Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Megtudná nekem mondani valaki azt,hogy ha egyénit játszik miért dob ki folyamatosan? (a might and magic heroes 6 hibát észlelet ezért leáll)
Meg másik gondom,hogy kampányban 2. pálya után mindig a 2.-at adja be miértnem kar tovább vinni?
Ha valaki tudna segíteni örök hálám.
Az elsõ: a menuben és a játékban is villog a kurzorom erre van valakinek megoldása?
A második: még az elsõ pályán nem tudom beverni a "lávaúr" várát arra tudnátok segítséget mondani, hogy milyen taktikával milyen sereggel próbálkozzak?
Amúgy nekem 8 óra egy pálya kb.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Ami az idõt illeti, én szeretem felderíteni a pályákat teljesen, ha lehet, így 5-6 óráig is eltart 1-1 pálya nálam, aki szeret "végigrohanni", annak 2-3 óra is elég lehet.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A heroest picit unom, annyira nem kotott le, plusz mindenki csak fikazza, meg nem is ertek hozza. Esetleg disciples jobb lehet?😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az erõd kampány második pályánál kapok egy üzenetet mikor megkapom az elsõ várat és semmit nem reagál a bezár gombra. Másoknak elõ jött ez a hiba? A hõsöm könnyre specializálódott és konkrétan ez az üzenet kapom: "Sandor már a sárkány könnyek útját járja. A sárkány vér útjának küldetése nem sikerült.". A fõküldetéshez ennek semmi köze, a gond inkább az hogy nem lehet bezárni.
de pont ezaz ami igazolja amit irok, hogy a tortenetvezetes az ugy nez ki, hogy adott storyt tobb nezopontbol jatszuk vegig, mindig extra infot megismerve, amitol visszamenoleg is akar ertelmet nyerhet valami ami addig nem volt kerek, ill majd ertelemt ad egy kesobbi campaign cselekedetere. es a vegen, amikor vegig toltad az osszeset akkor alkot egy nagy egeszet es beut a story. ha ugrabugralsz akkor pont a beutestol fosztod meg magad.
az szamomra kulon utos lesz(lett volna ha nem spoilerezed le), hogy a nekro kampanyban levo dolgok visszakoszonnek pl a stronghold kampanyban is mas szemszogbol. engem total nem zavar az ilyen szintu idoben valo ugralas.
ennel meg az lenne a remek ha a kulonfele kampanyok kereszteznek is egymast, szoval pl ha nekro csajjal harcolnom kene egy masik kampany herojaval, majd abban a kampanyban ugyanott a nekro herocsajjal 😊
Igy korrekt a vegigjatszas. Nem ugy , hogy eloreszaladsz egy kampanyban, aztan visszakerulsz egy olyan helyre, amin mar a masik kampanyban reg tuljutottal. AZ szep es jo hogy le van irva, hogy manipulalva volt stb, de kozben mar reg osszefugges van masokrol is a strongholdban, ami nincs semmilyen formaban a hero leirasaban (ezt nem irom le, legyen mindenkinek elvezetes a video es a tortenet), mert meg egy csomo minden kapcsolodik a prologhoz is valamint a tobbi kampanyhoz es azok hoseihez is.
tehat mar ebbol kiderul mi a nekro kampany alapstoryja, ezen ismeretek fenyeben teljesen ertheto ezidaig a nekro kampany, ugy is hogy a tobbi kampanyba bele se neztem meg.
es ha a stronghold kampanyban olik meg, az pont azt a tortenetvezetest igazolja amit irtam is, hogy tobb nezopontbol fogjuk megismerni a storyt, mindegyikbol egy-egy ill tobb ujabb infomorzsakat megismerve, majd miutan vege az egesznek akkro kerekedik ki. ezt a tortenetvezetest szerintem kar elrontani azzal hogy a lenti lista alapjan jatszod vegig.
csomo ilyen film van ahol ez a tortenetmeseles megy es altalaban ezek is a legutosebbek. total szar lenne ha azok is kronologiailag mennenek.
