szerver hibát ír.
  • Qerty
    Köszi, le is mentettem az oldalt :) Gyüjtök minden AOEO-al kapcsolatos hasznos linket :) Ha tudtok ilyet még jöhet :)
  • bon
    Epic van: link
  • Qerty
    Ja, hát igen :)
    Epic és legendary receptek vannak egyébként?
    Tök jó lenne ha lenne, és lenne piac ahol lehetne kereskedni ezekkel :)
  • bon
    Epic cucc még gond nélkül kifizethetők, jó néhányat vettem már, de a Legendary cuccok árai nagyon durvák: Armoring of Archimedes 26000, Breastplate of Enkidu 27500 a többiről nem is beszélve.
  • Qerty
    Hát igen, ez a baj, az epic cuccok meg sokba kerülnek :)
  • bon
    Én küldetésekkel szerzem, de sokat még nem sikerült, mert keveset adnak.
  • Qerty
    Coin-t, hogy lehet sokat szerezni? Csak küldikkel, meg az a néhány kacat amit eladok?
  • bon
    Sajnos csak kétféle lehet, elég nagy baromságnak tartom.
  • Djuree
    csak 2 lehet.
  • Qerty
    A Crafting Hall-ban egyszerre mindig csak 2 lehet bepipálva, vagy ezt lehet valahogy fejleszteni, hogy többet is lehessen?
  • Djuree
    majdnem lehetetlen, de mégsem az:) youtube vidi segít. meg van neten leírás a pályához, keress rá. én nem foglalkoztam még vele, ez az 1 challange van már csak nekem, majd ha sok lesz a türelmem. a lényeg hogy mindent másodpercre pontosan kell csinálni, mert amúgy nincs elég nyersi. lovasokat érdemes gyártani, az alap lovast, mivel 2 kaját foglal és elég olcsó ahhoz képest. meg sok paréj kell, hogy sok nyersi jöjjön, 40 paréj elég kb.
  • Qerty
    Értem :) Köszönöm a választ!
  • Rusy
    Nem tudom barátok között a trade menüben lehet akár coin-ért is adni venni cuccokat, de szerintem a wowban ez sokkal széleskörűbb
  • Qerty
    Itt van olyan piac, ahol a játékosok egymással tudnak üzletelni? Mint wow-ban az AH.
  • Rusy
    Én is pontokat vettem és úgy vettem meg pontokkal a cuccot, melyik kiegészítő packot érdemes megvenni még, ami a legtöbb tartalmat nyőjtja
  • bon
    Sajnos nem :(
  • Qerty
    Gratula :)
    Sajna nem lett karácsonyi akció :(
  • bon
    Eldobom az agyam! Végső elkeseredetségemben, bepróbálkoztam a Windows-os telefonomon keresztül a marketplace-ben felvenni kártya adatott, elsőre sikerült, így már megtudtam venni az Microsoft pontokat (korábban még maradt néhány így feltudtam azt is használni). Majd kifizettem pontokkal a Görög tartalmat.
  • Qerty
    Sajna az ünnepek miatt ebből csak holnap lesz valami leghamarabb.
  • Qerty
    Én úgy fogom csinálni, hogy MS pontot veszek, mert akitől veszem a wow gamecardot, az kiderült, hogy árul MS pontokat is :) Így egy prémium csomag csak 3500 Ft. De ha több MS pontot veszek mégjobban megéri.
    800 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 2300,-
    1200 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 3500,-
    2100 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 5500,-
    4200 MS Pont EU/UK,Magyar reghez!!) 10500,-

Ez úgy működik, hogy küld egy kódot emailben, és azt adom meg az xbox oldalon.
  • bon
    A Microsoft fizetési rendszerénél rosszabbal még nem találkoztam, megszeretném venni a Görög premium pack-ot, de semmilyen kártyát nem tudok hozzáadni, mert szerinte nem érvényes a 3 féle kártyám közül egyik se. Természetesen jók a kártyák, sőt már fizetve is volt velük a rendszerében, csak törölve volt a tranzakció után a kártya adat, hogy ne tárolja. :(
  • bon
    Nekem másodszorra sikerült Perzsáknál, a youtube videó valóban nagyon sokat segít.
  • Rusy
    Itt nem nagyon kell védekezni, mert nem jön ellenség, de 15 perc alatt szerintem nem lehet elérni 200/200 populációt, mert egyszerűen nem tudod olyan gyorsan legyártani, illetve annyi nyers anyag sincs, eleve hármas kor kell ahhoz hogy tudj csinálni 3 főépületet az meg 300 kő épületenként nem tudom egyenlőre nem is próbálkozok :D
  • bon
    Némi katona védekezésnek és rengeteg Villagert gyártsál.
  • Qerty
    A quest nevét írd be youtube-ra, van egy srác aki feltölti az összes questet. Én akkor szoktam nézni, ha nem értem mi a feladat :)
  • Rusy
    Na megcsináltam nagy nehezen, de most adott egy olyat hogy 200 populáció na ez szerintem lehetetlen :D
  • Rusy
    Van egy olyan pálya, hogy 15 perc alatt el kell érni 160 populációt, arra valami taktikát tudna írni valaki, milyen katonákat gyártsak, mert eddig 146 ameddig jutottam, de az is nagyon max én barakba meg íjász épületbe nyomtam eddig, lehet lovast kellene nem tudom,valaki esetleg tanács?
  • Rusy
    Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.

Olyat szeretnék kérdezni, most nyomtam egy coop játékot a párommal, én voltam a szerver én invitáltam, de ő nem kapott semmi jutalmat, csak az kap aki a küldit csinálja? Én azt hittem feleződik vagy ilyesmi
  • donatus13
    Boldog Karácsonyt mindenkinek:)