1710
-
Rusy #1030 köszi mindkettőtöknek, igen 10-es szinten vagyok és arra a következtetésre jutottam a saját egységeik elég gyengék, van premium pack-om úgyhogy akkor advisorral tudok majd gyártani -
Borg #1029 Szerintem csak war elephantra. Másra nem is bassz el pontot.
Illetve ami még jól jön, az a messzehordó katapult, meg ugyanez vizen. -
#1028 egyiptommal desert cavalryra sztem. ehhez advisor kell, fortressben tudod őket gyártani. vagy elefántok is jók, ehhez is advisor. sima egységeik sztem nagyon gyengék. -
Rusy #1027 Én is gáznak találom pl a 40-es szintet, közel felére se adtam a cuccoknak amire lehetne, ha meg egy pack demo pályáján mész mindent maxra tudsz fejleszteni, ezzel az újrajátszhatóságot próbálták növelni, hogy legközelebb mondjuk íjászokra vagy gyalogosokra menjek ne lovasokra.
Apropó az egyiptomiaknak milyen egységre érdemes majd fejlődni -
#1026 Hát igen...sajnos elég sok a korlát, még ha fizet az ember akkor is. -
#1025 nem tudom miért csak 2 fős coop van. mivel nincs hozzá külön történet, csak berak melléd egy másik falut, nem tudom miért nem lehetett akár 4 fős coop-ot csinálni. kicsit nagyobb pálya, pofátlanabbul csaló ellen és kész:) -
#1024 Akkor egyenlőre nem veszem meg, mert nincs kivel coop-oljak :) Egyedül meg elég húzósak azok a küldik :) Nemrég csináltam meg a 10 hullámosat :) Elég kemény volt (bár annyira nem, mint amikor még kicsiként próbáltam zöld cuccokban, most legalább már vettem rare pajzsokat, meg 1-2 epic cuccot is) :) -
#1023 asszem ez a 40 hullám jön és vissza kell verned őket pack:) igen jó cuccokat lehet venni a pontokból amit adnak ezek a küldik. meg mókás is lehet, persze csak coop-ban haverral. én biztos megveszem majd, minden küldit haverral toltunk coop-ban, egyedül szar, de így 2-en isteni. -
#1022 A Defense of Crete Booster Pack -ot (http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Defense-of-Crete-Booster-Pack/00000000-0000-400e-80cf-00084d530fa3) szerintetek érdemes megvenni? Ha jól értem ezzel lehet küldizni Crete-hoz, és jó cuccokat adnak a küldik. -
#1021 ja értem, köszi -
#1020 piacon. írd ki hogy WTB belly bow! majd ír akinek van le megveszed tőle. -
#1019 Nem rég osztottam pontot, hogy tudjak kiképezni crossbowmant, de belly bow-ot sehol sem találok nekik. Egyedül Crete szigeten, de ha jól értettem, hogy oda lehessen küldizni, kellene venni egy boost backot. Esetleg máshonnan tudnék szerezni belly bow-t? -
Rusy #1018 Ja nekem is 20-30 mp alatt talál ellenfelet -
Rusy #1017 igen ez a népenkénti fizetés nagyon trükkös, viszont én személy szerint nagyon jónak és jogosnak tartom, minden játékot így kellene.
Elkezdtem nyomni a free-t felfejlődtem 13-ig azt hiszem, jöttek elő a dolgok amit djuree is írt epic cuccok advisor stb, gyakorlatilag addig egy teljes értékű játékot nyomtál nekem 15-20 óra játékélmény, manapság az néha egy 10000ft-os teljes árú játék játék ideje.
Utána szerintem döntened kell, ha komolyabban akarsz vele játszani akkor meg kell venni, ha nem jött be akkor nem veszed meg, nem vesztettél egy forintot se, de ha meg free lenne csak akkor meg nem fejlesztenék olyan gyorsan jól mint most.
Később nehéz pályákon kevesebb az esélyed ezek a dolgok nélkül, de ha pvp-zni akarsz akkor szinte semmi esélyed, nyomtam én is, ott van pl . 4-es korba a golden hippikon amit advisor ad, fortressbe tudod építeni, kb 2x olyan gyorsan és sebzésre ugyanaz mint az alap hippikon felfejlesztve kb 3000 aranyért, és a kovácsműhelybe ugyanúgy növeli a sebzést meg a támadást a fejlesztés.
premium pack nélkül ha nagyon jól játszol akkor sincs esélyed pl egy lovasnak neked mondjuk 10% health-ot adó cuccod van freebe, nekem az epic meg a legendary 70-et ad sebzés ugyanez, tehát ha összeeresztünk 100-100 lovast akkor neked mind meghal nekem a fele -
milan #1016 köszi a felvilágosítást.
