Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
tûzfalakban általában be lehet tenni olyat, hogy biztonságos alkalmazás, vagy hogy kivétel, vagy egyéb hasonló megnevezésen szerepel... próbáld meg megkeresni és megadni neki a játék exe fájljait
Ezért nem indult el a fõmenüje, az egy dolog hogy updatel, csak nem normálisan.
De most már jó

Viszont az online játékot és a dinasztia, oltár cuccokat nem érzem olyan ütõsnek vagy értelmesnek.... annál inkább érzem a mentések korlázotott számát hátránynak és rettegek, hogy bármikor egy bug elviszi az addigi játékállásomat....
a dinasztia-extrákat akkor lehet beválasztani, amikor az adott pálya indul (figyelem, a lényképek nem azt jelentik, hogy kezdéskor lesz olyan lény nálad, csak az avatárodnak választhatod kinézetnek)
Viszont elértem a bronz szintet a dinasztia kívánságok oltátárn és választottam újabb extrákat. Hol tudom ezeket beválasztani, hogy aktívak legyenek a küldetésben? Necro 4-es kampányt kezdem ippeg.
Képzettségek: amiket írtál, köszi, nagyrészt ezzel képben voltam, csak az nem volt világos - de ezt is megerõsítetted - hogy a mágikus hõsnél a fizikai tehetség nem játszik. Ezteket a cuccokat átpasszolom Ludmillának, nála van fiz teh. Ana-val pedig mágiára gyúrok ezerrel :-)
egyrészt nem szintfüggõ, hanem akkor lehet, mikor a hõs eléri a megfelelõ vér/könny szintet, és specializálódik az adott útra (kasztot vált).. ha megtörtént, akkor is elõször be kell csukni a karakterablakot, és újra megnyitni, utána lesz csak aktív az újraelosztás ikon...
és ahogy elnéztem, kampányban mûködik, többjátékos módban nem...
Fizikai (Might) képességek, Mágikus (Magic) képességek és a Hõsi képességek.
A Hõsi képességekben frakció és hõsfüggõ képességek vannak, ott nem lehet "választani" semmit.
Fizikai képességek alatt olyanok vannak, mint Megtorló csapás, Erõsítés, Diplomácia, Taktika, Logisztika, stb (leginkább a H3 skilljei), míg a Mágikus szekcióban a különbözõ "varázslatok" illetve a Varázsláshoz köthetõ képzettségek, képességek
a "harcos" hõsök és a "varázsló" hõsök között az egyik legalapvetõbb különbség, hogy a 3. szintû képességek közül a Might alapú hõs a Fiziaki szekcióból választhat, míg a Magic alapú hõs a Mágikus képzettség-fán választhat 3. szintû képességeket/varázslatokat, értelem szerûen az "ellentétes" listából csak a 2. szintûeket tanulhatja meg
A Fizikai tehetséget hol tudom kifejleszteni?? vagy az alap és varázslónak nincsen???
Ha a dinasztia lapon osztod el a menüben, ott az elõre elosztott képesség egy dologra lesz hatással, a párbaj módra..
Meghatározhatod a hõs nevét, szakosodását, kinézetét, stb, az megmarad a sima multira, de amit ott a képességfán elosztasz 30 pont, az csak a párbaj módban fog megjelenni, sima multiban 1 szinten kezdesz, 1 elosztható ponttal, arra hatással nincs, akár elõre elosztottad a pontokat, akár nem
játék szinkronizálás a következõképp néz ki nálam..
... 85% - 86% - 87% - 88% - 89% - 86% - 87% - 88% - 89% - 90% - 91% - 88% - 89% - 90% - 91% - 92% - 93% - 86% - 87%... és így tovább...
<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls