Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laptopon játszol? A laptopon játszók egy részének van gondja a játék indításával, de majd lesz rá patch.

Lacoka12
végre meg jött a játék irány

Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Akinek nem idnul, Videokártya drivert mindenképpen frissítsetek, és figyeljetek rá hogy a tûzfal se a gamét se az UBI launchert ne korlátozza.

Ha játszottál korábban más UBi gamel esetleg és warezolt ubi launcher van fent (From Dust crack-je pl az ubi launcherbe nyúlt bele) azt szedjétek le elõtte mert bekavarhat.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

legalább addig amig bekerül az új várnézet.sztem akkor lesz igazán teljes a felhozatal

a telepito nem kéri a cd kulcsot.. regisztrálni kell majd account akkor kéri a cd keyt... nekem ez megvolt de a jatek nem indul el... lefagy az egesz.. lehet ujrarakom... még azt nem probaltam
egyáltalán kéri a cd kulcsot??mert bármit csinálok mincíg az 1. hibát írja ki😞
nincs fenn a beta ujralett rakva azota a rendszer...
qrvajó! megveszek 1 gamét és ha nincs angol tudás elmehetek a francba a játékommal együtt??
sos! hol kell beírni a cd kulcsot?? mert nem kéri , de kilép 1. hibaüzenettel indításkor😞
Uninstalláld a bétát és csak utána rakd fel a game-et.

A set itemeket tovább lehet vinni 1 kampányon belül, de a 2 tutoriál mapról nem viszel tovább semmit. Ha elkezded bármelyik frakció kampányát ott már minden set itemet továbbviszel a következõre.

b-type
Sztem is érdemes várni kicsit, én most olvastam bele, és majd holnap ilyenkor, mert addigra talán ülepszik kicsit a dolog.
Tetszik hogy kemény a gép 😊
Laptopomon is egész jó.
<#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jakuza001
Sry lemaradt a nem szo. 😄
"*Miert nem lehet a targyakat tovabbvinni ?"

Jakuza001
Egy valaamit nem ertek en a kampanynal. Miert lehet a targyakat tovabbvinni ? Atmenegyek a masik palyara es megrokonyodve latom, hogy a felig megtalalt pancel szettem, nelkul uresen folytatom.
Hogy lehet igy akkor teljes szettben haladni elore ?

yesname
Az sem volt jó, de ennél jobb volt az a megoldás, hogy meg kell küzdened a lehetõségért. (Én mondjuk kiszedném az egészet a francba.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Acidlich
Bele lehet kötni ebbe az új lényvásárló mechanizmusba, de az jobb volt, mikor a H3ban az ellenfélnek szerencséje volt a mage towerrel, neked meg nem adott town portalt az istennek se, pedig már 5 várban felhuztad 4. szintig azt a szart?

Acidlich
A bétát uninstalláltad rendben, esetleg azzal összeakadhat? csak egy halvány tipp volt, nekem még nem hozta a futár😞

valaki tudna segítenni? :S
jazzy
"- Bármely várban fel lehet venni a másik vár lénytermelését (ez olyan óriási alapvetõ játékmechanikai "hiba", amit nem tudom melyik eszement barom talált ki...). Jelentõs taktikzási kényszert vett ki a játékból."

Valószínûleg az, amelyik épületként kitalálta a town portalt, így tehát teljesen mindegy, hogy kiveheted-e minden várból, vagy átportolsz és kész, ugyanott vagy.
jazzy
Igaz én nem játszottam még a kampányt, de hot seatben ketten pont az a véleményünk, hogy a normal gép förtelmesen gyenge, simán minden erõfeszítés nélkül verhetõ akár 1v2ben is, 1 MAX 2 heroval szaladgál a pályán, amit ha megtalálok megölöm onnantól vagy áll a várában és nem csinál semmit, vagy egy harmatgyenge semmivel még próbál kapálózni.

