10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#6858 Duel játékmódot kell választani a multi létrehozásakor! -
#6857 Nem tudom rajtam kívül van e vkinek még ilyen problémája,de skirmishben 1 mapon kívül az összesről kidobál,betölt,nyomnám a következő körre és kirak windows hibát észlelt mizériával.Valakinek van ötlete miért?1.1.31785 -
laciword #6856 Nektek is kellett regelni az ubisoftra? -
Kimi23 #6855 Nekem 1.1.1 verziót jelez a játék, szvsz neked nincs fenn a villogó kurzort is javító hotfix.
1.1.31785 az 1.1 patch után volt nekem.
-
#6854 Én úgy tudom, azokat az előre legyártott hősöket duel módban lehet használni kizárólag. -
Perszepeta #6853 Az lehet gond, hogy még egy kampányt sem vittünk teljesen végig? (Én pl a necro utolsó pályán vok) -
Perszepeta #6852 Sziasztok! Párommal szeretnék multiban, 2 gépen játszani. Létrehoztunk magunknak 1-1 30-as szintű dinasztia hőst, mindketten a képességpontokat szétosztottuk, viszont mikor elindítjuk bármelyik pályát, akkor 1-es szinten kezdi a hős. A nagyobb baj az, hogy csak magas ill. halálos nehézségű/szintű lények vannak körülöttünk, és lehetetlen bármit elfoglalni (nyersanyag meg kevés a fejlesztéshez). Hogyan tudunk térképet indítani, a kifejlesztett karakterrel? Vagy legalább egy valóban "normal" nehézségi fokon... Légyszi valaki írja le akár pontról-pontra! Jah a térkép nehézségnél is van egy beállítások fül, de azon is hiába állítgatunk. Köszi a segítséget! -
#6851 Nekem most, mint írtam az 1.1.31785 verzió van fent, ez a legfrisebb jelenleg a játék szerint. Szerencsére elég lassan villog, ha a vsync ki van kapcsolva, ezért nem olyan zavaró. Egyelőre még nem túl sokat játszottam vele, mert nem volt rá időm, de eddig nagyon tetszik a játék. A bevezető hadjáraton kívül az első hadjárat (ha jól emlékszem) harmadik pályáján vagyok, de valami hatalmas pálya. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki kell szabadítani Svetlanat. A démonok már lenyomva, ork hős is. Most megyek felfedezni/hódítani. :) -
laikuss #6850 Bizonyára mindenkinek megvan a tapasztalata, de nekem az 1.1-es pach volt feltéve az 1.1.1-es fix nem és nem tünt úgy, hogy villogna. -
#6849 Ajánlom figyelmedbe a #6837-es hszt... -
#6848 igen az megoldotta -
#6847 Azt már az 1.1.1 patchben javítva volt. -
#6846 A pályabetöltéskor nekem is lassan tölti be az objektumokat, pedig nekem i7 920D, 3x2 Gb ram triple channel, meg Ati 4890 1 Gb-os verziója van. Mondjuk a játékot nem az ssd-re telepítettem, hanem a hdd-re. Nem tudom, hogy az-e az oka, de annyira nem vészes, a villogó kurzor zavaróbb. -
#6845 meg hát nem értem, h miért nem lehetett úgy megcsinálni a játékot, h (igaz fullon) ne legyenek akadások, lassú objektum betöltések. igaz,h a procim régi, de hát na. -
#6844 hááát. a kronológiai sorrendben nyomom és az inferno 1-es pályája nekem annyira nehéz volt, hogy már úgy voltam vele, h abbahagyom. easy-n játszok, de alig bírtam vele :). -
SlipKnoTiaN #6843 Mind1 majd akk az új hardver remélem megoldja ezt a gondomat. :)
Mert addig nem veszem meg a H6-ot amíg nem jön hozzá jópár patch ami javítja a bugot nagy részét és ameddig még nincs a polcomon a Diablo 3! :D -
#6842 Ez jó hír! A videokártya túlpörgetése is bug? Ez javításra kerül majd? Vagy áruld el, hogyan működik ez a dolog, mert mindenki mást mond. Köszi! -
Szegibor #6841 Na sikerült megoldanom a problémámat és sikerült felpatchelni a játékot.Most végeztem a két prológussal. Régebben elmentettem egy kommentet miszerint kell sorba lejátszani a pályákat. Az szerint van akkor a történet vonal?? -
#6840 Ez engem is érdekelne. Innen senki sem multizik? -
#6839 A nekró kampány után a hős lovagos nővéres íjjászos kampány kicsit gagyinak tűnik nekem. Ezek a unitok semmire se jók, hullanak mint a legyek. 250 2-es szintű lovag nem bír agyonütni 50 ork debella izét... Valami nem kerek... -
Vologya Mester #6838 Üdv Bátor Harcosok!
