10317
  • JackSparrow88
    Hát a sárkányos(kirin) rész sztem egy nagy sz*r. Azzal a sereggel sehogy sem lehet leverni amit ad akárhogy taktikázok egyértelműen látszik h kevés hozzá de nagyon mert jó ha eljutok addig h még van mindig 30k életereje de a seregemnek már annyi. Máskor ha volt ilyen akkor nem fix sereggel kellett neki menni egy ilyen bossnak hanem amit én állítottam össze. Jóllehet mivel itt a legvégén már ugye akármekkora sereggel nekimehetnék ha kinyírtuk a gépet akkor biztos túl könnyű lenne ezért maradtak inkább a fix sereggel. De jelentem ez nem volt jó ötlet a részükről...
  • Lokker
    Nekem otthon win7 64bit van nvidia kombóval de csak kétszer fordult elő ez a black screen dolog. egyszer városnézetnél, egyszer pedig várostromkol. frissitettem a drivert és többször nem láttam
  • Shiwo
    valóban

jó, hát nem volt ott, hogy NVIDIA probléma (:
  • Lenssver
    Gondolom neked ati vga van
  • Shiwo
    nekem nem rémlik, hogy előjött volna ez a hiba, pedig nekem is win7 64bit
  • Lenssver
    De tudom hogy kell,ma megpróbálom úgy köszi
  • Vincentcloud
    És nem tudod hogy kell állítani a kompatibilitást? Nekem is win 7 64 bitem van, illetve mindenkinek aki így tolja annak kifagynak a csaták, azért írtam hogy mire kell állítani.
  • Lenssver
    Tegnap 1 pályát kitoltam hiba nélkül,viszont töltötte be a második pályát, fekete kép és úgy befagyott hogy kilépni se tudtam. :)
  • Lenssver
    win7 64 bit van.
  • Vincentcloud
    xp sp 2 vagy 3 kompatibilitás és rendszegazdaként való futtatás jó eséllyel megoldja.
  • Lenssver
    Felraktam az alapot meg a kieget is, elkezdtem játszani nagyon bejön,viszont megtámadtam az első várat és fekete képernyő zene megy tovább :S
  • richard94
    Lesznek még kiegészítők? Vagy a Shades of Darknessel letudták őket?
  • richard94
    Feltettem a játékot, de nem indul el, ezt a hibaüzenetet dobja ki a gép: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy a sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat."
    Valaki tudja, mi lehet a baki?
  • iliili
    valaki játszik a Might & Magic - Duel of Championsal? Ennek alapján készült.
  • Csibeubi3
    Igen nekem is megvan a Collector's Editionból.A boss benne a Namataru anya...
  • SlipKnoTiaN
    Ha jól tudom az a pálya a Collector's Edition nyitó pályája, az oktató kampány előtt játszódik, amiben Slava apjával, Pavel-lel kell mennünk, azt hiszem Toghrul ellen.
  • GLADSUM
    Most nézegettem az opcióimat s az egyéni játék hadjárataiban találtam egy pályát (Rémálmok szíve) amit nem kezdhetek el, mert nincs feloldva. Erről tudtok valamit? Ez ilyen extra dolog amit meg kell külön vásárolni, hiába van meg a gold edition, sod?

• Rivain
    hát én kicsit kiakadtam ugyanis TEGNAP kaptam meg a per-orderes kódomat ugyhogy aki esetleg még nemkapta meg még megkaphatja nemsokára.
    bár kicsit pofátlannak érzem hogy majdenm 1 honap kell mire megoldják a fennakadásokat..
  • kerla
    Sziasztok!

Megvettem az új kieget (Shades of Derkness), gépbe be, felhívja a figyelmem, hogy előbb uninstall, mondom rendben, leszedtem, újat felpakoltam, az alább linkelt paccsot feltettem, beléptem, minden megvan, mentések rendben, betölti, rendben.

A megvásárolt kieg kódjával feloldottam a két pályát a kampányban, király.

Namost ez a kieg ezt a két pályát tartalmazza és slussz? Az alapa játékban semmit sem módosít? Merthogy uyge nyilván az lemezen az egész hóbelebanc rajta van.
  • Andrews2007
    Hány neutral új lény van most a kiegészítőben összesen? 2 -ről tudok csak de majdnem 10-et ígértek annó.
  • burkos01
    Nekem nincs sárkányom. Képtelen vagyok végig vinni.
  • SlipKnoTiaN
    Igen, ismerős, 1. nekifutásra énis néztem h mivan, de másodszor már sima volt.:)
  • Shiwo
    hú.. ne is mond, ebbe én nagyon csúnyán belefutottam... pláne azért, mert mág a lektorálást csináltuk, s abban a verzióban volt beépített cheat, hogy gyorsan végig tudjunk haladni a kampányokon, végignézve a szövegeket (volt vagy 2-3 nap az ellenőrzésre..)

