10317
  • Shiwo
    a uplay kezdőképernyőn belogolsz, onnan indítod a játékot, elindul a játék és mikor bejön a főmenü, akkor az megpróbál csatlakozni a conflux-hoz... ha nem teszi, lehet megfogta a tűzfalad
  • Shiwo
    fészről:

Inferno 1

Inferno 2

Inferno 3

Inferno 4

• Carmageddon
    Hogy ne offline modban legyek a conflixra kéne csatlakoznom ahhoz írja a hibaüzenetet azt hogy szüntetem meg?, hogy tudjak csatlakozni rá?
  • Carmageddon
    Csak annyi volt a baja, hogy az 1.4-es patch nem volt rajta, rendesen. Most már bejön a főmenüje is.
    Ezért nem indult el a főmenüje, az egy dolog hogy updatel, csak nem normálisan.
    De most már jó
  • j0nNyKa
    el kell indítani, és updatel.
  • Carmageddon
    Hol kell az 1.4-es pachet leszedni hozzá?
  • Shiwo
    igen, az 1.5-ös javításban lesznek benne és igen, jön egy DLC
  • kerla
    Szégyellem magam, de nagyon nem érdekelnek a városkinézetek :-) Egyébként mikor jönnek? az 1.5.ös paccsban lesznek? De lesz vmi fizetős kieg is ha jól tudom...
  • Botond #8736
    Na ez lett a vége. Falura jó ez, városban meg nem nézik. :)

• Mikatesuka
    Egyébként a nagák és a barbárok vára bőven megütik a korábbi részek várainak a szintjét szerintem. :) Nekem csak a maradék 3 nem tetszik annyira. Amik eddig a legjobbak voltak az előző részekben lettek most elrontva. De lehet, hogy csak nekünk vannak nagy igényeink az 5. rész után. :)
  • Mikatesuka
    A barbárok és a nagák várát tökéletesen eltaláltak, szerintem nagyon szép munkák. Viszont a másik három elég gyengére sikeredett. Szerintem az épületek nagyon elütnek a háttértől, nem olvadnak bele, nem látom azt a bizonyos egységet benne, mint a másik két várnál. Bár az inferno se rossz, ott csak a fal nem tetszik és a falhoz közel lévő kis épület középen.
  • Shiwo
    talán azért nem sikerült jól a Haven, mert részben felülről látszik és az axonometrikus arányokat nem sikerült jól eltalálniuk, ezért van furcsa érzete az embernek, ahogy ránéz, ezért tűnnek aránytalannak az épületek.. meg hát az épületek és a talaj találkozása sem lett olyan jól eltalálva , az árnyékolás sem frankó... a többi az még egész jó is lett, a mostaniaknál jobban mutatnak mindenképpen, de azért a H3 és a H5 által magasra tett lécet sajnos nem sikerült megugorniuk
  • Cyrax86
    Nagyon szépen mutatnak így együtt:

• Andrews2007
    Így is legalább teljes képernyősek a városképek és elég jók is kivéve a Haven-t érzem picit gyengébbnek.
  • kerla
    köszi, rendben, remélem lassan meglesz a max vérszint, mert újraosztanám a pontokat, hiszen az elején pár haszontalan varázslatot beválasztottam...

Viszont az online játékot és a dinasztia, oltár cuccokat nem érzem olyan ütősnek vagy értelmesnek.... annál inkább érzem a mentések korlázotott számát hátránynak és rettegek, hogy bármikor egy bug elviszi az addigi játékállásomat....
  • Shiwo
    ha eléri a maxot, akkor lesz majd a csíknál egy kis felfele mutató nyíl, arra rákattintasz, és lesz egy animáció... utána ha bezárod a hős karakterlapját és újra megnyitod, akkor már elvileg engedni fogja az újra elosztást

a dinasztia-extrákat akkor lehet beválasztani, amikor az adott pálya indul (figyelem, a lényképek nem azt jelentik, hogy kezdéskor lesz olyan lény nálad, csak az avatárodnak választhatod kinézetnek)
  • kerla
    Akkor ha jól értem, ha a vér szintem (mert én erre gyúrok) eléri a maxot (egész csöppnyi hiányzik csak), akkor engedi a képességek újraelosztását.
    Viszont elértem a bronz szintet a dinasztia kívánságok oltátárn és választottam újabb extrákat. Hol tudom ezeket beválasztani, hogy aktívak legyenek a küldetésben? Necro 4-es kampányt kezdem ippeg.

Képzettségek: amiket írtál, köszi, nagyrészt ezzel képben voltam, csak az nem volt világos - de ezt is megerősítetted - hogy a mágikus hősnél a fizikai tehetség nem játszik. Ezteket a cuccokat átpasszolom Ludmillának, nála van fiz teh. Ana-val pedig mágiára gyúrok ezerrel :-)
  • Shiwo
    utánanéztem ennek az újra elosztásnak...

egyrészt nem szintfüggő, hanem akkor lehet, mikor a hős eléri a megfelelő vér/könny szintet, és specializálódik az adott útra (kasztot vált).. ha megtörtént, akkor is először be kell csukni a karakterablakot, és újra megnyitni, utána lesz csak aktív az újraelosztás ikon...

