111
  • levente68
    #111
    Ezzel tökéletes képet alkottál magadról, persze nem először, látod az egyetlen rajongód örül is...
  • Shodan
    #110
  • Ulkesh
    #109
    "Nyugodj meg, aki arra érdemes, avval kulturáltan beszélek!"

    Ezt enyhén kétlem, mivel itt akárki hozzászólt azonnal durván leugattad, ha csak kicsit is eltért a véleménye a tiedtől, ez se nem kultúra se nem értelmes vita a részedről, számomra inkább az jön ki, hogy te alapítottál szektát az Apple ellen és jihadot folytatsz azzal szemben aki nem osztja a te elképzeléseidet.
    Nekem is van véleményem és ahhoz eléggé szoktam ragaszkodni, de az én véleményemet tapasztalati úton szereztem és nem küldöm el a francba azt, aki ellentétes véleménnyel él, max vitába bocsátkozom.

    " bár az első pofon után már tényleg nem sokat ugatnál"

    Ja kérem, aki csak pofonokkal tud érvelni, az az én értelmezésemben messze nem kultúrlény.



    "Ami inkább sajnálatos, hogy a cáfolatokra érdemben nem tudsz válaszolni"

    Nincs cáfolat, mert bármit írok, süket fülekre talál, egyszerűen nem érted meg, hogy milyen célra készült az iPad és mi egy tablet funkciója. Mindenáron egy desktop PC-t is kiváltó mindenest akarsz a helyébe képzelni, ami mindenre alkalmas, pedig ez nem járható út. A svájci bicska is okos kis jószág, rengeteg funkciója van, de soha nem fog kiváltani egy célszerszámot, ezt kéne végre megértened.

    "Avval is szánalmas vagy, hogy engem fikázol, se nem iszom, droggal sose éltem"

    Akkor viselkedj is úgy, az anyagi helyzeted meg max az APEH-et érdekli, engem és gyanítom a többi fórumozót hidegen hagyja.

    "Az, hogy egy kis fájlt 10 órán át futtatsz, nem egyenlő egy nagy, teljesértékű futtatásával, tudod-e?"

    Olvasd el még egyszer azt a hozzászólást és azt is amire írtam, ha egy picivel figyelmesebben, odafigyelőbben olvasnál akkor a fele hozzászólásodat meg tudnád spórolni :)

    "A videoban olvasottakra pedig: nyugi, bírom az angol nyelvet, az EEE PC egy ócskaság volt és most is az, nézz körül a többi netbook és subnoti, valamint táblagép között, akkor meglepődsz"

    Hát netbook fronton az Asus a zászlóvivő, ha azt fikázod, akkor mindet fikázod, az eeePC egyébként nem egy készülék, hanem az Asus netbook családjának neve.

    "Addig is, írkálj hosszú bejegyzéseket virtuális billentyűzeten"

    Különösebb problémát nekem nem okoz a virtuális billentyűzet, ide is iPadről írok az esetek nagy részében, mint most is.

    "hogyan néznéd meg a kamerával SD kártyára felvett videot?"

    Mivel az iPad egy kiegészítő hardver, így ha lenne rajta kártya foglalat, akkor sem arra tölteném közvetlenül a videót. A desktop gépemhez illesztve a kamerát a videó automatikusan átkerül a megfelelő alkalmazásba amiből vágás, szerkesztés után egyetlen kattintással szinkronizálódik a kiválasztott külső készülékkel (iPad, iPhone, médiaplayer), vagy feltöltődik a kívánt megosztó site-ra.
    Az már más kérdés, hogy nem használnék olyan videokamerát, ami memóriakártyára dolgozik.

