10317
  • enlightened
    A kép kimerevedés nálam is van és ilyenkor kilépek és újra be.
  • Alrich
    Hali!

Az embereknél a második speciális épületet amibe elvileg a nővéreket, fényelementált és a keresztest lehet újjá éleszteni, azt hogy lehet használni? :) Nekem valahogy nem sikerül ...

Másik dolog ugyancsak embereknél a területfelderítős épületet ha használom kimerevedik a kép és csak a hős mozgásával a centrumban mozog a kép :S Ez elég idegesítő... Másnál is jelentkezik ilyen hiba?

I love Uplay, pláne mikor szakad a net és pont várostrom közepén vagy :D

és a végére mi a fene az a dinasztia állat? :D
  • TreDoR
    És máshoz kerulnének a heroes jogok, mondjuk olyanhoz aki ért is a témához. Pl. a 2K Games - Firaxis páros.
  • Fresh Duke
    Nyilván. Ha mindenki ezt tenné, idővel csődbe menne az Ubi, és újra fellélegezhetne a játékos társadalom.

• enlightened
    Értem, tehát le kellett volna warezolnom?
  • hapi
    Ugyan így gondolom! Talán nem szabadna neked sem megvenni az olyan játékokat amelyek ilyen DRM-el rendelkeznek. Ha mindneki gondolkodna mielőtt vásárol nem lenne ilyen problémánk. Csak hát a nép...
  • donatus13
    Szintén így vagyok, tudom ,hogy már unalmas de grafikába talán az 5 tetszett a legjobban, várképben meg a 3 , a kézzel készített dolgokért nagyon rajongok sajnálom ,hogy ide tolódott a játékkészítői világ, legtöbb régi játék többször annyit ér szórakoztatásban mint a legtöbb mai játék.
  • Narxis
    Na tudsz már játszani?
  • Shiwo
    én mind a hatot szeretem, és max grafikailag tudnék némi különbséget tenni
  • Botond #8895
    Nem mindenki, nálam is ez a sorrend.
  • enlightened
    Idáig a heroes sorozatokbol a 4 volt a kedvencem ez pedig a második kedvencem. Biztos furának tartotok, mert itt mindenki pont másképp gondolja :S.
  • enlightened
    MEGINT NEM TUDOK JÁTSZANI! Kiril utolsó pályáján vagyok, már kíváncsi vagyok mi lesz a vége, erre megint letiltanak. Mintha valami online játékot akarnék játszani. NEM! A saját CPU-m ellen akarok játszani a saját gépemen és nem engedik meg!!! Single player játékokat nem lehet már akkor játszani amikor akar az ember, hiába vette meg. Ez olyan mintha vennél egy mp3 lejátszót és csak akkor hallgathatnál rajta zenét amikor engedik. Ez nonszensz ez egy single player játék, miért kell nekem a bejelentkeznem egy ilyen rendszerbe. Vagy ha már kötelez, hogy jelentkezzek be, akkor oldja meg, hogy ne legyen vele probléma. Fizettem egy játékért, amivel sorozatban nem tudok játszani, a cég hülyesége miatt.
  • Narxis
    Ez már elég durva így, lehet le se szarják... :/
  • enlightened
    Jól látod, megint szar a UPlay. Vasárnap egész nap szívattak, most megint, nagyon kezd tele lenni a ***** vele. Most már nagyon gyorsan szedjék le a UPlay-t és többet ne szórakozzanak DRM-el meg ilyenekkel, tényleg állandóan szívatnak.
  • MrStokes
    Csak en vagyok ennyire szerencsetlen, vagy masnak sem megy az online?
  • Shiwo
    szerintem mennie kéne a dobozossal is, hogy most steam-ről töltötted le vagy dobozosba vetted meg, nem kellene, hogy bezavarjon

magyar nyelv van a DLC-hez

elvileg több gépre is le kéne, hogy tölthető legyen, gondolom az accounthoz kötött a használata, ahogy pl a gyűjtői változat extra karaktereinek
  • Shiwo
    elvileg ugyan azok fordították, akik az alapjátékot, és a Vologya Mester által "összeszedett" csapat lektorálta, amennyire lehetett

(utóbbira volt 2x2 nap)
  • suhitomi
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a dobozos verzióhoz a steam-ről letöltött DLC működhet? Mert ott ezt írja:
    A játékhoz szükség van a(z) Might & Magic® Heroes® VI alapjáték Steames változatára.
    A másik, hogy valaki tudja, hogy ehhez is van-e magyar nyelv?
    Igaz még 2 kampányom hátravan, ami az én intenzitásommal kb. 1 hónap, de feleslegesen nem szeretném megvenni, még ha 10 EUR is az ára akkor sem.
  • kerla
    A DLC-t ha letöltöm, töb gépre is fel tudom tenni ugye? MErt az alapjátékot is két gépen tolom, mikor merre vagyok :-)
  • ArchDruid
    Ez egy hülyeség! ilyen baklövést nem követnek el a pénznyelő irodák! UPlay-on bármilyen kártyával lehet vásárolni, amin van pénz! :D

Én is ott vettem meg a Heroes 6-ot és Mastercarddal.

Amúgy felfedeztem egy elég irritáló dolgot:
    A végső kampány végét újrajátszottam, megöltem a dragont megint, és a végén kiírja az összesítő képet, majd a Folytatás-ra nyomok, és akkor beugrik a következő kampány követlkező pályája: ami pedig ez a kalózos Crag Hack kampány második pályája.
    Amit persze nem vettem meg, szóval ha a gombra nyomok, lefagy az egész és kidob az asztalra....
    Ez azért elég gáz.

