Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
hát..ha dvd-s verzió, akkor írd be a kódot... ha steam-es, akkor nem tudom, írj tán a supportnak...ha warez, akkor meg nem kellett volna frissíteni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Azt csináltam vele, hogy volt az új patch és fel kellett rakni mert automatikus és elindítottam az uplayt és ez fogadott egy cd key beírása.
Shiwo
eddig nem kért cd-kulcsot, és most kér<#fejvakaras>

pontosan milyen verziód is van és mit csináltál vele azóta, mióta utoljára elindult?

De nem úgy hanem elindítani a játékot valahogy?
Cobra.
Interneten másik ember ellen tudsz vele menni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Akkor mit tudok vele csinálni?, semmit?
Shiwo
tudtommal nincs olyan opció... nekróknál van asszem, hogy ha megmurdel, akkor ingyé újra meg lehet venni (feltámasztani)... de lehet rosszul rémlik

kerla
Hát akkor ez átbaszás erõteljesen, sok din pontért vettem egy ilyen Jóskapistát, de akkor minek?
Viszont akkor hol találom az ingyébe hõs opciót?

Cobra.
Infero 4. pályáján nem tudom, hogy bug vagy feature, de a Sara-nál lévõ lények szaporodnak.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Shiwo
Az nem ingyen hõs. Az csak annyi, hogy amikor "saját" hõst készítesz, akkor választhatod neki azt a képet is. A saját hõsökkel meg ugyebár multiba lehet játszani. A lényfejek is becsapóssak, legalább is én azt hittem, hogy majd az adott lénybõl kapok a pálya elején, de nem, azok is csak képek, amit ki lehet választani dinasztia képnek

kerla
Még egy kérdést engedj meg: veszek klafa hõst is a dinasztia menüben azaz a kívánságok oltárán. De mikor indítom a pályát, nem ajánlja fel, hogy az egyik heylre ingyen hõst válasszak. Mit csinélok rosszu? nem hõst kell vennem, hanem ez is valamilyen vehetõ bónusz? vagy hogyan?
elõre is köszi!

enlightened
Jó dolog ez a UPlay, tökre hasznos. Pl ilyen twitteres híreket közöl meg mindenféle. Az nem baj, hogy állandóan gáz van vele, meg lassú, meg mindenkinek elege van belõle kivéve a kalózoknak mert õk röhögnek a markukba. Biztos találkozunk még vele a jövõben is pl az Assassin's Creed 3-nál ahol újabb kellemes perceket fog okozni a UPlay a legális vásárlóknak. Így van ez jól.

Most nekem cd keyt kér a játék, ha elindítom az uplayt.
Shiwo
nekem chrome-om és firefox-om is van, chrome-ba nem találtam nyomát, de a firefox-ban a kiegészítõk között találtam UPlay dolgokat... letörölni nem sikerült, de minden esetre letiltottam... azt nem néztem, hogy IE-be belekontárkodik-e

enlightened
Most akkor mit is kéne letörölnöm és honnan?

Shiwo
yep

kerla
Ez a jellemzõ helyek megnyitása? ez kell ahhoz, hogy 3 helyem legyen ezüst szinten? mert piilanatnyilag itt tartok.

Shiwo
az új dinasztia-slotokat úgy kell "kinyitni" a dinasztia-oldalon (menüben legfelül), de ha jól rémlik, akkor ezüst és arany dinasztia-szint kell a kinyitásukhoz..

kerla
Sziasztok!

Egy kérdés: Kastély 2. pályát kezdeném, amihez okosan olvasom a végigjátszást is idõspórolási célzattal. Ott azt írják, hogy akár 3 dinasztia képességet is választhatnék a hõsömnek, Antonnak, de én csak egyet tudok, azaz egyet enged. Ezakkor most hogyan van? Az én készülékemben van a hiba vagy a leírásban.. Nem mintha olyan túl sokat érne ez a dinasztia dolog....

Aha értem, hát tök jó azért.
Nem tudni, hogy mikor lesz bejelentés, csak annyi, hogy lefoglaltál az URLeket.
Játszható európában is éjjjen már töltöm is.
A kings bounty legions számomra tetszetõs, csak most a monk 3-mat tud éleszteni az a baja, most írtam nekik, hogy most már teljes verziója egyre közelebb lesz.
Akkor azért nem volt frissítés már december 22-ke óta, hát azért kár érte, hogy megszünt a játék én 80-as szintû karakterrel folytattam volna a játékot, de azért közben örülök is, mert csak ázsiai volt és itthon elérhetetlen volt alig volt olyan alkalom amikor proxy nélkül lehetett volna játszani vele.
Az új bejelentése mikorra várható?
Hali all!

Valami megoldást nem tudok arra nekem mondani, hogy mikor fel akarok venni valakit barátlistára azt íja ki hogy "nincs ilyen karakter", de ez fordítva náluk is is igaz, illetve mikor multi játékot akarok indítani 2-3 játékot (ennyire azért nem lehet kihalt a játék) látok csak, de inkább egyet sem pedig a szûrõbe be van állítva hogy mutasson mindent.
Narxis
Semmi meglepõ nincs, azt a szopástengert amit leírnak a fórumon(itt is és náluk is) nem meglepõ, hogy biztonságilag is szar az egész.