    "állványos fúrógép, nagyon jó, de nemigen jó sokmindenre, fúrókalapács véső funkcióval, sokmindenre jó… "

    Tökéletes hasonlat. Ezek után megnézném, hogy mondjuk egy TE 72-es Hiltivel miként fúrsz 1 mm-es furatot, mondjuk egy áramköri lapkára :D
    Hidd el adott feladatra mindig az az eszköz a legmegfelelőbb, ami konkrétan annak a feladatnak az ellátásához készült.
    Pl. soha nem vettem volna iPadet, ha lámpafényél való olvasásnál nem fájna a szemem az e-ink kijelzőtől, hanem Kindle DX-em lenne. Nekem szinte az egyetlen felhasználása a tabletnek a kényelmes olvasás, ezt ebben a méretben, ezzel a képaránnyal és kijelzővel számomra az iPad tudja a legjobban biztosítani. Innentől szerinted mennyire érdekel, hogy van-e USB, vagy kamera, vagy kisnyúl a készüléken? Soha nem használnám, mint ahogy a nálam megfordult tabletPC-ken sem használtam soha, igaz szegényeket tabletként se sokat használtam, mert a Windows erre nem igazán alkalmas, viszont kellemesen hordozható kis gépek voltak.

    "kisfiam.. picim.."

    Örülök, hogy ennyire kedvelsz, hogy becézgetsz, de sajna ez sem a fejlett intelligencia ismérve, inkább a kocsmában divatos társalgási mód.
    Az más lapra tartozik, hogy élőben nem vagyok biztos, hogy ezek a szavak eszedbe jutnának, mivel nem jellemző, hogy így szólítanak idegenek (nem, ne tévesszen meg, hogy Apple termékeket használok, nem viszonoznám a vonzalmadat :D :D).
  • levente68
    #108
    Nem a szakterületem, bár értek ehhez is, de most ez a hasonlat jutott eszembe:
    állványos fúrógép, nagyon jó, de nemigen jó sokmindenre, fúrókalapács véső funkcióval, sokmindenre jó... Vagy veszed mindkettőt, vagy ha csak egyet vehetsz, akkor talán inkább a többfunkciós, nem? DE!

    Másik példa: széparcú kurva borzalmas testtel kontra egy kis csinos csaj, no? Magyarázzam?
  • levente68
    #107
    Nyugodj meg, aki arra érdemes, avval kulturáltan beszélek!
    Személyes találkozón előfordulhat, hogy te lepődnél meg, ez alatt inkább persze a technikai arzenál bemutatása értendő elsősorban, bár az első pofon után már tényleg nem sokat ugatnál, de nem erre megy ki itt a játék, kisfiam!

    Ami inkább sajnálatos, hogy a cáfolatokra érdemben nem tudsz válaszolni, illetve magadat alázod meg benne, ha az iPhone, mint hardware nem bírja, az engem igazol, tehát nem jobb semminél, az USB-től, az SD-től nem lesz melegedő szar egy gép, tehát fel kéne fognod, hogy a korlátozások épphogy életképessé teszik a cuccot.
    Avval is szánalmas vagy, hogy engem fikázol, se nem iszom, droggal sose éltem, az egzisztenciám nagy valószínűséggel stabilabb, mint a tied, se tartozásom nincs, se problémám, van viszont családi házam, pár autóm, PDA-im, telefonjaim, PC-im, nem ócska laptopom, bankszámlán pénzem, munkám, mit akarsz még? Hogy álljak be a szektádba? NEM!
    Nálunk ami szar, az szar, ami túlárazott, az túlárazott.
    Különbözik a véleményünk, szerintem az iPhone 4 már alakul, neked a korlátozottság a menő, anno az ötödik generációra jövendöltem, hogy jó lesz, úgy fest igazam lesz...
    Az, hogy egy kis fájlt 10 órán át futtatsz, nem egyenlő egy nagy, teljesértékű futtatásával, tudod-e?
    A videoban olvasottakra pedig: nyugi, bírom az angol nyelvet, az EEE PC egy ócskaság volt és most is az, nézz körül a többi netbook és subnoti, valamint táblagép között, akkor meglepődsz, picim ;)
    Addig is, írkálj hosszú bejegyzéseket virtuális billentyűzeten, mert Apple szerint az az üdvös, vagy végy plusz tartozékot, amivel már funkciógazdagabb lesz a kütyüd, valamnt tovább drágul. Lol.

