Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! eredetim van, ujrahúztam a gépem , és most nem tudom elindítani mert állandóan lehúz egy nagyméretû uppot ami után kiírja hogy failed!!! azután újra lehúzza, és ujra failed!! és megint és ujra 😞 elõfordult már ez a hiba valakinél? (vagy én vagyok láma? )
Gondolod, hogyha a M&MX-ben a törp vagy az academy lények helyet kapnak akkor felfüggesztik a heroesba való áthelyezését?

A Shades of Darkness elbukott volna a kasszáknál vagy mi?

Mivel a M&MX-et a heroes 6 lényeivel töltik meg ezért nem hiszem, hogy már a 7-et csinálnák...
Heroes of might and magic IV retro bemutató
Heroes of might and magic IV retro bemutató

Sok a Heroes VI hasonlóság ebbõl meg tudjátok!

Ohyner: Hát vagy a Might and Magic X - Legacyban! 😊 Reméljük legalább.
Ahogy áll most a játék, sajnos nem látok rá sok esélyt, hogy új kieg legyen. Úgy érzem ezek a koncepciórajzok csak a duel of championban fognak visszaköszönni.
Marha jók azok a koncepció rajzok az Academyrõl, bárcsak jönne még egy kieg. , de én még a törpöket is szívesen látnám újra, mert nagyon menõn néztek ki a Heroes 5-ben.

Ja oké...én még nem tartok ott,csak tippelte. Bocs!
Nekromantáknál ez alap, figyelek is rá, de a 2. "nagy dög"-nél (spoiler elkerülése végett írom így) már necces a dolog.:/

Szerintem úgy kell,hogy már az elejétõl alig veszthetsz lényt a csatákban....de nem biztos...
Srácok vkinek van vmi tuti tippje a SoD Necro kampányának utolsó pályájára??
Toborozni nem lehet a várban, az ellenfelek a sarkokban meg elég kemények a semmit érõ seregemnek.:S

Shiwo
szerintem tudják, csak nem közlik

de ha tippelnem kéne, uborkáékat ismerve már inkább a hetet hegesztetik ..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Furcsa nekem ez a fejlesztés, hiszen az nem egy igazán jó terv, hogy csak a hibákra koncentrálnak. Már tudniuk kéne az eladásokból, igényekbõl h. rámennek-e a következõ kiegészítõre v. befagyasztják/lezárják a projektet.
gandrus
Ja és mivel béna fórumozó vagyok ami a link beszúrásokat illeti ezért megkérnék szépen valakit, hogy javítsa már ki amit nekem nem sikerült...

1) http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/news/news/details-news.aspx?c=tcm:21-98177&ct=tcm:6-231-32

2) http://www.tawerna.biz/pages/gallery/gallery/akademia.jpg
Üdv!

Sokakat foglalkoztat látom a kérdés, hogy lesz-e még kieg... engem is nagyon érdekel, de nem tudni rá a választ. Ezért kutatgattam kicsit és gondoltam megosztom mire jutottam...

1) A fejlesztõkkel beszélgettek a SoD-rõl. Az utolsó kérdés-válasz rész érdekes lehet nekünk:
"7.Since you have released a "Complete" version containing all the DLCs, the vanilla game and SoD - will this be the last of H6 or could there be another expansion coming, as many fans are requesting?
Pass? 😊 No kidding, we don’t know what will happen in the next few months for Heroes VI. Our current goal is to fix the mess we created 2 weeks ago, allowing you to enjoy the content of Shades of Darkness, which we definitely consider as great and interesting for Heroes players. No new content can be expected at this stage."

Lefordítva kb.: Jelenleg a hibákra koncentrálnak ,s nincs tervben semmi új, de majd kiderül mit hoz még a jövõ...

forrás

2) Továbbá felmerült kérdés volt, hogy miért nem az Academy várat csinálták meg, amire volt persze más válasz, de én inkább fordítgatás helyett képeket keresgéltem neten amire ezt találtam:

ez benne volt a könyvbe is, így nem fanok által kreált koncepciós rajzokról beszélünk.

