Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
nekem is teljesen az 1.1.1 es oldotta meg ezt...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Az 1.1.1-es patch is fent van?
Lacoka12
nekem bolti játékom van és nekem is vilog pedig fent a legújabb patch bár ez nem nagyon zavar

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Jól gondolom hogy feltörttel játszol? Csak mert a boltiban már kijavult a kurzor villogás egy patchben.

Lacoka12
nekem is kilép ezzel a hibával ezért mentek folyton

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Hali!
Megtudná nekem mondani valaki azt,hogy ha egyénit játszik miért dob ki folyamatosan? (a might and magic heroes 6 hibát észlelet ezért leáll)
Meg másik gondom,hogy kampányban 2. pálya után mindig a 2.-at adja be miértnem kar tovább vinni?
Ha valaki tudna segíteni örök hálám.
Sziasztok lenne 2 problémám.
Az elsõ: a menuben és a játékban is villog a kurzorom erre van valakinek megoldása?
A második: még az elsõ pályán nem tudom beverni a "lávaúr" várát arra tudnátok segítséget mondani, hogy milyen taktikával milyen sereggel próbálkozzak?
enlightened
Sziasztok a necro kampány második pályáján, hogy lehet legyõzni a sanctuary boss-t, hát ennek akkora serege van, esélyem nincs, termelni sem tudok, tudom hogy külföldi fórumokon is meggyult vele a baja sok mbernek igy lerakta easyre de én normalon akarom megcsinálni. Nincs valami tipp?

Amúgy nekem 8 óra egy pálya kb.

A Disciples 3 egy hatalmas kalap szar. Heroes 6-al játssz inkább.

no ezt nem tudom, mindjárt megnézem :S
Omlás
Passzolom a dolgot nekem most is gond nélkül indul nem lehet, hogy blokkolja a tûzfal ?

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Én Stronghold-al kezdtem. Szerencsére a blood opció szerint toltam az elsõ pályát így tudtam folytatni a második pályán. A sztorit illetõen pl. csak a 3. pályán tudjuk meg, hogy meghalt az öreg Duke Slava. Másodiknak a Sanctuary-t tolom, most kezdem majd a harmadik pályáját. Iszonyatosan jó lett ez a faction szerintem: hangulatos, az elsõ 2 pályán nagyon jó a történet, változatos küldetésekkel, már amennyire egy heroes engedi. Tudatalatt a zenéje itt jár a fejemben folyton 😊.

Ami az idõt illeti, én szeretem felderíteni a pályákat teljesen, ha lehet, így 5-6 óráig is eltart 1-1 pálya nálam, aki szeret "végigrohanni", annak 2-3 óra is elég lehet.
TreDoR
Ebben a topicban igen <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Jatszottam a Disciples 3-al. Izlesek es pofonok, nekem oszinten szolva nem jott be a jatek. Eleg unalmasra sikeredett. Nekem a Heroes jobban tetszik, adj neki egy eselyt es ra fogsz jonni majd, hogy nem is lett olyan rossz a jatek 😊.
Pont a Ponyvaregényre gondoltam én is. Nem attól lesz egy sztori jó, ha full lineáris.
Rámegyek a Logolj és Játszra, majd pedig bejön, hogy A szolgáltatás nem elérhetõ :S
Melyikkel erdemsebb jatszani, a most kijott Disciples 3-Renaisance vagy Heroes VI? 😊
A heroest picit unom, annyira nem kotott le, plusz mindenki csak fikazza, meg nem is ertek hozza. Esetleg disciples jobb lehet?😊
Szaruman
Érvelésbõl ötös. Ha leírom a véleményemet, akkor az trollkodás.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Köszi.
Omlás
Vagy újra kezded az elsõ pályát és annyit csinálsz, hogy nem nyomsz rá a "könny" speccra ha meglépted a szintet csak késõbb 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Fel van patchelve a játékom. Akkor ezek szerint hagynom kell még a barbár kampányt. 😞
Omlás
Ebbe a hibába én is belefutottam 1.1.1-es patch nem tudom javítja e ha neked az van fent és ugyan ez a hiba akkor passz 😊 ha nincs fent lehet, hogy megoldja. Csak meló után tudom kipróbálni ha hazaértem.

