10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#9984 Hát a sárkányos(kirin) rész sztem egy nagy sz*r. Azzal a sereggel sehogy sem lehet leverni amit ad akárhogy taktikázok egyértelműen látszik h kevés hozzá de nagyon mert jó ha eljutok addig h még van mindig 30k életereje de a seregemnek már annyi. Máskor ha volt ilyen akkor nem fix sereggel kellett neki menni egy ilyen bossnak hanem amit én állítottam össze. Jóllehet mivel itt a legvégén már ugye akármekkora sereggel nekimehetnék ha kinyírtuk a gépet akkor biztos túl könnyű lenne ezért maradtak inkább a fix sereggel. De jelentem ez nem volt jó ötlet a részükről... -
Lokker #9983 Nekem otthon win7 64bit van nvidia kombóval de csak kétszer fordult elő ez a black screen dolog. egyszer városnézetnél, egyszer pedig várostromkol. frissitettem a drivert és többször nem láttam -
#9982 valóban
jó, hát nem volt ott, hogy NVIDIA probléma (: -
Lenssver #9981 Gondolom neked ati vga van -
#9980 nekem nem rémlik, hogy előjött volna ez a hiba, pedig nekem is win7 64bit -
Lenssver #9979 De tudom hogy kell,ma megpróbálom úgy köszi -
Vincentcloud #9978 És nem tudod hogy kell állítani a kompatibilitást? Nekem is win 7 64 bitem van, illetve mindenkinek aki így tolja annak kifagynak a csaták, azért írtam hogy mire kell állítani. -
Lenssver #9977 Tegnap 1 pályát kitoltam hiba nélkül,viszont töltötte be a második pályát, fekete kép és úgy befagyott hogy kilépni se tudtam. :) -
Lenssver #9976 win7 64 bit van. -
Vincentcloud #9975 xp sp 2 vagy 3 kompatibilitás és rendszegazdaként való futtatás jó eséllyel megoldja. -
Lenssver #9974 Felraktam az alapot meg a kieget is, elkezdtem játszani nagyon bejön,viszont megtámadtam az első várat és fekete képernyő zene megy tovább :S -
richard94 #9973 Lesznek még kiegészítők? Vagy a Shades of Darknessel letudták őket? -
richard94 #9972 Feltettem a játékot, de nem indul el, ezt a hibaüzenetet dobja ki a gép: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy a sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat."
Valaki tudja, mi lehet a baki? -
iliili #9971 valaki játszik a Might & Magic - Duel of Championsal? Ennek alapján készült. -
Csibeubi3 #9970 Igen nekem is megvan a Collector's Editionból.A boss benne a Namataru anya...
-
SlipKnoTiaN #9969 Ha jól tudom az a pálya a Collector's Edition nyitó pályája, az oktató kampány előtt játszódik, amiben Slava apjával, Pavel-lel kell mennünk, azt hiszem Toghrul ellen. -
GLADSUM #9968 Most nézegettem az opcióimat s az egyéni játék hadjárataiban találtam egy pályát (Rémálmok szíve) amit nem kezdhetek el, mert nincs feloldva. Erről tudtok valamit? Ez ilyen extra dolog amit meg kell külön vásárolni, hiába van meg a gold edition, sod?
-
Rivain #9967 hát én kicsit kiakadtam ugyanis TEGNAP kaptam meg a per-orderes kódomat ugyhogy aki esetleg még nemkapta meg még megkaphatja nemsokára.
bár kicsit pofátlannak érzem hogy majdenm 1 honap kell mire megoldják a fennakadásokat.. -
#9966 Sziasztok!
Megvettem az új kieget (Shades of Derkness), gépbe be, felhívja a figyelmem, hogy előbb uninstall, mondom rendben, leszedtem, újat felpakoltam, az alább linkelt paccsot feltettem, beléptem, minden megvan, mentések rendben, betölti, rendben.
A megvásárolt kieg kódjával feloldottam a két pályát a kampányban, király.
Namost ez a kieg ezt a két pályát tartalmazza és slussz? Az alapa játékban semmit sem módosít? Merthogy uyge nyilván az lemezen az egész hóbelebanc rajta van. -
Andrews2007 #9965 Hány neutral új lény van most a kiegészítőben összesen? 2 -ről tudok csak de majdnem 10-et ígértek annó. -
burkos01 #9964 Nekem nincs sárkányom. Képtelen vagyok végig vinni. -
SlipKnoTiaN #9963 Igen, ismerős, 1. nekifutásra énis néztem h mivan, de másodszor már sima volt.:) -
#9962 hú.. ne is mond, ebbe én nagyon csúnyán belefutottam... pláne azért, mert mág a lektorálást csináltuk, s abban a verzióban volt beépített cheat, hogy gyorsan végig tudjunk haladni a kampányokon, végignézve a szövegeket (volt vagy 2-3 nap az ellenőrzésre..)
