Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Segítségre lenne szükségem, igaz nem ehhez, hanem a III-hoz kapcsolódóan, s ez OFFnak minõsül, ezért Spoilerbe írom. Aki elolvassa, annak köszönöm.😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heroes III(Complete(GOG-os) változathoz) kapcsolódik a kérdésem, mégpedig a multis részéhez. Routeren keresztül játszunk, LAN-on.

Szóval megy tökéletesen, viszont HA S-es mapmérettõl nagyobban szeretnénk játszani, az a probléma, hogy általában csak az egyikünk van 'szabadon' a MAPon és tud járkálni. A többiek be vannak zárva és tehetetlenek.. általában láva, vagy egyszerûen csak fák állják el az utat..

Mi lehet ez? Az összes map csak nem lehet bug, viszont hiába nézem meg az összes Obelisket stb.. nem tesz semmit.
Köszi elõre is.<#worship><#worship>

<#worship><#worship>

dragon11
kösz szépen a véleményeket!😊

<#worship><#worship>

Értem köszi! Hát nem az h nem tetszik a 2D-s H3 féle várnézet.. csak vhogy nekem nagyon bejöttek a H5-ben lévõk és hát 2012-ben szerény véleményem szerint legalább olyat csinálhattak volna. H5-ben nekem az élõhalottak és a démonok vára jött be nagyon.

Botond
Felszerelés + minden mappon összeszedtem a házakból amit lehetett.
Guren
mindhárom jó

Shiwo
kinek hogy... én speciel szívesen játszottam mind a három általad felsorolt résszel, és mindegyiknél ott volt a késztetés, hogy "nah még egy utolsó kört, nah már tényleg csak az utolsót.." és órák teltek el...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dragon11
Kösz szépen.<#worship>

Mégis milyen szerinted a III és az V-höz képest ?😊
Új szörnyek, várak ?!

Cobra.
Nem. Bár a kampány annyira nem rossz, de a skirmishhez alig van pálya és eléggé szivatósra lettek csinálva. Amikor találkozol a géppel, akkor legalább dupla akkora serege van, mint neked.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Hogy van neked ennyi Magic Power-ed? Nekem 40 körül volt a pálya elején. Egyébként igen, a kampányok utolsó pályáján a hõsõd elég erõs ahhoz, hogy kezdésnél minimális egységszámmal végigmenj a neutral creepeken.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

dragon11
Sziasztok srácok,

bocs a pici offért, de szerintetek a VI jobb mint az V vagy a III ?😊

játékélményileg!😊

köszi.

Botond
Nekem is steames és semmi gond. Jobb click a játékon, properties, local files fülön verify integrity, majd indítsd el, és hagyd, hogy a beépített patcher patchelje. Esetleg steam fórumon nézz körül, ha ez se segít, közismert hibák és megoldásait oda fel szokták dobni.
Hali!

Van nekem egy olyan problémám hogy steamen megvettem a játékot és error code 2-t dobál fel és nem akar az istennek se elindulni ebben kérnék tölletek sürgõs segítséget elörre is köszönöm!

Grotesque
Botond
Ti hogy haladtok a hadjáratokkal? Én 1.3-as patch kijövetelekor vágtam bele, akkor lett elég stabil az én ízlésemnek. Most éppen az utolsó necro pályá legelején járok, és hát Anasztázia vmi nevetségesen erõs lett...

Ez a stat mennyiség vicc. Modest, high és deadly ellenfellek hullanak dögivel, mert hiába vannak akárhanyan, ha az elsõ két körben nem ölnek meg, akkor lightning-chainlightning kombó annyira leviszi õket létszámban (airre külön +9 spellpower skillbõl persze), hogy mire implosiont vagy sima hero ütést nyomnák már nincs is kire. 😊 Easy mode, meg is van a fõhõsöm a prológra. 😊
😄 nagyon jó.

Lacoka12
nekem tetszenek a várképek

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Ha nem is fake de lehet, hogy csak valami kezdetleges forma, mivel a másik két várnézet szerintem nagyon jól néz ki ehhez képest.
Szerintem a színek vhogy nagyon nem harmonizálnak a képeken. Az épületek nagyon elütnek a tájtól....

Csak megvan:

Aztán lehet hogy fake.
Shiwo
attól függ, hogy melyik várét... a Haven-nek azért is van különösen nehéz dolga, mert szerintem az egyik legszebb volt a háromban is, és az ötben is

Kifejtenéd, hogy miért nem éri el a Heroes 3 szintjét se?

Speciel nekem tetszenek az új várnézetek, semmi extra dolog csak a lényeg. Szerintem jól néznek ki, fõleg az Orc várnézet tetszik.
Szaruman
De abban megegyezhetünk, h a h3 szintjét sem éri el...