A fõ herojában pedig kb 3. hónapban nem volt (és a fõvárában sem) csak 3 core és 1 elite egység.. ez a normal.
sziasztok... most hozta meg a futár a játékot... feltelepitettem patchelt regisztráltam felhasználót meg minden.. erre inditanám a játékot... semmi lefagy minden.. próbáltam ujrainditást.. akkor se.. megfelelõ a gépen hozzá... simán futnia kellene... betaval is játszottam anno az is full grafikán ment.. ez meg nem indul el.. valaki valami ötlet?
Nagy nehezen sikerült megtalálnom, tegnap este egyszerûen nem ment... 😊
SKILLEK
Tervezek is egy szavazást kiírni arról, hogy kinek hogy tetszik a játék, de úgy gondoltam, hogy pár napot még várok vele, hogy az ilyen "több idõt töltök a játék fikázásával, mint magával a játékkal" mentalitású emberek ráunjanak a topikra. 😊
A váras szavazás egyelõre úgyse érdektelen, most mindenki élõben láthatja, hogy mi a helyzet és az alapján szavazhat.
yesname
Ja igen és a hangokról el is feledkeztem. Erõs katonáknak, lényeknek olyan hangja van, mint egy síró kisgyereknek. És sajna a legtöbb hang is elég silány szerintem. Nálam ennek köszönhetõen nem adja azt az igazi Heroes feelinget.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Tegnap 1.1 update után vettem a fáradságot átnéztem a shorcutokat, beállítottam, ami nekem jobb kézre esett és logikusabb volt, jó alaposan átnéztem dolgokat (lények képességei, skillek stb.) és játszottam vele 2 pályát. Kicsit meg kell követnem magamat, mert kezd tetszeni.
De.. olyan óriási hiányosságok vannak benne, hogy az eszméletlen. Az alábbiak mind egynként is nagyon durva tervezési vagy egyéb hibák:
- Teljes képernyõs gyönyörû várnézet, minimum mint az 5-ösben volt.
- AA hiánya, villogó kurzor.
- Fajfüggetlen skillek, fejlõdés.
- Sivár és információhiányos(!!!) UI: rengeteg helyen nem jeleníti meg a részletes infókat tárgyakról (pl. térképen) és egyéb dolgokról. Egyes lények nagyon fontos tulajdonságáról semmilyen infót nem jelenít meg a lény tulajdonságai közt még ikon formájában sem! (pl. íjász).
- Hektikusan mûködõ AI (néha egyik pillanatról a másikra olyan sereget állít fel, ami legyõzhetetlen).
- Balansz (bár 1.1-nél már sokat javult a helyzet).
- Bármely várban fel lehet venni a másik vár lénytermelését (ez olyan óriási alapvetõ játékmechanikai "hiba", amit nem tudom melyik eszement barom talált ki...). Jelentõs taktikzási kényszert vett ki a játékból.

Sziasztok! No végigolvastam a tegnapi hozzászólásokat... Valamit ez alapján tisztázni szeretnék. Ez a játék HEROES, de a változások mértékében legalább annyira különbözik az 5. résztõl, mint a 4. rész a 3. után... Az alapok persze maradtak, de sok minden változott! Javaslom MINDENKINEK, hogy ne a régi jól bevált Heroes rutinjával álljon neki a játéknak, hanem kezdje EASY vagy NORMAL fokozaton a játékot (vagy játsszon sokat csatákat DUEL módban), aztán, ha úgy érzi, hogy megy, akkor álljon neki nehezebb fokozaton, mert a gép óramû pontossággal tud mindent, amíg a játékos még tanulja az új dolgokat, ezért tûnik úgy, hogy a gép sokat csal, erõsebb az Õ ugyanolyan lénye, stb... Pedig errõl szó sincs, csak nem ismeritek az ÚJ játékot még eléggé!!! (Persze esetleges bugok így is lehetnek a játékban!!!) Én már több, mint fél éve játszom a játékkal és még Nekem is van tanulnivalóm, szóval lassan járj, tovább érsz... A legkönnyebb dolog, ha valami nem megy, rámondani, hogy SZ*R! Ez a játék sokkal több tanulást igényel, mint az elõzõ részek, a rengeteg újítás, képesség miatt! Ezt szerintem el kellett mondani, mert a hozzászólásokból kiderül, hogy ezt sokan nem tudják... És minden újítás nem tetszhet Mindenkinek! Jól mutatják a külföldi értékelések (80-88%), hogy ebben a játékban sok lehetõség van és nem a legrosszabb kategória... (A legnagyobb hibák közé sorolták a várképernyõ hiányát (amit javítani fognak egy patch-ben), valamint néhány játékelem "lebutítását"). Igazak a kritikák, hogy vannak lebutított dolgok is, de van sok újdonság is, aminek rá kell jönni az ízére! Akinek nincs elég kitartása hozzá, az nem fog sokáig ezze a játékkal játszani... Ízlések és pofonok... Jó játékot Mindenkinek! Baráti üdv!
Acidlich
Gyakorlatilag is mágikus hõs kell😊

kabel15
Ha egy ruhához mágikus jártasság kell akkor azt hogy tudom megszerezni? Necropolis al játszok. Szóval elvileg mágikus hõsömnek kéne lennie. Legalábbis arra hajtottam rá.

BattleTag: kabel15#2672

Guren
az lesz, holnap easy-n próbálkozom tovább :3

Próbáld easyben ha nagyon nem megy a normál. Aztán ha easyben már vered, akkor térj vissza normálra. Persze lehet hogy csak kis gyakorlás kell és már vered is a normált, de ezt te érzed.

