Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
itt is megvan ugyanúgy

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Guren
igen, de én nem arról beszélek. sikerül megtámadnom a hõsét és rögtön a csata elején feldob egy ablakot, hogy ennyi meg ennyi lényt vesztett az ellenfél, mert elmenekült. és ezt nem csak akkor csinálja, ha nagyon gyenge hõsét támadom, hanem majdnem mindig. legutóbb pl. egy modest utáni (nem jut hirtelen eszembe a neve) szintû sereggel csinálta ugyanezt.

Gondolom a koncepció része az a menekülõsdi is.Volt olyan a necro kampány befejezõ részében hogy elteleportált mikor sikeredett sarokba szorítanom.

2x végigjátsza a camoinget fullra az ember maj ugyis rájön pár trükkre, vagy ha nem majd akkor rájön más és úgyis közzéteszi.Amin van mit csiszolni az az hogy nem célirányos az AI.Ok hogy õ is szedegeti a ládákat meg felderít de itt vagy a várost vagy az erõdöt kell elfoglalnia ahoz hogy nyersanyaghoz jusson.

TreDoR
5-ben is volt ilyen artifact.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Jakuza001
Ebben is van.

Velem is csinálta a gépi ellenfél ugyanezt, látta, hogy nagy a seregem és mindig nyomott egy town portal-t mikor meglátott (ezt kb 10-szer egymás után megcsinálta).

Guren
de itt még el sem kezdõdik a csata és már menekül.

Régebbi részekben is elmenekült a gép ha érezte, hogy szorul a hurok. Ezért volt jó pl. a 3. részben volt egy artifact (asszem "Shackles of War") ami meggátolta , hogy elmeneküljön.

Guren
eddig 21 órát játszottam vele (easy-n) és egyszer sikerült nyernem. akkor is csak azért, mert volt egy szövetségesem 😄

Shiwo
a kommenteket elnézve azért a H6 hasonlít a H4-ben valamire...mert újítani, s ezért vagy sokan utálják, vagy imádják

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BoneDragon
Tényleg durván felerõsödik az ellen ha sokat tökölünk a mapon. Picit is hibázol durván elhúz a gép és nem tudod behozni. 4-5 körönként megtámad, ráadásul a várát sem tudom már elfoglalni mert 3x erõsebb mint én. Nem semmi. Az összes heroes résszel játszottam már de most elég bénának érzem magam. 😄

Guren
na, a legidegesítõbb dolog a játékban, hogy MINDIG elmenekül a gép, ha megtámadom az egyik hõsét. és nem csak akkor, ha jóval gyengébb a serege, mint az enyém, hanem akkor is, ha kb. egy szinten vagyunk. még egy tisztességes csatát se tudtam nyomni, mert csak akkor hajlandó harcolni, ha deadly sereggel jön.

Nem lett rosz game ez.Vannak hibái, de semmi olyan amit patchekkel vagy egy kiegészítõvel ne lehetne orvosolni.

A heroes IV. elment egy kicsit más irányba a III. hoz képest nem volt az rossz kinek tetszett kinek nem ízlés dolga.A V.visszatért a III. irényába és nem lett az sem rossz játék.

A VI. messze közelebb áll a III. hoz mint a IV. vagy az V. érdekes újításokkal, amik teszem azt nem rosszak ha hozzáigazodsz.Azt meg ne várd el egy játéktól sem hogy a józsikának a pistikének meg a bgábornak is egyaránt bejöjjön.Nem tetszik nem játszol vele ilyen kiba.. egyszerû a dolog.Pláne úgy hogy a campinget végig sem toltad.

Olyan ostoba példákat hozol fel hogy "manga" stílusú... majd egyetlen pozítívumként a grafiaki részét emeled ki.

Lehet valóban belekötni az AI map módon való értelmetlenségébe vagy a fokozatok nem egészen jól beállított nehézségébe, de mi a manónak?Ezek mind mind patchelhetõk ahogy lényegesen javult a játékélmény az elsõ pénteki patchtõl is.

Van bõven potenciál a játékban, az újítások nem rosszak és ha játszol vele egy pár camping map pályát szerintem ráérzel az ízére.Esetleg akkor is hajtogathatod hogy hírózhárem, de ha egy olyan játékot adtak volna ki új motorral akkor azért hörögnél, és azt jogosan is tennéd.

