10317
  • j0nNyKa
    Értem, és nyilván megtaláltam, hogyan jön elő. De megszoktam a régi részekből, hogy kettőt kattintok a hősömre, és látom a tárgyait, seregét. Ez jó volt így, szerettem, megszoktam, és nem értem, innen hova tűnt. Haver ugyanúgy állandóan a hősét nyomkodja, és csodálkozik, hogy miért nem történik semmi. Lehet, hogy mi vagyunk a földön a 2 ember, akiknek ez hiányzik, de nekünk (egymástól függetlenül) ez rögtön feltűnt, és kellemetlen volt.

Én is úgy látom, hogy a kiadó volt fasz, és (ez már totál theorycrafting) ki akarták adni pár nagyobb név előtt (skyrim, bf3, diablo, swtor, stb.). Érthető húzás, csak épp ez a játék egy közepes béta.
  • Jakuza001
    De hiszen elojon, ha az ikonjara klikkelsz az szerintem boven eleg. Raadasul az UI megengedi, hogy az ikonjait kitedd a main kepernyore, drag and drop modszerrel.
    Az viszont teny hogy par dolog nem artana bele, mint pl a masodlagos hosok auto lepese, ha megadtad neki az utvonalat es ne kelljen mindig az osszeset minden egyes lepesnel kulon-kulon. Mondjuk ez a legkevesebb, de az olyan bugok, hogy sok egysegnel skillek nem mukodnek az inkabb fajo.
    Ezert tettem ma en is felre, a bugok miatt, mert rafer par patch meg a jatekra, gondolom a kiado az adott idoponttol mar nem akart elterni, meg akkor sem ha tudtak, van meg rengeteg kisebb hiba.
  • j0nNyKa
    Egyetértek veled, és fogok is neki esélyt adni. De nem most, és nem is egy hét múlva. Ennek a játéknak még legalább egy fél év kell szerintem, hogy fasza legyen. Tetszik benne nagyon sok ötlet (néhány nem, de ez egyéni szocprob), és várom, hogy ezeket az ötleteket mikor fogja egy viszonylag bugmentes, javított játék elém tárni. Rengeteg apróság is zavar, amit remélem a készítők később átgondolnak. Hogy egy (két) példát mondjak, a hero screent jó lenne előhozni a hősre való dupplaklikkel, vagy pl. jó lenne, ha mutatná a játék hosszabb lépésnél, hogy hány nap alatt ér a hős az adott pontra. Ha az ilyen dolgokat javítják / implementálják, és pl. nem fog 80 fokon gőzölögni az elég erős VGA-m a játék alatt, örömmel fogom újra elővenni.
  • b-type
    amikor kijött a HoMM RoE az valami tragikum volt, összeomlott, elsötétült..stb ha ezt vagy azt tettél. Gyakorlatilag mintha elfeledett aknamezőre mentél volna ibolyázni, nincs képem bemásolni ide, de rákereshetsz, a mostanra etalon TBS alapon szörnyű volt.
    Én a mai napig HoMM2-s és HoMM4-s kedvelő vagyok, pedig Wog-l nagyokat nyomtam a 3-t is, ez a mostani rész, azaz a HoMM 6 tök jó, pedig vannak hibái....elég összetett játék, sokféle stratégiát kell kiegyensúlyozni és lehetővé tenni, biztos hogy még messze van amikor tökéletes lesz, de szvsz sok sok játékóra kell és építő kritika hogy így legyen, mármint hogy nekünk jó legyen ( és ne könnyű!!), mert valahol ez fontos, nem az hogy lesavazzunk egy játékot egy napos (röhej még belegondolni is egy Heroes játéknál..) játékélmény után.
    Szal jó a 3-s HoMM, de nem volt az amikor kijött..
  • Carlos
    No, akkor a probléma még mindig ugyanaz... Nincs meg a 3ik ereklye a második pályán...
    Örző páncéljának 3 darabkáját kéne összeszedni. Kettő megvan, egy nincs... Átnéztem már a pályát, de nem találom...

