Receptek egy sikeres Microsoft tábla PC-hez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ezt enyhén kétlem, mivel itt akárki hozzászólt azonnal durván leugattad, ha csak kicsit is eltért a véleménye a tiedtõl, ez se nem kultúra se nem értelmes vita a részedrõl, számomra inkább az jön ki, hogy te alapítottál szektát az Apple ellen és jihadot folytatsz azzal szemben aki nem osztja a te elképzeléseidet.
Nekem is van véleményem és ahhoz eléggé szoktam ragaszkodni, de az én véleményemet tapasztalati úton szereztem és nem küldöm el a francba azt, aki ellentétes véleménnyel él, max vitába bocsátkozom.
" bár az elsõ pofon után már tényleg nem sokat ugatnál"
Ja kérem, aki csak pofonokkal tud érvelni, az az én értelmezésemben messze nem kultúrlény.
"Ami inkább sajnálatos, hogy a cáfolatokra érdemben nem tudsz válaszolni"
Nincs cáfolat, mert bármit írok, süket fülekre talál, egyszerûen nem érted meg, hogy milyen célra készült az iPad és mi egy tablet funkciója. Mindenáron egy desktop PC-t is kiváltó mindenest akarsz a helyébe képzelni, ami mindenre alkalmas, pedig ez nem járható út. A svájci bicska is okos kis jószág, rengeteg funkciója van, de soha nem fog kiváltani egy célszerszámot, ezt kéne végre megértened.
"Avval is szánalmas vagy, hogy engem fikázol, se nem iszom, droggal sose éltem"
Akkor viselkedj is úgy, az anyagi helyzeted meg max az APEH-et érdekli, engem és gyanítom a többi fórumozót hidegen hagyja.
"Az, hogy egy kis fájlt 10 órán át futtatsz, nem egyenlõ egy nagy, teljesértékû futtatásával, tudod-e?"
Olvasd el még egyszer azt a hozzászólást és azt is amire írtam, ha egy picivel figyelmesebben, odafigyelõbben olvasnál akkor a fele hozzászólásodat meg tudnád spórolni 😊
"A videoban olvasottakra pedig: nyugi, bírom az angol nyelvet, az EEE PC egy ócskaság volt és most is az, nézz körül a többi netbook és subnoti, valamint táblagép között, akkor meglepõdsz"
Hát netbook fronton az Asus a zászlóvivõ, ha azt fikázod, akkor mindet fikázod, az eeePC egyébként nem egy készülék, hanem az Asus netbook családjának neve.
"Addig is, írkálj hosszú bejegyzéseket virtuális billentyûzeten"
Különösebb problémát nekem nem okoz a virtuális billentyûzet, ide is iPadrõl írok az esetek nagy részében, mint most is.
"hogyan néznéd meg a kamerával SD kártyára felvett videot?"
Mivel az iPad egy kiegészítõ hardver, így ha lenne rajta kártya foglalat, akkor sem arra tölteném közvetlenül a videót. A desktop gépemhez illesztve a kamerát a videó automatikusan átkerül a megfelelõ alkalmazásba amibõl vágás, szerkesztés után egyetlen kattintással szinkronizálódik a kiválasztott külsõ készülékkel (iPad, iPhone, médiaplayer), vagy feltöltõdik a kívánt megosztó site-ra.
Az már más kérdés, hogy nem használnék olyan videokamerát, ami memóriakártyára dolgozik.
"állványos fúrógép, nagyon jó, de nemigen jó sokmindenre, fúrókalapács vésõ funkcióval, sokmindenre jó… "
Tökéletes hasonlat. Ezek után megnézném, hogy mondjuk egy TE 72-es Hiltivel miként fúrsz 1 mm-es furatot, mondjuk egy áramköri lapkára 😄
Hidd el adott feladatra mindig az az eszköz a legmegfelelõbb, ami konkrétan annak a feladatnak az ellátásához készült.
Pl. soha nem vettem volna iPadet, ha lámpafényél való olvasásnál nem fájna a szemem az e-ink kijelzõtõl, hanem Kindle DX-em lenne. Nekem szinte az egyetlen felhasználása a tabletnek a kényelmes olvasás, ezt ebben a méretben, ezzel a képaránnyal és kijelzõvel számomra az iPad tudja a legjobban biztosítani. Innentõl szerinted mennyire érdekel, hogy van-e USB, vagy kamera, vagy kisnyúl a készüléken? Soha nem használnám, mint ahogy a nálam megfordult tabletPC-ken sem használtam soha, igaz szegényeket tabletként se sokat használtam, mert a Windows erre nem igazán alkalmas, viszont kellemesen hordozható kis gépek voltak.
