10317
  • ShaiHulud
    mondom, az nem lehet hogy az a hero vette fel a targyat? es csak akkor kapod majd meg ha legyozted? mar nem emlekszem hogy volt nekem, ill hol votl az a pajzs.
  • Carlos
    Az a vicces, hogy én már minden csatát lenyomtam, kivéve azt amivel véget ér a pálya... Szóval ha csatával kapom, akkor bug, mert nem maradt már szörny a pályán...
  • b-type
    Ne ott keresd, ott egy olyan varázstárgy van (sztem nem random dobja), ami +1 ércet ad...
    (egyébként egy erőd közelében van,..van mellette egy lépésszám!szerencse/morál bónuszt adó zászló..Gerhart-hoz vezető 'hátsó' út mentén)
    csatázni kellett az ereklye darabjaihoz, de egyszerűen fogalmam sincs hol akadtam rájuk.. :(
  • NovaTerra
    Bár lehet ez még csak az első pálya. Viszont lehet később benne van konkrétan a hely is, ahol felveszi.
  • NovaTerra
    2. perctől láthatod, hol kell lemenni.

• Carlos
    Jaja... Csak nem találom sehol. Valami föld alatti dologról hallottam itt az előbb... az hol van?
  • NovaTerra
    Most látom, hogy Slava. Akkor ez még az oktató kampány. Akkor tuti megvan valahol, mert azt én is megcsináltam.
  • ShaiHulud
    nem ellenseges hero vitte el es nala van?
  • Carlos
    kerestem, nem találtam... De legalább tudom, hogy a pajzs hiányzik...
  • NovaTerra
    Valamilyen fansite-on nincs leírás a tárgyak elhelyezkedéséről?
  • Carlos
    A pajzs nincs meg! :(
  • b-type
    ááá, nem közben ránéztem, az csak egy szimpla cucc...ezeket az ereklye darabokat hamarabb megoldottam...de hogy hol voltak.., már meg nem tudom mondani.
    De kész lett, a melvért, a vállpánt, és a pajzs az:
  • Carlos
    ?????
    Nocsak...
    Ezt nem láttam. Legalábbis nem jártam a föld alatt. Hol is van ez? Egy romot kipucoltam, amit asszem sokféle elementál őrzött.
  • Guren
    hm, akkor majd szétnézek.
  • NovaTerra
    Lehet. Valami olyasmi szöveggel van, hogy tudom mit rontottam el.
  • Guren
    engem az zavar, hogy nem lehet menet közben restartolni a csatákat, csak a harc végén.
  • Skynet
    Alaplara integrált radeon 3300-val 720p-ben egy két közepes, minden más minimum beállítás mellett szépen fut. 1950el is fog.
  • b-type
    Nem lehetséges hogy a föld alatti bunkerben van (elementálok őrzik)..ott van valami kézifegyver, ez a pálya volt a demoban is..
  • rumkola
    viszont nagyon nagyon jó ötlet a főképernyőre kidobálható ikonok (csapat, épület építés, toborzás stb.), nem kell várra klikkelgetni, összevissza kotorászni

várak nézete viszont gyalázatos, egyenlőre nem tudom megszokni
  • rumkola
    az engem is nagyon zavar, hogy a csatában nem lehet az alsó ikonokra klikkelni, ráadásul alig lehet néha észrevenni kit támadnék meg :D
  • j0nNyKa
    ipon H6 cikk
  • b-type
    igazából én sem kattintottam a lovasra, de ebből is látszik hogy eltérőek az igények, és talán érdemes erre is időt szánni az egyik patch-ben, engem pl. az zavar hogy csata közben nem tudok csapni/varázsolni a sorrendben látszó lényre, csak a csatamezőn....ez nálam absz. kényelmi dolog, nem zavar.
    Játszogatom a teljessel is már, eddig nincs semmi probléma (bár a demo két pályáját játszottam gyakorlatilag végig eddig.. :), ennyi időm volt :( )
  • TreDoR
    Én pl. sose úgy hívtam elő a hero screent egyik heroesban sem, hogy a hősre kattintottam.
  • Carlos
    Megszereztem...
  • Petiknight
    Sziasztok,

