Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2x végigjátsza a camoinget fullra az ember maj ugyis rájön pár trükkre, vagy ha nem majd akkor rájön más és úgyis közzéteszi.Amin van mit csiszolni az az hogy nem célirányos az AI.Ok hogy õ is szedegeti a ládákat meg felderít de itt vagy a várost vagy az erõdöt kell elfoglalnia ahoz hogy nyersanyaghoz jusson.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A heroes IV. elment egy kicsit más irányba a III. hoz képest nem volt az rossz kinek tetszett kinek nem ízlés dolga.A V.visszatért a III. irényába és nem lett az sem rossz játék.
A VI. messze közelebb áll a III. hoz mint a IV. vagy az V. érdekes újításokkal, amik teszem azt nem rosszak ha hozzáigazodsz.Azt meg ne várd el egy játéktól sem hogy a józsikának a pistikének meg a bgábornak is egyaránt bejöjjön.Nem tetszik nem játszol vele ilyen kiba.. egyszerû a dolog.Pláne úgy hogy a campinget végig sem toltad.
Olyan ostoba példákat hozol fel hogy "manga" stílusú... majd egyetlen pozítívumként a grafiaki részét emeled ki.
Lehet valóban belekötni az AI map módon való értelmetlenségébe vagy a fokozatok nem egészen jól beállított nehézségébe, de mi a manónak?Ezek mind mind patchelhetõk ahogy lényegesen javult a játékélmény az elsõ pénteki patchtõl is.
Van bõven potenciál a játékban, az újítások nem rosszak és ha játszol vele egy pár camping map pályát szerintem ráérzel az ízére.Esetleg akkor is hajtogathatod hogy hírózhárem, de ha egy olyan játékot adtak volna ki új motorral akkor azért hörögnél, és azt jogosan is tennéd.
A manga szóra pedíg keress rá és csodálkozni fogsz...
Aztán kijött a végleges játék. Kilenc darab, rosszul összeválogatott single plalyer pálya(kissebbek egyáltalán nincsenek, kevés stb).
A community-n mindenki nagy pályákért sírt. Tudom: sapka vagy cigi?
Heroes5-bõl megörökölt undorító mangás stílus
Mutass egy linket ahol látható az a bizonyos manga, de tényleg. (lécci lécci)
[quote]hosszú monoton csaták[quote] nem volt két egyforma csatám (persze a kampány az más tészta - de az tanulásra való) 8)
kínosan lassú end turnözések. Egy motor, ami képtelen kezelni a régi Heroesokban megszokott 8 szereplõs pályákat.
Nálam sok ellenféllel sem, pedig nem erõmûn fut. Akkor a hiba a te készülékedben van.
Új motor, új grafikai stílus kellett volna, és meg kellett volna próbálni
Teljesen más motor, nem a Nivalét simogatták, hidd el. Új stílus alatt mit értesz, mert a mostani van a legközelebb az imádott 3-ashoz.
Ez volt a heroes V:
Ez a VI: (tehát nincs fejlõdés és mangás)
Ha a gyerekem lennél, most adnék neked cukorkát, egy kis simit a fejre, aztán visszaküldenélek a fakockáidhoz.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Játékmechanikában semmi kivetnivalóm nem volt a 4. résszel kapcsoltaban, sõt az imba hõs koncepciója nagyon is tetszett. Az új stratégiai és taktikai lehetõségekkel sem volt bajom ott.
Persze nem száz százalékos a játék. Pl.: engem az bosszantott kicsit, hogy taktikai felállítást nem jegyzi meg és minden csata elõtt be kell állítani. Na most fõleg egy pálya elején fél percenként megtámadok valakit, elég zavaró, ha állandóan állítgatni kell. Így vissza is töltöttem és más skill-t választottam. Egyébként nem két perc kitapasztalni a játékot, akár egy fajjal, nemhogy az összessel. Egyetlen nagy hibája, hogy játszatja magát. 😊 Leülök játszani egy órát, és azt veszem észre, hogy már 3 óra is eltelt. 😊
Please find the pre-release patch notes for Patch 1.1.1.
• Hot fix on default setting video option detection at start-up causing possible dead locks on laptops
• Blinking cursor fix
• Fixing a version number issue
Hopefully it should be live this evening!
