10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
GLADSUM #9944 Pár hét után újra akartam indítani az alap heroes 6 gold edition játékom s most már el sem indul, míg azelőtt igen. Már meg sem lep...
Persze majd ha lesz 576-ban Shadow kieg, megveszem, felteszem s meglátom mi lesz. De gondolom nem fog menni tökéletesen semmi se... -
SlipKnoTiaN #9943 Lehet h a lokalizációval van még vmi, azért csúszik.
Vagy észrevettek emgint vmi elgépelést a doboz hátulján, mint anno az alap játéknál és most javítják.:)
Csak Complete legyen már itthon is dobozosan. -
dio76 #9942 Az 576ban még mindig csak előrendelhető, hogy lehet ez szerintetek? -
Rivain #9941 nemkaptam eddig semmilyen második e-mail csak az első ami a SoD feloldása
nemtudom van-e valaki aki ugyan igy járt -
Lokker #9940 Elvileg kapnod kellet egy második "cd-kulcsot" ami a preorder tartalom feloldására van. Ugyan úgy kell aktiválni mint a sod-ot.
-
pocokxx #9939 Hát valami ilyesmi volt a gond, köszönöm az ötletet... Eddig -offline kapcsolóval indítottam a játékot, de kivettem a parancsikon végéről, és így elérhető az új faj is. Csak az offline kampánymentések vesztek el... -
Rivain #9938 van olyan valaki aki még mindig nem kapta meg a pre-orderes cuccokat, mert nekem sajna még mindig nem elérhető -
Lokker #9937 Nálam minden játékmódban elérhető a dungeon vár. Esetleg nézd meg, hogy az altar of wishes-nél megvetted-e a 0 dynasty seal-be kerülő dungeon hősöket. Iron dynasty-nál keresd. -
pocokxx #9936 Sziasztok!
Látom már másnak is volt ilyen gondja: A single player és a multiplayer módban nem elérhető a dungeon faj... A kampány megy, már a harmadik pályánál tartok, viszont az egyéni játékos hősválasztón csak az eddigi 5 faj van... Valakinek van ötlete?
-
neonx #9935 igen ez a baj nálam is. nem tudom mi a baj.
-
erdbal #9934 Sziasztok!
feltettem a shade of darkness kiegészítőt, és minden tökéletesen működött tetszik nagyon, viszont mikor Raelag-os küldetésben befejeztem az első pályát, csak a kulzor maradt ott, és nem töltötte be a következőt. Szerintetek mi lehet a probléma, telepítsem újra? -
Yoki #9933 helló
volna nekem egy olyan gondom hogy megvettem a steam -en a heroes 6 gold játékot feltelepítettem regisztráltam meg minden de ha elindítom a játékot akkor ha lemegy az ubisoft logó meg a Might and Magic és a heroes 6 felirat akkor utána csak egy fekete képernyő marad és csak a kurzor marad amit az egérrel tudok mozgatni de semmi más nem látszik mit lehet ilyenkor csinálni mi a hiba a választ előre is köszönöm -
warcat #9932 Na,majd egy hét után Ubisucknál sikerült kijavítani a Steames verzió hozzáférési hibáját,gratulálunk!
/Elérhető a kampány/ -
burkos01 #9931 Lehet igazad van. Nem küszködök. 10-e után megveszem. -
josi #9930 Szerintem vedd meg, nem fogod megbánni, tudod használni a dyastia fegyvereket stb akciósan 4990ft -
burkos01 #9929 Leszedtem a patcheket innen (http://patchelj.hu/lista/Heroes_of_Might_and_Magic/Might_%2526_Magic_Heroes_VI). 1.4 ig települ, de az 1.5nél azt írja ki hogy a játék nincs telepítve. Leszedtem mind a két fajtát. A magyart is meg az angolt is. És még sem jó. De így nem tudom felrakni a most megjelent kiegészítést. Valaki tudna segíteni? Ja. A SKIDROWOS verzió van fent. -
kene84 #9928 Akkor mi a teendő ha steam-en ugyan megvettem,de most, hogy próbálnék vele játszani a legelső kampánynál is ízt írja mikor fölé viszem az egeret, hogy might and magis heroes 6 tartalom és vegyem meg.. -
Gza1 #9927 Leszedtem a 2.1-es patchet, de kiírja, hogy a forrásfájlt nem lehet olvasni, nem menthető. Mi van? -
Bishop69 #9926 Szutyi93
314.22 van rajta
biztos,h nem szedek le semmilyen 301.akármit főeg,h alapból 307el kezdi amikor formázom a gépet is
szóval annyit csak,h IGEN EZT JÓL ELKÚRTÁK A FEJLESZTŐK
ma vissza vittem és az árából MassEffect 2-3at
nincs gond velük, tökéletesen fut szóval leszarom ezt a Heroes6-ot magasról
az 5el nem volt semmi ilyen gond
ezt nem tudom mi szarért nem tudták megcsinálni rendesen -
Andrews2007 #9925 http://www.youtube.com/watch?v=YLTsgugOAjQ
http://www.youtube.com/watch?v=kMZ8lK6b3x4
2 Heroes VI Duel videót csináltam, s úgy döntöttem, hogy most a Duel bajnoksági meccsek után megosztom.
http://www.youtube.com/watch?v=4xtIgSjbGnI
Paul Anthony Romero interjú 3. rész
Vallató rovat 08. adás - Paul Anthony Romero ENG interview PART 3 (HUN felirat lesz majd) -
TomChaos #9924 Én először megvettem csak a goldot. Felraktam, megnéztem, tudtam dark elf hőst kreálni, a térképeket és a kampány ikonját is láttam. Csak a hőst ha játszani akartam vele nem lehetett előhívni így a várat sem választhattam, a térképekhez kiírta, hogy nincs meg a SoD és vegyem meg, a kampányban pedig nem tudtam kattintani az ikonra. Megvettem, és minden rendbejött...