A manga szóra pedíg keress rá és csodálkozni fogsz...
CalebJoe
Manga stilus pfff akkor még nem láttál igazi japán játékot mert akkor nem irtad volna ezt a baromságot, a másik hogy semmi baj nem volt az 5-tel se a játék mechanikájával fõleg nem a design-nal elvégre mûvészek tervezik meg az egészet nem kisgyerekek.
Ezt hogy? 😄DDD (make my day)

Aztán kijött a végleges játék. Kilenc darab, rosszul összeválogatott single plalyer pálya(kissebbek egyáltalán nincsenek, kevés stb).

A community-n mindenki nagy pályákért sírt. Tudom: sapka vagy cigi?

Heroes5-bõl megörökölt undorító mangás stílus

Mutass egy linket ahol látható az a bizonyos manga, de tényleg. (lécci lécci)
[quote]hosszú monoton csaták[quote] nem volt két egyforma csatám (persze a kampány az más tészta - de az tanulásra való) 8)

kínosan lassú end turnözések. Egy motor, ami képtelen kezelni a régi Heroesokban megszokott 8 szereplõs pályákat.

Nálam sok ellenféllel sem, pedig nem erõmûn fut. Akkor a hiba a te készülékedben van.

Új motor, új grafikai stílus kellett volna, és meg kellett volna próbálni

Teljesen más motor, nem a Nivalét simogatták, hidd el. Új stílus alatt mit értesz, mert a mostani van a legközelebb az imádott 3-ashoz.

Ez volt a heroes V:

Ez a VI: (tehát nincs fejlõdés és mangás)

Ha a gyerekem lennél, most adnék neked cukorkát, egy kis simit a fejre, aztán visszaküldenélek a fakockáidhoz.
Közben megtaláltam!

darki81
köszi

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Azt mondjátok meg, hogy a collector kodot hova kell beírni ?

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Hiába fejted ki szépen ha idiótaságokat írsz.

Engem az egységek design-jától még mindig a hányinger kerülget ami a 4. részt illeti. Elég csak magam elé képzelnem a devil kinézetét...

Játékmechanikában semmi kivetnivalóm nem volt a 4. résszel kapcsoltaban, sõt az imba hõs koncepciója nagyon is tetszett. Az új stratégiai és taktikai lehetõségekkel sem volt bajom ott.

Hát én se hiszem, hogy valaha olvasott volna mangát. 😊
Persze nem száz százalékos a játék. Pl.: engem az bosszantott kicsit, hogy taktikai felállítást nem jegyzi meg és minden csata elõtt be kell állítani. Na most fõleg egy pálya elején fél percenként megtámadok valakit, elég zavaró, ha állandóan állítgatni kell. Így vissza is töltöttem és más skill-t választottam. Egyébként nem két perc kitapasztalni a játékot, akár egy fajjal, nemhogy az összessel. Egyetlen nagy hibája, hogy játszatja magát. 😊 Leülök játszani egy órát, és azt veszem észre, hogy már 3 óra is eltelt. 😊
Igazán értékes emberi lény lehetsz, ha a szépen kifejtett véleményemet bullshitstormnak nevezed. Enged meg, hogy akkor én is legalább ennyire tartsam a te álláspontodat.

Ariakus : azért azt tegyük hozzá, hogy a 4 csak animációkban volt gyenge, játékmechanikában és desingban erõs igencsak erõs, újító volt.Az más kérdés, hogy már ott is ment a divatfika, és nem voltak vevõk az új taktikai/stratégia lehetõségekre.
BoneDragon
Hello Heroes!
Please find the pre-release patch notes for Patch 1.1.1.

• Hot fix on default setting video option detection at start-up causing possible dead locks on laptops
• Blinking cursor fix
• Fixing a version number issue

Hopefully it should be live this evening!

Emellett a bullshitstorm mellett amit leírtál nem tudok szó nélkül elmenni.

1: A Heroes 5 sohasem volt rossz játék, nagyon korrekt darab volt nagyon szép és stílusos grafikával (ezt a "japán szutyok" meg "manga stílust" meg felejtsd el a Heroes játékokkal kapcsolatban , mert egyikükre sem igaz, még távolról sem). Játékmehchanikailag sem volt semmi baja a játéknak attól eltekintve, hogy nagyrészt kicsik voltak a pályák.