"kisfiam.. picim.."
Örülök, hogy ennyire kedvelsz, hogy becézgetsz, de sajna ez sem a fejlett intelligencia ismérve, inkább a kocsmában divatos társalgási mód.
Az más lapra tartozik, hogy élõben nem vagyok biztos, hogy ezek a szavak eszedbe jutnának, mivel nem jellemzõ, hogy így szólítanak idegenek (nem, ne tévesszen meg, hogy Apple termékeket használok, nem viszonoznám a vonzalmadat 😄 😄).
állványos fúrógép, nagyon jó, de nemigen jó sokmindenre, fúrókalapács vésõ funkcióval, sokmindenre jó... Vagy veszed mindkettõt, vagy ha csak egyet vehetsz, akkor talán inkább a többfunkciós, nem? DE!
Másik példa: széparcú kurva borzalmas testtel kontra egy kis csinos csaj, no? <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2> Magyarázzam?
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Személyes találkozón elõfordulhat, hogy te lepõdnél meg, ez alatt inkább persze a technikai arzenál bemutatása értendõ elsõsorban, bár az elsõ pofon után már tényleg nem sokat ugatnál, de nem erre megy ki itt a játék, kisfiam!
Ami inkább sajnálatos, hogy a cáfolatokra érdemben nem tudsz válaszolni, illetve magadat alázod meg benne, ha az iPhone, mint hardware nem bírja, az engem igazol, tehát nem jobb semminél, az USB-tõl, az SD-tõl nem lesz melegedõ szar egy gép, tehát fel kéne fognod, hogy a korlátozások épphogy életképessé teszik a cuccot.
Avval is szánalmas vagy, hogy engem fikázol, se nem iszom, droggal sose éltem, az egzisztenciám nagy valószínûséggel stabilabb, mint a tied, se tartozásom nincs, se problémám, van viszont családi házam, pár autóm, PDA-im, telefonjaim, PC-im, nem ócska laptopom, bankszámlán pénzem, munkám, mit akarsz még? Hogy álljak be a szektádba? NEM!
Nálunk ami szar, az szar, ami túlárazott, az túlárazott.
Különbözik a véleményünk, szerintem az iPhone 4 már alakul, neked a korlátozottság a menõ, anno az ötödik generációra jövendöltem, hogy jó lesz, úgy fest igazam lesz...
Az, hogy egy kis fájlt 10 órán át futtatsz, nem egyenlõ egy nagy, teljesértékû futtatásával, tudod-e?
A videoban olvasottakra pedig: nyugi, bírom az angol nyelvet, az EEE PC egy ócskaság volt és most is az, nézz körül a többi netbook és subnoti, valamint táblagép között, akkor meglepõdsz, picim 😉
Addig is, írkálj hosszú bejegyzéseket virtuális billentyûzeten, mert Apple szerint az az üdvös, vagy végy plusz tartozékot, amivel már funkciógazdagabb lesz a kütyüd, valamnt tovább drágul. Lol.
Kérlek, csak egyre válaszolj, ha az sikerül, teszek még fel kérdést, de most csak erre: hogyan néznéd meg a kamerával SD kártyára felvett videot?
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselõje.
Érdemes megnézni a két készüléknél a kép minõséget és a youtube videó lejátszás folyamatosságát 😊
De ez is érdekes videó: http://www.youtube.com/watch?v=f2IuEH07xBg
A filmen szereplõ Win7-es tablet fel van szerelve kamerával, usb-vel, még touchpadel is, sõt néhol még gyorsabb is mint az iPad, de összeségében pont a kényelmes kezelhetõség veszik el (vastag, nehéz, melegedõ, ventilátor hûtésû eszköz, kevesebb üzemidõvel) és a végén ahogy a programok között matat, hogy megkeresse a játékot, majd feladja, már-már sajnálatra méltó 😊
(Pedig ez a videó konkrétan az iPadet akarja gyengébbnek feltüntetni.)
Tesztelve, 10 órát ment folyamatos ismétlõdõ lejátszással.
Az egy dolog, hogy van valamirõl véleményed (bár véleménye mindenkinek lehet, de vitát folytatni errõl általában akkor érdemes ilyesmirõl, ha személyes tapasztalatok alapján hoztad azt meg), de a stílus, amivel itt jelen vagy egyszerûen botrányos. Kíváncsi volnék, hogy ezek után, ha face to face találkoznánk egyáltalán meg mernél-e szólalni. Rühellem az ilyen kis patkányokat, akik az álnév és az internet ismeretlenségébe burkolva úgy beszélnek, hogy még az anyjuk sem vállalná el, hogy a fiuk.
