1710
-
#1110 Természtesen véglegesen a tiéd. -
#1109 Igen, de úgy értem, hogy ha megveszem a premium tartalmat, akkor az végelegesen az enyém, vagy egy idő múlva elvesztem azokat? -
Borg #1108 Nincs időkorlát, addig tolod, amíg bírod.
Csak pl lvl20-25 után már elég nehéz a premium cuccok nélkül boldogulni. -
#1107 És adnál egy kis instrukciót, hogy mennyi és meddig tart? vagy időkorlát nélküli. -
Borg #1106 Lehet menni freeben is, csak kicsit korlátozottabb. -
#1105 Sziasztok. Nemrég találtam rá erre a csodás játékra. Az lenne a kérdésem, hogy el lehet vele játszani ingyen is.. Vagy mindenféleképpen kell vásárolgatni. Azt láttam hogy a premium tartalom, olyan 5000 forint nemzetenként. Az örökre megmarad? Vagy időkorlátos? De annak örülnék a legjobban, ha vásárolgatás nélkül is el lehetne boldogulni, ha sokat játszanék. Köszi előre is a segítséget :) -
#1104 Jaja, igazad van, amivel msn-re bejelentkezel az is jó -
#1103 Hotmail természetsen jó, de elég ha használja a messnnger programot, mert akkor tuti van live id-je is. -
#1102 Igen kötelező. -
#1101 De asszem ha pl hotmail-es email címed van azzal símán be tudsz lépni. -
#1100 Igen kell egy regisztrált email a belépéshez -
Pat10 #1099 jó köszi a segítséget. De amúgy kell regisztrálni a LIVE oldalon? kötelező a játékhoz? -
#1098 Ennek mennie kéne, szerintem az xp a baj. -
#1097 Forumot lehet nézegetni. -
ScaniaBoy #1096 A hivatalos oldalán a játéknak nem kell csinálni semmit? -
Pat10 #1095 kiírja alul hogy : the game has launched tehát elvileg jónak kellene lenni de ilyenkor ugrik be a hiba ablak. -
Pat10 #1094 nem amúgy még csak xp-m van :S , de letöltött kb. 2 gb-ot ( kicsit több).
És utánna mikor behozom akkor írja ki a hibaüzenetet.. -
#1093 26mb-ot kívül még több gb adatot kell letöltenie. Ezért is kell jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként indítani a játékot ha Windows 7-ed van. -
Pat10 #1092 Vagy valamit kell csinálni miután letöltöttem azt a 26 mb-os vmit a netről,a feltelepítésen kívűl mert nekem úgy telepítette vagy töltötte le hogy rákattintottam a play-re és akkor ott a bal sarokba a play gomb alat kicsivel megvártam amíg betölt a csík.. :)ennyit csináltam.kell még valamit? -
Pat10 #1091 köszi megnézem... -
#1090 Nem a játék hibájának tűnik, frissítsd a directx-et, jobb ötletem nincs. -
Pat10 #1089 nem csak rákattintok 2x a kis ikonra.
Az hogy az age of empires online hibát érzékelt ,ezért leállt.....
és arra mehet csak hogy hibajelentés küldése, vagy mégse ennyi ír ki -
#1088 Most toltam egy 10-es hullámot, de már medium nehézségen, így már mozgalamsabb volt, de még nem nehéz.
Amúgy elérhető több féle pálya is, én egyenlőre a demo-ban elérhető pályán játszok. -
#1087 Mia hibaüzenet? Jobb gomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval indítod? -
Pat10 #1086 sziasztok !
valaki tud segíteni hogy hogy tudok játszani ezzel a játékkal? mert letöltöttem , de azt írja ki mikor arra mennék hogy 'Play' hogy valami hiba van... valaki tudja esetleg hogy mi lehet a baja?
előre is köszi -
#1085 Az tényleg szép alapigény :) -
#1084 3db epic épület tervrajzát választottam eddig, de brutális az alapigényük
Temple of minos: 40db Cypress wood, 40db Minoan tools, 40db Knossos Marble
Hubris of Icarus: 60db Cypress wood, 60db Minoan tools, 60db Knossos Marble
Shrine of the Bound Minotaur: 100db Cypress wood, 100db Minoan tools, 100db Knossos Marble
Alapanyagok szintén választhatok a külddetések jutalmaként, nehezségnek megfelelően nővekszik a kapot mennyiség
Kaptam még ládákat, de ott haszontalan 2-3-as szintű cuccok voltak, de ez nem meglepő az easy játékmód miatt -
#1083 És ad jó cuccokat? -
#1082 Igen, toltam is 10,20,30 hullámost easy fokozaton gyakorlás képpen. -
#1081 Ez a sok hullámos qestes pack? -
#1080 Tegnap megvettem a Defense of Crete Booster Pack, nagyon tetszik. -
Rusy #1079 na akkor azt próbálom, bár a golden hippikon kártya gondolom nekik is megvan az elég durva -
#1078 Perzsáknál elég jók az íjászok, de én szinte mindig az erődben gyártható lovas egységet használta, tömegben elég hatékonyak. -
Rusy #1077 Igen az egyiptomiaknál az elefánt mindent ver, de az biztos, hogy komoly lovasság már őket is bedarálja, de a perzsáknál van minden talán jó íjász is, vagy azokra nem érdemes adni? Pl. egyiptomiaknál nem is volt meg az íjász épületem pedig 38-as vagyok -
#1076 Hát azért valamivel csak kell támadni :) -
#1075 nem kell semmi csak sok torony. minden oldalra 6-7 darab fejlesztett torony, elé fal is kell fejlesztett, és így a gépek sem jutnak be. -
Rusy #1074 Perzsáknál mire érdemes fejlődni, mik a legerősebb embereik? -
donatus13 #1073 én megvettem , eddig csak a 40 wave es cuccot használtam persze elég jól állítható bármilyen wave re de megérte egyik legjobb móka :P -
Rusy #1072 nekem még az meg a perzsa civilizáció hiányzik, a dekoráció annyira nem érdekel, azt nem fogom, de ezt a kettőt igen -
#1071 Erősen gondolkodok a megvételén.