Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A complete edition azt jelenti hogy ennyi volt a heroes 6 vagy van még halvány remény több kiegészítõre???
Valaki tudna küldeni egy linket amivel letudom tölteni a patch-et? Most letöltöttem azt amihez azt írták minden verzióhoz jó, erre csak francia, angol meg spanyol nyelv van benne...
Csak a steam-es verzió patch-el automatikusan. A sima uplay nem, ott neked kell telepíteni a patch-et. A 2.1.0 patch tartalmazza a SoD-ot és csak az aktiváló kulcsot kell bepötyögni.
Nagy pálya. Sajnos most nem jut eszembe. 😄 Pedig itt van a nyelvemen.
😄 Majd megnézem mert a képe itt van elõttem. 😊

Már lehet a CDgalaxison rendelni complete editiont és külön csak a kiegészítõt is!
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy a hõsöket el lehet valahogy küldeni?
Ha jól értem, akkor patchet letöltve update-elem a Heroes 6 gold edition-t s majd késõbb ha meglesz a SoD, akkor nem is kellene installálni, hanem csak aktiválni a kódját? Mert hát lényegében a patch tartalmazza az egész játékot csak korlátokkal?
Hahó!

Ez melyik pálya, ami a videón szerepel?
Nekem is eredeti Gold verzióm van és 1.8.0 verzió. A facebook-on a múltkor valami olyasmit írtak ki, hogy nekünk kell magunknak letölteni a patch-et és felrakni, nem frissíti magát automatikusan.
Üdv!

Had kérdezzem már meg tõletek, hogy hányas patchel mûködik a játék nektek? Ugyanis én eredetivel tolom, de 1.8.0 a verzió.

Kérnék minél több hozzászólást, hogy tudjak mihez hasonlítani. Én Gold+SoD STEAM-es változattal vagyok.

Köszönöm a segítséget.

Amúgy magyar és tökéletesen mûködik... eddig... csak 3-ból 1X indul el. A fekete képernyõn áll néha meg és van amikor a windowsból a kis képernyõjén túl nem lép. Ez egész rossz arány.
JátékTár 78. adás - Might and Magic Heroes VI 3vs3 bemutató + 2.1-es óriás patch újdonságai (Új csatorna introval)
Heroes VI 2.1 es giga patch újdonságai + 3vs3 map

Más Heroes videók is vannak bõven a csatornámon akit érdekel.
Pár hét után újra akartam indítani az alap heroes 6 gold edition játékom s most már el sem indul, míg azelõtt igen. Már meg sem lep...
Persze majd ha lesz 576-ban Shadow kieg, megveszem, felteszem s meglátom mi lesz. De gondolom nem fog menni tökéletesen semmi se...
Lehet h a lokalizációval van még vmi, azért csúszik.
Vagy észrevettek emgint vmi elgépelést a doboz hátulján, mint anno az alap játéknál és most javítják.😊
Csak Complete legyen már itthon is dobozosan.

Az 576ban még mindig csak elõrendelhetõ, hogy lehet ez szerintetek?
nemkaptam eddig semmilyen második e-mail csak az elsõ ami a SoD feloldása
nemtudom van-e valaki aki ugyan igy járt
Elvileg kapnod kellet egy második "cd-kulcsot" ami a preorder tartalom feloldására van. Ugyan úgy kell aktiválni mint a sod-ot.

Hát valami ilyesmi volt a gond, köszönöm az ötletet... Eddig -offline kapcsolóval indítottam a játékot, de kivettem a parancsikon végérõl, és így elérhetõ az új faj is. Csak az offline kampánymentések vesztek el...
van olyan valaki aki még mindig nem kapta meg a pre-orderes cuccokat, mert nekem sajna még mindig nem elérhetõ
Nálam minden játékmódban elérhetõ a dungeon vár. Esetleg nézd meg, hogy az altar of wishes-nél megvetted-e a 0 dynasty seal-be kerülõ dungeon hõsöket. Iron dynasty-nál keresd.
Sziasztok!

Látom már másnak is volt ilyen gondja: A single player és a multiplayer módban nem elérhetõ a dungeon faj... A kampány megy, már a harmadik pályánál tartok, viszont az egyéni játékos hõsválasztón csak az eddigi 5 faj van... Valakinek van ötlete?

igen ez a baj nálam is. nem tudom mi a baj.