Jobb helyeken ezért a pár hozzászólásodért úgy kipenderítenének, hogy a lábad sem érné a földet, sajna ide az SG még nem nõtt fel.
A linkelt videón egyébként az Engadget oldalait lapozom, és még rá is nagyítottam a cikkre, ahol arról van szó, hogy az Asus visszafogja a netbook gyártást az iPad elsöprõ terjedése miatt. Szóval tényleg csak Windowsos hírek voltak, ebbõl is látszik, hogy képtelen vagy megfigyelni, vagy megérteni bármit is, csak azt szajkózod, amit pár nálad okosabb ismerõsödtõl hallottál és félig talán meg is jegyeztél.
Igen, az iPad és a tabletek célgépek és csak azt tudják amit egy tabletnek tudnia kell, ha te szervert akarsz üzemeltetni, vagy torrentet letölteni, akkor nem tabletre van szükséged (bár már írtam, hogy mindkettõ könnyedén megvalósítható iPaden is, mert van rá szoftver), ezek nem önáló teljes értékû PC-k, hanem annak kiegészítõi. Az ember rengeteg információhoz jut és rengeteg információt halmoz fel a gépén, ezeket fárasztó a monitoron olvasni az asztalnál, ezért egy erre célszerû eszközre áttölti és mint egy normál újságot, vagy könyvet lapozva olvassa. Ide nem kell 4 centi vastag 1,5 kilós netbook, mert nehéz, kényelmetlen, melegszik és zajos. Legfõképpen meg bár több funkciót tudna ellátni, de ezekre ennél az eszközöknél nincs szükség. Adott gyártó bele fogja rakni, mert ezzel akar majd kitûnni a többi közül (lásd Galaxy Tab elõlapi kamerája), de aki megveszi nem fogja használni, mert két próbálkozás után rájön, hogy nem kényelmes és egyszerûbb, ha ilyen felhasználásnál visszaül a gépe elé és használja a már meglévõ fix webkameráját (tapasztalat).
Az iPhone fejlõdésével kapcsolatos okoskodásodra. Vajon miért nem kapta meg az elsõ generációs iPhone az iOS4-et és a 3G tulajok miért downgradelnek vissza 3.1.3-ra? Azért mert ezeket a plusz funkciókat adott hardver csak úgy tudja megvalósítani, ahogy azt már az elõzõ WinMo és Symbian rendszerû készülékükön látták és nem ezért vettek iPhone-t, nem akarnak belassuló menüket, akadozó animációkat látni. A normál mûködéshez egyszerûen ezek a hardverek kevesek. Ugyanúgy kevesek, mint a jelenlegi vasak a Flashhez, csak míg néhány gyártó ezt erõlteti és ezzel feláldozza a stabilitást és az akkuidõt, addig van amelyik ezt nem engedi. Ennyire egyszerû.
Lehet ezekért kedvelni egy eszközt, lehet utálni, de egy részeg drogos seggfej stílusában ideokádni két oldalnyi személyeskedést nem igazán érdemes, ez nem a kedvenc kocsmád, hanem egy szakmai fórum. Ez a viselkedés csak rólad alkot képet és nem igazán kedvezõt.
Egy tanácsom van, nõj fel.
Miért kell a kifogyott érvek okán mindig avval jönni, hogy nekem, vagy más bírálónak van-e ilyen? Nincs és nem is lesz! Nem azért, amiért neked nincs, hanem, mert nem kell, pénzem nyugi lenne rá bõven, sõt, ha akarnám 5 percen belül a kezemben lenne, te senki.
Az a baj, hogy az iPad egy célgép, tehát szûk felhasználhatósága folytán csak egy korlátozott funkcionalitású játék. Nekem amúgy a teljes funkciókínálattal bíró táblagép se kellene, de az iPad annyira hiányos, hogy az szánalmas: USB, kamera, SD foglalat, hogy csak a legsúlyosabbakat említsem. Az az érvelés is szánalmas, hogy azok nem is kellenek, hisz ezt az mondja, aki körömszakadtával védi ezt a gagyit, ráadásul nem tartja viccesnek azt, hogy mellette kell, tartson egy másik kütyüt, amivel ezeket megoldja.
Nézd meg az iPhone fejlõdését, már mikor megmondtam, hogy bele fog kerülni mindaz, amire akkor azt mondták az iHívõk, hogy az nem kell és íme az iPhone 4 már egy egész jó darab! Ez lesz az iPad-del is, te csökött!
Akkor majd hogy magyarázzátok meg a mai hozzáállásotokat, majom?
Lesz benne kamera, amit majd lehet normálisan használni, nem kell iLkesh pöcshöz hasonlóan olyan hülyeségekkel védekezni, hogy nem lehet rendesen tartani egy táblagépet kamerázáskor, röhejklub!
