1710

• bon
    Vásárolj vagy termelj köbányát és használd azt a pályán.
  • Qerty
    Azért javaslom ne add fel! Amit mondtam csak tipp volt, lehet, hogy van rá megoldás.
  • cataflam02
    Minden a up to date :S Win7-re meg egy játékért nem fogok váltani... Eddig minden új játék ment ami érdekelt. Sajnálom hogy ezt nem tudom kipróbálni.. pedig szeretem az Age of Empires sorozatot.
    Azért köszi a helpet.
  • Qerty
    xp-seknél hallottam ezt a problémát. Ha tudsz állj át windows 7-re vagy próbáld esetleg az sp3-at.
  • cataflam02
    Igen
  • Qerty
    xp-d van?
  • cataflam02
    Helló!

Feltettem a játékot steamen keresztül, és mikor indítanám akkor ezt dobja ki code:8007013d
    valaki nem tudja hogy mi lehet a baj ? mert sehogy sem tudom elindítani :S
  • Borg
    Vannak ezek a pályák, ahol tribute-olni kell időre nyersanyagot a szövetségeseknek...
    Az első, ahol aranyat kell adni még úgy ahogy megvolt, mert fából meg kőből idő alatt át lehet váltani és tributeolni a megfelelő mennyiséget. (aranybánya nincs a térképen)
    De utána olyan jön, hogy 2500 követ kéne úgy, hogy nincs kő a térképen. A kaja kell a parasztgyártáshoz, de ha csak fát vágok, az életbe nem lesz meg időre, plusz az át kell váltani aranyra, majd kőre is, majd tributeolni, szal bazinagy a veszteség rajta.
    Persze, lehetne fejleszteni a tribute-ot, meg az exchanget, hogy ne legyen akkora veszteség, de ahhoz 3-as szintre kéne emelni (500 food 500 fa), meg a fejlesztések ára is is bazisok, azzal eleve bukta.
    Advisorok se segítenek annyit, mert 6%-kal több food termelés, meg ilyenek szinte semmit nem érnek érdemben. Van star tech-em is, amivel +50 fával indulok, meg több fát is ad ki egy fa mielőtt kidől.... de ez se igazán segít.
    Youtube-on meg ráadásul erről a mapról konkrétan nem találtam videót, csak hasonlókról, ahol pl a gatheringet nem is fejleszti a srác, végig alappal nyom minden küldit... most erre tényleg nem éri meg gyúrni?
    Szal most itt meg vagyok lőve, hogy mit kéne csinálni :(
  • Qerty
    Szerintem az egyiptomi nép a legerősebb, főleg 4. korszakban az íjjász elefántokkal.
    War elefántok a tankok, íjjász elefántok a dps-ek, és kell még néhány heal, és úgy nagyon brutál :)
  • bon
    Nincs valakinek felesleges Precision tools-a (16db), Minoan Tools-a (120db), Knossos Marble-je (150db)? Vagy gyártásukhoz szükséges receptje? Gondolom megtudnánk egyezni az árban.
  • bon
    Szerintem szimplán az újdonság varázsa. Amúgy én úgy érzem a görögök a legerősebbek, utánna a kelták.
  • LoSA
    Kelték ennyire jók, hogy mindenki most velük van? :)
  • bon
    Trükkös egy pálya, itt van néhány kép a pályáról ahogy én szoktam megcsinálni: link
  • Borg
    Nah, ez a 3 fortresses pálya kelta lvl13-on érdekes volt :) 2 óra... de lenyomtam. Meg is lett a 14. szint.
    Kellett néhány hadsereg, mire mind a három fortresst legyaktam :) Főleg az elsőnél egész meglepődtem, hogy beaprítottak... még is ilyen óriás egységekkel is jöttek.
  • LoSA
    Megint van egy pálya, amit nem tudok az istenért sem megcsinálni. Komolyan, már kezd elegem lenni, hogy nem tudom megcsinálni a pályákat!

