10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
ArchDruid #8784 Elvileg 19:00 CET-kor lesz aktív....
VAgyis gyakorlatilag este kilenc-tíz előtt kár próbálkozni :))) -
Lokker #8783 Még nem volt patch, legalábbis nálam nem patchelt a játék, sőt még a conflux se megy. -
#8782 Nincs kedvem ujrarakni a semmiért a játékot. Valaki meg tudja mondani, hogy kijott-e a patch és jok lettek a town theme-ek? -
#8781 Nincs. Ana oda teleportálna Ludmillához, de akár kinnt, akár bennt van a csaj, Ana varázslata nem aktív.... -
#8780 hát, ha nincs véletlen még egy hős abban a várban, ahol Ludmilla van, akkor így hirtelen passz... esetleg próbáld meg Ludmit betenni a várba -
#8779 Így van. Minden fullon. Kör eleje, még nem is varázsolt... -
#8778 Ana-nak van elég manája és mozgáspontja is? -
#8777 Necro 4, 2 fullos város alapportállal. Egyikben Ana, másikban Ludmilla. Ludmilla tud alap várportálni, Ana nem. Miért vajon? Bug? minden körülmény adott, egyszerűen nem értem.... -
Kheled #8776 elérhető valahol egy patch notes a holnapi updateről? -
Kheled #8775 Ah..kis h3-as stronghold:)) -
#8774 azt hiszem jó pár emberben nosztalgikus emlékeket fog éleszteni :) -
#8773 H6 DLC Main Theme -
#8772 Hát nézd, én nagy mélységekig nem hasonlítgatom és nem is érdekel, hogy a városkinézet vagy egyéb kinézeti, fejlesztési stb elemben mennyire tér el. DE anno nagyon sokat nyomtam még középsulisként a 3-at. Jött a négy, brrrr, majd nagy szünet és az 5 visszatért a 3 játékmenetéhez, ami nagyon tetszett. 6 szintúgy. Hogy közben van ezer eltérés is? Ez természetes és az is, hogy aki nagyon belemélyedt a korábbiba, annak minden kis különbésg fontos lesz. pl én így vagyok a Panzer General 2-vel. 96'-os játék, mai napig imdádom és a 3-at nem szeretem, de még a legújabb részét, amit tavaly adtak ki (ill inkább remake Panzer Corps néven)is gyengébbenk tartom.
Remélem követhető voltam, ha nem, szólj. -
#8771 Pontosan miben hasonlít a h3-hoz? -
#8770 Egyetértek!! Nekem tetszik, örülök, hogy van egyáltlán 6. rész és ennyire játszható és H3 hasonmás. -
Lokker #8769 H3 és H5 lenne az utolsó előtti mondatban csak már késő van. ;) -
Lokker #8768 Komolyan, neked semmi se jó, először H3-nak kéne lennie, aztán meg H1-nek, most döntsd már el mi kell. Tudod nem kötelező játszani vele. Folyton csak a panaszkodás megy, hogy ez meg ez nem jó, ennek a H+ szerinte kellene, hogy legyen, emennek meg a H% szerint, stb.
Tessék már kicsit örülni annak is ami van/lesz. -
ArchDruid #8767 Ja, és majd meglátjuk mennyire lesz animált a városkép. Kár, hogy nem tettek bele minden épület mellé néhány animált, rajzolt lényt, akik ott sétálnak ide-oda az épület körül. Úgy, mint aHeroes 1-ben volt. -
ArchDruid #8766 Én örülök neki, hogy végre minden egyes szörny kapott egyedi épületet, ahonnan toborozni lehet. Csak az a bibi, hogy térképen nem lesz egyiknek sem ott a dwellingje. Maradnak ezek a core, elit, champion épületek, ami elég illúzióromboló.
Meg kéne csinálni rendesen úgy, ahogy a H3-ban volt. Minden egyes lénynek saját toborzóhely! Magasabb szintűekért pedig meg kelljen küzdeni, ne csak az elé állított szörnnyel. Megint ott tartunk, hogy a H3 volt a legjobb.... -
#8765 ha jól rémlik, akkor júli 12-re igérték, ingyenes patch formájában, de nem igazán volt arra példa, hogy ne csússzanak X napot az előre bejelentett dolgaikkal... a franciák szeretik rugalmasan kezelni a határidőket :) -
#8764 Ha egy hadjárat kész akkor is megnyílik a végső két pálya. -
#8763 Hát, a naga várkép elmegy, de jobb lenne, ha inkább kukáznák az osszeset, és elkezdenének dolgozni a 3. generáción. -
andorr1984 #8762 Nem értem, mi bajotok ezekkel a városnézetekkel.
Szerintem marha jól néznek ki, nekem a Haven tetszik a legjobban.
Ugyanez igaz a zenékre is.
A zene és a grafika minden eddigi részben szép volt (kivéve a grafika a 4.-ben), de itt a legszebb.
Egyébként mikorra jönnek ki ezek ? És ingyenes lesz, vagy csak valami kiegészítővel együtt jelennek meg ? -
Carmageddon #8761 Hát köszi szépen, majd elmegyünk a médiába azt megvesszük eredetibe.
Amúgy sokmindenben jobb az offline val szemben? -
#8760 köszi! Hááát, talán jövőre eljutok odáig :-)
Amúgy online-ban tolom, de félek, hogy elbukom egyszer e mentéseimet, azt a rengeteget, ezt hiányolom is, alig van hely... -
#8759 ha mind az 5 kampányt végigvitted, akkor megnyílik a két utolsó kampány, az egyiket blood a másikat tear hőssel lehet végigvinni... szóval akár a Nekró kislányt is választhatod a megfelelő befejezéshez...amúgy még annyi a jelentősége, hogyha online módban vitted végig, akkor a leányzó is elérhető lesz a dinasztia menüben, tehát lehet vele játszani multiban -
#8758 Anával (bár én átneveztem) a Necro 4-es pláya után nem játszok többet? Azaz ennyi a játékbeli szerepe, kezdhetek a köv kampányban új hőst felturbózni??? -
#8757 csak annyi a különbség, hogy a második lehetséges -
#8756 megpróbálni fellépni egy tört játékkal az ubi szerverére kábé olyan próbálkozás, mintha a rendőrségre próbálnál behajtani egy lopott, körözött kocsival...
-
#8755 Tort verzioval ne akarjal online menni. -
Carmageddon #8754 Aha értem, és így nem lehet elindítani sehogysem? -
#8753 elvileg igen, gyakorlatilag találkoztam már olyan tűzfallal, ami nem szólt... -
Carmageddon #8752 Akkor hiába is próbálom elindítani online módba. -
#8751 meglehetősen -
Carmageddon #8750 Mennyire folyásolja be az eredetiség? -
Carmageddon #8749 Van egy ismerősöm annak a tűzfallal is működik. -
Carmageddon #8748 Értesíti a tűzfal ha blokkol az új programot. -
#8747 nem javaslom, hogy hosszabb időre kikapcsold a tűzfalat, mert nem hiába találták ki, de pár perc belefér egy teszt erejéig, ha kikapcsolod és megy a játék, akkor azzal lesz a bibi, minden esetre utána kapcsold vissza...
tűzfalakban általában be lehet tenni olyat, hogy biztonságos alkalmazás, vagy hogy kivétel, vagy egyéb hasonló megnevezésen szerepel... próbáld meg megkeresni és megadni neki a játék exe fájljait
-
Carmageddon #8746 Hát úgy sem megy, ki kell kapcsolnom a tűzfalat akkor? -
Carmageddon #8745 Ja, hogy onnan kell indítani köszi.