10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#9264 valami hibaüzenetet kiír? -
Carmageddon #9263 Az előzőnél nem csinálta ezt. -
Carmageddon #9262 Ez mitől van? -
Carmageddon #9261 Az uplay nyitva van, meg most azt csinálja még, hogy kiakad a játék, alig telik el két vagy egy kör azt kidob a windowsba. -
#9260 főmenüben.. kis kerek valami.. de lehet, hogy inaktív, és szürke.. nem lehet, hogy tűzfalad fogta meg a játékot, és azért nem enged csatlakozni?
(feltételezem, hogy az uplay-be belogoltál) -
Carmageddon #9259 Semmijen kék gömböt nem látok. A játékon Bellül vagy az uplaybe? -
#9258 Ha benn vagy elvileg van egy kis kék gömb a jobb felső sarokban, ha jól emlékszem ott lehet csatlakozni a Confluxhoz. -
#9257 Az odáig még nem annyira zavar, hogy 1 új faj lesz benne, de remélem ez nem azt jelenti, hogy 4 pálya lesz azt csá, mint a mostani frakciókhoz, remélem a régi frakciók is újra megjelennek újabb campaign-el és tuti a megvásárlása részemről. -
#9256 De jó lenne, ha nem omlana össze a játék időnként. Persze csata után... -
Carmageddon #9255 ? -
Carmageddon #9254 Hogy lehet online módba rakni a játékot?, nem tudom megnyitni a játékot, csak offline-ban, megnyitom az uplayt is, de nem rakja be a játékot indításkor.
a gold edítion van meg. 2012-es. -
Cyrax86 #9253 A file tartalmazza az eddigi összes patch változtatást is. Az 1.8 főleg arra ment rá, hogy az egyes épületek árait állítgatták... -
Pio #9252 1.8 jön hétfőn, patch note EBBEN a fájlban megtalálható, igen hosszú darab. -
Petiknight #9251 Szia,
probald meg a fomenuben a textura minoseget alacsonyra allitani, okezd le, majd allitsd vissza magasra. Ha nem segit akkor frissitsd az Nvidia drivered. Elvileg Nvidia-s karikon jelentkezik a problema, nekem is ilyen videokarim van. -
bobocska #9250 Köszönöm szépen! -
#9249 nem rég volt róla szó, úgy tűnik, hogy egy bug, ami még nem lett javítva, állítólag ha többször újrakezded a pályát, akkor van, hogy megjeleníti
többet nem tudok mondani a dologról, ezt is a #9199- kommentből tudom
-
bobocska #9248 Sziasztok.Lenne 1 problémám mikor belépek bármelyik váramba akkor csak kockás képeket látok semmi mást nem tudjátok mi lehet a baj.Minden más tökéletesen működik.Köszi a választ. -
#9247 szerintem szándékos, mert már a lokalizációs verzióban is így működött a dolog
(hogy mennyire igazságos és jó megoldás, azt meg mindenki döntse el maga :)) -
pocokxx #9246 Sziasztok!
Elkezdtem a Crag Hack kampányt, sőt már a végénél tartok, de akadt egy kis gondom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végig mentem alul a földelementálokon/tűzelementálokon, és oda értem a viharmadár fészkéhez. De mindegy mekkora sereggel megyek fel a hegyre a (akár üresen is mehetek), mindig ugyanakkora és persze jóval gyengébb sereggel kell megküzdenem a ThunderBirddel...
Ekkora seregem van a völgyben: link
Ekkora lesz a harc elejére: link
Ez bug, vagy szándékos....? -
#9245 sztem is -
SlipKnoTiaN #9244 Sztem ez a csóka lesz a 3. elit, és akkor a hidra a bajnok (bár én azért bízok a fekete sárkányban). (: -
Cyrax86 #9243 Jah, először fel sem tűnt, hogy a képen az alap és felfejlesztett lény látszik, így már tényleg nem kérdés, hogy ez a champion.
A Mintaur és Hydra is biztosra vehető szerintem, már csak azért drukkolok, hogy a dark elf csajok is szerepeltessék magukat az egységek között. -
SlipKnoTiaN #9242 Szervusz!
Jóó értem én h jöttek a sárkányistenek, de ha a H5-öt nézzük ott is voltak már sárkányok és az Arkath 1x meg is jelent 1 párbeszéd idejére.
Sztem simán megférne egymás mellett sárkány és sárkányisten. Ha meg téll nem rakják vissza őket (ami sztem elég nagy mellényúlás lenne) akk elmehetnek az @nyjukba!
Am meg remélem nem a Jorgen lesz a bajnok lénye az új fajnak. Akk már téll legyen a hidra. Vagy vmi teljesen új dög. :) -
Petiknight #9241 Limbic most hegeszti az 1.8-as patchet, elvileg jovo heten kijon. Lehet meg lesz par patch. Ha hinni lehet a pletykaknak, akkor Limbic-nek nincs kapacitasa kieget csinalni, Black Hole-t Ubisoft kicsinalta. Szoval lehet a kieget uj fejleszto csapat kesziti. En azt gyanitom, hogy DLC-ben adnak ki uj nepet, habar eleg nagy tartalom lenne, szoval ez nemigen valoszinu. Ha figyelembe vesszuk, hogy ket mapot meg egy keves tartalmat raktak a mostani DLC-k be is. Ha ezeket most 10 euroert adtak, akkor szerintem a kieg lesz vagy 40-50 euro:(. En inkabb attol felek, hogy kijon a kieg es amiatt abbahagyjak az alapjatek patcheleset, mivel a kieg standalone lesz. -
ArchDruid #9240 Igen, onnan másoltam ki a videót én is!