1: A Heroes 5 sohasem volt rossz játék, nagyon korrekt darab volt nagyon szép és stílusos grafikával (ezt a "japán szutyok" meg "manga stílust" meg felejtsd el a Heroes játékokkal kapcsolatban , mert egyikükre sem igaz, még távolról sem). Játékmehchanikailag sem volt semmi baja a játéknak attól eltekintve, hogy nagyrészt kicsik voltak a pályák.
2: Ha szutykot akarsz újra látni akkor nézd meg a Heroes 4 lényeit. Ott kb. úgy néztek ki a lények mintha vmi óvodás rajzolta volna õket. Mocskosul ocsmány volt minden szörny kinézete. A 4. rész egyedüli pozitívuma a hõsrendszer volt.
3: Ha az ember beleássa magát rendesen ebbe a 6. részbe akkor ugyanúgy lehet addiktív mint az elõzõ részek.
En sem vagyok teljes mertekig elegedett a jatekkal, de hogy grafikailag ne lenne rendben az egy marhasag. Igen is rendben van az ugyben. Teljesen mashol vannak apro-csepro hianyossagok, es mint korabban irtam az nem a varoskep, de meg ez is mindegy, mert kesobb potolva lesz.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Én pl sokat játszottam vele, de ma azért egy pár orás nosztalgián kivül azért nem venném elõ.
Ez szerintem a szokásos divatfikázás. Persze tisztelet a kivételnek, ugye mindenkinek más tetszik, valakinek lehet tényleg jobban bejön a III.
Egyébként egykét dolog emlékeim szerint:
-Egy extralarge pályán 8 embernél, igencsak képes volt perceket gondolkodni a gép (end turn)
-a gép ott is ugyanugy csalt (nyersanyagban is), ott is mindig kiszámolta, hogy pont egy lépéssel ne érd utol, õ meg pont utolérjen (csiki-csuki)
-Ha nehéz fokozaton gyõzni akartál, akkor hetente végig kellett járni az összes bonuszado helyet (szélmalom/egységfelvevõk stb..), rohadt izgi volt
------------------------
Valaki harcolt már Boss ellen? Én tegnap befejeztem az inferno elsõ pályáját, és az utolsó ostrom után bejött egy csata! 😄 Én voltam valami alvilági Fõdémonnal (75000-es ereje volt) És egyedül vele le kellett vernem egy bazinagy sereget!!! 😄 Tetszett
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Szerintem jo a jatek, van benne kihivas, annak ellenere mondom, hogy imadom a regi verziokat egytol-egyig. Sok idot kell belefektetni a kampany vegigjatszasaba is, szoval a mai rovid jatekok ellenere a penzedert nemi tartalmat is kapsz. A kiegben varhato fajokrol annyit, hogy az infok szerint Ashant osszesen 9 nep lakja. Szoval lehet talalgatni😊. A jatekban van utalas kapasbol 3 ujra. Hogy melyik lesz az utolso, szemely szerint, hogy remelem megint ujitanak az uj Sanctuary is nagyon tetszik😊.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nézd meg, a kaland térképet, a csata térképet, a 3D objektumokat. Egy az egyben Heroes5 az egész. Ez a játék jól láthatóan egy erõsen módosított Heroes5, annak minden hibájával együtt. Basszus, még a lassú end tudnözés és a gyenge optimalizáció is megmaradt.
Valóban nem, és rohadtul nem is érdekel. Csak azt szeretném, ha a Heroes széria viszakapná végre azt az igényes grafikai stílust, ami a második, harmadik részt jellemezte.
Ezt a grafikai "stílust" pedig, akármi is legyen a neve, hagyjuk meg a Final Fantasyhoz hasonló japán szutykoknak.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
"a széria legsötétebb idõszakát jelentõ Heroes5 motorjára fog épülni" - tudtommal saját motort használ a játék, nem az 5. részét.
"Nem lesz vár-belsõnézet." - többször lett már írva, hogy lesz rendes townscreen.
"Heroes5-bõl megörökölt undorító mangás stílus" - te nem vagy tisztában a manga és a mangás stílus fogalmával.