10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Andrews2007 #9344 Heroes VI A Barbár tenger kalózai DLC bemutató
Csináltam erről az 1. DLC-ről is a videót az alap Heroes VI után. Majd lesz a 2. ról (nekrós) is.
Hát olyan 1400-1500 ft volt darabja ami még így is picit drága.
-
Janko723 #9343 Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, h a 2. kampányban (necros) mikor támadnám meg a 2. várat a főhőssel hang van a csatához de kép nincs... :S Kipróbáltam már úgy is h 2. sz hőssel támadtam akk volt, h betöltött, de kevés serege volt ez miatt lose, ha meg átadom neki a fősereget akk ugyanúgy kép nincs hang van az ostromnál :(
Valaki találkozott még hasonló problémával?
Előre is kösz a segítséget!
u.i.: Újrakezdtem a kampányt, de most már bármelyik várostromnál ez a probléma.. :I
-
#9342 És dobozos játékhoz (ami nem steames) használható a steames dlc? Gondolom nem. -
#9341 így mennyibe kerülnek, meddig tart az akció és hogy lehet steamen vásárolni? :) (még sose vásároltam rajta..) -
Andrews2007 #9340 Most akciósak ám a Heroes VI DLC-k én meg is vettem őket 33-40 %al olcsóbbak steam-en. -
#9339 basszus, erre nem gondoltam, persze, hogy van benn pár ork...
köszi!!! -
Petiknight #9338 Szia,
nezd meg nincs-e veletlenul nem szentely alapu leny a seregedben. Csak szentely egysegekkel tudsz vizen jarni. Udv -
#9337 Sziasztok!
Szentély kampány 3. térképén ügyködök és érdekes dolog történt: Irina nem tud vízen járni.... Ez valami bug, vagy csak nem valami tiltás amire nem figyeltem a történetben? -
#9336 Ja arra nem tértek ki pontosan mi történt vele, de tudjuk, hogy Agrael az Raelag. Igazából nem az az érdekes, hogy hogy lett végül Realeag, mert Tieru azt elintézte, számomra az az érdekesebb, hogy lett Agrael? Hiszen a heroes 6 a heros 5 előtt játszódik, és itt is Raelag lesz. Tehát először volt Realeag, aztán lett Agrael, aztán megint Raelag. Valszeg a kiegészítőben ki fog derülni, hogy hogy lesz Agrael, esetleg át is kötik így majd a kampányt az infernora, mert nagyon remélem, hogy mind a 6 frakciónak lesz kampánya most is mint a régi szép időkben. -
SlipKnoTiaN #9335 Heroes 5-tel kapcsolatban: Realeg és Agrael ugyanaz a karakter, nem?? (volt az Igaz Természet Rítusa amit Agrael és Tieru csinált, csak az nem rémlik h kiderült volna h mi is lett a jó öreg Agrael-lel, illetve csak annyi h mintha Kha-Beleth Realeg-ot Agrael-nek nevezte volna a főcsata előtt).
Most akkor mi is van?? :D -
Árcsi1488 #9334 Ezt vágom örülök is neki mert kedvenc vár volt az ötben :) csak az a gond hogy a sima elfek is nagy kedvenc volt és nem szeretném ha kihagynák belőle őket :/ ! reménykedjünk meglepi lesz :D -
#9333 Én úgy tudom, hogy a sötét elfek lesznek benne. Raelag lesz a főszereplő és ő fogja vezetni a dungeont. -
Árcsi1488 #9332 Esetleg lehetséges hogy a kiegészítőben nem csak a dungeon hanem a tündék is bent lesznek??! Vagy erről még semmi hír gondolom :/! Mondjuk szerintem úgy lenne értelme mert a story alapján a dungeon ellenfele a tündék szal akk ki ellen kell bent harcolni ?! Alig várom már :S:S ! -
Vologya Mester #9331 Üdv Bátor Harcosok! Jó régen jártam már erre, mentségemül szolgáljon, hogy elég sok műtétem volt ebben az évben és jövő héten megyek még 1 műtetre... :( Előre is elnézést kérek, ha valaki nem idevalónak tartaná a hozzászólásom...
Segítségeteket kérném. Lenne eladó BONTATLAN Heroes VI. és egyéb játékom, digitális játékhoz való kódom, akit érdekel írjon a [email protected] e-mail címemre. Íme a kínálat:
- Might and Magic: Heroes VI.: 5500Ft
- King's Bounty: The Legend (PC Guru-s újáság+mellékletei): 2000Ft
- UBISOFT játékkód digitális játék vásárlásához (bármely DIGITÁLIS formában letölthető játékot megvehetsz rajta az Ubisoft játékáruházból 50 EURO értékben, pl. Assassin's Creed, Prince of Persia, Heroes VI. Gold): 9000 Ft
Köszönöm, hogy elolvastátok. Baráti üdv! -
#9330 A Sister az már semmire nem jó csak pofozózsáknak. Az ellenfél íjászai meg a többi unit is azt kapja szét legelőször. -
#9329 1-2 frissítés óta (tán az 1.7-tes) a Sister sem tud gyógyítani, csak a fejlesztett verziója, a Vestal (balance-olás) Nekem úgy rémlik, hogy a Ghostot is akkor variálták meg... szóval hiába menne a reinstal, max akkor segítene, ha egy régebbi patchig telepítenéd csak a játékot, mert nem bug, hanem szándékos gyengítés -
Norsert #9328 most updateltem a játékot 1.8-ra és azóta a ghost nem tud gyógyítani.
Meg sem jelenik az az ikon.
