10317
  • szajmon28
    akkor neked sincs tipped? valahogy ujraregelni nem lehet szted?
  • andorr1984
    Én még csak most érkeztem a Night Elf kampány 4-edik küldijéhez.
    Eddig egyedül a 2. pálya nem tetszett, de lehet, hogy csak én voltam béna.
    Amúgy szerintem is nagyon jó kiegészítő.

Egyébként megtaláltam végre Manticore Heroes 3 zenéit.
    Nem volt könnyű ráakadni (nem is a google-lal kerestem), így szívesen elküldöm annak, aki esetleg szintén szereti. (Persze csak ha rájövök, hogy lehet ilyeneket küldeni.)
  • SlipKnoTiaN
    Nem tudom ki h van vele, de sztem jó lett a SoD mindkét kampánya, bár bíztam benne h színre lép a kedvenc H5-ös hősöm, Agrael is.:/
  • andorr1984
    Erre magam sem tudtam rájönni.
    Én azt csináltam, hogy átraktam a lényeket a várba vagy másik hősnek, aztán kinyirattam az ellenféllel.
  • Mikatesuka
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a létrehozott és megvett hősöket törölni? Amikor elkezdtem játszani, akkor megvettem minden vackot... de most már szívesen szelektálnék, de nem találok rá lehetőséget.
  • andorr1984
    Köszi szépen, privátba elküldtem az e-mail címemet.
  • andorr1984
    Pontosan ez van nálam is.
    -1 darab Dinasztia Token, a Conflux honlapján viszon 4milliárd (!), de ott nem tudok vásárolni, mert egyszerűen nem tölti be a Kívánságok Oltárát.
    Achivementek se működnek, nem tudom, miért.
    Eredeti a játék.
  • Zsknight
    A nagyurak harca, és még vagy ezer pálya az amit eltudok küldeni neked, csak add meg az e-mail címed.
  • szajmon28
    sziasztok, az lenne a problémám, hogy annak idején használtam az ubi oldalán azt a lehetőséget, hogy a kivánságok listáján megvettem mindent amit lehet. Azóta a dinasztia pontjaim minuszban vannak, és hiába teljesitek egy új küldetést, semmit nem emelkednek, igy az új 0 pontos hősöket sem tudom megvenni. Van erre valami megoldás, vagy lehet valahogy esetleg 0-ázni az eredményeket és újrakezdeni, vagy esetleg más néven regelni? köszi a segitséget
  • Mikatesuka
    Nem ismerem a pályát, de pár perc keresés után egy Battle of Bawses nevű pályát találtam, ami lefordítva hasonlót jelent. http://www.maps4heroes.com/forum/opinions.php?map_id=1047&game=3
  • andorr1984
    Azért mondom, hogy sokakat megóvjak a bosszankodástól.
    A Dungeon (Tömlöc) kampány 2. pályáján igyekezni kell felfelé Raelaggal, mert a gép nagyon siet és megelőz, ha a nyersanyagok szedegetésével foglalkozunk. Az elején elég elfoglalni jobbra a kőbányát, balra pedig a fabányát, aztán uzsgyi északnak.
    A második próbatétel után kinyílik a kapu, oda elvileg be lehet állítani egy második hőst, így a gép nem tud átmenni, de ezt még nem próbáltam.
    Ha ez működik és megvan, akkor utána már lehet nyugodtan kincseket, cuccokat gyűjteni.

Egyébként a "nagyurak harca" nevű Heroes 3 map nincs fenn a hardwired-on, néztem már többször.
    De kerestem a neten Manticore H3 zenéit is, de azt sem találtam a neten.
  • Shiwo
    ha ő készítette, akkor sztem a Heroes MO-n fent kellene, hogy legyen...
  • andorr1984
    Köszönöm szépen.
    Igazából egy "Nagyurak harca" nevű pályát keresek az Armageddon's Blade-hez, ha jól emlékszem XL méretű és Vologya készítette még nagyon régen. Ez volt a kedvenc mapom, csak sehol sem találom, de fenn kell lennie valahol a neten. Esetleg ha megvan valakinek, elküldhetné.

Meg úgy egyébként is azokat a térképeket szerettem a Heroes 3-nál, ahol a váram jól el van rakva valahova a gépi intelligencia által soha meg nem található helyre, így nem kellett a védelemmel foglalkoznom.