Minden cucc eredeti. A kalóz változattal szerintem buktad a témát még. Az aktuális ottani fórumokon érdeklődj az oldalon. Hátha más is futott azonos hibába és van megoldása. -
Árcsi1488 #9923 Akkor már tényleg nem tudom mi hogy van mert kampányban vannak egyszemélyesbe nincsenek nekem legalábbis -.-" ! eredeti játék van meg vagy tört? :O -
TomChaos #9922 Mindent lehet használni. Én is egy epic meccset toltam a spanokkal. Csak vigyázz, mert ha valaki az elffel van akkor az szinte biztos befutó... -
szutyi93 #9921 A válasz egyszerű ez a játék egy szar és bizonyos vidi kártya drivereket nem támogat főleg Nvidia-t szépen letöltöd a 301.42 es Nvidia vidi kártya driver-t (rá google-zol) és a probléma megoldva. Nálam is ez volt a gond. -
Andrews2007 #9920 Az igaz, hogy elvileg benne lesznek az új Dungeon és semleges lények is a patch és kiegészítő után az alap játékot birtoklóknak is? Összesen 15-16 új lényt takar az alapjátékban pl multiban skirmishben stb. Egyik játékos írta hogy neki feltűntek mint ellenfél. Csak a várat nem lehet választani, meg az új kampányokat akinek nincs meg a kiegészítő. -
joered80 #9919 Sziasztok!
Az új kieggel kapcsolatban lenne kérdésem. Tervezem a beszerzésését. Mi főleg többjátékos módban használjuk, egy gépen egymás ellen. Az új frakciót többjátékos módban lehet majd használni, vagy csak kampány módban lehet vele játszani?
-
Bishop69 #9918 Helló mindenkinek
tegnap vettem egy gold editiont
regeltem uplaybe...
letöltötte magának az 1.8 patchig mindent
a probléma a következő
folyton befagy az eredeti játék
a zene megy a kép megáll
főleg ha várba lépek be vagy abból ki
de néha csatáknál is
Valaki tud benne segíteni
a gép elég erősnek mondható (i5 proci, 8giga ram, geforce 630m gt 2giga)
előre is köszönöm és bocsi -
Árcsi1488 #9917 Valaki tudna nekem segíteni alappból tört játékom van le is szedtem a shades of darknesst minden fasza de csak a kampányt tudom elindítani a dungeonnel, egyjátékos módbam nincsenek benn a darkelfek de nem tudom hogy mükszik ez mert cd kulcsom nincs a shades of darknesshez de a kampányuk meg megy ! valaki tudna segíteni hogy hogy tudom elérni őket singleplayerben is nagyon fontos lenne mert naon játszanék már vele! valaki aki megoldotta ezt a problémát segítsen ! -
kene84 #9916 Boldogság van.
Átállítottam a steam nyelvét magyarra és magyarul indul így már a játék.
Köszönöm a segítséget. -
SlipKnoTiaN #9915 A kérdésedre.. hát sajnos megeshet h úgy lesz ahogy mondod, bár lehet ez csak amolyan Complete Edition 1.0 és jönnek még DLC-k (pl. Solmyr-ral, gelu-val, Kilgor-ral, Ironfist-ékkel) és kiegészítők (törpékkel, elfekkel és varázslókkal).
Bármi lehet. Már lehet h a H7-et csinálják a háttérben a M&M X mellett. -
SlipKnoTiaN #9914 Gondolkozz már.. nem találtam sehol és feltettem itt a kérdést, hátha valaki tud erről vmi információt. -
Lokker #9913 Csak a steames változatnál frissít automatikusan, sima uplays verziónal külön le kell szedni. -
szutyi93 #9912 Az egyik haverom megpróbálta feltenni a játékot és ezt a hiba üzenetet kapta:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy a sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.
mi lehet a megoldás? -
kene84 #9911 A steam angol nyelvű beállításokkal fut.
Megnézem, hogy hol lehet átállítani.
Köszi a tippet. -
neonx #9910 Igen! Én sem látom az alap kampányt. -
warcat #9909 Csak megjegyzem,hogy továbbra sincs kijavítva az,hogy nem lehet hozzáférni az alap kampányhoz.Azt pletykálják,hogy egyesével javítgatják fiókonként,na mire az kész lesz... -
Gza1 #9908 A 2.1-es patch nem frissül automatikusan? Vagy ez most csak az új kieg.-hez van? -
TomChaos #9907 Nem a steam nem kérdezi meg, hogy milyen nyelven aakrsz telepíteni. Telepít és kész. Nem a kalsszikus gomb nyomkodós telepítést csinál.
Nem szedtél le rossz verziót. Szerintem tudom hol lesz a baj... mondd csak a steamed angol nyelvű vagy magyar nyelvű beállításokkal dolgozik? Mert az előfordulhat, hogy a steamnek kell megmondani milyen nyelven szedje le. Át kell hogy tudjad állítani. A kérdés, hogy hol? -
Lokker #9906 "Megnéztem és képzeld nagy okos.. egyiknél sincs feltüntetve a Complete Edition."
Már meg is válaszoltad a saját kérdésed.
Amúgy meg akinek nem inge... -
Lokker #9905 Elvileg a játék telepítésekor első lépésnél rákérdez.