Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak sikerült valamit elrontani az itthoni megjelenéssel mert nem lehet még holnap kapni.... köbe néztem sehol se csak pénteken.... szuper
Én pont ezt nem értem, kis mûanyag szobor 60 ezer...
Én anno kicsit kevésbé részletes "Wow" figurákat vettem, hasonló méretbe 5! ezerért...
Oké , hogy sorszámozott, de szerintem akkor is beteg ár egy kicsit...

Shiwo
azon filóztam, milyen jó lenne profi szobrásznak/ötvös lenni...pl az ember készítene egy ilyen szobrot (mondjuk nem mûanyagból, hanem egyéb anyagokból) és simán el tudná többtízezer pénzért...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ja és csupán 500 db sorszámozott példányt csináltak belõle... Szerintem 5000 db is elkelt volna belõle! 😄
Sajnos a hír igaz! Csupán 1 db kerül belõle Magyarországra... 😞 Tudom, hogy kicsi a piac, de azért nonszensz, hogy egy magyar fejlesztésû játéknál 1 db-bal szúrják ki a nép szemét... 😞 Persze megértem, mert az ára (amíg kapható volt) 300$, kb. 60-70.000Ft!!! Már csak 2 nap... 😊
Acidlich
gémkapcson írták, kb 1 db jut ebbõl Mo-ra

darki81
elég minõséginek tûnik, biztos ócsó 😊

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

így videón nem tûnik gagyinak, bár én az alap verzát veszem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Carmang
Dúúúrva.
<#eljen>

Michael unboxing:

Bányákat el kell foglalni ugyanúgy csak a megtartásuk egyszerûsödött és taktikusabb lett és többet kell majd értük harcolni. (Erõdök, várak kötelezõ elfoglalása miatt) Jó ötlet ez.
Játszottam vele egy kampány pályát! Elég sok szimplifikáció van benne! Az h mindenhonnan ki lehet vásárolni a szörnyeket! A bányák rögtön a városhoz tartoznak!
Én mondjuk a H5-el nem sokat játszottam a H3,H4-el viszont igen! Eddig bejön a H6!

Az "orkok lassan már a jófiúk" dolog a wow óta a heroes-ba is betelepszik...!
Messzire jutottunk a Gyûrûk urától...!
Lacoka12
nekem is tetszett kéne

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Az arkangyal szobor pedig nagyon szuper lett. Valaki tudott szerezni Magyarországról?
Irina baby milyen édi. 😊

A civilben producer, egyéniben ork életmódot élõ Erwan és Marzhin pedig feszítenek készülnek az ork vs démoni meccsre. 😊

Kár, hogy Magyarországra nem jönnek.
Itt pedig a Ubisoft Heroes 6 különítménye szintén az Igomirról:

Videó az Igomirról:

Igen, a gyûjtõi változatban is a magyar nyelvû verzió szerepel (ez biztos). Tudomásom szerint a kézikönyv is magyar lesz a csomagban, de az Artbook például angol lesz... De mivel még nem láttam a magyar CE verziót, biztosabbat csak a megjelenés után tudok mondani.
Lacoka12
a gyüjtöi változat is magyar lesz?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Ha a Ubisofttól vagy a Steamrõl rendelted elõ, akkor angolt fogsz kapni.
Magyarítva a magyarországi boltokban kapható, dobozos verzió lesz.
Én legalábbis így tudom.
A boltban kapható dobozos verziót én is jobban szeretem, mint a letölthetõt... Ez olyan fura nekem... :S

De mivel már három hónapja elõrendeltem, nincs más, mint letölteni.. Gondolom ez is úgy fog majd menni, mint a Beta letöltése. Megjelenést követõ 3 napban kár erõltetni, mert úgyis szarrá szét lesz terhelve a rendszerük....

