88
  • Kara kán
    na, jó nagy nyakleves ez is.
  • Kara kán
    Újabb pofon a villanyautó ócsárlóinak.
  • Kara kán
    Jókora maflás a vilanyautó ócsárlóinak.
  • Freshke
    Hát nem tudom, 100km/h nem hangzik rosszul de azért ennyit nem ér meg + annyira ocsmányul néz ki...ennél még én is jobbat csinálok:)
  • Kara kán
    kb. 3-400 dollárba kerül a készlet.
    azért akár komplett elektromos biciklit is lehet venni.
  • WilliamMcKinley
    doh ez nem barkács, csak veszel valamit amit használsz :D azt hittem valami jó kis sufni tunning :d
  • Kara kán
    Összehajtogatható a VW-től!
  • Kara kán
    3 perc alatt át lehet alakítani a kerékpárt elektromossá!
    barkács
  • Kara kán
    Na, ez már igen:
  • Kara kán
    Azért annyira nem jó - mások szerint.
  • Kara kán
    Bocs, kihagytam az olcsóságot.
  • Kara kán
    Inkább foglald te itt nekem össze pár keresetlen mondattal.
  • Kara kán
    Erről ugatok már ezer éve: szénszál, aerodinamika, villogó ledek, elektromos motor, fékenergia visszanyerés, festékszóróval rányomott vonzó grafika...Made in Hungary.
    Ja bocs, az uccsó nem érvényes.
  • Kara kán
    Erről beszélek már mióta!
  • Tetsuo
    Tudod te.. inkabb olvass el 2 konyvet, amit ajanlok! ;)
    Molnar Geza - Ember es termeszet, termeszet es ember
    Jared Diamond - Osszeomlas
  • Kara kán
    Baszki, reggel óta akarok csokit venni, bár nem á la teszkós módon, de elfelejtettem. helyette körtét vettem.
  • Kara kán
    Mim van nekem?
  • Tetsuo
    Totalcart birom a 200x400as kepeivel.. hm, nyami.. kib@*tt finom csokis pralinet eszek!
  • Tetsuo
    Epikurosznak is hasonlo hobbija van, azert is volt ilyen a reakcio. ;) Ha kicsit visszaolvasnal..
  • Tetsuo
    Ne itelj elhamarkodottan. ;)
  • Kara kán
    Kyrie eleison!
  • Kara kán
    Folytassad csak, folytassad...
  • T2k
    Látom Te is csak amőbáztál fizikaórán. Ha figyeltél volna, nem írtál volna ekkora nagy marhaságot. Pusztán a fizikai törvényeket kell megváltoztatni ahhoz, amit vizionáltál. Sok sikert ennek a kivárásához!
  • T2k
    Ne fáraszd magad vele, régóta csinál már itt magából hülyét a szerencsétlenje. Ez a hobbija, nagyon szereti.
  • T2k
    Csak hozzátenném, hogy ha ezt viccnek szántad akkor hihetetlenül szar a vicced, ha meg komolyan gondoltad akkor végtelenül ostoba vagy.
  • Vegha
    Szuper!
  • Kara kán
    Azért nézd meg ezt a Tesseractot is. Vki már elkottyantotta a nevét itt.
  • Tetsuo
    Turulmadar helyett izraelzaszlot akartal irni.. ;)
  • Vegha
    Kösz a tanácsokat.
    Én egy szörf-szerű könnyű, keskeny és erős műanyag "deszkára" gondoltam.
    Egy négykerekű áramvonalas "deszkára", amelyen lovaglóülésben ülsz, két lábad az első tengelyen (ezzel hajtod és irányítod). Látszólag végtelenül egyszerű járgány.

A deszkán lehet grafika, vagy vékony napelemtábla is - igaz ekkor már érdemes elektromosra tervezni.
  • Kara kán
    Nem mondtál újat.

Visszatérve erre a Végh-hajtányra:
    Nemtom te vagy-e a fejlesztője, vagy sem, de adnék pár tanácsot, oszt ha milliárdos leszel, csurrants nekem is valamit abból a nagy profitból.