    Kérlek, csak egyre válaszolj, ha az sikerül, teszek még fel kérdést, de most csak erre: hogyan néznéd meg a kamerával SD kártyára felvett videot?
  • pixx
    #106
    Hát persze, ha te mondod el is hiszem...
  • Ulkesh
    #105
    iPad vs Netbook http://www.youtube.com/watch?v=V_7w2JfojMA

    Érdemes megnézni a két készüléknél a kép minőséget és a youtube videó lejátszás folyamatosságát :)

    De ez is érdekes videó: http://www.youtube.com/watch?v=f2IuEH07xBg
    A filmen szereplő Win7-es tablet fel van szerelve kamerával, usb-vel, még touchpadel is, sőt néhol még gyorsabb is mint az iPad, de összeségében pont a kényelmes kezelhetőség veszik el (vastag, nehéz, melegedő, ventilátor hűtésű eszköz, kevesebb üzemidővel) és a végén ahogy a programok között matat, hogy megkeresse a játékot, majd feladja, már-már sajnálatra méltó :)
    (Pedig ez a videó konkrétan az iPadet akarja gyengébbnek feltüntetni.)
  • Ulkesh
    #104
    "Ja trailerrel tesztelted, azt én is nyomattam a htcmen, de 20 gigás, full Hd filmet megnéznék, mennyire feküdne ki az ipad...valószínűleg hamar…"

    Tesztelve, 10 órát ment folyamatos ismétlődő lejátszással.
  • Ulkesh
    #103
    Igaza van annak aki szerint nem kéne vitatkoznom ilyen félművelt, ostoba valakikkel, mint amilyen te is vagy.
    Az egy dolog, hogy van valamiről véleményed (bár véleménye mindenkinek lehet, de vitát folytatni erről általában akkor érdemes ilyesmiről, ha személyes tapasztalatok alapján hoztad azt meg), de a stílus, amivel itt jelen vagy egyszerűen botrányos. Kíváncsi volnék, hogy ezek után, ha face to face találkoznánk egyáltalán meg mernél-e szólalni. Rühellem az ilyen kis patkányokat, akik az álnév és az internet ismeretlenségébe burkolva úgy beszélnek, hogy még az anyjuk sem vállalná el, hogy a fiuk.
    Jobb helyeken ezért a pár hozzászólásodért úgy kipenderítenének, hogy a lábad sem érné a földet, sajna ide az SG még nem nőtt fel.

    A linkelt videón egyébként az Engadget oldalait lapozom, és még rá is nagyítottam a cikkre, ahol arról van szó, hogy az Asus visszafogja a netbook gyártást az iPad elsöprő terjedése miatt. Szóval tényleg csak Windowsos hírek voltak, ebből is látszik, hogy képtelen vagy megfigyelni, vagy megérteni bármit is, csak azt szajkózod, amit pár nálad okosabb ismerősödtől hallottál és félig talán meg is jegyeztél.

    Igen, az iPad és a tabletek célgépek és csak azt tudják amit egy tabletnek tudnia kell, ha te szervert akarsz üzemeltetni, vagy torrentet letölteni, akkor nem tabletre van szükséged (bár már írtam, hogy mindkettő könnyedén megvalósítható iPaden is, mert van rá szoftver), ezek nem önáló teljes értékű PC-k, hanem annak kiegészítői. Az ember rengeteg információhoz jut és rengeteg információt halmoz fel a gépén, ezeket fárasztó a monitoron olvasni az asztalnál, ezért egy erre célszerű eszközre áttölti és mint egy normál újságot, vagy könyvet lapozva olvassa. Ide nem kell 4 centi vastag 1,5 kilós netbook, mert nehéz, kényelmetlen, melegszik és zajos. Legfőképpen meg bár több funkciót tudna ellátni, de ezekre ennél az eszközöknél nincs szükség. Adott gyártó bele fogja rakni, mert ezzel akar majd kitűnni a többi közül (lásd Galaxy Tab előlapi kamerája), de aki megveszi nem fogja használni, mert két próbálkozás után rájön, hogy nem kényelmes és egyszerűbb, ha ilyen felhasználásnál visszaül a gépe elé és használja a már meglévő fix webkameráját (tapasztalat).

