10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#10144 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, meg vettem annak idején a Heroes 6-ot és a 2 kisebb kiegészítőt ubishop-on keresztül, ma megvettem hozzá a shades of darkness-t.
A problémám az lenne hogy először megpróbáltam aktiválni az uplay launcher ablakban, ott kiírta hogy nem jó a kulcs... aztán ingame a tartalom feloldásánál is ahol az előző 2 kieget mutatja a tartalom feloldása gomb után beírtam a kis cd key ablakba ahol el is fogadta. Viszont sehol nem találom a kieget ezek után sem, a kampánynál csak az alap és az előző 2 szerepel, az uplay profilomnál sem jelent meg új tartalom, valamint a 2.1-es patch-et sem engedi az 1.8-ra feltenni hivatkozva ara hogy a shades of darkness nincs telepítve.. Lehet hogy kicsit zavarosan írtam le a dolgot de ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
#10143 Gondolom mindenki azt gondolja hogy nem eredeti a játékod, én is.
Szal eredeti a játékod?
Mert akkor tűzfal.
..ha nem eredeti akkor nézz egy jó kis akciót így karácsony táján és vedd meg a neked legjobban megfelelőt.
Steam-n most 20 euró a complete verza amiben minden benne van ami digitális verzióban elérhető.
Amazon-n 10 dollár uez, de ahhoz már trükköznöd kell kicsit.
..és vannak egyéb lehetőségek is.
Mindenképpen eredeti verziót ajánlok, az online dolgoknak vannak komoly játékmenetre ható előnyei.
-
Mexi22 #10142 Sziasztok segítséget szeretnék kérni ! Olyan gondom van akár hány H6-ot töltök-le és elindul a játék, A többjátékos módnál probléma van, Még pedig egygépes módban azon belül több játékos kiválasztom a mapot, azt írja hogy játék indítása megnyomom és szürke lesz és utána semmit nem csinál. Ha valaki tudna segíteni meg köszönném . Elöre is köszönöm -
#10141 ezt sztem ide -
#10140 Elég nagyot kell ugrani az elérhető Early Access-hez képest.
Mert az elég elnagyolt jelenleg. Nálam is kihagyhatatlan, mivel szeretem a sorozatot, de grafikailag, és hangulatilag is nagyot kell hogy változzon a végleges.
...és még a játékmenettel is vannak problémáim, nem rossz, de valahogy jelenleg már nehézkesnek tűnik. A négyzetrácsos mozgást jelenleg nagyon-nagy hangulattal kell(ene) eladni.
A nehézsége az pöpec, és persze ami a hátán viszi hogy összemosható a TBS sorozattal, de azért vannak fenntartásaim a véglegest nézve. -
Lokker #10139 Kifejtenéd ezt bővebben ha kérhetlek? -
#10138 Azok után, hogy az ubi gyakorlatilag megerőszakolta a M&M világot, csodálkozok, h van még ember, aki foglalkozik a játékkal. -
#10137 Csak iszonyat bugos. -
Andrews2007 #10136
http://www.youtube.com/watch?v=W6nLphywoUg
Új fejlesztői Might and Magic X videó! 2014 Január 24 a megjelenési dátum!
Heroes VI világában játszódik és azonos idejében kb. Jó lesz ez! -
#10135 Jó ez a játék...mostanra eljutottam oda, hogy a Homm2 mellett a M&MH6 a legjobb számomra a sorozatból.
A HoMM3. részét ERA-val használom, azaz az alapjáték nem fog meg.
Ez viszont, nagyon nagy munka van benne. A kiadástól megvan..tehát végigéltem pár problémát, de a SoD kiegészítő mostanra sajnos általánosnak tűnő trükközött 2D felvezető mozija után élmény újra megnézni az alapjáték moziját.
Sok-sok munka, sok-sok jó munka van benne....a régi zenékért külön köszönet.
Csak egy időkaput találhatna valaki végre hogy visszakeveredhessünk Enroth-ra... -
NovaTerra #10134 Sziasztok. Akinek megvan a Shades of Darkness, de nem kell neki a hozzá adott DOC kód, azzal szívesen cserélnék. -
dio76 #10133 Üdv mindenkinek!
Januári kezdéssel szerveződik egy online Heroes 6 1v1 verseny:
Páran beszélgettünk róla hogy csinálnánk egy online Heroes 6 1v1 versenyt.
