10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #8984 Nem tudni, hogy mikor lesz bejelentés, csak annyi, hogy lefoglaltál az URLeket. -
Carmageddon #8983 Játszható európában is éjjjen már töltöm is. -
Carmageddon #8982 A kings bounty legions számomra tetszetős, csak most a monk 3-mat tud éleszteni az a baja, most írtam nekik, hogy most már teljes verziója egyre közelebb lesz. -
Carmageddon #8981 Akkor azért nem volt frissítés már december 22-ke óta, hát azért kár érte, hogy megszünt a játék én 80-as szintű karakterrel folytattam volna a játékot, de azért közben örülök is, mert csak ázsiai volt és itthon elérhetetlen volt alig volt olyan alkalom amikor proxy nélkül lehetett volna játszani vele.
Az új bejelentése mikorra várható? -
wendi1106 #8980 Hali all!
Valami megoldást nem tudok arra nekem mondani, hogy mikor fel akarok venni valakit barátlistára azt íja ki hogy "nincs ilyen karakter", de ez fordítva náluk is is igaz, illetve mikor multi játékot akarok indítani 2-3 játékot (ennyire azért nem lehet kihalt a játék) látok csak, de inkább egyet sem pedig a szűrőbe be van állítva hogy mutasson mindent. -
#8979 Semmi meglepő nincs, azt a szopástengert amit leírnak a fórumon(itt is és náluk is) nem meglepő, hogy biztonságilag is szar az egész.
Én azért néztem be ebbe a topikba mert meg akartam venni a játékot, de most már ott tartok, hogy abszolút nem kell. Pedig maga a játék nem rossz mert belekóstoltam, de semmi kedvem 7-8 ezer Ft-ot ezért a szenvedésért fizetni. -
#8978 eztet olvastátok már? -
Pio #8977 Kis érdekesség, bár gondolom nem sokan követték nyomon, de 2 napja bezártak a Heroes of Might & Magic Online című szörnyszülött szerverei.
Ugyanakkor a napokban a Ubisoft levédette a Might & Magic Heroes Online különböző variánsait tartalmazó URL-eket. Gondolom nem akarják a totális kudarcot megélt játékot újraindítani, így szerintem hamarosan egy új HoMM Online bejelentése várható.
Felettébb kíváncsi vagyok, hogy milyen célközönségnek fog szólni a játék.
Arról tudni valamit, hogy a facebookos Kings Bounty Legion mennyire lett sikeres? -
#8976 1.5.1 két napig volt, úgy gondolták inkább az előtte 1 évben keletkezett mentésekre koncentrálnak. Én duplán beszívtam, 1.5.1el elszálltak korábbi mentéseim, 1.5.1es mentéssel felülírtam, másnap elszálltak azok is. Pech. Azért végigtoltam a gammát, jöhet egy másik a következő dlc-ig. -
seramiland #8975 Kösz az infót, akkor nem küzdök. De vicces azért... akkor az 1.5.3-as verzióban majd betölthetem az 1.5.1-es mentést, meg esetleg a régieket, de az 1.5.2-est már nem - azt majd az 1.5.4-esben? :) No, végülis eddig soha semmi bajom nem volt a játékkal, el kellett hogy jöjjön ez a perc is. -
#8974 Akkor ma végzek, jöhet a következő gém. :) -
#8973 2 -
#8972 Hány pálya vajon a kalózos hadjárat? Én is a másodikon tartok, azt gondolnám 4, mint a többi, de 10 óra gameplayt írnak, azt meg max 2 pálya. -
#8971 ha 1.5.1-gyel mentetted, akkor sajnos sehogy... csak az 1.5.0-ás mentések működnek az 1.5.2-vel -
seramiland #8970 Sziasztok! A fórumot olvasgatva sikeresen megúsztam az 1.5. és 1.5.1. patchek közti mentés problémákat és elkezdtem az új kalóz kampányt. Most frissített 1.5.2-re, erre nem tudom betölteni az online elmentett pályámat online módban. Conflux megy, hálózattal semmi gond. Van ötletetek miért és hogy javíthatnám meg? Olyan jól állok a második pályán, utálnám újra kezdeni... Előre is köszi! -
kozi001 #8969 Én is fél év után vettem elő és nem tudtam belépni uplay-be. De miután írtam nekik 1 nap alatt megcsinálták.
