Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Na mûködik már? Am. ez jó nagy kibaszás azokkal szemben akik megvették a játékot, a warezolók meg vígan játszanak. :/

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

enlightened
"That snake woman is crazy she must be stopped!" Elég egyszerûen megfogalmazta a problémát 😄

enlightened
Már rég tolnám a Crag Hackkel de nem enged be a UPlay. Miért hétvégén szórakoznak? Mindenki ilyenkor ér rá játszani, erre most nem lehet. Pedig Crag Hack is elég badass, megnéztem a trailert, elég kemény figura. Most végre hangja is van, nem úgy mint a régi részekben.

b-type
Arra a történetre én is piszok kíváncsi leszek, mert kicsit nagy a kavar bennem, állítólag Varn-ra mennek vissza..meg hát Hack elég régi figura

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

enlightened
Felmentem a Uplay forumra már vagy 10 topik nyílt, a témában, hogy nem lehet beloggolni 😄 Nem túl boldogok az emberek az új Uplay kliens miatt.

enlightened
Kicsit csalódott vagyok, hogy pont a hétvégén kell karbantartást végezni, amikor az emberek játszanának. Miért csinálják holnap akkor úgyis dolgozom. Ma meg nem tudok játszani jelenleg megint. Eddig a patch miatt nem tudtam, utána a mentést kellett újrakezdenem, most meg karban tart a UPlay kitudja meddig.

enlightened
Nem gyógyít a gép sem a sima nõvérrel, tudom, mert már levertem egy halmot belõlük Kirillel és kb semmit nem tudtak csinálni az ég világon, mire elérték a seregem halottak voltak.

Narxis
Biztos karbantartás van.

enlightened
Hello, ti tudtok játszani? Nekem ma reggel Uplay nem enged belépni, kiírja, hogy rossz a jelszó, holott automatikus bejelentkezés volt eddig is.

enlightened
Na megvettem a DLC-t úgyhogy a fõsztori kampányai mellett egy kis kalózkodás is lesz Crag Hackkel a hétvégén, egy kis sztorival fûszerezve. Királyság!

TreDoR
Hát akkor itt nézz szét pl...

Heroes V modok

De pl. h3-hoz is van Wog meg Horn Of The Abyss, meg még pár nagyobb mod ( meg sok kisebb ).

És nem, nem lehet a h6-ot modolni, mert az eredeti orc fájlokat kell módosítani (már ha nem kressel be tole a game, meg nem bannolnak érte etc.), ami ugye nem számít modolásnak.

A pályaszerkesztot meg inkább hagyjuk...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Milyen moddolhatóságra gondolsz? Én nem emlékszem, hogy lett volna valami más mod az elõzõ részekhez a rajongók által készített pályákon kívül, amit itt is lehet csinálni csak nem lett olyan egyszerû mint a korábbi részekben.
TreDoR
Hát, úgy tunik a legtobben nem tudják megemészteni, hogy ennyire monoton (én se, nem is játszottam végig), pusztán a sztoriért cserébe, pláne, hogy nem csak kampányokból áll a game. Igazából heroes communityn sem tudom miben reménykednek, balance peccsek/bug fixek egy dolog (az elobbit modderek is meg tudnák csinálni, ha lehetne modolni a gamet ugye), de az egész játékmenetet nem fogják megváltoztatni a limbic-esek.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

enlightened
Igen, ez így van én is melózom már, régen egyetemi évek alatt nagyon nyomtam volna, azért így is jut rá idõ, lévén, hogy mással nem nagyon játszok, meg ahogy látod szeptember óta 2 kampányt toltam le, szóval nálam se napi 24 órában megy 😄

enlightened
Ez így van, ezért nem játszok sima mapeken. Sokan itt csak sima skirmish-t nyomnak sztori nélkül, na az nekem például tényleg uncsi amiatt amit írtál. Így viszont el tudom viselni a lentebb írt viselkedést, mert utána jön egy olyan cutscene vagy párbeszéd, amiért megérte szenvedni. Az meg külön öröm, hogy egyesével leverek mindenkit a pályán földfedezem 100%-ra a mapot, ezért van két kampányban 100 órám. Nem tudom, vannak hiábi a játéknak nem azt mondom, de melyik játék nincs. Ettõl eltekintve, azért az árért, amiért 8 órás sztporitlan fps-eket osztogatnak, itt egy 200+ órás nagyon jó sztorit tolhatunk végig. Ergo hosszú a játék ami nem sok játéknak van meg és emellett még nem is unom meg 10 óra után mert nem egy bugyuta semmit mondó sztori, hanem elég sok szálon fut ahhoz, hogy az ember fel akarja fedezni minden kis részletét.

TreDoR
Csak mondjuk baromi monoton a game. 1 build might classnak + 1 a magicnek. Nyersanyag grind ezerrel (sosincs elég), meg csiki-csuki játék orrvérzésig.

