10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
sirdond #6938 van,ahogy írtam,azon kívül minden más varázslatot tudok használni (összeomlás,időstop és hasonló manaigényes dolgok),csak azt az egyet nem.
a többi dolog is eszembe jutott,megnéztem a tárgyakat is,egyik sem blokkolja. a lények sem,mert több fajnál sem működik. arra is gondoltam,hogy csak a 3. pálya közepétől valamiért nem lehet használni,de már a 4-en sem jó.
egyébként közben megtaláltam a manualt,belenéztem és vért ír a láncvillámhoz,úgyhogy ez valószínüleg valamilyen bug lesz.
holnap küldök egy levelet a supportna,hátha tudnak segíteni valamit. -
#6937 illetve nem tom hogy kezeli le a 6 a tömegre ható dolgokat, lehet valamely ellenfél immunis rá, ezért nem engedi a tömegest esetleg? vagy valami varázstárgy, ami blokkolja..vagy télleg bug -
#6936 ööö, nem :D
Viszont így fingom sincs.
Vagy bug, vagy vmi hadjáratspecifikus cucc (spec nekem a hadjáratból elég volt az első 2 tutorial, úgyh nem ismerem a részleteit). -
#6935 ilyen láma kérdésért tuti megharagszol, de van elég manád ? :)
-
sirdond #6934 hm,elolvastad amúgy a problémám? :)
eddig tudtam használni,csak valamiért inaktív lett és azt szeretném kideríteni,hogy miért? -
#6933 Ha might hősöd van, akkor csak a 2. sorig mehetsz a magic ágon. A chainlight a 3. sor, ha jól tudom. A vér cucc csak erősíti, de nem előfeltétele. -
sirdond #6932 erre valakinek vélemény?
több a vér pontom, de a sima villámcsapást tudom használni,csak a láncvillámot nem.
esetleg valami dokumentációt tudtok linkelni a könny-vér-egyéb pontok és varázslatok kapcsolatáról? -
#6931 Vmi olyat írt vki hozzáértő, h a lények mint egy nyersi működnek, és a playerhez tartoznak, nem az adott várhoz. Szóval ja, nagyjából ahogy írod. -
#6930 Helló. Megváltozott a lények felvásárlási menete, jól látom? Ha egy várban kiveszem az összes lényt, az azt jelenti, hogy a térképen hozzám tartozó összes lényt megvettem, nem csak az adott várban levőket? -
#6929 No lovag 2 küldi (vagymi, ami a nekró után jön a sorban) 8 óra alatt letudva... Ehhh... -
#6928 Ok, de emiatt stratégiailag fontosnak nevezni röhej. Amúgy én is erre használtam, kb akkor mennyiségben, h ne dögöljön meg 1 ütéstől (vagy sucide egységnek a visszaütéseknél). Imho nagyon nem illik a többi egység közé abban a várban. -
#6927 Á, akkor visszarakom és megnézem. Köszi! -
SaGa Jr #6926 De lehet, csak ahhoz hogy azt választhassad, ahhoz a megfelelő quest-et kell teljesíteni. Nincs eben semmi bug. A feladatok leírásában benne van hogy azok teljesítésével lesz eldöntve a karaktered orientációja.