    Az iPhone fejlődésével kapcsolatos okoskodásodra. Vajon miért nem kapta meg az első generációs iPhone az iOS4-et és a 3G tulajok miért downgradelnek vissza 3.1.3-ra? Azért mert ezeket a plusz funkciókat adott hardver csak úgy tudja megvalósítani, ahogy azt már az előző WinMo és Symbian rendszerű készülékükön látták és nem ezért vettek iPhone-t, nem akarnak belassuló menüket, akadozó animációkat látni. A normál működéshez egyszerűen ezek a hardverek kevesek. Ugyanúgy kevesek, mint a jelenlegi vasak a Flashhez, csak míg néhány gyártó ezt erőlteti és ezzel feláldozza a stabilitást és az akkuidőt, addig van amelyik ezt nem engedi. Ennyire egyszerű.

    Lehet ezekért kedvelni egy eszközt, lehet utálni, de egy részeg drogos seggfej stílusában ideokádni két oldalnyi személyeskedést nem igazán érdemes, ez nem a kedvenc kocsmád, hanem egy szakmai fórum. Ez a viselkedés csak rólad alkot képet és nem igazán kedvezőt.

    Egy tanácsom van, nőj fel.

  • levente68
    #102
    Te szerencsétlen, hát vannak konkurrens táblagépek, újak és régiek, azokon ezt ugyanúgy meg lehet oldani.
    Miért kell a kifogyott érvek okán mindig avval jönni, hogy nekem, vagy más bírálónak van-e ilyen? Nincs és nem is lesz! Nem azért, amiért neked nincs, hanem, mert nem kell, pénzem nyugi lenne rá bőven, sőt, ha akarnám 5 percen belül a kezemben lenne, te senki.
    Az a baj, hogy az iPad egy célgép, tehát szűk felhasználhatósága folytán csak egy korlátozott funkcionalitású játék. Nekem amúgy a teljes funkciókínálattal bíró táblagép se kellene, de az iPad annyira hiányos, hogy az szánalmas: USB, kamera, SD foglalat, hogy csak a legsúlyosabbakat említsem. Az az érvelés is szánalmas, hogy azok nem is kellenek, hisz ezt az mondja, aki körömszakadtával védi ezt a gagyit, ráadásul nem tartja viccesnek azt, hogy mellette kell, tartson egy másik kütyüt, amivel ezeket megoldja.
    Nézd meg az iPhone fejlődését, már mikor megmondtam, hogy bele fog kerülni mindaz, amire akkor azt mondták az iHívők, hogy az nem kell és íme az iPhone 4 már egy egész jó darab! Ez lesz az iPad-del is, te csökött!
    Akkor majd hogy magyarázzátok meg a mai hozzáállásotokat, majom?
    Lesz benne kamera, amit majd lehet normálisan használni, nem kell iLkesh pöcshöz hasonlóan olyan hülyeségekkel védekezni, hogy nem lehet rendesen tartani egy táblagépet kamerázáskor, röhejklub!
    Lesz SD foglalat is, túl sok egyébb cucc használja ahhoz, hogy ki lehessen hagyni.
    Nekem van annyi SD kártyám, hogy nem is tudom felsorolni, kb 6-7 darab, 2-től 16 gigásig, mit kezdenék egy szarral, ami nem kezeli?
    Milyen hülyén jönne ki, hogy van egy ilyen drága cuccom, de csak kerülőúton tudom megnézni rajta, amit a kamerával felvettem.
    Képben vagy, soroljam még? Szerintem fölösleges, de egy tanács, ha még nincs iPad-ed, akkor azért még tájékozódj, mert vannak sokkal jobb megoldások, olcsóbban, bár aki almás matricát akar a kocsijára kirakni, annak ez kell..
    Bár, akkor meg a következő kiadást várnám, meg, igaz, akkor nem tudsz, csak a nagycsoportban villogni vele, lol!
  • Shodan
    #101
    Látom megtanultál egy uj szót ,de a jelentését már nem sikerült. Az én kérdésemre még mindig nem válaszoltál volt már a kezedben ilyen?
    Ha nem figyeltél volna, ulkesh vallástársadnak állítása szerint van iPad-je. nem mondod, nem is tudtam
  • Shodan
    #100
    De lehet futattni, sőt biztos még asztali gépen is. És? Futassad azon ha neked jólesik. De nem arra találták ki fogd már fel, látom nehéz.
  • levente68
    #99
    Na, megjött a következő flamer is...
  • GregSB
    #98
    Ulkesh, megmondom őszintén én is nevetek rajtad. Nem tudom elképzelni, hogy minek feccölsz bele ennyi energiát és időt abba, hogy ilyen 0 színvonalú, primitív hangvételű emberekkel el kezdj vitázni.

