10317
  • ArchDruid
    Elvileg 19:00 CET-kor lesz aktív....
    VAgyis gyakorlatilag este kilenc-tíz előtt kár próbálkozni :)))
  • Lokker
    Még nem volt patch, legalábbis nálam nem patchelt a játék, sőt még a conflux se megy.
  • enlightened
    Nincs kedvem ujrarakni a semmiért a játékot. Valaki meg tudja mondani, hogy kijott-e a patch és jok lettek a town theme-ek?
  • kerla
    Nincs. Ana oda teleportálna Ludmillához, de akár kinnt, akár bennt van a csaj, Ana varázslata nem aktív....
  • Shiwo
    hát, ha nincs véletlen még egy hős abban a várban, ahol Ludmilla van, akkor így hirtelen passz... esetleg próbáld meg Ludmit betenni a várba
  • kerla
    Így van. Minden fullon. Kör eleje, még nem is varázsolt...
  • Shiwo
    Ana-nak van elég manája és mozgáspontja is?
  • kerla
    Necro 4, 2 fullos város alapportállal. Egyikben Ana, másikban Ludmilla. Ludmilla tud alap várportálni, Ana nem. Miért vajon? Bug? minden körülmény adott, egyszerűen nem értem....
  • Kheled
    elérhető valahol egy patch notes a holnapi updateről?
  • Kheled
    Ah..kis h3-as stronghold:))
  • Shiwo
    azt hiszem jó pár emberben nosztalgikus emlékeket fog éleszteni :)
  • Shiwo
    H6 DLC Main Theme
  • kerla
    Hát nézd, én nagy mélységekig nem hasonlítgatom és nem is érdekel, hogy a városkinézet vagy egyéb kinézeti, fejlesztési stb elemben mennyire tér el. DE anno nagyon sokat nyomtam még középsulisként a 3-at. Jött a négy, brrrr, majd nagy szünet és az 5 visszatért a 3 játékmenetéhez, ami nagyon tetszett. 6 szintúgy. Hogy közben van ezer eltérés is? Ez természetes és az is, hogy aki nagyon belemélyedt a korábbiba, annak minden kis különbésg fontos lesz. pl én így vagyok a Panzer General 2-vel. 96'-os játék, mai napig imdádom és a 3-at nem szeretem, de még a legújabb részét, amit tavaly adtak ki (ill inkább remake Panzer Corps néven)is gyengébbenk tartom.

Remélem követhető voltam, ha nem, szólj.
  • TreDoR
    Pontosan miben hasonlít a h3-hoz?
  • kerla
    Egyetértek!! Nekem tetszik, örülök, hogy van egyáltlán 6. rész és ennyire játszható és H3 hasonmás.
  • Lokker
    H3 és H5 lenne az utolsó előtti mondatban csak már késő van. ;)
  • Lokker
    Komolyan, neked semmi se jó, először H3-nak kéne lennie, aztán meg H1-nek, most döntsd már el mi kell. Tudod nem kötelező játszani vele. Folyton csak a panaszkodás megy, hogy ez meg ez nem jó, ennek a H+ szerinte kellene, hogy legyen, emennek meg a H% szerint, stb.

Tessék már kicsit örülni annak is ami van/lesz.
  • ArchDruid
    Ja, és majd meglátjuk mennyire lesz animált a városkép. Kár, hogy nem tettek bele minden épület mellé néhány animált, rajzolt lényt, akik ott sétálnak ide-oda az épület körül. Úgy, mint aHeroes 1-ben volt.
  • ArchDruid
    Én örülök neki, hogy végre minden egyes szörny kapott egyedi épületet, ahonnan toborozni lehet. Csak az a bibi, hogy térképen nem lesz egyiknek sem ott a dwellingje. Maradnak ezek a core, elit, champion épületek, ami elég illúzióromboló.

