Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A grafika nálam rendben van, tetszik, de a többivel maximálisan egyetértek veled. Nem rossz játék, de nem ezt vártam. Én is H2 óta nyomom, a H3-at azóta se tudta egyik rész sem felülmúlni. Ez már csak a nevében Heroes sajnos, de majd 1-2 kieggel hátha csiszolnak rajta valamit. Pénzt mindenesetre én a jelenlegi formájáért nem adok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aztán szép lassan elkedztek befutni a WTF? típusú hírek. A játék a totál bukás, a széria legsötétebb idõszakát jelentõ Heroes5 motorjára fog épülni. Az öt speciális nyersanyagot összevonják eggyé. Nem lesz vár-belsõnézet. A köztudottan legnépszerûbb Titánvárat maj késõbb, külön pénzért lehet beszerezni. Na már ekkor kezdtem sejteni, hogy ez a rész bizony nem a Heroes széria dicsõséges visszatérése lesz a mélységekbõl.(Nem is értem ezeket a változtatásokat hogyan gondolták, amikor egy régi nagy címet akarsz feltámasztani, nem változatod meg a széria alapvetõ értékeit és hagyományait, ez tök alap)
Aztán kijött a végleges játék. Kilenc darab, rosszul összeválogatott single plalyer pálya(kissebbek egyáltalán nincsenek, kevés stb). Öt frakció, érdekesen újraértelmezve. Heroes5-bõl megörökölt undorító mangás stílus, hosszú monoton csaták, kínosan lassú end turnözések. Egy motor, ami képtelen kezelni a régi Heroesokban megszokott 8 szereplõs pályákat. Az egész játék lassú, nehézkes, uncsi.
Sajnálom, mert a grafikusok és a zenekészítõk ismét kiemelkedõen jól dolgoztak a Black Holenál, és még a gyári magyar kiadás elkészítésével is gondoltak a magyarokra. Persze a vérciki Heroes5-öt alakítgathatták ahogy akarták, tudható volt hogy abból semmi értemeset nem lehet kihozni.
Nem így kellett volna ezt. Új motor, új grafikai stílus kellett volna, és meg kellett volna próbálni a Heroes2-3at minden elemében újraéleszteni, ahol csak lehet. Meg merem kockáztatni, hogy ha holnap valaki kiadná a Heroes2-3at új grafikával, bármiféle egyéb változtatások nélkül, világsiker lenne, és pillantok alatt háttérbe szorítaná ezt a játékot.
Szóval ez így 10/4 pont, alig valamivel jobb mint a Heroes5 volt. Sajnálom mert régen nagy rajongója voltam a szériának, mai napig itt van a polcomon az eredeti Heroes2 és 3, mai napig játszom velük, és hihetetlen de ezek a játékok nem öregszenek.
Sajnálom a Heroes6-ot, egy ennyire tehetséges magyar csapat felejtehetetlen játékot készíthetett volna belõle. A lehetõség adva volt, nem éltek vele. Sajnálom mert ekkora lehetõség csak egyszer adódik egy keleteurópai fejlesztõgárda életében.
igen, abba belefutottunk mi is 😄
elvileg ha jól csekkoltuk, egy azaz egy darab olyan pálya van, a többi nagyjából jó (vannak mondjuk iszonyat furcsán balance-olt pályák, ahol az egyik játékos kezdõterületén van 2 aranybánya, a másikén nincs 1 se, de ebbe most ne menjünk bele)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
elnézést 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
gondolom beállítottátok, hogy 2v2 legyen, vagy custom, aztán a megegyezõ csapatba raktátok a 2 human playert, és... nem tudom, hogy akkor hol romolhat el a dolog
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Kipróbáltam én is végre a hétvégén. Kollektorom van. Képet majd küldök 😊!
Elég sok minden van benne, eléggé vegyesek az érzéseim!
+ Szerintem hozza az elõzõ részek hangulatát.
+ Zene kiváló
+ Képességek nagyon jók, bár valahogy keveset lehet tanulni az elõzõ részekhez képest a varázslatokból, így nem tudsz minden helyzethez megfelelõen alkalmazkodni varázslóval, ez még kiderül okoz e gondot.
+ Grafika tökéletes, szép, animációk is jók 😊, azok a vicces animációk, még meg is röhögtetik az embert egy-egy kemény csata közepén 😊, pedig régen ellene voltam
+ Magyar fordítás is kellemes 😊, bár egykét helyen zavar, hogy most a sok-néhány-kevés stb... melyik mennyit is jelent 😊
+ A küldetések is egyenlõre szerintem jók.
Viszont ami negativum:
Nagyon sok bug maradt a játékban. 1-2 patch és szerintem ezek az idegesítõ dolgok eltünnek, de azért ezek elégzavaróak. Egy-kettõ:
- A betöltés után még mindig kell neki 1 perc mire betölt mindent
- A map scrollozása néha kikapcsolódik
- Laptop akkurol nem megy/egeremmel nem megy --- errõl már beszéltünk
- Nem találtam hol lehetne random gépi ellenfelet beállítani, meg játékos se lehet randommal ?
Map hibák (elkezdtem hot-seat-et), most hirtelen nemtudom melyik pályán
-Elfoglaltam egy kristálybányát, és úgy érzékeli, hogy nem az én területemen van, ezért nemtudok kristályt termelni 😄, azért kellett egy hõst vennem, hogy legalább a gép se kapjon, ha az megakadályozza egyáltalán 😊
-Fa és kõ bányára kettõt ír naponta, a bányára kattintva, viszont felül, napit 1-et ir, és annyit is kapok.
