1710

• bon
    A szokásos többi népnél előforduló küldetések itt is megvannak, az új pályák tetszenek. Egyenlőre nem tűnnek kiugrónak az egységek, gépezetek még nincsenek, itt még a faltörő kost is két ember cipeli mindenhova :)
    8. szinten járok, mostanában jötke be az erpsebb egységek. Összeséégben eddig tetszik.
  • Borg
    Azt csak skippeld, nem kell hozzá.
  • navahok
    Letöltöttem a steam ezt a nyomrult win live-ot is felraktam bejelentkeznék régebben már játszottam vele erre kéri adjak meg egy termék kódot?? ingyenes játéknál mégis milyen termékkódot akar?
  • Borg
    Na és milyenek a kelták?
  • navahok
    Steamen megvehető celta, egyipt, greece premium dlc, a perzsa meg pro persian civilization mi a különbség?
  • bon
    C:-re telepítésen és is meglepődtem, 1x újra is raktam, de nem érdekli. Kelták megvéve :)
  • r4pt0r
    Ahogy nézem elég sok dolog változott, de pl a több skill pontnak örülök. De annak nem hogy csak gondolt egyet és a C-re telepítette magát, mert csak megteheti.
  • gosumofo
    Már a Steamen is ingyen letölthető a játék és megvehetők a DLC-k.
  • bon
    Már frissül a játék és elvileg a kelták is elérhetőek lesznek a frissítés után.
  • Borg
    Durva...
    Bár ilyen mennyiségű fix mellett igazán adhatták volna őket előbb, apránként is. Sok közülük már nagyon rég óta kellene.
  • bon
    Március 27-én megjleneő patch keretében jöhetnek a kelták! link
  • bon
    Pontos időpont nincs, áprilisra válhatók a Kelták. Addig játsz az Egyiptomiakkal és Perzsákkal.
  • Djuree
    mikor jönnek a kelták? jó lenne megint játszani, görögök már 40-esek....engem csak a coop érdekel, multi nem....
  • bon
    Spártában
  • Sheltem
    Egy nagyon buta kérdés.

Hogy lehet emberek ellen játszani? Ott vagyok a világtérképen csinálgatom a questeket de pl 1v1 opciót nem találok sehol.
  • Rusy
    A 25 perces town center védést, meg a 3 town center lerombolásos pályát én is nehezen csináltam meg az egyiptomiakkal, egyébként nagyon erősek, de pl a perzsákkal elsőre sikerült, az egyiptomiaknál az a baj, hogy 4-es kor kell a normális egységekhez addig elvérzel, mire felfejlődsz, én is megvettem mind a 3 prémium pakkot nem bántam meg, bár valóban kicsit zavaró a küldetés ismétlődés, főleg, hogy a görögöknél illetve a perzsáknál is a golden hippikon kártyát használom a támadáshoz illetve katapult attól függ melyiknek melyik van, ezért nem túl változatos, az egyiptomiaknál az elefántokat természetesen illetve ott van 1-2 egyedi megoldás, valamint a papokat, én is várom a keltákat jóval másabb lesz mint az eddigi 3 nép
  • bon
    Nekem megvan, 20-as szintől indulsz, sok az ismétlő küldtesé amit a többi néptől vettek, de ettől függetlenül tetszett. Nem bántam meg a megvételét.
  • ChaosTeam
    Valaki próbálta már ( vagyis megvette) a Perzsa birodalmat?

Megéri érte fizetni?
  • bon
    Ingyenesen is elérhető lesz.
  • ChaosTeam
    És ingyenes lesz vagy fizetős?
  • bon
    Ha jól tudom április.
  • Qerty
    Néztem a keltákról videót, hát én is várom nagyon :) Katt a videóért
    Lehet tudni, hogy mikor jön ki?
  • bon
    Én a Keltákat várom már nagyon.
  • Borg
    Én már max más civhez veszek premiumot, egyiptomiakhoz nem.
  • bon
    Faltörő ellen jó az elefánt is. Én 20-as szontől már meguntam a free-t, vettem Premium-ot, sok hasznos dolog van a premiumban.
  • Borg
    Ezzel próbálkoztam én is. A 15 és 20 perces missziókban még be is jött, de a 25 percesben már faltörőkkel is támad, és egyszerűen túl sokan jönnek. Már kihasználtam pedig a terep adottságait is, hogy kevesebb falból megússzam, meg kicsit körözzenek a bázis körül, de még így is sok ami jön. Erődből max 3-4 amit le tudok tenni, mert a terep nem enged többet. Rengeteg íjászt is küld, amik lefoglalják az őrtornyokat meg az erődöket a falon túlról, illetve egyszerre annyi jön, hogy mire a tornyok elbírnak velük, addigra a parasztjaimat kiszedegetik a fal mögül... ugyanigy járok a papokkal is.
    Valamit trükközni kéne itt, de még nem jöttem rá mit... vagy egyszerűen csak freeben már a korlátokat feszegetem. Lvl28 vagyok, de ugye semmi advisor nem lehet, semmi premium cucc, azok meg azért elég sok dologban segítenének.
  • Qerty
    Na hát az még egy beteg küldi :S
  • bon
    Nem tudom, hogy jó pályára gondolok e, de ha a térkép közepén vagy és 4 irányóbl tud az ellenség támadni akkor a taktika a következő, gyorsan körbekeríted, felhúzól a sarkokohoz erödőket, meg tornyokat, egy-két pap is jól fog jönni.
  • Borg
    Van egyiptommal az argosnál egy olyan, hogy 25 percig kell a town centernek túlélnie, azt ki hogyan tudta megcsinálni?
  • Qerty
    Végre sikerült megcsinálni ezt a szemét küldit :) Nekem úgy sikerült, hogy elértem a 4. korszakot és csináltam sok wari elefántot, meg sok íjjász elefántot :) Ja és persze a falon rés taktika is kellett hozzá :)
  • Qerty
    Ebony planks-ot és gemstones-t honnan tudok szerezni?
  • Qerty
    Igazad volt :) Lemértem stopperral, gyorsabban szedik :)
  • Qerty
    Hát nem tudom, lehet. :)
  • Borg
    Nem lehet, hogy annyi %-kal gyakrabban fordul?
  • Qerty
    Hát kipróbáltam, hiába fejlesztem ki, és hiába építem a raktár köré, akkor sem visz be többet a falusi.
  • Qerty
    Tudom, hogy ki kell fejleszteni, írtam is, hhogy kifejlesztés után sem működik a dolog :P
    Esetleg lehet az a baj, hogy főépület köré teszem a farmokat és nem a raktár köré?
  • Borg
    Nem elég osztani tech pontot rá, a játék közben a raktárházban ki is kell fejlesztened mindig.
  • bon
    Pedig műkődnie kellene.
  • Qerty
    Jó reggelt!
    Ha osztok tech pontot arra, hogy Apprencite Culcivator, akkor annak miben kellene megnyílvánulni, ha kifejlesztem? Mert én azt veszem ki, hogy 10%-al többet kellene a farmokról hozni a falusiaknak. De ugyanúgy csak 10-et termelnek, ha kifejlesztem akkor is.
  • matolcsidav
    BOCSÁNAT A FELESLEGES KÉRDÉSÉRT DE NÉHÁNY PERCCEL KÉSŐBB MEG LETT A KULCS A GFWL PROGRAMBAN .