Én úgy tippelem, hogy a dungeon már készen volt akkor is, amikor kijött a játék, csak szándékosan hagyták ki belőle. Hogy a többi 3 nép sorsa mi lesz, azt nem lehet még sejteni sem.
De én megveszem majd a kieget is feltéve, hogy emberi áron fogják árulni és nem teljes játék áron. 4-5000 Ft-nál többet nem fog érni. -
Petiknight #9239 Szia,
a 9220 as hsz ben en is eleg rosszul beraktam ezt a vidit. Azt nem ertem, hogy ha hihetunk a pletykaknak es BH elkeszitette az academyt, akkor miert nem tudtak oket is belerakni a kiegbe, lehet perelnek meg, nem tudom. Remelem azert, hogy az uj lenyek animaciojat is a Puppetworks kesziti majd.
Ami meg a kieg talalgatasodat illeti igazad lehet, bar remelem lesz tobb kieg is es megkapjuk a maradek nepeket. BAr az eddigi Ubis hozzaallasbol adodoan erre nem sok esely van hala a balfek menedzsmentjuknek... :( -
ArchDruid #9238 Amúgy az 1.7.1-es patch-el kapcsolatban én azt vettem észre végre ki lett javítva a hang bug!!! Már nem cincognak a lények! Viszont várostromkor a 2x2-es lényeket én sem tudom áthelyezni, ha van taktikám. Ha megpróbálom elmozdatani a helyéről, kidobja a harcmezőről, és nem engedi visszatenni a csatába.
Egyszerű harcnál nem jelentkezik ez, csak ha várost támadok meg. Nálam szerencsére a városkép bug (a fekete-fehér kockák) nem jött elő pedig Nvidia GeForce 9500 GT kártyám van. -
ArchDruid #9237 Bocsi, poéngyilkos lettem! :D
Amúgy Minotauruszt én Tier 2-nek várom, és 2x2-es, nagy lénynek. Ha hihetünk ENNEK a videónak, akkor a minó a recés kétélű fejszéjével elég brutál állat lesz! (2:40-nél van) :D
Amúgy itt benne vannak az erdei elfek, a Törpék és az Academy is! A titán elég vaskosan jól néz ki! (1:17-nél Gargoyle, 1:22-nél a Rakshasa akármi és a djinn, 1:23-nál a Titán)
-
Petiknight #9236 Sorry kicsit elkestem a hsz-el Archdruid lelotte a poent :). -
Petiknight #9235 Szia,
nem akarlak elkeseriteni, de feketesarkany max Boss lehet, mivel Ashanban az Ubisoftek sarkanyisteneket krealtak. Ezzel magyaraztak, hogy kivettek oket egysegkent a jatekbol. Ha a tortenet miatt tippelni lehetne, szerintem a tier 3-as unit arctalan lesz, ami a concepten is van. Ezt az arctalanok angyalok haborujaval tudom indokolni, es ez szerintem igy logikus. Ha az angyal egyseg tier 3 as akkor a dungeon tier 3 valoszinul arctalan lesz. Ami meg biztos az eddigi conceptek alapjan a minotaurusz. Azt hogy tier 1 vagy tier 2 egysegkent tennek bele azt nem mernem megtippelni. Persze mindez talalgatas, jo lenne ha legalabb hidra lenne benne. -
ArchDruid #9234 Dungeon...hmm...
Nem nagy meglepetés. Viszont akkor vagy lesz négy kieg (amit kétlek), vagy nem lesz benne mind a 9 faj, ami az Ashan krónikákban benne van.
2013 spring, tehát valamikor július-augusztus környékén megjelenik egy új faj, amivel valószínűleg ismélt felborul az egyensúly és bugok tömkelege kerül ismét a játékba.
A Champion lény kérdésére meg szerintem itt a válasz:
Ez a lepkeszárnyas lebegő izé lesz a Champion. -
SlipKnoTiaN #9233 Még a hidrával sem lenne bajom, bár sztem a fekete sárkány tipikus Dungeon lény, bérelt helye kell h legyen. -
Kheled #9232 Ezt láttátok? A hangok kicsit furcsák nekem, de látványra van hangulata
-
Petiknight #9231 Kicsit csalodott vagyok, hogy csak egy uj faj lesz. Legalabb kettot vartam volna:(. -
Cyrax86 #9230 Szerintem meg egyértelmű, hogy Faceless fajú lesz a champion lény.
Örülök, hogy jön a kiegészítő, annak viszont nem, hogy most jön fél évnyi találgatás... -
#9229 hát, a H6-ban sárkány sztem max Boss-ként fog szerepelni
tippem szerint a hydra lesz a champion lény -
SlipKnoTiaN #9228 *-remélem -
SlipKnoTiaN #9227 Ez az végre! Jó lenne ha a Sylvan elfek is jönnének és a kiegészítő a szétválásukat mesélné el, bár sztem nem így lesz. És remélem h a fekete- és a vörös sárkány remélem visszatér. :) -
Andrews2007 #9226 Köszi a art-book-os videót. Hát már volt benne pár Heroes VI-os elf és törp egység kép is és jó pár Academy-s is. Meg hát Dungeon-os is. :) -
Andrews2007 #9225 Heroes VI Dungeon kiegészítő.
Tavasszal jön az új teljes értékű Heroes VI kieg. a Dungeonnel. TH-s DUNGEOOON ennek örömére. (Heroes hardwired-ből egy bajnok tag :)). :)