és ahogy elnéztem, kampányban működik, többjátékos módban nem...
  • Shiwo
    értelem szerűen egy hős vagy "harcos" és Fizikai tehetséggel bír, vagy "varázsló" és Mágikus tehetséggel bír, kifejleszteni nem lehet, varázstárgynál ez annyit tesz, hogy adott tárgyat csak a Might vagy csak a Magic típusú hős használhatja..
  • Shiwo
    A képzettség-fa 3 nagy csoportra bontható:

Fizikai (Might) képességek, Mágikus (Magic) képességek és a Hősi képességek.

A Hősi képességekben frakció és hősfüggő képességek vannak, ott nem lehet "választani" semmit.

Fizikai képességek alatt olyanok vannak, mint Megtorló csapás, Erősítés, Diplomácia, Taktika, Logisztika, stb (leginkább a H3 skilljei), míg a Mágikus szekcióban a különböző "varázslatok" illetve a Varázsláshoz köthető képzettségek, képességek

a "harcos" hősök és a "varázsló" hősök között az egyik legalapvetőbb különbség, hogy a 3. szintű képességek közül a Might alapú hős a Fiziaki szekcióból választhat, míg a Magic alapú hős a Mágikus képzettség-fán választhat 3. szintű képességeket/varázslatokat, értelem szerűen az "ellentétes" listából csak a 2. szintűeket tanulhatja meg
  • kerla
    Leírás szerint kampányban is ha elértem a 20. szintet, egy alkalommal újraoszthatom, nagy kár ha nem, mert vannak kihasználatlan képességeim...

A Fizikai tehetséget hol tudom kifejleszteni?? vagy az alap és varázslónak nincsen???
  • Shiwo
    Kampány kezdetén, multiban 1. szinten kezdesz, 1 elosztható ponttal... szintenként kapsz 1 további pontot, amit akár ott helyben eloszthatsz a karakterképernyőn...

Ha a dinasztia lapon osztod el a menüben, ott az előre elosztott képesség egy dologra lesz hatással, a párbaj módra..

Meghatározhatod a hős nevét, szakosodását, kinézetét, stb, az megmarad a sima multira, de amit ott a képességfán elosztasz 30 pont, az csak a párbaj módban fog megjelenni, sima multiban 1 szinten kezdesz, 1 elosztható ponttal, arra hatással nincs, akár előre elosztottad a pontokat, akár nem
  • Shiwo
    jó ez az új Uplay képernyő...

játék szinkronizálás a következőképp néz ki nálam..

... 85% - 86% - 87% - 88% - 89% - 86% - 87% - 88% - 89% - 90% - 91% - 88% - 89% - 90% - 91% - 92% - 93% - 86% - 87%... és így tovább...

• Zozzancs
    Várjuk, elkell érnem egy bizonyos szintet a hősömmel? hogy betegye a könyvbe vagy hogy van ez ?:)
  • Shiwo
    azért, mert a multiban első szinten kezdesz, "tiszta" lappal.. amit előre meghatározhatsz, az a párbaj módban lényeges, mert ott 30. szintű hősök küzdenek
  • Zozzancs
    De a képzettség fán kiarkom és multiba nem jelenik meg a könyvbe, az aktív képesség.. sehol nincs üres a spellbook:/ ez miért lehet?
  • Shiwo
    a képzettség fán... itt lényegében ami nem passzív képesség, az mind "varázslatként" funkcionál, és bekerül a varázskönyvbe
  • Shiwo
    kampányban nem lehet újraosztani őket, csak a párbajra használt hősöknél

• Zozzancs
    vagy is az a bajom, hogy nem tudom, hogy kell berakni a spellbookba őket?!
  • Zozzancs
    Valaki segítene, hogy hol az istenbe lehet varázslatokat vásárolni?:D vagy tanulni?
  • Lokker
    Én nem tudok arról, hogy újra lehetne osztani a képesség pontokat a hadjárat alatt.
  • kerla
    Gyerekek, hőssel, Anával Necro 3. pályán elértem már a 23. szintet, de nem engedi újraosztani a kép. pontokat... mi lehet a baj?
  • donatus13
    Azért ez ott van rendesen.
  • Cyrax86
    Fullos Inferno városkép:

• Szaruman
    Uh... nem nagyon jutok szóhoz :)
  • TreDoR
    Nekem is pont ez ugrott be :)
  • Shiwo
    az első csávó az ollókezű edward hasonmásversenyen is indulhatna
  • kerla
    Ehhez csak gartulálni tudok. Szüleik ill. gyerekeik tudnak róluk?
  • Pio
    Cosplay verseny első 3 helyezettje:

• Lacoka12
    sziasztok tudom nem ide tartozik de nagyon kéne egy kis segítség hogy hol lehet megvenni a Battle vs Chess pc verzióját előre köszönöm a segítségetek.