Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A kezdõponttól jobbra van egy terület, aminek az ellenõrzõ pontja lenne ez a fort, de mivel csak 3 kõkocka van a helyén, azt a területet nem is lehet elfoglalni, így szürke marad!
Ilyen szerencsétlen bug-ot bennefelejteni.. egek! Plusz elolvastam a buglistát az Ubi fórumon.... Hát, Szerintema megjelenést nyugodtan elnapolhatták volna Jövõ februárig!
Az az igazán ideális ha minden nap tudsz valamit építeni, ami hozzásegít az elõnyszerzéshez...mert valahol errõl szól, olyan lényeket támadni amik nem gyalázzák le a sereged, de kapod a TP-t/tárgyat/bányát...minden arról szól hogy közel ideálisan fejlõdj...ennyi amit meg tudsz tenni a térkép ismerete nélkül.
De sok HoMM résznek sajátja volt a mentés/töltés...rémlik olyan rész ahol vár nélkül indultál, és a 2. hét végére nem volt fekete sárkányod, akkor meg sem kellett hogy támadd az ellenfelet...ezzel együtt gyõztem ott más taktikával.
Itt a HoMM6 demóban is ...mittomén hány hõsnél már korlátlan mennyiségû pénzt tudtál csinálni...majd ha végre a teljessel tudok játszani kíváncsi is leszek, hogy ez benne-e maradt 😊
Szal az már jó hír az AI kemény (meg csal), mert úgy is lesznek/kialakulnak rutinok...majd finomodik a játék.
Én a legjobb stratégiának azt látom ha eldöntöd mit is akarsz (pénzt/lényt/..fejlõdést) és végignézed mit mi után és mennyi befektetéssel tudsz megszerezni.
Sokszor elég az is ha egy héttel hamarabb jutsz az überlényedhez...de sokszor az is elõfordul hogy hiába van überlényed, bent ül a várban mert nincs pénzed kivásárolni...az ellenfél meg jön 😊
Szal sztem az átgondoltság adja a jó stratégiát.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha jobbra indulok balról támad egy High hadsereggel, ha pedig balra támadok jobbról jön egy ugyan olyan nagy hadsereggel. Mind ezt 1 hét alat, valamikor olyan kedved a gép, hogy mind két oldalon 2-2 sereget hoz.
Milyen beteg szado mazoista hajlamú barom fejlesztõ találta ki a ezt a pályánt? Ráadásul kristály bánya 100 km-re a városomtól, ezáltal pók banyákat nem igazán lehet csinálni.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Privátban írjon rám akit érdekel! 😊
(én megvettem az újságot, csak gagyinak véltem a játékot, és odaadtam a kódot havernak, most meg még is játszom vele) 😄
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Meg kell mondjam, hogy tekintelyes a lista, lesz min dolgoznia a sracoknak.
Bug Lists
4+5k, lefelezve pont 4.5k
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A normal túl könnyû a hard meg teljesíthetetlen, legalább is nekem. Pedig az elõzõ részek simán mentek hardon. Egyébként sztem pont az elsõ pályák a legnehezebbek mindig mert akkor még nincs bejáratva a hõsöd és alacsony színtû, ezért nem tudsz op dolgokat csinálni .
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Igy viszont ha nem ismered az adott map reszt es megcsinalsz egy resz kuldetest, konnyen nyakadba szakadhat tobb oldalrol is az ellenseg, viszont ha kiismered, akkor meg tul konnyuve valik a teljesites, mert elore lehet akkor tudni honnan jon a kinyitott kapukon az ellen.
Pont a nekro kampanyban is van jo pelda erre,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez lehetett volna jobban megoldva, hogy mindig kihivas legyen a map es ne azon muljon, hogy tudod, hogy ugy is mi fog kovetkezni.
"A SZOLG. NEM ELÉRHETÕ
Ez a Ubisoft szolgáltatás nem elérhetõ. Próbálja újra késõbb?"
És ha újrapróbálom késõbb akkor sincs semmi.
A CE pályát mikor kapom meg (kampányt nyomok)? (a kulcsot aktiváltam a hõsök és a tárgyak megvannak)
Þór vígi þessi rúnar
Eddig egyik Heroes gamben sem sikerült megoldani a capitól bugot.
Ez azt a kedves és ismerõs bugot értem, hogy van Capitolod de valamiért game bevétel szempontjából nem érzékeli.
A 6-ban is meg van ez a bug, Élõhalottak 4 pályán vagyok van Capitol és Asha könnye is. De az arany bevételem 4500, nézem mi a f*sz?
Ki hogyan oldotta meg ezt a problémát, újra kezdeni Ledérül! nem akarom, mivel szombat óta ezen a pályán szenvedek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pl az Invictus-os CRC-be beleraktuk azt, hogy ha warez, akkor insane nehézségi szinten versenyzik az AI. Próbáld meg legyõzni... 😉
Þór vígi þessi rúnar
Többfrontos támadás kell.
(bedarálja a saját lényeidet a harcban, nagyobb veszteséget szenvedve, mint amekkora pusztítást az ellenfél véghez tudna vinni)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://docs.google.com/leaf?id=0Bz5I7_BjhTG6YjFmMjVmMzUtOGY1YS00ZGVlLWJmMmQtYmRmNTBiNzQxMjkx
Ha már volt linkelve, akkor bocsi.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Egyebkent erdemes villamhaborura allitani? A gep a leheto legjobb variacioban hozza ki a csatakat vagy erdemsebb nekem lejatszani oket?
Volt egy másik ilyen quest is ott 20 fa kellett (persze röhögve kifizettem) és azért is 10 000 xp-t kaptam.
Az kicsit egyszerû lenne, hogy a vár mellett a két fa között!
Þór vígi þessi rúnar
A magyarítás teszteléséhez volt egy beépített cheat-program, hogy gyorsabban tudjunk haladni. Egy-két kattintásra felépült a vár, hatalmas sereg került az ember birtokába, többszázezer nyersanyaggal lettem gazdagabb, láthattam az egész pályát és teleportálhattam a hõst...ez utóbbit ritkán használtam mondjuk, hogy ne maradjak le valami párbeszédrõl...és így is kábé 3-4 órába telt egy-egy kampány, ha nem többe...és van belõle 5 komplett + némi adalék... ennek tükrében a 20-30 óra játékidõt mondani a játékra nevetségesnek tûnik...ja igen, még mielõtt megkérdeznétek, quick-combat módban toltam..