Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Heroes V modok
De pl. h3-hoz is van Wog meg Horn Of The Abyss, meg még pár nagyobb mod ( meg sok kisebb ).
És nem, nem lehet a h6-ot modolni, mert az eredeti orc fájlokat kell módosítani (már ha nem kressel be tole a game, meg nem bannolnak érte etc.), ami ugye nem számít modolásnak.
A pályaszerkesztot meg inkább hagyjuk...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ellen elindul a scriptelt seregével az egyik várad felé, jobb esetben 2 részre van osztva a te sereged, és beteleportálsz a várba az egyikkel, ugye ekkor a teleportált sereggel nem jutsz messzire. Kovetkezo korében meghátrál, ha ekkor kimész a várból/kiteleportálsz, akkor ismét jon (nem kempelhetsz orokké 1 várban lévén, hogy elég sok várad van). Ha neadj isten a másik sereged pont kozel van (és a hosodnél van mondjuk a Boots of the Wayfarer, meg elotte istállót is meglátogatott) talán eléri, ha nem, akkor az AI is teleportál, utána újra jon. Ha az elobbi áll fent kapja a kovetkezo scriptelt sereget...
Igy gyakorlatilag hasznalhatatlan az egyseg amugy is.
Köszöntem szépen a patchet, megint sikerült kiadni egy félkészet. Egy kérdés: Miért is adták ki? Csak mert a régivel még legalább lehetett játszani, most meg már azt se lehet, megint 1 hét mire kijavítják, de akkor miért nem egy hét mulva adták ki, hogy addig ne lehessen játszani? A régit nem lehet valahogy visszarakni? Mert jelenleg az 1.5-el nem tudok játszani.
Én lehet, hogy 1-2 kampányt újra végigviszek a town screenek miatt de egyelõre nehéz megszokni õket, hogy ismét vannak és hogy ismét el lehet idõzni a városokban...
Tudom, tudom, nagyon nyugdíjas a tempóm, de ez van. 😊 Onnantól, hogy tudtam, lesznek townscreenek tudtam azt is, hogy ki fogom várni õket.
Remélem az új videókártyával már nem lesz szaggatás. Jövõ héten fel is teszem.
De ez engem nem zavar, végigjátszom újra.
Nagyon szépek lettek ezek a városnézetek, végre megcsinálták õket.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
a DLC mint írták, ~10 óra.. nem túl sok, bár nem is kevés... de ne feledjük, nem egy kiegészítõ, csak egy DLC, az ilyenekbe nem is szoktak komolyabb tartalmat beletömni... viszont nem is szoktak megállni egy DLC-nél, valszeg még számíthatunk pár darabra... mondjuk én még mindig sokallom érte a közel 3000 ft-ot, annyiért már komplett játékokat is kapni (jó, nem egy GTA-t, de mondjuk egy Limbo-t vagy egy Magicka-t)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Játékosok dühe" megnövelve 50-rõl 100-ra
"Conflux szeretete" lecsökkentve -20-ról -50-re
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Tehát e tekintetben érdemes megvennem a DLC-t? bár addig tuti nem , amíg ki nem javítják a hibát...