Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha játszottál korábban más UBi gamel esetleg és warezolt ubi launcher van fent (From Dust crack-je pl az ubi launcherbe nyúlt bele) azt szedjétek le elõtte mert bekavarhat.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Tetszik hogy kemény a gép 😊
Laptopomon is egész jó.
<#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hogy lehet igy akkor teljes szettben haladni elore ?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Valószínûleg az, amelyik épületként kitalálta a town portalt, így tehát teljesen mindegy, hogy kiveheted-e minden várból, vagy átportolsz és kész, ugyanott vagy.
A fõ herojában pedig kb 3. hónapban nem volt (és a fõvárában sem) csak 3 core és 1 elite egység.. ez a normal.
A váras szavazás egyelõre úgyse érdektelen, most mindenki élõben láthatja, hogy mi a helyzet és az alapján szavazhat.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De.. olyan óriási hiányosságok vannak benne, hogy az eszméletlen. Az alábbiak mind egynként is nagyon durva tervezési vagy egyéb hibák:
- Teljes képernyõs gyönyörû várnézet, minimum mint az 5-ösben volt.
- AA hiánya, villogó kurzor.
- Fajfüggetlen skillek, fejlõdés.
- Sivár és információhiányos(!!!) UI: rengeteg helyen nem jeleníti meg a részletes infókat tárgyakról (pl. térképen) és egyéb dolgokról. Egyes lények nagyon fontos tulajdonságáról semmilyen infót nem jelenít meg a lény tulajdonságai közt még ikon formájában sem! (pl. íjász).
- Hektikusan mûködõ AI (néha egyik pillanatról a másikra olyan sereget állít fel, ami legyõzhetetlen).
- Balansz (bár 1.1-nél már sokat javult a helyzet).
- Bármely várban fel lehet venni a másik vár lénytermelését (ez olyan óriási alapvetõ játékmechanikai "hiba", amit nem tudom melyik eszement barom talált ki...). Jelentõs taktikzási kényszert vett ki a játékból.
BattleTag: kabel15#2672
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én Ubishopban rendeltem elõ a Deluxe editiont és 4 levelet kaptam az Ubishoptól!
1 értesítést, hogy elérhetõ a játék + a hozzá tartozó kódot
1 értesítést, hogy elérhetõ az Akasha hõs + hozzá egy kódot
1 értesítést, hogy elérhetõ az Edge of Chaos fegyver + a kódot, amivel le lehet tölteni
1 értesítést, hogy elérhetõ az 1 hónapos subscription a heroes kingdoms-hoz
Na, és azt csesztem el, hogy a játék regisztrálásánál az Edge of Chaos kódját írtam be és fûztem hozzá az Uplay accountomhoz.
Még szerencse, hogy volt két accountom, így beléptem a másikkal, és a helyes kódot adtam meg, és most már elérhetõ a Conflux. Csak ha unlockolni akarom az Edge of Chaost, kiírja, hogy ez a kód már használatban van egy másik felhasználó által... aki ugye szintén én vagyok.. 😄 szóval ez szopacs.
Eddig amelyik fajokat kiprobaltam,azok kozul talan ez tunt szamomra a legkonnyebb, mert az AI nem a legeroteljesebb harc kozben.
A dogevok eleg nagy tavolsagot tudnak megtenni es eleg turheto a kezdemenyezesuk is. Ha rajuk toltam egy eletelszivast es elore kuldtem egybol, akkor gyakorlatilag meg egyseget se vesztettem nagyon, mert az utessel vagy riposztal azonnal gyogyitotta magat es ha az sem volt eleg akkor ott a nekromancia faji spec skill, amivel ha sok sebzes volt lehet szinten gyogyitani az egysegeidet.
http://www.celestialheavens.com/homm6/skillsummary/SSLoader.swf
BattleTag: kabel15#2672
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../