Elnézést, nem tudom 0-24-ben figyelni a topikot, most jártam erre, töröltem, remélem azért 4 órás reakcióidõ még belefér.... 😊
Guren
hát az tény, hogy kezdõknek nem ezt a részt ajánlanám. egyáltalán nem vagyok profi heroes játékos, de az elõzõ részekkel sokat játszottam és normal fokozaton általában nyertem is, itt viszont egyszerûen nem tudok mit kezdeni az ellenfelekkel. elõbb összefutottam a gép egyik csapatával és olyan lazán letúrta a fõseregemet, hogy csak néztem. pedig már azt hittem, hogy sikerült egy egész jó hõst meg sereget összehoznom 😞 azért még próbálkozok, mert alapvetõen tetszik a játék.

Mondjuk ez részben igaz😊.

*kap

CalebJoe
nehéz elhinni vagy akkor meg beleszóltak a munkájukba hogy de igen is ilyen lesz még véletlenül se maradjunk a jóbevált stilusnál
A gép nem csal sem normál sem easy fokozatban. Kampányban kicsit több a kezdeti erõforrása mert általában több várral kezd, de skirmishben még ennyit sem kat.

A fejlesztõk veterán heroes játékosok, ezt garantálom neked😊.

CalebJoe
<#eljen>a fejlesztõk tuti nem veterán heroesosok mert ilyet nem adtak volna ki a kezeik közül akár magyar akár más cég
Pluskast
Kb 2 nap játék után rájöttem, hogy ez egy kalap nulla. Akármilyen fokozaton is játszol a gép minden körülmények között csal méghozzá nem is kicsit. Legjobb példa erre, hogy ugyan olyan papnõ áll mind a 2 oldalon. Az enyim pillanatok alatt elpusztúl de ha gép játszik vele olyan szívós, hogy kb 70-80%-os veszteséggel lehet csak elpusztítani. De ugyan ez igaz az ork álom izére is. Ha nekem van egy fostalicska, ha a gépnek akkor elpusztíthatatlan félisten. Komolyan csak "gratulálni" tudok a magyar fejlesztõknek. Ez így egy nagy nulla az ember csak a haját tépi idegességében...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ezt olvastam máshol is, gondolom majd javítják, aztán megkapod a fegyót.

Közben rájöttem, mit kúrtam el....

Én Ubishopban rendeltem elõ a Deluxe editiont és 4 levelet kaptam az Ubishoptól!

1 értesítést, hogy elérhetõ a játék + a hozzá tartozó kódot
1 értesítést, hogy elérhetõ az Akasha hõs + hozzá egy kódot
1 értesítést, hogy elérhetõ az Edge of Chaos fegyver + a kódot, amivel le lehet tölteni
1 értesítést, hogy elérhetõ az 1 hónapos subscription a heroes kingdoms-hoz

Na, és azt csesztem el, hogy a játék regisztrálásánál az Edge of Chaos kódját írtam be és fûztem hozzá az Uplay accountomhoz.

Még szerencse, hogy volt két accountom, így beléptem a másikkal, és a helyes kódot adtam meg, és most már elérhetõ a Conflux. Csak ha unlockolni akarom az Edge of Chaost, kiírja, hogy ez a kód már használatban van egy másik felhasználó által... aki ugye szintén én vagyok.. 😄 szóval ez szopacs.

Melyik pályán és melyik várnál?

Az elementál idézõ spellek csak magic hõsöknek elérhetõk és a legalsó sorban találhatók a magic skillek között.

Prince23
Utolsó trailer

Jakuza001
Pedig szerintem eleg jol mukodik a necroknal a Dark Magic, azon belul is az eletelszivas.
Eddig amelyik fajokat kiprobaltam,azok kozul talan ez tunt szamomra a legkonnyebb, mert az AI nem a legeroteljesebb harc kozben.
A dogevok eleg nagy tavolsagot tudnak megtenni es eleg turheto a kezdemenyezesuk is. Ha rajuk toltam egy eletelszivast es elore kuldtem egybol, akkor gyakorlatilag meg egyseget se vesztettem nagyon, mert az utessel vagy riposztal azonnal gyogyitotta magat es ha az sem volt eleg akkor ott a nekromancia faji spec skill, amivel ha sok sebzes volt lehet szinten gyogyitani az egysegeidet.

Nem tudom, hogy erre gondolsz-e Ohyner, de tessék:
http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SSLoader.swf

kabel15
Kicsit rossz a játékban a frakciók közötti egyensúly. Sanduary-t egyenlõ feltételek mellet lehetetlen megverni.

BattleTag: kabel15#2672

Shiwo
szerintem ha gép elõtt lett volna, akkor biztos törli, de nem lehet mindenki non-stop gép elõtt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

enlightened
nem tudom ezt hogx csináltad, én semmit nem kaptam az ubi shoptol én is a steam deluxe-ot vettem meg egy kódot kaptam hozzá azt beírtam és csatlakozott a confluxhoz meg mindenhova.

Frank99
töröltem....
de az ilyen elmebeteg hozzászólást valaki törölhetné, pl. Topicgazda??

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak