1710
-
#1190 A szokásos többi népnél előforduló küldetések itt is megvannak, az új pályák tetszenek. Egyenlőre nem tűnnek kiugrónak az egységek, gépezetek még nincsenek, itt még a faltörő kost is két ember cipeli mindenhova :)
8. szinten járok, mostanában jötke be az erpsebb egységek. Összeséégben eddig tetszik. -
Borg #1189 Azt csak skippeld, nem kell hozzá. -
navahok #1188 Letöltöttem a steam ezt a nyomrult win live-ot is felraktam bejelentkeznék régebben már játszottam vele erre kéri adjak meg egy termék kódot?? ingyenes játéknál mégis milyen termékkódot akar? -
Borg #1187 Na és milyenek a kelták? -
navahok #1186 Steamen megvehető celta, egyipt, greece premium dlc, a perzsa meg pro persian civilization mi a különbség? -
#1185 C:-re telepítésen és is meglepődtem, 1x újra is raktam, de nem érdekli. Kelták megvéve :) -
r4pt0r #1184 Ahogy nézem elég sok dolog változott, de pl a több skill pontnak örülök. De annak nem hogy csak gondolt egyet és a C-re telepítette magát, mert csak megteheti. -
gosumofo #1183 Már a Steamen is ingyen letölthető a játék és megvehetők a DLC-k. -
#1182 Már frissül a játék és elvileg a kelták is elérhetőek lesznek a frissítés után. -
Borg #1181 Durva...
Bár ilyen mennyiségű fix mellett igazán adhatták volna őket előbb, apránként is. Sok közülük már nagyon rég óta kellene. -
#1180 Március 27-én megjleneő patch keretében jöhetnek a kelták! link -
#1179 Pontos időpont nincs, áprilisra válhatók a Kelták. Addig játsz az Egyiptomiakkal és Perzsákkal. -
#1178 mikor jönnek a kelták? jó lenne megint játszani, görögök már 40-esek....engem csak a coop érdekel, multi nem.... -
#1177 Spártában -
#1176 Egy nagyon buta kérdés.
Hogy lehet emberek ellen játszani? Ott vagyok a világtérképen csinálgatom a questeket de pl 1v1 opciót nem találok sehol. -
Rusy #1175 A 25 perces town center védést, meg a 3 town center lerombolásos pályát én is nehezen csináltam meg az egyiptomiakkal, egyébként nagyon erősek, de pl a perzsákkal elsőre sikerült, az egyiptomiaknál az a baj, hogy 4-es kor kell a normális egységekhez addig elvérzel, mire felfejlődsz, én is megvettem mind a 3 prémium pakkot nem bántam meg, bár valóban kicsit zavaró a küldetés ismétlődés, főleg, hogy a görögöknél illetve a perzsáknál is a golden hippikon kártyát használom a támadáshoz illetve katapult attól függ melyiknek melyik van, ezért nem túl változatos, az egyiptomiaknál az elefántokat természetesen illetve ott van 1-2 egyedi megoldás, valamint a papokat, én is várom a keltákat jóval másabb lesz mint az eddigi 3 nép -
#1174 Nekem megvan, 20-as szintől indulsz, sok az ismétlő küldtesé amit a többi néptől vettek, de ettől függetlenül tetszett. Nem bántam meg a megvételét. -
#1173 Valaki próbálta már ( vagyis megvette) a Perzsa birodalmat?
Megéri érte fizetni? -
#1172 Ingyenesen is elérhető lesz. -
#1171 És ingyenes lesz vagy fizetős? -
#1170 Ha jól tudom április. -
#1169 Néztem a keltákról videót, hát én is várom nagyon :) Katt a videóért
Lehet tudni, hogy mikor jön ki? -
#1168 Én a Keltákat várom már nagyon. -
Borg #1167 Én már max más civhez veszek premiumot, egyiptomiakhoz nem. -
#1166 Faltörő ellen jó az elefánt is. Én 20-as szontől már meguntam a free-t, vettem Premium-ot, sok hasznos dolog van a premiumban. -
Borg #1165 Ezzel próbálkoztam én is. A 15 és 20 perces missziókban még be is jött, de a 25 percesben már faltörőkkel is támad, és egyszerűen túl sokan jönnek. Már kihasználtam pedig a terep adottságait is, hogy kevesebb falból megússzam, meg kicsit körözzenek a bázis körül, de még így is sok ami jön. Erődből max 3-4 amit le tudok tenni, mert a terep nem enged többet. Rengeteg íjászt is küld, amik lefoglalják az őrtornyokat meg az erődöket a falon túlról, illetve egyszerre annyi jön, hogy mire a tornyok elbírnak velük, addigra a parasztjaimat kiszedegetik a fal mögül... ugyanigy járok a papokkal is.
Valamit trükközni kéne itt, de még nem jöttem rá mit... vagy egyszerűen csak freeben már a korlátokat feszegetem. Lvl28 vagyok, de ugye semmi advisor nem lehet, semmi premium cucc, azok meg azért elég sok dologban segítenének. -
#1164 Na hát az még egy beteg küldi :S -
#1163 Nem tudom, hogy jó pályára gondolok e, de ha a térkép közepén vagy és 4 irányóbl tud az ellenség támadni akkor a taktika a következő, gyorsan körbekeríted, felhúzól a sarkokohoz erödőket, meg tornyokat, egy-két pap is jól fog jönni. -
Borg #1162 Van egyiptommal az argosnál egy olyan, hogy 25 percig kell a town centernek túlélnie, azt ki hogyan tudta megcsinálni? -
#1161 Végre sikerült megcsinálni ezt a szemét küldit :) Nekem úgy sikerült, hogy elértem a 4. korszakot és csináltam sok wari elefántot, meg sok íjjász elefántot :) Ja és persze a falon rés taktika is kellett hozzá :) -
#1160 Ebony planks-ot és gemstones-t honnan tudok szerezni? -
#1159 Igazad volt :) Lemértem stopperral, gyorsabban szedik :) -
#1158 Hát nem tudom, lehet. :) -
Borg #1157 Nem lehet, hogy annyi %-kal gyakrabban fordul? -
#1156 Hát kipróbáltam, hiába fejlesztem ki, és hiába építem a raktár köré, akkor sem visz be többet a falusi. -
#1155 Tudom, hogy ki kell fejleszteni, írtam is, hhogy kifejlesztés után sem működik a dolog :P
Esetleg lehet az a baj, hogy főépület köré teszem a farmokat és nem a raktár köré? -
Borg #1154 Nem elég osztani tech pontot rá, a játék közben a raktárházban ki is kell fejlesztened mindig. -
#1153 Pedig műkődnie kellene. -
#1152 Jó reggelt!
Ha osztok tech pontot arra, hogy Apprencite Culcivator, akkor annak miben kellene megnyílvánulni, ha kifejlesztem? Mert én azt veszem ki, hogy 10%-al többet kellene a farmokról hozni a falusiaknak. De ugyanúgy csak 10-et termelnek, ha kifejlesztem akkor is. -
matolcsidav #1151 BOCSÁNAT A FELESLEGES KÉRDÉSÉRT DE NÉHÁNY PERCCEL KÉSŐBB MEG LETT A KULCS A GFWL PROGRAMBAN .