A mai emberek sznobok, tehát úgy kell nekik eladni a jót is, hogy ebbéli igényeiket ki kell elégíteni.
    Én ezt a hajtányt műanyagból csináltatnám, lehetőleg szénszálas műanyagból, bár az drága mulatság. Aerodinamikai formát kell neki adni, és az oldalára valamilyen dögös grafikát rá kell pingálni, festékszóróval is akár. Valami Supermanes, vagy turulmadaras cuccot, attól függ, hogy ki a megcélzott vevőkör.
    Továbbá, csillogó-villogó ledlámpákat kell beletenni. A ledes kijelzők fillérekbe kerülnek; van belőlük kép, piros, zöld, sárga, huppikék - hadd ragyogjon! A pedálra fordulatszámmérőt kell tenni, lássa az elhízott városi is, hogy mennyi kalóriát égetett el a piacig. Esetleg ki kell neki íratni egy olcsó kínai LCD-n, hogy mekkora sebességgel száguld, mennyi benzint spórolt meg, mennyi széndioxidot nem füstölt ki stb.
    Jól meg kellene tervezni a térkihasználást; legyen csomagtere, ami esetleg kölyökszállító rész is egyben, legyen benne duda - hadd szóljon! - és tartó a GPS-nek.
    Most nem írok a biztonságról, a lopásgátlásról, napelemes tuningról. Egyelőre ennyi.
  • Vegha
    Igen erről. Igaz van már szebb és jobb kivitel is.
    A spéci kormányzás (lábbal) miatt, ez elsősorban sporteszköz.
    Én kipróbáltam, könnyebb megtanulni a hajtását, mint a kerékpározást.
    Gondolom nem is veszélyesebb, annak aki már gyakorlott.
    Persze ez nem autó!!! De jó!
    Szerintem a jövő autójának üzemanyaga a hidrogén lesz, amelynek energiáját üzemanyagcella alakítja át elektromos energiává, lesz benne (mértékkel) lítium ion akku, szuperkapacitás és kitűnő villanymotorok (pl. minimum 4 kerékagyba épített villanymotor). A hidrogént pedig elsődlegesen atomenergiával állítják elő és megújuló energiákkal.

• Kara kán
    Erről beszélsz?
    Megnéztem. Mondjuk engem nem hatott meg különösebben, de olcsónak biztos olcsó.
  • halgatyó
    Ezt a hírt olvasgatva az jutott az eszembe, hogy milyen szépen beérett az agyarbálint-féle buktatás- és felelés mentes iskola, a deszegregált verekedés....khmm...akarommondani tanítási rendszerrel együtt... és milyen gyorsan!
    Kézi hajtású autó....áááááááá!
    Ezek tényleg hülyének néznek minket.
    Holnap talán a repülés jövőjét fogják megalapozni ezek a "feltalálók" a lábtekerészeti ökörnyál-repülőgépekkel
  • Vegha
    A szuperkapacitás jó ötlet. Sajnos a mechanikai munka/elektromos energia oda-vissza alakítás mindenképpen veszteséggel jár.
    Azoknak is igazuk van akik a kocsi és a kerékpár tömegét vetik össze. Nem mindegy, hogy 15 kg-ot vagy ennek többszörösét kell gyorsítani, vagy egy dombra "felvinni". Nézzétek meg inkább a V4-et (vegh-mobile, a Youtube-on kell keresni)! Ez csak 20 kg, jól gyorsul, nincs pedálja, nincs kormánya, emberi erővel mégis megy!
  • Molnibalage
    Megint te keztél személyeskedni, mr újnickreg...
  • Kara kán
    Olyan idősen?

meg sem éred, te kis bunkó!
  • Molnibalage
    1. Egy átlagember nem száguldozik ennyivel, mert nem képes rá.
    2. Lejtő. Remek. És mit csinálsz egy emelkedőn?
    3. Hasznos tehet = 0
    4. Nincs tél itt a videón se eső, se szél se hó.
    5. Talán próbálj csak egy emelkedőn feltekerni bringával és rájössz, hogy az emberi erő vicc hosszútávon. Nem Lance Amstrongokkal van tele a Föld.

Az mozdult meg bennem, hogy remélem olyan idősen mint te nem leszek ilyen szenilis vén fasz.
  • Kara kán
    Ez azt bizonyítoTTA be, hogy buta vagy, mert nem mozdult meg benned semmi.
  • Molnibalage
    Ez mit akar bizonyítani?
  • Tetsuo
    LOL Szerinted mennyire realis, hogy a tulkenyelmes fejlett vilagban az emberek tobbsege az izmait hasznalja kozlekedesre? Aki akarta, eddig is megtehette.. nem sokan teszik. Roller, bicikli, akarmi, most egy eszkozzel tobb, de az elv ugyanaz.
    Testi erovel nem konnyu elmenni bevasarolni es hazavinni a cuccot egy atlagembernek, mert az atlagember nem sportol.