Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
I has the problem, black screen and crash on my laptop. I have on Nvidia mobile graphic card.
I found a solution that works for me:
Put this new key on the register
"tdrLevel"=dword:00000000
then restart, the game's launching
Hope it could help
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
problémája nem egyedin ugyanezzel küzdök frissítettemmindent aztán még mindíg semmi az ubi launchert most meglesem de nem sok remény....
am a Betában ez volt az 1.4 es pach nél mert ott ha az 1.3 mal nyomtam az ok volt de ha hagytam települni az 1.4 et akk nekem is öröktöltés
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4611096804/m/9411096359
Ha nem megy, ne ess kétségbe, szerintem biztosan lesz hamar javítás rá.
Szintén ebben a kampányban mire érdemes fejleszteni? Én pl. véletlenül tettem a Morálra, ami tök felesleges, ill inkább a Vér útját csinálom meg, ezért ma újrakezdem az 1. küldit, pedig már a legvégén vagyok. Amire én tettem még, csak 1-2:
gyengeség, sötét-mágia (azt hiszem ez a neve), logisztika, diplomácia (ez kell pl?).
Köszi a tippeket! Nekem nagyon bejön eddig a 6., rész, látszik, hogy az 5.-et igyekeztek továbbfejleszteni még jobbra. Pár változtatás, egyszerûsítés elõször fura volt, de könnyen megszokható.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
engem is zavar hogy ilyen szar a varosnezet, sokat dobott ahogy lattad hogy fejlodik a varosod. de en ennek ellenere jatszom tovabb, mert alapjaban veve bejon ez az uj heroes, de siman megertem aki inkabb kivarja azt a patchet.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Igazából semmi játékmechanikai haszna egyiknek sem, de nélkülük az undor fog el 😊
RAM: 4GB
Videokártya: NVIDIA GeFORCE GT 430 1GB
Ha van valami közérdekû linketek, aminek szerintetek ott a helye a bannerben, akkor szóljatok.
Jó sok javítani való dolog van még a játékban, így nem csoda, hogy jópáran negatív jellegû kritikákat írnak. Valszeg jobb lett volna, hogy ha a játékot mondjuk fél évvel késõbb adják ki, de gondolom az Ubi Soft sürgette a fejlesztõket mint ahogy az általában lenni szokott.
Erõsen gondolkozom a Gyûjtõi változat megvételén, csak látni akarom, hogy élõben milyen, mert az a reklámvideó, amit még tavasszal kiadtak a gyûjtõi változatról szerintem már elévült és nem olyan, mint akkor...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."