Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnalom szegeny Black Hole-t, Ubisoft-ek jol kibabraltak veluk, es mas aratja le helyettuk a baberokat😞. Viszont orulok, hogy jo hirek vannak a jatekrol. Remeljuk meg mast is foltoznak es jonnek a kiegek. Ez lesz a legjobb Heroes resz, ha tenyleg folytatjak az igereteik betartasat. Koszi szepen
Ez elég szép lett szerintem:

Koszi szepen, kiraly vagy 😄. Ha valaki meg tudna feliratot kesziteni le tudnam forditani az egeszet magyarra. 😞 Sajna nem ertek hozza De nagyjabol ertem mit hadoval a lengyel csavo 😊.
ebben a videóban mutatnak valamennyit az új DLC-bõl, és benne van a viharmadár is (kicsit spoileres)
sehogy, mivel nincs benne LAN, csak sima netes multi + hot seat
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tuti hogy nem. Megér annyit hogy megvegyétek.
Help, srácok..<#worship>#worship>
Köszönöm!!!<#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval tört a játék, de LAN-ozni szeretnék.. hogy lehetséges ez?:S
Köszönöm!!!<#worship>#worship>
reménykedjünk, hogy a Haven a leggyengébben sikerült városkép 😊
Sajna ez csak balance patch lesz. Hibakat nem orvosol,de legalabb kapunk uj varoskepeket.😊 A heaven-es nekem se tetszik.
Szia,
probald meg a legujabb K-lite codec packet.
Nekem a patchek ota maga a jatek szaggat.😞 De egyelore nem akarom ujratelepiteni, meglatom i lesz az 1.5 utan. Van valaki olyan aki tervezi a DLC megvasarlasat?
A hivatalos oldalon van fenn par info a DLC-ben szereplo hosokrol.
Peace
probald meg a legujabb K-lite codec packet.
Nekem a patchek ota maga a jatek szaggat.😞 De egyelore nem akarom ujratelepiteni, meglatom i lesz az 1.5 utan. Van valaki olyan aki tervezi a DLC megvasarlasat?
A hivatalos oldalon van fenn par info a DLC-ben szereplo hosokrol.
Peace
Ez pedig a Warlock, Dungeon, Dark elf evolúció:
HoMM 1 Warlock town: (itt még milyen kis barátságos volt)
HoMM 2 Warlock Town: (aztán kezdett bedurvulni)
Homm 3 Dungeon: (itt már egész gonosz, bár kicsit sejtelmes, inkább alattomos)
HoMM 4 Asylum: (ennek a zenéje egyenes irritál, egyszerûen utálom, szerintem borzalmas!)
Végül HoMM 5 Dungeon: (ismét sejtelmes, bár sokkal gonoszabb)
HoMM 1 Warlock town: (itt még milyen kis barátságos volt)
HoMM 2 Warlock Town: (aztán kezdett bedurvulni)
Homm 3 Dungeon: (itt már egész gonosz, bár kicsit sejtelmes, inkább alattomos)
HoMM 4 Asylum: (ennek a zenéje egyenes irritál, egyszerûen utálom, szerintem borzalmas!)
Végül HoMM 5 Dungeon: (ismét sejtelmes, bár sokkal gonoszabb)
Ez jó! Ezt végigjátszhatjuk minden várral! Itt pl a barbár vár evolúciója:
Heroes of Might and Magic 1:
Heroes of Might and Magic 2:
Heroes of Might and Magic 3:
Heroes of Might and Magic 4:
Heroes of Might and Magic 5:
Heroes of Might and Magic 1:
Heroes of Might and Magic 2:
Heroes of Might and Magic 3:
Heroes of Might and Magic 4:
Heroes of Might and Magic 5:
Ez jó kérdés, mert nálam nem ment win7 64-bit alatt de haveromnál meg igen. De elvileg kiadják olyan állapotban is, hogy elinduljon az új oprendszereken, lásd pl.: commandos, cnc, red alert, stb.
Szerintem ha megveszed az elsõ 3 részt egybe ami 2 ezer forint annak mennie kell, de érdeklõdj még hátha valaki többet tud mondani.
Szerintem ha megveszed az elsõ 3 részt egybe ami 2 ezer forint annak mennie kell, de érdeklõdj még hátha valaki többet tud mondani.
jelenleg is játszom a heroes 2-vel windows7 64bit-en
Nem hiszem, hogy azok megjelentek volna magyar nyelven is. Talán annyit tudsz tenni, hogy szétnézel hátha valaki csinált hozzájuk magyarítást, de a HOMM2-höz tuti van magyarítás csak azt nem tudom milyen minõségû.
sziasztok tudom nem ide tartozik de nem tudjátok hol vehetem meg magyarul a herors 1-2-õt ?