    Lehet kritizálni az iPadet, mert messze nem tökéletes, de az ami itt megy az valami hihetetlen allja, lerí az összes fikázóról hogy még soha nem fogtak a kezükben ilyen készüléket, és tele vannak téves előítéletekkel, 1-2 ember pedig valami hihetetlen primitív stílusban nyomja ezeket.

    Nevetségessé az tesz, hogy minden egyes Apple hírnél leállsz vitatkozni ilyen emberekkel, nem csak itt, szinte minden fórumon :D Nem értem mi motivál erre, nekem ennyi szabad időm lenne munka mellett már rég milliomos lennék ;)



  • levente68
    #97
    Ha nem figyeltél volna, ulkesh vallástársadnak állítása szerint van iPad-je.
    Neked nem mulatságos, hogy a videoban csupa Win híreket böngésznek, köztük a Libretto-sat? Én nem vagyok százas, persze, aranyos, lol
    De csak neked, mégegyszer: az iPad jó, csak annyira sok mindent nem tud, hogy amiatt egy játékszer csak.
    Amúgy, előbb tájékozódj, ne nagyszájúskodj, ha nem értesz valamit, akkor a hiba nálad van, butus! Csípj vissza magadból, aztán olvasgass, utána kialakul valami... talán...

    Ha lett valami, akkor próbálj meg válaszolni arra, amit kérdeztem: miért ne lehetne ezt a szoftot netbookon futtatni!
  • Shodan
    #96
    uristen, ha neked ebből a videoból annyi jött le hogy toshiba libretto van benne, akkor nálad valami nem százas. Uh de nagy lol windowsos hireket néz...
    Mi az hogy csináljon videot arról amit nem tud Meg miért csak behúzott függöny mellett lehetne olvasni nem értem... Még egyszer megkérdezem volt már a kezetekben ilyen?
    (csak két hozzászólás másik fórumról: gyerekek, megnyomkodtam a főnököm cuccát, hihetetlen durva ez a cucc rohadt optimális böngészéshez, gépelni is egészen faszaul lehet rajta, nagyon durva

    A minap volt szerencsém egy ilyen kis cuccot tapizni, és egyszerűen király használni Nem lassul, gyönyörű a képe stb... Remélem mihamarabb megérkezik már az országba mert szeretnék beszerezni belőle egyet
  • pixx
    #95
    Azért rossz, hogy csak este, vagy behúzott függöny mellett tudsz újságot olvasni :)
  • pixx
    #94
    Ja trailerrel tesztelted, azt én is nyomattam a htcmen, de 20 gigás, full Hd filmet megnéznék, mennyire feküdne ki az ipad...valószínűleg hamar...
  • levente68
    #93
    Ennél mélyebbre sem ez a topic, sem te nem tudsz már süllyedni.

