Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vajon lesz-e péntekre vagy csütörtökre már a vidéki 576-okban belõle?
Tényleg nem kell hozzá az alapjáték se?
Tényleg nem kell hozzá az alapjáték se?
Jók lesznek ezek a zenék.:)
Már csak 3 nap emberek!!!!!
Már csak 3 nap emberek!!!!!
Sziasztok,
Remelem igazad lesz, es lesz meg kieg, es nem csak a Heroes 7-re fognak koncentralni :).
Patch aprilis 30-an lesz esedekes. Infok itt:
Patch notes
Remelem igazad lesz, es lesz meg kieg, es nem csak a Heroes 7-re fognak koncentralni :).
Patch aprilis 30-an lesz esedekes. Infok itt:
Patch notes
Végighallgattam ezeket a videókat, és feltûnõen sokat beszélt a muksó a Törp fajról, mintha már terveznék azt is.
Valamint az átvezetõ videókban is említve vannak a Törpök és az Elfek is.
És még arról is beszél, hogy 9 nép van a M&M univerzumban, amibõl eddig csak 5-öt mutattak beés május 2.-án érkezik a hatodik...
Remélem kijön a maradék 3 is!
Valamint az átvezetõ videókban is említve vannak a Törpök és az Elfek is.
És még arról is beszél, hogy 9 nép van a M&M univerzumban, amibõl eddig csak 5-öt mutattak beés május 2.-án érkezik a hatodik...
Remélem kijön a maradék 3 is!
Egy ismerõs zene visszatér a H6 dungeon kiegészítõbe!
Adventure Terrain Elven Forrest
Adventure Terrain Elven Forrest
Paul Anthony Romero Heroes zeneszerzõ interjú 2. rész
Vallató rovat 07. adás - Paul Anthony Romero ENG interview PART 2 (HUN felirat lesz majd)
Vallató rovat 07. adás - Paul Anthony Romero ENG interview PART 2 (HUN felirat lesz majd)
A szórend miatt épp most dõlök kardomba:)
Szia,
szerintem a kieggel egyutt erkezik majd /majus 2./, vagy pedig elotte elesitik 1-2 nappal.
szerintem a kieggel egyutt erkezik majd /majus 2./, vagy pedig elotte elesitik 1-2 nappal.
Arról infó,hogy új patch mikor jön van?
Videocsokor a kiegrol angolul. :)
Heroes 6 forum, videok
Heroes 6 forum, videok
Biztos lesz még.
Szia,
igen jol tudod, de 10 semlegest igertek. :(
igen jol tudod, de 10 semlegest igertek. :(
Érdekes, hogy egy boss lény semlegesbõl is lesz. A másik a párduc lesz gondolom. Az már volt képen, s most videón is.
+1 video Shades of Darkness-rol, van benne egy uj epulet, +1 regi-uj semleges leny. A minosege sajna nem a legjobb:
Shades of darkness vidi
Shades of darkness vidi
Na már csak a végsõ kampány High Heavens-ben játszódó pályája van vissza és kész is minden kampány pálya.:)
OFF:
Jah h ez nem a Diablo 3 topik, itt nincs Burning Hells és High Heavens.:D
ON:
Amúgy bejött nagyon a játék, kíváncsi vagyok Raelag átalakulására Agrael-lé. Várós a kiegészítõ nagyon.
OFF:
Jah h ez nem a Diablo 3 topik, itt nincs Burning Hells és High Heavens.:D
ON:
Amúgy bejött nagyon a játék, kíváncsi vagyok Raelag átalakulására Agrael-lé. Várós a kiegészítõ nagyon.
Szia,
koszi szepen az interjut. Erdekes volt, es varjuk a masodik reszt is :).
Udv
koszi szepen az interjut. Erdekes volt, es varjuk a masodik reszt is :).
Udv
Paul Romero interjú 1. rész
Paul Anthony Romero ENG interview PART 1
Sziasztok. Ez itten a Paul Anthony Romeroval (A Heroes of might and magic sorozat zeneszerzõje) készített interjúm 1. része.
Jó szórakozást hozzá. Sok dal is található benne a Heroesból és Paul zongoraversenyeirõl.
Hun felirat lesz majd 1-2 héten belül elvileg mindegyik részhez.
