10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#6417 Tegnap után. -
SaGa Jr #6416 Offline módban az összes kampány pálya elérhető. Lejátszod szépen az első két feladatot utána megnyílnak és neked kell kiválasztanod mégis melyik kampányt akarod elkezdeni. Ezért dob vissza a főmenübe a játék az első két feladat után.
Nem kell tehát online lenned hogy elérd a teljes játékot. Legfeljebb ha offline játszol akkor nem működik pár opció (nehezítést nem jelent csak egy kis könnyítést ad a meglétük). -
#6415 Nem lehet, hogy a demó van meg? -
#6414 és mikor fog a város nézet változni egy kicsit a mostani zavaró -
#6413 Nem a jatekra mondtam hogy gayi, ne erts felre, hanem arra, hogy ennyit tudok vele jatszani. A kastelyossal toltam 2 palyat, leigaztam a varat, es benyomott egy vidit, es vege. Nem tudom folytatni, aztmondja end of tutorial es szevasz :) Hogy tudnam folytatni? -
#6412 Persze hogy csal, mindenképpen megvered a gépet...a mentés-töltés éppen elég nagy csalás számodra hidd el.
Eddig 2 térképpel játszottam amit nem tudtam megnyerni a legmagasabb nehézségen, mindkettő a H3 alá és elhíresült, szándékosan sz'patóra csinált pálya volt, az AI alapon mindig verhető, az előfordulhat hogy nem elsőre, az is előfordulhat hogy piszok bosszantó látni ahogy csal, de mindig csalt..morállal, szerencsével, lépészszámmal.. mindig.
Legyen ennyi esélye. -
#6411 amúgy lényegében netes multit nem tudsz (azt most nem tudom, hogy LAN van-e benne és engedi-e offline-ban), de hot-seat -et, kampányt, skirmish-t igen, illetve van 1-2 brutál varázstárgy (un Dinasztia-fegyverek), amik nem használhatóak offline módban.... -
#6410 A gagyi jelzőkkel várjál....nem igaz az amit írsz, nem kell hozzá net, tudod játszani a kampányokat, bizonyos dolgokat buksz el ha offline játszod, ennyi. -
#6409 Valami nagyobb bugrfix kb mikorra varhato ? -
#6408 mert nem vagy gép :) -
#6407 nehéz fokozaton játszok és nem annyira nehéz csak sokszor csal -
ShaiHulud #6406 gep azert csal, hogy neked legyen benne kihivas(hardon csal) ha nem akarod hogy csaljon, akkro jatsz normalon, ha az is nehez neked mert bena vagy, akkor pedig ott az easy :) -
#6405 ha a gép csalhat én miért nem? -
#6404 allitolag ha eleg kitartoan vered a fejed a falba, kapsz egy csomo nyersanyagot
ne rondits mar bele a hazai keszitok munkajaba csalassal, konyorgom.. -
#6403 Dedede azt kerdeztem, hogy ha elkezdek egy kampanyt, akkor az oktatopalyan kivul is van e meg offline modban? Mert ez azert elegge gayi, hogy megveszi az ember, othon csak mobilnete van es nem akarja a gatyajat rafizetni, es nemtud jatszani vele rendesen, csak az oktatopalyat vagy skirmisht -
#6402 van már csalás? -
#6401 No, necro elsó pálya...Hangulatos, tetszik... Eddig teljesen bejövős... 3 óra biztos volt, bár még mindig nem fejeztem be...
Hangulatos. -
#6400 De, választasz egy másik oldalt a kampányban, az oktatópálya az ennyi. -
#6399 Sziasztok!
Net nelkul az egyjatekos kampany csak 2 gyakorlopalya es kesz? Nem lehet tovabbmenni valahogyan? -
#6398 Rákockultam a Necro kampányra, a barbárok "Ütök vágok amputálok" mentalitás a után kicsit furcsa volt de bejövős :D. Az utolsó pálya egy laza kényelmes 6 órás party volt
Iszonyatos hibák vannak sajnos DE a hibák ellenére is rég volt már hogy valami lekössön úgy a gép elé több órára hogy nem unom meg mint a H6.
Viszont tényleg a keserű szájízt az adja, hogy megvettük a bétát mert jelen állapotban kb azon a szinten van.
Összességében jóóó ez csak gyorsan csinálják szépen a fixeket a drága fejlesztők!
-
#6397 Ja, de... :)
És épp nemtom, hogy egy mészárost vagy egy szentet neveljek belőle... Hajlok a vér irányba... :) -
Petiknight #6396 Koszi Archdruid, megprobalom :). Ha sikerul jovok neked egy virtualis sorrel:). -
Petiknight #6395 Carlos koszi a tanacsot,gondolod nem tettem meg? Ennyire azert nem vagyok butus :P.
