10317
  • egonn
    a nekro kampány végén a főellenség után is van 1 szöveg ami angol maradt!
  • falloutfan
    :) hát nem tudom, de nem csak a dögevők, mindenki más a seregem fele eltűnt szal esélyem sem volt hogy bevegyem a rohadt démon várat :/
  • shaba23 #6495
    dezertálnak :) Rohadt dögevők...
  • falloutfan
    egyre rosszabb már naponta vagy 30 dögevő eltűnik
  • falloutfan
    helosztok. az lenne a kérdésem hogy a 3. nekromanta kampányban miért halnak meg anastasya katonái naponta nálam ? mármint minden nap minden egységből 2-3 mal kevesebb van.
  • CalebJoe
    igen próbáltam szinte minddel
  • Carlos
    Nekró 3 pálya föld alatti részben 2x szállt el a játék. Mindkétszer akkor, amikor a csatát az ellenfél kezdte és lépett...
  • cikasz
    Ne sajnáld. 98-99%-ban retardáltak spamelik :(
  • Carlos
    Apróság, de nálam a hírek Conflux Modulban nem jelennek meg a hírek...Picit azért idegesítő. :)
  • Shiwo
    hmm...akkor ez a mi verziónkból kimaradt (lehet bug), valszeg ezért maradt angol
  • cikasz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen miután beszélek a három arcú pókanyával és utána ellovagol a föhös az arctalannal beszélni. Az anyával még magyar, de az arctalannal már angol a párbeszéd
  • Shiwo
    de ez mikor jön elő pontosan? közvetlenül azután, hogy találkozol a "nagy undormánnyal"?

(válasz jöhet pm-be v spoilerbe)

próbáltam levadászni a legutolsónak kapott lektorálós H6-ban, de nem hozta be...

lehet utólag került be az első napi javítással?
  • cikasz
    Én is pont most voltam ott és nekem is angol :(
  • Shiwo
    mindegyik pályával ez a helyzet ?
  • CalebJoe
    Ketten akarnánk játszani egy gépen persze gép ellen mint a háromban de sehogy se jön össze amikor rányomok a plusz jelre csak playert lehet állitani Ai-t nem.
  • Cusa94
    Sziasztok. Remélem valakinek van egy kis tanácsa. A probléma a következő: leszedtem skidrowos verziót, csak azért h kipróbáljam mielőtt megvásárolnám eredetiben nehogy potyára vegyek egy játékot ami nem fut a gépen. Minden probléma nélkül felraktam és el is indult. Na de játék közben nem tudom mért össze vissza ugrálnak a környezeti elemek, mondhatjuk villognak. Az átvezető viókban a textúrák szó szerint szétesnek. Emiatt egyszerűen nem lehet járszani. Frissítettem a VGA driverét, feltettem a legújabb Directx-et, lejjebb vettem a grafikát de minden változatlan. A legfrissebb patch is telepítve van. Szóval ha valakinek van ötlete a probléma forrására annak előre is megköszönöm segítségét. Lehet csak a tört verzió miatt van, de ezt jó lenne tudni mielőtt megvenném.
  • Warden
    Amennyiben megépítetted a teleportot bemész a városba a kívánt hőssel megnyitod a spellbookját kiválasztod a teleport varázslatot rákattintasza varázslatra, kiválasztod hogy melyik várba szeretnél teleportálni, elteleportálsz és ennyi.

