10317
  • Vologya Mester
    Sziasztok! Én több ATI kártyán is próbáltam (HD4770 512 MB és HD5830 1 GB) és semmi gondom Velük... Nem melegszenek a kelleténél jobban. Max. monitor felbontáson játszom 1280*1024 illetve 1600*1200... Csodálkozom, hogy a BÉTA teszteken ez a hiba nem jött elő (ettől még persze lehet hiba!), miközben több, mint 100.000 ember próbálta ki. Valakiknél csak kellett volna jelentkeznie, nem? Reméljük erre is lesz megoldás, ha a hiba tényleg a Heroes6 készülékében van... Baráti üdv!
  • Carlos
    Akkor most egy duel jön az egyik fejlesztővel... Érdekes lesz... van ám esélyem... :)
  • Pio
    Holnap délelőtt nem lesz Conflux karbantartás miatt.
  • TreDoR
    Ami késik...
  • jazzy
    Nem érzem dramatizálásnak amikor 80 fokos a kártya. Még ha nem is ment tönkre.
  • Kuglee
    Tönkre vágta a kártyádat, vagy csak dramatizálsz?
  • Pio
    Kaptunk ma egy kis zenét:

• BoneDragon
    Szóval a hardver tervezők hibája, hogy ez alatt pörög mint az állat és leég az egész? Értem...
    Érdekes, más játékoknál nem fordul elő ez.
  • Omlás
    Jó mondjuk 35%-on mennek a ventik a vgakon mert különben nem lehetne megmaradni a szobában a hangzavartól viszont az is tény, hogy más játékoknál nem tapasztaltam ilyen szintű melegedést csak a H6-nál és azért szép szép oké de az, hogy "megsüti" a hardvert szerintem nem normális :D
  • Kuglee
    Egy kártya melegedése a hardver tervezőktől függ (azaz milyen hőelvezetést biztosítanak max teljesítménynél). Az, hogy egy játék milyen technológiát, content rendszert/mennyiséget alkalmaz, az nagyban befolyásolja a terhelést.

Omlás
    A Crysis-szal való összehasonlítás meg azért felesleges, mert teljesen más technológia és content kezelés van a két játékban.
  • Omlás
    Nah tesztelgettem ezt a kártya melegítéses dolgot valami beteg módon melegíti a vga-t ez tény:

Néha bele kóstol a 70+ fokba a vga... Ami érdekes, hogy CrySis 2 alatt a közelébe nem megy a 70 foknak..