    Én eddig se szerettem volna süllyedni, magadat okold!
  • levente68
    #92
    "az iPad, ami nem gagyi, csak egy túlárazott, jó minőségű, de közepes, vagy alatta gép."

    Mivel műfajában egyedi és per pillanat nincs vele összemérhető termék, így elég vicces bárhova is besorolnod.


    Ez mondjuk igaz, műfajában egyedi, lol (A DJÁGASZÁG, EGY, MINDENEKKKK FELETT, HAHAHA)
    Mint te is, bár ez nem igaz, van belőled több is, csak még nem bukkant fel...
    De tuti nem késik soká...

    Egyszer látnék tárgyilagosságot tőletek....
  • levente68
    #91
    Mondd már el, hogy miért ne lehetne torrentezni egy hordozható gépen?
    Amúgy: a torrentezés nem feltétlenül illegális tartalmakkal történhet és az ügyésznek nehéz dolga lenne bizonyítani a dolgokat, ugyanis neki kéne, valaki magyarázza el iSarkesh-nek is a torrent működését, én nem vállalom, max az orrbagyűrését, de ahhoz gyáva az ilyen...
  • levente68
    #90
    Vajon te is javarészt Windows-os híreket, lol?
    Legalább ne olyat linkelnél, amin a Toshiba Libretto van, te békafej, háháhá, vagy arra vágysz?

    Amúgy, miért is ne lehetne netbookon ilyesmi szoft? Touchscreen ugyanis van, tudod-e? Tehát?
    Arról is van linked, hogy mi sok mindent NEM CSINÁLSZ, mert nem lehet a szaroddal?
  • levente68
    #89
    De bizony troll vagy.
    Szánalmas troll.
    A legszarabbikak egyike.
    Olyan, aki nem hajlandó semmit beismerni és csak a VALLÁS betűit ugatja.
  • Ulkesh
    #88
    Én így olvasok netes újságokat: http://www.youtube.com/watch?v=NDK7M6R8H_Q

    Netbookon ti is? ;)
  • Ulkesh
    #87
    Netpédia:
    "A fórumokon a troll olyan személy, aki szándékosan provokálja és sértegeti a kommentelőket, megjegyzéseivel igyekszik zavart kelteni, és esetleg felszámolni az adott közösséget."

    Bocsi, de ez nem rám illik.
  • henrikk001
    #86
    Persze emellett való igaz, h egy iPad nem arra való, h az ember azon torrentezzen, meg hasonlók. Ahogyan az androidos táblagépeknek sem ez lesz az elsődleges funkciója.
  • henrikk001
    #85
    Ulkesh egy tipikus troll, felesleges neki bármit is írnotok. :)
  • Shodan
    #84
    Ti fogjátok már fel hogy ez nem egy laptop. miért annak a funkcióihoz hasonlítgatjátok.??? Az hogy mi az előnye az mindenki szempontjából más. Nekem például nem szempont hogy torrent legyen rajta, vagy akármilyen server ,mert akkor bekapcsolom a nagy gépet.
    De már nem is merek írni Szerencséd, hogy nem szemtől szembe beszélgetünk, mert a fejedet levertem volna ezért a gyanúsításért. mert jön az sg maffia
  • Ulkesh
    #83
    "akkor ugyanolyan sötét és aljas vagy, mint ez a szánalomhegy ulkesh barom..."

    Ennél mélyebbre sem ez a topic, sem te nem tudsz már süllyedni.
    Nem értem, hogy a zárt osztályra minek tesznek be internetképes számítógépet…

    "a torrenten visszatöltés sem lopás"

    Ezt egy ügyésznek magyarázd majd :D

    "az iPad, ami nem gagyi, csak egy túlárazott, jó minőségű, de közepes, vagy alatta gép."

