10317
  • SlipKnoTiaN
    Azon van de ez is csak pár perc pluszt ad. =/
  • laikuss
    Ez az elöző verziókban is így volt. Elég volt egyben ha megtehetted, hogy átvitted (ieleporttal, vagy valamelyik hőssel vagy karavánnal) és ott fizetted ki a fejlesztést.
  • Shiwo
    pedig ez így működik, nem nálad van a hiba...
  • yesname #6815
    Jól érzékelem, hogy elég egy várban fejleszteni az épületet a magasabb kategóriájú lényekhez, ahhoz hogy az összes vár lényből az erősebbet kapjam meg, ha a fejlettebb várban vásárolom meg őket? Ha ez így van - pedig nálam ez történik - akkor ez a játék alapjaiban (is) még rosszabb, mint eddig láttam :( Az ilyen alapvvető játékmechanikai hibákat nincs patch ami javítaná sajnos.
  • Laczyi
    Futtasd kompatibilitás módba, ha jól emlékszem én windows 98-at állítottam be anno.
    De próbálhatsz másikat is, valamelyik jó lesz.
  • SlipKnoTiaN
    Még 1szer feltenném a kérdést:
    Tudna vki nekem segíteni abban h a H3 Complete telepítésekor kevésnek észleli a 2GB RAM-ot (igaz ettől függetlenül telepíti) és amikor játszani szeretnék max. 5 perc után lefagy és csak Feladatkezelővel tudom bezárni. A kérdésem az lenne h ezt h tudnám megoldani?? Vagy vki esetleg tudna vmi olyan linket küldeni ahol a Complete van és műkődik is??
  • Acidlich
    Hát igen, hardon ha egy mód van rá, 3-4 hónapnál tovább nem jó húzni a dolgot, ahogy én eddig láttam. Én a haven kampányt toltam végig, nem volt nehéz, pedig vártam valami brutalitást annak fényében, hogy állitolag egyre nehezebbek a pályák a kampány vége közeledtével; a 2. térképet tudnám kiemelni, ott viszonylag korán brutális méretű seregek voltak mindenhol..de aztán csak csökkent a kihívás, az utolsó pályát gyakorlatilag az első 2 hét, meg az utolsó csata kivételével csak angyalokkal szét lehet gyalázni, igaz ehhez valszeg might-os hero kell.
    Amúgy grat:) úgy érzem ki is maxolhattad a dinasztia szintet annyi xp-vel:)
  • ArchDruid
    Végigjátszottam a Sanctuary kampányt Hard fokozaton! De ez az utolsó pály kicsit durva! Az 5. hónaptól kezdve már inkább nevetséges...

Nagy nehezen elfoglaltam egy várost, de a piros jött egy hatalmas sereggel, (hatalmasat értsétek úgy, légió minden core egységből, sereg/ hadsereg minden elitből) a főhőssel el kellett onnan teleportálnom! Visszafoglalta, még aznap át is konvertálta, és megvett bele helyőrségnek 7500 (!!!) Praetoriant!

Szóval inkább hagytam a fenébe! Volt még két másik vára is a pirosnak, benne szintén légiós nagyságrendű helyőrség!

Szerencsére Gerhart A főmumus sokkal gyengébb volt ezekhez képest! Megöltem. Seregemnek csak a fele lett oda...

Amúgy tetszett ez a kampány, és ez a bődületes mennyiségű sereg, ami a gépi ellenfeleknek jön tudom, hogy script miatt van, normál pályán ilyen nem történik meg! De legalább izgalmas volt!!!

Rosszabb lett volna a helyzet, ha a piros gép a hőseivel kijött volna ezekkel a légiós seregekkel, és elkezd foglalgatni... De jobbára csak benn álltak a városaikban.
  • Agamemnon
    Lehet, hogy nagyon hajtja a procit a gép, de gyönyörűen elfut a Pentium D 3 Ghz-es procimon is, ami valljuk be nem mai darab... (és még a minimum alatt is található)
  • Shiwo
    amúgy készült mostanság bármi olyan játék, ami nem hajtja iszonyúan a gépet? (persze itt nem a Plants vs Zombies kategóriájú játékokra gondolok, hanem a nagyobb/ismertebb játékkészítőké)

az a gyanúm, hogy nem sok... a legtöbb játék full grafon minden, csak nem optimalizált és erőforrás-kímélő...

a készítőket meg totál megértem, a franciákkal nem egyszerű együtt dolgozni (tapasztalat (: )
  • cikasz
    Na ez egy értelmesebb hozzászólás amit meg is értek, hogy miért is van ez.
    köszönöm
  • Coradiel
    Az a probléma a laptoppal, hogy Intel videokártya van benne, ami sok mindenre jó, de játékra egyáltalán nem, mivel nem támogatja azokat a shader modell verziókat amiket a mai játékok kérnek. Maximum a legújabb Core i5-s szériával jöttek lehetnek alkalmasak ilyen célokra.
  • laikuss
    Ha felrakod a játékot és elindítod első dolga hogy a netről letölti és utánna felrakja a patch-eket.
  • Szegibor
    Most már mindegy, amugy megint nem lett jó:S
  • laikuss
    Nem kell ujrainstallálni ha látja a netet egyből frissít.
  • Szegibor
    Köszönöm a választ. Akkor egy reinstall és netről telepítem.
  • laikuss
    Ezt nekem is csinálta akkor ha én akartam fájlból telepíteni, de viszont ha netről frissíted a játékot akkor simán felmegy.
  • Szegibor
    Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy felraktam a játékot, viszont a 1.1es patchet nem engedi feltelepíteni :" nincs feltelepítve a h6.."