Ellen elindul a scriptelt seregével az egyik várad felé, jobb esetben 2 részre van osztva a te sereged, és beteleportálsz a várba az egyikkel, ugye ekkor a teleportált sereggel nem jutsz messzire. Kovetkezo korében meghátrál, ha ekkor kimész a várból/kiteleportálsz, akkor ismét jon (nem kempelhetsz orokké 1 várban lévén, hogy elég sok várad van). Ha neadj isten a másik sereged pont kozel van (és a hosodnél van mondjuk a Boots of the Wayfarer, meg elotte istállót is meglátogatott) talán eléri, ha nem, akkor az AI is teleportál, utána újra jon. Ha az elobbi áll fent kapja a kovetkezo scriptelt sereget...

kerla
Igaz igaz, de jómunkás emberként brutál mennyiségû idõ kell hozzá...ami ment még a csodás középsulis és egyetemi évek alatt.....

enlightened
Kicsit alulértékelt ez a játék szerintem. Most ránéztem steamen a played hours-re. 100 órát mutat. Két kampányt csináltam meg az ötbõl. Hát igen játékidõ az van benne. Ráadásul megint olyan dolog derült ki a sztoriban, hogy lehidaltam. Nem tudom mások hogy vannak vele, de a sztori odab*sz és ahogy elnézem a kampány se fog lemenni 200 óra alatt. Nem tudom, de most nagyon bejön ez a game, fõleg az új városképek óta megint belelendültem. Sajnálom, hogy kevesen fedezték fel ezt a játékot, szerintem több embernek kéne játszania vele hiszen a sztori lekötné õket is, jobb mint a mostanában írt sablonos történetek és a játékidõ meg nem nagyon van 200 órás játék sem manapság. Asszem megveszem a DLC-t is mert biztos az is jó.

Botond
Meatshield 😊
Jakuza001
Az nagyon erdekes akkor, mivel a gep ugyanolyan nover egysege meg gyogyit a campaign modban.
Igy gyakorlatilag hasznalhatatlan az egyseg amugy is.

Sajnos az 1.5 patch miatt nem lehet, Korall Papnõkkel is ugyanez a helyzet, mindkettõnek csak a fejlesztett verziójával lehet, ez ilyen gyengítés. Cserébe az Inferno-t erõsítették.
Jakuza001
A noverekkel nem lehet mar gyogyitani vagy ez valami uj bug ?

Egy napnál többet nem kellett várni arra a patch-re ami a mentéseket javítja, szóval erre is jön megoldás 1-2 napon belül szerintem.
Üdv Bátor Harcosok! Már péntek este óta letölthetõ az 1.5.1 patch, ami javítja a betöltendõ állások problémáját. Szóval lehet játszani... 😊 Ami 1.4-es patchig volt mentett állás mûködik, amit 1.5-tel játszottál az viszont nem... Kitartás és sok sikert! Baráti üdv!
enlightened
Najó most van elegem. Tegnap még betudtam tölteni az ezer éves mentett állásokat, ma meg már kidob ha betöltöm a tegnap mentetetteket, a patch utániakat.

Köszöntem szépen a patchet, megint sikerült kiadni egy félkészet. Egy kérdés: Miért is adták ki? Csak mert a régivel még legalább lehetett játszani, most meg már azt se lehet, megint 1 hét mire kijavítják, de akkor miért nem egy hét mulva adták ki, hogy addig ne lehessen játszani? A régit nem lehet valahogy visszarakni? Mert jelenleg az 1.5-el nem tudok játszani.

enlightened
Hát igen én is tudtam hogy irigyelni fogok embereket, ezért meghagytam pár kampányt kijátsszatlanul 😄 Most a még nem kijátszott 3 kampány plusz a DLC nagyon sok örömet fog nyújtani 😄 Bár azt azért nem mondanám, hogy el lehet idõzni a városban, mert annyira nem nagy szám :S Még mindig ott a gyorspanel mindenhez, de kétségkívül jobb mint volt.

Narxis
Jeee kint az új patch!

Hát most irigyellek, hogy az egész game elõtted van még. 😊

Én lehet, hogy 1-2 kampányt újra végigviszek a town screenek miatt de egyelõre nehéz megszokni õket, hogy ismét vannak és hogy ismét el lehet idõzni a városokban...
Na, így, hogy elhárult a mentési hiba és bekerültek a townscreenek szerintem végre én is nekiállok a játéknak. 😄
Tudom, tudom, nagyon nyugdíjas a tempóm, de ez van. 😊 Onnantól, hogy tudtam, lesznek townscreenek tudtam azt is, hogy ki fogom várni õket.
Remélem az új videókártyával már nem lesz szaggatás. Jövõ héten fel is teszem.
kerla
Megjavult, meglepõen gyorsak voltak! Örülünk Vincent? Igen, örülünk. :-)

Most már online-ba is megy a játék jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
gandrus
Köszi a hírt!