Azt szertném tudni, hogy akik elõrendelték, azok is magyar verziót tölthetnek le, vagy angolt?
@Pio Koszi szepen
Vologya Mesterékhez fut be a rendelésed, õt pedig a kicsit lentebb általa leírt mailcímen el tudod érni.
Ha itt az oldalon rendelnem elo a jatekot, akkor melyik bolthoz futna el a rendeles. Kapcsolatba szeretnek lepni veluk. Tudja esetleg valaki a valaszt?
Okés akkor megvárom a hétvégét ,és ha nem , akkor küldöm az adatokat! és thx a helpért😊
Koszi szepen, en is ettol felek. 😞
Nincs kedvem varni a kiszallitasig, ha a megjelenes napjan mar megvehetem.
Valószínûleg LEngyelországban dobozosan kizárólag a lengyel verziót lehet majd kapni.
Sziasztok,
lenne egy kerdesem, remelem valaki tudja majd ra a valaszt. Szoval jelenleg Lengyelorszagban dolgozom, es szeretnem itt boltban megvenni a jatekot. /Fanatikusan nyomulnek mar vele, es a dobozos verziot elonyben reszesitem a digitalissal szemben./ limited kiadasban gondolkozom. Szerintetek a magyar felirat az itteni verzioban is benne lesz, vagy ne is almodjak rola? Ha nem az se baj, okes angolul is, csak ne kizarolagos lengyel verzio legyen. Magyar fejlesztesu jatek, jo lenne magyarul feliratozva jatszani, kivancsi vagyok a fordito mesterek munkajara 😊 Esetleg kesobb kulon le lehet majd hozza tolteni a felirat file-t?
jeh nagyon jó videó már csak egy hát és játszom is vele 😄

Megjött a TEARS trailer is:
Szia! Írj egy üzenetet a [email protected] e-mail címemre, add meg a neved, telefonszámod, e-mail címed (amelyen a játékot rendelted) és utánanézek, hogy mi lehet a helyzet... Szerintem csak most dolgozzák fel a rendelésed, ne aggódj! Egyébként biztosan nem maradsz le a játékról... 😊 Ezt Én garantálom! ;D
Shiwo
ide esgé galériádba nem tudod feltölteni ? 😊

Sziasztok!Olyan gondom van h a magyar hérosz oldalon elõrendeltem a gamét, de semmi visszajelzést nem kaptam! Most tipródok h mit tegyek : mégegyszer megrendelem és kettõ lessz, v nem rendelem meg és egy sem lessz? Vagy csak még nem dolgozták fel a rendelést a mult hét óta?
nekem ezt se hozza be😄

http://keptarolo.com/share.php?id=CBD9_4E8C324F]
Shiwo
ez azért lehet, mert flash alapú, és az trükkösebben frissítõdik, így neked még az eredeti maradt meg...viszont akkor igazán nyomhatnál egy printscreen-t és feltölthetnéd valahova, hogy meg tudjuk nézni 😊

Nem cserélték ki én még mindig látom!
Már kiderült... Boltban 9.990 Ft, online shopban 8.990 Ft lesz az ára.
Mennyibe fog kerülni az mikor derül ki?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Shiwo
ha az is volt, akkor lecserélték, mert nálam Juggernaut és Ravager látszik

nekem pont aztaz egyet nemtölti be😞 gondolom egy Rakshasa lehet

Concept 3-as képen látható egy négykarú oroszlán. ???
b-type
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rengeteg új animáció került fel a Puppetworks oldalára.
A 3Mages oldalán pedig sok új képet találtok.
Üdv Bátor Harcosok!

Eléggé kihalt a fórum mostanában... Igaz Én is ritkán jutok fel ide, nagyon besûrûsödtek a programjaim a játék megjelenése kapcsán. Ezúton tájékoztatom a tisztelt sg.hu fórumtársakat, hogy a játék múlt héten aranylemezre került. Azért csak most a hír, mert eddig titokban kellett tartani, nem tudom,hogy miért... Most már biztosak lehetünk abban, hogy Amerikában október 11-én, Európában - köztük kis hazánkban is - október 13-án kerül a boltok polcaira a játék. Mint biztosan tudjátok, a játék magyar nyelvvel (az átvezetõk felirattal) lesznek ellátva. A magyarországi kiadónak köszönhetõen a Heroes Magyar Honlapnak és csapatának nagy szerepe volt a magyarítás létrehozásában, így remélem Mindenki megelégedéssel játszik majd a magyar változattal.

Még 1 nagy hír:

Örömmel jelenthetem, hogy az idei 3. Heroes Mugger Emlékverseny (15. Heroes Budapest Bajnokság) keretében egy exkluzív eseményt is sikerült összehozni, amelyre még maradt 25 helyünk, amelyet ezúton szeretnék meghírdetni. Ez nem más, mint egy koncert és személyes találkozási lehetõség, melynek fõszereplõje a Heroes játékok egyik zeneszerzõje PAUL ANTHONY ROMERO!!!