Hol vannak ezek?
  • NovaTerra
    Bannerben is ott van fönt.
  • bendáj17
    Ezer köszönet tudom elég ostoba kérdés volt de jó tudni :D Köszönöm a gyors választ-
  • Jakuza001
    A Haven itt a Kastely, a Sanctuary a Szentely, a Stronghold az Erod, Inferno a Pokol a necropolissal remelem nem lesz gond. :D
  • bendáj17
    Lentebb olvastam egy történeti Sorrendet íme:
    - Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
    - Prologue 1
    - Prologue 2
    - Stronghold 1
    - Sanctuary 1
    - Inferno 1
    - Haven 1
    - Necropolis 1
    - Stronghold 2
    - Sanctuary 2
    - Haven 2
    - Necropolis 2
    - Sanctuary 3
    - Stronghold 3
    - Inferno 2
    - Necropolis 3
    - Inferno 3
    - Sanctuary 4
    - Stronghold 4
    - Haven 3
    - Necropolis 4
    - Haven 4
    - Inferno 4
    - Epilogues

A haven lenne a kastély , a stronghold melyik, meg a sanctuary?? ez a kettő kéne nekem magyarul. Előre is köszi
  • Terminátor14
    Sziasztok!

Kellene egy kis segítség, próbáltam már újraindítani a kampányt is, de még mindig nem tudok tovább játszani...
    Az Ork kampány 2. pályáján járok, rögtön a 2. bejátszás után (ahol Sharka ajánlatán kéne rágódni) amikor a játék megmutat egy új térképrészletet, kapok egy üzenetet miszerint a vér utat nem választhatom, és ezt a kis ablakot nem tudom bezárni, hiába van ott a gomb, nem reagál.

Ötlet?

Köszi!
  • SaGa Jr
    Nekem is 256-os kártyám (egy megbízható, régi NVidia 8600 GT) van ami közepesen is meg tudja jeleníteni a játékot csak sajnos pár percenként (5-10 de nagy néha akár 30 is lehet) kivág a játék a túl kevés videokártya memóriára hivatkozva. Ha leveszem a részletességet akkor csak 1-2 percet nyerek vele pluszban.
    Ha sikerül a mostani kártyáddal elindítanod akkor esélyes hogy rád is ez várna.
  • nukerke
    Nincsen sajnos 256os csak. Azért kérdeztem mert más játékoknál ha rosszabb a gépem mint a minimum akkor is elfut de lowon szóval itt akkor esélytelen. Köszönöm.
  • SaGa Jr
    Amennyiben legalább 512 RAM van benne úgy talán igen. Nem nagy felbontásban és nem maximumon de működhet (bár esélyes hogy nincs a támogatott kártyák között már ez a típus).
  • nukerke
    ati radeon x1950 GT ezzel a kártyával lenne esélyem futtatni ha megvenném?
  • j0nNyKa
    Szerintem ne menjünk bele ebbe a vitába. Játszottunk egy jóbarátommal a héten több heroes 6 partyt, majd egy heroes 3 partyt, és sokkal jobban élveztük a 3. részt, többek között azért is, mert az AI mérföldekkel okosabb volt. Több mindent csinált, nem olyan kiszámíthatóan, és nem 1 (!!) darab értelmesnek mondható csata volt egy pályán 2v2-ben, hanem jóval több. Mi ezt tapasztaltuk, régi Heroes fanok vagyunk, kész. Lehet, hogy a 6-ban sokkal okosabb az AI, de ezt nekünk nem akarta megmutatni.
  • Jakuza001
    Valahogy ezek utan, nincs kedvem ujra kezdeni a mapot. Megvarom a nagyobb javitasokat tartalmazo patchet, mert nagyon sok a hiba es hianyossag es nem szeretem felhuzni magam, hibasan mukodo dolgokon.
  • BoneDragon
    Esetleg ha elölről kezded a mapot akkor is ezt csinálja? Próbáld ki.
  • Jakuza001
    Valami csunya bugba futottam.
    Az ork kampany 2. reszeben a Voros Jaguarok korenek hose lepesekor eldobja magat a jatek. Talan hajot akar venni a gep, mert ott all es onnantol kezdve az egerkurzor megmerevedik es vege a dalnak, nem lehet tovabb jatszani es ki kell loni a feladatkezelobol a taskot.