Sziasztok!
feltettem a shade of darkness kiegészítõt, és minden tökéletesen mûködött tetszik nagyon, viszont mikor Raelag-os küldetésben befejeztem az elsõ pályát, csak a kulzor maradt ott, és nem töltötte be a következõt. Szerintetek mi lehet a probléma, telepítsem újra?
helló

volna nekem egy olyan gondom hogy megvettem a steam -en a heroes 6 gold játékot feltelepítettem regisztráltam meg minden de ha elindítom a játékot akkor ha lemegy az ubisoft logó meg a Might and Magic és a heroes 6 felirat akkor utána csak egy fekete képernyõ marad és csak a kurzor marad amit az egérrel tudok mozgatni de semmi más nem látszik mit lehet ilyenkor csinálni mi a hiba a választ elõre is köszönöm
Na,majd egy hét után Ubisucknál sikerült kijavítani a Steames verzió hozzáférési hibáját,gratulálunk!
/Elérhetõ a kampány/
Lehet igazad van. Nem küszködök. 10-e után megveszem.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Szerintem vedd meg, nem fogod megbánni, tudod használni a dyastia fegyvereket stb akciósan 4990ft

Leszedtem a patcheket innen (http://patchelj.hu/lista/Heroes_of_Might_and_Magic/Might_%2526_Magic_Heroes_VI). 1.4 ig települ, de az 1.5nél azt írja ki hogy a játék nincs telepítve. Leszedtem mind a két fajtát. A magyart is meg az angolt is. És még sem jó. De így nem tudom felrakni a most megjelent kiegészítést. Valaki tudna segíteni? Ja. A SKIDROWOS verzió van fent.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Akkor mi a teendõ ha steam-en ugyan megvettem,de most, hogy próbálnék vele játszani a legelsõ kampánynál is ízt írja mikor fölé viszem az egeret, hogy might and magis heroes 6 tartalom és vegyem meg..

Leszedtem a 2.1-es patchet, de kiírja, hogy a forrásfájlt nem lehet olvasni, nem menthetõ. Mi van?
Szutyi93
314.22 van rajta
biztos,h nem szedek le semmilyen 301.akármit fõeg,h alapból 307el kezdi amikor formázom a gépet is
szóval annyit csak,h IGEN EZT JÓL ELKÚRTÁK A FEJLESZTÕK
ma vissza vittem és az árából MassEffect 2-3at
nincs gond velük, tökéletesen fut szóval leszarom ezt a Heroes6-ot magasról
az 5el nem volt semmi ilyen gond
ezt nem tudom mi szarért nem tudták megcsinálni rendesen
http://www.youtube.com/watch?v=YLTsgugOAjQ
http://www.youtube.com/watch?v=kMZ8lK6b3x4