nem emlekszem pontosan,de van egy ork egyseg, es ha mellekuldeteskent diplomaciai meogldast valasztasz, akor lesz elerheto az artifact, miutan teljesitetted ezt a kuldetes. Nem vagyok benne biztos. Azt megszerezted? Ha jol tudom a konny utat kell valasztani. Bar lehet hogy az a varazstargy nem a set resze.
  • Carlos
    Megnéztem amit mondtál és nálam ott nem volt semmi. Esetleg le tudnád írni, hogy hol találtad meg a 3-at?
    (a kis szigeten is voltam ahova portál vitt)
  • 4Teebee4
    Én mondom, hogy megtaláltam és azt is leírtam, hogy szerintem melyik maradt ki. mindenesetre ez tuti nem bug
  • Carlos
    No, végignyálaztam a hivatalos fórumot és ott is többen panaszkodnak a második pálya 3 artifact-jára. Ők is csak kettőt találtak, szóval ezis bug lehet. Viszont nekik teljesült a küldetés.

1 valaki említette, hogy 2 set itemet talált és talált egy Guardian tárgyat ami szerinte a harmadik set tárgy, csak valamiért nem annak látja a játék.

Szóval bug, hogy nem találtam meg a 3ikat...
  • j0nNyKa
    Igen, érthető, de én még emlékszem azokra az időkre, amikor nem ennyire a pénz beszélt. De persze, jogos, már így is túl sokáig húzták. Viszont azért ennél szoktak jóval készebb állapotban is megjelenni játékok. Nehéz dolog ez, az biztos.
  • Guren
    okay
  • NovaTerra
    Azért kiadó szempontból érthető, hogy kiadták a játékot. Ugye eleve májusi megjelenés volt és azt csúsztatták. Tehát úgy volt tervezve, hogy abban a negyedévben már bevételt is termel a játék, nem csak kiadást. Ehelyett októberben jelent meg. Szóval még inkább vitte a pénzt a h6. Teljesen érthető, hogy el akarták kerülni a nagy marketinggel kiadott játékokat, de még karácsony előtti megjelenést akartak. Lehet szidni a kiadókat, hogy mekkora faszok, stb. De reálisan nézve nem tehetik meg, hogy évekig csak költenek valamire és a bevételi oldalon meg nincs semmi.
  • j0nNyKa
    ha nem gáz, én megvárnám annak a válaszát, akitől kérdeztem, aztán visszatérünk a kérdésre
  • hapi
    Itt valaki írta hogy nincs lénytermelődés bug, és hogy csak tuti olyan hét volt amikor fele lény termelődik, hát rohadtul nem.
    A griffes nép első kampány mapján (nem tutorial) már minden el volt foglalva, és nézem hogy nagyon kevés lényem van alig termelődik.
    Megnézem az összesítést 23+ sisters na mondom kb annyi volt a játék elején, most meg 6 várral és ugyan annyi bous erődítménnyel nem lehetséges. Már két hetet szívtam mikor kiléptem és 1 óra múlva vissza megnézem a lénytermelést és 83+ sisters.
    Hát hardon rohadtul nem mindegy hogy 2 hétig 23 kapok 83 helyett.
    De legalább már tudom hogy a kilépés vissza lépés megoldja.
  • Guren
    miért ne?
  • j0nNyKa
    Jó, de ezt hol szoktad meg? Mert heroesban tuti nem.. :)
  • Lord Diablo
    Engem mindig kidob a játék hibával,csak nálam van-ez a gond vagy másnál is?
    Videokártya vezérlőt hiába cserélem akkor se javul geforce 9800 GT kártyám van most a játéknak a hibája hogy kidobál vagy a videokártya vezérlővel van a gond?
  • BoneDragon
    Ja, hogy magára a pacira? Én megszokásból mindig a "profil" képére nyomok.
  • j0nNyKa
    Nyomjál rá kettőt a hősre (tehát a "lóra", ami mozog).
  • BoneDragon
    "kettőt kattintok a hősömre, és látom a tárgyait, seregét"
    Ööö, ezt nem értem. Most is így van, nem?:)
  • yesname #6338
    Nyugi, nagyon sokaknak tűnt fel még ez a - számomra is - "óriási" hiányosság. Nekem a legelsők közt volt ez a probléma, ami már fel is idegelt :(