10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#9024 Lesz, várom már én is. -
#9023 Elgondolkoztam a napokban, hogy ahhoz képest, hogy kikiáltották a játékról, hogy nem olyan jó meg minden még elég szép számmal nyomatják az emberek. Más játékoknak ilyenkor ki van halva a topikja és rá se néznek itt meg azért mindig van téma, meg újítások, ez az. Annyira nem lett rossz ez a game ezek szerint mások szerint sem. Szerintem a 4 után a második legjobb és remélem, hogy lassan lesz majd valami kiegészítő. -
#9022 pontosan... amíg nem nyomsz rá a kis nyilacskára, hogy ösvényt válassz, addig semmi nincs kőbe vésve, elérheted a vérpontokkal is a szükséges mennyiséget -
#9021 Antonhoz jól illik nagyon a Blood. Ha gyógyítasz akkor nagyon nagy mértékben fog nőni a tears. Ettől még elérheted a Blood szintet is. Bár nekem általában 4.dik pályán szokott sikerülni teljesen kimaxolni az egyik oldalt, szóval vigyázz nehogy túl sokat lőj el a tearsre és utána már ne tudd kimaxolni, mert ki futsz az időből.
Kardot vörös színűt adja a kezébe! Az nagy mértékben fogja tolni a blood felé. És igyekezz inkább bloodos varázslatokat ellőni.
Egyébként én normalon játszom és most nem healelem a lényeimet sehogy. A Vestallal gyógyítok és úgy tzaktikázom, hogy ne veszítsek nagyon embert. -
#9020 régóta toloma heroest, de közelről sem vagyok olyan profi mint Ti, sőt, nem mélyedek bele túlságosan, de azért iygekszem alap dolgokra figyelni. Viszont a könny szintet értem el Antonnal, úgy, hogy a vérre hajtok :-) Pedig direkt nem engedem el a visszavonulókat, midnenkit lenyomok, igaz a csatában sokat gyógyítok... Azért mert elértem a könny szintet, bejöhet még a vér is, amíg nem választom ki eyiket sem?
Ja, múltkor a pálya felénél vettem észre, hogy nem adtam a kezébe dinasztia kardot...ehhh -
#9019 sorry, nem hülyének nézlek, csak emberek vagyunk, be-benézünk dolgokat.. amúgy nem figyeltem, hogy a desinty fegyver ad-e, különösebben nem foglalkoztam vele, a bloodra nyomuló hőseimmel eddig mindig sikerült összeszednem elég vérpontot, és nem foglalkoztatott, hogy mennyi tear-jük van, hisz nem automatikus az ösvényváltás, gyakorlatilag mindkettőből lehet "maxon" a pontérték, mielőtt döntenél köztük.. meg persze az is lehet, hogy eddig mindig sikerült a "kitűzött jellemnek" megfelelő fegyvert adni a hősök kezébe -
#9018 Nem vagyok hülye egy darab képességem van most kezdtem el és az Blood. Nem ma kezdtem a játékot ennyire nem vagyok suta. Rájöttem egyébként közben, az is adja a pontot, hogy milyen kard van a hős kezében. Mivel a griffin swordot raktam be ami világos színű kard a tearsra rakott, vannak vörös szinű kardok, azokat kell bloodos kezébe rakni és akkor bloodhoz adnak. Ennyire egyszerű, csodálkozom, hogy ti ebbe nem futottak bele, vagy nem raktatok semmit a hős kezébe? -
#9017 Blood pontokat sokkal nehezebb összeszedni, főleg Havennel. Ami segít, hogy az arénákban mindig a támadást adó pontokat választod (az ad 25 blood reputationt), illetve támadóvarázslatokat legalább egyszer elnyomsz egy csatában. De mint írtam, Havennel elég nehéz, mert a legtöbb tanulható varázslat Tears kategória vagy Neutral. -
#9016 ill igaz, hogy írtad, hogy csak blood-os képességed van, de azért ellenőrizd le még egyszer... csodálkoznék, ha semmilyen módon nem gyógyítanád a lényeidet... -
