10317
  • Pio
    Jött új Duel of Champions trailer is. Kicsit vicces nézni, hogy próbálnak epic trailert összerakni egy kártyajátékból. :D
    Hát, nem egy Etherlords, na...

• Pio
    Alapvetően az ilyen azonnal játszható, utólag fizetős modell felé tendál a játékipar és ebbe a modellbe tökéletesen illeszkedik a böngészős rendszer, hisz általában szinte semmit nem kell installálni, csak kattintasz és játszol.
    Azt azért sajnálom, hogy 3 Might & Magic cím is készül és mindhárom gyakorlatilag ezt a modellt követi, egyetlen hardcore, klasszikus stílusú M&M cím se készül (vagy legalábbis nem tudunk róla).
  • Guren
    ott a steam.
  • b-type
    csak a tartalom evés...ami egy ilyen (bár megtépázott) nagy múltú játékkal szemben nagy hiba.
  • DaemoonHunter
    Nem analfabéták, csak lusták felrakni egy játékot. Az igazság a mondandód második felében van. Szerintem semmi gond ezzel, mobilitás, 21. század, internet játssz gyorsan, szinte bárhonnan csalogató dolog...
  • Shiwo
    sztem mert sokan egyszerűen annyira analfabéták informatika terén, hogy még egy program telepítése is gondot okoz (ismerek ilyeneket)... viszont imternetezni kevesebb ész kell, beírja a címet, rákattint, hogy play éa már megy is
  • Shiwo
    nah, ez legalább ki is néz valahogy...nekem sokkal jobban tetszik, mint a Raiders
  • Guren
    de miért kell mindent böngészősre csinálni? nem tudom miért, de nekem az olyan illúzióromboló :C
  • Pio
    A Raiders mellett jön még a Might & Magic Heroes Online is, ahogy azt sejteni lehetett. Természetesen ez is free to play böngészős cím lesz.
  • Agamemnon
    Kicsit off:

Ha valaki játszott a King's Bounty játékokkal, akkor jön az új: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1345100582&SID (Warriors of the North)
  • Lokker
    A grafika nagyon hajaz a Torchlight-éra és az Age of Empires Online-éra. De attól még lehet jó lesz. Mindegy várjuk a bétát majd. :)
  • enlightened
    Egy ehhez hasonlót szeretnék a kiegészítőben látni:

• Carmageddon
    Akkor nem ez az ami itt van videóba?, mert ez full gagyi, még szarabb mint amit leállítottak.
  • Botond #9051
    Silent Hunter a 4. cím
  • Botond #9050
    Böngészős játék lesz, ahogy az Anno online is, meg még egy vmi, a settlers online már elérhető egy ideje, összesen 4 ilyen böngészős micro tranzakciós gammát akar ubi.
  • Carmageddon
    Remélem is.
  • Shiwo
    M&M Raiders (Action/RPG)

Grafikáját elnézve böngészőből játszható, esetleg telefon (bár némelyik újabb telefon ennél brutálisabb grafikát is elbír :)
  • Guren
    holnap lesz az ubisoft konferencia a gc-n, hátha lesz róla szó.
  • Carmageddon
    Valami hír az online verzióról?,a bejelentésről?
  • Shiwo
    elvileg a Microsoft Visual Studio .NET -hez tartozik... telepítsd újra (vagy fel, ha eddig nem volt meg)