- EZt még megfigyelem, de mintha a nekromancia/szellem gyogyitása közül valamelyikkel valami gond lenne, mert én ugy számolom hogy vesztenem kellett volna, és még se vesztek... Ezt majd még megfigyelem
Most hirtelen ennyi jutott eszembe
Véleményem szerint:
- Valahogy a nyersanyag rendszer kicsit fura, mintha tul sok kristály kéne az épületekhez, bár lehet azért tünt igy mert nem tudtam a bányát elfoglalni. De pl egy 7. épület egy bányával, 3 hét gyüjtögetés. Szerintem a talajon levõ nyersanyagok keveset adnak (egyébként mintha mindig 1-et adtak volna)
- Normál szinten a játék eléggé könnyû nekróval legalábbis. Az elsõ három egységgel le tudtam verni eddig mindenkit akár a második területen is szinte veszteség nélkül.
- A kutyák a démonoknál itt is mindig meghalnak 😄😄 ez csak vicc
ÖSszességében, szerintem nagyon jó kis játék lett. Ha a patchek hamarosan javítják a bugokat, akkor kiváló játék is lehet belõle.
(csak egymás ellen tudunk, vagy egyedül a gép ellen)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Paul Romero Heroes pesti zongoraestje
Vologya mestert is kérdezhetitek a koncertrõl nem csak engem, ahogy Paul Romero odaírta.
Sehogy nem tudok rájönni, pedig nem lenne rossz, mert õ kezdi a harcot és rögtön lõhetne..
Egyébként az örök szolgálat nekroknál valami iszonyat durva. Ha van arany, akkor lényegében halhatatlan seregük van. És a nekromanta kampányban eddig bõven van. (3. pályánál tartok, nehéz fokozaton)
Nem sebzodnek a korben, hanem a kovetkezo korben amikor ok jonnek lepessel akkor sebzodnek. Igy eleg gaz, hogy teljes letszammal tud mindig visszautni egy ilyen eros leny.
Egy olyan probléma merült fel nálam hogy játszok aztán egyszer csak elkezd tölteni elmegy a kép néha még a monitor is kikapcsol és mikor vissza jön window módban fehér a képernyõ full screenbe egy kis fekete téglalap és az asztal látszik és csak hang és kurzor van. Frissítettem/újraraktam a directx-et a visualc++-t és a vga drivert. A VGA-m egy 1GB-os Radeon HD5670,szerintem ezzel mennie kéne.
Valakinek valami ötlet?
Elõre is köszi a segítséget."
Erre valakinek megoldás?
- Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
- Prologue 1
- Prologue 2
- Stronghold 1
- Sanctuary 1
- Inferno 1
- Haven 1
- Necropolis 1
- Stronghold 2
- Sanctuary 2
- Haven 2
- Necropolis 2
- Sanctuary 3
- Stronghold 3
- Inferno 2
- Necropolis 3
- Inferno 3
- Sanctuary 4
- Stronghold 4
- Haven 3
- Necropolis 4
- Haven 4
- Inferno 4
- Epilogues
Itt írják, de lehet, hogy spoilerbe bukkantok:
http://www.celestialheavens.com/forums/viewtopic.php?t=12597
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
elég kellemetlen, amikor tudod, hogy "visszaszívná" magát, és mégis vesztettél pár vámpírt, mert nem számolja az utolsó ütést.
ˆ Andrews2007
A kampány sorrenddel kapcsolatban a külföldi fórumok alapján is így lehet a legjobban megérteni a sztorit a kampányban állítólag:
Stronghold 1. pálya,
Sanctuary 1. pálya
Ezután a Stronghold és a Sanctuary kampány végigjátszása bármilyen sorrendben,
Ezután Haven kampány
Inferno kampány
Necro kampány
Az epilógusból meg van Bloodos és Tearses féle is és eléggé eltérõ mindkettõ egymástól állítólag. Csak Bloodos vagy Tearses fõhõssel lehet rajtuk játszani attól függ ugye melyikkel nyomultunk valamelyik kampányban. Ha mindkettõt ki akarjuk próbálni akkor egy nép kampányán belül egyszer ki kell vinni Tearses hõssel másodszorra bloodossal."
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ezt igy hogy?!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
2.- HKEY LOCAL MACHINE / SOFTWARE / ((WOW6432NODE)/ UBISOFT / Might & Magic Heroes VI
3.- Lesz olyan, hogy Language (duplakatt) és az értéknek add megy,hogy 40e
Így lehet magyarosítani,tudom hogy már leírták elõttem,de a zárójelbe tett részt én nem találtam,egyenesen az Ubisoft mappa jött a Software pont után.(win7)
Gondoltam leírom,hátha valakinek segítek vele.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Csak azért kérdem,mert ilyen körökre osztott stratégia típussal, csak a King's Bounty-val játszottam,s azt normálon toltam végig,de a kiegészítõjét már nem tudtam csak easy fokon,mert normál túl nehéz volt már nekem jó pár nekifutásra 😊
Itt mire számítsak??
Glory, Glory Man. United!
Csak a városoknál jelentkezik a gond,szerintem akkor amikor város képet tölti be,esetleg valami tipp?
Vagy beállításnál kell valamit kikapcsolni animált részeknél?
-tRs-Landor
Visszavettem a Roccaten a port sebességet 500Hz-re és nem csinálja, csak ha 1000hz-n van. Ez az egyetlen játék akad ki tõle, de legalább meg van a megoldás.
41.09-tõl kb 1 percen át az én kérdésemre válaszolnak Heroes VI és RAGE témakörben GLIVE-ban.
A fejlesztõket akartam csábítani a GS stúdióba, mondták, hogy majd a megjelenés után talán mert az nem megy csettintésre. Nem is úgy akartam persze. 😊 Pl 1-2 hét múlva gondoltam.