10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
RamsayBolton #6898 Nincs köze a történethez, skirmish pályán is megtalálható. Tedd a hátizsákodba és légy türelemmel. ;) -
RamsayBolton #6897 Nálam akkor tűnt el 1-2 kampány mentés, amikor skirmish-ben elkezdtem játszani és menteni. Azóta biztonsági másolatot csinálok a mentésekből. -
#6896 Találtam egy arany tojást, de csak annyit ír a leírásában, hogy "egy titokzatos arany tojás". Tudja valaki, hogy jó-e valamire, vagy a történethez lesz köze? Ha a történethez, akkor nem akarom tudni, majd meglátom. :) -
bendáj17 #6895 nálam is de nem baj :) A nekro 4. pálya végén ismét angol szöveggel találkoztam néha előfordul angolul maradt rész. -
#6894 Ez nálam is így van... -
Micsu #6893 attól még hogy a cég magyar v magyar tulajdonosú nem jelenti azt hogy csak magyarok dolgoznak ott -
#6892 Nekem eltűnt egy, ha vigasztal :)
Tudtommal ezt a játékot magyarok fejlesztették, de akkor miért van tele szláv nevekkel? Igaz van Sandor meg Isthvan is :) -
sirdond #6891 több a vér pontom,mint a könny, viszont a "villámcsapást" még azóta is tudom használni. -
#6890 Nem lehet, hogy több a vér pontod mint a könny? Ha jól emléxem könny pont kell a levegő alapú varázslatokhoz. -
sirdond #6889 Sziasztok!
A nekró kampányt csinálom,most a 4. pályán vagyok,de kb a 3. pálya közepe óta nem tudom használni a láncvillám varázslatot. Ott van a könyvemben,de egyszerűen csak kiszürkült,inaktív lett és nem tudok rákkattintani. Viszont az összes többi varázslatot tudom használni ezért nem értem,hogy mi a gond. Ez egy bug lenne,vagy csak valami elkerülte a figyelmemet? -
lerboy #6888 Nekem most olyan a bug jött elő, hogy a birodalmi griffek nem sebeznek a spec támads során. Simán elszállnak a zónában, lecsapnak, de nincs semi sebzés.
A sima griffek meg igen... -
#6887 Akkor a mentések eltűnése senkinél nem jelentkezett eddig? -
#6886 Legion of bugfixes -
#6885 Majd egyszer csak jön és hibajavítások lesznek benne. -
Shakata #6884 Nem tudjátok mikor jön a következő Patch? És mi lesz benne? -
#6883 Javítani való bugok még: Menünél (ESC-re vagy akárhogy) nem áll le a játék, hanem fut tovább a háttérben (csatánál 100%, hogy így van). Alt+TAB-nál, azaz ha nem a játék van fókuszban, szintén nem áll meg (számolja pl. a játékidőt is tovább). -
egonn #6882 Lol, megvan:) -
egonn #6881 Hali! A lovagos kampány 1 mapján hol van a tojáslopó goblin?? mert levertem a térképen mutatottat de nincs nála tojat, így meg nem állnak szóba velem a griffek:( -
#6880 igen sajnos -
#6879 Betöltéskor átváltottad a játékmódot kampányról hotseatre?
Ikonok felette. -
#6878 Srácok eltűntek a hotseat mentéseim, csak a legutóbbi 2 mentést ltom a játék betöltése résznél (ez a két mentés egy játékból van, ezenkívül még volt 2 hotseat amiből legalább 1-1 mentés van és nincs meg). HELP PLS! -
#6877 ez nem csak ott van. én már számtalanszor találkoztam ezzel. akkor jön elő ha betöltök 1 pályát menet közben. nem mindig, de néha előjön. -
Ariakus #6876 Én az Inferno kampány 2. pályáján találtam egy olyan bugot, hogy ha oldalra kimozdítom az egeret akkor nem scrollozódik egyik irányba sem a képernyő és a minimapról kell irányítanom a játékot. -
#6875 Van egy olyan bug is, hogy ha védő vagyok várban, akkor a shortcutok nem működnek. Csak jelezném a fejlesztők felé. -
#6874 Sok munka? Semmi plusz munka. Csak a kristálymennyiség egészét írja ki, ennyi. -
Szegibor #6873 Hát ja ha float-ba tárolják le úgy meglehetett volna oldani, bár szerintem az sok munka hogy "feles" termelések vannak stb...inkább amit Cassel mond az jobb megoldás lett volna.hogy két naponta egyet ad. -
#6872 No, asszem újra kell kezdenem a Lovagos kampány második pályáját. Annyit eltököltem, hogy nem tudom legyőzni az első várat... ciki... nem szeretem az ilyesmit, hogy nem nézhetek szét, nem győzhetek le mindenkit, mert fölémnől az ellenfél.
Továbbá ez az "emberi" faj nagyon gagyi. Szinte semmi normális aktiv skill nincs level 10-ig... Valahogy gyengének érzem a nekró után. -
#6871 Egyáltalán nem nehéz és sajnos áétgondolatlanul valósították meg a felező hetet. Elég lett volna, ha nem int változóban tárolják a kristályok (és egyebek) számát. Problem solved. -
#6870 Gondolj bele, mekkora munka lenne minden nap kettévágni egy kristályt! :D -
Cassell #6869 Igen ez volt a hiba, el kellett volna olvasnom, hogy mit írt ki hét elején. Probléma tárgytalan! Bár azért egynek a fele nem 0 de azt biztos nehéz lett volna megvalósítani, hogy legalább két naponta adjon egy vérkristályt ha felező hét van. -
#6868 sztem is az lehet....nekem még nem volt ilyen gondom, mármint megmagyarázhatatlan. -
#6867 Össze-vissza bugzódik mind a lénytermelés, mind a nyersanyagtermelés időnként, és nem, nem a hét speckó miatt. Egy betöltés általában megoldja.
Bár volt olyan is h 2x töltöttem vissza, mind2x más heti termelést irt a lényeknél -
Cassell #6866 Pont most akartam írni amit lejjebb Guren is megjegyzett a Nekro 3. pályán egy ideig minden szép és jó de egyszer csak azt vettem észre, hogy hiába birtoklom a Vérkristály bányát nem adja hozzá körönként az egy kristályt. Sőt! A fűrészmalom +2 fa helyett turnonként +1 jön be a goldbánya sem ad csak 250 goldot közbe meg ha ráviszem akkor azt írja, hogy 500/nap. Kiléptem úgy is próbáltam visszatölteni az állást de semmi változás. Próbáltam a már elfoglalt bányámhoz odamenni a hőssel újra de az sem segített. Azért ez így ultra hiper gáz... Esetleg valakinek valami ötlet? -
#6865 Nem week of festivals van? -
#6864 ez már ismert hiba? eddig nem is figyeltem.
-
#6863 Köszi szépen! Letöltöttem, és feltelepítettem az 1.1.1 patchet, amitől jó lett, és most 1.1.1-et ír verziószámnak. De ez azért vicces, hogy az 1.1.31785-ről downgradelni kell, hogy jó legyen. -
egonn #6862 rajta van a dobozon hogy : igen kell regelni Ubisoftra! -
#6861 -
#6860 Már az első kérdésnél is azt hittem vicc amit kérdezel, de most már... -
laciword #6859 Másnak is kellett regisztrálnia az Ubisoftra vagy csak nekem?