10317
  • smoli
    Sziasztok!

Lehet nagyon béna vagyok, de nem találom, hogy hogyan tudom teleportálni a hősömet egyik várból a másikba, tud valaki segíteni?
    Fel van építve mindkét helyen a kapu.
  • Omlás
    Nagyon úgy néz ki, hogy majd a 1.2-es patch :( az 1.1.1 nem javította pedig bíztam benne :)
  • BoneDragon
    Elb*sztam erőd 2. pályáját ezért elölről kezdtem, de elő jött a bug amit sokan említettek, hogy bejön egy kiírás miszerint valamilyen sárkányvérvonalon csináltam meg a küldit és nem mehetek tovább. Erre volt már megoldás vagy ez is csak a patchben lesz javítva?
  • TreDoR
    Sztem van egy kis különbség az adventure map és a combat map között, de lehet nincs...
  • Laresh
    Én nagyon jól vettem ezt az akadályt már az elején,angolul telepítettem.Nehogymár a fostos magyar fordítás miatt csorbuljon a játékélmény, majd ha profi lettem ebben is, és tudok minden trükköt,akkor felkerül magyarul,addig nem, és nincs ami bosszantson.A bugokon kívül,de abból eddig kevéssel találkoztam.
  • Guren
    igen, így értettem. eddig kétszer kétszer történt ilyen. legközelebb csinálok róla videót.
  • [SiX] Boci
    Nem baj, ha a játékosok leírják az általuk megtalált bugokat, de egyébként a fórumokon leírt bugnak vélt esetek 80%-a nem bug (tipikusan a különböző hetek hatásait mind bugnak vélik). Majd ha mindenki jobban megismeri a játék részleteit rájön, hogy mi miért történik benne.
    Vannak persze csúnya bugok, de azok remélhetőleg néhány héten belül javulnak egy patchel.
  • Carlos
    Ez engem is zavar, de megszoktam.
  • cikasz
    Nem tudom csak nekem zavarja a szemem, hogy baromira szarul hangzik amikor az ellenfél el akar menekülni és választhatsz az üldözöm vagy távozom tőlük!? Az üldözöm még csak-csak, de a másik? :) Miért nem "hagyom futni" vagy ilyesmi?
  • Carlos
    akkor az lehet, hogy bug... És akkor én értettem félre.
  • Agamemnon
    Szerintem Guren úgy értette, hogy az adventure map-on lépett az ellenfél a játékos hősével. A leírt skill egy combat skill/varázslat, és ott egységet mozgat, nem hőst.

Vagy csak én értem félre a szitut :)
  • bélanéni #6606
    Éppen akartam írni, hogy ez nem-e egy spell, és nem bug, erre tessék... ([URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281941812&no=6564]#6564[/URL])
  • BoneDragon
    Ilyennel én is találkoztam, de ez szerintem simán megszerezhető skill.
  • Carlos
    Van egy skill ami pont ezt csinálja:

Puppet Master Mana: 45 Cooldown: 4 Blood Darkness III Active Combat
    The Hero gains temporary control over the target enemy stack for 0.7/0.9/1.1(+stats) turns. If the victim takes damage, the effect is dispelled.

ENNYIT arról, hogy mindent bugnak hisztek amiről nem tudjátok mi az...
  • RamsayBolton
    Én a minap futottam bele egy érdekes bug-ba az egyik skirmish pályán. Haven hőssel hajózgatok, mire egyszer csak fogja magát és a nyílt tengeren kiszáll a hajóból és lovon folytatja útját a vízen... (nem, nem sanctuary hős és egy darab sanctuary lény sem volt) XD
  • laikuss
    Hát az nagyon vicces lenne, a fejlesztőknek meg egy tö*ön rúgás.
  • Guren
    nálatok volt már olyan, hogy a gép a saját körében a ti hősötökkel lépett? elég vicces.
  • BoneDragon
    Tegnap lazán beakadt az ellenfél hajója az örvénybe. Ki-be ment és rohadt idegesítő volt, mert kb 5percbe telt mire elfogyott a mozgáspontja és minden alkalommal ezt csinálta. Map restart segített.
  • Carlos
    Én csak dueleztem eddig. Ott nem volt gond.
  • kovalik
    Online multiról vannak tapasztalatok már ? lag szinkronhiba van-e ? milyen módok vannak, stb ? Köszi!
  • Laresh
    Az ai valami ritka irritálóan van megoldva, szóval aki ,nyugodt, de kihívásoktól sem mentes módban akarja kiismerni a játékot, az tegye hardra a map beállításait, és kezdjen maga ellen egy hotseatet, ahogy én csinálom.
  • laikuss
    Nekem és én is jeleztem a mozgáspontok a következő napokra jelzés hiányzik.

