10317
  • Shiwo
    a DLC kampányban lehet egyet szerezni, elvileg semmi extra csak jön utánad....
  • raul99
    Sziasztok. Mik azok a dinasztia állatok? mire jók? hol lehet beszerezni őket?
  • enlightened
    Ezen nem kell meglepődni, megmondták, hogy azért van az online verzió, hogy vásárlásra ösztönözzenek. Ezek után akkor kitalálható, hogy az offline mire való.
  • Fresh Duke
    Az Ubi eddig is csak a warezolóknak kedvezett, szóvak könnyen meglehet... :D
  • TreDoR
    De gondolom nem a warez kedvéért rakták bele a gamebe az offline verziót...
  • Shiwo
    azért az offline túlzás, akkor tényleg nincs előbbre, mint a warez verzió, elég, ha kikapcsolja a szinkronizációt, és online játszik, akkor legalább a destiny bónuszok és tárgyak benne vannak
  • Shiwo
    az animáció hiányát már a bétateszt elején jeleztem, a jelek szerint hiába...
  • TreDoR
    Offline. Tuzfalba berak ubi launcher, a játék indítófájlai (patchelo stb.), meg a tobbi szar, úgy biztos jó lesz, jah, hogy így nem indul el, hát akkor sz*pás.
  • MrStokes
    Szornyulkodve olvasom ezeket a mentes-szinkronizalasos dolgokat.

Nem olyan reg vettem meg a jatekot nemi (1-2 hetes) hezitalast kovetoen, de meg most sem gyozott meg teljesen, hogy jobban jartam a bolti verzioval.

Ezek szerint az altalanosan javasolt gyakorlat az, hogy mielott elkezdi az ember jatszani a kampanyt, kapcsolja ki a mentes-szinkornizaciot?
  • ArchDruid
    Egyszer történt nálam olyan, hogy bekapta a kukac az egyik egységet, a másikat meg leöltem, így egyedül maradt... Azonnal nyertem, nem kellett végigvárni a 6-7 kört, amíg lassacskán elemésztődnek a kukacban... ami szerintem hiba, mivel végig kéne, hogy játszódjon a játék! Hiába az ellenfél mozgásképtelen.

Ráadásul az a kukac is elég béna... Egyszerűen csak odateleportál és ott van.. Csinálhattak volna valami animációt alá, hogy megnyílik a föld és kitekergőzik belőle és bekapja az ellenfelet. De így gagyi.
  • Narxis
    :D

• Pio
    Ha ma nem jön semmi válasz én is ezt fogom tenni.
    De azért futtatom a hivatalos utat is, kíváncsi vagyok mikor és milyen eredménnyel fog zárulni. Azért az szerintem elég necces, hogy 30 napig töltheted le azt kész. Ha még 2-3 év lenne azt mondom, hogy oké, aki addig nem archiválta le, annak nyilván nem nagyon kell már a játék. Így pont az egyetlen előnyét (nem kell attól félni, hogy elveszik/megrongálódik az adathordozó és nem kell duplán tárolni a játékot) veszíti el a digitális verzió a fizikálishoz képest.
    Írtam amúgy arra a mailcímre, amit a letöltéskor jelentkező hibaüzenetben megadtak, hogy oda kell fordulni, ha gondom van. Onnan 1 órán belül jött a válasz, hogy ők ebben nem tudnak segíteni, forduljak a hivatalos Ubi supporthoz. :D
  • Shiwo
    nekem kétszer is azt csinálta a játék, hogy mikor egy ellenfél maradt, s bekapta az óriáskukuc (inferno épület kukuca), körönként sebződne az áldozat, de ha rányomtam a sima regenerálódást az egyik egységemre, akkor egyből megnyertem a csatát, függetlenül attól, hogy mennyi életereje maradt a kukucba szorult ellenfélnek...

ha valakinek van ideje / kedve, akkor elszórakozhatna vele, hogy nála is ez-e a hatás, illetve különböző variációkat (ha más varit nyom, akkor is megnyeri-e, ha több ellenfél marad, mikor egyet lenyel a kukuc, akkor mi van, esetleg ha minden ellenfél mozgásképtelen pl egy a kukucban, egy timestop alatt, stb)
  • ArchDruid
    Szóról szóra ugyanezt követtem el én is néhány hónapja, amikor is format C: volt, és a letöltött Heroes 6 játékom is odalett véletlenül..

Lekaptam torrentről és feltelepítettem. Az Uplay accountom továbbra is élt, tehát beengedett, és megy a játék. Tök mindegy, honnan szerzed be a programot, működni fog. Csak a bejelentkezős serial kódod került pénzbe.

Sőt, torrentről lejön 40 perc alatt, míg Ubiékkal levelezve eltelik kb. 1-2 hét, mire érdemben születik valami válasz...
  • enlightened
    Ez javítva lett, mert simán sebzik egymást.

