Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a 30 órát nagyon bebuktad, köze sincs a realitáshoz, még egy tapasztalt játékosnak is hosszú idõ az egész. Max állandó Quick Combat-al lehet elérni, hogy jóval rövidebb legyen, de viszont Quick Combat-nál ugye az AI csinálhat hülyeségeket...

Nem tudom, hogy gondolod ezt a harminc órát. Amikor a kampányban haladsz egyre nagyobb pályákat kapsz. Ráadásul vannak olyan pályák, mint Anastazya belsõ vívódása, amit, ha szuper játékos vagy és easyn tolod se tudsz hamar letudni, mert megvan a menete. Szóval két pálya után megmondani a frankót szerintem hülyeség. A kristállyal nincs semmi baj. Még megjelenés elõtt mondták, hogy a kristály különleges, ritkábban lesz található. Így legalább van értéke és nem lehet már második héten 7. szintû lényeket hozni.
Korábbi hsz-edet olvasva nem értem miért jobb a hexás csatatér, amikor így most 9 irányba lehet ütni. Az AI-ról nem tudok véleményt mondani csak kampány alapján, ott egyáltalán nem olyan rossz, bár, ha agresszívabb lenne vár védésnél, akkor többet nyerhetne. Egyébként, ha nem fizettél a játékért, akkor nem nagyon illik fél játékról véleményt mondani, mert úgy ad teljes képet, ha az online részeit is látja az ember.
Te nyertél😊
Omlás
1.1.1-ben is orvosolva van a villogó kurzor 😉

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Tutorial kampány volt 3-4 óra, nekro kampány meg 10 maximum, de egyszer egyik pályát újra kellett csinálnom mert sorozást bebuggolt, és ritkalehetetlen minusz számú sorozható lényeket mutatott, ami csak nálam jelent meg, ellenségnél nem, és sehogy sem tudtam vele mit kezdeni. Anton kampányánál 4.dik pályán vagyok, de itt sem hiszem lesz több 10-12nél. De nyilvánvaló itt is csak abból adódik játék hosszúsága, hogy nagyok a pályák, sok a felderíthetõ terület, leölhetõ szörny, felszedhetõ kincs.
Akinek villogó kurzorhibája van, nézzen utána ubisoft fórumán, van egy javított exe ami orvosolja hibát.
Szaruman
Hadjáratot a nem vittem végig (egyedül a h4ben toltam végig, meg a h5ben az alaprésszel). Nagyjából tippeltem, de egy kompetens játékosnak kizárt, h 30 óránál tovább tartson. Spec én a 2. pályán untam meg a hadjáratot. Engem az alap egyjátékos pályák érdekelnek, illetve a multi (ahogy a korább 4-5 részben is).
A kristály hiánya meg nem bug, hanem elcseszett tervezés/balance.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Én is nem eredeti verzióval játszok, de ezt a kristály bugot amit írtok azt nem tapasztaltam. Az mondjuk érdekes, hogy a pályákon felvehetõ kirilytályokban mindig csak 1-2 db van, de ezt mások is írták már.

A 80-100 játékóra teljesen reális amikor egy pályán elszöszöl az ember minimum 3-5 órát.

Az AI sztem nem bugos csak rosszul lett megcsinálva, magyarán mondván gyenge.

nem arra gondoltam, hanem a bugokra amiket irnak. hgoy nem ad crytalt, hogy ai bugzik stb. ezekkel en nem talalkozok steames eredeti verzional, ezert kerdezem.

Jakuza001
A warezben sem lesz kevesebb a jatekido. Egyszeruen valotlan amit allit.

10-20 ora? nekem egy map 4-6 ora vagy inkabb tobb is.

tehat akkor te warezzal jatszol, nekem kezd gyanus lenni, hogy van valami warez vedelem, vagy warez bug a jatekban. van valaki akinek eredeti jatekkal is produkal olyanokat amiket irnak a tobbiek?

bélanéni
(szerintem 80-100 óra lehet a játékban)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Beszélgetés a fejlesztõkkel / magyarítókkal

Itt azt írják, 2-3 hétig tart a kampány, ami a játékidõt illeti. De napi hány óra játékkal számolják vajon? Nálam a napi átlag 20-30 perc.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Jakuza001
Meg a loturot tudhato le 10-20 ora alatt. Foleg nem 10 ora alatt. Eleve a prolog kozel 3 ora normal fokozaton.
Akkor meg nem is beszeltem arrol, hogy emellett van meg 21 palya ami a campaign resze es egyik se oldhato meg egy oran belul.

