Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egy kis segítséget szeretnék kérni, meg vettem annak idején a Heroes 6-ot és a 2 kisebb kiegészítõt ubishop-on keresztül, ma megvettem hozzá a shades of darkness-t.
A problémám az lenne hogy elõször megpróbáltam aktiválni az uplay launcher ablakban, ott kiírta hogy nem jó a kulcs... aztán ingame a tartalom feloldásánál is ahol az elõzõ 2 kieget mutatja a tartalom feloldása gomb után beírtam a kis cd key ablakba ahol el is fogadta. Viszont sehol nem találom a kieget ezek után sem, a kampánynál csak az alap és az elõzõ 2 szerepel, az uplay profilomnál sem jelent meg új tartalom, valamint a 2.1-es patch-et sem engedi az 1.8-ra feltenni hivatkozva ara hogy a shades of darkness nincs telepítve.. Lehet hogy kicsit zavarosan írtam le a dolgot de ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Szal eredeti a játékod?
Mert akkor tûzfal.
..ha nem eredeti akkor nézz egy jó kis akciót így karácsony táján és vedd meg a neked legjobban megfelelõt.
Steam-n most 20 euró a complete verza amiben minden benne van ami digitális verzióban elérhetõ.
Amazon-n 10 dollár uez, de ahhoz már trükköznöd kell kicsit.
..és vannak egyéb lehetõségek is.
Mindenképpen eredeti verziót ajánlok, az online dolgoknak vannak komoly játékmenetre ható elõnyei.
Mert az elég elnagyolt jelenleg. Nálam is kihagyhatatlan, mivel szeretem a sorozatot, de grafikailag, és hangulatilag is nagyot kell hogy változzon a végleges.
...és még a játékmenettel is vannak problémáim, nem rossz, de valahogy jelenleg már nehézkesnek tûnik. A négyzetrácsos mozgást jelenleg nagyon-nagy hangulattal kell(ene) eladni.
A nehézsége az pöpec, és persze ami a hátán viszi hogy összemosható a TBS sorozattal, de azért vannak fenntartásaim a véglegest nézve.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://www.youtube.com/watch?v=W6nLphywoUg
Új fejlesztõi Might and Magic X videó! 2014 Január 24 a megjelenési dátum!
Heroes VI világában játszódik és azonos idejében kb. Jó lesz ez!
A HoMM3. részét ERA-val használom, azaz az alapjáték nem fog meg.
Ez viszont, nagyon nagy munka van benne. A kiadástól megvan..tehát végigéltem pár problémát, de a SoD kiegészítõ mostanra sajnos általánosnak tûnõ trükközött 2D felvezetõ mozija után élmény újra megnézni az alapjáték moziját.
Sok-sok munka, sok-sok jó munka van benne....a régi zenékért külön köszönet.
Csak egy idõkaput találhatna valaki végre hogy visszakeveredhessünk Enroth-ra...
Januári kezdéssel szervezõdik egy online Heroes 6 1v1 verseny:
Páran beszélgettünk róla hogy csinálnánk egy online Heroes 6 1v1 versenyt.
Egyenlõre 5en vagyunk ( Fili, Shien, Janny, mmh6 és Alyr) és érdeklõdnék hogy érdekelne-e még valakit a játék.
A következõre gondoltunk:
-a 4 alap 1v1 pálya a heroes 6ban valamelyikén menne a játék hasonló kizárás alapon mint a h3 versenyen. ( Tudom ott a fajt zárjuk ki.)
2es játékos kizár 1 pályát
1es játékos kizár 1 pályát
2es játékos pályát választ
1es játékos kezdi a játékot
A 4 pálya:
1 A bridge too far ( Túl messzi híd)
2 Brimstone's Gold ( Brimstone aranya)
3 Feuding Duchies (Hercegségek viszály)
4 Silence of the ancestors ( Õsök csendje)
-a faj választásra több verziót is kitaláltunk igazából a jelentkezõk majd megszavazzák melyik lenne a legjobb:
1 Az elején mindenki választ egy fajt és azzal végig.
2 Minden meccs elején más más fajjal kell lenni.
3 Az ellenfél választ neked
4 Minden játék elején fajt választasz és nem muszáj ugyanazt
5 Akár itt is lehet kizárás hasonlóan a h3-hoz
-A verseny január elejétõl lenne heti 1 ellenfelet kell letudni( egy játék kb 2-3óra)
-A verseny hard fokozaton, gyors hõs fejlõdéssel, (több tapasztalat harconként) dynasty bónuszok nélkül történne 3 perces idõ limittel a körökre.
-Jelentkezési határidõ 2013 December 23
Egyenlõre ennyi! Érdeklõdni itt vagy a [email protected] email címen lehet. Jelentkezni is ezeken az elérhetõségeken lehet!
Ötleteket mindenkitõl várunk! Remélem más jelentkezõk is lesznek de ha nem mi 5en akkor is csinálunk egy kis versenyt.
Akit érdekel az vegye fel a kapcsolatot a szervezõvel a fenti E-Mail címen vagy a Heroes Magyarország versenyek fórumában!
Sok sikert a jelentkezõknek! 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Néztem fórumon, hogy másnak sem tölti be, de semmi megoldás évek óta.
Azt nem tudom, hogy vajon, ha csinálok egy új accountot, azzal be tudnék lépni a játékba, vagy újra meg kéne venni (amit tuti, nem fogok persze) ?
Valóban most nem nekem kellett volna a játék, hanem a 7 éves húgomnak (mert õ azzal a játékkal akart játszani, amiben a "nagy szörny dobálja a köveket a palotára", vagyis 1 orkos ostromra emlékezett), és az orkos kampányból pont voltak utolsó csata elõtti mentéseim, amik pont jól jöttek volna 1 laza 10-15 perces menethez, amíg megunta volna.
Valóban most nem nekem kellett volna a játék, hanem a 7 éves húgomnak (mert õ azzal a játékkal akart játszani, amiben a "nagy szörny dobálja a köveket a palotára", vagyis 1 orkos ostromra emlékezett), és az orkos kampányból pont voltak utolsó csata elõtti mentéseim, amik pont jól jöttek volna 1 laza 10-15 perces menethez, amíg megunta volna.
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-114072&ct=tcm:6-231-32
Mit jelent pontosan ez a hír ?
Talán nem jön ki több patch vagy kiegészítõ ?
A másik:
http://heroes.hardwired.hu/ oldalon mikor kapunk Shades of darkness kampány végigjátszást ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
és végigolvasva 80% csak bugokról és egyéb programhibáról szolt.
Meg fura, hogy hónapokig semmi baja nem volt a vírusirtónak a fájllal, msot meg hirtelen leblokkolta.
Trollkodni pedig az iskolai nagy szünetben.