    Mivel műfajában egyedi és per pillanat nincs vele összemérhető termék, így elég vicces bárhova is besorolnod.

    "Ráadásul egy régi netbook-ot miért kell egy új és méregdrága készülékkel összehasonlítani"

    Az MSI Wind U100-at forintra annyiért vettem, mint az iPadet (mindkettő 135 volt).
    Egy olyan netbook amit ma megkapsz és hasonló teljesítményre képes, mint az iPad szintén nem kapsz olcsóbban (netbook fronton ehhez a tempóhoz dual magos Atom és ION2 szükséges, de még ekkor sem lesz olyan könnyű, zajtalan és kényelmesen kezelhető).

    "csak akkor be kéne ismerni, hogy GAGYI az iPad…"

    Jeah, az iPad gagyi mint netbook, teljesen igazad van, csak az a bökkenő, hogy a netbook meg teljesen gagyi mint tablet, ezt kéne már végre felfogni a szűkre szabott agysejtjeiddel :D
  • levente68
    #82
    Ha nem érted, hol a csúsztatás, akkor ugyanolyan sötét és aljas vagy, mint ez a szánalomhegy ulkesh barom...

    HD trailer, lol...
    NEM LOPÁS, ha letölt valaki filmet, mert lehet a torrenten kívül máshogy is, sőt a torrenten visszatöltés sem lopás, de ez nem téma, hanem az, hogy mit lehet az egyikkel, mit nem és ebben mocskosul alulmarad az iPad, ami nem gagyi, csak egy túlárazott, jó minőségű, de közepes, vagy alatta gép.

    Összességében NEM CSÚCS készülék, ismétlem: ÖSSZESSÉGÉBEN! Amiben több, abban több, amiben kevesebb, abban kevesebb, az a baj, hogy az utóbbiból rengeteg van, míg előnye alig.

    Ráadásul egy régi netbook-ot miért kell egy új és méregdrága készülékkel összehasonlítani, itt sem érzed a csúsztatást? Van olyan netbook, ami jóval olcsóbb, sokoldalú és messze lenyomja az iPad-et sebességben, lehetőségekben, ráadásul üzemidőben is majdnem beéri! Na, avval kéne hasonlítgatni, csak akkor be kéne ismerni, hogy GAGYI az iPad...
  • Shodan
    #81
    nem értem hogy ebbe most mi volt a csúsztatás,teljesen normálisan reagált az állításaidra. fogtál már te egyátalán a kezedbe ilyet?
  • Hugh Hefner
    #80
    juj, jönnek az apple fanboyok, kezdődik : D *TAPS* *TAPS*
  • willcox
    #79
    Megint mellébeszélsz és csúsztatsz, kis ratyi bérfirkász.
  • Ulkesh
    #78
    "következő válaszodat azzal kezdjed, amiről szemérmesen hallgatsz: mennyit fizetnek neked ezért, te bértollnok?"

    Én nem vagyok bértollnok, ellenben veled. Gondolom neked külön fizet az SG, hogy minden Apple topicot telefikázzál, hogy a márkával elégedett felhasználókat odavonzzad egy vitára és növeld a klikkszámot és a hirdetési bevételt.

    "Te milyen full HD videókról regéltél, amiket gond nélkül le tudsz játszani?"

    Konkrétan HD trailerekkel teszteltem, amik ingyenesek :D

    " A pénzrabló rohadtalmastore-ról?"

    Hát igen, aki pénzt kér a termékért, az rabló.
    Mi is a te foglalkozásod, csak hogy tudjam, ha olyasmire ingyen volna szükségem, hisz gondolom te nem vagy pénzrabló és ingyen dolgozol.

    "Egyébként Magyarországon a letöltés legális"

    Amennyiben nem osztod meg a letöltött tartalmat. De mivel gyanítom, hogy torrenten töltesz le, így sajna amit te csinálsz illegális és jogilag büntethető.