3) A Might and MAgic X-ben már a képeken is látható egyéb sylvian és fortress hero. Ha nagyon szoros kapcsolatban van a Heroes-al (a videó alapján szinte 100%) akkor reméljük abba is eljutnak ezek az egységek...

Ennyi információt találtam eddig. Reménykedjünk...
Üdvözletem!

Ismét szeretném megkérdezni, hogy van-e valaki aki STEAM-es verzióval játszik, és elmondaná-e a játék verziószámát. Nagyon megköszönném. Mástól is várom a válaszokat, csak kérlek mondjátok meg honnét van a játék.

Köszönöm a segítséget!
Köszi, megcsináltam.

Már volt róla szó. De leírom még egyszer nem gond.

Ha esetleg nem tetted volna meg akkor ahol be lehet váltani a játék alatt szerzett pontokat (nem tudom már mi a neve, portrékat, hõsöket, stb lehetett kilockolni) ott feloldod 0 pontért a dungeon hõsöket és voilá. Persze online mód szükséges hozzá. Valakinél ez volt a gond, ez csak egy lehetõség, ha ezt már megtetted akkor passzolom a témát.
Jah és még vmi.. egyéni játékban, csatározásnál h-h nem lehet választan a sötét elfeket??

Raelag fegyóját (ami a fõmenüben is a kezében) mikor lehet megszerezni??

Azért nem annyira vészes, meg lehet csinálni. Nekem is sikerült elsõre, mondjuk én normálon mentem neki. Néztem is nagyot mikor nagy komolyan odamegyek 36 black dragonnal megcsapom és visszakezesbõl 6-ot levág. Amúgy koncentrálj a chakram dancer védésére. Erõsítést neki, regennel a többi lényedet gyógyítsd, scorpicorn képességét használd, black dragonét se felejtsd el mert nem üt vissza ezeknél. Csekkold le a kirin képességeit hátha valami elkerülte a figyelmed, de a legfontosabb a chakram dancer azzal lehet nagyokat csapni, egyik legopébb egység.
JackSparrow88
Hát a sárkányos(kirin) rész sztem egy nagy sz*r. Azzal a sereggel sehogy sem lehet leverni amit ad akárhogy taktikázok egyértelmûen látszik h kevés hozzá de nagyon mert jó ha eljutok addig h még van mindig 30k életereje de a seregemnek már annyi. Máskor ha volt ilyen akkor nem fix sereggel kellett neki menni egy ilyen bossnak hanem amit én állítottam össze. Jóllehet mivel itt a legvégén már ugye akármekkora sereggel nekimehetnék ha kinyírtuk a gépet akkor biztos túl könnyû lenne ezért maradtak inkább a fix sereggel. De jelentem ez nem volt jó ötlet a részükrõl...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Nekem otthon win7 64bit van nvidia kombóval de csak kétszer fordult elõ ez a black screen dolog. egyszer városnézetnél, egyszer pedig várostromkol. frissitettem a drivert és többször nem láttam
Shiwo
valóban

jó, hát nem volt ott, hogy NVIDIA probléma (:

Gondolom neked ati vga van

Shiwo
nekem nem rémlik, hogy elõjött volna ez a hiba, pedig nekem is win7 64bit

De tudom hogy kell,ma megpróbálom úgy köszi

És nem tudod hogy kell állítani a kompatibilitást? Nekem is win 7 64 bitem van, illetve mindenkinek aki így tolja annak kifagynak a csaták, azért írtam hogy mire kell állítani.
Tegnap 1 pályát kitoltam hiba nélkül,viszont töltötte be a második pályát, fekete kép és úgy befagyott hogy kilépni se tudtam. 😊

win7 64 bit van.

xp sp 2 vagy 3 kompatibilitás és rendszegazdaként való futtatás jó eséllyel megoldja.
Felraktam az alapot meg a kieget is, elkezdtem játszani nagyon bejön,viszont megtámadtam az elsõ várat és fekete képernyõ zene megy tovább :S

Lesznek még kiegészítõk? Vagy a Shades of Darknessel letudták õket?
Feltettem a játékot, de nem indul el, ezt a hibaüzenetet dobja ki a gép: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy a sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat."
Valaki tudja, mi lehet a baki?
valaki játszik a Might & Magic - Duel of Championsal? Ennek alapján készült.
Igen nekem is megvan a Collector's Editionból.A boss benne a Namataru anya...
Ha jól tudom az a pálya a Collector's Edition nyitó pályája, az oktató kampány elõtt játszódik, amiben Slava apjával, Pavel-lel kell mennünk, azt hiszem Toghrul ellen.