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
a king's bounty-ban elég jól mûködött a petes dolog, ha itt is sikerül hasonló szinten megvalósítani nagyot dobhat a játékélményen
Aha, ebbõl a cikkbõl látszik, hogy az eredeti történethez semmi köze nem lesz, azt lezárták és kész. Ettõl függetlenül még lehet jó a DLC, ha lesznek benne ugyanúgy cutscenek, meg a sztori jó lesz. Ahogy elnézem saját petunk is lesz, amit még nem tudom mennyire lesz jó, egy might and magic heroes játékban lévén, hogy ez nem egy mmorpg, de majd meglátjuk. Nekunk az eredeti kampány sztorija nagyon bejött, úgyhogy már várom ezt, akkor is ha már nem a black hole csinálja.
Ebben a cikkben találhatunk infokat a történetrõl, persze nem biztos, hogy igaz...
A zenével kapcsolatban egyetértek, és a H4 városképeit is szeretem, de azért azt el kell ismerned, hogy ott nagyjából minden városkép hasonlóan festett, a különbözõséget be kellett áldozni annak, hogy a terepfajták megjelenhessenek a városban. Egyébként pont a 4 az egyetlen, ahol a Haven bejövõs faj nekem, ebben az egyben nem untam (köszönhetõen a Winds of War kiegészítõnek).
Lvl30, de lesz ez még jobb is, nincs még kipucolva a map. 😊
Egyébként tudja, hogy valaki, hogy mirõl fog szólni ez a DLC. Mert itt Crag Hackrõl beszél mindenki, de hogy fog ez kapcsolódni az 5 testvér sztorijához? Sehogy?
Nagyon hiányzik nekem egy Academy ebbõl a 6-os részbõl. Viszont a története zseniális én kíváncsi vagyok hogy fognak majd egy kiegészítõt csatolni ehhez a sztorihoz új townokkal.
Egy dolog szintje nem változott, és az a zene (mivel azt mind a 6 részhez ugyanaz a koma csinálta). És az továbbra is zseniális 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ez viszont zseniális (2. rész)
Ez viszont zseniális (2. rész)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
😊)
Nekem minden alkalommal egy vasútállomás jut eszembe errõl 😊
Nekem minden alkalommal egy vasútállomás jut eszembe errõl 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nemrég elõvettem a 4-et, de sajnos a laptopon valamiért nem megy rendesen (eleve széthúzza a képet 16:9-re és mellette egy idõ után széthullik a kép). Grafikailag mai szemmel elég karcsú (a 3 is), de amikor kijöttek az elõzõ részek mindig a kornak megfelelõ (pontosabban akkori mércével szép) volt a grafika. A játékmenet viszont így visszanézve sokat javult a részek alatt. A 2-t pl próbáltam 2-3 évvel ezelõtt, de nagyon zavart pár dolog, ami kijövetelekor nem tûnt fel.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Kapcsolódok a threadhoz egy kicsit.
Szerintem mindegyik játék zenéje zseniális, ahogyan a játékok is. Vannak részek, amelyek más irányba mozdultak el, mint az elõdeik, ami lehet sokaknak nem jött be, de a fejlesztõk csak újítani akartak, amivel nincs semmi baj.
A 1. és a 6. rész sajnos kimaradt nekem (szóval ezekrõl nem vélekedek), de a többi közül a 3. volt a kedvencem. A többivel is sokat játszottam, de a 3 az egyetlen ami a megismerése óta (2000) is elõkerül a mai napig. (Elõtte a 2-t nyûttem, mikor kijött a 4 egy darabig azt, az 5-tel is játszottam egy "keveset".)
Mindegyiknek megvan a szépsége. (Bárki bármit mond, szerintem a 4-nek volt a legjobb a Skill rendszere.) Mindegyik részt bátran merném ajánlani bárkinek, és szerintem kár vitatkozni, hogy melyik a legjobb, mert ízlés dolga, hogy kit éppen melyik fog meg.
Szerintem mindegyik játék zenéje zseniális, ahogyan a játékok is. Vannak részek, amelyek más irányba mozdultak el, mint az elõdeik, ami lehet sokaknak nem jött be, de a fejlesztõk csak újítani akartak, amivel nincs semmi baj.
A 1. és a 6. rész sajnos kimaradt nekem (szóval ezekrõl nem vélekedek), de a többi közül a 3. volt a kedvencem. A többivel is sokat játszottam, de a 3 az egyetlen ami a megismerése óta (2000) is elõkerül a mai napig. (Elõtte a 2-t nyûttem, mikor kijött a 4 egy darabig azt, az 5-tel is játszottam egy "keveset".)