Sziasztok!
Az erõd kampány második pályánál kapok egy üzenetet mikor megkapom az elsõ várat és semmit nem reagál a bezár gombra. Másoknak elõ jött ez a hiba? A hõsöm könnyre specializálódott és konkrétan ez az üzenet kapom: "Sandor már a sárkány könnyek útját járja. A sárkány vér útjának küldetése nem sikerült.". A fõküldetéshez ennek semmi köze, a gond inkább az hogy nem lehet bezárni.
Carlos
Ez tényleg tök jó lenne!

Þór vígi þessi rúnar

"de kozben mar reg osszefugges van masokrol is a strongholdban, ami nincs semmilyen formaban a hero leirasaban (ezt nem irom le, legyen mindenkinek elvezetes a video es a tortenet), mert meg egy csomo minden kapcsolodik a prologhoz is valamint a tobbi kampanyhoz es azok hoseihez is."

de pont ezaz ami igazolja amit irok, hogy a tortenetvezetes az ugy nez ki, hogy adott storyt tobb nezopontbol jatszuk vegig, mindig extra infot megismerve, amitol visszamenoleg is akar ertelmet nyerhet valami ami addig nem volt kerek, ill majd ertelemt ad egy kesobbi campaign cselekedetere. es a vegen, amikor vegig toltad az osszeset akkor alkot egy nagy egeszet es beut a story. ha ugrabugralsz akkor pont a beutestol fosztod meg magad.

Omlás
Ha nincs még Ubi-s accod regelj egyet az ubi oldalán. Telepítés után indítod, belépsz, az accal majd beírod a cd kulcsot és kész.

Azért a ponyvaregény vagy a kutyaszorítóban is jó film attól függetlenûl hogy nem sorrendben vannak a jelenetek😊Biztos nagy tarantino fan a story írója.
Azt, hogy is csinálod? Én 2. tutorial mappon vagyok level 6os hõssel, de felét nem csináltam még meg amit meg "kell"..
hat szerintem meg ha ugy akartak volna a keszitok a tortenetet talalni, akkor ilyen sorrendben lenne alapbol is a jatekban. kizart hogy a campaignokban valo ugrabugralas az amit a keszitok akartak. de akit zavar az idoben ugralas a kulonfele campaignok sorrendben valo lejatszasa okan, vagy nem kepes megerteni a storyt ily modon, az akkor jatsza a lista alapjan. gondolom az ilyenek szoktak az osszetettteb filmekre is azt irni hogy egy ertelmetlen hulyeseg az egesz.

az szamomra kulon utos lesz(lett volna ha nem spoilerezed le), hogy a nekro kampanyban levo dolgok visszakoszonnek pl a stronghold kampanyban is mas szemszogbol. engem total nem zavar az ilyen szintu idoben valo ugralas.

ennel meg az lenne a remek ha a kulonfele kampanyok kereszteznek is egymast, szoval pl ha nekro csajjal harcolnom kene egy masik kampany herojaval, majd abban a kampanyban ugyanott a nekro herocsajjal 😊

Valakinek a regeléssel nem volt problémája?
Jakuza001
Nem nem igazol semmit arrol amit irtal, megolik a strongholdban es szep videok vannak arrol, hogy apja hogyan hal meg etc.
Igy korrekt a vegigjatszas. Nem ugy , hogy eloreszaladsz egy kampanyban, aztan visszakerulsz egy olyan helyre, amin mar a masik kampanyban reg tuljutottal. AZ szep es jo hogy le van irva, hogy manipulalva volt stb, de kozben mar reg osszefugges van masokrol is a strongholdban, ami nincs semmilyen formaban a hero leirasaban (ezt nem irom le, legyen mindenkinek elvezetes a video es a tortenet), mert meg egy csomo minden kapcsolodik a prologhoz is valamint a tobbi kampanyhoz es azok hoseihez is.

en azzal kezdtem a nekro campaignt hogy elolvastam a hos leirasat, abban egyertelmuen levan irva, hogy megolte az apjat (aki a tutorial heroja) majd a testvere az Anton kivegeztette, kesobb a nagynenje sveltana feltamasztotta es kiderult hogy manipulalva volt anastasya es elindul hogy megkeresse ki tette ezt vele, ill mi is tortent valojaban.