Ezúton is kérek Mindenkit, hogy a magyarítás kapcsán az észrevételeiteket ide is írjátok le és a [email protected] e-mail címemre is küldjétek meg. Plussz kérés, hogy ha lehetőség van rá, akkor egy képet is töltsetek fel róla, mert az UBI rendszere csak így fogadja el a javítási kéréseket/javaslatokat. Köszönöm!
ui: Az 1.2-es patchben a jelenlegi állás szerint 250+ minor/major bug és egyéb balance dolgok javítása is várható, úgyhogy türelem! Dolgoznak keménye a fejlesztő srácok, de hogy mikorra kaphatjuk kézhez, ez az UBISofton múlik! Baráti üdv -
#6837 Nem is tudtam, hogy steamen is meg lehet venni magyar nyelven. Én meg megrendeltem otthonról, majd a szüleim kiküldték Angliába. :)
Amúgy nekem villog a kurozorom, a legújabb verzió (1.1.31785) ellenére. Eredeti játék, Win7 home premium (utóbbi angol), Ati 4890 1 Gb legújabb driverrel. Van valakinek valami ötlete, hogy mivel lehetne helyrehozni? Ha bekapcsolom a vsync-et, akkor iszonyat gyorsan villog, ha kikapcsolom, akkor lassan, így még játszható, de nem bánnám, ha nem villogna... :( -
Andrews2007 #6836 Már megvan úgy néz ki ami beállítasz Steamen nyelvre úgy szedi le a játékot. Tehát amilyen nyelvű as Steam olyan nyelvű a játék is amit épp leszedsz. -
Andrews2007 #6835 Üdv. Steamen hol és hogy lehet beállítani magyarra a játékot? -
egonn #6834 Ha ujra kezded a kampány térképet? mert akkor ujra 0 lessz!Viszont a dinasztia fegyó az nem veszti el a tapasztalatát ha ujra kezded a befejezett térképet. -
#6833 Annyit tudok, hogy ismert bug. Arra már nem emlékszem van-e valami kikerülő módja.
Kérdés: ha egy másik hőst felveszek és fejlesztem, akkor a kampányon belül a szintje megmarad vagy mindig "nullázódik"? -
egonn #6832 Az ork kampány második pályája elején kapok 1 olyan üzenetet : sandor már a sárkánykönnyek útját járja, a sárkányvér utja nem sikerült! És itt van vége:(!!Becsukni nem tudom az üzenet ablakot, kilépni nem tudok,csak ha ujraindítom a gépet:( Valakinek ötlet??
-
kovalik #6831 Online multival ki játszott már ?
Milyen ? Ghodt mode vagy vmi hasonló van , amikor az ellenfél lép ?
Köszi! -
#6830 Patchrol meg mindig semmi hir ? Mar akkora a buglist, hogy nem fer el egy lapon. -
bendáj17 #6829 Eszméletlen király ez a játék habár van mit javítani. -
Pio #6828 PÁLYASZERkesZTŐ GUIDE -
laciword #6827 Csak mert kiírja hogy ubisoftos regelés.Az ingyen van? -
#6826 A Heroes VI exe -
#6825 Ez mind a Heroes6-ban történt? Véletlen nem warez verzióval nyomod? Jobb ötletem nincs hirtelen. -
laciword #6824 melyik .exe kell az elindításhoz? a game.exe vagy a Might&Magic Heroes VI.exe? -
ArchDruid #6823 A H3 complete telepítésénél nekem is kiírja ezt a hibát!
Kiírja, hogy The game needs 32 MB RAM..............You have 4 GB RAM... és pirossal, hogy Failed. De ettől telepíti, és nekem gond nélkül fut!
Hogy miért fagy ki 5 perc után, azt nem tudom, nekem sose volt ilyen gond.
---------------------
Meg lehet venni egy várból az össze lényt, de ha nem fejleszted tovább, akkor csak feleannyi lény fog jönni hetente! Itt úgy oldották meg a szaporulatot, hogy a felfejlesztésnél még több fog jönni hetente. Az elitekből 2-3 jön. Ha tovább fejleszted, akkor 5-7 fog jönni hetente. Szóval érdemes minden várban felfejleszteni őket!
Az a toronyszerű épüleet a Hill fort volt, és ebből ezt is kihagyták. Viszont, ha ott fejlesztetted fel, akkor 1,5-szeres áron fejlesztettél, mint a várban!
------------------
Ami viszont nagyon nem tetszik, hogy a grál épület felépítése után az adott várban nem kapok semmi pluszt. Elvileg a grál ad napi +5000 aranyat, és +50% lényt. Gyakorlatban nem ad lóf***t se. :( Újabb bug! -
Kuglee #6822 Kérdés:
Melyik pálya tetszett hangulatra (atmoszféra, grafika)?
és
Melyik pálya tetszett játékra/taktikára?
+
Melyik nem jött be és miért? -
laikuss #6821 Sőt emlékszünk volt egy torony szerű épület a térképen ahol bárkit fejleszthettél aranyért és így néha nem is volt szükség épületek fejlesztésére. -
#6820 Még nem járok ennyire előre a játékban, de az előző részekben úgy volt, hogy ha a már meglévő lényeket fejlesztetted, akkor az drágább volt, mintha egy fejlesztett épületből vetted volna eleve őket.
És miért lenne amúgy ez hiba? Ha van egyik váradban fejlesztett épület, akkor miért ne fejleszthetnéd fel ott az ahhoz tartozó lényeket? Szerintem ez teljesen logikus dolog. -
#6819 Végül is igaz.