Egyenlőre 5en vagyunk ( Fili, Shien, Janny, mmh6 és Alyr) és érdeklődnék hogy érdekelne-e még valakit a játék.
A következőre gondoltunk:
-a 4 alap 1v1 pálya a heroes 6ban valamelyikén menne a játék hasonló kizárás alapon mint a h3 versenyen. ( Tudom ott a fajt zárjuk ki.)
2es játékos kizár 1 pályát
1es játékos kizár 1 pályát
2es játékos pályát választ
1es játékos kezdi a játékot
A 4 pálya:
1 A bridge too far ( Túl messzi híd)
2 Brimstone's Gold ( Brimstone aranya)
3 Feuding Duchies (Hercegségek viszály)
4 Silence of the ancestors ( Ősök csendje)
-a faj választásra több verziót is kitaláltunk igazából a jelentkezők majd megszavazzák melyik lenne a legjobb:
1 Az elején mindenki választ egy fajt és azzal végig.
2 Minden meccs elején más más fajjal kell lenni.
3 Az ellenfél választ neked
4 Minden játék elején fajt választasz és nem muszáj ugyanazt
5 Akár itt is lehet kizárás hasonlóan a h3-hoz
-A verseny január elejétől lenne heti 1 ellenfelet kell letudni( egy játék kb 2-3óra)
-A verseny hard fokozaton, gyors hős fejlődéssel, (több tapasztalat harconként) dynasty bónuszok nélkül történne 3 perces idő limittel a körökre.
-Jelentkezési határidő 2013 December 23
Egyenlőre ennyi! Érdeklődni itt vagy a [email protected] email címen lehet. Jelentkezni is ezeken az elérhetőségeken lehet!
Ötleteket mindenkitől várunk! Remélem más jelentkezők is lesznek de ha nem mi 5en akkor is csinálunk egy kis versenyt.
Akit érdekel az vegye fel a kapcsolatot a szervezővel a fenti E-Mail címen vagy a Heroes Magyarország versenyek fórumában!
Sok sikert a jelentkezőknek! :) -
Carmageddon #10132 úristen -
kissssss #10131 néha azért a sok harc után a hösöknek és a seregnek is kijár egy kis szórakozás -
andorr1984 #10130 Igazából az is a probléma, hogy a conflux honlapján sem tudom elkölteni a tokeneket, ráadásul ott nem -1-et mutat, hanem kb. 4milliárd valamennyit (!), nem tölti be az Altar of Wishes oldalt.
Néztem fórumon, hogy másnak sem tölti be, de semmi megoldás évek óta.
Azt nem tudom, hogy vajon, ha csinálok egy új accountot, azzal be tudnék lépni a játékba, vagy újra meg kéne venni (amit tuti, nem fogok persze) ? -
Lokker #10129 Support nem tud segíteni? -
#10128 hát, lehet, hogy soha -
andorr1984 #10127 Azt a hibát, amit többen jeleztek már, hogy -1 darab dinasztiapénz van csak, azt mikor fogják kijavítani ?
-
SlipKnoTiaN #10126 Na amúgy megcsináltam az újra telepítést és már a menüig sem jut el a játék. Feltettem a Gold-ot, frissítettem 1.8-ig és el akartam indítani h megnézzem műkődik-e, de baszik az alkotmányra ez a szemét! -.-" -
kissssss #10125 éjszaka megdöglőt az sg, minden topikban ez van. -
SlipKnoTiaN #10124 Hoppá, kicsit sok lett az előzőből, bocs srácok, de nem tudom sem törölni, sem szerkeszteni. -
#10123 Na ezt figyúzátok:
Heroes Boardgame -
SlipKnoTiaN #10122 Kampányolni (gondolom a hadjárat végig játszásra gondoltál) én szoktam, végeztem is vele, de sajnálnám, ha a mentéseim elhaláloznának.
Valóban most nem nekem kellett volna a játék, hanem a 7 éves húgomnak (mert ő azzal a játékkal akart játszani, amiben a "nagy szörny dobálja a köveket a palotára", vagyis 1 orkos ostromra emlékezett), és az orkos kampányból pont voltak utolsó csata előtti mentéseim, amik pont jól jöttek volna 1 laza 10-15 perces menethez, amíg megunta volna. -
SlipKnoTiaN #10121 Kampányolni (gondolom a hadjárat végig játszásra gondoltál) én szoktam, végeztem is vele, de sajnálnám, ha a mentéseim elhaláloznának.
