10317
  • Carmageddon
    Most már online-ba is megy a játék jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  • gandrus
    Köszi a hírt!

Most már tényleg jó. :)
  • Carmageddon
    Leszedi igen de utána nem indul el.
  • Lokker
    Updater elvileg le kéne, hogy szedje magától.
  • Carmageddon
    Hol lehet letölteni? külön
  • Cyrax86
    Most már elérhető az 1.5.1 patch ami orvosolja a mentés-problémát.
  • andorr1984
    Nekem sem mennek, bár csak 2-szer próbáltam.
    De ez engem nem zavar, végigjátszom újra.

Nagyon szépek lettek ezek a városnézetek, végre megcsinálták őket.
  • dalmar
    Másnak mennek a mentett állások? ,mióta feltelepítettem a patch-et kidob az asztalra
  • Shiwo
    mondjuk én nem hiszem, hogy 4 új frakciót is betennének egy kiegészítőbe.. egyet, max kettőt... sanszosnak látok például egy Sylvan - Dungeon alapú kieget, ami azt meséli el, hogy mi lett az arctalanokkal, és miképp csatlakoztak hozzájuk az elfek

a DLC mint írták, ~10 óra.. nem túl sok, bár nem is kevés... de ne feledjük, nem egy kiegészítő, csak egy DLC, az ilyenekbe nem is szoktak komolyabb tartalmat beletömni... viszont nem is szoktak megállni egy DLC-nél, valszeg még számíthatunk pár darabra... mondjuk én még mindig sokallom érte a közel 3000 ft-ot, annyiért már komplett játékokat is kapni (jó, nem egy GTA-t, de mondjuk egy Limbo-t vagy egy Magicka-t)

• TreDoR
    Ezek a balance változtatások kimaradtak a patch notes-ból:

"Játékosok dühe" megnövelve 50-ről 100-ra
    "Conflux szeretete" lecsökkentve -20-ról -50-re
  • Shiwo
    mind az öt townscreenről került ki kép még a patch előtt, mindegyiket lehetett "előre látni"... amúgy a DLC-t nem kell ez miatt megvenni, a townscreen-eket egy patch tartalmazza...
  • Kheled
    4 frakciót akarnak rakni egy kiegészítőbe, tényleg jó lenne ha a lent említett fajok bekerülnének. Dungeon sztem is 100%, hogy lesz. Korábban volt egy ilyen humoros frakció bejelentés, jet packes minotaurusz, ugye itt ez a lény volt az új amiről concept art volt, lehet ez egy valódi concept volt a dungeon fajból, csak épp betettek egy gépfegyvert mellé
  • enlightened
    Na összességében azt kell mondjam tetszik az uj town screen, és ujra kedvet kaptam a játék végigjátszására plusz persze a DLC-re. De azért jöhetne most már egy kiegészítő az eredeti sztorihoz kapcsolódva is.
  • Petiknight
    En azert bizakodo vagyok, Dungeon, Sylvan es Academy, Fortress tuti lesz, erre tobb info is utal. Szerintem lesz kiegeszito, most ugy tunik rajottek, hogy nagyot hibaztak es vegre maskepp allnak a dolgokhoz. Bar lehet csak en vagyok tul optimista. Sajnalom a Black Hole-t. Megfelelo Ubisoftos menedzserekkel extrem jo jatek lett volna. Remeljuk meg gatyaba razzak a gammat. Potencial van benne:).
  • donatus13
    Amíg nem tesznek be várakat addig túl nagy sikereket nem érhet el a játék de látva a mostani állapotokat én már rég letettem ezekről, majd talán a heroes 7...
  • enlightened
    A DLC a fősztori után játszódik és teljesen önálló. Steamen is írják egyébként, a mentéses hibát, meg hogy dolgoznak rajta. Joggal vagy ideges én is az lennék. Szeptemberi játékot nem egész 1 év alatt nem tudták működőképessé tenni. Ki lehetett volna adni most is a játékot és akkor felértékelődött volna. Ezek szerint a DLC se olyan hosszú.
  • Petiknight
    A DLC lenyegeben olyan mint egy uj hadjarat, szerintem az uj mentesekkel nincs baj, csak a regiekkel. Szoval ha meg is veszed, nem szabad, hogy gondod legyen vele.
  • kerla
    Az új DLC érinti a kampányt? NEmrég kezdtem csak és a Necro végén tartok, ill tartanék, ha menne...