Lesz SD foglalat is, túl sok egyébb cucc használja ahhoz, hogy ki lehessen hagyni.
Nekem van annyi SD kártyám, hogy nem is tudom felsorolni, kb 6-7 darab, 2-tõl 16 gigásig, mit kezdenék egy szarral, ami nem kezeli?
Milyen hülyén jönne ki, hogy van egy ilyen drága cuccom, de csak kerülõúton tudom megnézni rajta, amit a kamerával felvettem.
Képben vagy, soroljam még? Szerintem fölösleges, de egy tanács, ha még nincs iPad-ed, akkor azért még tájékozódj, mert vannak sokkal jobb megoldások, olcsóbban, bár aki almás matricát akar a kocsijára kirakni, annak ez kell..
Bár, akkor meg a következõ kiadást várnám, meg, igaz, akkor nem tudsz, csak a nagycsoportban villogni vele, lol!
Ha nem figyeltél volna, ulkesh vallástársadnak állítása szerint van iPad-je. nem mondod, nem is tudtam <#falbav>#falbav>
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Lehet kritizálni az iPadet, mert messze nem tökéletes, de az ami itt megy az valami hihetetlen allja, lerí az összes fikázóról hogy még soha nem fogtak a kezükben ilyen készüléket, és tele vannak téves elõítéletekkel, 1-2 ember pedig valami hihetetlen primitív stílusban nyomja ezeket.
Nevetségessé az tesz, hogy minden egyes Apple hírnél leállsz vitatkozni ilyen emberekkel, nem csak itt, szinte minden fórumon 😄 Nem értem mi motivál erre, nekem ennyi szabad idõm lenne munka mellett már rég milliomos lennék 😉
Neked nem mulatságos, hogy a videoban csupa Win híreket böngésznek, köztük a Libretto-sat? Én nem vagyok százas, persze, aranyos, lol
De csak neked, mégegyszer: az iPad jó, csak annyira sok mindent nem tud, hogy amiatt egy játékszer csak.
Amúgy, elõbb tájékozódj, ne nagyszájúskodj, ha nem értesz valamit, akkor a hiba nálad van, butus! Csípj vissza magadból, aztán olvasgass, utána kialakul valami... talán...
Ha lett valami, akkor próbálj meg válaszolni arra, amit kérdeztem: miért ne lehetne ezt a szoftot netbookon futtatni!
Mi az hogy csináljon videot arról amit nem tud<#confused>#confused> Meg miért csak behúzott függöny mellett lehetne olvasni<#confused>#confused> nem értem... Még egyszer megkérdezem volt már a kezetekben ilyen?
(csak két hozzászólás másik fórumról: gyerekek, megnyomkodtam a fõnököm cuccát, hihetetlen durva ez a cucc rohadt optimális böngészéshez, gépelni is egészen faszaul lehet rajta, nagyon durva
A minap volt szerencsém egy ilyen kis cuccot tapizni, és egyszerûen király használni Nem lassul, gyönyörû a képe stb... Remélem mihamarabb megérkezik már az országba mert szeretnék beszerezni belõle egyet
Én eddig se szerettem volna süllyedni, magadat okold!
Mivel mûfajában egyedi és per pillanat nincs vele összemérhetõ termék, így elég vicces bárhova is besorolnod.
Ez mondjuk igaz, mûfajában egyedi, lol (A DJÁGASZÁG, EGY, MINDENEKKKK FELETT, HAHAHA)
Mint te is, bár ez nem igaz, van belõled több is, csak még nem bukkant fel...
De tuti nem késik soká...
Egyszer látnék tárgyilagosságot tõletek....
Amúgy: a torrentezés nem feltétlenül illegális tartalmakkal történhet és az ügyésznek nehéz dolga lenne bizonyítani a dolgokat, ugyanis neki kéne, valaki magyarázza el iSarkesh-nek is a torrent mûködését, én nem vállalom, max az orrbagyûrését, de ahhoz gyáva az ilyen...
Legalább ne olyat linkelnél, amin a Toshiba Libretto van, te békafej, háháhá, vagy arra vágysz?
Amúgy, miért is ne lehetne netbookon ilyesmi szoft? Touchscreen ugyanis van, tudod-e? Tehát?
Arról is van linked, hogy mi sok mindent NEM CSINÁLSZ, mert nem lehet a szaroddal?
Szánalmas troll.
A legszarabbikak egyike.
Olyan, aki nem hajlandó semmit beismerni és csak a VALLÁS betûit ugatja.
