10317
  • Botond #9144
    Szerintem meg fantasztikus történet bontakozik ki, ha sztori sorrendben csinálod. Anélkül értelmetlen darálás az egész.
  • Cyrax86
    Én nem ajánlom senkinek a sorrendiséget, szerintem elég gáz lehet a hősök között ide oda ugrálni, ha a kampányokon mész sorba akkor megszokod a fajt is és a hősét is.
  • kerla
    Én ezt a sorrendiséget nem követtem, elkezdtem szépen sorban teljesen végigtolni a küldiket, eygszerre egy hőssel jó nyomulni végig, azt jöhet a következő jóskapistamarcsi :-)
  • tibor16
    Ezt is köszi.. most ugyan már el van kezdve a "Valami büdös" c. kampányt, de utána megpróbálom majd követni. Cssk még arra nem jöttem rá, mivel a kampányok nevei nem tartalmazzák, hogy miként fogom a maps-okat a kampánynevekhez kötni... :D
  • tibor16
    Köszönöm :) (az előzőt elnyomtam...)
  • tibor16
    Köszönöm :)
  • pisty1987
    Nagyon szépen köszönöm a választ
  • Shiwo
    főmenüben "Többjátékos", utána bal alul "Egygépes", pálya kiválaszt, létrehoz, a kérdőjelesnél a "+" jelre rányomsz és kiválasztod, hogy "Emberi játékos"
  • pisty1987
    Szia!
    Ez nem jó mert nem tudom beállítani hogy két emberi játékos legyen,mert mindig csak azt mutatja hogy egy emberi játékos lehet és a többi csak gépi.

Előre is köszi

Üdv,Pisti
  • Botond #9135
    Történeti sorrend:

- Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
    - Prologue 1
    - Prologue 2
    - Stronghold 1
    - Sanctuary 1
    - Inferno 1
    - Haven 1
    - Necropolis 1
    - Stronghold 2
    - Sanctuary 2
    - Haven 2
    - Necropolis 2
    - Sanctuary 3
    - Stronghold 3
    - Inferno 2
    - Necropolis 3
    - Inferno 3
    - Sanctuary 4
    - Stronghold 4
    - Haven 3
    - Necropolis 4
    - Haven 4
    - Inferno 4
    - Epilogues

Így játszva végig az átvezető animációkból összeáll egy folyamatos történt. Utána ettől függetlenül van a dlc kampány 2 pályával és sztorival.
  • Shiwo
    kedved szerint, és elvileg nincs hátránya...
  • tibor16
    sziasztok,
    kérdésem - a kampányokat sorban kell megcsinálni? - vagy lehet a kedvem szerint is?
    Ha nem sorrendben csinálom, annak van valamilyen hátránya a későbbiekben?
  • pocokxx
    A főmenüben van olyan, hogy többjátékos mód, azt kiválasztod, és jobb oldalt felül találod a lehetőségeket, hogy egygépes, párbaj, elmentett.... Értelemszerűen az egygépesre mész, és miután kiválasztottad a pályát alul játék létrehozása.
  • pisty1987
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy a Heroes VI-ban hogy lehet ketten egymás ellen játszani egy gépen(hot seat).

A választ előre is köszönöm.