és hát egy eléggé tuningolt sereggel mentem a sárkánynak... csak nem néztem meg ezt a képességét.. és hát egyszer csak azt vettem észre, hogy több százezres sebzések mennek a feje felett, és csak nem akar fogyni az életereje... mondom WTF..
  • SlipKnoTiaN
    Olvasd el a sárkány képességeinek leírását és rá fogsz jönni h mi a gáz.
    Ha "megjelöli" pl. a lícsedet és azzal támadod akkor nem csökken, hanem növekszik az élete.
    És az elején nem árt a lícseket kiirtani mellőle.
  • TomChaos
    Üdv!

A Steames verziót nem lehet 1.8-ról 2.1-re frissíteni... valaki futott bele ilyenbe? Azt írja ez a szerencsétlen, hogy a játék nincs telepítve... Na ilyenkor mi a teendő? Valaki futott ilyenbe bele?
  • Árcsi1488
    Hát nehezen de meg lehet ölni! Sok próbálkozás :)! Meg próbáld távol tartani a chakramtáncostól mert az sebzi rá a legnagyobbat használd sokat a faji képességet hogy ne üssön vissza de ha nincs más akkor próbáld úgy hogy mindig a te sárkányodnak üssön vissza mert brutális a sebzése az meg azért bírja valahogy
  • burkos01
    Hogy kell a végén megölni a sárkányt A fekete halál álarca kampányban??? Nem bírok vele. Valaki???
  • SlipKnoTiaN
    Köszi az infót a CE-ről.
  • GLADSUM
    Hasznos:
    http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-95856&ct=tcm:6-231-32
  • Andrews2007
    Hát ha lesz még ultimate edition akkor van esély új kiegre még de nem hiszem már. :)
  • Árcsi1488
    A complete edition azt jelenti hogy ennyi volt a heroes 6 vagy van még halvány remény több kiegészítőre???
  • Mikatesuka
    Valaki tudna küldeni egy linket amivel letudom tölteni a patch-et? Most letöltöttem azt amihez azt írták minden verzióhoz jó, erre csak francia, angol meg spanyol nyelv van benne...
  • Lokker
    Csak a steam-es verzió patch-el automatikusan. A sima uplay nem, ott neked kell telepíteni a patch-et. A 2.1.0 patch tartalmazza a SoD-ot és csak az aktiváló kulcsot kell bepötyögni.
  • Andrews2007
    Nagy pálya. Sajnos most nem jut eszembe. :D Pedig itt van a nyelvemen.
    :D Majd megnézem mert a képe itt van előttem. :)

Már lehet a CDgalaxison rendelni complete editiont és külön csak a kiegészítőt is!
  • Vincentcloud
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a hősöket el lehet valahogy küldeni?
  • GLADSUM
    Ha jól értem, akkor patchet letöltve update-elem a Heroes 6 gold edition-t s majd később ha meglesz a SoD, akkor nem is kellene installálni, hanem csak aktiválni a kódját? Mert hát lényegében a patch tartalmazza az egész játékot csak korlátokkal?
  • joered80
    Hahó!

Ez melyik pálya, ami a videón szerepel?
  • Mikatesuka
    Nekem is eredeti Gold verzióm van és 1.8.0 verzió. A facebook-on a múltkor valami olyasmit írtak ki, hogy nekünk kell magunknak letölteni a patch-et és felrakni, nem frissíti magát automatikusan.
  • TomChaos
    Üdv!

Had kérdezzem már meg tőletek, hogy hányas patchel működik a játék nektek? Ugyanis én eredetivel tolom, de 1.8.0 a verzió.

Kérnék minél több hozzászólást, hogy tudjak mihez hasonlítani. Én Gold+SoD STEAM-es változattal vagyok.

Köszönöm a segítséget.

Amúgy magyar és tökéletesen működik... eddig... csak 3-ból 1X indul el. A fekete képernyőn áll néha meg és van amikor a windowsból a kis képernyőjén túl nem lép. Ez egész rossz arány.
  • Andrews2007
    JátékTár 78. adás - Might and Magic Heroes VI 3vs3 bemutató + 2.1-es óriás patch újdonságai (Új csatorna introval)
    Heroes VI 2.1 es giga patch újdonságai + 3vs3 map

Más Heroes videók is vannak bőven a csatornámon akit érdekel.