Amúgy azt tudja valaki, hogy a DLC-t ki fordította le magyarra? mert a kampány menüben a scenariok neve magyarul van, ebből következtettem, hogy akkor fordítás is van. De ezt is Vologyáék csinálták?
  • enlightened
    Na most vagyok a Kiril utolsó pályáján, ha ez megvan jöhet a Crag Hack. Egyébként ha választani kell a town screenek közül, akkor az orkok town screenje szerintem a leghangulatosabb és utána a sanctuary, viszont kicsit az a bajom velük, hogy olyan túlzsufoltak valahogy, a régiben azért szellősebb volt. De mindegy ez nem a régi és azért tetszik így is, örülök neki, hogy teljes town screennel játszhatom a gamet, mert én is ezért függesztettem fel anno, így most még 3 full kampányt kiélvezhetek az uj town screenekkel.
  • enlightened
    Csak Visaval lehe UPlayen és ennek mi az oka? Ha dombornyomott Mastercardom van az nem is jó? Érdekes egy társaság, akkor így elég sok ember kiszorul a UPlayes vásárlásból, ilyet még nem is hallottam, hogy másmilyen kártya nem jó, az ugyanolyan megbízható mint a Visa.
  • Lokker
    Én azt szűrtem le a mondatából, hogy uplay-en csak Visa kártyával lehet vásárolni, így javasoltam a steamet. Bocs ha arra gondolt, hogy nem online akarja megvenni.
  • enlightened
    LOL! És steamre is kell a kártya :D

Ha nincs bankkártyád amivel tudsz vásárolni akkor Magyarországon sehogy. Létezik dobozos változata a DLC-nek, de Magyarországra nem hoztak belőle. A steames verzióhoz steamen tudod megvenni a DLC-t, persze kártyával fizetve.
  • Lokker
    Szerintem steamen megtudod venni.
  • Lolozan
    A mentések továbra sem működnek.Kilépéskor az UUUUUplay lefagy, v. kilép szinkronizálás nélkül.Ez már nem is bosszantó, talán azt gondolják hogy ezért
    fizettem.Különben ha valakinek nincs Visa kártyája miképp tudja beszerezni az új DLC-t?
  • enlightened
    Na megvolt a mai heroes adagom is. Hát én valahogy nem tudom megunni ezt a gamet, mindig jön valami párbeszéd, vagy valami érdekesség, vagy csak gyönyörködöm a mapben nekimegyek a side questeknek. Normalon játszom mondjuk de így is van, hogy túlerővel találom szemben magam is menekülök a váramba.
  • enlightened
    Amit az 1.5 után mentettél, de még a mentés javítás előtt azt nem tudod visszatölteni sajnos, ebbe én is beleestem. Kezdd el újra a pályát és jó lesz most már a mentés.
  • Botond #8876
    Engem nem enged be azóta se, szóval mára ennyi.
  • TreDoR
    Minek akadsz fent ilyen apróságokon, mikor jó sztorija van a gamenek? Le kell nyomni 1 pályát egyhuzamban
  • drholmes
    Játszani lehet(ne), de ha megpróbálok egy mentett állást betölteni, kilép.
  • enlightened
    Na azt írják, visszajött a szerver amerikában, ideje volt már. Este 7 óra mindjárt vége a hétvégének és most tudok csak játszani király.
  • Lokker
    Sokan szeretnének egy olyan "játékmegosztót" mint a steam, hogy majd mekkorát kaszálnak vele. Vannak jó próbálkozások de a 99%-uk nagy fail. Lásd Origin, azt hitte az EA, hogy majd mekkorát fognak kaszálni vele, hogy rákényszerítenek minket arra a több sebből vérző programra.

Ez van.
  • kerla
    Hát basszuskulcs, egyetértek az előttem szólokkal. Maradtam volna a virágboltinál offline-ban, nem ennek a szar békazabáló bandának adni pénzt, ezért a szolgáltatásért..nonszensz... meg 20 mentés hely mi? 2012-ben! röhej az egész.
  • enlightened
    De miért vállalnám be? Azért vettem meg, hogy fullos legyen a játék. Miért nem lehet a dinasztia fegyvert is offline módban használni és eltörölni az egész confluxot, mert sok értelme nincsen, úgy ahogy a uplaynek sem.
  • Shiwo
    hát, ha az ember bevállalja, hogy nincsenek dinasztia fegyverek és egyéb bónuszok, akkor játszhat offline módban... ha a kezdetektől fogva abban játszik az ember, akkor megvannak a mentései
  • enlightened
    A legviccesebb a dologban, hogy egy single player game.

Ha 10 éve valaki azt mondta volna, nekem, hogy egyszer majd nem fogok tudni egy single player gamet játszani, amikor akarok, körberöhögtem volna. És végül eljutottunk idáig.

Megveszel egy egyszemélyes játékot, kifizeted érte a pénzt és nem tudsz vele játszani :D Van ennek értelme? Nem multizni akarok, csak a gép ellen és nem tudok és akik ezt okozták még le is sz*rják és nem javítják.

Ha már ahhoz volt arcuk, hogy bevezessék a DRM-et ami már akkor egetverően nagy arcátlanság volt, de megcsinálták, akkor legalább foglalkozzanak, hát ilyeneknek nem szabad elfordulnia.
  • enlightened
    Na elkezdtek aláírni a fórumon lévő emberek. Csatlakozzatok ti is.

http://www.change.org/petitions/ubisoft-either-make-uplay-start-working-or-scrap-it-immediately
  • enlightened
    Deluxe megvan :D Nem nagy szám. Artbook meg ilyenek pdf-ben. Inkább valami in game dolgot adjanak.
  • Shiwo
    franciák, még hétköznap se erőltetik a munkát :)