1710
-
matolcsidav #1150 hali leszedtem a játékot feltettem regisztráltam accountot a webes felületen hozzá adtam a játékot ingyenesen a profilomhoz de amikor in-game bejelentkezek utána egyből product key-t kér ( 25 darabos).
Kérlek titeket ha tudtok segíteni hogyan tudok ingyenesen játszani segítsetek előre is köszi. -
#1149 Ismerősömmel is működött hasonló szintkülönbséggel, bár nem ennyire naggyal. De azóta változhatott a szabályzás, bár coop-ban nem látnám értelmét. -
#1148 Köszi a választ!
De akkor elvileg működnie kellene így is? -
#1147 Vagy szimplán hiba van a gépezetben, hajnalba volt szerverleállsá is, lehet, hogy még mindig nem tökéletes valami. Később kell megpróbálni. -
#1146 A co-op -os küldizésről tud valaki valamit? Asszonykám most kezdett el játszani és 4-es szintű. Én meg 30-as. Próbáltam neki segíteni egy küldiben. Kiírja, hogy creating game, de aztán nem történik semmi. Az a baj, hogy már megcsináltam azt a küldit? Vagy a szintkülönbség? -
#1145 Igen-igen látszik. Köszi szépen. Ha egyszer lenyugszom, talán megpróbálom mégegyszer.
Köszi mégegyszer a segítséget! -
#1144 Nem, én egyénileg játszottam végig ezt a pályát mind a 3 néppel. Én a tenger felől voltam, mert kikötőre mentem rá. De a lényeg látható a videón. -
#1143 Ez a video co-op?
Te is co-op csináltad? -
#1142 Érdemes próbálkozni a pályával, mert utánna sok új lesz és többségük szerintem sokkal könnyebb is. -
#1141 Itt egy videó, én hasonlóan csináltam meg: link -
#1140 Megpróbáltam, és feladom. 1 órája szenvedek vele. Kifogyott a nyersanyag. 3 felöl jönnek folyamatosan. A végén már elindultam inkább az egyik irányba, mondom legalább ha az egyiket beütöm akkor kevesebb jön. Félig se jutottam. Behalt az összes elefánt, íjjász, minden ami csak volt. Elnyomtam 2szer azt az epic segítséget ami 30 erős sereget ad, de számomra ez lehetetlen küldi. Valakinek lehet, hogy ez kihívás, de nekem inkább kudarc, olyannyira, hogy mostmár végkép elment a kedvem a játéktól. -
#1139 Bejárat hagyása fontos, mert akkor kevésbé támadják a falat. -
#1138 Köszi, ha lesz időm megpróbálom így. Próbáltam fallal is, de a kis bejárat hagyása nem jutott eszembe :) És mindig szétverték a falat. -
#1137 Cyprus első pályájára gondolsz a leírásból ítélve, ami szerintem a játék egyik legnehezebb küldetése, ha nem tudod a trükköt. A szigetre érkezés után a megérkezés helyén town center, majd fallal körbe keríted a fák mentén a települést, úgy, hogy középütt nyitva hagyod, minden egységet a nyíláshoz raksz, mert oda fog menni az ellenség. Ezzel párhuzamosan egy barrack-ot is építesz, amiből ontod a legolcsóbb egységet folyamatosan, későbbiekben még egy barrack-ot célszerű építeni. Ami még fontos, a fal mentén tornyokat kell építeni 8db már elég szokott lenni. Természetesen eközben fejlődni is kell. Kaja utánpótlásnak építsél kikötőt és halásszál. Az első ellenséges bázis a víz felől simán elintézhető egy katapult vagy ballista hajóval, utána egyből könnyebb lesz a játék és lehet terjeszkedni tovább fejlődni. -