Paul Anthony Romero ENG interview PART 1
Sziasztok. Ez itten a Paul Anthony Romeroval (A Heroes of might and magic sorozat zeneszerzõje) készített interjúm 1. része.
Jó szórakozást hozzá. Sok dal is található benne a Heroesból és Paul zongoraversenyeirõl.
Hun felirat lesz majd 1-2 héten belül elvileg mindegyik részhez.
A Minók durván néznek ki! :)
Sziasztok,
70 perces orosz nyelvu stream a kiegrol :) Akit erdekel nezze meg.
Shades of Darkness russian gameplay
70 perces orosz nyelvu stream a kiegrol :) Akit erdekel nezze meg.
Shades of Darkness russian gameplay
Van valami hír a beígért 2.0-ról?
Szerintem a Gold verzióban ezek a dolgok nincsenek benne, viszont abban benne van a két dlc kiegészítõ. Ha jól nézem a Deluxe verzióban az alapjáték van és mellé dolgok. Szóval mind a kettõ mást tartalmaz.
Üdvözletem mindenkinek!
Egy gyors kérdést szeretnék feltenni ha lehet ami nem teljesen tiszta elõttem.
Ma nézegettem a Steamet mert végre gyûlik a gubácska egy H6 példányra. Szemezgetek itt a Gold Editionnal... értelemszerûen ez lenne a legjobb, de rámegyek a H6 alapra és azt írja, hogy Might and "Magic Heroes VI - Deluxe vásárlása" ára pedig 29.99 Eur. (jó persze leárazáskor fogom megvenni nem pedig ennyiért...) Nincs is másik fajta cucc csak ez. Ugye jár hozzá: Négy dinasztia-hõs, Két dinasztia-fegyver + egyéb jóságok, de ha rámegyek a Gold Editionra akkor ezt nem írja rá.
A kérdésem: ha veszek egy Gold Editiont abban is benne vannak ezek a cuccok vagy az valami alapabb dolog?
Továbbá mennyire hasznos (pont ez a kettõ) az extra tartalom?
Köszönöm a válaszokat
Egy gyors kérdést szeretnék feltenni ha lehet ami nem teljesen tiszta elõttem.
Ma nézegettem a Steamet mert végre gyûlik a gubácska egy H6 példányra. Szemezgetek itt a Gold Editionnal... értelemszerûen ez lenne a legjobb, de rámegyek a H6 alapra és azt írja, hogy Might and "Magic Heroes VI - Deluxe vásárlása" ára pedig 29.99 Eur. (jó persze leárazáskor fogom megvenni nem pedig ennyiért...) Nincs is másik fajta cucc csak ez. Ugye jár hozzá: Négy dinasztia-hõs, Két dinasztia-fegyver + egyéb jóságok, de ha rámegyek a Gold Editionra akkor ezt nem írja rá.
A kérdésem: ha veszek egy Gold Editiont abban is benne vannak ezek a cuccok vagy az valami alapabb dolog?
Továbbá mennyire hasznos (pont ez a kettõ) az extra tartalom?
Köszönöm a válaszokat
Ráadásul 2 hét alatt 8-as szintûre sikerül fejlesztenie a hõsét....
Két hét alatt? nehezen hiszem :( Szerintem te hosszabb játékidõre gondolsz.;) (bár igaz nem írtam az elõbb, hogy mennyi idõ után jön támadni.)
Nem csal! Csak gyorsabb, több lénytermelõje van, több várat szerzett és ezeket jóval elõbb megszerezte mint te. Akár megszerezte Asha könnyét, gyorsnak kell lenni! Elején engem is aláztak :/ aztán rámentem a gyorsabb lénytermelésre meg minél elõbb több várat szerezzek meg és már nincs is gond velük :).
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy egyéni pályán jön az ellenfél de irreálisan nagyobb sereggel, és erõsebb hõssel?
Ez miért lehet? Csal a gép?
Valaki tapasztalt már olyat, hogy egyéni pályán jön az ellenfél de irreálisan nagyobb sereggel, és erõsebb hõssel?
Ez miért lehet? Csal a gép?
