10317
  • Andrews2007
    Valaki tud jó tanácsot a csalós utolsó 4. Dungeonos pályára a Dungeon kampányban? A felétőé szinte körönként jönnek a brutál hősök. :D Ilyet még a Heroes VI + DLC-kben se pipáltam. Max hetente de hogy 1-2 körönként. :D
  • Lokker
    Ahogy emlitetted videokari probléma. Valószínűleg a driver vacak, próbálj ki egy régebbi verziót hátha. Nvidia karikra érzékeny a játék.
  • Kly
    #10039-re valaki?

Ki szeretném már próbálni a játékot végre, de 5-10 percnél többet nem tudok játszani egyhuzamban :(
  • Andrews2007
    Heroes VI - Shades of Darkness bemutató

JátékTár 95. adás - Might and Magic Heroes VI - Shades of Darkness kiegészítő bemutató
  • gandrus
    Szívesen!

Köszönöm, tudom, magyarra van állítva. :)
    Csak azt írtam, hogy megvettem a steames goldot, mert olcsó volt, és a (magyar) lemezeshez a dlc-ket és kieget steamen nem biztos, hogy lett volna értelme megvenni, mivel a lemezes nem steames. Így most van egy magyar, lemezes alapjáték, és egy steames gold (többnyelvű).
  • Andrews2007
    Igen nálam is volt most ez a hiba. :)
    Köszi, nem tudtam mitől van.

Ezek is magyar nyelvűek ám! Ha átállítod a Steam nyelvét magyarra úgy fogja a magyar nyelvvel is ellátott Steames játékaidat telepíteni. S a Heroes VI és DLC-i, kiegészítője mind-mind magyar nyelvűek.
  • Lokker
    Köszi az infót!
  • gandrus
    Én újra (a lemezes verzió mellé) megvettem tegnap a M&M H VI-ot, csak ezúttal a steames goldot a két dlc-vel. Olcsóbb volt, mint csak a dlc-k lettek volna, és így a kieget is nyugodtan meg tudom majd venni a steameshez. A magyar, lemezes verziók sajnos nem igazán jöhettek szóba, mivel külföldön élek. Amit tapasztaltam viszont, hogy a játék indításakor az összes videó felső fele hiányzott, fekete volt. Mint az némi keresés után kiderült, ez nem a játék vagy a steam hibája. Az egyik mostanában a Microsoft által kiadott windows frissítés okozta. Bővebben.
    Kipróbáltam, a frissítés eltávolítása után tényleg ismét jó. Gondoltam leírom, hátha valaki tapasztalta (vagy fogja) ugyanezt a hibát.
  • Andrews2007
    A Steam-en
  • Andrews2007
    Elfelejtetettem beírni, hogy a Heroes VI 66%-os (DLC-k is) a Heroes VI Gold változata is 66%-al akciós (10,19 euró). Shades of Darkness Dunfeonos kiegészító is 50%-al olcsóbb. Heroes VI Complete Edition is 50%-al olcsóbb. (24,99 euró)
  • necroman
    próbáltam újratelepítést is, de ugyanaz a vége, kéri a cd kulcsot és nem fogadja el a gyárit. nem vettem hozzá új kampányt, mégsem működik.
  • josi
    én is kb 3 hete telepítettem újram új gépre rendszerre és nem lért cd kulcsot, az más dolog hogy megvettem a haláltáncot, felvillant hogy elfogadta, és utána kiírta hogy nem érvényes, ennek ellenére megvettem a shadest is nemrég, 1 hónapig leveleztem az adminnal, mindent lószart elküldtem amit kért és csak azt hajtogatta hogy telepítsem a patchet stb, holott látthatta a képeken, lehet Te is így jártál:(
  • necroman
    igen, megváltoztattam, aztán kérte újra a cd kulcsot, de nem fogadja el
  • josi
    Nemrég feltörték az ubisoft szerverét, biztos kaptál levelet hogy változtasd meg a jelszavadat.
  • bendáj17
    Értem én is erre gondoltam, akkor végig viszem mindenkivel.
  • necroman
    Hi, kb. egy éve játszom, legális verzióm van, de ma kért az uplay egy frissítést, aztán nem fogadja el a cd kulcsot. mit lehet tenni? játszak inkább crackelt verziókkal, akkor nem bosszant az ilyen hiba?
  • SlipKnoTiaN
    Nálam Kiril és Irina a könny hős, de sajnos Irina-val csináltam meg először a Mennyes pályát (igaz h könnyebb volt vele mint Kiril-lel), viszont engem érdekeltem Azkaal beszólásai, ezért Kiril-lel is megcsináltam.
    Hát igazából azért érdemes megcsinálni mindegyik hőssel, mert mások a lények, varázslatok, képességek és így másabb lesz kicsit a pálya, de a vége ugyanaz, nem befolyásolja h melyikkel csinálod meg.
  • bendáj17
    Az epilógust érdemes mind az 5 karakterrel megcsinálni? az világos hogy van vér és könny útvonal, de van-e különbség ha ugyanazt más karakterrel viszem végig?
  • bendáj17
    Köszönöm a választ. Így már teljesen jó lesz :)
  • SlipKnoTiaN
    Nincs mit.
    Meg igazából ahogy ki jöttek szép sorban a dolgok úg van eleve a sorrend is. Az alap H6 400 évvel van a H5 előtt, Crag Hack 1 évvel később ténykdik mint a Griffek, Sandro asszem 10 évvel később kerül elő, míg Raelag 100 évvel a Griffek után kezd munkálkodni.
  • bendáj17
    Köszönöm a választ. Akkor így fogok tenni.
  • mnorbi2
    40 es szintű a hösöm , ugy értem platina szintű, de nem tudok csak 3 dinasztia jellemzőt unlockolni , hogy és hol kell a 4. ket ?
  • SlipKnoTiaN
    Megjelenési sorrendben (Crag Hack, Sandro, Raelag & Vein).
  • bendáj17
    Az új kiegészítőt és a dlc-ket milyen sorrendben érdemes végig játszani? Köszönöm előre is a választ!
  • Cathyr986
    Kedves mindenki!