BoneDragon
Engem zavar, mert elkezdett magas hangon nyikorogni a venti.

Szaruman
1.1es patch van fönt. És a patch egyébként sem változtatott az általam fölsorolt hibákon. Nem a technikai hibák zavarnak, hanem a játékmenet kidolgozatlanságai.
A hadjárat számomra a játék leglényegtelenebb része. 10-20 óra alatt letudható, alacsony újrajátszhatósággal.
Multiról írhatna valaki viszont. Az érdekelne, számomra az a legfontosabb (ahogy írtam, nálam azon múlik, h megveszek-e egy játékot, vagy sem).

ja teker rendesen a venti rajta(asus smart szarjat hasznalom amikro adott hofokon adott %-on tekeri a ventit, majd megnezem igy hany fokos, a hang igazabol nem zavar, mert fejhallgato alol mar nem, ill alig hallani), de legalabb besegit a futesbe ebben a hideg idoben 😄

BoneDragon
Amúgy másnál is eszméletlenül pörgeti a videókártyát a game? Majdnem elfüstöl, de ez már a bétánál is volt. Ilyennel még egy játéknál sem találkoztam. Tegnap megnéztem 90fokra felvitte a hõmérsékletet. Azért az már necces.

jo lett a jatek, ahogy jatszom egyre tobbet, annal jobban tetszik. ilyen ai bugok crytal bugok stbkkel meg nem talalkoztam, eredetivel toljatok?

nekem akkor menekul el, amikor mar latja, hogy bukni fog, meg betol valami sebzo spellt aztan menekul is, de elotte volt egy jo csata. (ugyanilyen volt heroes3-ban is)

nekrok eleg taposak: regneration(+mass), life drain(+mass), ghost egyseg healje, necromancer necromancy alapskillje ezekkel kb ugy kilehet hozni a legtobb harcot hogy egyseget se buksz.

zeneileg es latvanyilag nem talaltam kivetni valot benne.

heroes 4 re visszaterve, heroes 4 erossege volt a story illetve a zene. bar a storyt szokni kellett, mert az elozo reszek Enroth vilaga ugye elpusztult, ami olyan jo osszhangban votl a might and magic 6 es 7-tel, tok jo volt fps nezetben harcolni a heroes 3 egysegek ellen es forditva is 😊 szoval szokni kellett az uj vilagot.

De az a felig ember felig undead hosos nekro campaign marhara jo votl szerintem a heroes 4-ben.

BoneDragon
Egyet kell értenem pár dologgal. Kristály bányánál van valami bug szerintem. Mintha nem adna minden nap. Az AI tényleg katasztrófa, van hogy eszméletlen könnyen bezúzom és van, hogy úgy elkalapál, csak nézek... Az meg a másik vicc amit említettél, folyton teleportál, de ha véletlenül el is kapom, akkor egybõl elmenekül a csatából. Több hétig volt béta, mi a tökömet csináltak az idõ alatt? Több a bug, mint abba volt...

Én a visszatámadást és a healt raktam ki neki.Késõbb kelleni fog a mass heal is de nem lövöm le a poént😊

Mindenkép kell arra a pályára még legalább 2 hõs, az egyik mindenkép pap legyen.
Az alapvártól jobbra a híd elött menj fel.Lesz egy movie a temetésrõl ill kapsz egy küldetést miszerint lopják a griff tojásokat és el kell fognod a tolvajt.Azt ha letudtad és visszavitted a tojásokat kapod meg a griffeket, és onnan épithetsz grifftornyot a váradba.
Igen , lemész alulra ott balra lesz egy gobblin csapat felkiatojellel attól el eszed a tojást és leadod a grifnek, ennyi.
De a mi az ütõs talent knighttaal ? Healre felesleges mert nincs manaja spell poverje, akkor mi ?
TVelvet
elsõ pályán ugye van a griff, amit meg lehet szerezni, nektek sikerült beszélni/megtámadni/elfoglalni a griff lelõ helyet ?

