10317
  • RamsayBolton
    Nincs köze a történethez, skirmish pályán is megtalálható. Tedd a hátizsákodba és légy türelemmel. ;)
  • RamsayBolton
    Nálam akkor tűnt el 1-2 kampány mentés, amikor skirmish-ben elkezdtem játszani és menteni. Azóta biztonsági másolatot csinálok a mentésekből.
  • gandrus
    Találtam egy arany tojást, de csak annyit ír a leírásában, hogy "egy titokzatos arany tojás". Tudja valaki, hogy jó-e valamire, vagy a történethez lesz köze? Ha a történethez, akkor nem akarom tudni, majd meglátom. :)
  • bendáj17
    nálam is de nem baj :) A nekro 4. pálya végén ismét angol szöveggel találkoztam néha előfordul angolul maradt rész.
  • Laczyi
    Ez nálam is így van...
  • Micsu
    attól még hogy a cég magyar v magyar tulajdonosú nem jelenti azt hogy csak magyarok dolgoznak ott
  • Methylisocloro
    Nekem eltűnt egy, ha vigasztal :)
    Tudtommal ezt a játékot magyarok fejlesztették, de akkor miért van tele szláv nevekkel? Igaz van Sandor meg Isthvan is :)
  • sirdond
    több a vér pontom,mint a könny, viszont a "villámcsapást" még azóta is tudom használni.
  • cikasz
    Nem lehet, hogy több a vér pontod mint a könny? Ha jól emléxem könny pont kell a levegő alapú varázslatokhoz.
  • sirdond
    Sziasztok!
    A nekró kampányt csinálom,most a 4. pályán vagyok,de kb a 3. pálya közepe óta nem tudom használni a láncvillám varázslatot. Ott van a könyvemben,de egyszerűen csak kiszürkült,inaktív lett és nem tudok rákkattintani. Viszont az összes többi varázslatot tudom használni ezért nem értem,hogy mi a gond. Ez egy bug lenne,vagy csak valami elkerülte a figyelmemet?
  • lerboy
    Nekem most olyan a bug jött elő, hogy a birodalmi griffek nem sebeznek a spec támads során. Simán elszállnak a zónában, lecsapnak, de nincs semi sebzés.
    A sima griffek meg igen...
  • Saccard
    Akkor a mentések eltűnése senkinél nem jelentkezett eddig?
  • Acidlich
    Legion of bugfixes
  • BoneDragon
    Majd egyszer csak jön és hibajavítások lesznek benne.
  • Shakata
    Nem tudjátok mikor jön a következő Patch? És mi lesz benne?
  • yesname #6883
    Javítani való bugok még: Menünél (ESC-re vagy akárhogy) nem áll le a játék, hanem fut tovább a háttérben (csatánál 100%, hogy így van). Alt+TAB-nál, azaz ha nem a játék van fókuszban, szintén nem áll meg (számolja pl. a játékidőt is tovább).
  • egonn
    Lol, megvan:)
  • egonn
    Hali! A lovagos kampány 1 mapján hol van a tojáslopó goblin?? mert levertem a térképen mutatottat de nincs nála tojat, így meg nem állnak szóba velem a griffek:(
  • Saccard
    igen sajnos
  • Malakai
    Betöltéskor átváltottad a játékmódot kampányról hotseatre?
    Ikonok felette.
  • Saccard
    Srácok eltűntek a hotseat mentéseim, csak a legutóbbi 2 mentést ltom a játék betöltése résznél (ez a két mentés egy játékból van, ezenkívül még volt 2 hotseat amiből legalább 1-1 mentés van és nincs meg). HELP PLS!
  • reaper4
    ez nem csak ott van. én már számtalanszor találkoztam ezzel. akkor jön elő ha betöltök 1 pályát menet közben. nem mindig, de néha előjön.
  • Ariakus
    Én az Inferno kampány 2. pályáján találtam egy olyan bugot, hogy ha oldalra kimozdítom az egeret akkor nem scrollozódik egyik irányba sem a képernyő és a minimapról kell irányítanom a játékot.
  • yesname #6875
    Van egy olyan bug is, hogy ha védő vagyok várban, akkor a shortcutok nem működnek. Csak jelezném a fejlesztők felé.
  • yesname #6874
    Sok munka? Semmi plusz munka. Csak a kristálymennyiség egészét írja ki, ennyi.
  • Szegibor
    Hát ja ha float-ba tárolják le úgy meglehetett volna oldani, bár szerintem az sok munka hogy "feles" termelések vannak stb...inkább amit Cassel mond az jobb megoldás lett volna.hogy két naponta egyet ad.
  • Carlos
    No, asszem újra kell kezdenem a Lovagos kampány második pályáját. Annyit eltököltem, hogy nem tudom legyőzni az első várat... ciki... nem szeretem az ilyesmit, hogy nem nézhetek szét, nem győzhetek le mindenkit, mert fölémnől az ellenfél.

Továbbá ez az "emberi" faj nagyon gagyi. Szinte semmi normális aktiv skill nincs level 10-ig... Valahogy gyengének érzem a nekró után.
  • yesname #6871
    Egyáltalán nem nehéz és sajnos áétgondolatlanul valósították meg a felező hetet. Elég lett volna, ha nem int változóban tárolják a kristályok (és egyebek) számát. Problem solved.
  • gandrus
    Gondolj bele, mekkora munka lenne minden nap kettévágni egy kristályt! :D
  • Cassell
    Igen ez volt a hiba, el kellett volna olvasnom, hogy mit írt ki hét elején. Probléma tárgytalan! Bár azért egynek a fele nem 0 de azt biztos nehéz lett volna megvalósítani, hogy legalább két naponta adjon egy vérkristályt ha felező hét van.
  • b-type
    sztem is az lehet....nekem még nem volt ilyen gondom, mármint megmagyarázhatatlan.
  • Acidlich
    Össze-vissza bugzódik mind a lénytermelés, mind a nyersanyagtermelés időnként, és nem, nem a hét speckó miatt. Egy betöltés általában megoldja.

Bár volt olyan is h 2x töltöttem vissza, mind2x más heti termelést irt a lényeknél
  • Cassell
    Pont most akartam írni amit lejjebb Guren is megjegyzett a Nekro 3. pályán egy ideig minden szép és jó de egyszer csak azt vettem észre, hogy hiába birtoklom a Vérkristály bányát nem adja hozzá körönként az egy kristályt. Sőt! A fűrészmalom +2 fa helyett turnonként +1 jön be a goldbánya sem ad csak 250 goldot közbe meg ha ráviszem akkor azt írja, hogy 500/nap. Kiléptem úgy is próbáltam visszatölteni az állást de semmi változás. Próbáltam a már elfoglalt bányámhoz odamenni a hőssel újra de az sem segített. Azért ez így ultra hiper gáz... Esetleg valakinek valami ötlet?
  • Szaruman
    Nem week of festivals van?
  • Guren
    ez már ismert hiba? eddig nem is figyeltem.

• gandrus
    Köszi szépen! Letöltöttem, és feltelepítettem az 1.1.1 patchet, amitől jó lett, és most 1.1.1-et ír verziószámnak. De ez azért vicces, hogy az 1.1.31785-ről downgradelni kell, hogy jó legyen.
  • egonn
    rajta van a dobozon hogy : igen kell regelni Ubisoftra!
  • Carlos
  • BoneDragon
    Már az első kérdésnél is azt hittem vicc amit kérdezel, de most már...
  • laciword
    Másnak is kellett regisztrálnia az Ubisoftra vagy csak nekem?