"A fórumokon a troll olyan személy, aki szándékosan provokálja és sértegeti a kommentelõket, megjegyzéseivel igyekszik zavart kelteni, és esetleg felszámolni az adott közösséget."
Bocsi, de ez nem rám illik.
De már nem is merek írni Szerencséd, hogy nem szemtõl szembe beszélgetünk, mert a fejedet levertem volna ezért a gyanúsításért. mert jön az sg maffia
<#nyes>#nyes>
Ennél mélyebbre sem ez a topic, sem te nem tudsz már süllyedni.
Nem értem, hogy a zárt osztályra minek tesznek be internetképes számítógépet…
"a torrenten visszatöltés sem lopás"
Ezt egy ügyésznek magyarázd majd 😄
"az iPad, ami nem gagyi, csak egy túlárazott, jó minõségû, de közepes, vagy alatta gép."
Mivel mûfajában egyedi és per pillanat nincs vele összemérhetõ termék, így elég vicces bárhova is besorolnod.
"Ráadásul egy régi netbook-ot miért kell egy új és méregdrága készülékkel összehasonlítani"
Az MSI Wind U100-at forintra annyiért vettem, mint az iPadet (mindkettõ 135 volt).
Egy olyan netbook amit ma megkapsz és hasonló teljesítményre képes, mint az iPad szintén nem kapsz olcsóbban (netbook fronton ehhez a tempóhoz dual magos Atom és ION2 szükséges, de még ekkor sem lesz olyan könnyû, zajtalan és kényelmesen kezelhetõ).
"csak akkor be kéne ismerni, hogy GAGYI az iPad…"
Jeah, az iPad gagyi mint netbook, teljesen igazad van, csak az a bökkenõ, hogy a netbook meg teljesen gagyi mint tablet, ezt kéne már végre felfogni a szûkre szabott agysejtjeiddel 😄
HD trailer, lol...
NEM LOPÁS, ha letölt valaki filmet, mert lehet a torrenten kívül máshogy is, sõt a torrenten visszatöltés sem lopás, de ez nem téma, hanem az, hogy mit lehet az egyikkel, mit nem és ebben mocskosul alulmarad az iPad, ami nem gagyi, csak egy túlárazott, jó minõségû, de közepes, vagy alatta gép.
Összességében NEM CSÚCS készülék, ismétlem: ÖSSZESSÉGÉBEN! Amiben több, abban több, amiben kevesebb, abban kevesebb, az a baj, hogy az utóbbiból rengeteg van, míg elõnye alig.
Ráadásul egy régi netbook-ot miért kell egy új és méregdrága készülékkel összehasonlítani, itt sem érzed a csúsztatást? Van olyan netbook, ami jóval olcsóbb, sokoldalú és messze lenyomja az iPad-et sebességben, lehetõségekben, ráadásul üzemidõben is majdnem beéri! Na, avval kéne hasonlítgatni, csak akkor be kéne ismerni, hogy GAGYI az iPad...
Én nem vagyok bértollnok, ellenben veled. Gondolom neked külön fizet az SG, hogy minden Apple topicot telefikázzál, hogy a márkával elégedett felhasználókat odavonzzad egy vitára és növeld a klikkszámot és a hirdetési bevételt.
"Te milyen full HD videókról regéltél, amiket gond nélkül le tudsz játszani?"
Konkrétan HD trailerekkel teszteltem, amik ingyenesek 😄
" A pénzrabló rohadtalmastore-ról?"
Hát igen, aki pénzt kér a termékért, az rabló.
Mi is a te foglalkozásod, csak hogy tudjam, ha olyasmire ingyen volna szükségem, hisz gondolom te nem vagy pénzrabló és ingyen dolgozol.
"Egyébként Magyarországon a letöltés legális"
Amennyiben nem osztod meg a letöltött tartalmat. De mivel gyanítom, hogy torrenten töltesz le, így sajna amit te csinálsz illegális és jogilag büntethetõ.
"Egyébként meg, ha valaki vesz egy Blu-ray lemezt, amin film van, kénytelen átalakítani más formátumba, mert a lemezt nem tudja sehova betenni a hordozható ketyeréjén."
Egy érdekes kérdés, hordozható ketyerébe minek akarnál BR lemezt dugni? Tán a hátadon cipeled a 40"-os plazmát hozzá? 😄
"Mindenesetre nagyságrendileg jobb a Wind, mint a szarkupac fostalicska igagyid."
Én 1,5 évig használtam napi szinten a Windet, Te mennyi ideig használtál iPadet, hogy ilyen véleményt alkotsz?
Az a baj veled, hogy olyan véleményed van, ami nem tapasztalatokra, hanem elképzelésekre épül, így annyi súlya van, mint gyíkfingnak a hajnali szellõben.