Engem nem enged oda, nem tudok odakattintani.
Szerintem kurva jó lett a játék , taktikus csaták , szinte minden ezen múlik , herok skill pontjaival rengeteg dolgot meg lehet könnyíteni , nekem nagyon bejön . 3 napja le se jövök róla. Boss Uriel fight nagyon epicentruma volt meg kemény ! Rendesen át kellett gondolni hogy mit ussunk mivel ..... Aki rohhani akar egy nagy sereg el az ne evvel játszom itt gondolkodni kell..
-hogy lehet a pályák elején a dinasztia bonuszt unlockolni , nekem meg csak 1 et enged , pedig nekro kampányt kipipaltam. Persze rendes gyári verziók van.
-annyira nehezebbenk tûnik kastély kampány nekro után , mire kell menni antoniussal ? Mire kell talentolni?
Jah.Jó vélemény egy patcheletlen tört játékról.Van igazság tartama az tény és való, de már az 1.1 es patch is sokat változtatott a játékon.

A standard taktikákat pedíg jól el lehet felejteni.Nem kell már +hõs a seregtoborzáshoz meg a cucc összerodázásához, viszont területvédéshez kell.A skillpontok elosztása sem mindegy, továbbá hogy minden lénynek nagyon speciális képessége van azt bizony használni kell, és nem mindegy hogy mikor.Jóval nagyobb seregeket meg lehet verni, nagyon nagy hangsúly van a csatákon, igaz most még vissza kell töltögetni néha pár kört, vagy az aktuális csatát 3x lejátszani.Ez a pepecselés lehet hogy sok embernek nem tetszik de annak sem látom értelmét hogy egy vörös hadsereg méretû sereggel végig lehessen tolni a mapot.

Itt a fórumon írták a játék megjelenését követõen hogy játszottak az összes heroes résszel az óvodában is heroes volt már a jelük és double rainbow zomg hard fokozaton nem tudnak mit kezdeni mert csal a gép.Játsz wazz elõször easy fokozaton ismerd meg az összes lényt az összes tulajdonságát az aktuális és a felfogadott hõsöd képességeit is tallenteld úgy ahogy jónak látod.Persze az nem biztos hogy jó is és arra a mapra az a legalkalmasabb.Ezeket mind mind ki kell tapasztalni, ez van.

Ahogy haladok elõre a játékkal (a necro rész kipipálva anton 2. pálya) egyre jobban tetszik a játék.Easy fokozaton ugyan de elsõ végigjátszásra kiismerésre tökéletesen jó.Már most van egy csomó olyan dolog amit másként fogok csinálni mediumon majd de simán el lehet vele játszani esténként.Szórakoztat és leköt mást nem is várok el egy játéktól.Aki meg hardon egy este le akarja tudni az cheateljen, sok értelme ugyan nincs de legalább végigjátszotta.

Van bõven hiba valóban a játékban majd javítják.Pontosabban kelett volna a játéknak még egy 2-3 hónap de gondolom a kiadó nem engedett több határidõ módosítást.sajna ez van ilyen gonoszak ezek a kiadók, csak a pénz érdekli õket és kedves szarumán teljesen jól teszed hogy nem adsz ki ilyan horroisztikus összeget egy játékért mint 9k magyar fizetõ eszköz (direkt nem pénzt írtam).Viszont ha már véleményezzel akkor rakd fel azt a qrva patchet és ugy véleményezd, az megjelent a kiadás napján és direkt most rá kerestem a tört verzióhoz is van már crack hozzá.
ott varni kell nem? mondta sveltana talan, hogy eloremegy egyeztet a motherral addig varjal kint. par turn utan szerintem magatol tovabb enged. legalabbis en kipucoltam mindent amit lehetett aztan 1-2 kor mulva tovabb is engedett. nem remlik valami triggerelte volna.

Ez a kristály hiány tényleg aggasztó, nagyon ! de nagyon ritka a kristály bánya.De ezt nyilván lehet javítani majd.