Mondjuk a 4870 alapból "beteg" hőmérsékleteken dolgozik terhelés alatt :D na de akkor is :D
  • BoneDragon
    Ja, erre jöhetne patch, mert le kell vennem minimumra a grafikát, különben kilövi az űrbe a vga-t. Nem kell milliós számla. :)
  • Blinkye
    Köszi.. Nem tudtam.. Lovagos brigáddal 2. pálya videó után kilép a főmenübe.. egeynlőre annyit játszottam.
  • bélanéni #6564
    Én azt látom, sokan olyan dolgokat könyvelnek el bug-nak, amit mondjuk a tutorial-ban el sem olvastak, és azt hiszik csak, hogy bug, közben normális működés. Biztos vannak benne bugok is, de kb. 5 megemlítettből 4 nem az.
  • [SiX] Boci
    A lények nem várakhoz termelődnek, hanem játékoshoz. Azaz pl ha van 2 várad ami 10-10 ghoult termel, akkor összesen 20at vehetsz ki bármelyikből a 2 közül. Ha az egyikben megveszed a 20at akkor nyilván a másikban 0 lesz.
  • Blinkye
    Az bug,hogy hét elején csak abban a várban "termelődnek" egységek ahol vagyok?
  • lich
    Köszi. Megvan. Akkor csak várok arra a gyíkra.
  • Petiknight
    Hi, csinald meg a nekros mellekkuldit, egyebkent meg csak varni. egy ido utan jo majd a naga tabornok, es fellelegezhetsz. Mar nem emlekszem, melyik heten jon, de eleg sokaig vartam ra en is. Ami felbosszanott, hogy sokszor az erod animacioja nem toltott be, hiaba teleportaltam oda, es igy joval tobb egyseget vesztettem. :( Ez is jo kis bug volt, de meg igy is meg lehet csinalni a palyat. Az egyik legnehezebb palya az egesz jatekban.
  • Blinkye
    Hali. Laptopon ATI kártyával hibátlanul megy fullon.. Nincs ATI baja a gémnek.
  • lich
    Kb most fogom kibaszni az ablakon. Ork kampány, harmadik pálya. Csak jönnek, jönnek, jönnek....
    Az összes küldetés megvan, én uralom az egész szigetet, és már nem bírok a Nagákkal. Mi a rákot kell még csinálni?
  • laikuss
    Most, hogy íród tényleg igaz, fűti a kártyát rendesen.
  • Cusa94
    Nyáron viszont inkább átok, mint áldás. De ezek szerint még eddig kibírtam mindig. :D
  • Omlás
    Poénnak is jó de elhiheted van valóság alapja nekem is kellemesen befűti a gép a szobát :D
  • bélanéni #6554
    Megvettem 0-napon (május 17) a Witcher2-t, marhára bejön. Egyelőre 3-4 órát öltem bele, nagyon szeretném végigtolni. Deus Ex3, Rage második fele van még terítéken, ez nekem napi átlag 20 perc játékkal számítva elég sokáig tart, szerintem addig kijön a D3. Heroes6-ot szerintem megveszem, ha később is tetszik, kijön még 2-3 patch, és lemegy minimum 6990-re az ára.
  • Cusa94
    Akk megpróbálom máshonnan is leszedni.
    Omlás jó kis poén, de igaz. Néhány óra gépezés után csukott ajtó esetén egész kellemes meleg van a szobában. xd
  • bélanéni #6552
    Tényleg, néhány ember már írta, hogy hevíti a kártyákat rendesen, talán egy optimalizálási probléma miatt, ez lehet gond. Kéne mérned valamivel, pl. AIDA64-el, hány fokra megy fel a GPU játék alatt.
  • Carlos
    Azért a dió még egy darabig nem jön... nyugodtan megveheted karácsonyra...
  • bélanéni #6550
    Anno a King's Bounty-t megvettem, mert nagyon jó áron jelent meg, magyar felirattal, és nagyon tetszett a tört alapján, és abban is benne volt 40-50 órám az tuti. Ha kicsit lejjebb menne, mondjuk 4.990 környékre, szinte biztos vétel lenne.
  • Omlás
    Amúgy azért tippelem a VGA melegedést, mert iszonyatossan melegíti a kártyákat a játék O_o mondjuk így ősszel praktikus, lehet spórólni a fűtéssel
  • bélanéni #6548
    Én nem vettem meg (sajnos) anyagi okok miatt, ha a későbbiekben is ennyire fog tetszeni, még karácsonyra lehet megveszem magamnak, mert játékidő az van benne rendesen, csak hát ugye jön a Diablo3 bassza meg, de az már egy másik történet. Na szóval, a lényeg, hogy nekem Warez Skidrow van fenn, 1.1.1-el, és minden tökéletes.
  • Cusa94
    Én is megfogom, ha nem lesz problémás. Talán szülinapomra meglesz. :P
  • Omlás
    Én megvettem ;-)
  • Cusa94
    Nincs húzva, csak nyáron a hűtés van magasabb százalékra állítva, de minden normális.
    laikuss kommentjére válaszolva lehet az lesz a megoldás. Mellesleg melyik verziót próbáltad ki?
  • Omlás
    Off
    4-5 évente cserélem a gépet igaz akkor nem sajnálom rá azt amit rá kell szánni de akkor 4-5 évig nincs gond ;)
    On
  • Omlás
    Nincs húzva a vga ? Nem melegszik túl irreálisan?
    Ismerősömnek ugyan ilyen VGA-val semmi gondja nincs (szintén, virágboltival játszik)
  • laikuss
    Nekem is nVidia-m van és nem is egy mai darab, viszont én kipróbáltam a a warezes verziót is nem volt ilyen probléma, esetleg prőbáld meg ujra letölteni egy másik oldalról hátha az alap a hibás.
  • Carlos
    Majdnem ugyanez, csak i5.
  • bélanéni #6540
    Én is 2009. elején X4/4870 párosra fejlesztettem, ütős is volt akkor de nagyon. Azért a jelenlegi Corei7/560Ti árnyékába sem ér (kinek van nagyobb f**ka /OFF)
  • Cusa94
    Fel van rakva a legfrisebb patch is, szóval nem tudom. De így meg nem szeretnék közel 10.000,- Ft-ot kidobni, ha ilyen probléma van.
  • Omlás
    Off
    Amúgy a HD 4xxx szériával támadt fe az ATI hamvaiból mint a főnixmadár akárki akármit mond ez tény :)
    Lentebb látható a konfigom, a mai "műalkotásokkal" sincs problémám teljesítmény még mindig megvan
    On