10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#8864 DLC megvan, adják a deluxe extra tartalmat :D
Anno 2070hez is... -
#8863 Nem fog lefagyni, de online magazinok akik nem függnek az Ubitól, biztos, hogy leközlik a hírt, hogy mi volt itt :D Mondom szerintem lesz valami kárpótlás mint anno. AC2-nél emlékszem, megkaptuk a contentet, ami csak a limited editionhoz. A limitedesek meg kaptak 1 játékot, amit letölthettek legálisan.
Valami hasonló lesz szerintem itt holnap. Bár a DLC-t biztos nem adják oda ingyen. DE szerintem valami ingyen játék lesz megint kárpótlásként. -
#8862 Majd holnap reggel lefagy a mosoly az ubi dolgozók arcáról mikor megnézik a fórumot és az e-mail fiókjaikat... :D -
#8861 Feltett valaki egy pollt is. Hogy szereted e a UPlayt kérdéssel :D Már szavaznak rendesen. Hiába, amikor vasárnap midnenki ráér és nem tudnak játszani akkor azért a hivatalos fórum fellendül elég rendesen :D Megy az élet a fórumon. -
#8860 -
#8859 Ahol én dolgozom még ott is van hétvégi ügyelet, és az ügyeletesnek el kell hárítania ha valami van, akkor is ha vasárnap van, mert ő van beosztva és ezért kapja a fizetését. Ez nem kívánságműsor. És akkor az UBI szerintem nagyobb mint az én cégem, mégis mindenki csöndben van tegnap óta. -
#8858 Ez meg a másik. Hogy mi az hogy nincs bennt, ez nem a sarki közért, ahol hétvégén szünet van. A másik meg, hogy tegnap még jó volt. Nem lőtte ki magát a Uplay csak úgy saját akaratából. Valakinek csinálni kellett valamit vele, ha meg csinált akkor szépes csinálja is meg. Tegnap még jó volt ma meg nem és akkor úgy hagyják? LOL! -
#8857 Az a durva, hogy lehetne offline játszani, de a mentések meg online vannak.
Szerintem nincs bent senki ubiéknél hétvégén, különben már megcsinálták volna. -
#8856 UPlay fórumban már 50 topik nyílt a témában és folyamatosan nyílnak az újabbak és nagy elégedetlenség. Szerintem lesz majd valami kárpótlás, mint anno az AC2-nél, akkor is a megjelenés hétvégéjén nem lehetett játszani vele. -
#8855 Természetesen nem megy. Ubisoft magasról lesz*rja. Majd holnap befáradnak és megnézik. Csak azt nem értem ha ekkora sz*r az egész rendszerük, miért kell ráerőltetni az összes játékukra. Ez egyszer még vissza fog ütni, mert nagyon sokaknak elege van, hogy mindig a legális vásárlók idegeit teszik próbára, a kalózok meg mindig jól járnak. -
#8854 Na működik már? Am. ez jó nagy kibaszás azokkal szemben akik megvették a játékot, a warezolók meg vígan játszanak. :/ -
#8853 "That snake woman is crazy she must be stopped!" Elég egyszerűen megfogalmazta a problémát :D
-
#8852 Már rég tolnám a Crag Hackkel de nem enged be a UPlay. Miért hétvégén szórakoznak? Mindenki ilyenkor ér rá játszani, erre most nem lehet. Pedig Crag Hack is elég badass, megnéztem a trailert, elég kemény figura. Most végre hangja is van, nem úgy mint a régi részekben. -
#8851 Arra a történetre én is piszok kíváncsi leszek, mert kicsit nagy a kavar bennem, állítólag Varn-ra mennek vissza..meg hát Hack elég régi figura -
#8850 Felmentem a Uplay forumra már vagy 10 topik nyílt, a témában, hogy nem lehet beloggolni :D Nem túl boldogok az emberek az új Uplay kliens miatt. -
#8849 Kicsit csalódott vagyok, hogy pont a hétvégén kell karbantartást végezni, amikor az emberek játszanának. Miért csinálják holnap akkor úgyis dolgozom. Ma meg nem tudok játszani jelenleg megint. Eddig a patch miatt nem tudtam, utána a mentést kellett újrakezdenem, most meg karban tart a UPlay kitudja meddig. -
#8848 Nem gyógyít a gép sem a sima nővérrel, tudom, mert már levertem egy halmot belőlük Kirillel és kb semmit nem tudtak csinálni az ég világon, mire elérték a seregem halottak voltak. -
#8847 Biztos karbantartás van. -
#8846 Hello, ti tudtok játszani? Nekem ma reggel Uplay nem enged belépni, kiírja, hogy rossz a jelszó, holott automatikus bejelentkezés volt eddig is. -
#8845 Na megvettem a DLC-t úgyhogy a fősztori kampányai mellett egy kis kalózkodás is lesz Crag Hackkel a hétvégén, egy kis sztorival fűszerezve. Királyság! -
#8844 Hát akkor itt nézz szét pl...