Végül le tudtam nyomni a küldetést, vért izzadva, egy nagyobb sereggel, de épphogy le tudtam verni az utolsó darkness elementalt már 10k volt belőle és gyorsabban szaporodott mint az én seregem, hogy minél hamarabb meg kellett fogni, mert egy idő után már lehetetlen. Ezek után viszont a főellenség, nevetséges volt, fél perc alatt leszedtem.

Összességében nem volt rossz ez a kampány, a befejezést, kicsit elkapkodottnak érzem, szépen alakult a sztori és a végén egy darab monológgal le tudták az egészet :S Kiril döntését sem értettem bár azért elég badass volt így is.

Na akkor most jöhet Crag Hack.

Fura, hogy idáig vártam a town screenek és jegeltem a játékot most meg nem bírom abbahagyni. :S
  • Cyrax86
    A Darkness Elementalok nem tudják egymást sebezni, nem jelenik meg az a parancs és a gép által irányítottak csak ide-oda teleportálgatnak. Hacsak ez valami új patchben meg lett változtatva?!
  • enlightened
    Már 1 hete szívok a Kiril utolsó pályán. Valaki meg tudta csinálni normalon, úgy hogy a secondary questeket is lenyomta? Tehát nem konvertálhatok át egy várost sem és Portmeyront el kell foglalnom, csak mialatt ezt véghez viszem a darkness elementalok elképesztően túlnőnek rajtam :S
  • kerla
    Gyerekek, aza legszörnyűbb, hogy ha visszaolvastok 100 HSZ-t az jön le - teljesen jogosan - hogy nem éri emgvenni ezt a játékot, csakis offline módon virágboltival játszani....mintha direkt erre sugallna az ubi...
  • Botond #8926
    Ezt a hibát én is elkövettem 1.4nél. Nekem csak az összes hősöm nyomta le lvl1re úgy hogy minden hadjárat kész, a lezárásból is a blood, és kezdtem volna a tearest, de hopp hirtelen nem lett lvl30as teares hősöm. Nem voltam ideges, dehogy. :)
  • Narxis
    Ennyi szívás után már kettétörtem volna a lemezt. :/
  • enlightened
    Hogy érted hogy nem tudják sebezni? Simán megolik a darkness elementalom az övéi!
  • Shiwo
    nem régiben visszakapcsoltam a mentés-szinkronizálást...hát, nem kellett volna...

asszonnyal játszottunk hot-seatben, a gépem kifagyott menet közben, utána "szinkronizált" a játék, és nem maradtak meg az autosave-ek, és csak egy egy 2 órával korábbi normál mentés maradt meg... nah mind1, folytattuk onnan, de már rutinosan több normál mentést csináltam... ekkor már nem fagyott meg a gépem, viszont kilépéskor elszált a uplay, így a kilépéskori szinkronizálás elmaradt... ma nekiálltunk folytatni a játékot, a uplay szinkron sikertelen volt, gondoltam mindegy, megy anélkül is... a legutolsó mentésünk szerencsére meg is maradt... de az összes többi egygépes mentés eltűnt... no comment...
  • kerla
    torrentes is mműködik eredeti kóddal, szóval no problem.
  • Pio
    Ubishopból tölteném le a játékot, de azt mondja, lejárt a 30 napom, ami alatt letölthetem, ígyjártam.
    Írtam nekik egy mailt azért, hátha hajlandóak megszánni egy friss letöltési linkkel, de itt is megkérdezem, hátha valaki tud egy gyors és egyszerű megoldást erre a problémára.
    Vagy tölthetem szégyenszemre torrentről, csak ne crackeljem? O_o
  • szajmon28
    sziasztok, tudna valaki abban segíteni, hogy lehet dinasztiapontokat szerezni. A küldetéseket amiért jár, már majdnem mind kész vannak, de nem elég mindenre, amire szeretném,ha meg újra csinálom a kampit, kiírja hogy teljesítmény feloldva, de pontot már ne ad újra. köszönöm
  • Botond #8919
    Akárcsak az 5nél. :)
  • Shiwo
    sajnos igen, ezt ilyen elég hülyén oldották meg..
  • suhitomi
    Na ilyet még nem láttam!!! Több, mint egy hónapja játszottam utoljára. Furcsa is volt, hogy telepíti az 1.1-es patchet, amikor már az 1.5-ös van kint. Aztán játék indul csatlakozás sikertelen, majd játékból kilép újra indítom. 1.1.1 patch telepítése, ezután következett a fenti két lépés a hibaüzenettel. Majd 1.2, 1.3, asszem' most járok 1.4-nél. Hogy ezt, hogy nem lehetett egy lépésben megoldaniuk! Ha legközelebb friss windows-zal telepítem a játékot megint 1 órás patchelés vár rám?!? :S
  • Cyrax86
    Van erre a pályára egy megoldás:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ami viszont nem túl elegáns: már nem emlékszem pontosan, valamelyik kriptában vagy ilyesmi, ha levered az ellent akkor kapsz darkness elementalokat. Ha csak ezeket rakod be a csapatodba, akkor az ellenfél darkness elementaljai nem tudják a lényeidet megsebezni, viszont te Kiril "ütésével" tudod sebezni őket. Nagyon monoton lesz így az összes csata és nem 2 perc, de így simán meg lehet csinálni. Én sajnáltam, hogy ezt így kell, eléggé "anticlimatic" lett így az uccsó pályája a csávónak.
  • enlightened
    Ez a Kirik 4-dik pálya nagyon megizzaszt, van egy darab ellenség, de annak bazi erős a vára. Végülis le tudom nyomni és akkor én maradok az egyetlen a térképen, tehát senki nem zavar, viszont olyan veszteségeket szenvedek a vár elfoglalásánál, hogy a darkness elementalok nagyon elszaporodnak hozzám képest, amiből 7 -et kéne lenyomni és utána már hiába vagyok egyedül a térképen és nyomogatom a homokorát hogy legyen lényem nem tudom behozni őket :S. Ergó nem nyomhatom le a várat, de akkor meg idegesít mert mindig kihozza a lovagját és el akarja a váraimat és mikor visszateleportálok mindig eliszkol :S
  • TreDoR
    Nah, a 2. dlc legalább hajazni fog a h5-re, mondjuk kieget ne nagyon várjatok a kozeljovoben.

