1710
-
#1230 hát ha egyedül megcsináltad a best friends forever - you complete me küldetéssorozatot akkor nagyon ügyes vagy. ennek a sorozatnak az uccsó küldijét ketten nem tudjuk megcsinálni.... -
#1229 Én eddig boldogultam, valamennyi népnél. -
#1228 nekem single-ben nagyon unalmas. meg könnyű is kb. a 30. szintig. a nehéz pályákat meg meg sem lehet egyedül csinálni. -
#1227 Én csak singe módban játszom, multi nem érdekel. -
#1226 nem vagyunk kezdők már :)
haver 40-es egyiptomi, én 40-es görög :)
coop-ban olyan jó ez a játék, mint amilyen szar single-ben :D
de akkor elkezdem egyedül, elviszem gyorsan 20-ig... -
#1225 Nem nehéz eljutni a 20-as szintig. PErzsáknál meg a hivatalos elnevezés is utal rá,hogy nem alap civilizációról van szó: Pro Persian Civilization, na meg ő az egyetlen amit nem lehet ingyen kipróbálni. Amúgy én a Görögöket vagy Egyiptomiakat vettem volna meg a Perzsák helyett első kezdő civilizációnak.
-
#1224 a kelták lvl 1-ről kezdenek? a perzsál lvl 20-ról? ennek mi értelme? haver megvette a perzsákat, én a keltákat, együtt szerettünk volna játszani, most akkor ez így szopás, egyedül el kell mennem lvl20-ig...fákk.... -
r4pt0r #1223 Van de nem 1,5 ös. :d -
#1222 Itt is van folyamatosan termelödő nyersanyag, 4-ből három népemnél kifejlesztettem. -
r4pt0r #1221 Szerintem egy age 4es advisoral keverted. Ott van ilyen. -
#1220 Több fajta is van belöllen, nekem is van két féle. -
#1219 Az meg 2 :) -
#1218 Lehet, hogy a folyamatos gyógyítást láttam 1,5-nek? -
#1217 De az is nagyon hasznos, főleg a kőnél észrevehető legjobban -
#1216 Hát jó lenne ha 1,5 lenne :), de sajna csak a fele, 0,75 :( -
#1215 Igen van, max fejeeltségi szinten, 1,5 nyersanyag/másodperc ha jól emlékszem. -
Rusy #1214 Ja eddig nem nagyon volt ellenfél, gondolom hogy majd később lesz, a marketbe van olyan hogy automatikusan termeli a nyersanyagokat? -
#1213 Jó pályák vannka a Keltáknál, 19-es szinten járok, most már vannak kihívást is nyújtó pályák. -
#1212 Én a Market-et fejlesztem, cél a max, és a folyamatos alapanyag termelődés, De fejelsztem még a védekezsét si, tornyot, falat, erődőt, de a papi egyésgeket is. -
Rusy #1211 Erre én is kíváncsi vagyok, illetve ki mire fejlődik én még csak 11-es vagyok nem nagyon mentem eddig semmire max a termelésre, vagy itt is inkább majd a golden hippikon kártya a nyerő -
#1210 Van ez az Augur nevű pap. Van valami köze a sacred deer-hez ami a leírásában van állat áldozás? -
#1209 A megvásárolt tartalmakat nem kell minden gépre felrakni, a live fiókhoz kötödik. Én több gépen is használom a játékot és még egyszer se kellett foglalkozni a megvásárolt tartalmak telepítésével, mert a fiókom része. -
#1208 Én is korábban vettem meg egyiptomot és unistallt nyomtam marketplaceben (egyiptomot nem deleteltem, csak az alapgém uninstall), majd újraraktam steammel és beengedett simán, és megmaradt prémium egyiptom. Marketplaceben leszedtem még installert, de nem installáltam újra ott, csak steamen. -
r4pt0r #1207 Paypalt nem lehet hozzáadni magyar acchoz, magyar bankkártyát meg nem fogad el. Sajnos a live nagyon el van hanyagolva főleg a magyar, pedig én szeretem benne hogy ugyanazt a fiókot tudom használni pc/telefon/xboxon.
Ha steamen veszed meg nem történik semmi, csak ott is benne lesz a listában, de továbbra is a live rendszert fogod használni.
-
#1206 Nekem soha nem volt gond vásárolni, egyszer beállítottam a Xbox live fiókhoz a kártyám adatait ( Paypal-t használok) és simán mindig elsőre sikerült a vásárlás akár az Egyiptom prémium civilizációt, akár a PRO Perzsa civilizációt vettem meg.
Mondjuk nem tudom, ha most újratelepítem a Steames változattal, akkor vajon megmaradnak a megvett népek, vagy elbukom őket és újra meg kellene venni? -
navahok #1205 megoldódott nem felkiáltójeles q-ként kapom hanem épületre kellett kattintani.. -
navahok #1204 STEAMen megvettem a celtic defense packot ez tartalmazza a pro celtákat és a defense of crete pack-ot de mikor Cretara megyek akkor csak egy ismételhető demo q-t tudok felvenni. Van valami szint limit hogy csak pl lvl20-on lehet csinálni vagy azt nem kaptam meg, mert a celták megjöttek. -
#1203 Görög, Egyiptom, Kelta játszható ingyen is, de vannak premium tartalmak amikért fizetni kell. -
#1202 Jól látom, hogy a frakciókat meg kell vásároljam? (steam)
én speciel a görögökkel szeretnék lenni, most akkor az nem játszható ingyen? -
#1201 Windows Phone-on felvettem az Amex kártyámat és azzal szoktam vásárolni. -
donatus13 #1200 Magam részéről én mindeképpen a steamet ajánlom mert az nagyon gyors és nincs vele szívás mint a microfos rendszerrel ahol nekem 2 napomba került mire sikerült megvennem, és egyfolytában telefonálgatnom kellett. -
Borg #1199 Nem tűnik rossznak. Most végülis mi a legegyszerűbb módja a premium vásárlásnak? -
navahok #1198 Mennyire lehet coophoz társat találni, van hogy q-hoz automatán keres egyszer sem talált igaz nagyon alacsony vagyok. próbáltam az ingyenessel megnézni mennyien vannak de ott alig van q. -
#1197 Játék közben: link1 link2 -
#1196 Településem: link -
Borg #1195 Valami képet tolj a keltákról, hogy néz ki egy város/falu stb :) -
#1194 Age of Empires 3-ban is volt olyan küldi, hogy időben kellett odaérni mindig a következő tűzhoz. Az nekem is tetszett :) -
donatus13 #1193 Most nézem steamen megy a játék mint a cukor lehet én is beruházok egy all in wonderbe :Digaz görögök már megvannak de hát ez van :D ha kétszer megvannak a görögök nem tom másnak oda adni csak azokat gondolom. -
#1192 Volt néhány nagyon jó pályám a játékban, ahol a környezeti hatásokra is figyelni kellett, konkrétan a kihülésre.
Az aranybányát ajánlom mindenkinek a lehető leghamarabb kifejleszteni, nagyon hatékonnyá tehető az aranykitermelés az épülettel. -
donatus13 #1191 PvP t senki nem játszik itt ?:D