Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
hát igen, sajnos a lokalizációs ellenõrzés + bugtest is offline módban megy csak, így az ilyen hiba ott nem került elõ...

gondolom ha ellenõrzik is egyáltalán online módban a javításokat, akkor is max pár ember lehet rá...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kerla
Azért hálás vagyok, hogy szóltál, így nem írok külön, csak türelmesen várom, hogy javítsák.

Nem is magyarázkodok, mert tényleg tök gáz, hogy egy ilyen kaliberû bug bekerülhetett, csak gondoltam szólok, hogy ott is ennyi a visszajelzés.
kerla
Hmm. végülis nem nagy hiba, csak pár ezren akik megvették nem tudnak játszani... mert ugye ha a könyvesboltból töltöm le és offline játszok, akkor megy minden mint az ágybasz..ás... És vegyél eredetit, ne csalj, mert az jobb, igaz???

Hivatalos fórumon is annyit írnak, hogy gõzerõvel dolgoznak a hiba javításán. :(
Shiwo
minden bizonnyal lesz rá javítás, kérdés, hogy milyen hamar reagálnak... de gyanítom, hogy pár napba beletelik, míg annyi panasz összejön, hogy rádöbbenjenek, tényleg valami nem stimmel

kerla
És akkor most hogyan tovább? Várható valami javítás vagy így jártunk? Azért bocsánat, fizettem egy játékért, amivel szeretnék játszani. Még csak a Necro 4-es pálya felénél vagyok, de renegeteg idõt szántam rá, elvárom, hogy folytathassam....

gandrus
Engem is kidob, ha megpróbálom betölteni a mentett állást. Ha meg újrakezdeném az adott hadjáratot (végsõ hadjárat elsõ pálya) ugyanazzal a hõssel (Sandor), akivel eredetileg azon a pályán voltam, akkor is kidob a játékból. Ha Anastasiaval kezdem újra, akkor mûködik. A többi hõst még nem próbáltam.

kerla
Sajna nem tudok velejátszani, mentett állás betöltését követõen azonnal kidob a játékból és kiírja, hogy 0 percet játszottam...

gandrus
Én most frissítek, de nekem azt írja, hogy 260 Mb a patch.

Nekem hibátlanul fut, minden mentés a helyén. Bár egyszer ledobott a Conflux vissza a menübe.

360 MB volt a patch.
kerla
Hááát, sz@r van a palcsiban, megvannak a mentések, csak éppen betöltés után rögvest kivág a játékból... Más is járt így?

kerla
na, elkezdtem leszedni, meglátjuk mi lesz. Méretre mekkora ez a patch vajon????

kerla
Most akkor mitévõ legyek? Gondolom kötleezõ frissíteni, ha játszani szeretnék... De ha elszállnak a mentéseim, akkor mérges leszek? Supportnak írtatok??

Botond
Nekem azé a mentéseim elszálltak. :)
Szerintem senkinek se kell megköszönni legfeljebb magadnak, mert nálam tökéletesen megy. Mentéseket egybõl szinkronizálta, nem fagyott le a játék, sõt mintha gyorsabban is töltene be.
Shiwo
10 oldalnyi finomhangolás... nem semmi

1.5 Patch lejött! Eredmény? Mentett állások nem szikronizálhatók /kb 10 perc/
Játék indulás után lefagy. Kérdés? kinek kell megköszönni?
Botond
Steames már patchelt.
Elvileg 19:00 CET-kor lesz aktív....
VAgyis gyakorlatilag este kilenc-tíz elõtt kár próbálkozni :)))
Még nem volt patch, legalábbis nálam nem patchelt a játék, sõt még a conflux se megy.
enlightened
Nincs kedvem ujrarakni a semmiért a játékot. Valaki meg tudja mondani, hogy kijott-e a patch és jok lettek a town theme-ek?

kerla
Nincs. Ana oda teleportálna Ludmillához, de akár kinnt, akár bennt van a csaj, Ana varázslata nem aktív....

Shiwo
hát, ha nincs véletlen még egy hõs abban a várban, ahol Ludmilla van, akkor így hirtelen passz... esetleg próbáld meg Ludmit betenni a várba

kerla
Így van. Minden fullon. Kör eleje, még nem is varázsolt...

Shiwo
Ana-nak van elég manája és mozgáspontja is?

kerla
Necro 4, 2 fullos város alapportállal. Egyikben Ana, másikban Ludmilla. Ludmilla tud alap várportálni, Ana nem. Miért vajon? Bug? minden körülmény adott, egyszerûen nem értem....

elérhetõ valahol egy patch notes a holnapi updaterõl?