tehat mar ebbol kiderul mi a nekro kampany alapstoryja, ezen ismeretek fenyeben teljesen ertheto ezidaig a nekro kampany, ugy is hogy a tobbi kampanyba bele se neztem meg.

es ha a stronghold kampanyban olik meg, az pont azt a tortenetvezetest igazolja amit irtam is, hogy tobb nezopontbol fogjuk megismerni a storyt, mindegyikbol egy-egy ill tobb ujabb infomorzsakat megismerve, majd miutan vege az egesznek akkro kerekedik ki. ezt a tortenetvezetest szerintem kar elrontani azzal hogy a lenti lista alapjan jatszod vegig.

csomo ilyen film van ahol ez a tortenetmeseles megy es altalaban ezek is a legutosebbek. total szar lenne ha azok is kronologiailag mennenek.

Jakuza001
Unnofficial laptop exe file fix

A regi fajlt ne felejtsd el atnevezni oldra.
Valamint azt tudni kell, hogy ezzel az exevel nem megy a Conflux.

Jakuza001
Az erdekes, mivel pl a Stronghold 1-ben szurjak le Anasztaziat. 😄 Megcsinalod a nekro kampanyt es aztan visszakanyarodsz oda, ahol olyan esemenyek zajlanak, amik mar reg megtortentek, ha ugy viszed vegig, ahogy irtad. 😄 Kisse bizarr, es akkor ez meg csak egy a jelenet sok kozul.

bélanéni
Az milyen az?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Sziasztok, lehet adtatok már meg laptopos patch-et, de én nem találtam meg sajnos. Légyszíves írjatok már egy linket nekem, ha tudtok, mert felraktam a játékot de nem tudok vele játszani, ezért kellene egy laptopot segítõ patch. Elõre is köszönöm!
mondjuk erdekes mert en ugzy jatszom hogy sorba megyek balrol jobbra a campaignon, nem ugralok az altalad leirt lista alapjan es tokre ertheto mi tortenik a nekro campaigban. hero leirasat is elkell olvasni abban is van story elem.

most meg ugy gondolom hogy ez olyan lesz hogy a tortenetet tobb oldalrol fogjuk megismerni, minden oldalrol egy egy uj info morzsaval egeszitve ki es a vegen miutan vegig vittuk az osszeset, kikerekedik az egesz. van nem egy ilyen film is ahol tobb szalon mutatjak es a vegen kerek lesz.

az meg kulon jo hogy a tutorial campaign is szerves resze a storynak.

b-type
Nem tudom nálam alapon volt minden, lvl5-nél átadtam a tapasztalati pontokat a többi hõsnek, kb. 3 meg akit dobott a kocsma olcsón...a lényeges hõsök pl. fõhõs, azt spec alapján választom, a második + nyersnyag, vagy lényszaporulat speccel, aztán aki olcsó..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

BoneDragon
Ez a sorrend? Kuszábban nem is lehetett volna. 😄

Jakuza001
Hat szerintem ne tippelgess nagyjabol 10 orat, de meg 30at se, mert meg az is nagyon tavol all az igazsaghoz.
Lecsatazva most csinaltam meg az inferno-1 kampanyt, ugy, hogy nehol kicsit csaltam is, hogy minnel gyorsabban vegig vigyem a palyat es igy volt pontosan a terkep osszefoglalo szerint a jatekido.

3 ora 16 perc 03 masodperc (3 honap 3 het 4 nap)

Ez pedig csak egyetlen palya.
A terkepek campaign mapok vegigjatszasa nem sorrendben valoban unalmas. Beleestem en is abba a hibaba, viszont ugy sokkal jobb torteneti szempontbol, ha a forum alapjan jatsza vegig a jatekos.

Sorrend:
- Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
- Prologue 1
- Prologue 2
- Stronghold 1
- Sanctuary 1
- Inferno 1
- Haven 1
- Necropolis 1
- Stronghold 2
- Sanctuary 2
- Haven 2
- Necropolis 2
- Sanctuary 3
- Stronghold 3
- Inferno 2
- Necropolis 3
- Inferno 3
- Sanctuary 4
- Stronghold 4
- Haven 3
- Necropolis 4
- Haven 4
- Inferno 4
- Epilogues

Igy ertelmet nyert a tortent. Az elejen elkezdtem a nekrokkal es egyszeruen nem ertettem mi tortenik, igy viszont jo kis sztori kerekedik ki belole,igy azert ha masert nem a tortenet miatt nem annyira unalmas.