Én ilyen üzletpolitikával még nem találkoztam. Én biztos nem veszem meg a kieget amíg nem oldják meg ezt a problémát, hogy belépek a várba, hogy építsek, erre lefagy az egész és csak úgy tudom megoldani, ha újraindítom az egészet... Ha kijavítanák, sokkal többen vennének tõlük még ezt-azt szerintem. Többek közt én is. De ezzel csak lejáratják magukat egy életre.
egyszerû.. a patchekért nem fizetsz, a kiegért meg jobb esetben igen... az ubit meg nem hatja meg a sírás, õk minél több pénzt akarnak lehúzni rólad..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sziasztok!
Én azt nem értem, hogy jöhet ki egy játékhoz kiegészítõ, amikor még az alap játék sem mûködik rendesen. Kevés játék van amit megveszek eredetiben, de ez pont egy olyan és rosszabbul megy mint a hackelt verziók. Nagyon sajnálom mert egy jó kis játék lenne, de amint kezd izgalmassá válni, folyamatosan lefagy, hiba üzenetet dob. Pedig már kijött jó pár frissítés. Sajnálom nagyon :(
Én azt nem értem, hogy jöhet ki egy játékhoz kiegészítõ, amikor még az alap játék sem mûködik rendesen. Kevés játék van amit megveszek eredetiben, de ez pont egy olyan és rosszabbul megy mint a hackelt verziók. Nagyon sajnálom mert egy jó kis játék lenne, de amint kezd izgalmassá válni, folyamatosan lefagy, hiba üzenetet dob. Pedig már kijött jó pár frissítés. Sajnálom nagyon :(
Nem úgy értem hogy nincs kész a heroes 6, mert amióta kijött folyamatosan játszok vele és imádom csak csak kevés a vár egy idõ után és naon lassan jönnek a dlc-k meg a kiegek és nem tudom hogy ez a többi might and magic játéknak köszönhetõ-e? hogy azok is fejlesztés alatt állnak. Bár nem tudom hogy azoknak ugyan az fejlesztõje mint a heroes 6-nak?? Annyira jó lenne minden néppel játszani mint ami az Ashan Compedium videóban a könyvben is van :)
pontosan mire is gondolsz? miért nincs kész a 6 ? már jó ideje kész van... hibák vannak benne, de kész.. ráférne még pár patch, de kész... jöttek hozzá DLC-k és jön a kiegészítõ.. hogy lesz-e még kieg, azt nem tudni.. félek, hogy nem, bár ha jók lesznek az eladásai a Shades of Darkness-nek, akkor talán...
amúgy..
A Might & Magic egy összefoglaló név több játékhoz is, amik ugyanazon világon játszódnak
A Might & Magic X egy RPG játék
Might & Magic: Heroes sorozat meg egy körökre osztott stratégia..
ugyanazon világ, de mégis tök más játékok, mintha az egyik lövöldözõs játék lenne a másik meg egy autóverseny.. más stílus
Might and Magic: Duel of Champions egy online kártyajáték
Might and Magic: Heroes Kingdoms egy MMO próbálkozás, ami állítólag nem sikerült túl jóra
Might & Magic Heroes Online - Heroes sorozat átültetése MMO-ba
a #9816-ban megemlített játék meg egy áprilisi tréfa volt az UBISOFT-tól..
amúgy..
A Might & Magic egy összefoglaló név több játékhoz is, amik ugyanazon világon játszódnak
A Might & Magic X egy RPG játék
Might & Magic: Heroes sorozat meg egy körökre osztott stratégia..
ugyanazon világ, de mégis tök más játékok, mintha az egyik lövöldözõs játék lenne a másik meg egy autóverseny.. más stílus
Might and Magic: Duel of Champions egy online kártyajáték
Might and Magic: Heroes Kingdoms egy MMO próbálkozás, ami állítólag nem sikerült túl jóra
Might & Magic Heroes Online - Heroes sorozat átültetése MMO-ba
a #9816-ban megemlített játék meg egy áprilisi tréfa volt az UBISOFT-tól..
Miért nem fejezik be a heroes 6-ot miért kell belekezdeni más játékokba heroes-on belül ha még a heroes 6 sincs kész!!! Am lehet számítani a shades of darkness-en kívül kiegre????