Elotte van mentesem es mindig ugyanaz tortenik.
  • BoneDragon
    Elvileg azt, hogy 1x használhatod.
  • Kuglee
    A H3 AI a patch-ek után is egy nagy dumb-ass. A legtriviálisabb trükk ellene mikor kimész a váradból, ő bemegy, aztán elosztja a seregét és mindkettőt rommá verhated abban a pilanatban, hiába jött erős sereggel. A másik lámaság benne, mikor csinálsz a seregedben 1-1-1 unitot és a zseni pl. azokat lövi, elveszítve taktikai csapásokat ez által.
  • RamsayBolton
    Ez ebben a formában nem teljesne igaz. Stronghold első pályáján elfoglaltam az első várat és konvertáltam. Elindultam kalandozni és jött a gép (Haven) és visszafoglalta a várat. Nem konvertálta vissza (gondolom nem volt nyersije hozzá?), de mikor neki mentem kivásárolta a goblinokat és orkokat a katonái mellé.
  • Gubberx
    ahhha, ez nem volt tiszta :) köszi
  • [SiX] Boci
    A lények nem a várban vannak, hanem a játékoshoz tartoznak, mint a nyersanyagok. Az AI csak a saját lényeiből vásárolhat a tiedből nem. Azaz ha elfoglalja egy várad, de nincs éppen tartalékban lénye, akkor nem fog tudni venni.
  • [SiX] Boci
    Összesen 8 patch jött ki a heroes 3hoz, 4 az alapjátékhoz és 2-2 a kiegjeihez.
  • Gubberx
    Tényleg vannak fura dolgai az AI-nak, pl mikor elfoglalta a váram még az egységeket sem vásárolta ki csak kijött és megtámadott pár egységgel..
  • j0nNyKa
    nem vágom, hogy heroes 3-hoz létezne patch

mi felraktuk mindenfél patchelés nélkül, és tökéletesen eljátszottunk vele

nekem 1 nagyon kiakasztó dolog volt: a heroes 3-ban 4 gép kb 5 mp alatt lelépett egy kört, itt azért jóval tovább tart, és (megint nem akarom bántani a készítőket, de) a heroes 3-as ai sokkal.. impresszívebb, több dolgot csinál, és okosabban
  • Kuglee
    Amúgy sokan azon sopánkodnak, hogy hard módban csal az AI és verhetetlen seregekkel szambázik. Azt viszont sokan el is felejtik, a panaszkodók közül, hogy az nem az alap játékhoz lett belőve, hanem ahhoz, amikor már a dynasty bónuszokkal felvértezve megy neki a játékos a pályának...
  • Carmageddon
    csak teljesben jobb
  • Kuglee
    Ja ott a demo, ha ki akarod próbálni. Ugyanaz van a játékban is (gameplay, graf, stb.).
  • Gubberx
  • Kuglee
    Akkor rossz helyen kopogtatsz :D Ez nem warez topic.
  • Carmageddon
    Csak nem vettem meg, hanem letöltöttem, és ha tetszik majd akkor vesszük meg, csak kipróbálásként szedtem le.
  • Kuglee
    A lemezborító belsején, vagy a kézikönyv hátulján kell keresni. Nem egy doc file-ban :D
  • Kallahiosz
    Azt hiszem ell kéne már dönteni, hogy milyen irányba fejlesztik tovább a játékot mert már kezdem unni, hogy sorozatban adják ki a félkész
    might & magic játékokat
  • Pio
    hivatalos leírás a pályaszerkesztőhöz
  • mnorbi
    amugy annak van jeletösege pl hogy sancturay herok viz magiaba jobbak , vagy pl kastely fenybe ?
  • Kallahiosz
    Szerbusztok!
    Először is mint hatalmas nagy Fantasy, stratégia és úgy alapjában véve might & magic rajongó ként szólok most hozzátok.
    Tegnap szereztem meg a legújabb részt és ez valami döbbenet. a Heros 6 rögtön belőtte magát arra a helyre ahova a négyesnek kellett volna érkeznie valamikor 2002 ben(természetesen gyengébb grafikával).
    Egyszerűen nem hiszem el, hogy a 3 as óta nem lehet kiadni egy olyan részt ami lényeges előre lépésnek számít.
    Legalább az 5 öst fejezték volna be.
    Na mindegy azért játszunk vele ha már megvettük alapon szar a játék
  • Carmageddon
    És itt nincsen kód
  • Carmageddon
    Ez van megadva
  • Carmageddon
    ------------------------------------------------------------------------------
    Ubisoft Entertainment
    Might & Magic Heroes VI v1.00
    2011. SZEPTEMBER

Köszönjük, hogy megvásároltad a Might & Magic Heroes VI című játékot! Ebben a dokumentumban általános információkat találsz a játékkal kapcsolatban, beleértve olyanokat is, melyek a gyártási folyamat miatt nem kerültek bele a nyomtatott kézikönyvbe.
    ==============================================================================

