Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mass efect 2 star craft 2 szaggatás nélkül
Nvidia gforce g102m de mondom a beta 1.3 ment gond nélkül am 512 es
kronosz neked milyen videókártyád van?
akkor most mit lehet tenni? irni az ubinak?
Azért ezzel csak óvatosan mert mit csinál az az hogy kilövi a driver beépített védelmét, azaz ha tényleg gond van a kártyával nem fogsz tudni róla és túlmelegedhet.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Prince23
Oh köszi hogy szóltál 😊

Nem csak 2 training küldetés van utána kezdõdik a nekro 0ról

Találtam egy ilyet az ubi fórumon feketeképes bugról panaszkodók között:

I has the problem, black screen and crash on my laptop. I have on Nvidia mobile graphic card.

I found a solution that works for me:
Put this new key on the register

"tdrLevel"=dword:00000000
then restart, the game's launching

Hope it could help

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Prince23
Az oktató pályán érdemes minden bányát megszerezni? az XP-ket tovább viszem majd magammal a fõküldire???

akkor már nem csak nálam van a bibi... kezdtem félni.. ezért nem hiszem hogy ujrarakom a a windowst... várok hogy hátha van valami...
ˆ Phoboss
problémája nem egyedin ugyanezzel küzdök frissítettemmindent aztán még mindíg semmi az ubi launchert most meglesem de nem sok remény....
am a Betában ez volt az 1.4 es pach nél mert ott ha az 1.3 mal nyomtam az ok volt de ha hagytam települni az 1.4 et akk nekem is öröktöltés
Olvastam több ilyen problémáról is az UBI fórumon, egy ember írt egy lehetséges megoldást ami neki mûködött:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4611096804/m/9411096359
Ha nem megy, ne ess kétségbe, szerintem biztosan lesz hamar javítás rá.

Ne add fel ilyen könnyen... Javasolnék még oprendszer újrarakást (tudom nem 1x-erû), de 1 próbát megér... Pár óra és megvan... Inkább, minthogy itt idegesíted magad... Valami egyedi hiba lehet, mert másnál Mindenkinél elindul... Több, mint valószínû, hogy nem a játék hibája... A hiba a TE készülékedben van... Kitartás!
Valaki le tudná írni, a Nekromanta kampányban a Könny vagy a Vér útját (szerintem utóbbi inkább) érdemesebb megcsinálni, melyik "elõnyösebb"?
Szintén ebben a kampányban mire érdemes fejleszteni? Én pl. véletlenül tettem a Morálra, ami tök felesleges, ill inkább a Vér útját csinálom meg, ezért ma újrakezdem az 1. küldit, pedig már a legvégén vagyok. Amire én tettem még, csak 1-2:
gyengeség, sötét-mágia (azt hiszem ez a neve), logisztika, diplomácia (ez kell pl?).
Köszi a tippeket! Nekem nagyon bejön eddig a 6., rész, látszik, hogy az 5.-et igyekeztek továbbfejleszteni még jobbra. Pár változtatás, egyszerûsítés elõször fura volt, de könnyen megszokható.
yesname
Neked ebbõl az jött le, hogy elvetem a játékot? 😄😄😄 Kérlek próbáld értelmezni amit írtam.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

neked, engem pl azok nem zavarnak amik teged meg igen.

engem is zavar hogy ilyen szar a varosnezet, sokat dobott ahogy lattad hogy fejlodik a varosod. de en ennek ellenere jatszom tovabb, mert alapjaban veve bejon ez az uj heroes, de siman megertem aki inkabb kivarja azt a patchet.

mind1.. faszom... próbáltam mindent már... ezért kiadni az ablakon 9k-t.. és else indul
jazzy
Nem, csak az, hogy ordas nagy baromság egy ilyen miatt elvetni a játékot. Van rá jó sok ok, de ez nem az egyik.
Próbáld meg az UBI launchert újra feltenni... Régebbi UBI-s launcher nincs a gépen? Azzal még összeakadhat...
yesname
Neked ebbõl ez jött le? 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Gubberx
Engem is zavar :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