#9015 valszeg rendszeresen használsz valami tears-alapú képességet a csatákban (pl gyógyítás, regeneráció, erősítés, stb)
-
Lokker #9014 Talán valami mellék küldetésért járt könny pont. Ha jól emlékszem, csata alatt egy blood-os képességért 8 blood pont járt. -
#9013 Gyerekek, valaki meg tudná mondani pontosan mitől nőnek a blood és tears pontok. Blood-os Antont indítottam, szóval könyörtelen vagyok, nem hagyok életben senkit és csak bloodos képességeim vannak és csak ezeket használom. Ennek ellenére azt látom hogy a tears felé nagyobb a csík mint a blood felé. Mégis mitől nőnek a Tears pontjaim ha semmi olyat nem csinálok ami ezt indokolná? Esetleg az is befolyásolja, hogy milyen kard van a kezemben? Vagy mit kéne csinálni? Én full bloodos Anton-t akarok, szerintem jobban illik a természetéhez, hiszen egy bosszúálló kemény srác, aki könyörtelenül le akarja vadászni a facelesseket. -
#9012 Akkor ez sokkal könnyebb volt a Blood-dal. Tearsen se Veyer se Sarah nem áll be és még konvertálni se lehet, szóval egy hatalmas szívás volt az egész pálya. -
#9011 Argh, nyissátok meg új ablakban a képet. -
#9010 Úgy látszik akkor ez is más a vér útjával. Amikor legyőzőm Sarah-t, akkor Veyer lelép és megkapom helyette Sarah-t, mint egy lvl26 hőst. És amit hozzá rakok lényeket, azok kb egy fél épületnyi utánpótlást kapnak hetente. Pontosan nem néztem a szaporodásszámokat.
Az utolsó Darkness Elemental harc meg szintén csak 1 kör volt :)
És ez nem az összes lényem, volt még Sarahnál is valamennyi, meg a várakban.
-
#9009 Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már játszották Irina és Sandor kampányát? Hogy a két kampány végig összefügg, vagy az első pálya után azért különválik? -
#9008 Konvertálva könnyebb, fura, hogy bloodon nincs akkor ilyen nehezítés. Az 5. stack még trivial a 6. low és a 7. moderate lesz HA időben érsz oda, mert ha nem annál jobban durvul :D Amúgy mi az hogy Sarah termeli neked a lényeket? Sarah nem egy hős akit irányithatsz mit termel? Nekem csak párbeszédben jelent meg, de nem volt ott a játékban miután levertem nem lehetett irányitani nem voltak lényei. -
#9007 Mármint miután beállt hozzám, utána termeli a lényeket a hét elején. És most öltem le az 5. stack-et és lazán leszedtem őket. Mondjuk Blood vonalon megyek, így nem is volt olyan lehetőség, hogy meghagyhatom a várakat Havennek egy kis extráért. Már van akkora seregem, hogy a legutóbbi 700 Darkness Elemental is trivial nehézség volt. -
#9006 Pontosan mi a problémád? Sarah-t le kell gyakni egyből az elején a kedző hadseregeddel. Amúgy eddig te mivel játszottál? Általában az ellenfél lényei szaporodnak ezért nem érdemes nyomkodni vakon a homokórát mert túltermelnek. Amúgy itt nagyon meg fogsz izzadni. A dark elementalok olyan utemben szaporodnak, hogy nem vagyok egyáltalán rossz játékos de nekem normálon 5 ször kellett ujrakezdenem és a 6. 7.dik dark elementalt kínkeservesen öltem le, utána a főboss meg egy vicc volt. Mondjukj én a secondary questekre is rámentem, úgy hogy nem konvertáltam át egy várat sem infernora és legyaktam a portmeyroni lovagokat is.
Egy elég kellemes pálya az a 4.dik :D Én egyébként élveztem sztori szempontjából, anastasya meg anton is beköszön meg Azzie-vel is lesznek párbeszédek.
