1710
-
#1270 Na igen a cyprusi küldetésnél ciki. -
#1269 Én is jártam nem egyszer így. Olyankor fel tudnék robbanni. Erre valamit kitalálhatnának. Ha már online akkor menthetne folyamatosan mindent, hogy ilyen esetben lehessen folytatni. Sokaknak az a gondjuk, hogy nem teljesen megbizható a netjük, nekem t-home netem van, de idönként ez is gondol egyet és kihagy, és igazán bosszantó tud lenni amikor 30. próbálkozás után pl. a ciprusos küldi a 3. városház rombolása közben dob ki. -
#1268 Nem, ez most volt mielőtt írtam a hozzászólást közvetlen előtte. Vagyis szerda 12:50 körül... -
#1267 Ha kedden volt ez az eset? Keddenként szinte minden héten karbantartás van délutánonként nem árt figyelni rá. -
#1266 Imádom ezt a játékot... 2 órája csinálok egy küldit, végre a végére érnék, már rohanom le az ellenfelet, erre egyszercsak kivág, közölve, hogy "sajnos az Age of Empires Online szerver nem érhető el jelenleg" és kidob a játékból... ilyenkor úgy szívesen lerombolnám a készítők főhadiszállását is... -
Borg #1265 A stonehengeknek van valami szerepük a kelta térképeken? Vagy csak én érzem úgy, hogy pl a pap felturbósodik, ha ott ügyködik? Az ellenfelet láttam még építkezni is ilyen helyre... -
Stief #1264 Folyatatom mert megszakadt a net,szóval nem tom kijelölni a hardcoret, miért nem? -
Stief #1263 Helló mindenkinek!
haverommal akarok coopba játszani de nem valami nehéz visszont hardcore rész a szürke és nem tom kki -
sen1000 #1262 Aki szeretne farmolni questeket Impossible defens of the crete meg egyéb questeket az vegyen fel : Ates93 ! Olyan emberek jelentkezését várom aki lvl 40 és szintén tudná csinálni ezeket a questeket csak partnerre van szüksége ! Team speak 3 kötelező egyébként szoba se állok vele ! Bocsi de nem akarok dedót , hogy irkálgatunk egymásnak amikor lehetne beszélni is ! -
#1261 Mint írják is, ez egy csomag, ami tartalmazza az önálló DLC-ket. Nálam a Games for Windows Marketplace nevű alkalmazásnál látszódnak egyenként. Külön telepíteni nem kellett, simán a live id-hez kötődik. De a megléte a játékban is ellenőrizhető a településeden a piactéren. -
Borg #1260 Ez az. -
#1259 Mert nincs olyan, hogy "all in wonder", az csak egy csomag név, egyenként lehet megtalálni valamennyi DLC-t a steam-en. -
Rusy #1258 nem raktam fel semmilyen verziót, mert fent van a játék csak a free-t nyomtuk eddig akkor ezek szerint fel kell telepíteni a steamos verziót, csak én nem találom sehol a steamben -
#1257 ahogy megvetted és a steam-es verziót felraktad, már ott fog figyelni a játékban. Csekkolni úgy tudod, hogy a fővárosodban van egy olyan épület, ahol a plusz népeket meg lehet vásárolni, ami meg van vásárolva, az mellett zöld pipa van. -
Rusy #1256 Megvettem én is steamen az all in wondert a barátnőmnek, de nem találom sehol, hol kellene lennie, magában a kliensben, vagy várni kell még a tranzakció megtörténik -
#1255 Argos-i, Cyprus-i küldetésekről leszokhatnának már a fejlesztők, így a 4. nép után már elég unalmas a sokadik végigjátszása a küldetéskenek. -
#1254 Nem veszik el semmi :) -
Geri8 #1253 Köszönöm nektek, sikerült!
