Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qerty
Én úgy fogom csinálni, hogy MS pontot veszek, mert akitõl veszem a wow gamecardot, az kiderült, hogy árul MS pontokat is 😊 Így egy prémium csomag csak 3500 Ft. De ha több MS pontot veszek mégjobban megéri.
800 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 2300,-
1200 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 3500,-
2100 MS Pont (EU/UK,Magyar reghez!) 5500,-
4200 MS Pont EU/UK,Magyar reghez!!) 10500,-

Ez úgy mûködik, hogy küld egy kódot emailben, és azt adom meg az xbox oldalon.

bon
A Microsoft fizetési rendszerénél rosszabbal még nem találkoztam, megszeretném venni a Görög premium pack-ot, de semmilyen kártyát nem tudok hozzáadni, mert szerinte nem érvényes a 3 féle kártyám közül egyik se. Természetesen jók a kártyák, sõt már fizetve is volt velük a rendszerében, csak törölve volt a tranzakció után a kártya adat, hogy ne tárolja. 😞

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nekem másodszorra sikerült Perzsáknál, a youtube videó valóban nagyon sokat segít.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Itt nem nagyon kell védekezni, mert nem jön ellenség, de 15 perc alatt szerintem nem lehet elérni 200/200 populációt, mert egyszerûen nem tudod olyan gyorsan legyártani, illetve annyi nyers anyag sincs, eleve hármas kor kell ahhoz hogy tudj csinálni 3 fõépületet az meg 300 kõ épületenként nem tudom egyenlõre nem is próbálkozok 😄

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

bon
Némi katona védekezésnek és rengeteg Villagert gyártsál.

Qerty
A quest nevét írd be youtube-ra, van egy srác aki feltölti az összes questet. Én akkor szoktam nézni, ha nem értem mi a feladat 😊

Na megcsináltam nagy nehezen, de most adott egy olyat hogy 200 populáció na ez szerintem lehetetlen 😄

Van egy olyan pálya, hogy 15 perc alatt el kell érni 160 populációt, arra valami taktikát tudna írni valaki, milyen katonákat gyártsak, mert eddig 146 ameddig jutottam, de az is nagyon max én barakba meg íjász épületbe nyomtam eddig, lehet lovast kellene nem tudom,valaki esetleg tanács?

Én is kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.

Olyat szeretnék kérdezni, most nyomtam egy coop játékot a párommal, én voltam a szerver én invitáltam, de õ nem kapott semmi jutalmat, csak az kap aki a küldit csinálja? Én azt hittem felezõdik vagy ilyesmi

Boldog Karácsonyt mindenkinek😊

bon
Kellemes Karácsonyi ünnepeket!

Qerty
Boldog karácsonyt minden AOEO játékosnak 😊

Qerty
Egyébként köszönök minden választ, szép lassan majd csak beletanulok 😊

Qerty
Jó lenne az a prémium pakk, de nem merem megvenni, mert ha ma megveszem, tuti holnap fele annyiba kerül 😊

Djuree
ahhoz premium pakk kell, bónuszokat adnak a kártyák, minden korra egyet választhatsz. van ezer féle, majd találsz meg veszel.

Waaaaaagh!

Qerty
Advisor Hall*

Qerty
Az advisitor hall mire jó? Van benne 2 kártya vagy mi, de mindkettõn van egy lakat.

Nézõ pont kérdése egyiptomival azt kell csinálni mint sc ben a zerggel mass mass mass 😊

Djuree
hát igen, az elefántok eléggé zúzósak. az a baj sok kaját foglalnak.

Waaaaaagh!

bon
5db-ot, 20-as a max férõhely/db

Qerty
Prémiummal hány raktárat lehet építeni max?

Qerty
Tényleg van pap a görögöknél, csak kicsit késõbb 😊 Pont most osztottam rá pontot 😊

bon
Ez így van, de az Egyiptomiak gyengébbek de az elfántok nagyon brutálisak, pláne maxra fejleszte és nagy csspatban.

Djuree
minden népnél van gyógyító.
arra készülj fel hogy egyiptom jóval gyengébb mint a görög. görögök a legerõsebbek, legjobban kidolgozottak, legtöbb épületük, egységük van. egyiptom elég szegényes, elég ha csak ránézel a 2 nép képzettségeire, egyiptomnak elég foghíjas a választéka😄
perzsia elég jó lett ahogy nézem. de kelták megint ilyen szegényesek lesznek ahogy látom.

Waaaaaagh!

Djuree
na tegnap haverral megcsináltuk a you complete me-t is. hát így utólag nem is volt olyan vészes. a gyõztes taktik: egybõl fal, mögé tornyok, de millió. én csak követ meg fát szedtem legalább 15 percig. haver csak kaját meg aranyat, õ csinálta a lovasokat ostromgépek ellen, a katonákat meg kiszedték a tornyaim. innen már nem volt nehéz támadó sereget gyûjteni és lenyomni õket.
megvan a lvl40 is, nem maradt kihívás, pvp nem érdekel. jöhetnek a kelták, azokat is kimaxolom😊

Waaaaaagh!