@Dius: Véleményem szerint a képességek miatt lehet még a bökkenõ. Ha nem is az aktív akkor a passzív képességek tudnak kellemetlen meglepetéseket okozni. Egyébként ha automata harcra rakod, akkor a gép meg tudná nyerni a csapatoddal? Érdemes megnézni. :)
Én most olyannal találkoztam, hogy online módban játékot mentettem. Új üres helyre, erre az elõzõ játékmentést elvesztettem... Van ötletetek, hogy hozható vissza? :S
Én most olyannal találkoztam, hogy online módban játékot mentettem. Új üres helyre, erre az elõzõ játékmentést elvesztettem... Van ötletetek, hogy hozható vissza? :S
xxxxxxxxxxxxxxxxd
verekedõs Might&Magic közeleg (:
Might & Magic
Dear Might&Magic'ers, we are beyond excited to make this announcement.
Might & Magic Mortal Fighters, a new fighting game situated in the world of Ashan, is currently in development and will be released this year. Face bosses, defeat your enemies, receive incredible powers and level up!
Are you excited?
április 1 ubisoft módra..
Might & Magic
Dear Might&Magic'ers, we are beyond excited to make this announcement.
Might & Magic Mortal Fighters, a new fighting game situated in the world of Ashan, is currently in development and will be released this year. Face bosses, defeat your enemies, receive incredible powers and level up!
Are you excited?
Sziasztok!
Nem tudom mitõl lehet ez... De játszottunk egy Random Mappon.. És nekem is meg az ellenfélnek is kb ugyanolyan szintû volt az egységei.. Megtámadta a váramat, és porig alázott.. Az õ karaktere megegyezett az enyémmel.. Életpontja is ugyanannyi.. és többet sebzett, mint én..
A Gép könnyûre volt állítva.. Szóval egyszerûen nem fér bele a fejembe, hogy 11 óra játék után, csak így legyõzzenek :/
Nem tudom mitõl lehet ez... De játszottunk egy Random Mappon.. És nekem is meg az ellenfélnek is kb ugyanolyan szintû volt az egységei.. Megtámadta a váramat, és porig alázott.. Az õ karaktere megegyezett az enyémmel.. Életpontja is ugyanannyi.. és többet sebzett, mint én..
A Gép könnyûre volt állítva.. Szóval egyszerûen nem fér bele a fejembe, hogy 11 óra játék után, csak így legyõzzenek :/
Sziasztok,
Nemrég kezdtem el játszani originalban ezt a játékot s nagyon bejön. :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ismert hiba, hogy ha van olyan csizmám ami plusz szárazföldi lépéseket ad, majd az összeset lelépve kicserélem a csizmám vmi más csizmára (pl. nem ad annyi lépés), akkor lefagy a játék?
Nemrég kezdtem el játszani originalban ezt a játékot s nagyon bejön. :)
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ismert hiba, hogy ha van olyan csizmám ami plusz szárazföldi lépéseket ad, majd az összeset lelépve kicserélem a csizmám vmi más csizmára (pl. nem ad annyi lépés), akkor lefagy a játék?
hmmm most telepítsem újra crack nélkül, oszt a patch után crack-eljem? ez jónak tûnik. csak nem tudom mi lesz a mentéseimmel. meg amúgy sem biztos, hogy javít. na ezzel még várok.
köszi az ideát
köszi az ideát
eredeti? ha nem, akkor nem a crackelt példányra próbálod ráerõszakolni a javítást ?
amikor telepíteném az 1.8 patch-et azt írja, hogy elõször telepítsem a játékot (ami persze telepítve van). egyébként segíthet, hogy ne fagyjon ki minden városban?
Üdv Bátor Harcosok!
Eladó 1 db Heroes Ashan Compendium könyv (angol nyelvû). Irányára 7500Ft (18 EURO+szállítási költség). Érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet.
Ashan Compendium video
Baráti üdv!
Eladó 1 db Heroes Ashan Compendium könyv (angol nyelvû). Irányára 7500Ft (18 EURO+szállítási költség). Érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet.
Ashan Compendium video
Baráti üdv!
Sziasztok!
Most ismerkedem a Heroes 6-tal. Van benne véletlenmap generátor?
Mert nem sok helyen találtam mapokat a neten.
Most ismerkedem a Heroes 6-tal. Van benne véletlenmap generátor?
Mert nem sok helyen találtam mapokat a neten.
Mától Nvidiával szerelt gépem van. Egyelõre úgy tûnik, hogy a Heroes VI hibátlanul fut, nincs gond a városnézettel sem.
314.07-es driver, Geforce Gtx660 ti.
314.07-es driver, Geforce Gtx660 ti.