Az lenne a gondom, hogy játék közben pl. bemegyek a várba, és lefagy, nem enged kattintani, mintha a képernyő "besülne", mivel kilépek, hallom, hogy már a pályán mozgok, mégis a vár képe van előttem. Ezt csinálja. Van olyan változat is, hogy egyszerűen fekete lesz a képernyő, a többi ugyanaz. Tehát hallom, hogy lépek a karakterrel, megy a zene is.

Grafika lebutítva, 1.8 pach megvolt, a gép elbírja simán.
    Gold edition van telepítve.

Ötlet valakinek, hogy mit csináljak? Mit néztem el? Új frissítés?

Köszi a válaszokat.
  • Kly
    Üdv!

Nem találtam külön topikot, így itt teszem fel a kérdésem: virágbolti verzióm van (Might and Magic Heroes VI - Gold Edition DVD5). A játék random időközönként meghal (a képernyő kifagy, színes csíkok jelennek meg, majd a kép megszűnik) gyakorlatilag a videokártya driver megadja magát. (A legfrissebb driver van fent.)
    Lehetne valamit tenni ellene? "Vedd meg az eredetit" jellegű válaszokkal kíméljetek, ha bizonyított, úgyis megveszem.
  • szajmon28
    szia, nekem is ez a problémám, de ahogy a uplay fórumon néztem elég sok embernek, írtam a ubinak, állítólag dolgoznak rajta, bár őket ismerve nem tom mi lesz belőle és mikor, meg azt sem, hogy mi lesz azokkal a küldetésekkel amit most teljesítünk és nem kapunk rá pontot, mert ugye azt a javítás utámn hiába teljesíted újra ha már megvan
  • andorr1984
    Nem tudjátok, mi lehet a probléma a Dinasztiámmal ?
    Nem működnek a Tokenek, hiába szerzek achikat, mindig ugyanannyi (-1) marad, így a 0-ás dolgokat (portrékat) sem tudom megvenni.
    Most ez nem olyan nagy probléma nekem, de később az lehet, ha pl. Tokenből kell megvenni az ötödik Dinasztia-bonusz slotot.