Elég sok mozgáspont szűkséges hozzá ugyhogy kör elején lehetséges csak.
  • goso
    Találkozott már valaki olyannal, hogy "runtime error"-t ír ki és nem indul a játék? Néztem googleon és valaki azt mondta, hogy a dll fileokban lehet valami probléma tudna nekem ezzel kapcsolatban segíteni?
  • cikasz
    Sziasztok.
    A nekromanta kampánynál vagyok és sehogy sem jövök rá, hogy a fenébe lehet teleportálni a városok között? Megépitettem amit kell.
    Elmondaná valaki?
    Am a város megjelenitése borzasztóan szar lett :(
  • SlipKnoTiaN
    TreDor: azzal már tötyörögtem 1 csomót, átállítottam Win98 módra de az sem teccik neki.
    Megpróbálom azt amit josi írt.
  • Carlos
    Nekró második pályája amikor találkozol valami nagy undormánnyal (nem spoilerezek, hogy kivel) és utána.
  • josi
    Küldtem neked privit
  • TreDoR
    Sztem próbálkozz meg a kompatibilitási beállításokkal.
  • SlipKnoTiaN
    Üdv mindenkinek!
    Félig-meddig OFF lesz amit írok/kérdezek:
    Feltelepítem a Hereoes 3 Complete verziót és a telepítő közben amikor mutatja a gépigényét és az én gépemet akk olyat produkál a RAM-nál h 32MB a követelménye és neki nem elég a 2GB.
    De ettől függetlenül telepíti meg minden, csak amikor játszani szeretnék, akk max. 5 perc után lefagy a játék és csak feladatkezelővel tudok kilépni.
    Elég érdekes a dolog, mert másik gépen (ami mindenben gyengébb mint az enyém) tökéletesen fut, csupán a telepítőnél a RAM-nál nem azt írja h 1GB hanem h 1022MB.
    Most ez WTF!
    Vki tud erre vmi megoldást?? :/
  • Shiwo
    amúgy ezt a párbeszédet pontosabban mikor is adta be?
  • ShaiHulud
    have fun
  • enlightened
    Most beállítottam a quick battlet de így viszont 2 óra alatt letolok egy pályát :S
  • Carlos
    Ezeket írjátok meg vologyának és patch-ben javítva lesz. (email: [email protected])
  • BoneDragon
    Amikor kiszabadítjuk az ork hőssel a csajszit, ott is az átvezető vagy angol, vagy nincs felirat.
  • Carlos
    VOLOGYAMESTER:

Elfelejtettétek lefordítani a Nekró második küldetésnél azt a részt, amikor Jorgen-nel beszél Anastasya. Az egész Cutscene angol feliratos:
  • enlightened
    Ezt hol lehet kiválasztani nekem csak auto battle van, de ott leanimálják az egészet és az nem jó.
  • b-type
    Valszeg nálam is bukó lett a tömegsíros küldetés...és nincs meg a szintlépés sem a vér útján...szvsz ennek a kettőnek a hiánya adja a 72%-s teljesítést.
  • Acidlich
    Vajon a teljesítés %-át hogyan lehetne kimaxolni, sose láttam 100 közelében, pedig szinte mindent learatok én is
  • b-type
    számolja szvsz ha tálcán van a játék, de nálam sem lett kevés :))

• Perszepeta
    Nem megy, és nem engedi, hogy átlépjek a Többjátékos módba! Igaz egyelőre warez verzióm van, de ha ez a baj, akkor ki kell várnom a jövő hetet (akkor tudom megvenni), jó lett volna a 7végén tolni hálóban is egyet :(
  • TVelvet
    villámcsata-quick battle.
  • Lacoka12
    én meg csináltam
  • Perszepeta
    Hozzáteszem routert használok.
  • Perszepeta
    Sziasztok! Offline módban hogyan tudunk hálózatban játszani, 2 gépen? (vagy 1 gépen, ha csak úgy oldható meg). Le tudná írni valaki pontról-pontra, hol mit kell átállítani? Köszi!
  • enlightened
    Végignyomtam a nekro kampányt, de egyszerűen nem maradt benne erő a többire. Amikor már a 10000. csatát kell lenyomni a gép szörnyei ellen és mindig ugyanaz, akkor egy idő rohadt uncsi lesz :S Kár mert a sztori érdekes lenne, de a csaták a trivial nehézségű meg low lények ellen, nagyon nagyon nagyon unalmasak, mindig ugyanazt kell csinálni és mindig leverem őket, ezzel azért valamit csinálhatnának, hogy ne legyen már a pályán ennyi fölösleges töltelék szörny, akiket ugyis leversz, de lemegy vagy 5 perc mire végig animálják a mozdulatikat és a végén ugyis meghalnak :S. Valaki tud tippet, hogy ezt hogy ne unjam szét?