Most már tényleg jó. 😊

Leszedi igen de utána nem indul el.
Updater elvileg le kéne, hogy szedje magától.
Hol lehet letölteni? külön
Most már elérhetõ az 1.5.1 patch ami orvosolja a mentés-problémát.
Nekem sem mennek, bár csak 2-szer próbáltam.
De ez engem nem zavar, végigjátszom újra.

Nagyon szépek lettek ezek a városnézetek, végre megcsinálták õket.
dalmar
Másnak mennek a mentett állások? ,mióta feltelepítettem a patch-et kidob az asztalra

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Shiwo
mondjuk én nem hiszem, hogy 4 új frakciót is betennének egy kiegészítõbe.. egyet, max kettõt... sanszosnak látok például egy Sylvan - Dungeon alapú kieget, ami azt meséli el, hogy mi lett az arctalanokkal, és miképp csatlakoztak hozzájuk az elfek

a DLC mint írták, ~10 óra.. nem túl sok, bár nem is kevés... de ne feledjük, nem egy kiegészítõ, csak egy DLC, az ilyenekbe nem is szoktak komolyabb tartalmat beletömni... viszont nem is szoktak megállni egy DLC-nél, valszeg még számíthatunk pár darabra... mondjuk én még mindig sokallom érte a közel 3000 ft-ot, annyiért már komplett játékokat is kapni (jó, nem egy GTA-t, de mondjuk egy Limbo-t vagy egy Magicka-t)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

TreDoR
Ezek a balance változtatások kimaradtak a patch notes-ból:

"Játékosok dühe" megnövelve 50-rõl 100-ra
"Conflux szeretete" lecsökkentve -20-ról -50-re

Shiwo
mind az öt townscreenrõl került ki kép még a patch elõtt, mindegyiket lehetett "elõre látni"... amúgy a DLC-t nem kell ez miatt megvenni, a townscreen-eket egy patch tartalmazza...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

4 frakciót akarnak rakni egy kiegészítõbe, tényleg jó lenne ha a lent említett fajok bekerülnének. Dungeon sztem is 100%, hogy lesz. Korábban volt egy ilyen humoros frakció bejelentés, jet packes minotaurusz, ugye itt ez a lény volt az új amirõl concept art volt, lehet ez egy valódi concept volt a dungeon fajból, csak épp betettek egy gépfegyvert mellé

enlightened
Na összességében azt kell mondjam tetszik az uj town screen, és ujra kedvet kaptam a játék végigjátszására plusz persze a DLC-re. De azért jöhetne most már egy kiegészítõ az eredeti sztorihoz kapcsolódva is.

En azert bizakodo vagyok, Dungeon, Sylvan es Academy, Fortress tuti lesz, erre tobb info is utal. Szerintem lesz kiegeszito, most ugy tunik rajottek, hogy nagyot hibaztak es vegre maskepp allnak a dolgokhoz. Bar lehet csak en vagyok tul optimista. Sajnalom a Black Hole-t. Megfelelo Ubisoftos menedzserekkel extrem jo jatek lett volna. Remeljuk meg gatyaba razzak a gammat. Potencial van benne😊.
Amíg nem tesznek be várakat addig túl nagy sikereket nem érhet el a játék de látva a mostani állapotokat én már rég letettem ezekrõl, majd talán a heroes 7...

enlightened
A DLC a fõsztori után játszódik és teljesen önálló. Steamen is írják egyébként, a mentéses hibát, meg hogy dolgoznak rajta. Joggal vagy ideges én is az lennék. Szeptemberi játékot nem egész 1 év alatt nem tudták mûködõképessé tenni. Ki lehetett volna adni most is a játékot és akkor felértékelõdött volna. Ezek szerint a DLC se olyan hosszú.

A DLC lenyegeben olyan mint egy uj hadjarat, szerintem az uj mentesekkel nincs baj, csak a regiekkel. Szoval ha meg is veszed, nem szabad, hogy gondod legyen vele.
kerla
Az új DLC érinti a kampányt? NEmrég kezdtem csak és a Necro végén tartok, ill tartanék, ha menne...

Tehát e tekintetben érdemes megvennem a DLC-t? bár addig tuti nem , amíg ki nem javítják a hibát...

Szia, fura volt szamomra, hogy ennyi embernek van gondja a patch-el. Mondjuk nem probaltam allast betolteni. Tegnap megvettem a DLC-t. Kb 4 orat nyomtam vele, a vegen szenvedtem a foharcnal, egyelore kivancsi vok mit irnak rola masok. Nekem tetszik, bar lenyegeben ami a DLC-ben extra, azok az uj mapok, illetve targyak es archivementek na es a story. Sok uj leny nincsen spoilerezni meg nem szeretnek. Ha tobb info erdkel irj priviben. Udv.😊
enlightened
Az új town themek jók lettek? Itt azokra gondolok, amiket elõre nem lehetett látni. Továbbá ha valaki megvette a 10 órás dlc-t leírhatná, hogy jó e, mert tervezem a beszerzését, sõt a játék ujrajátszását is ha a town themek miatt megéri.