10317
  • GLADSUM
    Pár hét után újra akartam indítani az alap heroes 6 gold edition játékom s most már el sem indul, míg azelőtt igen. Már meg sem lep...
    Persze majd ha lesz 576-ban Shadow kieg, megveszem, felteszem s meglátom mi lesz. De gondolom nem fog menni tökéletesen semmi se...
  • SlipKnoTiaN
    Lehet h a lokalizációval van még vmi, azért csúszik.
    Vagy észrevettek emgint vmi elgépelést a doboz hátulján, mint anno az alap játéknál és most javítják.:)
    Csak Complete legyen már itthon is dobozosan.
  • dio76
    Az 576ban még mindig csak előrendelhető, hogy lehet ez szerintetek?
  • Rivain
    nemkaptam eddig semmilyen második e-mail csak az első ami a SoD feloldása
    nemtudom van-e valaki aki ugyan igy járt
  • Lokker
    Elvileg kapnod kellet egy második "cd-kulcsot" ami a preorder tartalom feloldására van. Ugyan úgy kell aktiválni mint a sod-ot.

• pocokxx
    Hát valami ilyesmi volt a gond, köszönöm az ötletet... Eddig -offline kapcsolóval indítottam a játékot, de kivettem a parancsikon végéről, és így elérhető az új faj is. Csak az offline kampánymentések vesztek el...
  • Rivain
    van olyan valaki aki még mindig nem kapta meg a pre-orderes cuccokat, mert nekem sajna még mindig nem elérhető
  • Lokker
    Nálam minden játékmódban elérhető a dungeon vár. Esetleg nézd meg, hogy az altar of wishes-nél megvetted-e a 0 dynasty seal-be kerülő dungeon hősöket. Iron dynasty-nál keresd.
  • pocokxx
    Sziasztok!

Látom már másnak is volt ilyen gondja: A single player és a multiplayer módban nem elérhető a dungeon faj... A kampány megy, már a harmadik pályánál tartok, viszont az egyéni játékos hősválasztón csak az eddigi 5 faj van... Valakinek van ötlete?

• neonx
    igen ez a baj nálam is. nem tudom mi a baj.
  • erdbal
    Sziasztok!
    feltettem a shade of darkness kiegészítőt, és minden tökéletesen működött tetszik nagyon, viszont mikor Raelag-os küldetésben befejeztem az első pályát, csak a kulzor maradt ott, és nem töltötte be a következőt. Szerintetek mi lehet a probléma, telepítsem újra?
  • Yoki
    helló

volna nekem egy olyan gondom hogy megvettem a steam -en a heroes 6 gold játékot feltelepítettem regisztráltam meg minden de ha elindítom a játékot akkor ha lemegy az ubisoft logó meg a Might and Magic és a heroes 6 felirat akkor utána csak egy fekete képernyő marad és csak a kurzor marad amit az egérrel tudok mozgatni de semmi más nem látszik mit lehet ilyenkor csinálni mi a hiba a választ előre is köszönöm
  • warcat
    Na,majd egy hét után Ubisucknál sikerült kijavítani a Steames verzió hozzáférési hibáját,gratulálunk!
    /Elérhető a kampány/
  • burkos01
    Lehet igazad van. Nem küszködök. 10-e után megveszem.
  • josi
    Szerintem vedd meg, nem fogod megbánni, tudod használni a dyastia fegyvereket stb akciósan 4990ft
  • burkos01
    Leszedtem a patcheket innen (http://patchelj.hu/lista/Heroes_of_Might_and_Magic/Might_%2526_Magic_Heroes_VI). 1.4 ig települ, de az 1.5nél azt írja ki hogy a játék nincs telepítve. Leszedtem mind a két fajtát. A magyart is meg az angolt is. És még sem jó. De így nem tudom felrakni a most megjelent kiegészítést. Valaki tudna segíteni? Ja. A SKIDROWOS verzió van fent.
  • kene84
    Akkor mi a teendő ha steam-en ugyan megvettem,de most, hogy próbálnék vele játszani a legelső kampánynál is ízt írja mikor fölé viszem az egeret, hogy might and magis heroes 6 tartalom és vegyem meg..
  • Gza1
    Leszedtem a 2.1-es patchet, de kiírja, hogy a forrásfájlt nem lehet olvasni, nem menthető. Mi van?
  • Bishop69
    Szutyi93
    314.22 van rajta
    biztos,h nem szedek le semmilyen 301.akármit főeg,h alapból 307el kezdi amikor formázom a gépet is
    szóval annyit csak,h IGEN EZT JÓL ELKÚRTÁK A FEJLESZTŐK
    ma vissza vittem és az árából MassEffect 2-3at
    nincs gond velük, tökéletesen fut szóval leszarom ezt a Heroes6-ot magasról
    az 5el nem volt semmi ilyen gond
    ezt nem tudom mi szarért nem tudták megcsinálni rendesen
  • Andrews2007
    http://www.youtube.com/watch?v=YLTsgugOAjQ
    http://www.youtube.com/watch?v=kMZ8lK6b3x4