Most nézegettem az opcióimat s az egyéni játék hadjárataiban találtam egy pályát (Rémálmok szíve) amit nem kezdhetek el, mert nincs feloldva. Errõl tudtok valamit? Ez ilyen extra dolog amit meg kell külön vásárolni, hiába van meg a gold edition, sod?

hát én kicsit kiakadtam ugyanis TEGNAP kaptam meg a per-orderes kódomat ugyhogy aki esetleg még nemkapta meg még megkaphatja nemsokára.
bár kicsit pofátlannak érzem hogy majdenm 1 honap kell mire megoldják a fennakadásokat..
kerla
Sziasztok!

Megvettem az új kieget (Shades of Derkness), gépbe be, felhívja a figyelmem, hogy elõbb uninstall, mondom rendben, leszedtem, újat felpakoltam, az alább linkelt paccsot feltettem, beléptem, minden megvan, mentések rendben, betölti, rendben.

A megvásárolt kieg kódjával feloldottam a két pályát a kampányban, király.

Namost ez a kieg ezt a két pályát tartalmazza és slussz? Az alapa játékban semmit sem módosít? Merthogy uyge nyilván az lemezen az egész hóbelebanc rajta van.

Hány neutral új lény van most a kiegészítõben összesen? 2 -rõl tudok csak de majdnem 10-et ígértek annó.
Nekem nincs sárkányom. Képtelen vagyok végig vinni.

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Igen, ismerõs, 1. nekifutásra énis néztem h mivan, de másodszor már sima volt.😊

Shiwo
hú.. ne is mond, ebbe én nagyon csúnyán belefutottam... pláne azért, mert mág a lektorálást csináltuk, s abban a verzióban volt beépített cheat, hogy gyorsan végig tudjunk haladni a kampányokon, végignézve a szövegeket (volt vagy 2-3 nap az ellenõrzésre..)

és hát egy eléggé tuningolt sereggel mentem a sárkánynak... csak nem néztem meg ezt a képességét.. és hát egyszer csak azt vettem észre, hogy több százezres sebzések mennek a feje felett, és csak nem akar fogyni az életereje... mondom WTF..

Olvasd el a sárkány képességeinek leírását és rá fogsz jönni h mi a gáz.
Ha "megjelöli" pl. a lícsedet és azzal támadod akkor nem csökken, hanem növekszik az élete.
És az elején nem árt a lícseket kiirtani mellõle.

Üdv!

A Steames verziót nem lehet 1.8-ról 2.1-re frissíteni... valaki futott bele ilyenbe? Azt írja ez a szerencsétlen, hogy a játék nincs telepítve... Na ilyenkor mi a teendõ? Valaki futott ilyenbe bele?
Hát nehezen de meg lehet ölni! Sok próbálkozás 😊! Meg próbáld távol tartani a chakramtáncostól mert az sebzi rá a legnagyobbat használd sokat a faji képességet hogy ne üssön vissza de ha nincs más akkor próbáld úgy hogy mindig a te sárkányodnak üssön vissza mert brutális a sebzése az meg azért bírja valahogy
Hogy kell a végén megölni a sárkányt A fekete halál álarca kampányban??? Nem bírok vele. Valaki???

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz, Ati Radeon HD4870 1GB DDR5, 2X2GB DDR2 800MHz RAM, WIN7, SATA2 HDD 1TB 3Gb/s.

Köszi az infót a CE-rõl.

Hasznos:
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-95856&ct=tcm:6-231-32
Hát ha lesz még ultimate edition akkor van esély új kiegre még de nem hiszem már. 😊