Valaki találkozott ilyennel? Mit tegyek? Reinstal? -
#9327 Egy valami lehangol a játékban. Hogy míg a tutorial első két pálya tele van cutscenekkel és baromi érdekes. Utána a kampányban már alig alig elvétve van egy cutscene, úgy látszik, utána már megunták vagy nem tudom. -
#9326 Szerintem a közelében sincs. A párduc harcos roham képességével egyszerre három (vagy több) egymás mellett lévő ellenséges csapatot képes támadni, és vissza se támadnak ennek a támadásának, és még erős is. -
#9325 a fene se tudja, sztem a Kentaur durvább -
#9324 Lehet, hogy azért, mert a legerősebb? ;) -
#9323 meg főleg azért, mert a gép szinte mindig azokat támadja, ha van belőlük (második kedvenc célpontja meg a centaur) -
#9322 Pathfinding meg logistics alap minden hősnél. A többi hősfüggő, a strongholdnál az erősítés 3 a párducharcosokra elnyomva nagyon durva tud lenni (főleg, ha már van egy pár). :) -
#9321 Attól függ, hogy blood vagy tear és might vagy magic úton megyek. Magicen a regeneration vagy life drain az mindenképp megvan nálam, ha mighttal megyek akkor a reinforcements az kötelező, ezt általában azokra nyomom akiket az ellenfél íjászai első körben betámadnak mindig. A többi az build függő, általában a campaign elején eldöntöm milyen hőst akarok és aszerint fejlesztem fel. Egyébként ez az ami miatt szeretem a játékot, elég jól el lehet lenni a hero buildeléssel. Viszont hard fokozaton néha a hajamat tépem, de normalon meg túl könnyű a játék alapvetően. -
#9320 hát, nálam a pathfinding + logistic az szinte mindig megvan... mellé valami gyógyító mágia (heal vagy regeneration, esetleg life drain)
harciasabb hősnek a Charismatic Leader / Destiny's Choosen kettőse is jól jön, valamint náluk a Reinforcements is hasznos tud lenni...
a másodlagos hősnek meg az Architect-et és az Economist-et szoktam felvenni
-
#9319 Sziasztok!
Úgy generál kérdem tőletek, hogy milyen képességeket szoktatok használni? (értem itt azokat, amiket minden kampányban, az összes hősnél alap, hogy használtok)
Most csinálom ezt a Viharmadaras küldit és gondoltam, megkérdem, hogy pl. Strongholdnál mit érdemes használni, mit jó fejleszteni? -
#9318 Elég szemetek. -
josi #9317 Köszi hogy segítenél, ma írtam nekik megint, kérlelve hogy válaszoljanak már, ennyit tudtam nekik írni angolul:)..(Please respond!)...remélem érthető. Múlt héten feltettem zip-be a képeket, ma meg egyenként, hátha az a baj hogy csomagba küldtem és nem tudják letölteni:) Ha nem lesz semmi, akkor sajnos nem fogok több ubis játékot venni:(
-
#9316 Josi, szívesen segítek, de azért szerintem várj még, nevedben meg nem tudok levelezni ha ilyen fotót meg mittudomén mit kérnek azokat nem tudom nekik nyújtani. -
#9315 Nekem még mindig nem elég komoly heroes 6 komolyságához képest, és hiánytzik hogy nincsenek frakciók sem, továbbá a szinkron teljes hiánya. Ha lenne legalább a főhösnek hangja, meg nem mesevilág lenne, akkor jó lenne. -
#9314 Azt most én is megnéztem (ha már warez :) ), sejtettem hogy nem lesz, valami eget rengető változás....háát eddig nincs is :DD
Kicsit komolyabbra vették, nincs habibabi sárkánypokemon...
Na mindegy.
Jelenleg én is H6-t hajkurászok, mert a sajátom eltűnt de hogy hogy fogalmam sincs. -
josi #9313 Mit tudok tenni? Még várok 1-2 napot ha esetleg nem válaszolnának, segítennél? Megadnám neked az uplay-os név-jelszót, és ha van időd, a nevemben leveleznél. Most elvagyok a Kings Bounty Warriors of the North-al. igaz hogy nem nagyon értem angolul, de a hangulata megvan. -
#9312 Nem tudom mit csodálkoznak hogy mindenki warezol amikor a legális vásárlókkal sem törődnek. Amikor ordítanak, hogy warez, meg mekkora szemetek a PC-sek akkor bemutatnám nekik, hogy így bánnak az emberekkel. -
#9311 Josi ne hagyd annyiban, hiszen te megvetted. Válaszolniuk kell! -
josi #9310 Még a nem jelentkeztek, úgy látom buktam 3000ft-ot:( Egyébként megtudod nézni hogy milyen a DLC,az uplay-ben kapcsold át hogy offlineben menjen. Lehet én is úgy játszom ki, de nem atért vettem meg:( -
#9309 Én kivárom a karácsonyi akciót steamen, akkor veszem meg. -
#9308 Tökre kíváncsi lennék milyen az új DLC, mert ha valaki aki játszott azt mondja jó akkor megvenném. -
#9307 Ez így van, nem tudom mit szivatnak ezzel. Remélem megoldják most már a problémát. -
josi #9306 Egyébként nem értem, azt gondoltam hogy megnézik a login nevemen, adatlapomon hogy próbáltam aktíválni, gondolom ők is megnézik a kódot hogy ki aktíválta. Arra nem gondolnak hogy pl elkérhettem egy barátomtól a dlc dobozt és így próbálok új kulcshoz jutni? persze nem így van, fogalmam sincs hogy gondolják. -
josi #9305 Szia!
El küldtem amit írtál+ a macerás kóddal. Tegnap vissza üzentek hogy küldjek képeket.1) Game manual with the game installation code visible.
2) Proof of purchase.
3) Barcode from the game’s box
4) Digital image of the DLC key
Ezeket tegnap megtettem, most megint várok a válaszukra. Remélem hogy most már megoldodik.