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Shiwo
amúgy nem fogja megütni, mert többen sírtak a H3 féle 2d-s képést, mint az 5. részben lévõért.. mondjuk ízlések és pofonok, speciel nekem is jobban bejött az ötödik rész látványvilága várilag, de ez van...örüljünk, hogy legalább az eredeti gagyit lecserélik (és örüljünk, hogy van egyáltalán várnézet, s nem az ubi akarata érvényesült ebben a dologban... és van, akinek tetszik ez az új is, s lehet nekik van igazuk, mi a fenének kell állandóan elégedetlenkednünk...

Shiwo
lesz

A várnézeteknél sztem az lenne a minimum h megüssék a H5-ben lévõk szintjét.

Am azt lehet tudni h a DLC-ben lesz-e magyar nyelv vagy nem??!

Tegnap facebook-on linkelve volt a fullos haven townscreen, de ahogy látom mára eltûnt...
Miért lenne fura? Ha jártál már valaha várromot látogatni, tudhatnád, hogy a várakat dombra, hegyre építették! 😛

Ez sajnos a Haven vár nézete... Vagyis csak a háttér, mert a Village Hallon kívül semmi nincs felépítve. Viszont, ha fullosan fel lesz építve, lehet szebb lesz.
A Haven vár a pályán is eléggé silányul néz ki. De ez van, ezt kell szeretni!!
Botond
Nem megy az uplay 😞
Szaruman
Ingyenes v nem ingyenes, ez akkor is gáz. Fõleg a heaven.

De itt a nosztalgia volt a fõ irányvonal, nem 2012. Egy ingyenes patchben nem hiszem, hogy többet el lehetne várni.
Guren
szerintem ezek csak conceptek.

Nekem egyik város kép sem tetszik, egy rajzolt háttérre a játék enginjével rajzolt poligon házak. Könyörgöm 2012 van. A városképeknek úgy kéne kinézni, mint ha a legvagányabb CGI renderbõl lenne kivágva. Ez egy kevés munkával és újra hasznosítással összecsapott szar.
Haven vára lesz, persze még nagyon nincs felépítve semmi. Kicsit fura, hogy mindegyik vár dombon van

Szaruman
Ezmiez? Városkép? Remélem, h nem...

Shiwo
fészrõl:

kerla
Szégyen gyalázat, de besültem a Necro második pályánál, ahol az álomban kell mászkerálni. Szépen elkezdetem a szokásos módon lezúzni az ellenekt, a seregem pedig elkopott és utánpótlás szinte semmi. Így a végén a a hõsöm testvére széjjel nyír.

Valami ötelt, hogy ne kelljen újrakezdeni?

Shiwo
egy kérés:

valaki aki végigtolta már az összes kampányt megtenné nekem azt a szívességet, hogy összeírja a kampánypályák (magyar) neveit és elküldi privát üzenetben?

Shiwo
viszont szerencsére az új várnézetet patch-ben is kiadják, nem kell érte fizetni (meg is lincselnék õket az emberek, ha fizetni kellene érte 😄 )

csak új vár kinézeteket, elõször én is azthittem, hogy lesz vmi kalóz faj a névbõl ítélve, de az csak a neve az updatenek.

Sg már új városokat is ír a cikkében , én nem hallottam sehol ,hogy kapunk valami új várat...

Guren
ez jobban tetszik, mint a necro vár

Újabb várnézetet kaptunk:

A dlc szerintem is drága így új faj/vár/lények nélkül, viszont az rendes a fejlesztõktõl, hogy a patch része lesz az új városnézet. A Sanctuary-ra vagyok nagyon kiváncsi.

Szerintem még van remény a karácsonyi piacra egy rendes kieghez, amiben kapunk legalább egy új várat...
Shiwo
kiegnek olcsó, DLC-nek drága... meglássuk, hogy miket is fog tartalmazni

Guren
hahaha, azt hiszem ideje warezolni.

Szaruman
Might & Magic Heroes 6 Pirates of the Savage Sea" will be available on July 12 for a price of 9,99 euros (£7,99)

Vajon ingyen egy content patch formájában fogjuk megkapni vagy pedig keményen perkálni kell érte?
Botond
Ez a kalózos izé dlc vagy kieg lesz vajon?
Shiwo
ismerve az eddigi munkásságukat szinte biztos, hogy késni fog... (:

Épp most jelentették be Facebookon:

"Hello Heroes,

as some of you have already guessed, Crag Hack finally finds his way back to Ashan!

"Might & Magic Heroes 6 Pirates of the Savage Sea" will be available on July 12! Get ready!

At the same time we've got another great news for you: thanks to fan, player and journalist feedback on this subject, we are now providing a favorite feature of past Heroes games, adding beautifully animated Town Screens, tailored specifically to the expectations of Might & Magic fans. Town screens will be available with the patch 1.5 on July 12 as well!

Learn more about Crag Hack and see more town screens on the official site => http://bit.ly/KJDFMp

Szóval július 12.-én lesz (hacsak nem késik pár hetet) 😊)