Qerty
Nagyon tetszik az Egyiptom 😊 Tetszik, hogy vannak gyógyítók 😊

Qerty
Ahhhaaaa, értem. Akkor majd gondolom kiadnak majd egy újabb packot vagy valamit, hogy tovább lehessen menni a szinttel 😊

Most egy kicsit játszok az egyiptomiakkal, már 2-es szintû vagyok 😊

bon
Igen. De én nem perzsákkal kezdeném, mert ott alapból 20-as szintû vagy, jobb fejlõdni az elsõ szinttõl kezdve.

bon
Max 40-es szint az elérhetõ legnagyobb, sajnos mert még lenne hova fejlõdni. Két civilizációt játszok párhuzamosan, de sok a közös pálya, sok az ismételgethetõ pálya ami jó pontszerzésre. Csapatokban elég nagy eltérés van a népek között. Most kaptam meg ajándék képpen a Tomb nevezetû dekorációs épületett.

Qerty
A perzsáknál ha megveszem a Pro Persian Civilization-t az olyan mintha a másik 2-nél megvenném a premium packot?

Qerty
Azok már szép szinten vannak akkor 😊
És akkor 2 civilizációt húzol párhuzamosan?
Mi a különbség köztük? Érdemes befektetni többre? Vagy csak olyan mint a wownál, hogy húzhatsz több karaktert?

Amúgy próbáltam most kicsit játszani, de rossz kedvében van a net és kétszer is kidobott küldi közben. Rohadjon meg 😊

bon
Görögöket 6-os szintnél abbahagytam, prémiummal akarom majd folytatni. Egyiptom és Perzsák 40-es szinten vannak, velük szoktam játszani.

Qerty
Én görögöt kezdtem, most 10-es szintû vagyok.

Qerty
És te mindhárom civilizációval játszol?

bon
Ha jól emlékszem az Egyiptomiak is levoltak értékelve 50%-al októberben. De nekem a görögök kellenének nagyon,

bon
Minden civilizációért külön kell fizetni. Egyenlõre 3 érhetõ el, de jövõre jönnek a Kelták.

Qerty
Na akkor várok én is egy kicsit még 😊

Qerty
Egyébként írtad, hogy 2 prémium csomagot vettél eddig. Miért kellett 2 premium csomag? Két civilizációhoz? Vagy ezek a prémium csomagok idõvel lejárnak? Vagy van több féle?
Bocsi a sok hülye kérdésért, de nemrég kezdtem és érdekelnek ezek a dolgok.

bon
Defense of Crete Booster csomag, Prémium Görög és Prémium Egyiptomi csomag egy áráért.
amúgy én éppen karácsonyi akcióra várok, mert pl. a Perzsákat is 2000ft-ért vettem meg.

Qerty
Próbáltam lefordítani a leírást, de nem sikerült rájönnöm, hogy mit ad.

Qerty
Köszönöm a gyors választ 😊
Hát így tényleg nem vészes a dolog. Ennyit simán lehet rá áldozni 😊 Ennél még a wow is többe kerül 😊
Az xbox oldalon a Premium Greek Civilization Pack már 4000-erért megkapható.
Van néhány drágább csomag is ott, azok mit tudnak? Pl. ez: http://marketplace.xbox.com/hu-HU/Product/Special-Launch-Offer/00000000-0000-400e-80cf-00094d530fa3

bon
Hónapokig el lehet lenni ingyen is, 1 db premium csomaggal is szintén hónapokig. nekem eddig 7 ezer ft-ba van, 2 premium csomag meg 1 Empire Extras csomag, játék megjelenése óta játszok vele.

Ha küldetés közbe megszakad a kapcsolat a szerverrel akkor buktad a küldetést és kezdheteed újra. Célszerû figyelni a tervezett karbantartások idejét.

Qerty
Én is elkezdtem játszani ezzel a játékkal. Nagyon tetszik, csak érdekelne, hogy, hogy anyagilag hosszútávon mibe kerül ez nekem. Mármint tudom, hogy lehet venni packokat meg efféléket, de gondolom nem elég megvenni azt a kb. 5000 Ft-os packot, hanem más kiadások is várhatóak. Érdekelne, hogy havi szinten mennyibe kerülne az nekem, hogy úgy tudjak játszani, hogy az extrák is, mint pl az epik cuccok használata is benne legyen?

A másik kérdésem, az lenne, hogy ha mondjuk nyomok egy hosszabb küldit, és közben megszakad a kapcsolat a szerverrel, akkor van arra mód, hogy ne kelljen újrakezdenem a küldit?

Ha kapok választ, elõre is köszönöm 😊

Botond
A vége a tuti. 😊 A borsó meg a héja. 😊
bon
A live fiókod jelszavát ad meg.

Djuree
na im nothing without you megcsinálva minden különösebb epic segítség nélkül😊 nem is volt vészes. fal+pap kombó bejött, haver meg egyiptomi káoszolós papokat csinált😊 igaz az elején meleg volt a pite, majdnem odalettünk, a papjaim átalakították az elite faltörõ kosokat, és vissza a feladónak😄 a következõ pálya könnyû szigetes volt. most meg itt a játék legnehezebb pályája, you complete me😊 van megint mivel szarakodni. ilyen pályából kéne több, mert ezen a pár pályán kívül ultra könnyû volt a játék.

Waaaaaagh!

Nem tudom milyen nevet adjak a mailnak mert az egyiptomi civilizációm nevét adom meg de azt írja nem található ilyen a szerveren

bon
LEvél ikon lebeg az épület felett.

Hogyan lehet átküldeni mert még nem jöttem rá

bon
Simán átküldhetõ egy-két kivételt kivéve minden tárgy, saját magadnak kell címezni, majd átlépsz a másik népedhez és ott meg megnyitod.