Én azért néztem be ebbe a topikba mert meg akartam venni a játékot, de most már ott tartok, hogy abszolút nem kell. Pedig maga a játék nem rossz mert belekóstoltam, de semmi kedvem 7-8 ezer Ft-ot ezért a szenvedésért fizetni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shiwo
eztet olvastátok már?

Kis érdekesség, bár gondolom nem sokan követték nyomon, de 2 napja bezártak a Heroes of Might & Magic Online címû szörnyszülött szerverei.
Ugyanakkor a napokban a Ubisoft levédette a Might & Magic Heroes Online különbözõ variánsait tartalmazó URL-eket. Gondolom nem akarják a totális kudarcot megélt játékot újraindítani, így szerintem hamarosan egy új HoMM Online bejelentése várható.
Felettébb kíváncsi vagyok, hogy milyen célközönségnek fog szólni a játék.
Arról tudni valamit, hogy a facebookos Kings Bounty Legion mennyire lett sikeres?
Botond
1.5.1 két napig volt, úgy gondolták inkább az elõtte 1 évben keletkezett mentésekre koncentrálnak. Én duplán beszívtam, 1.5.1el elszálltak korábbi mentéseim, 1.5.1es mentéssel felülírtam, másnap elszálltak azok is. Pech. Azért végigtoltam a gammát, jöhet egy másik a következõ dlc-ig.
Kösz az infót, akkor nem küzdök. De vicces azért... akkor az 1.5.3-as verzióban majd betölthetem az 1.5.1-es mentést, meg esetleg a régieket, de az 1.5.2-est már nem - azt majd az 1.5.4-esben? 😊 No, végülis eddig soha semmi bajom nem volt a játékkal, el kellett hogy jöjjön ez a perc is.
Botond
Akkor ma végzek, jöhet a következõ gém. 😊
Shiwo
2

Botond
Hány pálya vajon a kalózos hadjárat? Én is a másodikon tartok, azt gondolnám 4, mint a többi, de 10 óra gameplayt írnak, azt meg max 2 pálya.
Shiwo
ha 1.5.1-gyel mentetted, akkor sajnos sehogy... csak az 1.5.0-ás mentések mûködnek az 1.5.2-vel

Sziasztok! A fórumot olvasgatva sikeresen megúsztam az 1.5. és 1.5.1. patchek közti mentés problémákat és elkezdtem az új kalóz kampányt. Most frissített 1.5.2-re, erre nem tudom betölteni az online elmentett pályámat online módban. Conflux megy, hálózattal semmi gond. Van ötletetek miért és hogy javíthatnám meg? Olyan jól állok a második pályán, utálnám újra kezdeni... Elõre is köszi!
Én is fél év után vettem elõ és nem tudtam belépni uplay-be. De miután írtam nekik 1 nap alatt megcsinálták.
Miután beléptem patch-elt 1.0-ról 1.5-re.
Én vagy 2 hónapig nem játszottam, így 1.0. akárhányról rögtön 1.5-re patchelt (kb. 6 lépésben :S) A mentésem egy kampány közepén volt, de simán onnan folytattam. Nekem semmi bajom nem volt... eddig.
Ezt láttátok már? Egy rajongó készített egy Slyvan leírást, sztori szállal, leírással, lényekkel. Sztem marha jó😊Bár itt championként a Sáska szerepel, amit én is szintén szerettem a H4-ben, de azért egy zöld/arany sárkányt szívesebben látnék😊
Heroes 6 Sylvan idea

MrStokes
Ezzel remelem nem csesztek el megint valamit a metesekkel, kezd ez mar naluk szokassa valni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

azok az artifactok már benne vannak és lehet is õket használni, de abban tudna valaki segíteni, hogy az 1.5-ös patch után a textúrák nagyon alacsony felbontásúak lettek, és sehogy sem tudom visszaállítani?
Shiwo
én is találtam artifact-ot, ami elvileg DLC-s, bár az az elsõ DLC-hez való (valami kalóz-szettes cucc asszem).. a DLC még nincs meg, de nem fagyott ki a játék tõle...

megpróbálok feltölteni egy képet:
TreDoR
Gondolom úgy lehet, hogy a limbicnél fogalmuk sincsen arról mit csinálnak.<#hehe>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

az egyik pályán felszedtem egy artifactot, ami elvileg még nem lehetne benne a játékban, valószínûleg a második dlc-ben lenne. persze amikor felszedtem rögtön kifagyott a játék. valami rend homokórája a neve, és a "great lich set-hez tartozik. Ez hogy lehet?
PATCHNOTE

Némi balance-olás és csak az online teljesített kampányok fognak szinkronizálódni mostantól. Ha offline érünk el valamit az csak offline, az adott gépen marad meg.
Shiwo
elvileg kigyütt 1.5.2-es peccs

enlightened
El se hiszem hogy 150 órát beleöltem 3 kampányba :S

Shiwo
elvileg semmi, majd eléred a második pályán

kerla
Gyerekek, mi van ha Antonnal a KAstély elsõ küldi végére nem érem el sem a vér sem a könny szintet, per pillanat fele-fele csíkon áll mindegyik, ne kérdezzétek miért, mert a vérre hajtok, mindekit kinyírok, mégis...

Amikor az elõzõ hsz-t írtam már feljött, mikor elõször próbáltam nem... 😊