Heroes V modok
De pl. h3-hoz is van Wog meg Horn Of The Abyss, meg még pár nagyobb mod ( meg sok kisebb ).
És nem, nem lehet a h6-ot modolni, mert az eredeti orc fájlokat kell módosítani (már ha nem kressel be tole a game, meg nem bannolnak érte etc.), ami ugye nem számít modolásnak.
A pályaszerkesztot meg inkább hagyjuk... -
Lokker #8843 Milyen moddolhatóságra gondolsz? Én nem emlékszem, hogy lett volna valami más mod az előző részekhez a rajongók által készített pályákon kívül, amit itt is lehet csinálni csak nem lett olyan egyszerű mint a korábbi részekben. -
#8842 Hát, úgy tunik a legtobben nem tudják megemészteni, hogy ennyire monoton (én se, nem is játszottam végig), pusztán a sztoriért cserébe, pláne, hogy nem csak kampányokból áll a game. Igazából heroes communityn sem tudom miben reménykednek, balance peccsek/bug fixek egy dolog (az elobbit modderek is meg tudnák csinálni, ha lehetne modolni a gamet ugye), de az egész játékmenetet nem fogják megváltoztatni a limbic-esek. -
#8841 Igen, ez így van én is melózom már, régen egyetemi évek alatt nagyon nyomtam volna, azért így is jut rá idő, lévén, hogy mással nem nagyon játszok, meg ahogy látod szeptember óta 2 kampányt toltam le, szóval nálam se napi 24 órában megy :D -
#8840 Ez így van, ezért nem játszok sima mapeken. Sokan itt csak sima skirmish-t nyomnak sztori nélkül, na az nekem például tényleg uncsi amiatt amit írtál. Így viszont el tudom viselni a lentebb írt viselkedést, mert utána jön egy olyan cutscene vagy párbeszéd, amiért megérte szenvedni. Az meg külön öröm, hogy egyesével leverek mindenkit a pályán földfedezem 100%-ra a mapot, ezért van két kampányban 100 órám. Nem tudom, vannak hiábi a játéknak nem azt mondom, de melyik játék nincs. Ettől eltekintve, azért az árért, amiért 8 órás sztporitlan fps-eket osztogatnak, itt egy 200+ órás nagyon jó sztorit tolhatunk végig. Ergo hosszú a játék ami nem sok játéknak van meg és emellett még nem is unom meg 10 óra után mert nem egy bugyuta semmit mondó sztori, hanem elég sok szálon fut ahhoz, hogy az ember fel akarja fedezni minden kis részletét. -
#8839 Csak mondjuk baromi monoton a game. 1 build might classnak + 1 a magicnek. Nyersanyag grind ezerrel (sosincs elég), meg csiki-csuki játék orrvérzésig.