Néha meg tud néhány ember lepni, hogy alapvetõ következtetési képességekkel sem rendelkezik.
Mit számít? Nos, ha nem képesek annyit gyártatni, hogy a most meglévõ piacot ellássák és új piacot nyissanak, akkor az nem annak a jele, hogy a termék megbukott, hanem az, hogy maximálisan sikeres.
De ezt pár szemellenzõs zászlóvivõnek képtelenség beismerni.
Az meg, hogy egy termék több mint 10 évig piacon van (1987-1998) és 6-8 változata is megjelent, több millió példányban elkelt az sem nevezhetõ bukásnak, fõleg, hogy akkoriban nem olyan mennyiségek fogytak ezekbõl az eszközökbõl, mint manapság.
1. Te milyen full HD videókról regéltél, amiket gond nélkül le tudsz játszani? Azok honnan vannak? A pénzrabló rohadtalmastore-ról? Egyébként Magyarországon a letöltés legális, mert az adathordozókon már kifizetted a jogdíjat. Milyen lopásról regéltél? Szerencséd, hogy nem szemtõl szembe beszélgetünk, mert a fejedet levertem volna ezért a gyanúsításért. Egyébként meg, ha valaki vesz egy Blu-ray lemezt, amin film van, kénytelen átalakítani más formátumba, mert a lemezt nem tudja sehova betenni a hordozható ketyeréjén.
2. "Te már csak tudod, hisz még így is villámgyors az ultragagyi atomos szemétkupacodhoz képest" - saját bevallásod szerint te is használtál ilyen "ultragagyi atomos szemétkupacot". Az ifosaidat is majd így fogod titulálni? Mindenesetre nagyságrendileg jobb a Wind, mint a szarkupac fostalicska igagyid.
3. Mennyiért is reklámozod itt ezeket a hulladékokat? Melópityu valamelyik fullajtára találhatott volna nálad értelmesebb embert is, ha már fizetnek érte!
Mégis mit számít az, hová terjesztik ki az eladást meg hogy valami 10 évig van forgalomban? 😊)
Pár év múlva ha visszanézed ezeket a hsz-eket, röhögni fogsz magadon.
LZ forever
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
és aki ellenkezik az eretnek, és máglyán égettetik el! Mert a nagy inkvizítor steve jobs, és követõi megmondták mire használható, benne van a 32 parancsolatban 😊
"másrészt egy média lejátszó helybõl több terrás háttértárral rendelkezik, mert valahol a tartalmat tárolni kell. Streamelésnek sincs értelme, mert a ma kapható TV-k nagy része eleve DLNA képes."
Fura alapon az mpeg4-es dvd lejátszóm talán egy pár száz kilobájtos rommal rendelkezik a lemezt bele kell rakni. Hogy lehet ez?
Máshoz meg usb-n lehet vinyót csatlakoztatni. Ja ilyet sem lehet az ipaddal.
A másik furcsaság, hogy a gépemet is médialejátszónak is használom, elég régóta, még anno 80 gigás vinyóval is ezt tettem... sj mondta hogy médialejátszó csak több terrás saját háttértárral rendelkezõ eszköz lehet?
DLNA? Persze... és ha nincs éppen kéznél ilyen (úgy 20 ból 1 tv tudja egyébként), leugrom a tescoba és zsebbõl veszek egyet, még akkor is ha nem otthonra kell, hanem mondjuk egy utazásra több ezer km-re?
"Vállalati környezetre meg feltaláltad a vékony klienst, kár, hogy ezt már évekkel ezelõtt feltalálta más is és azóta meg is bukott a koncepció. 😊"
Furcsa mert, erõsen terjed a vállalti környezetben, mindenhol. Nekem is ilyenre kellett átállni az elõzõ munkahelyemen, egy banknál.
Ezt is sj mondta hogy megbukott, vagy saját agyszülemény?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ha nem érted, akkor azt sajnálom, arról én nem tehetek. Olvasgass még egy picit mondjuk olyan témákban, hogy szoftverergonómia.
Az ARM system ebben a szegmensben sokkal jobb, mint a szar x86 Atom procik.... "
Kár hogy a nem apple gépekben manapság nem a proci dekódolja a hd videokat, hanem egy külön specializált hw dekóder egység(uvd, purevideo, tudjatököm mi van még).
álomvilágban élsz. Azért nem voltak sikeresek, mert nem apple termékek voltak, ami mellé sj megmondta hogy fú de fenomenális fantasztikus, hihetetlen (tehát beindíotta az agymosást, hypeot keltett, mert ezekhez õ ért a legjobban hitler óta).
