10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
kissssss #6457 váó -
Alien0412 #6456 Megoldottam , köszönöm. -
Alien0412 #6455 Nem enged cél átírás.
Próbáltam Total Commanderben is úgy meg a könyvtárban vagyok és az exe file-on ,parancssorba írom Might & Magic Heroes VI.exe -offline
erre: Nincs meg a file
-
#6454 Nálam beakadt egyszer, nem számolta be az egyiket, de a visszatöltés után jó volt! -
#6453 ha tört a játékod, akkor így menni fog szerintem. -
Alien0412 #6452 Hali!
Nekem olyan jellegű lenne a problémám , hogy mikor indítanám a játékot kiírja hogy Ubisoft Game Luncher error.
Erre van valami megoldás? -
RamsayBolton #6451 Mármint az, hogy hiába látogatod meg a tömegsírt (ki is írja, hogy már meglátogattad), mégsem számolja a küldetés listán. Ilyenkor még1x nem tudod meglátogatni, nem engedi, de ha betötlesz egy mentést, akkor már számolni fogja. Ritka bug, de quest breaker. -
RamsayBolton #6450 Ez nekem is volt 1x, de még időben észrevettem és egy előző napi autosave reload megoldotta a problémát. -
SaGa Jr #6449 A vér/könny feladatot nem is fogod tudni az első pályán megcsinálni. Majd megcsinálod később a másodikon.
A tömegsíros probléma nálam is előfordult de egy reload megoldotta (visszatöltés egy olyan állapotról mielőtt az utolsót meglátogattam). -
#6448 Nálam nem volt bugos. -
bendáj17 #6447 Én is pont ma vittem végig a haven 1 pályát. Nem tudom itt láttam a sorrendet. -
#6446 A nekro kampany elso palyaja bugos nalatok is?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor meg kell latogtni 5 tomegsirt, akkor nalam csak 4ig szammol, holott mind az 5 megvan latogatva 2x is vegigfutotttam oket.
Meg minden ellenseget kiiktattam a bortonig, es a ver/konny kuldit sem sikerult befejeznem :(
-
#6445 Asszony: "A tűzmadár biztos lávát szarik..." LOL -
#6444 Szia, nekem ez bevált:
Villogásra
Simán bemásolod, cseréled. -
#6443 Igazából akkor is össze áll a story ha teljesen mindegy milyen sorrendben játszod végig, a végén minden kirakós a helyére kerül :) -
#6442 Lehet igazad van, de akkor is kicsit kesze kuszának érzem a történetet. -
#6441 Az nem csak visszaemlékezés volt ? -
#6440 Szerintem ez a sorrend nem jó. Így haladtam direkt, most tartok Haven1-nél, de még csak most halt meg slava, előző pályákon meg végig a halálát emlegetik és a fia se.... többi spoiler. :D -
ShaiHulud #6439 altar of wishesnel bronze es silver ranknal, level 11nel(bug miatt nem lehet level 10en) es levle 20nal lehet egyet-egyet unlockolni. tobbit nem tudom. -
#6438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inferno első pálya végén, mikor Azgaalt kellett irányítani, az kurva jó volt! :)
-
#6437 A pályák előtt be lehet rakni bónuszokat (+2500 arany, tarott lap, stb). Hol lehet slot-okat unlockolni? -
ShaiHulud #6436 nekem a 3. 11 es fel ora volt:D -
#6435 Nekró kampány első pályája 5 óra volt... hehe... Jó volt! -
#6434 megveszed a jatekot, es patcheli magat. -
natalyel #6433 Régebben láttam, hogy volt róla szó, de most nem találom.
Enyhén vibrál a kurzor, bár még játszható, de kellemetlen. Mi erre a megoldás?
Köszönöm előre is. -
Kuglee #6432 javaslat: A nehéz fokozat az a Dynasty tápos cuccok beszerzése után játszandó. Így van részben értelme a Dynasty rendszernek és a Hard fokozatnak. -
#6431 Na errol lett volna szo :) Szoval az csak 2 reszes es punktum :) Enyi, nekialltam a nekronak, koszi :) -
#6430 Az a tutorial (gyakorlórész), nem a haven (kastély) hadjárat. 2 pályás, nincs több, finító. -
#6429 -
#6428 Nekem meg amikor gyozol valamilyen csataban, akkor a Tormentor (inferno leny), ahogy kaparja a karmaival a padlot. :D
Mondjuk az sajnos eleg vicces, hogy ilyenkor majdnem mindnek szinte ugyanolyan a hangja, pl a papnonek is, es a kentaurnak is. :D -
Ariakus #6427 Tényleg nagyon jók a különböző animációk, nekem az a kedvencem amikor a vámpírral defendelsz és a kardjával rajzol maga körül egy kört, nagyon cool. -
ArchDruid #6426 Jajj, ne értetlenkedj már, könyörgöm!!! :)))
Remélem ez segít:
-
#6425 Felul vannak a kampany ikonok fajoktol fuggoen. Termeszetesen amig nem jatszottad le az elso reszet valamelyiknek addig csak az elso reszt latod, aztan, ha kesz akkor megjelenik a 2. jatszhato resze is a kampanynak es igy tovabb, az osszes fajnal. -
#6424 Oke, kivalasztom a kastelyost, aminek az elso 2 kuldije kesz.
Csak a masodik kuldit tudom ujrajatszani, a terkepen 2 pont van ami kozul lehet valasztani, amit mar lejatszottam.. Vagy ennyi a kastely kampany?
Esetleg a tobbit is meg kell csinalni, hogy ezt tudjam folytatni?
-
hapi #6423 Szidom ezt a gamet mert tele van buggal, de marha jó dolgok is vannak benne.
Például az idle animációk nagyon ötletesek.
Amikor az őrszem letette a pajzsát és elkezdett magyar néptáncolni azt hittem leesek a székről :).
De a vámpír is kemény amikor metál zenére kezd gitározni a kardjával. -
josi #6422 Ha bemész a kampányba, akkor baloldalt fent tudsz választani! Ne a térképen keresd!! -
#6421 Hat pedig a csaszar akarata kuldit vegigtoltam, lenyomtam gerhardot,es akkorsem tudom folytatni a kampanyt.
3 opciot ajanl fel a vegen: ujrajatszas, betoltes, es befejezes. A befejezes a fomenube kitesz, es a kampany alatt csak a griffek tamadasa es a csaszar akarata van, mind a 2-ot ujra tudom jatszani, de folytatni nemtudom. Mintha nem lenne teljesitve a csaszar akarata, es ujra kellene jatszanom. -
#6420 Már dolgoznak rajta -
SaGa Jr #6419 Csak menj be újra a kampányba és ha már megcsináltad a tutorial pályákat után a térképen megjelennek új opciók amikből indíthatod a neked tetsző bandával a kampányt. Akár offline akár online játszol ez ugyanúgy működik. -
#6418 nektek nem okoz néha kék halált a játék?