esetleg szedd le innen, de szerintem csak a Visual Studio reinstall után (lehet más dll is hibádzik)
  • blau24
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem, játék indításánal az alábbit dobja ki a gép: ActiveMovie Window:Might&Magic Heroes VI.exe hiba (MFC71.DLL hiányzik) vagy 10-szer nyomok esc-et utána eltűnik de amíg be nem jön a játék vagy 2-szer eljátsza illetve amikor ki akarok lépni asztalra akkor fekete képernyő és vagy 5-ször kell ctrl+alt+delet nyomnom mire bejön a feladatkezelő és csak úgy tudom bezárni a gamet..(steam-es verzió) valaki? Előre is köszönöm!
  • suhitomi
    Ezzel én is egyetértek. Már hetek óta kínlódom, alig van időm játszani és örülök, ha még idén befejezem, pedig már csak a barbárok utolsó 3 pályája van hátra, amúgy én is normálban nyomom és pont így a jó. Régen a H3-at küldtem és ott a skirmisheket csak impossible szinten indítottam, az alatt nem volt kihívás :p
  • kerla
    Le a kalappal, én nem vetemedek erre, mert annyira fan sem, meg időm se nem van rá, elég nekem a normál. :-)
  • enlightened
    Van itt olyan aki hardon kitolta mind az öt kampányt?
  • enlightened
    Én is Antonnal tolom de hardon és így azért elég izgalmas a kaland.
  • kerla
    Köszi a válaszokat, most értem csak ide, a hétvége a melegről, borról és az örök másnapról szólt :-)
    Gyúrok Antonnal a vérre.

Hát, az easy az a totál részegen is simán végigtolom,a normálon szépen, örgeesen, de nehézségek nélkül. Hardot nem nézem, nincs idegem, időm és mazochista sem vagyok :-)
  • enlightened
    Vért izzadok Antonnal hardon, de élvezem
  • Shiwo
    nem bug, a legutóbbi javítás során "balanszolás" címszóval elvették a fejletlen verziótól a gyógyítást.... csak a fejlesztett verzióval lehet már csak gyógyítani
  • mnorbi
    hello !

elövettem ujra a játékot , megvoltam gyözödve róla hogy a nővérek tudtak gyógyitani, ott is van a skilljeik közöttt de nem találom sehol hol tudnám használni őket, ez valami bug ?
  • TreDoR
    És nyilván ezért van az, hogy heroes communityn még manapság is akad hosszászólás h5 témában (6 év elteltével), ehhez a részhez meg csak petíciós topikokat nyitnak... Én már nem is számolom a mai hanyadik.
  • Carmageddon
    Igen én is ezen vagyok, hogy a 4-diket kéne remekelni
  • Pio
    "MightMagicGame: This year the Might & Magic franchise has a lot to reveal at Gamescom (16.08.2012 - 18.08.2012)!"
    Szóval érdemes lesz figyelni a Gamescom híreket. Várhatóan szó lesz az új online játékról, esetleg a Raidersről (már ha a kettő nem ugyan az :) ) is kapunk némi infót, illetve simán kinéz a kövi H6 DLC/kiegészítő bejelentése is.
  • enlightened
    Még 3 kampány hátra van azokat hardon kéne lenyomnom, mert úgy még tovább tart.
  • enlightened
    Nem az easy egyáltalán nem normalon azon kb végig lehet rohanni. A normal miért lenne nehéz? Pont jó fokozat, van benne egy kicsit kihívás de nem sok, eddig minden pályát simán lenyomtam normalon nem okoztak különösebb nehézséget.
  • Botond #9030
    Hát, azt írja angolul, hogy easy, normal, hard, de ezt magyarra én úgy fordítanám, hogy normál, nehéz, önszopatás. :)
  • Fresh Duke
    Nem hiába hívják "Hard"-nak, gondolom. :)
  • enlightened
    El akarom kezdeni hardon a játékot de nehéz. Az a baj vele, hogy nem lehet tudni mikor rontja el az ember. Lehet 10 órát végignyomsz és a végén amikor nekimegy a váradnak az ellen egy deadly sereggel akkor jossz rá, hogy valahol elszurtad mert tul sok embert veszitettél és az egészet kezdheted újra :S Nem tudom megéri e.
  • enlightened
    Remake-lni kéne a 4-et cutscenekkel meg minden, nagyon király lenne. Remélem majd a HoMM 7-ben megint bekerül a hős és harcolni fog.
  • Cobra.
    Maga a játék jó, csak még mindig van pár zavaró bug, meg ugye ott az Uplay, a fő problémaforrás.
  • Botond #9025
    És a 4. részt felraktam fater laptopjára ma, azt viszi csak, de így végre szülőknél sem marad HOMM nélkül. :)