Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha értem, és így nem lehet elindítani sehogysem?
Shiwo
elvileg igen, gyakorlatilag találkoztam már olyan tûzfallal, ami nem szólt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Akkor hiába is próbálom elindítani online módba.
Guren
meglehetõsen

Mennyire folyásolja be az eredetiség?
Van egy ismerõsöm annak a tûzfallal is mûködik.
Értesíti a tûzfal ha blokkol az új programot.
Shiwo
nem javaslom, hogy hosszabb idõre kikapcsold a tûzfalat, mert nem hiába találták ki, de pár perc belefér egy teszt erejéig, ha kikapcsolod és megy a játék, akkor azzal lesz a bibi, minden esetre utána kapcsold vissza...

tûzfalakban általában be lehet tenni olyat, hogy biztonságos alkalmazás, vagy hogy kivétel, vagy egyéb hasonló megnevezésen szerepel... próbáld meg megkeresni és megadni neki a játék exe fájljait

Hát úgy sem megy, ki kell kapcsolnom a tûzfalat akkor?
Ja, hogy onnan kell indítani köszi.
Shiwo
a uplay kezdõképernyõn belogolsz, onnan indítod a játékot, elindul a játék és mikor bejön a fõmenü, akkor az megpróbál csatlakozni a conflux-hoz... ha nem teszi, lehet megfogta a tûzfalad

Shiwo

Hogy ne offline modban legyek a conflixra kéne csatlakoznom ahhoz írja a hibaüzenetet azt hogy szüntetem meg?, hogy tudjak csatlakozni rá?
Csak annyi volt a baja, hogy az 1.4-es patch nem volt rajta, rendesen. Most már bejön a fõmenüje is.
Ezért nem indult el a fõmenüje, az egy dolog hogy updatel, csak nem normálisan.
De most már jó
j0nNyKa
el kell indítani, és updatel.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hol kell az 1.4-es pachet leszedni hozzá?
Shiwo
igen, az 1.5-ös javításban lesznek benne és igen, jön egy DLC

kerla
Szégyellem magam, de nagyon nem érdekelnek a városkinézetek :-) Egyébként mikor jönnek? az 1.5.ös paccsban lesznek? De lesz vmi fizetõs kieg is ha jól tudom...

Botond
Na ez lett a vége. Falura jó ez, városban meg nem nézik. 😊

Egyébként a nagák és a barbárok vára bõven megütik a korábbi részek várainak a szintjét szerintem. 😊 Nekem csak a maradék 3 nem tetszik annyira. Amik eddig a legjobbak voltak az elõzõ részekben lettek most elrontva. De lehet, hogy csak nekünk vannak nagy igényeink az 5. rész után. 😊
A barbárok és a nagák várát tökéletesen eltaláltak, szerintem nagyon szép munkák. Viszont a másik három elég gyengére sikeredett. Szerintem az épületek nagyon elütnek a háttértõl, nem olvadnak bele, nem látom azt a bizonyos egységet benne, mint a másik két várnál. Bár az inferno se rossz, ott csak a fal nem tetszik és a falhoz közel lévõ kis épület középen.
Shiwo
talán azért nem sikerült jól a Haven, mert részben felülrõl látszik és az axonometrikus arányokat nem sikerült jól eltalálniuk, ezért van furcsa érzete az embernek, ahogy ránéz, ezért tûnnek aránytalannak az épületek.. meg hát az épületek és a talaj találkozása sem lett olyan jól eltalálva , az árnyékolás sem frankó... a többi az még egész jó is lett, a mostaniaknál jobban mutatnak mindenképpen, de azért a H3 és a H5 által magasra tett lécet sajnos nem sikerült megugorniuk

Nagyon szépen mutatnak így együtt:

Így is legalább teljes képernyõsek a városképek és elég jók is kivéve a Haven-t érzem picit gyengébbnek.
kerla
köszi, rendben, remélem lassan meglesz a max vérszint, mert újraosztanám a pontokat, hiszen az elején pár haszontalan varázslatot beválasztottam...

Viszont az online játékot és a dinasztia, oltár cuccokat nem érzem olyan ütõsnek vagy értelmesnek.... annál inkább érzem a mentések korlázotott számát hátránynak és rettegek, hogy bármikor egy bug elviszi az addigi játékállásomat....

Shiwo
ha eléri a maxot, akkor lesz majd a csíknál egy kis felfele mutató nyíl, arra rákattintasz, és lesz egy animáció... utána ha bezárod a hõs karakterlapját és újra megnyitod, akkor már elvileg engedni fogja az újra elosztást

a dinasztia-extrákat akkor lehet beválasztani, amikor az adott pálya indul (figyelem, a lényképek nem azt jelentik, hogy kezdéskor lesz olyan lény nálad, csak az avatárodnak választhatod kinézetnek)

kerla
Akkor ha jól értem, ha a vér szintem (mert én erre gyúrok) eléri a maxot (egész csöppnyi hiányzik csak), akkor engedi a képességek újraelosztását.
Viszont elértem a bronz szintet a dinasztia kívánságok oltátárn és választottam újabb extrákat. Hol tudom ezeket beválasztani, hogy aktívak legyenek a küldetésben? Necro 4-es kampányt kezdem ippeg.

