Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Gamescom Kérdezz-felelek
A városkép meg javulni fog,egy magyar nyelvû interjúban mondták nemrég eé, de nem beszélhetnek még róla bõvebben. De nem a megjelenésre lesz kész. (talán patchel adják???) 2D-s lesz az biztos.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nyilván ez még csak demó. Nyúzni kell még egy kicsit kitapasztalni dolgokat stb...
A magyar nyelvi fájlok benne lesznek megint? v. valami saját fordítás?
Lehet ez is olyan lesz mint az EA-nél hogy az újabbaknál már kihagyják költségspórolás miatt.
Bár, lehet, hogy volt 1-2 ember. Most meg összes facebook kép alatt tele van spammelve azzal, hogy hol a sylvan-dungeon-academy (na meg persze a fórumok is).
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mindenkinek más, nem tudhatod mennyien kedvelik meg az itteni barbárokat.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A népekrõl meg annyit, hogy egy elõttem szóló már megírta, valami mindig hiányzik. Ha jók lesznek az eladások biztos benne lesznek. Speciel nekem a varázslók és az elfek és dungeon mellett az új törpök is hiányoznak. De vagy benne lesznek vagy nem, szerintem ad elég játékélményt a játék így is.
Amúgy meg a h3hoz visszatérve, nem tudom észrevettétek-e már, de a régi játékokhoz, az azokkal eltöltött idõhöz egy mai sem hasonlítható. Mára már nagyobb a kínálat, sok játék jön ki ugyanannyi idõ alatt, és már nekünk sem újdonság. Fel kell fogni, hogy telik az idõ, és mellette mi is változunk.
ha kiadnák a 3. részt grafikailag feltupírozva, akkor az lenne a bajuk, hogy nem nem változtattak rajta semmit, csak a grafikát...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak mert sok embernek az hiányzik éppen ami nincs..
Igaz, én csak a bétával játszottam, lehet a demó más.
Nekem hiányzik az a régi heroes filing és kalandozás. Az egy dolog hogy a garfika szép de nem heroeshoz való. Kicsit üres a kalandtérkép nem ugy mint a 3. részben vagy még az 5is részletesebb volt ezen a téren. Elnagyoltak az épületek kicsit olyan mint a wowban néha már vicces. Az új város menü katasztrófa(az 5.részben volt a legszebb)! A régi heroes zenéje is elmarad amit mindig szívesen hallgattam. A skill rendszerhez nem tudom minek kellett hozzá nyúlni. Biztos lesz majd kieg. mint az elõzõ részben. Hátha hozzácsapják (ami nagyon hiányzik) Rampart/Sylvan frakciót is. Remélem fog még változni mire megjelenik! Elvileg ez még csak demo ami keveset mutat magáról.
Kiváncsian várom a megjelenést...
Remélem a Black Hole-osok majd mellékelnek egy config leírást, hogy min kellene futtatni, és a wint milyen beállításokkal kellene használni a gamehez.
Történetibbé lehetne még tenni a varázstárgyak leírásánál is a játékot, de nehezemre esik kifogásolni, mert alapvetõen én elégedett vagyok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
-talán az zavar valamiért, hogy ha a csataképernyõn ráviszem a kurzórt a lényekre, akkor nem mutatja a sorrendben is, ha valaki érti mire gondolok,..és ha a sorrendben ráviszem a lényre akkor nem emeli ki a csataterületen is....nem nagy dolog tudom, de azonos számú és típusú lényeknél taktikai elem, hogy mikor sebzem be mágiával vagy távolságival...azaz hogy tisztán lássam melyik lény mikor lép a sorrend szerint...ez csak azonos számú azonos típusú lényeknél zavaró, de olyankor az.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
-Alap-Elit-Bajnok lény rendszer
-Egy interjúból kiderült az Echelonon hogy új városkép lesz szóval ez nem végleges, de valószínûleg csak patchben vagy kiegészítõben lesz. TEhát 2D-s lesz elvileg. S nem 3D-s mint az elõzõ rész. Ha Heroes 3 minõség lesz akkor szuper lesz.
- Új skill-fa rendszer ami teljesen szabaddá teszi a fejlõdés vonalát. A varázslatok is ide kerültek a mage guildek helyett.
- Új 3D-s grafika, mely a mélységeket sokkal jobban érzékelteti és nincs lag és akadás úgy mint az V. résznél nagy térképeknél most már.
- Minden népnek egyedi töltõcsíkos képessége lett. Amelyek máshogy mûködnek mint az V. részben.
- Minden lénynek van fontos használható képessége ez talán a 4. részre hajaz.
- A zene pedig a tájaknál változó van a Heroes 2-3-5-bõl és Might and Magic VI RPG-bõl is. Mivel 25. évfordulója van a Might and Magicnek. Almenüben is van Heroes 3 sõt 1 zene is.
- Egy teljesen új nép a Nagak is beléptek.
- Terület kontroll rendszer és a reputációs rendszer.
- A netes multi sokkal gyorsabb lesz remélhetõleg az Új Conflux serverrel.
- Nincs már attack stb. Helyette a 4. részhez picit hasonló adatok vannak.
- Máshogy mûködik a luck és a morál. (csak 50+ sebzés lucknál, morálnák +50 lépés stb).
S sorolhatnám még. De nem sorolom már. :)
A grafikai tuningon kívül több lesz ez, mint a Heroes V volt? Tudom, hogy nem demóból kell ítélni és egy jól mûködõ rendszerhez nagyon nem is kell hozzányúlni. De ad ez valamit az elõzõ részhez. A város megoldása a demóban például még butább is, mint a Heroes V-ben. Ez ilyen marad a játékban is.
Valaki esetleg össze tudná foglalni a lényeges újdonságokat, különbségeket?
Unatkozás esetére, egy combat video a legfrissebb bétából.
A játékról: Nekem nagyon bejön, amit eddig tapasztaltam. Egy ruszki repack bétát tolok, s persze nagyon zavaró volt a nyelvezet, ezért hát belekontárkodtam a registry-ben és egy az egyben lenulláztam a nyelvi hexadecimális értékeket, ennek eredményeképp magyar lett a játék, ergo tuti, hogy magyarul is meg fog jelenni. Ez lehet, hogy csak nekem új, de nem nagyon hallottam hírt afelõl, hogy a honosítás elkészülne, de javítsatok ki, ha tévedek.
Am más game megy gond nélkül..... a hasonló kaliberüek is....pedig már épp kezdett megtetszeni:(
De eddig úgy rémlik, minden csatáért kaptam pontokat a legelsõtõl kezdve. Ha leölöm Blood-ot, ha futni hagyom, Tear-t
Új pálya nem érkezett.
Csak el kell indítani a játékot, és felpatcheli magát. Jó 370 MB-os patch jött megint...
A 1.4-es patchet honnét lehetne leszedni?
Elöre is köszi a segitséget.