10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
BmwE30M3 #6978 hellotok
kezdő heroes-ező vagyok létezik hozzá csalás vagy valami kod nyersanyaghoz
mert engem mindig megaláz a gép:) -
[SiX] Boci #6977 Megcsináltál minden questet a mapon? PL a The Choice is kell a végéhez. -
#6976 Semmilyen különleges hatása nincs, csak egy szöveg van kiírva. Na, majd ha hazamegyek feltöltöm. -
#6975 Az milyen? :D -
Bigpigrib #6974 A játékban vajon van olyan lehetőség, hogy a betöltőképernyő szövegét megváltoztassam (vagy letilthassam?:)
A tolvajcéh eléggé hiányzik a gémből. -
Bigpigrib #6973 Esőre köpönyeg, de célszerű minden sorsdöntő csata előtt egy saját mentést végrehajtani. (nem a gép automentésében bízva:)
Viszont végiggondoltam, hogy mi lehetett nálam az esetleges bug kiváltó oka. Korábban a single player modban, viszonylag sokat nyomtam az árapály botjával, így a szökőár (mass aoe, knockback) t használtam a sorsdöntő csata folyamán (a huncut gép ellen:) akik kinn áltak a kapu előtt azokat beletolja a várárokba. No itt van szerintem a bibi, két egységet áttolt a falon keresztül:) (a falnak meg kellett volna fognia őket:D vagy a várárok extrájának:) Mindezt azért írom, hogyha esetleg valaki javítani szeretné a hibát az tudja merre keresgéljen. -
Petiknight #6972 Sziasztok,
tegnap engem is felhuzott a jatek. Necro 2-es palya. Legyozom az utolso ellefelet a citadellanal, erre a jatek nem csinal semmit, nem jon az atvezeto video, csak az end turn gombra tudsz kattintani. be akarom tolteni a kulon kimentett allasomat, hogy ujrajatszam az utolso csatat. Eltunt? Mondom mi a ...? Hogy lehet ez, az autosavek-nel nincs megfelelo allasom, mivel majdnem egy hetet kattingattam a kovetkezo kor gombra, igy eselyem sincs betolteni a csata elotti allast. Ujra kell kezdenem az egesz palyat, ami elg bosszanto, hogy 4x-re jatszom vegig. -
izi12345678910 #6971 Hali!
Lenne hozzátok egy kérdésem!
Megveszem a játékot és valószinüleg nem jó a VGA kártyám!
Ti milyet használtok és melyik lenne az olcsóbb és legjobb?
u.i.: Asus p5ld2-es alaplapom van.
előre is köszönöm! üdv! -
#6970 Ejj, otthonról mindig elfelejtem feltölteni a "Vologya Mester hete" képet :D mert olyan is van... -
Bigpigrib #6969 A kaputól kifelé számolt harmadik mezőn áll egy praetorian csoport, (az hogy a lényemen állnak, fixen rajta részletkérdés:)
Ráviszem a kicsiny kardot, erre kiírja, hogy "ostrom kapu" pedig a lény a target, és ha ütök sebez egyet a kapuba:) (3 mezőre a kaputól)
visszatámadásra nem sebeznek a lényeim:)
-
Bigpigrib #6968 Ilyen bugos játékkal még az életben nem játszottam:)
necro kampány:) az enemy lényei (salvatore csapata) nem targetelhetőek, (az én körömben:)
kétszer jönnek ki a kapun, átsétál a lényemen, majd visszamegy a várkapun, majd megintkijön:)
Később már semelyik lényét nem lehet támadni, a kard ikon helyett megjelenik egy pár csizma sétálni lehet mindössze, a visszaütés ráadásul nem sebez (nincs rajta védőpajzs - szal nem az a baja, bugos de olyan szinten..
ja és dinasztia 15. (+5 dinasztia wpnnal)
-
ArchDruid #6967 Találtam mégegy angolul maradt részt:
Necro kampány második pályája, amikor Anastasia beszélt Mother Namtaruval és belép az álomvilágba. Ott az átvezető kisfilm felirata angol!
Hát igen! A fekete sárkányos vár és a Titánvár kötelező darab! :) -
#6966 Azokba a kiegekbe jó sok sárkányt pakoljatok! :) -
Vologya Mester #6965 Mert ugye még nem tudjuk, hogy lesznek e kiegek, de nagyon reméljük! :D -
Vologya Mester #6964 Még nincs! De a 2 kiegészítő egyikébe remélhetőleg bele fog kerülni... :) -
#6963 Sziasztok! Gondolkodom azon, hogy megvegyem a játékot. Kérdés! Van benne random pálya, mint a 3-ba.
Köszi szépen. -
#6962 kiadják full bugosan és nem arra megy az idő, h nekiállnak a következő résznek (már várom :D), hanem ezt foltozgatják. jó persze nem feltétlenül kell a fejlesztőket okolni, mer ugye a kiadók.... -
Micsu #6961 nem ez egy bug -
#6960 Sziasztok az normális, hogy 50 órám van a játékban és most tartok a nekro kampány utolso pályáján? A többibe még bele se kezdtem. Hány órás a game 200? -
egonn #6959 Hát remélem javítani fogják ezt a hibát is majd, mert így használhatatlanok a griffek:(
-
laikuss #6958 Már volt ilyen problémával kérdés, olvass vissza. -
#6957 Hát itt nem fogsz kapni segítséget ezzel kapcsolatban... -
armandusy1984 #6956 Az lenne a problémám, hogy installálni próbálom a patchet és nem engedi mert az írja ki:
Nem lehet telepíteni a javítást, mert a Might and Magic nincs telepítve a gépen.
