10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
ShaiHulud #6377 mondom, az nem lehet hogy az a hero vette fel a targyat? es csak akkor kapod majd meg ha legyozted? mar nem emlekszem hogy volt nekem, ill hol votl az a pajzs. -
#6376 Az a vicces, hogy én már minden csatát lenyomtam, kivéve azt amivel véget ér a pálya... Szóval ha csatával kapom, akkor bug, mert nem maradt már szörny a pályán... -
#6375 Ne ott keresd, ott egy olyan varázstárgy van (sztem nem random dobja), ami +1 ércet ad...
(egyébként egy erőd közelében van,..van mellette egy lépésszám!szerencse/morál bónuszt adó zászló..Gerhart-hoz vezető 'hátsó' út mentén)
csatázni kellett az ereklye darabjaihoz, de egyszerűen fogalmam sincs hol akadtam rájuk.. :( -
NovaTerra #6374 Bár lehet ez még csak az első pálya. Viszont lehet később benne van konkrétan a hely is, ahol felveszi. -
NovaTerra #6373 2. perctől láthatod, hol kell lemenni.
-
#6372 Jaja... Csak nem találom sehol. Valami föld alatti dologról hallottam itt az előbb... az hol van? -
NovaTerra #6371 Most látom, hogy Slava. Akkor ez még az oktató kampány. Akkor tuti megvan valahol, mert azt én is megcsináltam. -
ShaiHulud #6370 nem ellenseges hero vitte el es nala van? -
#6369 kerestem, nem találtam... De legalább tudom, hogy a pajzs hiányzik... -
NovaTerra #6368 Valamilyen fansite-on nincs leírás a tárgyak elhelyezkedéséről? -
#6367 A pajzs nincs meg! :( -
#6366 ááá, nem közben ránéztem, az csak egy szimpla cucc...ezeket az ereklye darabokat hamarabb megoldottam...de hogy hol voltak.., már meg nem tudom mondani.
De kész lett, a melvért, a vállpánt, és a pajzs az:
-
#6365 ?????
Nocsak...
Ezt nem láttam. Legalábbis nem jártam a föld alatt. Hol is van ez? Egy romot kipucoltam, amit asszem sokféle elementál őrzött. -
#6364 hm, akkor majd szétnézek. -
NovaTerra #6363 Lehet. Valami olyasmi szöveggel van, hogy tudom mit rontottam el. -
#6362 engem az zavar, hogy nem lehet menet közben restartolni a csatákat, csak a harc végén. -
#6361 Alaplara integrált radeon 3300-val 720p-ben egy két közepes, minden más minimum beállítás mellett szépen fut. 1950el is fog. -
#6360 Nem lehetséges hogy a föld alatti bunkerben van (elementálok őrzik)..ott van valami kézifegyver, ez a pálya volt a demoban is.. -
rumkola #6359 viszont nagyon nagyon jó ötlet a főképernyőre kidobálható ikonok (csapat, épület építés, toborzás stb.), nem kell várra klikkelgetni, összevissza kotorászni
várak nézete viszont gyalázatos, egyenlőre nem tudom megszokni -
rumkola #6358 az engem is nagyon zavar, hogy a csatában nem lehet az alsó ikonokra klikkelni, ráadásul alig lehet néha észrevenni kit támadnék meg :D -
#6357 ipon H6 cikk -
#6356 igazából én sem kattintottam a lovasra, de ebből is látszik hogy eltérőek az igények, és talán érdemes erre is időt szánni az egyik patch-ben, engem pl. az zavar hogy csata közben nem tudok csapni/varázsolni a sorrendben látszó lényre, csak a csatamezőn....ez nálam absz. kényelmi dolog, nem zavar.
Játszogatom a teljessel is már, eddig nincs semmi probléma (bár a demo két pályáját játszottam gyakorlatilag végig eddig.. :), ennyi időm volt :( ) -
#6355 Én pl. sose úgy hívtam elő a hero screent egyik heroesban sem, hogy a hősre kattintottam. -
#6354 Megszereztem... -
Petiknight #6353 Sziasztok,
nem emlekszem pontosan,de van egy ork egyseg, es ha mellekuldeteskent diplomaciai meogldast valasztasz, akor lesz elerheto az artifact, miutan teljesitetted ezt a kuldetes. Nem vagyok benne biztos. Azt megszerezted? Ha jol tudom a konny utat kell valasztani. Bar lehet hogy az a varazstargy nem a set resze. -
#6352 Megnéztem amit mondtál és nálam ott nem volt semmi. Esetleg le tudnád írni, hogy hol találtad meg a 3-at?
(a kis szigeten is voltam ahova portál vitt) -
4Teebee4 #6351 Én mondom, hogy megtaláltam és azt is leírtam, hogy szerintem melyik maradt ki. mindenesetre ez tuti nem bug -
#6350 No, végignyálaztam a hivatalos fórumot és ott is többen panaszkodnak a második pálya 3 artifact-jára. Ők is csak kettőt találtak, szóval ezis bug lehet. Viszont nekik teljesült a küldetés.
1 valaki említette, hogy 2 set itemet talált és talált egy Guardian tárgyat ami szerinte a harmadik set tárgy, csak valamiért nem annak látja a játék.
Szóval bug, hogy nem találtam meg a 3ikat... -
#6349 Igen, érthető, de én még emlékszem azokra az időkre, amikor nem ennyire a pénz beszélt. De persze, jogos, már így is túl sokáig húzták. Viszont azért ennél szoktak jóval készebb állapotban is megjelenni játékok. Nehéz dolog ez, az biztos. -
#6348 okay -
NovaTerra #6347 Azért kiadó szempontból érthető, hogy kiadták a játékot. Ugye eleve májusi megjelenés volt és azt csúsztatták. Tehát úgy volt tervezve, hogy abban a negyedévben már bevételt is termel a játék, nem csak kiadást. Ehelyett októberben jelent meg. Szóval még inkább vitte a pénzt a h6. Teljesen érthető, hogy el akarták kerülni a nagy marketinggel kiadott játékokat, de még karácsony előtti megjelenést akartak. Lehet szidni a kiadókat, hogy mekkora faszok, stb. De reálisan nézve nem tehetik meg, hogy évekig csak költenek valamire és a bevételi oldalon meg nincs semmi. -
#6346 ha nem gáz, én megvárnám annak a válaszát, akitől kérdeztem, aztán visszatérünk a kérdésre -
hapi #6345 Itt valaki írta hogy nincs lénytermelődés bug, és hogy csak tuti olyan hét volt amikor fele lény termelődik, hát rohadtul nem.
A griffes nép első kampány mapján (nem tutorial) már minden el volt foglalva, és nézem hogy nagyon kevés lényem van alig termelődik.
Megnézem az összesítést 23+ sisters na mondom kb annyi volt a játék elején, most meg 6 várral és ugyan annyi bous erődítménnyel nem lehetséges. Már két hetet szívtam mikor kiléptem és 1 óra múlva vissza megnézem a lénytermelést és 83+ sisters.
Hát hardon rohadtul nem mindegy hogy 2 hétig 23 kapok 83 helyett.
De legalább már tudom hogy a kilépés vissza lépés megoldja. -
#6344 miért ne? -
#6343 Jó, de ezt hol szoktad meg? Mert heroesban tuti nem.. :) -
Lord Diablo #6342 Engem mindig kidob a játék hibával,csak nálam van-ez a gond vagy másnál is?
Videokártya vezérlőt hiába cserélem akkor se javul geforce 9800 GT kártyám van most a játéknak a hibája hogy kidobál vagy a videokártya vezérlővel van a gond? -
#6341 Ja, hogy magára a pacira? Én megszokásból mindig a "profil" képére nyomok. -
#6340 Nyomjál rá kettőt a hősre (tehát a "lóra", ami mozog). -
#6339 "kettőt kattintok a hősömre, és látom a tárgyait, seregét"
Ööö, ezt nem értem. Most is így van, nem?:) -
#6338 Nyugi, nagyon sokaknak tűnt fel még ez a - számomra is - "óriási" hiányosság. Nekem a legelsők közt volt ez a probléma, ami már fel is idegelt :(