és hát egy eléggé tuningolt sereggel mentem a sárkánynak... csak nem néztem meg ezt a képességét.. és hát egyszer csak azt vettem észre, hogy több százezres sebzések mennek a feje felett, és csak nem akar fogyni az életereje... mondom WTF.. -
SlipKnoTiaN #9961 Olvasd el a sárkány képességeinek leírását és rá fogsz jönni h mi a gáz.
Ha "megjelöli" pl. a lícsedet és azzal támadod akkor nem csökken, hanem növekszik az élete.
És az elején nem árt a lícseket kiirtani mellőle. -
TomChaos #9960 Üdv!
A Steames verziót nem lehet 1.8-ról 2.1-re frissíteni... valaki futott bele ilyenbe? Azt írja ez a szerencsétlen, hogy a játék nincs telepítve... Na ilyenkor mi a teendő? Valaki futott ilyenbe bele? -
Árcsi1488 #9959 Hát nehezen de meg lehet ölni! Sok próbálkozás :)! Meg próbáld távol tartani a chakramtáncostól mert az sebzi rá a legnagyobbat használd sokat a faji képességet hogy ne üssön vissza de ha nincs más akkor próbáld úgy hogy mindig a te sárkányodnak üssön vissza mert brutális a sebzése az meg azért bírja valahogy -
burkos01 #9958 Hogy kell a végén megölni a sárkányt A fekete halál álarca kampányban??? Nem bírok vele. Valaki??? -
SlipKnoTiaN #9957 Köszi az infót a CE-ről. -
GLADSUM #9956 Hasznos:
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-95856&ct=tcm:6-231-32 -
Andrews2007 #9955 Hát ha lesz még ultimate edition akkor van esély új kiegre még de nem hiszem már. :) -
Árcsi1488 #9954 A complete edition azt jelenti hogy ennyi volt a heroes 6 vagy van még halvány remény több kiegészítőre??? -
Mikatesuka #9953 Valaki tudna küldeni egy linket amivel letudom tölteni a patch-et? Most letöltöttem azt amihez azt írták minden verzióhoz jó, erre csak francia, angol meg spanyol nyelv van benne... -
Lokker #9952 Csak a steam-es verzió patch-el automatikusan. A sima uplay nem, ott neked kell telepíteni a patch-et. A 2.1.0 patch tartalmazza a SoD-ot és csak az aktiváló kulcsot kell bepötyögni. -
Andrews2007 #9951 Nagy pálya. Sajnos most nem jut eszembe. :D Pedig itt van a nyelvemen.
:D Majd megnézem mert a képe itt van előttem. :)
Már lehet a CDgalaxison rendelni complete editiont és külön csak a kiegészítőt is! -
Vincentcloud #9950 Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a hősöket el lehet valahogy küldeni? -
GLADSUM #9949 Ha jól értem, akkor patchet letöltve update-elem a Heroes 6 gold edition-t s majd később ha meglesz a SoD, akkor nem is kellene installálni, hanem csak aktiválni a kódját? Mert hát lényegében a patch tartalmazza az egész játékot csak korlátokkal? -
joered80 #9948 Hahó!
Ez melyik pálya, ami a videón szerepel? -
Mikatesuka #9947 Nekem is eredeti Gold verzióm van és 1.8.0 verzió. A facebook-on a múltkor valami olyasmit írtak ki, hogy nekünk kell magunknak letölteni a patch-et és felrakni, nem frissíti magát automatikusan. -
TomChaos #9946 Üdv!
Had kérdezzem már meg tőletek, hogy hányas patchel működik a játék nektek? Ugyanis én eredetivel tolom, de 1.8.0 a verzió.
Kérnék minél több hozzászólást, hogy tudjak mihez hasonlítani. Én Gold+SoD STEAM-es változattal vagyok.
Köszönöm a segítséget.
Amúgy magyar és tökéletesen működik... eddig... csak 3-ból 1X indul el. A fekete képernyőn áll néha meg és van amikor a windowsból a kis képernyőjén túl nem lép. Ez egész rossz arány. -
Andrews2007 #9945 JátékTár 78. adás - Might and Magic Heroes VI 3vs3 bemutató + 2.1-es óriás patch újdonságai (Új csatorna introval)
Heroes VI 2.1 es giga patch újdonságai + 3vs3 map
Más Heroes videók is vannak bőven a csatornámon akit érdekel.