(A negyedik csak Uplay pontokba került)

Egyébként szerintem lesz még egy kiegészítő, amiben az ötödik slotot is ki lehet oldani. Kiváncsi leszek rá.
  • SlipKnoTiaN
    A Heroes 3-ig Enroth-on játszódtak, a Heroes 4 már Axeoth-on, a Ubisoft-os korszaktól pedig új világba került a Heroes, az előző sztoriktól függetlenül.
    Heroes 6, Heroes 6 SoD, Heroes 5, Heroes 5 HoF, Heroes 5 TotE.
    Azt hiszem így vannak.
  • andorr1984
    Történet szerinti időrendi sorrendben hogy következnek egymás után a Heroes-ok ?
  • SlipKnoTiaN
    Ha megnézted az átvezető vodeókat sok mindenre rá lehet ám jönni.;)

Elvégzi a dolgait a sötét elfek élén, harcol a későbbiekben Kha-Beleth ellen, aki vhogy a maga oldalára állítja, közben a sötét elfek 300 év alatt elfelejtik h ki is volt az a bizonyos Raelag, a Heroes 5-ben Agrael-ként elindul h elfogja Izabellát, de már az elején lehet látni vonzódik a királynőhöz, ekkor még elutasítja, a hadjárata végén Tieru elvégzi rajta az Igaz Természet Rítusát, amitől ismét Realag lesz, újra egyesíti a sötét elf klánok és próbálja megmenteni Izabellát Markal-tól és Kha-Beleth-től, később a kiegészítőben (ha jól rémlik a HoF-ben) az egyik pályán együtt irányítjuk őket és egymásra is találnak, boldogan élnek, amíg a TotE-ben ki nem derül h vmikor már megölték Izabellát.

Majd biztos szépen kifejtik a történeteket pár Heroes és M&M játék alatt.:)
  • Shiwo
    kieggel még nem játszottam, de lényegébe igen... a 6. az előzmény

tehát felemeli a sötét elfeket, valahogy korruptálódik a káosz által és pokolra kerül, ahol Inferno-s úr lesz belőle (5. rész inferno kampány).. majd valahogy visszaváltozott sötételfé (már nem rémlik, hogy pontosan miképp) és újra hadba vezette a sötételfeket (5. rész dungeon kampány)
  • szajmon28
    sziasztok!

Arra rájött valaki, hogy hogy is van ez a történet. Most a Heroes 6-ban Realag felemeli a sötét elfeket, majd később Agrael lesz belőle, aztán az 5-ben a kampánya megint azzal kezdődik hogy a klánvezérségért harcol, most hogy van ez?
  • andorr1984
    SoD Nekró 3. küldetésénél felfedeztem mindent, de mégis maradt egy csomó felderítetlen terület.
    A térképen jelez nekem (hős képességgel) egy csomó kincset a sötét helyeken, de nem tudom, hogy lehet elérni azokat.
    Nyugaton találtam egy nem működő kétirányú teleportot, gondolom, az vinne oda. De azt hogy lehet beindítani ?
  • gandrus
    Teljesen lényegtelen. A Heroes of Might & Magic VI egy körökre osztott stratégia, a Might & Magic X meg crpg lesz. Egyébként van topicja SG-n.
  • Andrews2007
    Ja de a fejlesztők és producerek jó része megegyezik. (sőt a DLC-ket ők csinálták Heroes VI-hoz). Emellett Heroes VI hősökkel, karakterekkel, lényekkel fogunk találkozni a Heroes VI után 100 évvel asszem. No ezért raktam be.
  • gandrus
    Ez érdekes volt, de ez nem az a topic...
  • Andrews2007
    Új vicces M&M X Legacy videó
  • Andrews2007
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cqqOe5eGbp4
    Új Might and Magic X videó, ahol megismerjük a TEAM-et! :D Pár Heroes VI-os úriember és hogy is jelen van a csapatban.
  • andorr1984
    Sajnos fogalmam sincs.
    Talán írni kéne a Pc Guru Mentőövébe.