Próbáltam akkor pathelni mielőtt crackeltem volna a játékot, de akkor sem ment.
ELőre is köszi a válaszokat ! -
Ariakus #6955 Állítólag bug, és nem sebez ha végrehajtja azt a speckó támadást. -
egonn #6954 Hali! Lehet h kérdezte már valaki, de én nem tudom használni a fejlesztett griff extra támadását (zuhanás v micsoda). Én vok láma v ez is bug? -
Bigpigrib #6953 A mindent felszedős, agyonverős játékstílust komálom, a lehető legkevesebb veszteséggel:)Szükségszerű áldozattal a megvédést illetően.
Autoharcot semilyen játékban nem érdemes tolni, honnan tudja a gép, hogy mi nekem a jó?:)
Fura azonban, hogy a szövetséges gép várába/erődjébe nem lehet beportálozni. (lerövidítené a játékidőt:) -
#6952 Hát az autóharc szerintem felejtős... Én eddig minden csatámat "kézzel" játszottam végig. Lehet, hogy ezért is ilyen sok a játékidőm. Dehát ha már megvettem a CE-t, akkor már kiélvezem a játékidőt. -
#6951 koszi -
#6950 en is igy probalom, de csak easy mode-ban megy, normalon mar tobbszor elvereztem..
ez neha kicsit zavar is, mert ha azt allitom be, hogy a gep jatsszon helyettem, akkor veszit egysegeket olyankor is, mikor nem lenne indokolt, ha viszont ezt el akarom kerulni akkor nekem kell vegigjatsszam a kisebb csatakat is, ami sokszor nem olyan erdekes. -
#6949 Nekem a nekró kampány 4-4-9-6 óra volt kábé, a lovagos (második) eddig 4-8 óra... Szóval van játékidő rendesen, bár én mindenkit legyakós minden unitot megvédős játékot játszom (legalábbis törekszem erre). -
Bigpigrib #6948 Kissé el van szúrva a játék időkezelése. (is)
H3 mal a mai napig játszom, messze az a legjobb mind közül.
Ez a mostani (H6)inkább egy béta kiadásra hajaz. (az átvezető vidik kritikán aluliak)
De legalább a pályák szépek, még ha kicsik is.
(u.i. lvl 13) -
SaGa Jr #6947 A kampány arra igazán jó, hogy megismerd a működését a játéknak és kiismerd az egységeket, a hősök lehetséges kombinációit.
A kampány egyébként 2+20+1(2) pályából áll. A hossza a te játékstílusodtól függ. Mindegyik néphez tartozik 4 pálya, plusz ott van a befejezés is mint újabb kampány pálya (te választod ki melyiket akarod megcsinálni és melyik hősöddel).
Összesítve valahol 80-100 óra közé esik az egész ha mindent végigjátszol legalább nomrál nehézségen. -
#6946 Mult heten elkezdtem jatszani ezzel a jatekkal, amikor kiprobaltam, akkor meg tort verzioval probalkoztam, mivel ez az elso heroes jatek, amit kiprobaltam (leszamitva a Dark Messiah-t, bar az kicsit mas kategoria). Eddig tavol tartottam magam ettol a sorozattol, mert a korokre osztott mechanika nem tetszett.
Gondoltam most tobb eselyt adok ennek a jateknak, es meg kell, hogy mondjam, par ora utan beszippantott :-)
A hetvegen be is szereztem steam-rol az eredeti verziot, es ujra kezdtem a campaign mode-ot, ma este kezdem el a 3. mapot Anastasya-val.
Kb milyen hosszu a campaign mod?
A campaign mod teljesitese eleg arra, hogy valamilyen szinten labdaba rugjon az ember multiplayer mode-ban?
-
Bigpigrib #6945 Idáig 3 at sikerült:) -
Bigpigrib #6944 "Megveszi az eredetit és játszik a kampányokkal."
Tehát kampányok, hm, köszi:)
(megvettem, de nagyon nem tetszik, viszont megdolgoztatom, mert nincs más:) -
#6943 Megveszi az eredetit és játszik a kampányokkal. -
Bigpigrib #6942 "Dinasztiafegyverek" re hogyan tesz szert az ember? -
#6941 Hehe, most meg olyan bugba futottam, hogy beakad az AI. Erőd 2. pályánál pontosan ugyanott akárhányszor töltöm vissza (iiletve kezdem kicsit előbbről, de ugyanazokkal a lépésekkel) meghal a program az AI gondolkodásánál végleg fagyás nélkül. -
Kuglee #6940 + több stacken könnyebben él a luck/moral hatás -
Kuglee #6939 A mellette állók 50%-ot a pretorian 25% kap be a sebzésből, ha a mellette állót ütik. (alapból 25% miss az ellenfélnél HP zabálásban - azaz a negyede kárba vész a támadásának a nélkül, hogy bármi buff/debuff aktiválva lenne)
Az meg, hogy szólóban vagy megosztva jó e, annak csak ott van jelentősége, hogy több egységre kiterjesztheted a csökkentett sebződést, így támadott stack-enként átlag -25% HP sérülés, és erre dobod a mass spelleket, akkor már nem is annyira gyenge az a mass...