A koncert tervezett idõpontja és helyszíne:

2011. október 31. (4 napos ünnepre esik és õszi szünet lesz!) 14-16 óra Csili Mûvelõdési Központ Protokoll terem (XX. kerület, Nagy Gyõry István u. 4-6.)

Aki részt szeretne venni a koncerten, kérem jelezze a [email protected] e-mail címemen legkésõbb 2011. október 21-éig. A koncert ingyenes, de szeretnénk egy kis üdítõt és aprósütit is biztosítani a rendezvényen, ezért minden jelentkezõtõl 1000 Ft hozzájárulást fogok kérni ezekhez a dolgokhoz. Amennyiben 25-nél többen jelentkeznétek, úgy az elsõ 25 jelentkezést tudom elfogadni, a késõn jelentkezõk sajnos lemaradnak. Kérdéseket, véleményeket ide írjatok az eseménnyel kapcsolatban, igyekszem majd mindenre válaszolni. Baráti üdv!
A Facebook Might and Magic oldalon az Ubisok válaszoltak pár kérdésre.

Pl. olvashattok arról, hogy mennyire egyedi az új skill-fa rendszer és hogy 200 képesség közül válogathatunk. Miért tüntették el a random választási lehetõségeket miért van csak 4 nyersanyag stb. beszélnek a balance-ról a gyógyítás képesség legyengítésérõl. S végül a városképrõl amely megújul majd de csak megjelenés után talán egy nagy patchben.

Q&A "We are answering your questions about Heroes 6"
Hello Heroes,
You asked us several times about new challenges of Heroes 6, skill system, general balance in the game, townscreens. You may discover new information in this Q&A! Check it out now!
“Heroes 6 is a challenging game!
Our aim for Heroes 6 was to develop the fun parts of the game and trim all unnecessary repetitive, tedious tasks.
We have found ways to reduce the time spent in repetitive micromanagement (for instance using “mule” heroes to carry troops and flag isolated mines over and again across already-explored and emptied areas).
This way, we can really focus on what makes the Heroes series so enjoyable (capturing and developing towns, expanding your empire, selecting and leveling up your heroes, experiencing countless tactics on the battle maps, etc.).
We have also purged the random choices and inconsistent prerequisites to put you, the player, in complete control of your choices.
We have done our best to ensure that the consequences of your actions were logical and meaningful.
Compared to today’s standards, Heroes 6 is a game that is amazingly rich, deep, and dense!
For instance, there are over 200 hero abilities in the game, and they combine with your creature abilities, your artifacts, and even some abilities granted by specific buildings in your town.
The New Skill System
With this new skill system, you have the freedom to build the Hero you want. We wanted Heroes 6 to offer a wide panel of choices and strategies to keep you entertained for months and years. Some abilities may seem a bit “marginal” at first glance, but that’s because they are meant to support creative strategies – their true potential has yet to be discovered. They can also seem optional when playing in easy and normal difficulty level, but they become clearly more useful in higher difficulty levels. We can’t wait to see the strategies and ability combos our most skilled players will develop in the upcoming months! J
One of the immediate consequences of such an extensive and freeform skill system is the necessity to test and balance it.
We’ve patched the game four times during our Beta-test period to balance the hero and creatures abilities, notably Gating, Necromancy, and the various “healing / resurrection” abilities, that have all been drastically revised.
Stats from the Beta show that we have made significant progresses to address the game’s overall balance.
But of course fine-tuning a strategy game is an ongoing process and we will continue to do it in future updates, even after release.
Resurrection and general balance in the game (what will we do?)
One of the immediate consequences of such an extensive and freeform skill system is the necessity to test and balance it. Following the beta-testers’ feedbacks, the game was delayed to October 13th in order to allow a greater balancing of the hero and creatures abilities, notably for the various “healing” abilities. But of course balancing a strategy game is an ongoing process and we will continue to fine-tune it in future updates, even after release.
The Townscreens
We all agree on the fact that the townscreens must be revised, and although we won’t be able to change them for release, rest assured that this feature update is on the top of our priority list in our post-launch support plan.
The M&M’s team”
kis orosz gamer lehet 😊