Miután beléptem patch-elt 1.0-ról 1.5-re. -
suhitomi #8968 Én vagy 2 hónapig nem játszottam, így 1.0. akárhányról rögtön 1.5-re patchelt (kb. 6 lépésben :S) A mentésem egy kampány közepén volt, de simán onnan folytattam. Nekem semmi bajom nem volt... eddig. -
Kheled #8967 Ezt láttátok már? Egy rajongó készített egy Slyvan leírást, sztori szállal, leírással, lényekkel. Sztem marha jó:)Bár itt championként a Sáska szerepel, amit én is szintén szerettem a H4-ben, de azért egy zöld/arany sárkányt szívesebben látnék:)
Heroes 6 Sylvan idea -
#8966 Ezzel remelem nem csesztek el megint valamit a metesekkel, kezd ez mar naluk szokassa valni. -
Brasi #8965 azok az artifactok már benne vannak és lehet is őket használni, de abban tudna valaki segíteni, hogy az 1.5-ös patch után a textúrák nagyon alacsony felbontásúak lettek, és sehogy sem tudom visszaállítani? -
#8964 én is találtam artifact-ot, ami elvileg DLC-s, bár az az első DLC-hez való (valami kalóz-szettes cucc asszem).. a DLC még nincs meg, de nem fagyott ki a játék tőle... -
Brasi #8963 megpróbálok feltölteni egy képet:
[IMG][/IMG] -
#8962 Gondolom úgy lehet, hogy a limbicnél fogalmuk sincsen arról mit csinálnak. -
Brasi #8961 az egyik pályán felszedtem egy artifactot, ami elvileg még nem lehetne benne a játékban, valószínűleg a második dlc-ben lenne. persze amikor felszedtem rögtön kifagyott a játék. valami rend homokórája a neve, és a "great lich set-hez tartozik. Ez hogy lehet?
-
Pio #8960 PATCHNOTE
Némi balance-olás és csak az online teljesített kampányok fognak szinkronizálódni mostantól. Ha offline érünk el valamit az csak offline, az adott gépen marad meg. -
#8959 elvileg kigyütt 1.5.2-es peccs -
#8958 El se hiszem hogy 150 órát beleöltem 3 kampányba :S -
#8957 elvileg semmi, majd eléred a második pályán -
#8956 Gyerekek, mi van ha Antonnal a KAstély első küldi végére nem érem el sem a vér sem a könny szintet, per pillanat fele-fele csíkon áll mindegyik, ne kérdezzétek miért, mert a vérre hajtok, mindekit kinyírok, mégis... -
totya4 #8955 Amikor az előző hsz-t írtam már feljött, mikor először próbáltam nem... :) -
#8954 de
-
totya4 #8953 Akkor a steam beépített keresője nem az igazi... :) -
Lokker #8952 Steamesnél ki tudod írni ha akarod. Backup files azt hiszem. -
#8951 Mondjuk ez tényleg röhej és akkor mi van ha az ember le akarja törölni vagy újrarakja a gépét? Ki kell írni előtte egy DVD-re vagy mi? Ne szórakozzanak, hogy nem szedheti le amikor akarja. -
#8950 Ez érdekes, mert nekem steames deluxe editionem van a játékból :D -
#8949 De elérhető. -
totya4 #8948 Tiszta röhej hogy megvásárlás után csak bizonyos ideig tölthető le a játék... Ebből a szempontból sokkal kényelmesebb a steam, csak persze azon nem elérhető a VI. rész... -
Pio #8947 Na, elég korrekt volt az ügyintézés, kaptam egy új linket, amiről 5 napig letölthetem a játékot. -
#8946 Koszonom a valaszt. -
#8945 Igen és a campaignben nem is tudod használni, szóval sok értelme nincs, csak annak aki skirmisheket nyom.