Meg kéne csinálni rendesen úgy, ahogy a H3-ban volt. Minden egyes lénynek saját toborzóhely! Magasabb szintűekért pedig meg kelljen küzdeni, ne csak az elé állított szörnnyel. Megint ott tartunk, hogy a H3 volt a legjobb....
  • Shiwo
    ha jól rémlik, akkor júli 12-re igérték, ingyenes patch formájában, de nem igazán volt arra példa, hogy ne csússzanak X napot az előre bejelentett dolgaikkal... a franciák szeretik rugalmasan kezelni a határidőket :)
  • Botond #8764
    Ha egy hadjárat kész akkor is megnyílik a végső két pálya.
  • TreDoR
    Hát, a naga várkép elmegy, de jobb lenne, ha inkább kukáznák az osszeset, és elkezdenének dolgozni a 3. generáción.
  • andorr1984
    Nem értem, mi bajotok ezekkel a városnézetekkel.
    Szerintem marha jól néznek ki, nekem a Haven tetszik a legjobban.
    Ugyanez igaz a zenékre is.
    A zene és a grafika minden eddigi részben szép volt (kivéve a grafika a 4.-ben), de itt a legszebb.

Egyébként mikorra jönnek ki ezek ? És ingyenes lesz, vagy csak valami kiegészítővel együtt jelennek meg ?
  • Carmageddon
    Hát köszi szépen, majd elmegyünk a médiába azt megvesszük eredetibe.
    Amúgy sokmindenben jobb az offline val szemben?
  • kerla
    köszi! Hááát, talán jövőre eljutok odáig :-)

Amúgy online-ban tolom, de félek, hogy elbukom egyszer e mentéseimet, azt a rengeteget, ezt hiányolom is, alig van hely...
  • Shiwo
    ha mind az 5 kampányt végigvitted, akkor megnyílik a két utolsó kampány, az egyiket blood a másikat tear hőssel lehet végigvinni... szóval akár a Nekró kislányt is választhatod a megfelelő befejezéshez...amúgy még annyi a jelentősége, hogyha online módban vitted végig, akkor a leányzó is elérhető lesz a dinasztia menüben, tehát lehet vele játszani multiban
  • kerla
    Anával (bár én átneveztem) a Necro 4-es pláya után nem játszok többet? Azaz ennyi a játékbeli szerepe, kezdhetek a köv kampányban új hőst felturbózni???
  • Guren
    csak annyi a különbség, hogy a második lehetséges
  • Shiwo
    megpróbálni fellépni egy tört játékkal az ubi szerverére kábé olyan próbálkozás, mintha a rendőrségre próbálnál behajtani egy lopott, körözött kocsival...
  • MrStokes
    Tort verzioval ne akarjal online menni.
  • Carmageddon
    Aha értem, és így nem lehet elindítani sehogysem?
  • Shiwo
    elvileg igen, gyakorlatilag találkoztam már olyan tűzfallal, ami nem szólt...
  • Carmageddon
    Akkor hiába is próbálom elindítani online módba.
  • Guren
    meglehetősen
  • Carmageddon
    Mennyire folyásolja be az eredetiség?
  • Carmageddon
    Van egy ismerősöm annak a tűzfallal is működik.
  • Carmageddon
    Értesíti a tűzfal ha blokkol az új programot.
  • Shiwo
    nem javaslom, hogy hosszabb időre kikapcsold a tűzfalat, mert nem hiába találták ki, de pár perc belefér egy teszt erejéig, ha kikapcsolod és megy a játék, akkor azzal lesz a bibi, minden esetre utána kapcsold vissza...

tűzfalakban általában be lehet tenni olyat, hogy biztonságos alkalmazás, vagy hogy kivétel, vagy egyéb hasonló megnevezésen szerepel... próbáld meg megkeresni és megadni neki a játék exe fájljait
  • Carmageddon
    Hát úgy sem megy, ki kell kapcsolnom a tűzfalat akkor?
  • Carmageddon
    Ja, hogy onnan kell indítani köszi.