Tartalom

1. Telepítési útmutató
    1.0. A telepítés
    1.0.1 A játék működésének alapfeltételei *KÉRJÜK, OLVASD EL*
    1.1. Tippek a telepítéshez
    1.2. Gépigény
    1.2.1 Minimális gépigény
    1.2.2 Javasolt konfiguráció
    1.2.3 Támogatott videokártyák
    1.3. Eltávolítás
    2. Ismert problémák
    2.1. Megjelenítési és Teljesítménybeli beállítások
    2.2. Grafikuskártya- és alaplapi-meghajtók telepítése
    2.3. Hangkártya-meghajtók telepítése
    2.4. A DirectX 9.0c verziójának telepítése
    3. Fontosabb internetes oldalak, kapcsolat és technikai támogatás
    3.1. Technikai támogatás
    3.2. Fontosabb internetes oldalak
    4. Jogi információk

1. Telepítési útmutató

1.0 A telepítés
    Helyezd be a játék DVD lemezét a számítógép DVD meghajtójába, majd várj, míg megjelenik az indítómenü.
    Ha az indítómenü nem indul el automatikusan, nyisd meg a START menüt, majd válaszd ki a FUTTATÁS pontot.
    A megjelenő ablakba írd be a következőket: „D:\autorun.exe”, majd kattints rá az OK gombra. Ha DVD meghajtód nem a „D” betűjelet viseli, akkor annak megfelelő betűt írj be.
    Válaszd a TELEPÍTÉS opciót.
    Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
    A játék indítása
    Windows 2000/XP esetén: START menü> PROGRAMOK > UBISOFT > MIGHT & MAGIC HEROES VI, majd válaszd a „MIGHT & MAGIC HEROES VI” bejegyzést.
    Windows Vista esetén: START menü > PROGRAMOK > JÁTÉKOK > JÁTÉKTALLÓZÓ, majd válaszd a „MIGHT & MAGIC HEROES VI” bejegyzést.
    Windows 7 esetén: START menü > MINDEN PROGRAM > JÁTÉKOK > JÁTÉKTALLÓZÓ, majd válaszd a „MIGHT & MAGIC HEROES VI” bejegyzést.
    1.0.1. A játék működésének alapfeltételei *KÉRJÜK, OLVASD EL*

Ahhoz, hogy játszani tudj a játékkal és el tudd érni az összes funkciót, létre kell hoznod egy Uplay felhasználói fiókot, melyet megtehetsz a Ubisoft Game Launcher programon keresztül, vagy a Ubisoft hivatalos internetes oldalán is (http://www.ubi.com).

Mindemellett a játék futtatásához és a játék funkcióinak eléréséhez aktív internetkapcsolatra van szükség, melynek a teljes játékidő alatt működnie kell.

A játék futtatásához telepítened kell a Ubisoft Game Launcher alkalmazást. Ha véletlenül eltávolítottad a Ubisoft Game Launcher alkalmazást, csak indítsd el a játékot, és az alkalmazás automatikusan visszatelepül.

Ha problémába ütköznél a játék aktiválása közben, az alábbi internetes oldalon kérhetsz segítséget: http://www.mmh6.com

1.1. Tippek a telepítéshez

* Nem javasoljuk, hogy a játékot a Windows mappájába (rendszerint: C:\Windows), a Windows mappa valamely almappájába, vagy a rendszerlemez gyökerébe (rendszerint: C:\) telepítsd.

* A játék telepítése előtt érdemes bezárni minden egyéb futó programot és alkalmazást, elkerülve ezzel, hogy a programok összeakadjanak.

* Ha grafikai hibákat tapasztalsz, ellenőrizd, hogy a grafikuskártya-meghajtó nem írja-e felül a programok beállításait.

1.2. Gépigény

1.2.1 Minimális gépigény:

Operációs rendszer: Windows® XP vagy Windows Vista® vagy Windows® 7 (32/64bit)
    Processzor: 2 Ghz Intel® Pentium® Core 2 Duo E4400 vagy gyorsabb
    2.6 Ghz AMD Athlon™ X2 5000+ vagy gyorsabb
    Memória: 1 GB a Windows® XP-nek
    1.5 GB a Windows® Vista® és a Windows® 7 rendszereknek
    Videokártya: NVidia™ GeForce® 8600GTS (512MB VRAM)
    ATI™ Radeon 2600XT (512MB VRAM) vagy ennél jobb
    512 MB DirectX® 9.0c kompatibilis kártya
    Shader Model 3.0 vagy jobb
    Az 1.1.3-as pont tartalmazza a támogatott videokártyákat.
    DVD meghajtó: DVD-ROM (8x)
    Merevlemez hely: 8 GB
    Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya, a legfrissebb
    meghajtókkal
    Internet: Szélessávú internetkapcsolat szükséges az internetes
    többjátékos módhoz és egyéb funkciókhoz.
    Perifériák: Windows kompatibilis egér