Magyarán azt nem tudod megcsinálni hogy blood orientációt akarsz de a tear-es feladatot csinálnád meg. -
RamsayBolton #6925 Azért ha másra nem, a számszeríjászok védelmére tökéletes. Beteszed eléjük átlóban és 2x2-es egység nem fér hozzájuk + az őket ért sebzést is csökkenti. Defenzív taktikánál (elég gyakran alkalmazom Haven frakcióban, a gyógyítás, sister-ek, és egyéb buff-ok mellett) és az ellenfél ranged egységei ellen igencsak jól jön az a damage reduction... -
#6924 Rávettem magam, hogy újra kezdjem, erre megint megszivatott egy bug. Nem válaszottam vér képzettséget. Mondom majd a következő pályán. Igen ám, de akkor meg már nem lehet, szóval veszik a 250-es szintnél a választás lehetősége. Ekkora bugos egy szart. Most nagyon felhúztam magam rajta. Itt van kukába kb. 5 órám, mert olyan a játékot lehetetlenné (vagy felesleges időkidobássá tévő) bugotól hemzseg, hogy legszívesebbn jól arcba köpném azt aki ezt így kimerte adni. Elnézést, de az ilyent nagyon utálom... Uninstalltam is é ment a polcra, majd ha nyugger leszek addigra talán lesz már szenvedések nélküli játék belőle. Sorry még 1x a kirohanásért. -
#6923 Tök jó, amikor a pretorianok 3an visszaütnek, de:
- ha egyedül van, akkor is ugyanakkorát üt vissza (csak 1ben az egész stack)
- ha egyedül van, nem szopja be az aoe-t
- a friendly spellekből a singletarget erősebb, mint a mass spell
- a bekapott sebzés nem hiszem, h összesen kevesebb lenne a felezős szarok után (most ezért nem fogom leszedni a manualt, de ha tévedek, írja le vki a pontos formulát)
Illetve a pretorian egy nagy szar az összes knight egységhez képest, az elite vonal mind támadó egység (gyorsak, visszaütés nélkül), egy lassú basic egység totál nem oszt-szoroz. Supportnak ott a muffsereg, 2 (3x? nem emléxem) gyógyít, + az angyal, ha vki megveszi.
-
Ariakus #6922 Nem. -
Bigpigrib #6921 Hello allz.
No, fura egy játék.
A halálhágó nevű pályán, középre hogy lehetne bemenni?:)
(mert a hídon nem lehet átmenni) -
#6920 az automatikus csata az mennyire hasznos? jól harcol magától? -
Kuglee #6919 A szellemben az is brutál, hogy mikor olyan egységet támaszt fel, ami mellett ellenségek állnak, azokat meg sebzi közben :D -
#6918 mármint 'híjj' überbrutál :)) -
#6917 Valszeg online meccseken lehet vele sakkozni, de az AI-t azt szét vigyorogtam, pláne amikor monduk a sister-kel állt 'sorba'..
gyakorlatilag öngyilkos formációkat vettek fel.
A sister egy az egybe kemény az ziher, a szellem nem akkora közelharcban, viszont ez a gyógyítok és sebzek, pláne életszívással valami nagyon durva, ...oké, eddig csak a Necro kampányban vagyok nyakig, de szvsz nem véletlenül került a sor elejére, brutál.
A póklény mint főcucc elég ütős, az átalakulása is, de közelharcban híjjj.. -
ArchDruid #6916 Igazad van, ezzel meg is lehet szivatni a praetoriant, erre is van ellenszer!
Regenerációt tegyél rá, meg gyógyítsd folyamatosan hőssel is, meg sisterekkel is. Valamint csata elején érdemes próbéálkozni a roham képességgel is! Úgy egy kör alatt átszalad a pályán és állj a csontváz elé, hogy ne tudjon dobálni.
Csak addig tartson ki, amíg a többi csapat felzárkózik!
Egyébként a szellemeket nehéz megölni, mert elnyelik a sebzés felét... Szellemek ellen a sistereket kell bevetni, azok pillanatok alatt megölik!
Ghoul és csontváz ellen jó a praetorian. -
SaGa Jr #6915 Ahogy gondolod. Bár szerintem sokkal egyszerűbb visszatölteni egy korábbi mentést vagy elölről kezdeni az első pályát (az első úgysem volt hosszú), mint várni a majd valamikor megjelenő javításra aminél lehet hogy ugyanúgy újra kell majd kezdened a második pályát, ha másként nem tudják orvosolni a problémát. -
#6914 sziasztok tudom nem ide tartozik de mi az a mesterfáj tábla mert azt irja ki hogy megsérült és eltünt a D meghajtó csak a c van meg valakki segítene? -
#6913 Igen, tudom hgoy így el lehet kerülni. Utáűnanéztem, de nehogy már újra kezdjem a kampányt... szánalmas, hogy ilyen bugról tudnak és semmit sem adtak még ki ennyi idő után rá. Szerintem az ilyen botrányos. Van más, majd ha jön patch folytatom. -
#6912 Azért az iszonyat kemény amikor a három Pretorián egymás mellé áll, a ghoul-mmal megütöm sarkán a sort (így csak az tud visszaszúrni) (mind besérül), aztán a szellemmel visszagyógyítom a ghoul-m, mind besérül...ha ilyenkor még van lövészem (elég a csonti is)..akkor az is üt mind a hármon, így hiába veszi el az egyik a másikét, mire lépéshez jutnak már nincs nagy létszámuk a nagy sebzéshez...ha pedig nagy létszámban vannak, akkor valszeg én is, és úez a móka.
