1710

• Rusy
    nem vagyok benne biztos, de mintha king minos adna más küldit is én is meg akarom majd venni
  • bon
    Én is kerdeznék, a Defense of Crete Booster Pack "csak" az élj túl 40 hullátom teszi elérhetővé Krétán, vag ad más küldetést is?
  • bon
    Csak dekoráció.
  • Rusy
    Ami a marketbe empire extra címszó alatt szerepel az csak dekoráció? Nincs új küldetés benne
  • Rusy
    Teljesen igaza van mindkettőtöknek most próbáltam egy skirmisht és játszottam perszák ellen 1v1, teljesen máshogy játszik a gép, volt 15 elefántom már nyeregbe voltam, 4-5 fortress, legalábbis úgy éreztem egyszer csak jött pár egységgel meg 15 pappal :D, kb 60 másodperc alatt az összes elefántomat átkonvertálta, utána ez alatt az idő alatt legyalultak mindent és vége :D,
    sokat lehet tanulni a skirmishből taktikát
  • bon
    Megnéztem, és jól emlékeztem.
  • bon
    250 arany, ha jól emlékszem a hivatalos forumhozzászolásokból.
  • Qerty
    Ezt akkor még senki nem próbálta, hogy erre a kérdésemre választ tudjon adni?
    Amikor a technology pontokat resetelni akarom, azt írja, hogy kétszer szabadon resetelhetek, a kettő után mibe kerül?
  • Qerty
    Pontosan, az egyiptomiaknál nagy szerepe van a papoknak
  • bon
    Azt amelyik összezavarja az egységeket, bár én erődökkel tornyokkal és elefántokkal oldottam meg, fallal körbevéve a települést.
  • Rusy
    a negyedik koros papot ami átkonvertál embert? Vagy a harmadik korost az nem is tudom mit csinál
  • bon
    Papokat is használd.
  • Rusy
    Valamiért az egyiptomiakkal sokkal nehezebb nekem 30-as szint felett a játék, most annál a challange pályánál amikor meg kell védeni a town centert, többször is a 25 perceset egyszerűen nem tudom megcsinálni, a görögökkel elsőre megcsináltam az összeset semmi gond nem volt asszem lesz még 30, meg 35 perc, de már a 25-öset sem bírom, valaki valamilyen taktika? Mindennel jön lovas gyalogos ostromgépek íjász
  • Qerty
    Amikor a technology pontokat restelni akarom, azt írja, hogy kétsze szabadon resetelhetek, a kettő után mibe kerül?
  • bon
    Katalpult hajós módszert én is használtam.
  • Rusy
    Sikerült megcsinálnom, nem tudom hogy hogy de a többi pályához képest nagyon nehéz volt, illetve brutálisan sokan jöttek, a leírás szerint csináltam fal kis lyuk, illetve 4 fortress, de sokszor még ez is kevés volt, nagyon sokszor 2-3 emberem maradt, szinte alig tudtam fejlődni, még 1 taktika ugye 3 town centert kell megölni, az alsó ami a parthoz közel van, 2 db katapult hajóval 30mp alatt megölhető, nem is építi újra, így egy kis levegővételhez lehet jutni már csak 2 tábor özönlik rád, én nyomtam max populáció és elefántokat, így sem volt egyszerű.
  • Rusy
    Köszönöm megpróbálom, a görögökkel sem volt egyszerű pálya de sokkal simábban megcsináltam, most sokkal nehezebbnek tűnik
  • bon
    A következő taktika bevált már többször is ezen a pályán: miután földet értél, rögtön felépíted a town center-t az erdő fa, és az ásványok mellett, közben elkeríted fallal a területet úgy, hogy középűt nyitott legyen (ez fontos, mert oda fognak menni az ellenségek egységek). Felépítesz elsőnek egyet, de később még egy barrack-ot, a nyitott bejárathoz irányítod a folyamatosan legyártott Speraman-eket (későbbiekben fejlesztve) más egységre nem érdemes költeni kezdetben, a fal mentén meg tornyokat építesz 8db már elég szokott lenni. Kell egy kikötő is, kaja utánpótlás miatt.
    Piac is szükséges lehet, meg papok is a gyógyítás miatt, térítés stb.
  • Rusy
    Most van egy pálya azzal szívok Defense of Arsinoe egyszerűen nem tudok mit csinálni mindig megölnek, csak lovassal jön, de rengeteggel, már mindenféle taktikát próbáltam, lovasok ellen melyik egyiptomi egységek jók, illetve érdemes e például íjásszal is kombinálni
  • Rusy
    Ja én az egyiptomiaknál már 20-as szintű voltam mire rájöttem, hogy ha ráküldöd az első papot storehouse town centerre akkor növeli a termelést :D
  • Qerty
    Köszi :)
  • bon
    Town Center esetében is.
  • bon
    Storehouse esetében a termelés mennyiségét növeli a pap.
  • Qerty
    A snare-t megtaláltam, lassítja az ellent.
    Az Empower Dropoff-ról is találtam, hogy azzal van összefüggésben, amikor a pap a saját épületeimmel csinál valamit, de azt nem tudom, hogy olyankor mit csinál :D
  • Qerty
    Ja és a snare az mi pl. az axe-on?
  • Qerty
    A staffokon mit jelent az, hogy Empower Dropoff? Az Empowert még értem, de a dropoffot nem :)
  • Rusy
    engem is érdekelne egy részletes leírás a packok-ról, nem baj ha angol, de a fő honlapon se találtam sok infot, a játékba is elég kevés van
  • Qerty
    Amúgy köszi, hogy szóltál, most még ingyen letölthető! Még meleg :)
  • Qerty
    És ez a pack mit tud? :)
  • r4pt0r
    Nekem OTPs Masterem van, de se a fő kártyát, se a web kártyát nem fogadja el, pedig bárhol máshol tudtam vele fizetni.

Nah meg paypalt se támogatja a hazai live...
  • Rusy
    Nekem egy budapest bankos bankkártyám van azzal sikerült fizetnem, de úgy hogy pontokat vettem és utána a pontokat el lehet költeni a játékra, minden gond nélkül működik
  • bon
    Skirmish Booster Pack elérhető a Marketplacen, igaz a szerverek még nem online-ak.
  • r4pt0r
    Valakinek sikerült már bank kártyát (nem hitelkártyát) a livehoz adni? Ahogy máshol olvastam nem igen megy. Úgy látszik nem kell az MSnek az emberek pénze. :D
  • Rusy
    D jól írtad 3-4 bánya volt 1 helyen viszont csak 1000-es aranybánya, és ott viszont pont jött az ellen jobbról is balról is
  • Borg
    Akkor nem ugyanarról a mapról beszélünk.
  • Rusy
    Ja sikerült megcsinálni köszönöm, de ellenség is jött bőven nem tudom miért
  • Borg
    Balra a elmész a pályán keresztbe, és ott lesz egy gyengén védett hely, ahol van 3-4 aranybánya egy helyen. Odaküldöd a kezdeti egységedet, hogy lenyomják a védőt, és azonnal a parasztokkal nyomatod az aranyat.
    1-2 parasztot hagysz csak fát, és kaját termelni a bázison. Más nem kell. Ellenség úgyse jön.
  • Qerty
    Mi a neve a küldinek?
  • Rusy
    Van egy olyan pálya az egyiptomiaknál, hogy amikor először megyek núbiába 5000 aranyat kell szednem 15 perc alatt, erre tudna valaki valamilyen taktikát? Mert nem hogy a felét sem bírom összeszedni még ki is nyírnak
  • bon
    Elefántokra érdemes.