A 6-ba adtak minden hősnek beépített Town Portalt, a Disciples 2-ben meg minden fővároshoz külön védelmező. Szeretem az ilyen megoldásokat.
  • Shiwo
    itt egy oldal, ahol vannak térképek

végigjátszás jó kérdés, az eddigiek úgy lettek lefordítva, ha van angolul, akkor előbb-utóbb biztos lesz azokhoz is...
  • andorr1984
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy lesz-e végigjátszás a két új hadjárathoz a http://heroes.hardwired.hu/ oldalon.
    A másik kérdésem:
    tudtok nekem mutatni a fenti linken kivül olyan magyar oldalakat, ahol kegyetlen sok térképet lehet letölteni a Heroes 3-hoz ?
    (egy konkrét oldalt keresek, ahol nagyon-nagyon sok map van hozzá Vologyától is, csak nem emlékszem rá, nem tudom a google-lal se megtalálni, hátha ti tudok ilyeneket.)
  • Lokker
    jah a sima uplay-s változat nem frissít automatikusan már (a legutóbbi patch-et), elvileg csak a steames frissít. ez van, amúgy hivatalos fórumon már külön topicot nyitottak neki.
  • egonn
    Megoldódott:) ( persze a gyerek kellett hozzá! ) szal : kézzel kell lehúzni a peccset!! de akkor meg minek az autoupdate????
  • TomChaos
    Nekem Steames van és az még mindig 1.8.0 Amikor installálni akarom a patchet nem tudja mi az, pedig működik minden... WTF? Why?
  • Mikatesuka
    egonn, milyen a játékod? 2.1-es? Letöltöttet a legújabb patch-et? Mert lehet, hogy az kellene.
  • SlipKnoTiaN
    A M&M X-ben a 4 karakter akiket irányíthatunk (legalábbis az eddig látottak alapján, bár biztos lehet keverni a kártyákat még jobban): 1 ork barbár, 1 varázslónő, 1 elf íjász és 1 törp harcos. Sztem ez alapján ott lesznek Acedemy és Sylvan egységek is, bár az 1-2 videóban amit láttam eddig csak orkok és démonok ellen harcoltak.

Amúgy én bízok benne h ha lesz még kiegészítő a H6-hoz akkor újra szerepet kap a mocsaras vár (Hidra, Lizardmen, Wyvern stb.).
    Régi nagy kedvenc.:)
  • egonn
    Hali! eredetim van, ujrahúztam a gépem , és most nem tudom elindítani mert állandóan lehúz egy nagyméretű uppot ami után kiírja hogy failed!!! azután újra lehúzza, és ujra failed!! és megint és ujra :( előfordult már ez a hiba valakinél? (vagy én vagyok láma? )
  • TomChaos
    Gondolod, hogyha a M&MX-ben a törp vagy az academy lények helyet kapnak akkor felfüggesztik a heroesba való áthelyezését?

A Shades of Darkness elbukott volna a kasszáknál vagy mi?

Mivel a M&MX-et a heroes 6 lényeivel töltik meg ezért nem hiszem, hogy már a 7-et csinálnák...
  • Andrews2007
    Heroes of might and magic IV retro bemutató
    Heroes of might and magic IV retro bemutató

Sok a Heroes VI hasonlóság ebből meg tudjátok!

Ohyner: Hát vagy a Might and Magic X - Legacyban! :) Reméljük legalább.
  • Ohyner
    Ahogy áll most a játék, sajnos nem látok rá sok esélyt, hogy új kieg legyen. Úgy érzem ezek a koncepciórajzok csak a duel of championban fognak visszaköszönni.
  • Ariakus
    Marha jók azok a koncepció rajzok az Academyről, bárcsak jönne még egy kieg. , de én még a törpöket is szívesen látnám újra, mert nagyon menőn néztek ki a Heroes 5-ben.
  • Csibeubi3
    Ja oké...én még nem tartok ott,csak tippelte. Bocs!
  • SlipKnoTiaN
    Nekromantáknál ez alap, figyelek is rá, de a 2. "nagy dög"-nél (spoiler elkerülése végett írom így) már necces a dolog.:/
  • Csibeubi3
    Szerintem úgy kell,hogy már az elejétől alig veszthetsz lényt a csatákban....de nem biztos...
  • SlipKnoTiaN
    Srácok vkinek van vmi tuti tippje a SoD Necro kampányának utolsó pályájára??
    Toborozni nem lehet a várban, az ellenfelek a sarkokban meg elég kemények a semmit érő seregemnek.:S
  • Shiwo
    szerintem tudják, csak nem közlik

de ha tippelnem kéne, uborkáékat ismerve már inkább a hetet hegesztetik ..
  • GLADSUM
    Furcsa nekem ez a fejlesztés, hiszen az nem egy igazán jó terv, hogy csak a hibákra koncentrálnak. Már tudniuk kéne az eladásokból, igényekből h. rámennek-e a következő kiegészítőre v. befagyasztják/lezárják a projektet.
  • gandrus
    Shades of Darkness Q&A Session