De akkor is, vettem mar tobb jatekot is soha nem volt gond a termekkoddal. Ez azert ver ciki az Ubinak, tovabb nem ragozom. -
ArchDruid #6394 Hali!
Én ugyanígy jártam! vagyis nekem 3 kód jött, mert a Delux-ot rendeltem meg, és az aktiváláshoz rossz kódot írtam be, és a rossz kódot társította az accountomhoz...
A megoldás, csinálj egy másik accountot, és oda a helyes kódot írd be! De óvatosan, mert csak egyszer próbálkozhatsz.. vagy azt is bukod. A régit meg felejtsd el!
Utálatos szar dolog ez az online regisztráció, mindig is utáltam! Jobb volt a régi Heroes, amit csak feltelepítetted, és nyomtad látástól vakulásig!
--------------
Újabb bugokra leltem: Sanctuary 3.-as pályán összeszedtem a Tear of Ashát, és felépítettem. Ami elvileg +5000 goldot meg +50% lényt hoz hetente.. Na és, szerintetek kaptam-e bármit? Hát persze, hogy nem!!!
A másik nem bug, csak lebutítás!! Hol van a summon boat varázslat? Hol van a dim. door? -
ShaiHulud #6393 nem Anastasya a cuki? :D -
#6392 Ilyenkor nem árt lefotózni a kódot és úgy írni a helpdesk-nek, mert azt ugye mindenki mondhassa, hogy letiltott aggy másikat... -
Petiknight #6391 Megjott a jatek vegre hala Vologya Mestereknek. Viszont nem fogadja el a jatek a termek kulcsot, mivel sokszor probalkoztam le is tiltotta az accountomat. Kicsit se vagyok ideges, irtam az Ubi supportnak, de mivel pentek van ezert varhatok meg egy kicsit. Jart meg valaki igy? Hogy ku..... igy el?
-
#6390 Leszartam ,elkezdtem a nekró kampányt...Svatlana cuki... -
#6389 Szard le, nem leszel semmivel sem előrébb. Mivel tutorial :P -
nemaa #6388 A mellvért az fent van a felső forttól északkeletre, a pálya felső szélén középen.
A vállvédő az a part mentén van, nem sokkal az orkos csata és a kapu után, egy légelementál őrzi.
A pajzs a Martina nevű hősnél van, én akkor kaptam meg, mikor legyőztem. -
#6387 Mindegy, most hajlok a leszarom felé... :) -
ShaiHulud #6386 akkro a quest mar kesz lenne :) -
#6385 Megnézem, de nem hiszem... De hátha... :) -
#6384 Genyóság, hogy ha vége a pályának nem lehet folytatni még azt a részt, hogy összeszedj minden szir-szart, amit esetleg kihagytál. -
4Teebee4 #6383 Akkor még 1 tipp:
Nem lehet esetleg, hogy amikor vettél egy plusz hőst, akokr véletlenül nekiadtad?
Ha ez se, akkor a pálya újrakezdése szerintem mindenképp megoldja a dolgot, ha szeretnéd látni hozzá a bejátszást. -
ShaiHulud #6382 ja en is completionista vagyok, ejjel toltam a nekro 3 palyan az ucso csatat es utana jottem ra hogy elfelejtettem leadni egy questet, szoval tolthetem majd be a csata elotti mentest :D -
#6381 Megnyugtató, bár nem szeretek nem befejezni minden mellékküldit egy ilyen játékban. Azis lehet, hogy újrakezdem az egész pályát. :) -
ShaiHulud #6380 semmit nem szamit kb:) -
#6379 Hát lehet, hogy lenyomom a boss-t és leszarom. a videóban szereplő részt majd még megnézem, de szerintem ott is jártam.
Gondolom nem oszt nem szoroz, hogy megvan-e a full set. -
#6378 Lehet, ..bár ez egy oktatópálya, szvsz le van korlátozva mi hol lehet....de végül is előfordulhat..
Én amennyire emlékszem beszorítottam a várba elég hamar...gyakorlatilag a várból egy környit tudott jönni a hőse, azt levadásztam, onnan pedig beszorítottam amíg Slava-val fullra fejlődtem (passzióbol, mert nem számít).
De Carlos szvsz üsd le, aztán kész, maga a pajzs nem valami nagy cucc...a mellvértel összehasonlítva.
Vagy ha simán a bug érdekel, akkor egy mentés...mert én újra le nem nyomom, és nem azért mert nem érdekel, hanem mert ezt a pályát a demo-ban keresztbe hosszában megettem már :)) (gépen-laptopon-64biten...azaz számszerűsítve most negyedszer nyomtam végig, nem akarom megint bekezdeni....ha valaki most kezdi akkor figyeljen!