Üdv,Pisti
  • Shiwo
    el kell keserítselek, de szerintem sehogy... mikor megvetted, kiírta, hogy biztos vagy-e benne, nem visszavonható a dolog
  • gerresu
    Sziasztok.
    Érdeklődnék hogy hogyan lehet a "Dinasztia Hőseim"-ből kitörölni amit már nem akarok megtartani.
    Amit saját magam generáltam azt ki tudtam törölni, de amit vásároltam a "Hősök a Kívánságok Oltáránál" azt sajnos nem tudtam még eddig kitörölni.
    Azért szeretném kitörölni mert akkor még csak próbálgattam, ismerkedtem a játékkal és nem tudatos vásárlás volt.
    A választ aki tudja előre is megköszönném.
  • tibor16
    megoldódott
  • Andrews2007
    Te csak tudod. :D Azóta beszéltem erről a kedves mondatodról az egyik fejlesztő úrral és képzeld ő nem úgy gondolta, ahogy te gondoltad hogy ő mit gondol. :D
  • tibor16
    sziasztok,
    az a gondom, hogy a teleport kapu, ami eddig működött, most nem megy - és nem jövök rá mi lehet az ok.
    Maga a kört jelző nyíl is inaktív annál a hősnél, akivel szeretnék teleportálni. Van olyan hősöm, akinél aktív, de hiába váltok másikra, akkor sem ott lesz szines a kört jelző nyíl. Maga a teleportot jelző ikon sem jelenik meg az adott figuránál. Pedig ott vagyok vele, ahol a teleport van. Próbáltam ki be lépkedni, végigzongoráztam az összes figurám, sőt, volt olyan is, hogy ahol még van ilyen ikon a statlapon, azzal elbaktattam a teleportos városba, de már ott sem vált aktívvá az ikon, hogy működik.
    Biztos nem tudok valamit, - ud valaki segíteni, mi lehet az oka?
  • Carmageddon
    Akkor nem működik vele pffff
  • Perszepeta
    Mondasz valamit :D
  • Szaruman
    Ha már aktiváltad a játékot, bárkinek elküldheted a kódot. Semmit sem fognak tudni kezdeni vele :)
  • Carmageddon
    :P
  • Perszepeta
    Nem eladó... :P
  • Carmageddon
    Mért úgy nem működik? :D:D
  • Perszepeta
    Ezt remélem nem gondoltad komolyan :)
  • Carmageddon
    El tudod küldeni a kódod?
  • Perszepeta
    hm... igaz én is csak egy kódot tudok, ami a borítóban van.
  • Carmageddon
    Ide milyen kódot írjak be?
  • Perszepeta
    tőlem nem kért ilyesmit, de ha kért is volna, nem okozott volna gondot, mivel eredeti a játékom...
  • Carmageddon

Nekem ezért nem engedi elindítani a játékot, szerintem erre gondolt ő is.
  • Shiwo
    tipp: uninstalláld a launchert is, a játékot is, töröld le, ha valamit meghagyna, és úgy telepítsd újra, mert írásod alapján nekem az jött le, hogy nem gyalultad le előtte
  • Perszepeta
    Kösz :)
    De ha már megvettem ezen kívül vmi jó tanács? Másnál is van ilyen hiba?
    Amúgy HeroesVI.exe filet felül sem akarta írni telepítéskor, és már arra is hibaüzit írt ki, bár továbbléptem és frissítette, de valószínű ez lehet a baj. De mindegyik telepítésnél, és mondom eddig ilyet nem csinált.
    Kezd bosszantó lenni a dolog, még a végén tényleg nem veszek több ilyen játékot...
  • hapi
    Használd a kalóz verziót az megy! És máskor ne vegyél ilyen DRM-el játékot.
  • Perszepeta
    "Gond lépett fel a játék indításakor. Győződj meg róla, hogy nem fut más játék, amelyhez a Ubisoft Game Launcherre van szükség. Ha a probléma nem szűnik meg, telepítsd újra a játékot".
    Ezt írja ki továbbra is, de ezt már megtettem többször... :(
  • Perszepeta
    Hónapokig nem játszottam, de most kedvet kaptam hozzá. Akarok indítani a játékot, örömmel látom több patch is kijött azóta, magától frissíti is, addig ugye el sem indul a játék. Aztán hibaüzenet (Hibát észlelt, illetve Game Launchert hiányolja - azt rögtön felraktam újra.) Semmi változás.

Leszedtem a játékot, újratelepítettem. Szép sorjában feltette az összes frissítést, de továbbra is hibaüzenet. Valaki tud segíteni? Érthetetlen, eddig nem volt vele bajom, mondanom sem kell, eredeti a játék.

Gondoltam nem raknám fel az összes frissítést, de ugye automatikusan felrakja, nem is tudom ezt a lépést kikerülni.
  • AssholeHater
    Szövegértelmezés 1es, azt írtam, hallgatólagosan :). Ha akarod szívesen bemásolom a velük váltott levelezésem, meg az utolsó levelet, amit írtam nekik, de arra már nem mertek válaszolni.
  • Andrews2007
    Már a nick neved is troll gyanús. :D MEg az egész mondat azt. Főleg, hogy te is tudod hogy a BH maga szerint is szar játékot adott ki. Ami nem igaz ez mondhatom az ő nevükben mert 1-2 embert ismerek tőlük. (AZ Ubi viselkedését és némely döntéseit persze ők se kedvelték.) Kérlek ne trollkodj többet.
  • TreDoR
    De, ez az egyetlen ai patch a h5-hoz, az ember aki csinálja saját ai-t fejleszt hozzá.
  • AssholeHater
    Te trollkodsz, te sötét.Én csak kultúrált formában kérdeztem valamit a topic közönségétől.