Ellen elindul a scriptelt seregével az egyik várad felé, jobb esetben 2 részre van osztva a te sereged, és beteleportálsz a várba az egyikkel, ugye ekkor a teleportált sereggel nem jutsz messzire. Kovetkezo korében meghátrál, ha ekkor kimész a várból/kiteleportálsz, akkor ismét jon (nem kempelhetsz orokké 1 várban lévén, hogy elég sok várad van). Ha neadj isten a másik sereged pont kozel van (és a hosodnél van mondjuk a Boots of the Wayfarer, meg elotte istállót is meglátogatott) talán eléri, ha nem, akkor az AI is teleportál, utána újra jon. Ha az elobbi áll fent kapja a kovetkezo scriptelt sereget... -
#8838 Igaz igaz, de jómunkás emberként brutál mennyiségű idő kell hozzá...ami ment még a csodás középsulis és egyetemi évek alatt..... -
#8837 Kicsit alulértékelt ez a játék szerintem. Most ránéztem steamen a played hours-re. 100 órát mutat. Két kampányt csináltam meg az ötből. Hát igen játékidő az van benne. Ráadásul megint olyan dolog derült ki a sztoriban, hogy lehidaltam. Nem tudom mások hogy vannak vele, de a sztori odab*sz és ahogy elnézem a kampány se fog lemenni 200 óra alatt. Nem tudom, de most nagyon bejön ez a game, főleg az új városképek óta megint belelendültem. Sajnálom, hogy kevesen fedezték fel ezt a játékot, szerintem több embernek kéne játszania vele hiszen a sztori lekötné őket is, jobb mint a mostanában írt sablonos történetek és a játékidő meg nem nagyon van 200 órás játék sem manapság. Asszem megveszem a DLC-t is mert biztos az is jó. -
#8836 Meatshield :) -
#8835 Az nagyon erdekes akkor, mivel a gep ugyanolyan nover egysege meg gyogyit a campaign modban.
Igy gyakorlatilag hasznalhatatlan az egyseg amugy is. -
Cyrax86 #8834 Sajnos az 1.5 patch miatt nem lehet, Korall Papnőkkel is ugyanez a helyzet, mindkettőnek csak a fejlesztett verziójával lehet, ez ilyen gyengítés. Cserébe az Inferno-t erősítették. -
#8833 A noverekkel nem lehet mar gyogyitani vagy ez valami uj bug ? -
Lokker #8832 Egy napnál többet nem kellett várni arra a patch-re ami a mentéseket javítja, szóval erre is jön megoldás 1-2 napon belül szerintem. -
Vologya Mester #8831 Üdv Bátor Harcosok! Már péntek este óta letölthető az 1.5.1 patch, ami javítja a betöltendő állások problémáját. Szóval lehet játszani... :) Ami 1.4-es patchig volt mentett állás működik, amit 1.5-tel játszottál az viszont nem... Kitartás és sok sikert! Baráti üdv! -
#8830 Najó most van elegem. Tegnap még betudtam tölteni az ezer éves mentett állásokat, ma meg már kidob ha betöltöm a tegnap mentetetteket, a patch utániakat.
Köszöntem szépen a patchet, megint sikerült kiadni egy félkészet. Egy kérdés: Miért is adták ki? Csak mert a régivel még legalább lehetett játszani, most meg már azt se lehet, megint 1 hét mire kijavítják, de akkor miért nem egy hét mulva adták ki, hogy addig ne lehessen játszani? A régit nem lehet valahogy visszarakni? Mert jelenleg az 1.5-el nem tudok játszani. -
#8829 Hát igen én is tudtam hogy irigyelni fogok embereket, ezért meghagytam pár kampányt kijátsszatlanul :D Most a még nem kijátszott 3 kampány plusz a DLC nagyon sok örömet fog nyújtani :D Bár azt azért nem mondanám, hogy el lehet időzni a városban, mert annyira nem nagy szám :S Még mindig ott a gyorspanel mindenhez, de kétségkívül jobb mint volt. -
#8828 Jeee kint az új patch! -
Cyrax86 #8827 Hát most irigyellek, hogy az egész game előtted van még. :)
Én lehet, hogy 1-2 kampányt újra végigviszek a town screenek miatt de egyelőre nehéz megszokni őket, hogy ismét vannak és hogy ismét el lehet időzni a városokban... -
Pio #8826 Na, így, hogy elhárult a mentési hiba és bekerültek a townscreenek szerintem végre én is nekiállok a játéknak. :D
Tudom, tudom, nagyon nyugdíjas a tempóm, de ez van. :) Onnantól, hogy tudtam, lesznek townscreenek tudtam azt is, hogy ki fogom várni őket.
Remélem az új videókártyával már nem lesz szaggatás. Jövő héten fel is teszem. -
#8825 Megjavult, meglepően gyorsak voltak! Örülünk Vincent? Igen, örülünk. :-)