Age of Empires Online - Defense of Arsinoe

Most ez az, ami nem megy... Majd ezt is csak valakinek a segítségével!
  • bon
    Nagyon brutális egységeik vannak, az enyémek még gyengék az övékéhez képest, pedig van jó néhány lila 40-es cuccom, sőt keltáknál már sikerült kapnom egy legendary-t is, de van még hova fejlődni. De kevés az aranyam :(
  • Rusy
    hát az a sebesség beteg amit youtubon kennek, ráadásul 1-2 perc van hátra úgy csinálják meg, próbálok én is egy nem időre menőt, hátha sikerül
  • bon
    Én csak a nem időre menökkel boldogulok, a többihez lassú vagyok.
  • Rusy
    nekem tetszenek nagyon felnyomtam level 40-re, csak a legendary küldikkel nem boldogulok
  • LoSA
    Kelták milyenek amúgy? :)
  • Rusy
    Hát igazából én nem tudok ilyenről, saját tapasztalatom tudom elmondani, minden civnél ugye megvan minden a gyalogság, az íjászok a lovasság, illetve ostromgépek hajók, szerintem mindenki a saját szájíze szerint arra gyúr, hogy védekező vagy támadó módban játszik e alapvetően, ugye ha védekező akkor a fortress, torony stb, ha támadó maradnak az egységek, ki melyik korban akar erős lenni, ugye általában minden népnél a negyedikben jönnek az erős egységek, ugye értelemszerűen ha gyalogságot fejleszted akkor az armoryban a gyalogságot, lovasságot, íjászatot ki mire gyúr, alapok ugye minden népnél a golden hippikon, görögöknél a hippikon, egyiptom elefánt, perzsáknál nem tudok ilyet ott golden hippikon, illetve keltáknál úgy szintén, láttam youtube videót, hogy valaki a 4 alapanyag szerzést egyáltalán nem fejleszti ugye ez rengeteg pont, elég az alap, és rágyúr egyből az egységekre több főépület és több paraszt, szóval nincs olyan hogy melyik civ miben jó, attól függ mit mennyire fejlesztesz, persze tudok mondani olyat amiben rosszabb, pl. a keltáknál nincs katapult illetve balliszta hajó, valamelyik népnél meg fire ship nincs, de ezel csak ugye bizonyos térképeken speciálisak, akkor minden nép papjai valamiben gyengébbek vagy erősebbek, mint a másiké, persze valamiben mind jó stb, de ha konkrét kérdésed van szívesen segítek.
  • LoSA
    Srácok, nincsen valami leírás, mely megmutatja, hogy melyik civilizáció miben jó, miben gyengébb? :) Ha magyar lenne, az lenne a legjobb! Köszi!
  • LoSA
    Hát a Youtube-n, ott valami állatok vannak, komolyan mondom. :)
  • Rusy
    Én meg kűzdök a legendary küldikkel egyenlőre egyet sem bírtam megcsinálni :D
    Nézegettem a youtube videókat is, de még gyakorolnom kell
  • LoSA
    El sem hiszem, hogy végre kész van az a pálya. Természetesen csak úgy tudtam megcsinálni, hogy az egyik haver besegített, de végre meg van! :) Uhh... El is fáradtam! :)
  • LoSA
    Hát igen.... Szenvedek vele már egy jó ideje!
  • bon
    A We killed these guys already valóban elég nehéz szerintem is, görögökkel 1x sikerült megcsinálnom, Keltákkal még nem próbálkoztam, egyenlőre kerülöm azt a pályát.
  • LoSA
    Hát én komolyan feladom ezt a pályát. :) Nem megy... Majd Coopba megcsinálom, mert ez nekem már nagyon nehéz. :(
  • bon
    Elérhető tárgyak listálya itt található: link
  • bon
    Minden egységnek felszerelési tárgynak az ikonképe valamilyen színű, zöld, kék, lila, arany stb. A lila már elég magas színtű egységet jelent, crafting épületben lehet őket gyárttani, ha van recepted. Recepteket nyerni és vásárolni lehet, bár ha jól emlékszem lila vásárolható recepttel még nem találkoztam sehol. De tuti nagyon drága lehet.
  • LoSA
    Lila egységek?!?! Az micsoda, hogy kell csinálni? :)

Egyébként a pálya, amivel szenvedek: "We killed these guys already"! :)
  • Djuree
    idézz lila egységeket ha nem boldogulsz, sokat segítenek, bár ehhez is el kell érni egy bizonyos kort. legjobb az elején tornyokra gyúrni, a pályák 99%-ánál ez elég védelemnek az elején. felhúzol 6 tornyot, ennyit fel tudsz amíg nem támadnak. ha meg sokan jönnek, a felderítőddel tudod őket csalogatni a tornyok előtt, amíg a lovasod után mennek a tornyok szépen lenyilazzák őket:) genyó taktik, de beválik nagy seregnél is.
  • bon
    Mi a pálya neve?
  • LoSA
    Hát komolyan... Feladom! :) Van egy pálya, amit kb 3 órája próbálok megcsinálni. Az ellenfélnek már alapból kettő bázisa van, nekem meg kb 5 parasztom. Nem tudom megcsinálni, rögtön lerohannak szinte, nem tudok ilyen gyorsan katonákat gyártani. Próbáltam, hogy falakat húzok fel, de jönnek kb a faltörőkkel. :) Hihetetlen! :) 28-as szintű vagyok. :)
  • bon
    Elég jó videókat lehet találni a legendary küldetéséekhez a www.ageofempiresonline.com oldal forumán, na meg a youtube-on is. Némelyik viszonylag könnyen megcsinálható, de néhánynal még nem sikerült boldogulnom, az biztos, hogy min lilla felszerelés na meg egy társ se árt.
  • bon
    Na megvan a keltáknál is a 40-es szint.
  • Rusy
    Na végig értem a keltákkal én is, de a legendary küldikkel nem boldogulok, valami taktika esetleg? Csak elit egységek vannak
  • Borg
    Szerintem a woad raider a legjobb. Legalábbis nekem, így 12-es szinten.
    A lovasra próbáltam gyúrni én is, már mindenfélével felextráztam, de a nyomába se ér a woad raidernek :)
    Gyorsabb, nagyobbat sebez, és 2x annyit gyárthatsz belőle, mert a lóval ellentétben csak 1 pop slot.
  • bon
    Egyáltalán nem gyengék, egy ideig valóban nem túl erősek, de miután rámentem a lovasokra és a harci szekérre azóta brutálisak. Harci szekér különösen, de az illyászok is nagyon jók , persze mind fejlesztve.
  • Djuree
    ezek a kelták milyen gyenge szarok. alig tudok megcsinálni velük komolyabb küldiket, görögökkel nem volt ilyen gond. nincs egy értelmes egységük.