A regi fajlt ne felejtsd el atnevezni oldra.
Valamint azt tudni kell, hogy ezzel az exevel nem megy a Conflux.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
most meg ugy gondolom hogy ez olyan lesz hogy a tortenetet tobb oldalrol fogjuk megismerni, minden oldalrol egy egy uj info morzsaval egeszitve ki es a vegen miutan vegig vittuk az osszeset, kikerekedik az egesz. van nem egy ilyen film is ahol tobb szalon mutatjak es a vegen kerek lesz.
az meg kulon jo hogy a tutorial campaign is szerves resze a storynak.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Lecsatazva most csinaltam meg az inferno-1 kampanyt, ugy, hogy nehol kicsit csaltam is, hogy minnel gyorsabban vegig vigyem a palyat es igy volt pontosan a terkep osszefoglalo szerint a jatekido.
3 ora 16 perc 03 masodperc (3 honap 3 het 4 nap)
Ez pedig csak egyetlen palya.
A terkepek campaign mapok vegigjatszasa nem sorrendben valoban unalmas. Beleestem en is abba a hibaba, viszont ugy sokkal jobb torteneti szempontbol, ha a forum alapjan jatsza vegig a jatekos.
Sorrend:
- Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
- Prologue 1
- Prologue 2
- Stronghold 1
- Sanctuary 1
- Inferno 1
- Haven 1
- Necropolis 1
- Stronghold 2
- Sanctuary 2
- Haven 2
- Necropolis 2
- Sanctuary 3
- Stronghold 3
- Inferno 2
- Necropolis 3
- Inferno 3
- Sanctuary 4
- Stronghold 4
- Haven 3
- Necropolis 4
- Haven 4
- Inferno 4
- Epilogues
Igy ertelmet nyert a tortent. Az elejen elkezdtem a nekrokkal es egyszeruen nem ertettem mi tortenik, igy viszont jo kis sztori kerekedik ki belole,igy azert ha masert nem a tortenet miatt nem annyira unalmas.
#6042: beállítás kérdése, vagy azonos, vagy 5 szinttel kisebb hõsöket lehet fölvenni, mint a fõhõs. lvl10tõl már legalább 5ös hõsöket kapsz, amikkel pont ki lehet rakni a piacot, meg a -20% építést. Én ezekbõl vettem 3-4et (az elsõ 3-4 várhoz), és vicces lett a piacolás.
#6036: szóval szerinted az ok, h a kristály 90%-ban a piacról beszerezhetõ alapanyag? A legtöbb pályán minimális különbséget adna, h ha egyátalán nem lenne kristály bánya, a piac abuseolásából van úgyis a kristály. Ritka!=elbaszott. A h5ben is megoldották, h ne legyen 2 hét alatt 7es szintû lény (tlvl 15 kellett hozzá, ami a 3. hét elsõ napján lehetett meg).
Összefoglalva, mert látom, h apróságokba kötsz bele: én nem a hadjáratban keresem a kihívást, hanem a normális pályákon. A hadjárat elõre definiált hõsökkel van, lényegében minden elõre meg van határozva (az elsõ 2 pályán az is, h merre mentem), nekem ez nem nyújt kihívást (+ unalmas). Az érdekes a multi lenne, és a JÓL megírt ai JÓL megszerkesztett pályákon. Ahhoz, h a mondat elsõ részét ki tudjam próbálni, jó 2. rész kell. Az jelenleg nincs.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ha vki játszott már multiban írja le a tapasztalatait.
Köszi!
Én most tudtam végre feltelepíteni a CD-t, de már a regisztárcióval gondom van. Azt mondja, hogy az UBISOFT jelenleg nem elérhetõ. Tehát várni kell most? Mondjuk nekem az OFFLINE mód is jó lenne, de muszáj egyszer beregelnem, viszont azt nem engedi :S
Szal ezek nálam elég jól mûködtek, de majd ha hazaértem megnézem a teljesnél is..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type