10317
  • bélanéni #6537
    Hogy egy kicsit a témához is szóljak hozzá, a HoMM3 óta nem kötött le Heroes játék ennyire. Ez a játék NAGYON jól sikerült basszus!
  • Kuglee
    1.1 patch gyógyítja bizonyos kártyákon ezt a jelenséget. A warez gondolom 1.0 ergo szívás.
  • Cusa94
    Mondtam, hogy lehet rosszul tudom, de köszi, hogy kijavítottál.
  • bélanéni #6534
    (mármint az elmúlt 7-8 évben...)
  • Omlás
    Rosszul tudod ;)
    Csak éppen 2008-as a kártya így érthető hogy most már nem gyártják :)
  • Carlos
  • bélanéni #6531
    Én kb.7-8 éve ATI/AMD párti voltam elvek miatt, és mert ár/értékben jobb általában az AMD proci. Most már úgy vagyok vele hogy Intel/nVidia a hibátlan páros, szarok az elvekre.
  • Cusa94
    Teljesen igazad van, én amit mondtam egy tesztből szedtem.
  • Cusa94
    Nem én találtam ki, mert a szaküzletbe ahol vettem, ott mondták ,hogy nem lesz újabb szállítmány, mert nem gyártanak többet. Kb. 2 hétig volt kapható világszerte, tudomásom szerint. lehet rosszul tudom, akkor viszont elnézést kérek. :D (az ATI Radeon HD4770-ről beszélünk)
  • bélanéni #6528
    Az ár/érték arány nem tükrözi a kártya teljesítményét. Egy low-end kártya is lehet ár/érték bajnok, attól még szar.
  • Carlos
    csak trollkodok, mert nVidia-s vagyok. :)
  • Omlás
    Mit tiltottak be ? ..... OMG ...
  • Cusa94
    Ezt nem mondod komolyan. xd Nem volt könnyű beszerezni egy olyan kártyát, amelynek az eladását 2 hét után betiltották a túl jó ár-érték arány miatt. :D
  • Carlos
    K*cs*g leszek: a hiba az ATI kártya...
  • Cusa94
    Akkor viszont nem értem, hogy mi a probléma, mert az ajánlott gépigény is megvan egy kivétellel. A VGA-m Sapphire Radeon HD4770 512 MB. Elvileg meg kellene felenie bőven a minimum követelménynek is. Ha érdekel a gépem részletes adatait meg tudod nézni itt: Gépem adatai
  • laikuss
    Most nem tudom kiszámolni, hogy a hősöm mennyit tud haladni (mozgáspontok) a következő napokban, mint az az előző veziokban lehetett látni. Ha tud valaki valami modszert erre ismertesse, ( Nehogy azt mond számoljam a pontokat mert a terepeken különbözik.)
  • laikuss
    Nem valószinű, hogy a warez verz. miatt van.
  • Andrews2007
    1.2 patch remélem hamarosan kijön mivel elcsúszott a CE küldése nálam, így jó lenen ha pont ideérne addigra az 1.2 patch és a hangok is jók lennének.

Azt nem értem, hogy a nagy külföldi online lapok nagyon késve tesztelik csak le a Heroes VI-ot. (IGN, Gamepspot, Gamespy, Gametrailers).

UI:
    A Youtube csatornámon kész van a King's Bounty Crossworlds (Heroesra hasonló csak kalandtérképen nincs körökre osztva) és Mafia 2 bemutató 2 részben.
  • Omlás
    Amennyiben mindent be foglalsz előbb utóbb túltermeled a hadsereged az övéhez képest :)
  • hegege
    Ha az inferno1-es mappon sokat "pöcsöltem" és a végső csatára annyi sereget gyüjtött az enemi,hogy nem bírom leverni akárhogy taktikázom akkor megszívtam?V vmi trükk ezen a pályán?
  • Blinkye
    2. pláya végén. kilép főmenübe és nem tudok sehogy köv pályára menni.. 1.1 patch javítja ezt?
  • Warden
    Több módja is van a bug kikerülésének.Nem a tears utat választod hanem a bloodot.Amennyiben mégis a tearst választottad nem ugrasz vele szintet.
  • Ariakus
    Köszi a választ és az utánajárást
  • Carlos
    1.2

Az első patch 1.1 volt, az 1.1.1 csak egy hotfix.
  • Ariakus
    Patch 2 az melyik? Mert én fölraktam az 1.1.1-et és ott is ezt csinálja.
  • Carlos
    Megkérdezem az egyik Black Hole-os jómunkásembert...