Szerintem egy remek kis játék ez a heroes 6 200 óra simán van benne de még így is rövid nekem. -
Carmageddon #9005 Máshogy nem lehetett volna elindítani, mert autómatikusan frissül. -
#9004 hát..ha dvd-s verzió, akkor írd be a kódot... ha steam-es, akkor nem tudom, írj tán a supportnak...ha warez, akkor meg nem kellett volna frissíteni.. -
Carmageddon #9003 Azt csináltam vele, hogy volt az új patch és fel kellett rakni mert automatikus és elindítottam az uplayt és ez fogadott egy cd key beírása. -
#9002 eddig nem kért cd-kulcsot, és most kér
pontosan milyen verziód is van és mit csináltál vele azóta, mióta utoljára elindult? -
Carmageddon #9001 De nem úgy hanem elindítani a játékot valahogy? -
#9000 Interneten másik ember ellen tudsz vele menni. -
Carmageddon #8999 Akkor mit tudok vele csinálni?, semmit? -
#8998 tudtommal nincs olyan opció... nekróknál van asszem, hogy ha megmurdel, akkor ingyé újra meg lehet venni (feltámasztani)... de lehet rosszul rémlik -
#8997 Hát akkor ez átbaszás erőteljesen, sok din pontért vettem egy ilyen Jóskapistát, de akkor minek?
Viszont akkor hol találom az ingyébe hős opciót? -
#8996 Infero 4. pályáján nem tudom, hogy bug vagy feature, de a Sara-nál lévő lények szaporodnak. -
#8995 Az nem ingyen hős. Az csak annyi, hogy amikor "saját" hőst készítesz, akkor választhatod neki azt a képet is. A saját hősökkel meg ugyebár multiba lehet játszani. A lényfejek is becsapóssak, legalább is én azt hittem, hogy majd az adott lényből kapok a pálya elején, de nem, azok is csak képek, amit ki lehet választani dinasztia képnek -
#8994 Még egy kérdést engedj meg: veszek klafa hőst is a dinasztia menüben azaz a kívánságok oltárán. De mikor indítom a pályát, nem ajánlja fel, hogy az egyik heylre ingyen hőst válasszak. Mit csinélok rosszu? nem hőst kell vennem, hanem ez is valamilyen vehető bónusz? vagy hogyan?
előre is köszi! -
#8993 Jó dolog ez a UPlay, tökre hasznos. Pl ilyen twitteres híreket közöl meg mindenféle. Az nem baj, hogy állandóan gáz van vele, meg lassú, meg mindenkinek elege van belőle kivéve a kalózoknak mert ők röhögnek a markukba. Biztos találkozunk még vele a jövőben is pl az Assassin's Creed 3-nál ahol újabb kellemes perceket fog okozni a UPlay a legális vásárlóknak. Így van ez jól. -
Carmageddon #8992 Most nekem cd keyt kér a játék, ha elindítom az uplayt. -
#8991 nekem chrome-om és firefox-om is van, chrome-ba nem találtam nyomát, de a firefox-ban a kiegészítők között találtam UPlay dolgokat... letörölni nem sikerült, de minden esetre letiltottam... azt nem néztem, hogy IE-be belekontárkodik-e -
#8990 Most akkor mit is kéne letörölnöm és honnan? -
#8989 yep -
#8988 Ez a jellemző helyek megnyitása? ez kell ahhoz, hogy 3 helyem legyen ezüst szinten? mert piilanatnyilag itt tartok. -
#8987 az új dinasztia-slotokat úgy kell "kinyitni" a dinasztia-oldalon (menüben legfelül), de ha jól rémlik, akkor ezüst és arany dinasztia-szint kell a kinyitásukhoz.. -
#8986 Sziasztok!
Egy kérdés: Kastély 2. pályát kezdeném, amihez okosan olvasom a végigjátszást is időspórolási célzattal. Ott azt írják, hogy akár 3 dinasztia képességet is választhatnék a hősömnek, Antonnak, de én csak egyet tudok, azaz egyet enged. Ezakkor most hogyan van? Az én készülékemben van a hiba vagy a leírásban.. Nem mintha olyan túl sokat érne ez a dinasztia dolog.... -
Carmageddon #8985 Aha értem, hát tök jó azért.