1.2.2 Javasolt konfiguráció:

Operációs rendszer: Windows® XP vagy Windows Vista® vagy Windows® 7
    Processzor: 2 Ghz Intel® Pentium® Core 2 Duo E6400 vagy gyorsabb
    2.8 Ghz AMD Athlon™II X2 240 vagy gyorsabb
    Memória: 2 GB Windows® XP, Windows® Vista®, Windows® 7
    Videokártya: NVidia™ GeForce® 8800GTX (1 GB VRAM)
    ATI™ Radeon HD 3870 (1 GB VRAM) vagy jobb
    1GB DirectX® 9.0c kompatibilis kártya
    Shader Model 3.0 vagy jobb
    Az 1.1.3-as pont tartalmazza a támogatott videokártyákat.
    DVD meghajtó: DVD-ROM (24x)
    Merevlemez hely: 8 GB
    Hang: DirectX® 9.0c kompatibilis, 5.1-es hangkártya, a
    legfrissebb meghajtókkal
    Internet: Szélessávú internetkapcsolat szükséges az internetes
    többjátékos módhoz és egyéb funkciókhoz.
    Perifériák: Windows kompatibilis egér

1.2.3 Támogatott videokártyák:

NVIDIA GeForce® 8600 vagy jobb
    NVIDIA GeForce™ 9-es sorozat
    NVIDIA GeForce™ 200-as sorozat
    NVIDIA GeForce™ 400-as sorozat
    NVIDIA GeForce™ 500-as sorozat

ATI® RADEON® HD 2600 vagy jobb
    ATI® RADEON® HD 3000-es sorozat
    ATI® RADEON® HD 4000-es sorozat
    ATI® RADEON® HD 5000-es sorozat
    ATI® RADEON® HD 6000-es sorozat

Ha meg szeretnéd tekinteni a játék legfrissebb minimális gépigényét, kérlek, látogass el terméktámogatási oldalunk FAQ (Gyakran Ismételt Kérdések) részére az alábbi internetes oldalon: http://support.ubi.comHYPERLINK "http://support.ubi.com/" http://support.ubi.com.

1.3. Eltávolítás

A Might & Magic Heroes VI című játék könnyedén eltávolítható a Vezérlőpult Programok hozzáadása/eltávolítása ikonjára kattintva (Start menü->Beállítások->Vezérlőpult). A megjelenő listában keresd meg a „Might & Magic Heroes VI” bejegyzést, majd kattints rá a Módosítás/Eltávolítás gombra. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a játék eltávolításához.

2. Ismert problémák

2.1. Megjelenítési és Teljesítménybeli beállítások

A grafikai beállítások közvetlenül hatnak a játék memóriaigényére. Ha számítógépedben nincs elegendő memória, ezeket a beállításokat érdemes alacsonyra állítani.

A játék úgy lett megírva, hogy az tökéletesen fut mind egy- mind többmagos rendszereken is. Ennek ellenére a legjobban többmagos processzoron fut, ezért a játék tökéletes élvezetéhez mindenképp ajánlott többmagos rendszert alkalmazni.

Nagyon fontos, hogy az elérhető legfrissebb meghajtóprogramok legyenek feltelepítve számítógépedre.

2.2. Grafikuskártya- és alaplapi-meghajtók telepítése

Ha grafikai problémákat észlelsz, kérjük, frissítsd videokártyád és alaplapod meghajtóprogramjait a lehető legfrissebbre. Ezen dokumentum végén megtalálod a támogatott grafikuskártyák gyártóinak és a legismertebb alaplapgyártók internetes oldalainak elérhetőségét.

2.3. Hangkártya-meghajtók telepítése

Ha hangokkal kapcsolatos problémákat észlelsz, kérjük, telepítsd fel számítógépedre a lehető legfrissebb hangkártya-meghajtó szoftvereket. Ezen dokumentum végén megtalálod a legismertebb hangkártyagyártók internetes oldalainak elérhetőségét.