Mindenesetre próbálkozz 480p-nél nagyobb flash videó lejátszásával Winden, jó diavetítést."
Milyen flash te nagyonhülye? 720p-t írtál simán, flash nélkül. Ja mostmár flasht írsz mert az nem megy 720p-ben rajta, hogy neked legyen igazad? ipadon meg hogy megy? Sehogy... Vicc ahogy ferdítesz hogy neked legyen igazad, csak kár hogy feltûõen csinálod, így senkit nem tudsz etetni 😉
"Egy tabletet az ember szabadon forgathat, nem kell arra figyelnie, hogy melyik szögbõl mennyre olvasható, vagy sem a tartalom."
sötét vagy mint az éjszaka, sj megmondta a frankót, vakon hiszel a faszságaiban... Képzeld van TN paneles monitorom van. Tudod mennyi a betekintési szöge oldalról? 170 fok, alulról 160, és képzeld el tényleg, ha megnézem így van. Bár értelme nincs, mert épeszû ember ilyen lapos szögbõl messze nem néz monitort, ugyanis nem lehet olvasni már papírt sem ilyen szögbõl.
"Olvass vissza, nem cáfolt meg senki, csupán csalt a gyerek, mikor ez kiderült, többet nem is szólt a témához."
persze persze neked minden csalás ami megcáfol, még az is ha valaki bemutatja neked a szerinted nem multitaskos win7-et multitaskolni gyönörûen, vagy bármit ami a hülye képzelgéseidnek kétségtelenül ellentmond.
"Gondolom apád Suzukijával mész szántani is, mert hát mit mondják meg neked, hogy mi mire való. 😄"
Jó szar hasonlat megint. Tudod mi a torrent? Olyan kis erõforrásigényû p2p amit sokan kukázott 486-on futtatnak naphosszat, hogy ne a nagygép menjen miatta...
Pc tablet pc normál esetben arra való amire egy tabletpc.... AMIRE KÉPES, és a felhasználó akar. Torrentre még egy gagyi mobil is képes... bár lehet hogy egy ipad nem, hiszen apple, ha tudna is valamit az durva lenne 😄
Suzuki képes szántani? Nem, rögtön elakad ahogy lemegy az útról...
"Ennek fuss neki még egyszer, ha nem megy, akkor kérj meg valakit, aki látott már ilyet, vagy matekból nem húzták meg, mint téged."
Ne erõlködj, faszságot írtál, kész. Megcáfolni nem tudod 😊 (tudod a felbontás arányt nem képpontszám alapján szokták meghatározni, hanem inkább külön külön irányonként).
Ezert kell tobb kisebb mag, amikbol csak annyi mukodik amennyire szukseg van. Tehat alapjaraton bongeszessel 8 ora, 3d-s jatek /halo/ eseten 1 oras uzemido.
"Egy tablet eszközt nem igen akar senki desktop gépként, vagy média lejátszóként használni, mivel desktop felhasználáshoz teljesen más szoftverek kellenek"
Kar, hogy ezekkel reklamoztak az ipad-et is. Egyebkent egy tablet idealis eszkoz kezirasos jegyzeteleshez, amibol menteskor akar nyomtatott szoveges word doksit is lehetne gyartani.
"USB-s bõvítésrõl, videóchatrõl már leírtam, hogy miért teljesen ellentétes egy tablet eszköz használatával."
USB-s bovites: bedugom a pendrive-ot/fenykepezokepet, atmasolom a csaladi fotokat. Ez nem ellentetes. Tarcsazom a rokont, lerakom az asztalra, kihajtva a kepkeret tamasztot es video chat-elunk. Ebben mi az ellentetes??? Mindketto jo es hasznos funkcio amiert erdemes tablet-et venni. Egy laptop a videochat-hez tul sok helyet foglal az asztalon, egy pc nehezen mozgathato, a telefonok kijelzojen meg nem latni rendesen a masik felet. /en tennek bele egy rogzitot is, hogy ne csak kepkeretkent megtamasztva hanem falra/hutore/muszerfalra felrakva is hasznalhato legyen/
"No ez nem fog menni. A MS valóban fejleszt egy köztes rendszert a tablet készülékekre, de az csak alapjaiban lesz Windows7, a desktop alkalmazásokat elvileg nem fogja tudni futtatni."
A korabbi windows-okbol volt home valtozat, amibol kihagytak a domain-os cuccokat, az extra halozati funkciokat es a teljes koru felhasznalo es hozzaferes kezelest. (valojaban benne volt minden, csak nem volt ra gui, ezert nem lehetett elallitani oket)
"Vállalati környezetre meg feltaláltad a vékony klienst, kár, hogy ezt már évekkel ezelõtt feltalálta más is és azóta meg is bukott a koncepció."