2 Heroes VI Duel videót csináltam, s úgy döntöttem, hogy most a Duel bajnoksági meccsek után megosztom.

http://www.youtube.com/watch?v=4xtIgSjbGnI
Paul Anthony Romero interjú 3. rész
Vallató rovat 08. adás - Paul Anthony Romero ENG interview PART 3 (HUN felirat lesz majd)
Én elõször megvettem csak a goldot. Felraktam, megnéztem, tudtam dark elf hõst kreálni, a térképeket és a kampány ikonját is láttam. Csak a hõst ha játszani akartam vele nem lehetett elõhívni így a várat sem választhattam, a térképekhez kiírta, hogy nincs meg a SoD és vegyem meg, a kampányban pedig nem tudtam kattintani az ikonra. Megvettem, és minden rendbejött...
Minden cucc eredeti. A kalóz változattal szerintem buktad a témát még. Az aktuális ottani fórumokon érdeklõdj az oldalon. Hátha más is futott azonos hibába és van megoldása.
Akkor már tényleg nem tudom mi hogy van mert kampányban vannak egyszemélyesbe nincsenek nekem legalábbis -.-" ! eredeti játék van meg vagy tört? 😮
Mindent lehet használni. Én is egy epic meccset toltam a spanokkal. Csak vigyázz, mert ha valaki az elffel van akkor az szinte biztos befutó...
A válasz egyszerû ez a játék egy szar és bizonyos vidi kártya drivereket nem támogat fõleg Nvidia-t szépen letöltöd a 301.42 es Nvidia vidi kártya driver-t (rá google-zol) és a probléma megoldva. Nálam is ez volt a gond.
Az igaz, hogy elvileg benne lesznek az új Dungeon és semleges lények is a patch és kiegészítõ után az alap játékot birtoklóknak is? Összesen 15-16 új lényt takar az alapjátékban pl multiban skirmishben stb. Egyik játékos írta hogy neki feltûntek mint ellenfél. Csak a várat nem lehet választani, meg az új kampányokat akinek nincs meg a kiegészítõ.
Sziasztok!
Az új kieggel kapcsolatban lenne kérdésem. Tervezem a beszerzésését. Mi fõleg többjátékos módban használjuk, egy gépen egymás ellen. Az új frakciót többjátékos módban lehet majd használni, vagy csak kampány módban lehet vele játszani?
Helló mindenkinek
tegnap vettem egy gold editiont
regeltem uplaybe...
letöltötte magának az 1.8 patchig mindent
a probléma a következõ
folyton befagy az eredeti játék
a zene megy a kép megáll
fõleg ha várba lépek be vagy abból ki
de néha csatáknál is
Valaki tud benne segíteni
a gép elég erõsnek mondható (i5 proci, 8giga ram, geforce 630m gt 2giga)
elõre is köszönöm és bocsi
Valaki tudna nekem segíteni alappból tört játékom van le is szedtem a shades of darknesst minden fasza de csak a kampányt tudom elindítani a dungeonnel, egyjátékos módbam nincsenek benn a darkelfek de nem tudom hogy mükszik ez mert cd kulcsom nincs a shades of darknesshez de a kampányuk meg megy ! valaki tudna segíteni hogy hogy tudom elérni õket singleplayerben is nagyon fontos lenne mert naon játszanék már vele! valaki aki megoldotta ezt a problémát segítsen !
Boldogság van.
Átállítottam a steam nyelvét magyarra és magyarul indul így már a játék.
Köszönöm a segítséget.

A kérdésedre.. hát sajnos megeshet h úgy lesz ahogy mondod, bár lehet ez csak amolyan Complete Edition 1.0 és jönnek még DLC-k (pl. Solmyr-ral, gelu-val, Kilgor-ral, Ironfist-ékkel) és kiegészítõk (törpékkel, elfekkel és varázslókkal).
Bármi lehet. Már lehet h a H7-et csinálják a háttérben a M&M X mellett.

Gondolkozz már.. nem találtam sehol és feltettem itt a kérdést, hátha valaki tud errõl vmi információt.

Csak a steames változatnál frissít automatikusan, sima uplays verziónal külön le kell szedni.
Az egyik haverom megpróbálta feltenni a játékot és ezt a hiba üzenetet kapta:

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy a sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.

mi lehet a megoldás?
A steam angol nyelvû beállításokkal fut.
Megnézem, hogy hol lehet átállítani.
Köszi a tippet.

Igen! Én sem látom az alap kampányt.

Csak megjegyzem,hogy továbbra sincs kijavítva az,hogy nem lehet hozzáférni az alap kampányhoz.Azt pletykálják,hogy egyesével javítgatják fiókonként,na mire az kész lesz...
A 2.1-es patch nem frissül automatikusan? Vagy ez most csak az új kieg.-hez van?
Nem a steam nem kérdezi meg, hogy milyen nyelven aakrsz telepíteni. Telepít és kész. Nem a kalsszikus gomb nyomkodós telepítést csinál.

Nem szedtél le rossz verziót. Szerintem tudom hol lesz a baj... mondd csak a steamed angol nyelvû vagy magyar nyelvû beállításokkal dolgozik? Mert az elõfordulhat, hogy a steamnek kell megmondani milyen nyelven szedje le. Át kell hogy tudjad állítani. A kérdés, hogy hol?
"Megnéztem és képzeld nagy okos.. egyiknél sincs feltüntetve a Complete Edition."

Már meg is válaszoltad a saját kérdésed.

Amúgy meg akinek nem inge...
Elvileg a játék telepítésekor elsõ lépésnél rákérdez.