Még annyit, hogy ha prémium csomagot veszek egy néphez (upgrade-elem), az addigi szint,fejlesztések nem vesznek el ügye? -
#1252 1szer szabadon változtathatod ha felmész IDE, és bejelentkezel. -
#1251 Igen, a www.xbox.com -on felül a saját fiókot választod. Profil megtekintése majd a profil módosítása -
Geri8 #1250 Sziasztok!
Felraktam a játékot, csináltam Windows accot, de nem tudom miért lett a
profilom neve a játékban EnthusedStone96 ... Lehet ezt valahogy megváltoztatni?
-
Borg #1249 Keltákkal valaki co-op missziók? -
Borg #1248 Na, steamen letöltött, feltelepített.
Megvettem 5 euróért a keltákat, minden elsőre klappolt ugyanazzal a mastercarddal. Azért ez valahol szégyen a M$-ra nézve...
Játszottam is egy órát :)Egyelőre tetszenek a kelták, jó a zene, szép a környék, vannak medvék is pl :) A házak, meg minden barátságosabb, mint az egyiptomiaknál. Még csodaszarvast vagy mit is lehet gyártani :D
Viszont újra ki kell tapasztalni, mire érdemes gyúrni... lvl 4-ig mentem el így hirtelen, de tetszik, hogy nincs tele lakattal minden :D -
r4pt0r #1247 Gondoltam, megy is rendesen. Remélem egyszer az MS is összeszedi magát PC fronton, nem csak boxon.
Egyébként akinek még nem vásárolt semmit, a játékhoz, az steamen megveheti az összes eddigi népet, kiegészítőt 14 euróért. Elég jó akció szerintem.
-
#1246 Steam-es nem fogja, oda telepít ahova a steam fel lett rakva. -
r4pt0r #1245 Kíváncsiságból leszedem steamen is a játékot, remélem ez nem fogja már teleszemetelni a C meghajtót. -
Borg #1244 Na megvan, még az appdata local bla bla helyről is ki kellett szedni egy könyvtárnyi szart, mostmár felszabadult a 4-5 giga hely... -
Borg #1243 Azt irják törölni kéne az előző játékot... namost uninstalltam, de egy deka hely nem szabadult fel tőle (SSD-n). Találtam egy 5 és 9 gb-os könyvtárat hozzá, azokat manuálisan töröltem is, de igy sem... mi a lószart művel ez? -
#1242 szintén. -
donatus13 #1241 Én is mindenképp a steamet javallom :D -
#1240 Igen. Viszont a live-os regisztrációd miatt ugyanott folytatod, ahol abbahagytad +tudsz vásárolni is normálisan. -
Borg #1239 Ja, de akkor most telepítsek steamet, meg gondolom az a játékot is újratelepíti, mert ahhoz steames verzió kell? -
donatus13 #1238 Steamen vedd ha ott veszed írd le mit ír ki szívesen segítek. -
#1237 A Steam-es verziónál működik, ott tudsz vásárolni rendesen. -
Borg #1236 Hát mondom megveszem a keltákat én is.... de természetesen nem fogadja el a mastercardomat.
Szal úgytűnik nem kell nekik a pénzem. -
#1235 pontosan -
#1234 most már 1300ft/nép, így már pláne megéri. -
donatus13 #1233 Hát figyelj ma már arra hajtanak inkább ,hogy folyamatos bevételt tudjon nyújtani a játék és ha belegondolsz ,hogy jönnek a népek akkor nem olyan vészes mert fél év alatt csak meg tud takarítani az ember egy 3 4 ezer forintot:)) -
YakHead #1232 Hát srácok, letöltöttem, kipróbáltam és beleszerettem. Valami eszméletlen jól megcsinálták. Azt hiszem egyre többen kezdenek rájönni, hogy ha apránként zsebelik ki a játékosokat és nem egyszerre kérnek el tízenakárhány ezer pénzt érte, akkor sokkal többen és sokkal többet költenek rá -
r4pt0r #1231 Azt a küldetéssort el se lehet kezdeni egyedül.