Vekony helyett egy tablet egy laptop tudasaval. Tehat a mostani desktop rendszeres megoldasokkal, akar standalone futtatasi lehetoseggel (utazas kozben a repulon), de jo domain integracioval (ha belep az irodaba mar a halozaton is van). Ezt ma egy jol bekonfiguralt laptop is tudja, csak nem touchscreen-el, szoval fejleszteni nem kellene hozza tul sokat. Csak annyit irtam, hogy a business es a home gui-k kulonvalasztasaval kulonosebb fejlesztes nelkul lehetne jo x86-os win-es tabletet kesziteni. (a kernel meg maradhat ugyanaz ami az osszes windows-os gepben van, a winnt ota)
"El kéne végre fogadni, hogy a tablet nem egy univerzális mindent helyettesítõ csodavalami, hanem egy a PC-t kiegészítõ dokumentum megjelenítõ, ami ezen kívül netes és média hozzáférésre is alkalmas, plusz hardvertõl függõen némi játékra is."
Olyat arul az apple is, meg van android-dal is. Ellenben a microsoft mindig abbol elt, hogy egy pc-vel barmit lehet. Akkor most abbol kell megelniuk, hogy egy tablet-el is mindent lehet. (tehat nem kell ipad, meg imac, vegyel egy ms tablet-et es hasznald mindket funciora es meg olcsobb is, sot a flash-es jatekok meg videok is mennek, meg meg a szomszedtol kolcsonkapott filmek/zenek is, es gyerek meg a hazifeladatat is megcsinalhatja rajta, meg lehet rajta videochat-elni a konyhaban meg a kertben is)
Persze, hisz nem te emlegettél releaseket.
"Jellemzõen vásárolni full HD-ben Blu-ray-t szoktak."
Amik jellemzõen mkv konténerben tárolt filmet tartalmaznak 😄 😄
"Hova rakod a lemezt, te nagyon idióta?"
A Windeden hova rakod? Okostojás?
"A teljesítményrõl meg annyit, hogy nem véletlenül nincs rajta sem valódi mutitask, sem flash támogatás az igagyin."
Te már csak tudod, hisz még így is villámgyors az ultragagyi atomos szemétkupacodhoz képest 😄
"Megéri legalább ennyire hülyének látszani?"
Ezt a kérdést feltennéd tükör elõtt is? 😉
Eleve az x86-os architektúra miatt a hosszú üzemidõ felejthetõ, vagy nem lesz könnyû az eszköz a méretes akku miatt.
A PC-ként és tabletként is használható megoldások már évek óta piacon vannak, de teljes a kudarcuk.
Egy tablet eszközt nem igen akar senki desktop gépként, vagy média lejátszóként használni, mivel desktop felhasználáshoz teljesen más szoftverek kellenek (ugyebár egér + billentyûzet ilyenkor a beviteli eszköz), másrészt egy média lejátszó helybõl több terrás háttértárral rendelkezik, mert valahol a tartalmat tárolni kell. Streamelésnek sincs értelme, mert a ma kapható TV-k nagy része eleve DLNA képes.
USB-s bõvítésrõl, videóchatrõl már leírtam, hogy miért teljesen ellentétes egy tablet eszköz használatával.
"Mindezt ugy, hogy nem kell a ceges windows-ok bonyolult beallitasaival kuzdeniuk, de ennek ellenere teljes erteku windows-os pc lenne"
No ez nem fog menni. A MS valóban fejleszt egy köztes rendszert a tablet készülékekre, de az csak alapjaiban lesz Windows7, a desktop alkalmazásokat elvileg nem fogja tudni futtatni.
Vállalati környezetre meg feltaláltad a vékony klienst, kár, hogy ezt már évekkel ezelõtt feltalálta más is és azóta meg is bukott a koncepció. 😊
--
El kéne végre fogadni, hogy a tablet nem egy univerzális mindent helyettesítõ csodavalami, hanem egy a PC-t kiegészítõ dokumentum megjelenítõ, ami ezen kívül netes és média hozzáférésre is alkalmas, plusz hardvertõl függõen némi játékra is.
"Ezt senki nem mondta, a készülékek teljesítményérõl volt szó" - akkor miért jössz elõ filmnézéssel? A teljesítményrõl meg annyit, hogy nem véletlenül nincs rajta sem valódi mutitask, sem flash támogatás az igagyin. A filmlejátszás célhw-rel nem mûvészet, a Wind általános célú.
A többi megállapításod szánalmas csúsztatás. Rajtad röhög mindenki, nem veszed észre? Mennyit fizetnek neked ezért? Megéri legalább ennyire hülyének látszani?