Ah..kis h3-as stronghold:))

Shiwo
azt hiszem jó pár emberben nosztalgikus emlékeket fog éleszteni :)

Shiwo

kerla
Hát nézd, én nagy mélységekig nem hasonlítgatom és nem is érdekel, hogy a városkinézet vagy egyéb kinézeti, fejlesztési stb elemben mennyire tér el. DE anno nagyon sokat nyomtam még középsulisként a 3-at. Jött a négy, brrrr, majd nagy szünet és az 5 visszatért a 3 játékmenetéhez, ami nagyon tetszett. 6 szintúgy. Hogy közben van ezer eltérés is? Ez természetes és az is, hogy aki nagyon belemélyedt a korábbiba, annak minden kis különbésg fontos lesz. pl én így vagyok a Panzer General 2-vel. 96'-os játék, mai napig imdádom és a 3-at nem szeretem, de még a legújabb részét, amit tavaly adtak ki (ill inkább remake Panzer Corps néven)is gyengébbenk tartom.

Remélem követhetõ voltam, ha nem, szólj.

TreDoR
Pontosan miben hasonlít a h3-hoz?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

kerla
Egyetértek!! Nekem tetszik, örülök, hogy van egyáltlán 6. rész és ennyire játszható és H3 hasonmás.

H3 és H5 lenne az utolsó elõtti mondatban csak már késõ van. ;)
Komolyan, neked semmi se jó, elõször H3-nak kéne lennie, aztán meg H1-nek, most döntsd már el mi kell. Tudod nem kötelezõ játszani vele. Folyton csak a panaszkodás megy, hogy ez meg ez nem jó, ennek a H+ szerinte kellene, hogy legyen, emennek meg a H% szerint, stb.

Tessék már kicsit örülni annak is ami van/lesz.
Ja, és majd meglátjuk mennyire lesz animált a városkép. Kár, hogy nem tettek bele minden épület mellé néhány animált, rajzolt lényt, akik ott sétálnak ide-oda az épület körül. Úgy, mint aHeroes 1-ben volt.
Én örülök neki, hogy végre minden egyes szörny kapott egyedi épületet, ahonnan toborozni lehet. Csak az a bibi, hogy térképen nem lesz egyiknek sem ott a dwellingje. Maradnak ezek a core, elit, champion épületek, ami elég illúzióromboló.

Meg kéne csinálni rendesen úgy, ahogy a H3-ban volt. Minden egyes lénynek saját toborzóhely! Magasabb szintûekért pedig meg kelljen küzdeni, ne csak az elé állított szörnnyel. Megint ott tartunk, hogy a H3 volt a legjobb....
Shiwo
ha jól rémlik, akkor júli 12-re igérték, ingyenes patch formájában, de nem igazán volt arra példa, hogy ne csússzanak X napot az elõre bejelentett dolgaikkal... a franciák szeretik rugalmasan kezelni a határidõket :)

Botond
Ha egy hadjárat kész akkor is megnyílik a végsõ két pálya.
TreDoR
Hát, a naga várkép elmegy, de jobb lenne, ha inkább kukáznák az osszeset, és elkezdenének dolgozni a 3. generáción. <#hehe>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem értem, mi bajotok ezekkel a városnézetekkel.
Szerintem marha jól néznek ki, nekem a Haven tetszik a legjobban.
Ugyanez igaz a zenékre is.
A zene és a grafika minden eddigi részben szép volt (kivéve a grafika a 4.-ben), de itt a legszebb.

Egyébként mikorra jönnek ki ezek ? És ingyenes lesz, vagy csak valami kiegészítõvel együtt jelennek meg ?
Hát köszi szépen, majd elmegyünk a médiába azt megvesszük eredetibe.
Amúgy sokmindenben jobb az offline val szemben?
kerla
köszi! Hááát, talán jövõre eljutok odáig :-)

Amúgy online-ban tolom, de félek, hogy elbukom egyszer e mentéseimet, azt a rengeteget, ezt hiányolom is, alig van hely...

Shiwo
ha mind az 5 kampányt végigvitted, akkor megnyílik a két utolsó kampány, az egyiket blood a másikat tear hõssel lehet végigvinni... szóval akár a Nekró kislányt is választhatod a megfelelõ befejezéshez...amúgy még annyi a jelentõsége, hogyha online módban vitted végig, akkor a leányzó is elérhetõ lesz a dinasztia menüben, tehát lehet vele játszani multiban

kerla
Anával (bár én átneveztem) a Necro 4-es pláya után nem játszok többet? Azaz ennyi a játékbeli szerepe, kezdhetek a köv kampányban új hõst felturbózni???

Guren
csak annyi a különbség, hogy a második lehetséges

Shiwo
megpróbálni fellépni egy tört játékkal az ubi szerverére kábé olyan próbálkozás, mintha a rendõrségre próbálnál behajtani egy lopott, körözött kocsival...

MrStokes
Tort verzioval ne akarjal online menni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"