© WartHogSon
    nVidia 8600-on simán fut
  • TVelvet
    a sárkány meg asha asszem
  • BoneDragon
    Gondoltam, hogy az lesz az, de én még nem találkoztam vele.
  • Guren
    az a főnix. skirmishben összefutottam már vele vagy kétszer.
  • BoneDragon
    Lehet, de a 0:37-nél lévő madárral se találkoztam még. :)
  • cikasz
    Nem lehet, hogy ez csak npc? Az arctalan egyik formája?
  • BoneDragon
    0:22-nél az a sárkány benne van a játékba? Hol? :O
  • BoneDragon
    Én azt hiányolom, hogy ha megyek valahova és nincs elég mozgásponton jelölje mennyi kőr kell hozzá.
  • cikasz
    Nem értem, hogy pár dolgot miért nem raktak be a játékba!? Kis dolgok , de néha bosszantóak ha nincsenek.
    Miért nincs következő hős gomb? Vagy összes hős lépése gomb? Vagy ha adott hőssel léptél és elfogyott a mozgáspont automatikusan miért nem lép a következő hősre?
  • BoneDragon
    Szerintem kicsit kevés hozzá ez a gép, de lehet egy driver frissítés megoldja.
  • WartHogSon
    Az miért lehet, hogy a játék elindulása után fekete képernyő fogad homokórával és tovább nem megy. Tálcán meg is jelent közben egy értesítés, hogy az nvidia illesztő leállt közben, de helyreállt.
    (Core 2 Duo 1.8Ghz, 2GB RAM, nvidia 8600M GS)
  • Guren
    HWiNFO
  • Ariakus
    Van vmi jó ingyenes progi amivel meg tudom nézni hány fokos a VGA-m? Bár nekem egyáltalán nem lesz több óra játék után sem hangos a kártyám, de még nem is forró ott az oldallap vagy ilyesmi. De most már kíváncsi vagyok hány fokos lehet játék közben.
  • Perszepeta
    Vasárnap megrendeltem EZEN az oldalon keresztül a dobozos verziót. :)
    Az mondjuk fura, hogy semmilyen visszajelzést mailben nem kaptam, illetve postai utánvéttel szerintetek mikorra hozzá ki? (Pesten lakom).
  • Szaruman
    Nekem alapjáraton 60 fokos a kártya (hd6870). Terhelés alatt 80 fokra simán fölmegy. Tudtommal a 100 fok sem okoz gondot egy videokarinak.
  • cikasz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor megölöm Uriel angyalt és az animációban a démonok végzik ki utána megjelenő ablakban lévő szöveg megint csak angol!
  • Carlos
    Megnyertem, bár a játék tisztasága megkérdőjelezhető volt... Én először játszottam ő meg már vagy 100x...
  • BoneDragon
    Én már béta alatt jeleztem ezt a "hibát". Ahogy elnézem, egyre több embernek jön elő.
  • Terminátor14
    Nem biztos, hogy olyan könnyen észre lehet ezt venni. Nem mindenki nézegeti a hőfokokat, vagy nem mindenki használja a gépét leszerelt oldallappal, hogy hallja amit a vga hűtés művel. Bár nyilván ennek ki kellett volna buknia...

Az eddigi legdurvább grafikájú játékoknál fordult elő az, hogy pár másodpercig azon a sebességen pörgette a ventit a vga, amin a H6 alatt szinte folyamatosan tekeri, pedig grafikailag semmi köze azért a tophoz.