Ilyenkor mi a teendő??
  • cikasz
    Ne haragudj és még egyszer bocs.
  • laikuss
    Nem akarlak elkeseríteni, de pl. egy NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB-os videokarin megy, tehát a kártya inkább a lényeg.
  • Carlos
    ott a hiba, hogy laptopot akarsz.
    Egy játék laptop kábé 500K. Egy jó (nem csúcs) vas amin H6 elfut bőven 200.
    (nekem 120 volt, mert az áfát visszakaptam okosba).
  • Malakai
    Elölre ott volt a minimum konfigban, 512MB a vga-nak.

Azért mert valami nem egy fps, még lehet gépigénye.
  • cikasz
    Miért lennél köcsög?
    Szerinted van rá pénzem, hogy évente laptopot cseréljek százezrekért? Ez a játék nem egy battlefield 3, hogy ne lenne elég neki 256mb-os vga! Szerintem...
  • Carlos
    Köcsög leszek, de igazságos. A 256 megás videókari legalább 1 éve elavult...
  • cikasz
    Ja és igy is csúsztak vele egy csomót! Mi a fenét csináltak eddig? Asszony laptopjában egy Intel VGA van 256mb-os, dual core-os procival és mégis azt mondta ez a hülye játék, hogy nem támogatja a vga-t! Pedig neki vettem szülinapjára a játékot. Azért ez durva azt hiszik, hogy mindenkinek erőműve van?
  • cikasz
    Az biztos, hogy iszonyatosan hajtja a játék a gépet , de nem értem , hogy miért!?
  • kozi001
    Az lenne a kérdésem h a saját hősnek "kívül" a main menu-ben is szét lehet osztani a skill pontokat (meg respecializálni is ugyanott lehet amúgy)

Ez tulajdonképpen mire jó? Mert a játékban lévő hős ugyanolyan szintű marad ettől függetlenül...!
  • Agamemnon
    Aham 1.1 patch megoldja. (vagy az 1.1.1 már nem emlékszem :D )
  • WhiteTusk
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy jött-e már ki orvoslás arra hogy villog az egér a játékba?
  • Szaruman
    Dark egyértelműen vicces nekem, mass vampirism (lol). Prime még elég tápos, teleport, implosion, manaragen miatt.
  • Szaruman
    Nálam az alaplap szállt el (nem bootol, illetve 2 perc után lefagy a cucc, a BIOSban is). Egyébként nem hiszem, h a játék okozta a gondot. Kb 3-4 napig toltam a megjelenés után, leszedtem, hétfőn visszaraktam, de 4-5 óra után hagytam a fenébe. Csütörtök reggel épp familyguyt néztem, amikor beszart a cucc. Szóval nem hiszem, h közvetlen (vagy akár közvetett) kapcsolat lenne a játék és a hiba között. De az tény, h rendesen megforgatta a ventiket (ahogy a spacemarine vagy a dow2 is).
  • kozi001
    Milyen magic-et használtok?
    Light nem tűnik vmi ütősnek

Prime(pl. slow)?
    Earth(pl. stone skin)?
  • mukievil
    Nekem igen, ezért melegszik tul a laptop! De elvileg mintha azt mondta volna valaki, hogy a laptop videokártyák támogatása csak a patchben jön majd!
  • BoneDragon
    Hát előfordulhat. Pont emiatt nem merek már játszani vele 2 napja. Most nincs pénzem új alkatrészekre. Amíg nem javítják ezt patchben, addig felejtős számomra.
  • TreDoR
    Emlékeim szerint az 5, a megjelenés pillanatától modolható volt, mégcsak ki/be csomagoló program sem kellett hozzá, mert pakra nevezett zip fájlokban voltak a game fájlai.
  • Szaruman
    Nekem tegnap be is szart a gépem, remélem, h nem a játék miatt^^
  • BoneDragon
    Igen, sokan panaszkodtunk erre, de az "okosabbak" megmondtak, hogy a mi gépünk a szar, pedig nem. :)
  • fejnelkuli
    Mindenkinek 100%-on hajtja a procit meg a videokarit?Igy tobb lesz a villanyszamla mint maga a jatek.
  • laikuss
    A tanácsom, aazon kívül amit Zsknight adott, a csatákat mindig veszteségnélkül tedd meg szinte, vagyis ne pazarold el a lényeid mert többet nem tudsz a várakban termelni mint adott, a másik azon a pályán egy nagyon nagy könnyebséget kapsz a felszedett felszerelés ad olyan bónuszt hogy lényeid három támadást veszteségmentesen éli át, aszthiszem ennél nem kell több.
  • bélanéni #6778
    Srácok, a bolti verzió papírdobozban van, vagy csak az olcsóbb tescos műanyag DVD-tokban? Nem ezen múlik a vásárlás, de nyomhat picit a latban.