Mindegyiknek megvan a szépsége. (Bárki bármit mond, szerintem a 4-nek volt a legjobb a Skill rendszere.) Mindegyik részt bátran merném ajánlani bárkinek, és szerintem kár vitatkozni, hogy melyik a legjobb, mert ízlés dolga, hogy kit éppen melyik fog meg.
A heavy cost. I pay it gladly.
Ízlések és pofonok, nálam messze a HoMM 5 town (haven) téma viszi a prímet 😊
És akkor már a HoMM 2 se maradjon ki a sorból, mert szerintem hangulatát tekintve ez is jobban passzol ehhez a középkorias tematikához, mint a 4-ben levõ:
És akkor már a HoMM 2 se maradjon ki a sorból, mert szerintem hangulatát tekintve ez is jobban passzol ehhez a középkorias tematikához, mint a 4-ben levõ:
Nekem is. Sajna mégegy olyan jó rész nem lesz. A hangulata annak volt szerintem a legjobb, az eégsznek volt egy atmoszférája. A zenék nagyon ott voltak, a rajzok minden mesebeli volt. A sztori nagyon jó volt. És igen amiért mindenki utálja én meg szeretem, hogy a hõs aktívan beszállt a csatába.
ki beszélt itt a town theme-ekrõl? a városok dizájnjáról volt szó.
mellesleg a 4. rész a kedvencem, csak mondom.
mellesleg a 4. rész a kedvencem, csak mondom.
Egyet nem értek. Azt elhiszem hogy a heroes 3 at hozzátok fel mindenben, mert a 4 nem tetszett nektek, de town themeben nem kéne! Hasonlítsd már össze a homm 4 castle town theme-jét a 3-al lehet hogy a HOMM4 volt szerintetek a legrosszabb HOMM játék de town theme-ben az összeset magasan veri. HOMM4-ben olyan operát vágtak a castlehoz, hogy amikor bementem mindig épületet felhúzni sírva fakadtam. Zeneileg a HOMM4 a legjobb mind a 6 rész közül. A townok zenéje magasan veri az összes részét. Íme:
igen, nyilván az animáció meg a zene sokat fog még dobni rajta. remélem valahogy megoldják, hogy ne úgy nézzenek ki az épületek, mintha papírból lennének.
Az tény, hogy a h3-ban volt a legszebb a városkép. Az egy mestermunka volt.
De a mostanit még csak képen láttuk, élõben (animálva) még nem. Nekem kicsit olyan üresnek tûnik, ha ránézek nincs az az érzésem, hogy laknak abban a várban. De még az sem biztos, hogy az a végleges kép, majd kiderül.
De a mostanit még csak képen láttuk, élõben (animálva) még nem. Nekem kicsit olyan üresnek tûnik, ha ránézek nincs az az érzésem, hogy laknak abban a várban. De még az sem biztos, hogy az a végleges kép, majd kiderül.
tudom, unalmas már, hogy mindig felemlegeti valaki a heroes 3-at, de szerintem ez az új haven townscreen nyomába se ér hangulatilag ennek:
nem értem, hogy ha több mint 10 évvel ezelõtt meg tudták csinálni ilyen szépre, akkor ma miért nem.
nem értem, hogy ha több mint 10 évvel ezelõtt meg tudták csinálni ilyen szépre, akkor ma miért nem.
A hiányzó városnézetet úgy érti, hogy amikor megjelent a játék, akkor nem voltak benne teljes képernyõs városok, csak egy kis ablak amiben egy kis animáció volt a városról. Nem jelent meg rajta az összes épület, nem volt interaktív, stb. A rajongók nem voltak elégedettek, ezért nagy nehezen sikerült rávenni a Ubit, hogy csináljon rendes várnézeteket. Ezt most meg is kapjuk a következõk, 1.5-ös patchben valamikor július közepén.
Jól néz ki a Haven is, ebbõl a stílusból nemsokmindent lehet kihozni. Még mindig várok egy olyan Heroes-t, amelyben nincs benne a Haven, már unalmas ez a sok középkori ember.
Remélem jövõ héten az Inferno és a Sanctuary képe is kikerül a hivatalos oldalra.
A régi részek témához, szerintem a VI veri a III-at és az V-öt (viszont nálam a IV-et nem, mert az nálam a csúcs, ott minden valahogy tökéletesen passzolt), az V nekem annyira nem is volt meg, pár évvel a megjelenése után gyorsan végigvittem, a kiegekre már nem is volt türelmem, sosem tetszett, hogy a várak szinte egy az egyben a III-ból lettek átemelve kis változtatásokkal. A VI ennél továbbment, nincsenek béna törpék és a történt is valamivel jobb lett. A III persze fantasztikus volt 13 évvel ezelõtt dehát sokminden kezdetleges volt még akkor. A városképeknek viszont tényleg az volt a csúcsa, utána újat már nem tudtak mondani, az V-ben is a "körbeforgatható torony" koncepció is hagyott némi kívánnivalót maga után.