Tehát e tekintetben érdemes megvennem a DLC-t? bár addig tuti nem , amíg ki nem javítják a hibát...
  • Petiknight
    Szia, fura volt szamomra, hogy ennyi embernek van gondja a patch-el. Mondjuk nem probaltam allast betolteni. Tegnap megvettem a DLC-t. Kb 4 orat nyomtam vele, a vegen szenvedtem a foharcnal, egyelore kivancsi vok mit irnak rola masok. Nekem tetszik, bar lenyegeben ami a DLC-ben extra, azok az uj mapok, illetve targyak es archivementek na es a story. Sok uj leny nincsen spoilerezni meg nem szeretnek. Ha tobb info erdkel irj priviben. Udv.:)
  • enlightened
    Az új town themek jók lettek? Itt azokra gondolok, amiket előre nem lehetett látni. Továbbá ha valaki megvette a 10 órás dlc-t leírhatná, hogy jó e, mert tervezem a beszerzését, sőt a játék ujrajátszását is ha a town themek miatt megéri.
  • Shiwo
    hát igen, sajnos a lokalizációs ellenőrzés + bugtest is offline módban megy csak, így az ilyen hiba ott nem került elő...

gondolom ha ellenőrzik is egyáltalán online módban a javításokat, akkor is max pár ember lehet rá...
  • kerla
    Azért hálás vagyok, hogy szóltál, így nem írok külön, csak türelmesen várom, hogy javítsák.
  • Pio
    Nem is magyarázkodok, mert tényleg tök gáz, hogy egy ilyen kaliberű bug bekerülhetett, csak gondoltam szólok, hogy ott is ennyi a visszajelzés.
  • kerla
    Hmm. végülis nem nagy hiba, csak pár ezren akik megvették nem tudnak játszani... mert ugye ha a könyvesboltból töltöm le és offline játszok, akkor megy minden mint az ágybasz..ás... És vegyél eredetit, ne csalj, mert az jobb, igaz???
  • Pio
    Hivatalos fórumon is annyit írnak, hogy gőzerővel dolgoznak a hiba javításán. :(
  • Shiwo
    minden bizonnyal lesz rá javítás, kérdés, hogy milyen hamar reagálnak... de gyanítom, hogy pár napba beletelik, míg annyi panasz összejön, hogy rádöbbenjenek, tényleg valami nem stimmel
  • kerla
    És akkor most hogyan tovább? Várható valami javítás vagy így jártunk? Azért bocsánat, fizettem egy játékért, amivel szeretnék játszani. Még csak a Necro 4-es pálya felénél vagyok, de renegeteg időt szántam rá, elvárom, hogy folytathassam....
  • gandrus
    Engem is kidob, ha megpróbálom betölteni a mentett állást. Ha meg újrakezdeném az adott hadjáratot (végső hadjárat első pálya) ugyanazzal a hőssel (Sandor), akivel eredetileg azon a pályán voltam, akkor is kidob a játékból. Ha Anastasiaval kezdem újra, akkor működik. A többi hőst még nem próbáltam.
  • kerla
    Sajna nem tudok velejátszani, mentett állás betöltését követően azonnal kidob a játékból és kiírja, hogy 0 percet játszottam...
  • gandrus
    Én most frissítek, de nekem azt írja, hogy 260 Mb a patch.
  • ArchDruid
    Nekem hibátlanul fut, minden mentés a helyén. Bár egyszer ledobott a Conflux vissza a menübe.

360 MB volt a patch.
  • kerla
    Hááát, sz@r van a palcsiban, megvannak a mentések, csak éppen betöltés után rögvest kivág a játékból... Más is járt így?
  • kerla
    na, elkezdtem leszedni, meglátjuk mi lesz. Méretre mekkora ez a patch vajon????
  • kerla
    Most akkor mitévő legyek? Gondolom kötleező frissíteni, ha játszani szeretnék... De ha elszállnak a mentéseim, akkor mérges leszek? Supportnak írtatok??
  • Botond #8790
    Nekem azé a mentéseim elszálltak. :)
  • Lokker
    Szerintem senkinek se kell megköszönni legfeljebb magadnak, mert nálam tökéletesen megy. Mentéseket egyből szinkronizálta, nem fagyott le a játék, sőt mintha gyorsabban is töltene be.
  • Shiwo
    10 oldalnyi finomhangolás... nem semmi
  • Kheled
    1.5 patch notes
  • Lolozan
    1.5 Patch lejött! Eredmény? Mentett állások nem szikronizálhatók /kb 10 perc/
    Játék indulás után lefagy. Kérdés? kinek kell megköszönni?
  • Botond #8785
    Steames már patchelt.