Carlos
Akkor játsz a H5-el és ne itt trollkodj. Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Szaruman
Ha fizettem volna, akkor most kidobtam volna 9k-t az ablakon. Attól még mondhatok róla véleményt. Ha normális/játszható/élvezhetõ állapotban lesz, akkor megveszem (ahogy tettem a gothiccal a cp megjelenésekor).

#6042: beállítás kérdése, vagy azonos, vagy 5 szinttel kisebb hõsöket lehet fölvenni, mint a fõhõs. lvl10tõl már legalább 5ös hõsöket kapsz, amikkel pont ki lehet rakni a piacot, meg a -20% építést. Én ezekbõl vettem 3-4et (az elsõ 3-4 várhoz), és vicces lett a piacolás.

#6036: szóval szerinted az ok, h a kristály 90%-ban a piacról beszerezhetõ alapanyag? A legtöbb pályán minimális különbséget adna, h ha egyátalán nem lenne kristály bánya, a piac abuseolásából van úgyis a kristály. Ritka!=elbaszott. A h5ben is megoldották, h ne legyen 2 hét alatt 7es szintû lény (tlvl 15 kellett hozzá, ami a 3. hét elsõ napján lehetett meg).
Összefoglalva, mert látom, h apróságokba kötsz bele: én nem a hadjáratban keresem a kihívást, hanem a normális pályákon. A hadjárat elõre definiált hõsökkel van, lényegében minden elõre meg van határozva (az elsõ 2 pályán az is, h merre mentem), nekem ez nem nyújt kihívást (+ unalmas). Az érdekes a multi lenne, és a JÓL megírt ai JÓL megszerkesztett pályákon. Ahhoz, h a mondat elsõ részét ki tudjam próbálni, jó 2. rész kell. Az jelenleg nincs.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Engem is inkább a multi érdekel, egyáltalán milyen módok vannak,van-e szinkronhiba, stb.
Ha vki játszott már multiban írja le a tapasztalatait.
Köszi!

Heló mindenki!

Én most tudtam végre feltelepíteni a CD-t, de már a regisztárcióval gondom van. Azt mondja, hogy az UBISOFT jelenleg nem elérhetõ. Tehát várni kell most? Mondjuk nekem az OFFLINE mód is jó lenne, de muszáj egyszer beregelnem, viszont azt nem engedi :S
Nem vagyunk egyformák 😊. Azért vettem fel ezt a kampányos kérdést, mert itt sok sírót láttam hogy nehéz, meg nem megy nekik, és hasonlóak.Nekik próbáltam vígaszt nyújtani azzal, hogy a kampányon kívül is van élet.
b-type
Nem igen tudtam játszani, de így olvasgatva nálam alap volt a logisztika után, hogy +25% tapasztalat, és ahogy lvl 5 lett a hõs akkor az a képesség hogy más hõsöket is tanítson (asszem 75%-ban tudja átadni a tapasztalati pontjait), így felhúztam pár hõst azoknál alap lett hogy támogassanak,...azaz +1 piac megtanulása, +lényszaporulat...és a bányatunning 😄
Szal ezek nálam elég jól mûködtek, de majd ha hazaértem megnézem a teljesnél is..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mert erdekel a story? a hangulat? en meg azt nem ertem aki csak a multi miatt VESZ egy heroes-t.

Mert egész jó hangulata van sokszor a kampányoknak. Vannak unique hõsok , jó mellékküldetések, kommandózós pályák (nem építhetsz várat). Nekem bejönnek az ilyen dolgok.

Omlás
Eléggé 😊 kipróbáltam pár necces helyzetet quick combattal hát a gép szerint vesztettem manuális csatában meg mondhatni átgyalogoltam az ellenen voltak veszteségek, de nem voltam még a közelében sem a vereségnek.

Én azt nem értem nálatok,mit tudtok ennyit lovagolni a kampányon.Én is a 2 óta tolom, haveri körben prónak is számítok heroesban,de soha 1 percet nem játszottam egyik rész kampányával sem,csak a hotseat és online.Mert a gép már a 2-nél is köztudottan csalt.