Remélem jövõ héten az Inferno és a Sanctuary képe is kikerül a hivatalos oldalra.
A régi részek témához, szerintem a VI veri a III-at és az V-öt (viszont nálam a IV-et nem, mert az nálam a csúcs, ott minden valahogy tökéletesen passzolt), az V nekem annyira nem is volt meg, pár évvel a megjelenése után gyorsan végigvittem, a kiegekre már nem is volt türelmem, sosem tetszett, hogy a várak szinte egy az egyben a III-ból lettek átemelve kis változtatásokkal. A VI ennél továbbment, nincsenek béna törpék és a történt is valamivel jobb lett. A III persze fantasztikus volt 13 évvel ezelõtt dehát sokminden kezdetleges volt még akkor. A városképeknek viszont tényleg az volt a csúcsa, utána újat már nem tudtak mondani, az V-ben is a "körbeforgatható torony" koncepció is hagyott némi kívánnivalót maga után.
köszönöm a hosszú véleményezést, kedvet kaptam hozzá Én is!😄😊 <#worship>#worship><#worship>#worship>
hogy érted ezt a hiányzó városnézetet?!
ezt mikor javítják, milyen patch?😊
hogy érted ezt a hiányzó városnézetet?!
ezt mikor javítják, milyen patch?😊
nekem dvd-s van, a product key-t elvileg a netes accounthoz rendelte hozzá, mikor a noteszre is feltettem a játékot, emlékeim szerint nem kellett a kóddal akkor újra aktiválni, csak tán elõször online módban kellett indítanom a játékot, bejelentkezve az accomra, azóta megy offline-ban, online-ban is...steam-es verzió nem tudom, hogy mennyiben különbözik
Hali!
Van nekem egy olyan problémám hogy steamen megvettem a játékot és a luncher állandóan kéri a product key-t amire állandóan azt írja hogy already in use! Már játszottam vele pára de újra lett húzva a rendszer mert lett bele rakva új hardware és azóta csinálja ezt a szarságot még mielött azzal jönne valaki hogy lehet másik accra regisztráltam most mondom hogy nem így történt mert ez az egy accom van! Ebben kérnék tölletek sürgõs segítséget elörre is köszönöm!
Grotesque
Van nekem egy olyan problémám hogy steamen megvettem a játékot és a luncher állandóan kéri a product key-t amire állandóan azt írja hogy already in use! Már játszottam vele pára de újra lett húzva a rendszer mert lett bele rakva új hardware és azóta csinálja ezt a szarságot még mielött azzal jönne valaki hogy lehet másik accra regisztráltam most mondom hogy nem így történt mert ez az egy accom van! Ebben kérnék tölletek sürgõs segítséget elörre is köszönöm!
Grotesque
pont most játszom végig újra a SoD-t, és még mindig akkora csalókirály mint rég 😄D
Sztem a 6. rész keresztbe-hosszába megeszi a 3. részt, a kiforratlansága és a hiányzó városnézettel együtt.
A 3. rész legmagasabb nehézségen egy vicc a gép ellen, teljesen friss élményem hogy a necro katapultja egy körben 3 lövésbõl leszedte az íjjásztornyaimat, és az 58 darab halállovagja egy kivételével minden körben dupla sebzést kapott...persze a legfontosabb körökben végig megkapta.
Nem szívesen szólom le mert HoMM, de én mindig csak a sztori miatt viszem végig..mármint hogy pontosan hol is lett Gem druida..stb.
A 6. rész mellett meg sem szólalhat....a kézzel rajzolt, és nosztalgikus hangulatban meg a 2. rész veri.
Tény hogy sosem fogom kedvelni mert elpusztították benne a megismert/megkedvelt világot...és ahogy látom így utólag ez a játékra nézve is katasztrófa lett.
Sztem a 6. rész keresztbe-hosszába megeszi a 3. részt, a kiforratlansága és a hiányzó városnézettel együtt.
A 3. rész legmagasabb nehézségen egy vicc a gép ellen, teljesen friss élményem hogy a necro katapultja egy körben 3 lövésbõl leszedte az íjjásztornyaimat, és az 58 darab halállovagja egy kivételével minden körben dupla sebzést kapott...persze a legfontosabb körökben végig megkapta.
Nem szívesen szólom le mert HoMM, de én mindig csak a sztori miatt viszem végig..mármint hogy pontosan hol is lett Gem druida..stb.
A 6. rész mellett meg sem szólalhat....a kézzel rajzolt, és nosztalgikus hangulatban meg a 2. rész veri.
Tény hogy sosem fogom kedvelni mert elpusztították benne a megismert/megkedvelt világot...és ahogy látom így utólag ez a játékra nézve is katasztrófa lett.