#1136 Még csak most lettem 30-as, de már kezd elmenni a kedvem a játéktól. Olyan lehetetlen küldik vann már, amikor 3 ellenség 3 irányból támad folyamatosan lovasokkal, hát az úgy egy kicsit erős, és hiába lettem 30-as attól olyan sokkal erősebb nem lettem, hiába van néhány epic cuccom, meg hiába osztok tech pontot. Meg hát epic cuccot is most hogy megléptem a 30-at tudtam venni 2 féle egységnek, hűhaa. Vagy nem tudom honnan szerezzek jó cuccokat, mert most argosban tudtam venni ezeket, de máshol nem találok epicet, amit használhatnék 30-as szinten. Recepteim meg csak zöldek vannak. Lehet én vagyok a béna, de amikor már harmadjára próbálok meg egy küldit és 10 perc után csak azt lehet látni, hogy 0 egységem mellett 200 lovas csépeli a maradék házaimat, miközben 3 irányból még tart felém 100-100, hát az úgy kicsit elveszi a kedvem az egésztől. Az tuti, hogy a 40-es szintet az életben nem érem el, max ha csinálgatom a szürke 12 óránkénti küldiket. -
#1135 Olyat találtam csak, hogy összes katonai egység kijelölése. Szerintem majd ezt fogom használni. Bár jobb lenne, hogy összes group kijelölése, de olyat sajna nem találtam. Köszi a választ! -
#1134 Csak annyit tudok javasolni, hogy a játékban a hotkey-et nézd meg, csoprotosításnál van néhány kombináció. -
#1133 Vagy esetleg hogy tudnám összefogni az összes számmal ellátott egységet? Mint ahogy valamelyik játékban (régebbi aoe vagy empire earth) lehetett olyat hogy shift-el össze lehetett fogni a seregeket, itt is összefogja, de megkapja az összes egység az utolsóra megnyomott számot, ami nem jó. -
#1132 Olyat nem lehet valahogy csinálni, hogy 1 es gombon van egy csoport, 2-es gombon egy másik, és 3-as gombra pedig beállítani, hogy az 1-es és 2-es csoport is kijelölődjön? Remélem érthető voltam :) Ja, és csak az utolsó rész a kérdés, a külön külön gombraállítás megy :) -
#1131 Ha jól értem a fórum bejegyzést akkor maradnak az árak. -
#1130 Kidolgozottabb szerintem mint az Egyiptom. -
#1129 Akkor most ezek az árak maradnak vajon? -
r4pt0r #1128 Azt viszont nem értem miért kerül többe a görög prémium tartalom. -
#1127 igen -
Borg #1126 És az 0-ról kezdhető lesz? -
#1125 Jövő hónapban jönnek a Kelták. -
Borg #1124 Én valami új civ-re várok, amit érdemes megvenni. A jelenlegiekre már nem fogok pénzt költeni. -
#1123 Péntektől olcsóbbak lettek a megvásárolható csomagok, úgy néz ki ez lett az új árazásuk, ami elég jól sikerült. -
#1122 Nem igaz. -
donatus13 #1121 Nem ez se igaz , mint mondtuk nincs semmilyen havi , vagy idő utáni fizetés a játék ingyenes csupán a népekért kell fizetni. -
#1120 Az igaz, hogy csak az első 40 óra van ingyen? Utána fizetni kell? -
#1119 (#1112 helyett #1113-ra akartam valaszolni.) -
#1118 Egyetértek! -
#1117 Ez egy totalis hulyeseg.
Nyugodtan lehet regelni, semmi gond nem lesz. -
#1116 Köszi, én is amúgy a Görögöt választottam, kedvencek. Nem, az a baj tényleg komolyan gondolja, nem játszik emiatt vele.. Hát sokat veszít, de ő tudja. Köszi a sok segítséget :) -
#1115 Nem hiszem, haverod inkább szívat. -
#1114 A perzsák csak premium csomagban tehát pénzért érhetők el és rögötn 20-as szinten kezdenek. De nem ajánlom kezdő civilizációnak, inkább görögöket. A csomagok árai meg itt megtalálhatókak: link -
#1113 Óó most beletették a bogarat a fülembe. Egy haverom azt mondta, ha virágbolti a windows-om, és beregizek a windows live-ra, akkor értesítést ad, hogy nem eredeti a rendszerem... Ez igaz? -
#1112 Akkor még annyi kérdésem lenne, hogy gondolom úgy érdemes, hogy kiválasztom a nekem tetsző nemzetet, és akkor annak megvenni, mert így mindegyiknek hirtelen felesleges. (egy kérdés, vagyis kettő:) ):
- Miért nem elérhető még a Perzsa?
- Mennyi akkor nettó a prémium pack fejenként? -
#1111 Érdemes megvenni, mert egy idő után már úgy is nehéz, ha megvan a premium pack :) Kelleni fognak azok a rare meg epic cuccok, amit pack nélkül nem tudsz használni :)