2 Heroes VI Duel videót csináltam, s úgy döntöttem, hogy most a Duel bajnoksági meccsek után megosztom.

http://www.youtube.com/watch?v=4xtIgSjbGnI
    Paul Anthony Romero interjú 3. rész
    Vallató rovat 08. adás - Paul Anthony Romero ENG interview PART 3 (HUN felirat lesz majd)
  • TomChaos
    Én először megvettem csak a goldot. Felraktam, megnéztem, tudtam dark elf hőst kreálni, a térképeket és a kampány ikonját is láttam. Csak a hőst ha játszani akartam vele nem lehetett előhívni így a várat sem választhattam, a térképekhez kiírta, hogy nincs meg a SoD és vegyem meg, a kampányban pedig nem tudtam kattintani az ikonra. Megvettem, és minden rendbejött...
    Minden cucc eredeti. A kalóz változattal szerintem buktad a témát még. Az aktuális ottani fórumokon érdeklődj az oldalon. Hátha más is futott azonos hibába és van megoldása.
  • Árcsi1488
    Akkor már tényleg nem tudom mi hogy van mert kampányban vannak egyszemélyesbe nincsenek nekem legalábbis -.-" ! eredeti játék van meg vagy tört? :O
  • TomChaos
    Mindent lehet használni. Én is egy epic meccset toltam a spanokkal. Csak vigyázz, mert ha valaki az elffel van akkor az szinte biztos befutó...
  • szutyi93
    A válasz egyszerű ez a játék egy szar és bizonyos vidi kártya drivereket nem támogat főleg Nvidia-t szépen letöltöd a 301.42 es Nvidia vidi kártya driver-t (rá google-zol) és a probléma megoldva. Nálam is ez volt a gond.
  • Andrews2007
    Az igaz, hogy elvileg benne lesznek az új Dungeon és semleges lények is a patch és kiegészítő után az alap játékot birtoklóknak is? Összesen 15-16 új lényt takar az alapjátékban pl multiban skirmishben stb. Egyik játékos írta hogy neki feltűntek mint ellenfél. Csak a várat nem lehet választani, meg az új kampányokat akinek nincs meg a kiegészítő.
  • joered80
    Sziasztok!
    Az új kieggel kapcsolatban lenne kérdésem. Tervezem a beszerzésését. Mi főleg többjátékos módban használjuk, egy gépen egymás ellen. Az új frakciót többjátékos módban lehet majd használni, vagy csak kampány módban lehet vele játszani?
  • Bishop69
    Helló mindenkinek
    tegnap vettem egy gold editiont
    regeltem uplaybe...
    letöltötte magának az 1.8 patchig mindent
    a probléma a következő
    folyton befagy az eredeti játék
    a zene megy a kép megáll
    főleg ha várba lépek be vagy abból ki
    de néha csatáknál is
    Valaki tud benne segíteni
    a gép elég erősnek mondható (i5 proci, 8giga ram, geforce 630m gt 2giga)
    előre is köszönöm és bocsi
  • Árcsi1488
    Valaki tudna nekem segíteni alappból tört játékom van le is szedtem a shades of darknesst minden fasza de csak a kampányt tudom elindítani a dungeonnel, egyjátékos módbam nincsenek benn a darkelfek de nem tudom hogy mükszik ez mert cd kulcsom nincs a shades of darknesshez de a kampányuk meg megy ! valaki tudna segíteni hogy hogy tudom elérni őket singleplayerben is nagyon fontos lenne mert naon játszanék már vele! valaki aki megoldotta ezt a problémát segítsen !
  • kene84
    Boldogság van.
    Átállítottam a steam nyelvét magyarra és magyarul indul így már a játék.
    Köszönöm a segítséget.
  • SlipKnoTiaN
    A kérdésedre.. hát sajnos megeshet h úgy lesz ahogy mondod, bár lehet ez csak amolyan Complete Edition 1.0 és jönnek még DLC-k (pl. Solmyr-ral, gelu-val, Kilgor-ral, Ironfist-ékkel) és kiegészítők (törpékkel, elfekkel és varázslókkal).
    Bármi lehet. Már lehet h a H7-et csinálják a háttérben a M&M X mellett.
  • SlipKnoTiaN
    Gondolkozz már.. nem találtam sehol és feltettem itt a kérdést, hátha valaki tud erről vmi információt.
  • Lokker
    Csak a steames változatnál frissít automatikusan, sima uplays verziónal külön le kell szedni.
  • szutyi93
    Az egyik haverom megpróbálta feltenni a játékot és ezt a hiba üzenetet kapta:

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy a sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.

mi lehet a megoldás?
  • kene84
    A steam angol nyelvű beállításokkal fut.
    Megnézem, hogy hol lehet átállítani.
    Köszi a tippet.
  • neonx
    Igen! Én sem látom az alap kampányt.
  • warcat
    Csak megjegyzem,hogy továbbra sincs kijavítva az,hogy nem lehet hozzáférni az alap kampányhoz.Azt pletykálják,hogy egyesével javítgatják fiókonként,na mire az kész lesz...
  • Gza1
    A 2.1-es patch nem frissül automatikusan? Vagy ez most csak az új kieg.-hez van?
  • TomChaos
    Nem a steam nem kérdezi meg, hogy milyen nyelven aakrsz telepíteni. Telepít és kész. Nem a kalsszikus gomb nyomkodós telepítést csinál.

Nem szedtél le rossz verziót. Szerintem tudom hol lesz a baj... mondd csak a steamed angol nyelvű vagy magyar nyelvű beállításokkal dolgozik? Mert az előfordulhat, hogy a steamnek kell megmondani milyen nyelven szedje le. Át kell hogy tudjad állítani. A kérdés, hogy hol?
  • Lokker
    "Megnéztem és képzeld nagy okos.. egyiknél sincs feltüntetve a Complete Edition."

Már meg is válaszoltad a saját kérdésed.

Amúgy meg akinek nem inge...
  • Lokker
    Elvileg a játék telepítésekor első lépésnél rákérdez.