jazzy
Tehát a régi Heroes játékokat csak a városnézet miatt játszottad. Korrekt.
yesname
Lehet esetleg tudni valamit arról, hogy mikorra várható kb. a vár nézetet tartalmazó patch? Mert én már csak akkor fogok tovább játszani vele. Nagyon frusztráló ez így. Olyan, mint amikor EVE-bõl kivették a hajópörgetést.
Igazából semmi játékmechanikai haszna egyiknek sem, de nélkülük az undor fog el 😊

leirom pontosan mi történik.. elinditom a jatekot betolt az obi launcher-t... ott rámenyek a játékra elindul.. fekete keprenyo.. aztan visszatesz windows asztalra es mintha töltene.. nem tudok ilyenkor semmit se csinalni... csak feladatkezelot megnyitom azzal bezarom a jatekot.. es ennyi újra minden normális
directx 11 van
Sok új ingame kép érhetõ el ITT
Directx 9c frissítés? Több ötletem nincs... Nehéz így látatlanban...
mindent probaltam amit leirtattok...
fenn van az
Guren
most írtak két lehetséges megoldást

nemtom mit csináljak...:S
Fent van a Visual Basic 2008??? Akkor nem indult el Nálam a játék, ha ez hiányzott... Szerintem a DVD-n rajta kellene lennie...
Do not panic. Biztosan javulni fog a problémád ha nálad nincs hiba.

Update-et megpróbáltad? gu.exe-t indítsd a játék mappájából.
jazzy
Nálam igen. Vagy csak nálam?
1.1-es update után is villog?

nekem meg mindig nem jó.. siman futnia kellene... ezért basztam ki 9k-t az ablakon kiiiiirály..
jazzy
Mikor lesz a következõ patch lehet tudni? Ma, holnap? Remélem a kurzor villogást hamar javítják, vsync on és offon is villog 😞
jazzy
Nem, én a town portal spellt gyakran letiltottam a map editorban. A Dimension doorral együtt.
Ebben teljesen igazad van, nem is konkretizáltam senkit, 1-2 kivételtõl eltekintve nem is volt olyan megnyilvánulás, amit írtam, de azért továbbra is úgy gondolom, hogy 1-2 héttel a megjelenés után több értelme lesz majd egy ilyen szavazásnak, akkor már tényleg azok fognak itt maradni és véleményezni, akiket foglalkoztat a játék és nem csak egy uncsi délutánra kapták le torrentrõl.
Megvannn😊a demóból benn maradt a gépben az ubisoft launcher! azt töröltem, az ujat felraktam és tadamm😊 Tehát a demós verzió meg az új üti egymást!!
proci: intel core i3CPU 3.2GHZ
RAM: 4GB
Videokártya: NVIDIA GeFORCE GT 430 1GB
Kivettem a bannerbõl a feleslegessé vált részeket és betettem a lenti skilltervezõt, illetve egy fanok által készített nagyon igényes manual-t, amit ajánlok mindenki figyelmébe.

Ha van valami közérdekû linketek, aminek szerintetek ott a helye a bannerben, akkor szóljatok.
Egy configot tudsz mondani ?

Szerintem itt a legtöbben akik kritikus jellegû hozzászólásokat írtunk azt normális hangnemben tettük. Leírtuk, hogy mi a probléma a játékkal. Nem hinném, hogy ez fikázás lenne.

Jó sok javítani való dolog van még a játékban, így nem csoda, hogy jópáran negatív jellegû kritikákat írnak. Valszeg jobb lett volna, hogy ha a játékot mondjuk fél évvel késõbb adják ki, de gondolom az Ubi Soft sürgette a fejlesztõket mint ahogy az általában lenni szokott.

Itt van egy videó a kicsomagolásról:

vagyis ha bezarom feladatkezelovel..
nem laptoprol játszok pcrol... kikapcsoltam túzfalt.. legujabb driver volt fenn azt is leszedtem ujra.. feltettem... ujraraktam a jatekot igyse indul el.. elinditom.. es lefagy minden.... csak feladatkezelovel lesz jo..
TBTPumpa
A gyûjtõi változatról lökjön már fel valaki képeket!

Erõsen gondolkozom a Gyûjtõi változat megvételén, csak látni akarom, hogy élõben milyen, mert az a reklámvideó, amit még tavasszal kiadtak a gyûjtõi változatról szerintem már elévült és nem olyan, mint akkor...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mi az a hiba amit kiir?