2: Ha szutykot akarsz újra látni akkor nézd meg a Heroes 4 lényeit. Ott kb. úgy néztek ki a lények mintha vmi óvodás rajzolta volna õket. Mocskosul ocsmány volt minden szörny kinézete. A 4. rész egyedüli pozitívuma a hõsrendszer volt.

3: Ha az ember beleássa magát rendesen ebbe a 6. részbe akkor ugyanúgy lehet addiktív mint az elõzõ részek.

Jakuza001
Remapolni csak online jatekban lehet a hos attribpontjait ?

Jakuza001
Hat szerintem azt se tudja mi a manga 😄 Ez kerem, nem kepregeny. A stilusa is egesz mas, koze nincs semmilyen manga stilushoz,ami azsiai jelleget es stilust tukroz, ezt szazszazalekig kijelenthetjuk.

En sem vagyok teljes mertekig elegedett a jatekkal, de hogy grafikailag ne lenne rendben az egy marhasag. Igen is rendben van az ugyben. Teljesen mashol vannak apro-csepro hianyossagok, es mint korabban irtam az nem a varoskep, de meg ez is mindegy, mert kesobb potolva lesz.

1 varázslat = 1 képesség pont. A hõsöd karakterlapján van alul 3 fül, az utolsón vannak a képességek. Képesség pontot csak szintlépésnél kapsz, szóval jól gondolg meg mire költesz.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

MrStokes
Hosod mikor szintet lep, akkor tudsz uj spellt/kepsseget kivalasztani a sok szurke kozul. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

darki81
van sok mágia, csak mind szürke, mindég passzív..

darki81
már majd egy körön túl vagyunk, de még mindég nem tudunk varázsolni! a városban nem tudom hol lehet kifejleszteni a mágia cuccot, vagy hogy melyik az, mert lehet más néven fut. valaki?

Ez a heroes III imádat szerintem eléggé ... nem is tudom mi a jo szó rá. Szoval szerintem a lényeg, hogy az idõ megszépítette az emlékeket.

Én pl sokat játszottam vele, de ma azért egy pár orás nosztalgián kivül azért nem venném elõ.
Ez szerintem a szokásos divatfikázás. Persze tisztelet a kivételnek, ugye mindenkinek más tetszik, valakinek lehet tényleg jobban bejön a III.

Egyébként egykét dolog emlékeim szerint:
-Egy extralarge pályán 8 embernél, igencsak képes volt perceket gondolkodni a gép (end turn)
-a gép ott is ugyanugy csalt (nyersanyagban is), ott is mindig kiszámolta, hogy pont egy lépéssel ne érd utol, õ meg pont utolérjen (csiki-csuki)
-Ha nehéz fokozaton gyõzni akartál, akkor hetente végig kellett járni az összes bonuszado helyet (szélmalom/egységfelvevõk stb..), rohadt izgi volt

Harcoltam egy angyal ellen, nekro hadjarat vegen. Nem akarok spoilerezni, igy is tul sokat elarultam szerintem. Az is mokas volt, ha eleg nagy sereget gyujt az ember, nem kell sokat gondolkodni ellene. 😊
Hát csak kapjuk is meg ezeket! Nehogy majd 2013-ban valamikor jöjjön egy üzenet, hogy: M&M Heroes VI project is cancelled due to financial problems..

------------------------

Valaki harcolt már Boss ellen? Én tegnap befejeztem az inferno elsõ pályáját, és az utolsó ostrom után bejött egy csata! 😄 Én voltam valami alvilági Fõdémonnal (75000-es ereje volt) És egyedül vele le kellett vernem egy bazinagy sereget!!! 😄 Tetszett
TreDoR
Academy, Sylvan, Törpe, Dungeon.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Sziasztok,