Az online része milyen ? nem nagyon találtam ezzel kapcsolatban hozzászólásokat. Ghost mód van-e ?

yesname
No ez egy nagyon jó vélemény. Látszik, hogy ismered a Heroesokat és valóban mélyen vizsgáltad a dolgokat az új részben. Sajnos egyet is kell értenem veled 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hali! A könny oldali 2 szint megvan,és ott vége? Utána ugyanazzal a karival toljam a vér útját is? Mert akkor értelmetlen széjjel választani kétfelé!!
j0nNyKa
+1, sajnos.

totál ugyanezeket éltük meg mi is a haverokkal, pedig eskü nagyon-nagyon akartuk szeretni ezt a játékot

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Szaruman
Ha már vélemények, akkor én is leírom a sajátomat.

Pozitívumok (ez nem lesz hosszú):
- zene, mint az összes korábbi részben
- külön tetszenek a h2-es zenék
- sztem nem néz ki rosszul

Negatívumok (ez hosszabb lesz):
- igazán kiemelkedõen sem néz ki
- tech bugok, ezeket talán nem nehéz kijavítani (cincogó egységek gyors mozgásnál, scrollozás néha beszarik, hibás skill leírások, bugos képességek, artifactok, helyettem lép a gép, majd a saját körét nem lépi le (!!), etc)
- ami az egész játékot elb*ssza, az a balance teljes hiánya. A single pályákon (ahol a multit kellene majd játszani elméletileg) egyszerûen nincs elég nyersanyag. Amikor 2.5k arannyal kezdek, meg vmi 0-2 fával/kõvel, akkor nagyjából semmit sem lehet építeni. A bányákat általában az alap sereggel nem lehet elfoglalni. Illetve ha elfoglalom, akkor is kevés a guba, állandóan piacozni kell. Az utolsó pályán, ahol toltam, 12 vár volt, hozzá 4 kristály, és 8-8 másik bánya. Az 5. hónapban még nem volt 1 helyen se bajnok lénygyár, mert nem volt rá kristály. Elit lényekbõl volt 600+ (alapból 1.2k+). 5-600 kõ/fa mellett 14 (!!) kristályom volt. Nonszensz, h nem éri meg/felesleges a maxos lényeket lehozni.
- az ai hülye, mint a segg. Következetesen leszarja a várait, inkább kiteleportál a p*csába, és az egész pályát átengedi nekem. 77 várral persze lefejlõdöm pár hét alatt. Késõbb sem csinál mást, mint az üres várra rámegy. Ennél már a h3ban is 'értelmesebb' volt. Vagy jobban csalt, tökmind1. Volt benne kihívás. Itt szó sincs errõl (legnehezebben toltam ofc).
- az egész játék... valahogy lapos. Megveszem az alap lényeket, utána piacozok (mert röhejesen drága minden, és nincs kristály az általam kipróbált pályákon). Majd ha kipiacoztam az elit lényeket, akkor agyonb*szok mindent a pályán (might hero, ilyen cuccokkal, h az elsõ x körben ütés elõtt visszatámad, meg még pár lvl15ös képessét, WTF?). Orkokat egyszer megütik, 2 körig az egész pályát 2x végigszaladják, vicces... Ja, és cincognak is.
- nincsenek értelmes pályák a játékhoz. Vagy bazinagy pálya, ahol az ai retardált. Vagy mini pálya, ahol az AI az elején összecsal pár elit lényt, majd elfoglalja a váramat (itt is sikerült a finomhangolás).
- a leírások/infók teljes hiánya. A h5höz 340 oldalas manual van. Itt miért nincs?
- imho a hexa alapú csatamezõ jobb, de erre lehet mondani, h kötekedés (ez spec már az 5nél sem tetszett)
- összességében a 'gagyi' szó jellemzi a terméket leginkább. Igen, ez már csak egy termék (ahogy a h3 252452342. kiegje is az volt)
- btw, a fönt felsorolt bugokat kb 15 óra játék alatt vettem észre. És azért 1-2 bug odaba**.

15 óra játék után inkább visszamentem wogozni. Az is bugos, néhol gagyi, de szimplán szórakoztatóbb. Siralmas, h egy elméletileg AAA (vagy milyen) kategóriás játék helyett az ember inkább egy 10 éves orosz fanmade cuccal játszik.
(azt csak halkan mondom, h black dragon sehol, titan sehol. ezeket a 2 óta nem igazán hagyták ki egyik részbõl sem, talán okkal)

Az online dolgokat nem tudtam kipróbálni, de nem hiszem, h olyan nagyon megdobná a játékot (single játékot elvbõl nem veszek meg (itt lehet fújolni 😄), és amíg nem olvasom azt vhol, a multi ilyen-olyan fasza, addig nem adok rá ki 9k forintot. ez alól kivétel bármilyen wh40k játék 😄).