    "Egyébként meg, ha valaki vesz egy Blu-ray lemezt, amin film van, kénytelen átalakítani más formátumba, mert a lemezt nem tudja sehova betenni a hordozható ketyeréjén."

    Egy érdekes kérdés, hordozható ketyerébe minek akarnál BR lemezt dugni? Tán a hátadon cipeled a 40"-os plazmát hozzá? :D

    "Mindenesetre nagyságrendileg jobb a Wind, mint a szarkupac fostalicska igagyid."

    Én 1,5 évig használtam napi szinten a Windet, Te mennyi ideig használtál iPadet, hogy ilyen véleményt alkotsz?

    Az a baj veled, hogy olyan véleményed van, ami nem tapasztalatokra, hanem elképzelésekre épül, így annyi súlya van, mint gyíkfingnak a hajnali szellőben.

  • Ulkesh
    #77
    "Mégis mit számít az, hová terjesztik ki az eladást meg hogy valami 10 évig van forgalomban?"

    Néha meg tud néhány ember lepni, hogy alapvető következtetési képességekkel sem rendelkezik.
    Mit számít? Nos, ha nem képesek annyit gyártatni, hogy a most meglévő piacot ellássák és új piacot nyissanak, akkor az nem annak a jele, hogy a termék megbukott, hanem az, hogy maximálisan sikeres.
    De ezt pár szemellenzős zászlóvivőnek képtelenség beismerni.

    Az meg, hogy egy termék több mint 10 évig piacon van (1987-1998) és 6-8 változata is megjelent, több millió példányban elkelt az sem nevezhető bukásnak, főleg, hogy akkoriban nem olyan mennyiségek fogytak ezekből az eszközökből, mint manapság.
  • willcox
    #76
    Pont olyan, mint egy gagyizó cigány. Itt ván kérem a márkás kárcóra, meg áz eredeti árány gyűrű! :)
  • willcox
    #75
    Undorító, ahogy csúsztatsz. Egyébként meg a következő válaszodat azzal kezdjed, amiről szemérmesen hallgatsz: mennyit fizetnek neked ezért, te bértollnok?
    1. Te milyen full HD videókról regéltél, amiket gond nélkül le tudsz játszani? Azok honnan vannak? A pénzrabló rohadtalmastore-ról? Egyébként Magyarországon a letöltés legális, mert az adathordozókon már kifizetted a jogdíjat. Milyen lopásról regéltél? Szerencséd, hogy nem szemtől szembe beszélgetünk, mert a fejedet levertem volna ezért a gyanúsításért. Egyébként meg, ha valaki vesz egy Blu-ray lemezt, amin film van, kénytelen átalakítani más formátumba, mert a lemezt nem tudja sehova betenni a hordozható ketyeréjén.

    2. "Te már csak tudod, hisz még így is villámgyors az ultragagyi atomos szemétkupacodhoz képest" - saját bevallásod szerint te is használtál ilyen "ultragagyi atomos szemétkupacot". Az ifosaidat is majd így fogod titulálni? Mindenesetre nagyságrendileg jobb a Wind, mint a szarkupac fostalicska igagyid.

    3. Mennyiért is reklámozod itt ezeket a hulladékokat? Melópityu valamelyik fullajtára találhatott volna nálad értelmesebb embert is, ha már fizetnek érte!
  • Ferrer
    #74
    Bírom, hogy mindent meg tudsz így magyarázni :D
    Mégis mit számít az, hová terjesztik ki az eladást meg hogy valami 10 évig van forgalomban? :))
    Pár év múlva ha visszanézed ezeket a hsz-eket, röhögni fogsz magadon.
  • Ulkesh
    #73
    Engem ez a téma annyira nem izgat, de látom te nagy művelője vagy :D
  • sanyicks
    #72
    Látom te nem érted. Olvasgass még ebben a kategóriában: bullshit.