p.s.: "igen, ismert bug, Patch 2ben javitva"
  • Terminátor14
    Nekem is ezt csinálja. Megoldást még senki sem írt.
  • Ariakus
    Szép kis bug-ba botlottam az ork mapány 2. pályáján. Van egy cut scene a pálya elején mikor Sándorék találkoznak egy másik ork törzsfőnökkel és miután lemegy a jelenet a játék kiírja, hogy nem tudom megcsinálni az egyik missziót mivel Tears vonalon fejeztem be az első pályát. Van egy "close" gomb amivel bezárhatnám ezt az üzenetet, de nem enged rákattintani, csak ctrl-alt-del segít. Így nem is tudom folytatni a pályát természetesen. Volt vkinek hasonló porblémája?
  • bélanéni #6509
    Nehogymár az a 20-25 multis pálya nem elég a köv. néhány hónapra, amíg megjelennek az első letölthetők. Szerintem megéri bőven az árát.
  • bélanéni #6508
    Dettó
  • Carlos
    Kábé 1 hete jelent meg... ne hidd, hogy mindenki elkezdett veszettül pályákat gyártani.
  • Malakai
    Két héttel a megjelenés után a háromhoz se volt kismillió... ;)

Ha olyan fontos max vársz vele, nem lehet megjósolni, hogy a közösség mennyire fog rámozdulni.
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Most gondolkodom a megvételén a játéknak, de számomra nagyon fontos lenne, hogy tudjak még plussz pályákat letölteni. Viszont nem nagyon találtam a neten, pedig anno a 3-hoz kismillió volt. Tudnátok egy linket ajánlani, ahonnan a 6hoz tudok pályákat letölteni?
  • Agamemnon
    Ez a "na még egy kört" nálam is megvan, mindig ránézek az asszonyra, hogy tolerálja-e még :)
  • Carlos
    Miért? Csak 4-4 óra volt az első kettő. És szokj rá az F5 használatára csaták előtt... :)
    Én a 3ikon vagyok, kipucoltam a földalatti részt... Süti volt. Nálam műxik ez a "na még egy kört..." dolog. :)
  • Aspyrin
    Befejeztem a két első, bemutató pályát, nagyon tetszett. Olvasván az előző kommenteket, félek nekivágni a necro kampánynak. :)))
  • Szantai
    Elakadtam a játékba lever az ellenség nem tudtok valami cheatet?
  • Shiwo
    tedd fel Hard-ra :) vagy direkt kisebb sereggel menj
    de ez minden hírózra igaz volt, ha már jó sereget szedtél össze, hogy ledaráltál mindent...

amúgy meg nem kell kapcsolgatni, mert Quick Battle után ott az opció, hogy magad is lenyomod a harcot, az meg lustaság kérdése, hogy a QB által megnyert csatát végigküzdöd magad is, vagy elfogadod az eredményét
  • Tiboy
    "Végignyomtam a nekro kampányt, de egyszerűen nem maradt benne erő a többire. Amikor már a 10000. csatát kell lenyomni a gép szörnyei ellen és mindig ugyanaz, akkor egy idő rohadt uncsi lesz :S Kár mert a sztori érdekes lenne, de a csaták a trivial nehézségű meg low lények ellen, nagyon nagyon nagyon unalmasak, mindig ugyanazt kell csinálni és mindig leverem őket, ezzel azért valamit csinálhatnának, hogy ne legyen már a pályán ennyi fölösleges töltelék szörny, akiket ugyis leversz, de lemegy vagy 5 perc mire végig animálják a mozdulatikat és a végén ugyis meghalnak :S. Valaki tud tippet, hogy ezt hogy ne unjam szét?

Elég illúzió romboló ez a quick battle, ha be van nyomva automatikusan 1 mp egy battle, állandoan ki be kell kapcsolgatni:S. Mert ha benn hagyom kb végig tudok rohanii a pányán kuzdelem nélkul. Bár biztos sokan így nyomják, mert már nagyon előrébb tartanak.
    "

Nem vagy te egy kicsit kabbeaf@52om???
  • enlightened
    Elég illúzió romboló ez a quick battle, ha be van nyomva automatikusan 1 mp egy battle, állandoan ki be kell kapcsolgatni:S. Mert ha benn hagyom kb végig tudok rohanii a pányán kuzdelem nélkul. Bár biztos sokan így nyomják, mert már nagyon előrébb tartanak.