Ha jól emlékszem beszélni kel Kasparral. Aztán tovább engednek.
Lacoka12
A nekro kampányba a második pályán van egy rész ahol egy párbeszéd angol.Meg másnál is szokott lenni ha sokat játszik akkor kilép?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Jól beszélsz 😊
enlightened
Sziasztok egy bugba ütköztem. A necro kampány második pályáján, nem tudok tovább menni mert azt mondja az õr nar hereshbe kell mennem. De nem tudok bemenni nar hereshbe, mert elállja egy lovas és tilos kurzort rak fölé és a lovas fölé is. Nem tudok semmit csinálni, ott állok és nem tudok bemenni, minden lényt lenyírtam a pályán, semerre nem tudok tovább menni. Valaki volt már ezen a pályán?

enlightened
Ja, hogy te úgy haladsz, hogy váltogatod a kampányokat? Hmmm, lehet hogy úgy is érdekes, bár szerintem ha sorba megyek, úgyis lesznek izgi részek még.

nekem valamit updatelt a steam de meg midnig 1.1.0 viszont mar nem villog a kurzor.

Szerintem ilyen nincs! Tuti, hogy accounthoz tartozik a kód, érdekes is lenne, ha nem. Persze ez csak tipp!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TVelvet
most tartok heaven 1-nél, nekro 1 elött. minden más megvan eddig (mind elsõ pálya)
Carlos
Valaki? <#help>

Þór vígi þessi rúnar

enlightened
Gyerekek mára ígérték az 1.1.1-es patchet ami javítva a kurzor villogást, már akit zavart, mert én eddig se vettem észre.

enlightened
Te melyik kampányt toltad le hol tartasz?

enlightened
Én is úgy vélem, hogy jó, csak félek, hogy amikor már 80 órán túl leszek iszonyatosan unni, fogom, hogy a 3000-dik várt veszem be. Eddig nem unom, bár lehetne pörgõsebb a sztori. Egyébként az nem értem, hogy azt mondjátok nem kronológiai sorrendben megy a kampány hanem egy idõben, de akkor, hogy fog kikerekedni a sztori, ha bármilyen sorrendben le lehet nyomni a kampányokat? Ráadásul még mindig szó sem esett ferltámasztott angyalról, pedig ott virít a doboz hátulján, hogy az egész arról szól, ehhez képest egy szó nem esett róla eddig.

TVelvet
ráállsz a story-ra... hidd el 😊 eddig nagyon jó
enlightened
Sziasztok,

20 órát beleöltem a játékba, megcsináltam 2 tutorialt meg 1 nekro pályát. Ha jól sejtem még 150 óra van hátra a játékból. Ez azért elég keményen hangzik :S. Csak attól félek, hogy a második kampány után már kicsit ráunós lesz a dolog.

Csak basic town portal-al tudsz városból városba, illetve városból erõdbe. Advanced Town portal meg a legközelebbi vorshoz teleportál ha városon kívül vagy.

Megnyitod a varázskönyvet, ha egy várban vagy és kiválasztod a varázslatot, majd rákattintasz arra a várra, amelyikbe akarsz teleportálódni.
Srácok!
Hogyan lehet teleportolni egyik városomból a másikba?
Van teleport mindkettõben.
köszi
Carlos
Lenne egy kérdésem.
A CE-ben van egy kód amivel az extrákat lehet leszedni. Viszont van egy ilyen írás is a papiroson:

"Exclusive unlockable content may only be unlocked one single time with a unique key designed for PC."

A mondatot értem, viszont az a PC ott a végén nem világos. Az ok, hogy egy kóddal egyszer lehet unlockolni, de ezt nem az accounthoz kéne rendelni és nem a PC-hez?
A kérdés az lenne, hogy tulképpen akkor ha gépet cserélnék, akkor buknám az extrákat?

Þór vígi þessi rúnar

@Guren, vedd meg -ha olyan neppel vagy- a fejlesztett piacon a shakless of war /ha jol emlekszem a nevere, bilincs kinezete van/varazstargyat, akkor nem tud elmenekulni. Ennyi