10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#9104 Ne trollkodj. -
AssholeHater #9103 szerk: black hole-osok -
AssholeHater #9102 Nem igaz hogyan tetszett ez nektek, mikor minden tekintetben visszalépés, visszafejlődés ez a rész, nem méltó a Heroes névhez, és ezt maguk black hol-osok is hallgatólagosan beismerik, mert tudják, hogy egy fos amit gyártottak, a kiadó parancsára. -
#9101 http://forums.ubi.com/showthread.php/595753-New-(unofficial)-enhanced-AI-for-Heroes-5-ToE-3-1-Forums
én ezt használom (remélem, h nem ua, mint az előzőben). -
#9100 Heroes 5 AI
Sokat, de még fejlesztés alatt áll, és asszem multiban nem mukodik. -
#9099 Köszönöm szépen.:)
S ezek a patchek mennyit javíthatnak ?:S -
#9098 Ha rámész a jobb felső sarokban arra a kis levélre, ott lenyílik egy menü és ott írja, hogy 0 new items in yout inventory, ha arra rámész akkor bekerülsz az inventorydba és ott látod, hogy van e a kuponod vagy nincs. Szeptember 10-ig érvényes amúgy. -
#9097 Persze, ez nem gépfüggő, alapból nem érthető, hogy miért tölt ennyit. Nem végez annyi számítást, hogy ez a töltési idő kelljen neki, főleg akkor amikor tényleg az égvilágon semmit nem csinál. Ez már ősidők óta így van, hogy minden heroesban ennyit kell gondolkoznia, direkt csinálták meg így, egyszerűen nincs más oka. -
#9096 Van pár community patch rá, keress. Gépfejlesztés egyébként szart sem ér, atom géppel is képes percekig lépni az ai. -
Micsu #9095 patcheld fel vagy esetleg gepfejleszted -
#9094 Ne haragudjatok srácok, hogy ideírom.. de az 5-ben hogyan lehetne gyorsítani az ellenfél(gép) körét? Mert van, hogy 1percet is szórakozik, Én pedig addig csak várni tudok, mert ALT+tabbal nem tölti tovább..:(
KÖSZÖNÖM! -
Andrews2007 #9093 Azt hol lehet megnézni s hogyan lehet megkapni? Mármint a kupont? -
#9092 Nem tudom kinek jó hír, de most steamen osztottak egy kupont nekem, amivel féláron tudom megvenni a savage sea DLC-t, sztem érdemes másoknak is csekkolni akik terveznek efféle vásárlást.
-
#9091 Örülök a DLC-nek is de azért egy kiegnek jobban örülnék. -
#9090 Jaja az jól néz ki a dobozos DLC kiadás. -
pocokxx #9089 Sziasztok!
Lassan itt a második DLC is, de nekem még a Pirates of The Savage Sea-t sem sikerült kipróbálni. Virágboltban találtam rá a játékra, és kíváncsi lennék, hogy van-e rá mód, hogy valamiképp még is játszak vele...? -
Andrews2007 #9088 Őt a Collectors edition-höz adják s nálam mágikusnak van írva a menüben ezért véletlen elcsesztem egy skill pontot annó. Egy külföldivel játszunk + egy gép nehezítésnek. :) -
Von Nyalosch #9087 Ha esetleg valaki még nem vette meg a kieget, az 576-nál láttam, hogy van dobozos (code in a box) -
#9086 hol? -
Andrews2007 #9085 Veyer nem mágikus hős bakker. Hanem ERŐ hős. El van írva. :) -
Kheled #9084 még egy fizetős kis dlc... -
#9083 nah, bejelentették a következő DLC-t
főszerepben: Sandro -
#9082 köszi -
#9081 Na már csak 336 óra a lvl5 :D -
Coradiel #9080 http://heroes-6-conflux.uk.ubi.com/soulforge Ezen az oldalon fejlesztheted a dinasztia fegyvereidet. -
#9079 valaki adna egy linket hogy hol lehet online fejleszteni a dinasztia fegyvert -
#9078 Amúgy az a vicc, hogy nem. Elég sokat buszozok, gondoltam tolok settlers onlinet az iphoneról, de nem lehet, mert flash-es. Akár csak anno és heroes online lesz. Android is most szűntette meg a flash támogatását. Tuti bukás lesz ez így, ha mobilon, táblagépen nem fog futni... -
#9077 Ez fogja egyébként az emberek vesztét okozni. Már most is azzal reklámozzák a cloudot, hogy milyen király, nem kell feltenned semmit, úgy használhatsz progikat hogy fel se telepíted, ha csatlakozol valahova, azt se kell tudnod hova mindent elintéznek helyetted. Persze ez tök jó, csak utána az adataid meg mindenedet egy távoli entitáson tárolják. Végek vannak olyan hülyék, hogy cloudon használják a könyvelő progit meg ilyeneket, ahol simán hozzáférnek az adataikhoz akik ott üzemeltetik a szervert.
Nem hinném, hogy jó ötlet ebbe az irányba elmenni, hogy semmit se tegyünk fel a gépre, mindent használjunk a neten, mert lusták az emberek, ennek megvannak azért hosszú távon a veszélyei. -
Andrews2007 #9076 Ősszel/télen talán lesz még egy DLC. Kiegészítő tuti csak jövőre sajna, a fejlesztőváltás sok időt vett igénybe gondolom. Persze az Ubi magának köszönheti. -
#9075 jövőre -
#9074 lesz még DLC, ne aggódj (: -
#9073 Sziasztok ha jól értesültem, akkor ezen a gamescomon semmi újat nem modntak a heroes 6 -ról, csak az online böngészős cuccról meg ilyesmikről. Kár. Gondoltam lesz majd valami kieg, vagy DLC, de akkor megint pangás lesz egy ideig :S -
klood #9072 Köszi, hogy próbálsz segíteni! Mára feladtam, de nem örökre:) -
#9071 hát, akkor próbáld meg azért hozzáadni tűzfalba meg víruskeresőbe a kivételek közé... meg esetleg próbáld holnap, van, hogy vacakol a conflux -
klood #9070 Csak a játékon belül, hogy megszakadt a kapcsolat a Conflux-szal, ezért irány a főmenü. Ott újra csatlakozok, betöltöm a mentést, majd pár perc és ugyanaz. -
#9069 kiír valami hibaüzenetet?
-
klood #9068 Igen, minden patchet feltettem. Egy csatát nem tudok lejátszani, mert megszakad.
Kezdek egyetérten azokkal, akik szeretnék visszakapni a játék árát. Pedig türelmes ember vagyok:) -
#9067 az sem lehetetlen, hogy vacakol a conflux és holnap jó lesz
amúgy felpathelted a játékot ? (vagy 4-5 alkalommal újra kell indítani a launchert, mert csak egyesével képes leszedni őket) -
klood #9066 Sziasztok, végre megvettem a játékot (nagyon akciósan adja az UBI ma).
Tudom, volt már róla szó, de hátha valaki egyből vágja. Mit csináljak, ha 10 percenként megszakad a Conflux és visszadob a főmenübe a játék? Tűzfalon nincs rá szabály, kezdek megmarhulni ettől...
Köszi! -
Carmageddon #9065 Jaja írtam a topikjába is, remélem nem hal ki a topik és újra fellendül.