Academy
  • TomChaos
    Ja és mivel béna fórumozó vagyok ami a link beszúrásokat illeti ezért megkérnék szépen valakit, hogy javítsa már ki amit nekem nem sikerült...

1) http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/news/news/details-news.aspx?c=tcm:21-98177&ct=tcm:6-231-32

2) http://www.tawerna.biz/pages/gallery/gallery/akademia.jpg
  • TomChaos
    Üdv!

Sokakat foglalkoztat látom a kérdés, hogy lesz-e még kieg... engem is nagyon érdekel, de nem tudni rá a választ. Ezért kutatgattam kicsit és gondoltam megosztom mire jutottam...

1) A fejlesztőkkel beszélgettek a SoD-ről. Az utolsó kérdés-válasz rész érdekes lehet nekünk:
    "7.Since you have released a "Complete" version containing all the DLCs, the vanilla game and SoD - will this be the last of H6 or could there be another expansion coming, as many fans are requesting?
    Pass? :) No kidding, we don’t know what will happen in the next few months for Heroes VI. Our current goal is to fix the mess we created 2 weeks ago, allowing you to enjoy the content of Shades of Darkness, which we definitely consider as great and interesting for Heroes players. No new content can be expected at this stage."

Lefordítva kb.: Jelenleg a hibákra koncentrálnak ,s nincs tervben semmi új, de majd kiderül mit hoz még a jövő...

forrás

2) Továbbá felmerült kérdés volt, hogy miért nem az Academy várat csinálták meg, amire volt persze más válasz, de én inkább fordítgatás helyett képeket keresgéltem neten amire ezt találtam:

ez benne volt a könyvbe is, így nem fanok által kreált koncepciós rajzokról beszélünk.

3) A Might and MAgic X-ben már a képeken is látható egyéb sylvian és fortress hero. Ha nagyon szoros kapcsolatban van a Heroes-al (a videó alapján szinte 100%) akkor reméljük abba is eljutnak ezek az egységek...

Ennyi információt találtam eddig. Reménykedjünk...
  • TomChaos
    Üdvözletem!

Ismét szeretném megkérdezni, hogy van-e valaki aki STEAM-es verzióval játszik, és elmondaná-e a játék verziószámát. Nagyon megköszönném. Mástól is várom a válaszokat, csak kérlek mondjátok meg honnét van a játék.

Köszönöm a segítséget!
  • SlipKnoTiaN
    Köszi, megcsináltam.
  • Lokker
    Már volt róla szó. De leírom még egyszer nem gond.

Ha esetleg nem tetted volna meg akkor ahol be lehet váltani a játék alatt szerzett pontokat (nem tudom már mi a neve, portrékat, hősöket, stb lehetett kilockolni) ott feloldod 0 pontért a dungeon hősöket és voilá. Persze online mód szükséges hozzá. Valakinél ez volt a gond, ez csak egy lehetőség, ha ezt már megtetted akkor passzolom a témát.
  • SlipKnoTiaN
    Jah és még vmi.. egyéni játékban, csatározásnál h-h nem lehet választan a sötét elfeket??
  • SlipKnoTiaN
    Raelag fegyóját (ami a főmenüben is a kezében) mikor lehet megszerezni??
  • Lokker
    Azért nem annyira vészes, meg lehet csinálni. Nekem is sikerült elsőre, mondjuk én normálon mentem neki. Néztem is nagyot mikor nagy komolyan odamegyek 36 black dragonnal megcsapom és visszakezesből 6-ot levág. Amúgy koncentrálj a chakram dancer védésére. Erősítést neki, regennel a többi lényedet gyógyítsd, scorpicorn képességét használd, black dragonét se felejtsd el mert nem üt vissza ezeknél. Csekkold le a kirin képességeit hátha valami elkerülte a figyelmed, de a legfontosabb a chakram dancer azzal lehet nagyokat csapni, egyik legopébb egység.