2.4. A DirectX 9.0c verziójának telepítése

A Might & Magic Heroes VI című játék tökéletes működéséhez szükség van a DirectX 2009. augusztusi, vagy annál újabb verziójának telepítésére. A DirectX legfrissebb verzióját az alábbi internetes oldalról töltheted le:

http://www.microsoft.com/windows/directx

A DirectX megtalálható a játék lemezén is, a Support\DirectX mappában, és automatikusan feltelepül a Might & Magic Heroes VI telepítése során.

Ha egy hibaüzenet egy DLL fájl hiányát jelzi, telepítsd fel újra a DirectX-et a játék lemezéről, vagy abból a mappából, ahova a játékot feltelepítetted, és a probléma megoldódik.

3. Fontosabb internetes oldalak, kapcsolat és technikai támogatás

3.1. Technikai támogatás

Mielőtt kapcsolatba lépnél a Ubisoft technikai támogatást nyújtó munkatársaival, kérjük, olvasd végig a játék kézikönyvét és az OLVASSEL fájlt is, melyek megtalálhatóak a játék lemezén.

Emellett, kérjük,látogass el a Ubisoft támogatást nyújtó internetes oldalára is:

http://support.ubi.com

Ez a legjobb módja annak, hogy a játékainkkal kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdéseidre választ kapj. Erről az oldalról léphetsz át a Ubisoft Solution Centerbe, ahol áttekintheted a Gyakran Feltett Kérdések (FAQ) listáját, és átnézheted az ismert problémákat és azok megoldásait tartalmazó adatbázisát. A GYIK listája a hét minden napján, napi 24 órában érhető el, és a lehető legfrissebb információkat tartalmazza, ide értve az ingyenesen letölthető javításokat is. Ezeket az oldalakat naponta frissítjük, ezért kérjük, hogy amennyiben problémád van, itt próbálj először megoldást találni rá.

Ha kapcsolatba kívánsz lépni velünk:

FONTOS: Kérlek ellenőrizd, hogy számítógéped teljesítménye megfelel-e a minimális gépigénynél leírtaknak, mivel ellenkező esetben nem tudunk technikai támogatást nyújtani.

A technikai támogatás e-mail címe:
    [email protected]
    Internetes támogatás web címe:
    http://www.cdv-sevenm.hu
    Telefonos ügyfélszolgálat:
    06 1 430 3758

Mielőtt kapcsolatba lépsz a támogatást biztosító személlyel, tedd meg a következő előkészületeket.
    1 – Nézd meg számítógéped konfigurációját (memória, processzor, sebesség, videó- és hangkártya típusa, gyártója).
    2 – A probléma pontos, részletes ismerete (hibaüzenet, mikor, hol történt).
    3 – Legyen nálad papír és ceruza, hogy jegyzetelhess.
    4 – Legyél a géped közelében (A támogatás gyorsabb és hatékonyabb, ha lépésről lépésre kaphatsz utasítást.)

A legjobb módja az információk megszerzésére, ha a Windows Start menüjében lévő „Futtatást” használod, és ott begépeled a „dxdiag” parancsot, majd megnyomod az Enter billentyűt. Ezután elindul a DirectX nevű elemző program, amely megmutatja a rendszered működéséhez lényeges eszközmeghajtó programokat. Ahhoz, hogy ezen információkat egy szöveges fájlba is ki tudd nyerni, kattints a „save all information” szövegre. Az így, újonnan létrehozott szöveges fájlt, mely részletes információkkal szolgál a számítógéped jellemzőiről, csatold a hozzánk elküldött technikai támogatással kapcsolatos üzenetéhez.

Visszaküldés: Kérjük, ne küldj vissza játékot közvetlenül a Ubisoftnak, mielőtt kapcsolatba lépnél Technikai támogatást nyújtó munkatársunkkal. Az erre vonatkozó szabályok szerint a játékokat abba az üzletbe, vagy internetes oldanak kell visszajuttatni, ahol a játékot vásároltad.

3.2. Fontosabb internetes oldalak

A Might & Magic Heroes VI hivatalos internetes oldala:
    http://www.mmh6.com

DirectX:
    http://www.microsoft.com/windows/directx

Legfrissebb ATI meghajtók:
    http://www.ati.com/support/driver.html

Legfrissebb NVIDIA meghajtók:
    http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

Legfrissebb Creative Labs meghajtók:
    http://us.creative.com/support/downloads/

Legfrissebb Intel meghajtók:
    http://downloadcenter.intel.com/

Legfrissebb AMD meghajtók:
    http://www.amd.com/

4. Jogi információk

© 2011 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Might & Magic, Heroes, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Developped by Black Hole Entertainment.