kár, hogy rám kötelezik a géppel való játszást. jobb volt amikor csak pontra mentek a pvp-k, meg egyszer fizettem ki a játékot nem népenként. -
#1015 hát nem sokat pvpztem, olyan lvl20 körül pár meccset, én a coop miatt játszok vele haverral. nekem mindig talált ellenfelet szinte egyből, igaz az régebben volt, még megjelenéskor, de sztem most még többen nyomják. mikor lvl20 voltam, dobott be lvl40-es embert, ő mondta hogy fejlődjek gyorsan 40-ig, mert a legtöbben 40-en pvp-znek. prem pack azért kell, mert nem tudod használni a jobb cuccokat meg az advisorokat. de már van egy olyan mód hogy ki lehet ezeket a bónuszokat kapcsolni, így elvileg prem pack nélkül is van esélyed, csak akkor így kell indítani a keresést.
de majd aki nagyobb pvp-s, leírja jobban. -
milan #1014 elindul a keresés és 0 találat van, kell ezenkívül még valami küldi vagy ez lenne a pvp?
lvl40 után sokan pvp-znek? mert a mythologyt is azért kellet abbahagyni mert nemvolt találat fél óra után sem.
prem packel közel egyenlő esélyekkel lehet játszani mások ellen vagy pénzzel csatát is lehet nyerni?
köszönöm válaszodat. -
#1013 asszem meg kell csinálni vmi küldit csak utána enged pvp-zni. lvl7-en ne nagy pvp-re számíts, az lvl40 után az igazi, addig csak nagyon lightos. meg valszeg esélytelen leszel, főleg hogy nincs prem packod sem. -
milan #1012 néhány napja kezdtem el játszani, ezzel a körítéssel kicsit eltér a korábbiaktól.
pvp-t szeretnék játszani elértem a kívánt 7lvl -t, a sparta pvp-re kattintva nem talál ellenfelet. mit csináltam rosszul? (nem vásároltam premium packet)
remélem nem a küldiken van a hangsúly, régi motoros vagyok aoe-ben, korábban a pvp volt a lényeg. köszi. -
Rusy #1011 Na a görögökkel elértem a 40-es szintet, tudok egy két jó cuccot használni, nem tudom érdemes még játszani a legendary küldiket? Mert ugye csak coint ad xp-t már nem
-
Rusy #1010 Köszi megtaláltam, nekem is villognak a házak, de van mikor az én városomba is ez valami bug lehet -
#1009 Amúgy itt Mükénében mindenkinek villognak a házak? -
#1008 Menj Mycenae városba. És ott keresd meg Mycanae crafting store házat. Na ott :) Ahogy bemész a városba, jobbra, ahol az ikonok vannak a házak fölött, azok közül az egyik. -
Rusy #1007 hol vetted a bronz receptet mert én nem találok ilyet -
#1006 jaaaaaa, értem. Megint tanultam valamit :) -
#1005 Nem lényeg, hogy melyik városodnak akarod küldeni, elküldöd és azzal a várossal olvasod el a levelet ahol felszeretnéd haszálni. -
#1004 Nekem 2 városom van. Elküldtem a cuccot, el is ment, de tényleg mi van ha 3 országom van? Megkérdezi, hogy melyiknek akarom küldeni? -
#1003 Áhháááá :)
De akkor honnan tudja, hogy melyik városba akarom küldeni? :) Ha mondjuk van 3 városom :) -
#1002 Nem jó nevet írtál be biztos, a live fiókod azonosítóját kell beírni, ne a városodat. -
#1001 Hogy lehet küldeni? Mert én amikor megpróbáltam valamit küldeni egy másik országomnak a postán, azt írta, hogy nincs ilyen ország. -
#1000 Pontosan, lehet küldözgetni nyersanyagot, 5 aranyba kerül küldésenként. -
#999 Igen onnan vettem észre, hogy 2/2 :) Csak azért kérdeztem, hogy enm e van rá valami pack, vagy valami :)
Hogy érted, hogy jobb a helyzet 3 néppel? Népek közt lehet küldeni nyersanyagot? -
#998 Nagyon korlátozott a darabszám, bár három néppel már jobb a helyzett
-
#997 úgy ám. de kiírja hogy miből mennyi lehet pirossal. 2/2 meg ilyenek. -
#996 Egyébként rare workshop-ból csak 2 lehet? -
#995 Nekem valahonnan van copper gyártó épületem, megvettem a bronz receptet 50 coin-ért és a copper gyártó épületbe lehet kiválasztani a bronzot. -
Rusy #994 nekem bronz meg gránit tégla gyártó épület kellene, de nem találok ilyet, csak venni tudok valamelyik városba coin-ért
-
#993 Közben megtaláltam :) Köszönöm :) -
#992 leather csináló épületet valamelyik saját épületedben tudsz venni, talán blueprint store? -
#991 vegyél 16-ost nyugodtan. a 20-asra nem lesz nyersid nagyon sokáig, meg nem is kell, 5db 16-osban elfér minden.