Dance Macabre infók
  • Shiwo
    elvileg limitált, hogy hányszor alkalmazható egy héten, és csak adott lényeket lehet vele feltámasztani (asszem griffet és glory-t nem)
  • Alrich
    Feltámadás oltára kastély épület nektek működik? :S Nekem nem igazán akar működni, üres mint a sír :S De lehet valamit rosszul csinálok.
  • Shiwo
    esetleg ha átállítod alacsonyra, újraindítod a játékot és beállítod magasra?

btw fészen írta a jubi, hogy gőzerővel dolgoznak az 1.5.2-es patchen, ami várhatólag a hét vége felé fog érkezni
  • Brasi
    Amikor lejött az új patch és elindítottam a játékot, a textúrák alacsony felbontásúak lettek, a beállításoknál pedig magasat ír és nem lehet visszaállítani. Valaki tudna segíteni, hogy mit lehetne tenni?
  • Shiwo
    az ubi már évek óta bosszantja a vásárlóit a különböző játékvédelemmel és állandó netkapcsolatot igénylő hülyeségeivel...
  • Alrich
    Az a baj, hogy mostanában nagyobb a marketing egy játék körül mint a tényleges értéke (és itt is kezdenek a márkára hajtani, minél gyorsabban jöjjön az új rész úgyis megveszik :S). A mostani játékok nagyrésze hibák tömkelegével jelenik meg , csak azért hogy a "részvényesek" megkapják a pénzüket időben és már induláskor jön egy kisebb (200-300 megás)javító csomag, hogy egyáltalán eltudjon indulni a megvásárolt játék. A Heroes VI-os indulás se volt valami fényes :S Viszont a Diablo 3 start az fergetes volt :D

A kalózkodás meg nem hiszem, hogy csődbe vinné őket, mert aki megakarja venni a játékot az eddig is megvette és ezek után is megfogja, de ha ilyen Uplay-es baromság boldogítja a vásárló életét, lehet ő is meggondolja ezek után hogy megvegye-e :)
    A fogyasztóvédelmis dolgokhoz ugyan nem nagyon értek, de azért ezen a területen egy kicsit fejlődhetne a dolog, bár gondolom hogy az informatikai világban ez kicsit körülményesebb :)Mindenesetre OK! hogy a kalózkodók ellen próbálnak védekezni, de ennek ezidágig kb csak a vevő látta kárát és őket pedig nem nagyon védi senki ...

Mindenesetre az UBI facebook oldalán volt egy két zaftos elégedetlen vásárlói hozzászólás :)
  • MrStokes
    Nem vagyok benne egeszen 100 %-ig biztos, hogy pont a Blizzard lenne az, akitol tanulniuk kellene, tekintve, hogy gyalazatos volt a legujabb Blizz jatek, a Diablo 3 start-ja, nem egyszer, nem ketszer nem tudtak a jatekosok bejelentkezni.
  • suhitomi
    Én warezben toltam végig először, majd meg lett eredetiben és most így is végig akarom nyomni. A 3. rész után talán ez a legjobb. Ezt csak azért nem tudom a fölé helyezni, mert a fél fiatalkoromat azzal töltöttem :)
    Amúgy meg a leállásokkal kapcsolatban csak annyit, hogy kb. egy hónapja találkoztam ilyennel, minő meglepő, hogy szintén vasárnap, amikor az ember igazán ráér és azt írta, hogy hiba az ÉN kapcsolatomban. A modememet xmilliószor ki-be kapcsoltam, meg vírusírtó-tűzfal párost is kapcsolgattam, mire kiderült, hogy a hiba nem az én készülékemben van. Legalább akkor a hibaüzenet lenne az, hogy a központi szerver haldoklik vagy valami. A hivatalos oldalon lévő fórum is elég el volt dugva, ahol erről olvastam. Tanulhatnának a Blizzardtól hibaorvoslásban.
  • Shiwo
    dinasztia állat az lényegében egy pet.. a DLC-ben lehet szerezni egyet..