Valóban most nem nekem kellett volna a játék, hanem a 7 éves húgomnak (mert ő azzal a játékkal akart játszani, amiben a "nagy szörny dobálja a köveket a palotára", vagyis 1 orkos ostromra emlékezett), és az orkos kampányból pont voltak utolsó csata előtti mentéseim, amik pont jól jöttek volna 1 laza 10-15 perces menethez, amíg megunta volna. -
SlipKnoTiaN #10120 Kampányolni (gondolom a hadjárat végig játszásra gondoltál) én szoktam, végeztem is vele, de sajnálnám, ha a mentéseim elhaláloznának.
SlipKnoTiaN #10119 Kampányolni (gondolom a hadjára végig játszásra gondoltál) én szoktam, végeztem is vele, de sajnálnám, ha a mentéseim elhaláloznának.
SlipKnoTiaN #10118 Kampányolni (gondolom a hadjára végig játszásra gondoltál) én szoktam, végeztem is vele, de sajnálnám, ha a mentéseim elhaláloznának.
SlipKnoTiaN #10117 Kampányolni (gondolom a hadjára végig játszásra gondoltál) én szoktam, végeztem is vele, de sajnálnám, ha a mentéseim elhaláloznának.
#10116 Igen, nincs több patch, dlc. -
andorr1984 #10115 Sziasztok! Lenne két kérdésem.
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-114072&ct=tcm:6-231-32
Mit jelent pontosan ez a hír ?
Talán nem jön ki több patch vagy kiegészítő ?
A másik:
http://heroes.hardwired.hu/ oldalon mikor kapunk Shades of darkness kampány végigjátszást ? -
szajmon28 #10114 végigolvastam már az egészet, de megoldást senki nem tudott eddig, azért köszönöm -
#10113 valamikor volt róla szó itt a topikban, de már nem rémlik, hogy van-e megoldása, illetve mi okozta... szerintem nézz vissza párszáz hozzászólást -
Dallasbird #10112 Trolkodni ? Ezt a szót max te használod én már 38 évesen alig jutok géphez,ugylátszik lemaradtam,de amugy mi itt a trolkodás ? Egy jót röhögtem mert kb 4 perc felrakni.....ennyi.Amugy azt irtad nem neked kell,akkor miért kell kampányolni,ha meg neked kell akkor azért rakod fel hogy játszm,ergo végkép nem értelek .) Nagyszünetben...jó volt nosztalgiázni 1 kicsit,az "iskolaköpenyes" idöszakról xD Ja,az ilyet álltalába valos idejü védelem veszi észre(steam.api-k) én pár ilyen cucc miatt nem is tudom felkapcsolni. -
szajmon28 #10111 sziasztok, ennek a dinasztiapontnak a -1-nél való leragadásával találkozott már valaki? még a 0 tokenbe kerülő hősöket sem tudom megvenni -
Kheled #10110 Hát elég lusta lehetettem, valóban ott volt, szinte kiszúrta a szemem. :) Köszönöm! :) -
Lokker #10109 Van editor. Talán a főkönyvtárban külön ikonként megtalálod, de sose kerestem. -
Kheled #10108 Olyan gyönyörű szép pályák vannak, hogy kedvet kaptam pályát szerkeszteni, ezt a lehetőséget nem adták a 6.részhez? Csak mert nem találom sehol az editor-t :( Kár lenne érte -
kissssss #10107 úgy kb fél éve nem jártam már erre, röpke 190 hsz gyűlt össze ennyi idő alatt csak ?
és végigolvasva 80% csak bugokról és egyéb programhibáról szolt. -
Lokker #10106 Tényleg jó lenne, ha 5 perc lenne feltenni, csak a patchekkel kell sokat szarakodni, plusz nálam kieg. meg a patch hozzá. Otthoni gépen is jó esetben 1 óra feltenni. -
SlipKnoTiaN #10105 5 percem lenne felrakni (ami amúgy sem 5 perc lenne), de ahhoz nincs kapacitásom, hogy minden kampányt végig vigyek ismét, mert esélyes, hogy lenne vmi gebasz a mentések bemásolásakor.
Meg fura, hogy hónapokig semmi baja nem volt a vírusirtónak a fájllal, msot meg hirtelen leblokkolta.
Trollkodni pedig az iskolai nagy szünetben.