Nagyon visszássan is el tud sülni ez a taktika szvsz.. -
SaGa Jr #6911 Kezdd újra z egész kampányt (illetve ha van olyan mentésed ahol még nem volt meg az upgrade egyik irányba sem akkor töltsd be azt akkor is ha az még a korábbi pályán volt) és ne léptesd elő a karakteredet (még akkor sem ha van elég pont) se a tear se a blood irányba. Akkor nem lesz gondod a második pályával, nem lesz beragadt szövegablak.
Majd mikor már megkaptad a feladatot akkor majd eldöntöd melyiket akarod megcsinálni és eszerint automatikusan a feladat végén az egyik ágban fejlődik a manus. Ennyi az egész. -
#6910 Mégse. Pont akkor lett új hét, amikor felépítettem. Fesztiválok hete, minden nyersanyagkitermelés felére csökken. :D -
#6909 A térképen találtam, és szörnyek őrizték.
Mivel szerkeszteni nem tudok:
#6908-ra még annyit, hogy az Asha könnye épület az összes váram bevételét felezi. -
#6908 Egy komoly bugot én is találtam. A necro negyedik pályáján amikor megépítem az Asha könnye épületet (Asha végtelen jósága), akkor elvileg +5000 aranyat kéne kapnom körönként, meg egyebeket, de a várakból jövő aranybevételeimet éppenséggel felezi. :S -
Kuglee #6907 Igen, és ha baráti egység mellett áll, mikor az bekap egy találatot, akkor a baráti egység sérülsének a felét átveszi és ennek is csak a felét nyeli be. Ha valaki azt mondja, hogy használhatatlan egység a Pretorian, az ne játszon startégiát, vagy vegye a fáradságot és olvassa el a lények képességeit (és értelmezze is). -
#6906 Na elértem oda, hogy megy pihenőre ajáték a patchig, mivel a játk befejezését lehetetlenné tévő bugba én is belefutottam. Erőd 2. pálya infó ablakot kirakja, hogy "Sandor már a sárkánykönnyek útját járja. A sárkányvér útjának küldetése nem sikerült.", de a Bezár gomb inaktív :( -
ArchDruid #6905 Pedig jók a praetorianok, csak tudni kell használni őket!
Ha van 250 db belőlük, szedd szét legalább 3csapatba őket, és úgy haladj velük, hogy mindig szorosan egymás mellett állnak! Így védik egymást, és elveszik a sebzést a másik csapattól. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy ha ilyen szorosan egymás mellett állsz velük és jön az ork és megcsapja valamelyiket, akkor nem csak az, amelyik az ütést kapta, de minden egyes szomszédos csapat visszatámad!
És így azért elég kemények! :) -
Shakata #6904 És miben találtad a tojást? -
#6903 nektek csinált olyat a játék, hogy "eltorzítja" az egérmutatót és csak windóz restart segít? mert nekem kétszer is...de érdekes, mert a lektorverziókkal meg a bétákkal sosem fordult ez elő -
SaGa Jr #6902 Mi kell ahhoz, hogy single player játéknál az utolsó kampányt el tudjam indítani (Final Campaign)? Mert már mind az 5 nép kampánya be lett fejezve és láthatóan két feladat is lenne a Final Campaign-ban de nem tudom elindítani azokat. -
#6901 Köszi, sejtettem, hogy rosszul írtad, mert a tojásnál zsebet ír. :) -
RamsayBolton #6900 Elírtam, ne a hátizsákodba, hanem a zsebedbe tedd. -
#6899 Köszi.