Szerintem jo a jatek, van benne kihivas, annak ellenere mondom, hogy imadom a regi verziokat egytol-egyig. Sok idot kell belefektetni a kampany vegigjatszasaba is, szoval a mai rovid jatekok ellenere a penzedert nemi tartalmat is kapsz. A kiegben varhato fajokrol annyit, hogy az infok szerint Ashant osszesen 9 nep lakja. Szoval lehet talalgatni😊. A jatekban van utalas kapasbol 3 ujra. Hogy melyik lesz az utolso, szemely szerint, hogy remelem megint ujitanak az uj Sanctuary is nagyon tetszik😊.
Saccard
Hm hát még alig tudtam játszani a játékkal és már most mondhatom, hogy rendkívül örülök neki hogy nem az 2-3-ra hajaz! Az a legnagyobb baj mostanában, hogy sehol nem akarnak újat kitalálni, hanem mindenhol a pontosen te általad említett "régit új bõrben" taktikával adnak el. Sajnos rengeteg embernek ez is elég. Hála istennek, hogy itt nem így van. A játékban látom, hogy már most sokkal több a lehetõség, variáció és sokkal több dolog van amin lehet még csiszolni tovább lehet fejleszteni ki lehet egészíteni (így bízom benne, hogy a kiegészítõ sem egy-egy új faj és 1-2 új pályában fog kimerülni). Soha nem értettem azokat az embereket akik mindig a régire vágytak. Sosem lesz semmi ugyanolyan és azt se felejtsd el, hogy te magad is változol. Engem az dühített volna a legjobban ha már megint a 3-mal kell játszanom, csak új grafikai motorral. Egyébként az 5-öt pontosan emiatt untam meg hamar. Ugyhogy én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha azzal akarsz játszani vedd elõ azt, ha viszont nyitsz az új dolgokra akkor érdemes ezzel játszani (egyébként pontosan emiatt nincs jelenleg olyan RTS, MMORPG ami lekötne, mert mind UGYANOLYAN, az egyszer bevált receptet követi).

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Carlos
No ilyen egy jó leírás!
A lenti fikázások után üdítõ volt olvasni!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én nem játszottam az elõzõ részekkel, a VI betája tetszett... ennyi...

Þór vígi þessi rúnar

Guren
a H3 egy 2D-s játék, ez 3D-s. nem tudom, érzed-e a különbséget. egyszerûen nem lehet ugyanolyan stílusúra megcsinálni.

bélanéni
Az remek hír, az egyik kedvenc játékom volt az elmúlt néhány évben. <#worship><#eljen>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Ha neked a H3 kell továbbra is játssz azzal! Van néhány dolog, amiben elég sokat fejlõdött 6. rész és az általad szapult 5 is a háromhoz képest. Mangás stílus? Fogalmad sincs mirõl beszélsz úgy látom. A skill rendszerre is ráfért az átalakítás, mert õszintén szólva már az volt unalmas. Itt sokkal több lehetõség van. A lények és azon képességei is sokkal változatosabbak és szinte mindegyik rendelkezik egyéni képességekkel is, így még változatosabb és taktikusabbak a csaták. Jóval kevesebb az ismételt csata, ahol mindig ugyanaz van. Én egyáltalán nem bánom, hogy nem egy egyszerû H3 másolatot kaptam. Ha azzal akarnék játszani, akkor levenném a polcról és játszanék vele.
TreDoR
A graf. motor engem inkább a King's Bounty-ra emlékeztet.

"tudtommal saját motort használ a játék, nem az 5. részét."

Nézd meg, a kaland térképet, a csata térképet, a 3D objektumokat. Egy az egyben Heroes5 az egész. Ez a játék jól láthatóan egy erõsen módosított Heroes5, annak minden hibájával együtt. Basszus, még a lassú end tudnözés és a gyenge optimalizáció is megmaradt.

Hát tudod, a Heroes5-ö5 aztán nem nehéz felülmúlni. Éppen ez a baj, hogy ez a játék a Heroes5 roppant gyenge színvonalához méri magát, és nem a legendás régi részekhez.

te nem vagy tisztában a manga és a mangás stílus fogalmával.

Valóban nem, és rohadtul nem is érdekel. Csak azt szeretném, ha a Heroes széria viszakapná végre azt az igényes grafikai stílust, ami a második, harmadik részt jellemezte.

Ezt a grafikai "stílust" pedig, akármi is legyen a neve, hagyjuk meg a Final Fantasyhoz hasonló japán szutykoknak.

BoneDragon
Szerintem te se legyél játék teszter...

Lacoka12
szerintem jobb lett sokkal a Herors 5-nél történetbe grafikába és még sorolhatnám

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Guren

"a széria legsötétebb idõszakát jelentõ Heroes5 motorjára fog épülni" - tudtommal saját motort használ a játék, nem az 5. részét.

"Nem lesz vár-belsõnézet." - többször lett már írva, hogy lesz rendes townscreen.

"Heroes5-bõl megörökölt undorító mangás stílus" - te nem vagy tisztában a manga és a mangás stílus fogalmával.