Képzettségek: amiket írtál, köszi, nagyrészt ezzel képben voltam, csak az nem volt világos - de ezt is megerõsítetted - hogy a mágikus hõsnél a fizikai tehetség nem játszik. Ezteket a cuccokat átpasszolom Ludmillának, nála van fiz teh. Ana-val pedig mágiára gyúrok ezerrel :-)

Shiwo
utánanéztem ennek az újra elosztásnak...

egyrészt nem szintfüggõ, hanem akkor lehet, mikor a hõs eléri a megfelelõ vér/könny szintet, és specializálódik az adott útra (kasztot vált).. ha megtörtént, akkor is elõször be kell csukni a karakterablakot, és újra megnyitni, utána lesz csak aktív az újraelosztás ikon...

és ahogy elnéztem, kampányban mûködik, többjátékos módban nem...

Shiwo
értelem szerûen egy hõs vagy "harcos" és Fizikai tehetséggel bír, vagy "varázsló" és Mágikus tehetséggel bír, kifejleszteni nem lehet, varázstárgynál ez annyit tesz, hogy adott tárgyat csak a Might vagy csak a Magic típusú hõs használhatja..

Shiwo
A képzettség-fa 3 nagy csoportra bontható:

Fizikai (Might) képességek, Mágikus (Magic) képességek és a Hõsi képességek.

A Hõsi képességekben frakció és hõsfüggõ képességek vannak, ott nem lehet "választani" semmit.

Fizikai képességek alatt olyanok vannak, mint Megtorló csapás, Erõsítés, Diplomácia, Taktika, Logisztika, stb (leginkább a H3 skilljei), míg a Mágikus szekcióban a különbözõ "varázslatok" illetve a Varázsláshoz köthetõ képzettségek, képességek

a "harcos" hõsök és a "varázsló" hõsök között az egyik legalapvetõbb különbség, hogy a 3. szintû képességek közül a Might alapú hõs a Fiziaki szekcióból választhat, míg a Magic alapú hõs a Mágikus képzettség-fán választhat 3. szintû képességeket/varázslatokat, értelem szerûen az "ellentétes" listából csak a 2. szintûeket tanulhatja meg

kerla
Leírás szerint kampányban is ha elértem a 20. szintet, egy alkalommal újraoszthatom, nagy kár ha nem, mert vannak kihasználatlan képességeim...

A Fizikai tehetséget hol tudom kifejleszteni?? vagy az alap és varázslónak nincsen???

Shiwo
Kampány kezdetén, multiban 1. szinten kezdesz, 1 elosztható ponttal... szintenként kapsz 1 további pontot, amit akár ott helyben eloszthatsz a karakterképernyõn...

Ha a dinasztia lapon osztod el a menüben, ott az elõre elosztott képesség egy dologra lesz hatással, a párbaj módra..

Meghatározhatod a hõs nevét, szakosodását, kinézetét, stb, az megmarad a sima multira, de amit ott a képességfán elosztasz 30 pont, az csak a párbaj módban fog megjelenni, sima multiban 1 szinten kezdesz, 1 elosztható ponttal, arra hatással nincs, akár elõre elosztottad a pontokat, akár nem

Shiwo
jó ez az új Uplay képernyõ...

játék szinkronizálás a következõképp néz ki nálam..

... 85% - 86% - 87% - 88% - 89% - 86% - 87% - 88% - 89% - 90% - 91% - 88% - 89% - 90% - 91% - 92% - 93% - 86% - 87%... és így tovább...

<#wilting><#falbav>

Várjuk, elkell érnem egy bizonyos szintet a hõsömmel? hogy betegye a könyvbe vagy hogy van ez ?😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Shiwo
azért, mert a multiban elsõ szinten kezdesz, "tiszta" lappal.. amit elõre meghatározhatsz, az a párbaj módban lényeges, mert ott 30. szintû hõsök küzdenek

De a képzettség fán kiarkom és multiba nem jelenik meg a könyvbe, az aktív képesség.. sehol nincs üres a spellbook:/ ez miért lehet?

Shiwo
a képzettség fán... itt lényegében ami nem passzív képesség, az mind "varázslatként" funkcionál, és bekerül a varázskönyvbe

Shiwo
kampányban nem lehet újraosztani õket, csak a párbajra használt hõsöknél

vagy is az a bajom, hogy nem tudom, hogy kell berakni a spellbookba õket?!

Valaki segítene, hogy hol az istenbe lehet varázslatokat vásárolni?😄 vagy tanulni?

Én nem tudok arról, hogy újra lehetne osztani a képesség pontokat a hadjárat alatt.
kerla
Gyerekek, hõssel, Anával Necro 3. pályán elértem már a 23. szintet, de nem engedi újraosztani a kép. pontokat... mi lehet a baj?

Azért ez ott van rendesen.<#eljen>

Fullos Inferno városkép:

Szaruman
Uh... nem nagyon jutok szóhoz 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

TreDoR
Nekem is pont ez ugrott be 😊

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Shiwo
az elsõ csávó az ollókezû edward hasonmásversenyen is indulhatna <#idiota>

kerla
Ehhez csak gartulálni tudok. Szüleik ill. gyerekeik tudnak róluk?<#nyes>

Cosplay verseny elsõ 3 helyezettje:

Lacoka12
sziasztok tudom nem ide tartozik de nagyon kéne egy kis segítség hogy hol lehet megvenni a Battle vs Chess pc verzióját elõre köszönöm a segítségetek.

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni